QUOTE(MAGI @ Apr 29 2012, 22:15 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Μετά από συνεχόμενες επισκέψεις στο ψυχίατρο η Κηφισιά έριξε μια γερή σφαλιάρα(για την ακρίβεια άλλη μία) σε ένα συγκλονιστικό ματς(παράταση).Όλοι οι παίκτες της Κηφισιάς τα δώσανε όλα με τον 13 να βγάζει μάτια στο τέλος του αγώνα γλυστρόντας με τα παπούτσια του ανάμεσα στους αντιπάλους και καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.Ο play maker της Κηφισιάς έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.Το 10 εκπληκτική άμυνα και ο κόουτς της Κηφισιας εξουδετέρωσε όλα τα ατού της Ολυμπιάδας.
Το γήπεδο γεμάτο και οι φίλαθλοι άψογοι!!!
Οι διαιτητές γενικά καλοί έδειχναν όμως υπερβολικό σεβασμό στους παίκτες της Ολυμπιάδας.Τα ονόματα όμως δε κερδίζουν στο μπάσκετ αλλά οι ομάδες.
Για τη Κηφισιά ήδη αυτό είναι επιτυχία και αποδεικνύει ότι αν ήταν πιο προσεκτική και συγκεντρωμένη θα είχε τερματίσει πρώτη.
Το πλεονέκτημα για την άνοδο το έχει νομίζω η Πεύκη
Μετά από μια παρένθεση του original-peter θα ήθελα να γράψω 2 λόγια κ γώ...
Πολλά μπράβο σε όλους ΜΑΣ που έχουμε αντέξει πολλά την φετινή χρονιά....πολλά μπράβο σε όλους ΜΑΣ για την σημερινή νίκη(τάσης αυτοκτονίας είχαμε για μια ακόμη φορά βέβαια) παρά τα αρκετά προβλήματα που έχουμε εδώ και καιρό.....ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...
Σημαντικότερο όλων ο τραυματισμός του Λαγοπόδη,ενός παίκτη ο οποίος θα άλλαζε τελείως τη εικόνα της ομάδας(τυχαίο δλδ που στα 7 ματς που έπαιξε είχαμε 1 ήττα?)..Υπερπροσπάθεια από τους ψηλούς που έμειναν κ "αλχημείες" από τον Μπιλάλη (δεν γινόταν κ αλλιώς) κάλυψαν κάπως το κενό...
Περνάμε στα πιο πρόσφατα τώρα....
Συμφωνώ με MAGI η Πεύκη έχει πλεονέκτημα στα μεταξύ μας ματς...θα δώσουμε ότι έχουμε...ότι μας έχει μείνει ..και ότι βγεί.
Ναι είναι επιτυχία για την Κηφισιά που φτάσαμε στον "τελικό"..ξεπερνώντας στη βαθμολογία πολλές ομάδες που προσπαθούν χρόνια να κάνουν κάτι καλό στη κατηγορία.....
Για το τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στον platanero...
Δεν ξέρω τι ζόρι τράβηξες όλη τη χρονιά με την Κηφισιά.....σχολίαζες κάθε ποστάρισμα...αναφερόσουν συνέχεια στα προβλήματα μας (ΚΥΡΙΩΣ)....ότι θέλουμε γιατρό κτλ....πρέπει να ναι μεγάλος ο καημός σου...απλά δεν ξέρω,το έχεις με όλες τις ομάδες της Κηφισιάς αυτό?Απο την "1" μέχρι όποιον αριθμό φτάνει 3189..δεν ξέρω??Στα 10 ποσταρίσματα σου τα 8 ήταν για μας!!ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΟ....και ούτε εσύ για την ομάδα σου...μέχρι ότι κάνουμε κ αβάντες στους εαυτούς μας διαβάσαμε...εσύ που μιλούσες για παίχτες προπονητές κτλ......
δεν μπορώ λοιπόν να μη σου αφιερώσω το παρακάτω βιντεάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=5yXUgmWsRbYΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ......
ΥΓ.....ααα...και είμαι ΕΝΑΣ...ο peter...ΜΟΝΟ.. χωρίς άλλον λογαριασμό....αααα επίσης εσύ ξέρεις και κάθε φορά με ποιόν μιλάς...(και εμένα κ τον xoxli- και prince-και τον eskakia).....όχι ότι μας ενδιαφέρει ποιός είσαι...
εμείς εξάλλου ΟΛΟΙ είμαστε για το γιατρό!!!!!εεεεε??????!
QUOTE(erasitexnis @ Apr 30 2012, 00:03 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
ΦΟΒΕΡΟ ματς. ΜΡΑΒΟ, χίλια μπράβο και στις δύο ομάδες για την εμφάνισή τους αλλά πάνω απ΄όλα για την αθλητική τους ποιότητα. Μπράβο στους εξαιρετικούς φιλάθλους. Οταν χρειάστηκε οι 2 παικταράδες (12 & 13) της ΚΗΦΙΣΙΑΣ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Για άλλη μια φορά τις τελευταίες στιγμές η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν είχε ηρεμία και ψυχραιμία. Παρ΄όλα αυτά -για εμας που ξέρουμε- η απώλεια της ανόδου δεν μειώνει σε τίποτα την καταπληκτική πορεία και την προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Με αυτή τη προσπάθεια σαν περουσία και με όλη την εμπειρία αυτής της χρονιάς θα ξεκινήσει η προσπάθεια για μια καλύτερη νέα χρονιά.
Μεγάλο προβάδισμα η ΚΗΦΙΣΙΑ για άνοδο απέναντι στην ΠΕΥΚΗ
![77.gif](../style_emoticons/default/77.gif)
.....
Καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα σας...