Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το ''παλτο'' και η ''αποκαλυψη'' της χρονιας//
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
Giorgos#4
QUOTE(laclipers @ Apr 24 2009, 01:12 ) *
Αποκαλυψη της χρονιας οι Νελσον,Μαρτιν,Νεμεθ,Φρανσις κ παλτο οι Ταπουτος,Σακοτα,Τσβετκοβιτς.

θεωρεις ας πουμε αποκαλυψη τον μαρτιν και οχι τον σμιθ?δεν λεω αποψη σου ή μπορει απλως να ξεχασες τον σμιθ αλλα μου κανει εντιπωση
xxx-4711
αποκαλυψη σμιθ
παλτο καλαθης
mvp της κανονικης περιοδου μπουρουσης
nicolicius
Παλτό θα έλεγα τον Κετσμαν απ τον Παναθηναικο!
Τσίλντρες για τον ντόρο που έγινε γύρω απ το όνομα του, κυρίως επειδή δεν του πάει η Ευρώπη..

Αποκάλυψη ο Σμίθ!

Αυτο που ακούστηκε για Σάρας απλά αστείο! shot.gif
nik-air
[/quote]
σαν φιλαθλος του παναθηναικο καμαρωνω που εχω τον σαρας στην ομαδα μου να με ενθουσιαζει με τις ασυλληπτες και μοναδικες εμπνευσεις του..εκτος απο αυτο ειναι κ ο μεγαλυτερος σταρ αυτη την στιγμη στην ελλαδα..δεν αντεχω αλλο να βλεπω αντι-σταρ τυπου διαμαντιδη που βαριουνται να κανουν δηλωσεις στην καμερα!! ελεος! ανανεωστε τον σαρας τωρα!!!
thrylos7
Τ' ότι είναι σταρ, είναι, και μεγάλη μορφή επίσης, αλλά δεν τις λες και πολλές τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ... rolleyes.gif

Δεν υπάρχει παλτό Καλάθης... θα ήταν απομίμηση... tongue.gif
Σίγουρα δεν έκανε την αναμενόμενη χρονιά, αλλά έχει δύο σημαντικά ελαφρυντικά... Προσαρμογή και συνωστισμό...
Δεν ξέρω βέβαια αν σημείωσε και κάποια αισθητή βελτίωση (η οποία ενδεχομένως θα φανεί του χρόνου). Ως προς αυτό ναι, έχω τις αμφιβολίες μου...
theov
Για παλτά δεν ξέρω ποιον να επιλέξω, μια που υπήρξαν πολλά φέτος (ίσως ξεχωρίζεο ο Ketcman) άλλα ένας νέος παίχτης που ξεχώρισε ήταν σίγουρα ο Ντάνιελς της Καβάλας που ήταν και ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο all star game της Ξάνθης!

Πολύ καλός και ο άτυχος Στίβεν Σμιθ του Κολοσσού!
Marciulionis
Σχέση απόδωσης-τιμής πάντως μακράν ο χειρότερος ο Τίλι(μπέργκερ)... Ενώ τον είχα σε εκτίμηση στην αρχή όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μου μοιάζει ότι ήρθε να τα αρπάξει και περιμένει πως και πως να φύγει... Τα χάνει ακόμα και κάτω από το καλάθι πλέον, ενώ και η πολυδιαφημισμένη άμυνα του δεν είναι τίποτα το σπουδαίο... Με τα μισά λεφτά θα έβρισκαν καλύτερο παίκτη οι Αγγελόπουλοι... Γι αυτό θα τον χαρακτηρίσω το ακριβότερο παλτό στην Ευρώπη...
a bullet for your head
Παικτες αποκαλυψη:
-Σμιθ
-Φρανσις
-Καβαλιαουσκας
-Τομπσον
-Χαρρις
-Μπετς
-Πριντεζης
-Βασιλιεβιτς

Παικτες που δεν απεδωσαν τα αναμενομενα-προσδοκωμενα:
-Τσιλντρες
-Παργκο
-Σοφο
-Ερτζενγκ
-Πελεκανος
-Κετσμαν
-Τσαρτσαρης
-Σακοτα
-Ταπουτος
-Αντερσεν
-Τσβετκοβιτς
-Τειλορ
-Τσιγγανοβιτς
-Σεκουλιτς
-Μαρσαλ
-Χ.Χαρισης
-Ντανιελς
-Κουβελας
-Τζαμελ Τομας
-Καλαθης
-Κουμπουρας
-Χαφ
Alexmei
QUOTE (nik-air @ Apr 25 2009, 02:08 ) *

σαν φιλαθλος του παναθηναικο καμαρωνω που εχω τον σαρας στην ομαδα μου να με ενθουσιαζει με τις ασυλληπτες και μοναδικες εμπνευσεις του..εκτος απο αυτο ειναι κ ο μεγαλυτερος σταρ αυτη την στιγμη στην ελλαδα..δεν αντεχω αλλο να βλεπω αντι-σταρ τυπου διαμαντιδη που βαριουνται να κανουν δηλωσεις στην καμερα!! ελεος! ανανεωστε τον σαρας τωρα!!!

sorry αλλά από όσο θυμάμαι ο Σαρας έκανε πολύ σπάνια δηλώσεις στην τηλεόραση, θυμάμαι πέρυσι έκανε μόνο στο all star game ή κάτι τέτοιο.
giannis_
Ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως ποιος κετσμαν και ποιος σακοτα?τι λεμε τωρα και οι 2 αυτοι παιχτες υπαρχουν για να συμπληρωνουν την συνθεση της ομαδας,ειδικα ο μικρος ντουσαν(γιατι ο μεγαλος εχει και μια εμπειρια να βοηθησει περισσοτερο)!
Παλτο ειναι αυτος ο οποιος ερχεται με τα βαιων και κλαδων,αυτος που εχει πρωταγωνιστικο ρολο σε μια ομαδα και δεν εκπληρωνει τις προσδοκιες!Δηλαδη απο τον σακοτα και τον κετσαπ τι προσδοκιες ειχατε?Αφηστε που ο ρολος τους ηταν να μπουμε μεσα 2 λεπτα να κανουμε 2 φαουλ για να μην φορτωθουν οι βασικοι!
ισα ισα που ο σακοτα για τα λεπτα που εχει παιξει εχει συνεισφερει αρκετα...και για τον κετσμαν τα εχουμε ξαναπει απλα μας τον φορτωσαν για να παρουμε τον πεκο

οσο για τον σαρας,αν λεγαμε για την περσινη χρονια ισως να ηταν αυτος αλλα φετος σιγουρα απεχει πολυ απο το παλτο της χρονιας!

Alexmei
κατα την ταπεινή μου άποψη, ξενέρωσα απίστευτα με τον Πέκοβιτς φέτος, γιατί πέρυσι ήταν μεγαθύριο που διέλυσε τον ΠΑΟ ενώ φέτος είχε πολλές κακές εμφανίσεις, νομίζω. Και λέω νομίζω γιατί δεν μάρεσε όταν τον έβλεπα και ίσως για εμένα δεν έκανε καλές εμφανίσεις, τουλάχιστον για το όνομα που ήταν, τώρα μπορεί και ο ρόλος του να άλλαξε με τον Ομπράντοβιτς.
j-kidd13
Σαν αποκαλυψη νομιζω οτι ο Σμιθ δικαιουται αυτον τον τιτλο...
Παλτο θα εβαζα τον Τσαρτσαρη γιατι βαση αξιας δεν δικαωσε το ονομα του...
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 27 2009, 15:14 ) *
Σαν αποκαλυψη νομιζω οτι ο Σμιθ δικαιουται αυτον τον τιτλο...
Παλτο θα εβαζα τον Τσαρτσαρη γιατι βαση αξιας δεν δικαωσε το ονομα του...

Παλτο δεν τον λες τον Τσαρτσαρη.
Εκανε μια κακη χρονια,ειτε λογω αδιαφοριας
ειτε λογω κουρασης.
Στα παιχνιδια με την Σιενα ομως εδειξε οτι ανεβαινει
και εχω την εντυπωση οτι στο Βερολινο θα βοηθησει πολυ.
neopen32
Ανακαλώ τη θέση μου για το Γιασικεβίτσιους. Φέτος δεν είναι παλτό. Ο Τσίλντρεςς είναι το σουπερ παλτό της δεκαετίας.
tasos66
Θα μιλησω για Ολυμπιακο και ΠΑΟ μονο.
Δεν θα τον ελεγα παλτο γιατι ξερει πολλα κιλα μπασκετ αλλα για μενα ηταν απογοητευση ο Χαλπεριν.Ο Ολυμπιακος περιμενε παρα πολλα απο αυτον αλλα δεν τα απεδωσε.Επαιξε καποια ματσακια αλλα μεχρι εκει.Και ειναι πολυ κριμα γιατι εκτος του οτι ειναι πιτσιρικος ειναι και φοβερο μπασκετικο μυαλο και με σουτ φαρμακι.
Αποκαλυψη δεν θα ελεγα τον Πριντεζη που ειπε καποιος φιλος γιατι περιμενα να εχει πολυ καλη εξελιξη τη φετινη χρονια.Αποκαλυψη ισως να ηταν ο Ερτσεγκ που μπορει να μην εκανε τις τεραστιες εμφανισεις αλλα εδειξε οτι εχει καλα στοιχεια και μπορει να εξελιχθει και να γινει πολυ χρησιμος.

Ο ΠΑΟ(αν και ειμαι Ολυμπιακος)ειναι αναμφισβητητα η καλυτερη ομαδα.Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη σε εμψυχο δυναμικο αλλα σιγουρα η πιο δεμενη.Ο Γιασικεβιτσιους προς το τελος και με καποια ματς μεσα στη χρονια μας εδειξε τη μεγαλη του κλαση αλλα σιγουρα δεν ηταν ακριβως αυτο που περιμεναμε οσον αφορα τη σταθεροτητα του το ιδιο ακριβως και ο Νικολας.Τελος οσο για τον Χατζηβρεττα που ειπε καποιος για μενα ειναι ενας γελοιος και πραγματικα απορω γιατι παιζει τοσα χρονια στον ΠΑΟ.Δεν ειναι παρα για μικρομεσαιες ομαδες τυπου Πανιωνιος Πανελληνιος Κολλοσος κλπ.
almirosbc
ωπα ενταξει τωρα ειναι μεγαλοσ και δεν παιζει αλλα μην ξεχνασ οτι πριν απο καποια χρονια ηταν παικταρας.φετος ενταξει δεν πολυπαιζει αλλα ειναι πολυ εμπειρος.πριν 2 μηνες περιπου σε συνολο 43 αγωνων δεν ειχε αστοχησει σε σουτ 3 ποντων
tasos66
Ο Χατζηβρεττας φιλε ηταν παντα ο ρολλιστας.Ο μετριος παικτης που βελτιωθηκε και ειναι μανουλα για να ξεκουραζει τους βασικους.Για να υπαρχει ενας πεμπτος με καποιο επιπεδο μεσα στο παρκε.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Αιωνιως δευτερος και καταιδρωμενος.Σε μια μικροτερη ομαδα θα ειχε και ρολο και θα ειχε διακριθει περισσοτερο.
zoze
Φίλε, αν κάποιος είναι γελοίος (που δε μ αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός), αυτός είναι ο Τσίλι... που πέρνει 10 φορές τα φράγκα του Χατζηβρέττα και προσφέρει τα ίδια...
Ο Χατζηβρέττας είναι ένας στρατιώτης του ΠΑΟ, που προσφέρει κάποια σημαντικά πράγματα, όπως το να ξεκουράζει παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν, να σκοράρει από το τρίποντο, να τρέχει καλά τον αιφνιδιασμό και να παίζει σκληρή άμυνα. Αν μου πεις παίκτες απ΄ τον Πανελλήνιο που κάνουν καλύτερα αυτή δουλειά και δέχονται να μένουν πολύ ώρα στον πάγκο θα συμφωνήσω μαζί σου..
Αν κάποιος είναι για να φύγει αυτός είναι ο Κέσμαν... Κι αν έρθει στη θέση του αυτός που πρέπει... (Σίσκα..) θα χει repeat στο Τορίνο....
Flash
QUOTE(tasos66 @ May 4 2009, 12:28 ) *
Ο Χατζηβρεττας φιλε ηταν παντα ο ρολλιστας.Ο μετριος παικτης που βελτιωθηκε και ειναι μανουλα για να ξεκουραζει τους βασικους.Για να υπαρχει ενας πεμπτος με καποιο επιπεδο μεσα στο παρκε.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Αιωνιως δευτερος και καταιδρωμενος.Σε μια μικροτερη ομαδα θα ειχε και ρολο και θα ειχε διακριθει περισσοτερο.

Το αντίθετο. Ο Χατζηβρέττας ήρθε στον Παναθηναϊκό ως ο πρώτος Έλληνας Μ.Γ. (Μετά Γκάλη) που χρήσθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Απλά επειδή είναι πάντα και πρώτα από όλα παίχτης ομάδας, εναρμονίστηκε πλήρως με τις απαιτήσεις και τα πλάνα του Ζοτς οπότε σταδιακά το δολοφονικό επιθετικό του ένστικτο έφθινε δίνοντας τη θέση του στην αμυντική προσύλωση.

Οπότε όχι δεν είναι περίπτωση "μέτριου παίχτη που βελτιώθηκε" και φυσικά δεν ήταν πάντα ρολίστας. Το αν και πόσο χρήσιμος είναι ΠΛΕΟΝ σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι μια άλλη ιστορία.
almirosbc
ετσι μπραβο το καλοκαιρι μασ ειχατε .......... με τον τζοσ οριστε ηρθε και τι εκανε προσφερει θεαμα{χωις παρεξηγηση} δεν ταιριαζει στην ευρωπη ακομα
tasos66
Ρε παιδια μην το παιρνετε στραβα.Δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος και συγχωρηστε μου το γελοιος.Αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι για ΠΑΟ.Ηρθε απο Ηρακλη που ειναι μια ομαδα που του ταιριαζε.Για τον ΠΑΟ ηταν και εινια λιγος.Οπως με την ιδια λογικη ειναι λιγος και Πελεκανος ο οποιος ξεκουραζει μαρκαρει και αν τον εμπιστευτεις ειναι καλος και στην επιθεση.Ειναι αυτο που λεμε καλος αλλα λιγος.Οσο για τον Τσιλντρες νομιζω οτι ο παραλληλισμος ειναι ατυχης.Λογω ηλικιας και λογω του οτι ο Τσιλντρες ηρθε απο ΝΒΑ μολις φετος.Και μενα προσωπικα δεν με τρελαινει ο Τζος αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος ασχετα με το τι εχει προσφερει μεχρι στιγμης.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(tasos66 @ May 4 2009, 16:15 ) *
Ρε παιδια μην το παιρνετε στραβα.Δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος και συγχωρηστε μου το γελοιος.Αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι για ΠΑΟ.Ηρθε απο Ηρακλη που ειναι μια ομαδα που του ταιριαζε.Για τον ΠΑΟ ηταν και εινια λιγος.Οπως με την ιδια λογικη ειναι λιγος και Πελεκανος ο οποιος ξεκουραζει μαρκαρει και αν τον εμπιστευτεις ειναι καλος και στην επιθεση.Ειναι αυτο που λεμε καλος αλλα λιγος.Οσο για τον Τσιλντρες νομιζω οτι ο παραλληλισμος ειναι ατυχης.Λογω ηλικιας και λογω του οτι ο Τσιλντρες ηρθε απο ΝΒΑ μολις φετος.Και μενα προσωπικα δεν με τρελαινει ο Τζος αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος ασχετα με το τι εχει προσφερει μεχρι στιγμης.

Ο Χατζηβρετας ηρθε απο τον Ηρακλη στον ΠΑΟ σαν σκορερ.
Μετα τον εκανε ο Ζοτς εναν απλο ρολιστα που επαιζε αμυνες.
zoze
Ρε παιδιά για να καταλάβω,
Στη θέση αυτή μπορεί ο ΠΑΟ να πάρει κάποιον καλύτερο??
Ποιος ποιοτικός παίκτης θα δεχθεί να παίζει στα μεγάλα ματς 2-3 λεπτά, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα??
Απ' την άλλη ποιος παίκτης στα μικρά ματς θα μπορεί με ασφάλεια να ξεκουράσει τους βασικούς??
Για ρολίστας ο Χατζηβρέτας έχει ένα μεγάλο προσόν. ΤΡΙΠΟΝΤΟ. Ποιος ρολίστας του Ολυμπιακού έχει τρίποντο?? ο Πελεκάνος?? Μόνο η άμυνα δε λέει τίποτα..
Ο Χατζηβρέτας επιθετικά έχει προσόντα. Τελειώνει αιφνιδιασμό, έχει γερο πάτημα στο μπάσιμο, σουτάρει καλά.
Στατιστικά στα μικρά παιχνίδια σκοράρει αρκετούς πόντους...
Αμυντικά ξεσκίζεται στην άμυνα και δε μιλάει για το χρόνο συμμετοχής του.. Και είναι κι Έλληνας... Ο τέλειος ρολίστας..

Αν κάτι περισσεύει απ΄τον ΠΑΟ είναι ο Κέσμαν... Είναι κοινοτικός και κάνει λιγότερα απ' τον Χατζηβρέτα...

j-kidd13
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 4 2009, 16:21 ) *

O Xατζηβρεττας ηρθε απο την ΤΣΣΚΑ στον Παναθηναικο...
Και οταν εφυγε απο τον Ηρακλη για την Ρωσια,ειχε 22 ποντους μο στο πρωταθλημα...
stefan
QUOTE(zoze @ May 4 2009, 16:33 ) *
Ρε παιδιά για να καταλάβω,
Στη θέση αυτή μπορεί ο ΠΑΟ να πάρει κάποιον καλύτερο??
Ποιος ποιοτικός παίκτης θα δεχθεί να παίζει στα μεγάλα ματς 2-3 λεπτά, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα??
Απ' την άλλη ποιος παίκτης στα μικρά ματς θα μπορεί με ασφάλεια να ξεκουράσει τους βασικούς??
Για ρολίστας ο Χατζηβρέτας έχει ένα μεγάλο προσόν. ΤΡΙΠΟΝΤΟ. Ποιος ρολίστας του Ολυμπιακού έχει τρίποντο?? ο Πελεκάνος?? Μόνο η άμυνα δε λέει τίποτα..
Ο Χατζηβρέτας επιθετικά έχει προσόντα. Τελειώνει αιφνιδιασμό, έχει γερο πάτημα στο μπάσιμο, σουτάρει καλά.
Στατιστικά στα μικρά παιχνίδια σκοράρει αρκετούς πόντους...
Αμυντικά ξεσκίζεται στην άμυνα και δε μιλάει για το χρόνο συμμετοχής του.. Και είναι κι Έλληνας... Ο τέλειος ρολίστας..

Αν κάτι περισσεύει απ΄τον ΠΑΟ είναι ο Κέσμαν... Είναι κοινοτικός και κάνει λιγότερα απ' τον Χατζηβρέτα...

Μια χαρα παικτης ειναι ο Χατζηβρεττας για αυτο ακριβως που του ζητηται
απο τον Ζοτς να κανει.Αλλες ομαδες σε αυτες τις θεσεις
εχουν πολυ "μικροτερους" παιχτες.
pain of salvation
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 4 2009, 14:21 ) *

και στην ΤΣΣΚΑ σαν σκορερ ειχε παει...
τωρα δεν ειναι απλως ρολιστας,ειναι και επικινδυνος...οταν τον βαζουν για ειδικη αποστολη στον αγωνα,κυριολεκτουν...
εχει γινει πολυ βρωμικος
j-kidd13
QUOTE(stefan @ May 4 2009, 16:35 ) *
Μια χαρα παικτης ειναι ο Χατζηβρεττας για αυτο ακριβως που του ζητηται
απο τον Ζοτς να κανει.Αλλες ομαδες σε αυτες τις θεσεις
εχουν πολυ "μικροτερους" παιχτες.

Ακριβως.Και το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν απαιτει περισσοτερα απο αυτα που του ζητανε...
Timemaster
Αν και για ένα ανεξήγητο μάλλον λόγο δε τον πάω σαν παίχτη ούτε τώρα ούτε παλιά!!!
Δεν υπάρχει άλλος παίχτης στην Ελλάδα (δεύτερος είναι ο Ηλιάδης με διαφορά)
που να έρχεται από την άκρη του πάγκου να μπορεί να σου καθαρίζει τα παιχνίδια μικρού ενδιαφέροντος πετυχαίνοντας πόντους, να ξεκουράζει τους παίχτες κλάσεις έστω για 2-4 λεπτά σε ντέρμπι χωρίς να φαίνεται διαφορά στην ομάδα.
Να παίζει άμυνα σαν τρελός...
και κυρίως να έχει αποδεχτεί αυτό τον ρόλο.

αξίζει τα λεφτά του μέχρι δεκάρας εδώ και χρόνια και ας μη βάζει 20 πόντους μ.ο.
neopen32
Οι τελευταίες δημοσιευσεις ταιριάζουν περισσότερο στο τοπικ "παίκτες που αντιπαθούμε". Εδώ συζητάμε για το παλτό και την αποκάλυψη της χρονιάς. Ο Χατζηβρέττας δεν είναι τίποτα από τα δυό. Είναι πολύ καλός για τον Ομπράντοβιτς τόσα χρόνια για τη θέση και τη χρησιμοποίησή του, και ο Ζότς δεν κρατάει παλτά. Ο Κέτσμαν, καμπαρντίνα έως ελαφρύ παλτό, μάλλον θα μας κουνήσει το μαντήλι (με δύο τουλάχιστον τίτλους στο παλμαρέ του).
Αποκάλυψη της χρονιάς ο Μπουρούσης αλλά και άτυχος, γιατί οι τραυματισμοί του δεν θα επιτρέψουν το πέρασμα του ατλαντικού.
Bikerboy
QUOTE(neopen32 @ May 6 2009, 18:54 ) *
Οι τελευταίες δημοσιευσεις ταιριάζουν περισσότερο στο τοπικ "παίκτες που αντιπαθούμε". Εδώ συζητάμε για το παλτό και την αποκάλυψη της χρονιάς. Ο Χατζηβρέττας δεν είναι τίποτα από τα δυό. Είναι πολύ καλός για τον Ομπράντοβιτς τόσα χρόνια για τη θέση και τη χρησιμοποίησή του, και ο Ζότς δεν κρατάει παλτά. Ο Κέτσμαν, καμπαρντίνα έως ελαφρύ παλτό, μάλλον θα μας κουνήσει το μαντήλι (με δύο τουλάχιστον τίτλους στο παλμαρέ του).
Αποκάλυψη της χρονιάς ο Μπουρούσης αλλά και άτυχος, γιατί οι τραυματισμοί του δεν θα επιτρέψουν το πέρασμα του ατλαντικού.

Και να περναγε οπως λες τον ατλαντικο δν πιστευω οτι θα ειχε πολυ χρονο συμμετοχης!!!5-6 λεπτα και αυτα με πολυ κοπο και μετα θα ηθελε να γυρισει οπως και ο Σπανουλης!
Boom Dizzle
Παλτο:Childress
Αποκαλυψη:Μπουρουσογαυρος!!!
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
Παλτο όντως ο Τσιλντρες....και επισης κατι Γκαβελ και Αγαδακοι στον Αρη...

Αποκαλυψη της χρονιας...Νικολαιδης!!!!

Δ.
Gravedigger
QUOTE (Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18# @ Jun 25 2009, 15:06 ) *
Αποκαλυψη της χρονιας...Νικολαιδης!!!!

Δ.

Ο Ντέμης?Γιατί δεν θυμάμαι άλλο Νικολαίδη να είναι αποκάλυψη.(Για ποιο λόγο να είναι ο Πρόδρομος Νικολαίδης αποκάλυψη?)
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
Ε δεν μου ρχοταν κανας αλλος...Μπουρουσης αποκαλυψη..Το περιμενα αυτα που εκανα...Απο Παναθηναικο δεν μπορω να θεωρησω αποκάλυψη...

Η Μαυροκεφαλιδη θα λεγα η Νικολαιδη...Υπερισχυσε ο 2ος που εσωσε την ομαδα μονος του!!!!

Δ.
CAMPEON
Παλτο της χρονιας με διαφορα απο τον δευτερο ειναι ο Μαρμαρινος. Δεν εδειξε τιποτα το σπουδαιο στον ΠΑΟΚ και εφυγε πριν τελειωσει η χρονια. Αποκαλυψη της χρονιας ηταν και ο Μακης Νικολαιδης και ο Λουκας Μαυροκεφαλιδης αλλα και ο Γιαννης Μπουρουσης(αυτος παει για σταθερη αξια πλεον!!!!!!)
bballbill
Αποκάλυψη: Smith, Κολοσσός Ρόδου.
Παλτό: Pat Calathes, Μαρούσι.
CAMPEON
QUOTE(bballbill @ Jun 25 2009, 17:52 ) *
Αποκάλυψη: Smith, Κολοσσός Ρόδου.
Παλτό: Pat Calathes, Μαρούσι.

Για τον πρωτο συμφωνω και επαυξανω!!!
Για τον δευτερο ομως δεν συμφωνω. Ηταν η πρωτη του εμπειρια στην Ελλαδα και θα λογικο ηταν να εκανε τετοια χρονια!!! Του χρονου θα ειναι καλυτερος(αν παραμεινει στην ομαδα του Αμαρουσιου!!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.