Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2011-12 (2ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
platanero verde
QUOTE (PRINCE13!!! @ Apr 13 2012, 19:47 ) *
δεν κανουμε χαρες τζουτζουκο ..παιζουμε για παρτη μας... μη ξεχνας οτι η ομαδα που προτιμας να αντιμετωπισεις στον τελικο τερματισε πρωτη στον πρωτο γυρο και γενικως επαιζε καλα πριν απο το ΣΟΚ με τον παιχταρα ΛΑΓΟΠΟΔΗ και ηταν σε φορμα.. δεν ξερω αν θα ανεβεις η ποιος θα ανεβει αλλα σιγουρα θα γινουν τρομερες μαχες στα PLAY off και να ξερεις θα πουλησουμε πολυ ακριβα το τομαρι μας...

ΥΓ ανοιξαμε ξανα το μαγαζι ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... peace.gif shot.gif

Ο τρελός κύκλος των play offs:
τα Πετράλωνα φοβούνται την Πεύκη (0-2), η Πεύκη φοβάται την Ολυμπιάδα (0-2), η Ολυμπιάδα φοβάται την Κηφισιά (1-1) και η Κηφισιά φοβάται τον εαυτό της (εσωστρέφεια).
Ίδωμεν. Αύριο η κάθαρση. Όλα είναι ανοιχτά.
peter
QUOTE(platanero verde @ Apr 25 2012, 11:44 ) *
τα Πετράλωνα φοβούνται την Πεύκη (0-2), η Πεύκη φοβάται την Ολυμπιάδα (0-2), η Ολυμπιάδα φοβάται την Κηφισιά (1-1) και η Κηφισιά φοβάται τον εαυτό της (εσωστρέφεια).

Το πέταξες το τυράκι σου...ελπίζω να μην τσιμπήσει......
platanero verde
QUOTE (peter @ Apr 25 2012, 14:09 ) *
Το πέταξες το τυράκι σου...ελπίζω να μην τσιμπήσει......

Δεν είναι αλήθεια αυτά που λέω ρε Peter? Τι τυριά, φάκες και ποντίκια?? Αύριο στο saloon θα δούμε ποιοι είναι οι γάτες!!
peter
QUOTE(platanero verde @ Apr 25 2012, 14:42 ) *
Δεν είναι αλήθεια αυτά που λέω ρε Peter? Τι τυριά, φάκες και ποντίκια?? Αύριο στο saloon θα δούμε ποιοι είναι οι γάτες!!

Ναι αλήθεια όλα....τι σχέση έχει βέβαια τώρα το τι θα γίνει αύριο με αυτό που σχολίασα εγώ στο μνμ σου δεν μπορώ να καταλάβω...
αλλά εσύ ξέρεις καλά....ακόμα βέβαια δεν τσίμπησε....
τα λέμε αύριο λοιπόν αγαπητέ C.
Thunder
Πετραλωνα - Πευκη 60-56
Ολυμπιαδα Παπαγου - Κηφισια διπλο bball.gif
jhantzop

Μείωσε η Αναγέννηση, προβάδισμα για την Κηφισιά

Η Αναγέννηση Πετραλώνων επικράτησε στο κατάμεστο κλειστό του Ρουφ της Πεύκης με 60-56 και μείωσε σε 2-1 το σκορ της σειράς της πρώτης φάσης των πλέι οφ του 2ου Ομίλου της Β΄ΕΣΚΑ.

Η Κηφισιά πέρασε από τον Παπάγου επικρατώντας της τοπικής Ολυμπιάδας με 59-63, έκανε το 2-1 στην σειρά και θέλει άλλη μία νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση των πλέι οφ και να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.

Πηγή: www.superbasket.gr

MAGI
QUOTE(platanero verde @ Apr 25 2012, 10:44 ) *

Τελικά η Κηφισιά ξεπέρασε το κακό της εαυτό και κέρδισε την Ολυμπιάδα εγκλωβίζοντας τη στο ρυθμό της.Αν και το ματς παιζόταν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο η Κηφισιά κατα ένα περίεργο τρόπο έδειχνε ότι έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.Ήταν μάλλον καλύτερα διαβασμένη και κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού τη Ολυμπιάδας.Όλη η ομάδα της Κηφισιάς σε καλή μέρα πλην του βασικού play maker που ήταν τελείως εκτός παιχνιδιού(δε ξεκίνησε κιόλας,δε ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα).Ο 5 και το 8 ξεχώρισαν λίγο περισσότερο.Από την Ολυμπιάδα ο συνήθης ύποπτος καλός όπως πάντα,και ο έμπειρος ψηλός της έκανε δύσκολη τη ζωή των παιχτών της Κηφισιάς στην άμυνα(5-6 κοψίματα)
akispapakis
Σε αλλο γηπεδο ησουν magi?

Καταπληκτικοι από πλευρας Κηφισιας ηταν το #11 στο 1ο ημιχρονο και το #10 στο 2ο, μην λεμε οτι θελουμε
peter
QUOTE(akispapakis @ Apr 27 2012, 10:34 ) *

Καταπληκτικοι από πλευρας Κηφισιας ηταν το #11 στο 1ο ημιχρονο και το #10 στο 2ο, μην λεμε οτι θελουμε

όσα έχουν αναφερθεί στα τελευταία 2 post είναι σωστά
ο #11 με τον #5 μας τράβηξαν στην αρχή και στα 2 μέρη του γηπέδου με καλή απόδοση.... και στη συνέχεια οι guard μας #8(με προσωπικές ενέργειες) και #10 (με σημαντικά σουτ)...σωστή επίσης η παρατήρηση του magi για τον play-shaker χτές...(γκουχου-γκουχου....χρωστάω στους συμπαίκτες μου)

οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές αυτό έχει φανεί κ από τα 3 παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος....σίγουρα η Ολυμπιάδα έχει έναν πολύ καλό κ έμπειρο παίκτη ο οποίος μπορεί από μόνος του να κάνει την διαφορά όμως υπάρχουν αρκετά παιδιά που μπορούν να σου κάνουν ζημία(#21..#8..#15..#12..#13...)...εμείς από την άλλη πρέπει να προσπαθήσουμε πάλι με ηρεμία κ ομαδικότητα κ στα 2 μέρη του γηπέδου να επαναλάβουμε εμφάνιση παρόμοια της χθεσινής για να έχουμε τύχη....
MAGI
QUOTE(akispapakis @ Apr 27 2012, 09:34 ) *

Αν το μόνο που βλέπεις σε ένα παίχτη είναι το σκοράρισμα είναι όπως τα λες.Είπα ότι όλοι οι παίχτες ήταν πολύ καλοί και ότι αυτοί οι δυο ξεχώρισαν.Το 5 με την ενέργεια και το πάθος που έβγαλε και στις δύο πλευρές του γηπέδου και το 8 με τις σωστές επιλογές στην επίθεση αλλά και την καταπληκτική άμυνα πάνω στον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας.
platanero verde
QUOTE (akispapakis @ Apr 27 2012, 10:34 ) *

Τι έγινε ρε παιδιά (magi & papaki)? Αρχίσατε πάλι τα ίδια με τους παίκτες; Ποιος ήταν καλός και ποιος μέτριος και ανύπαρκτος;
Η Κηφισιά ήταν ανώτερη σε όλο το ματς. Είχε ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΌ, καλή άμυνα με ματσαρίσματα σωστά, το σκοράρισμα το τραβήξανε πολλοί παίκτες, οι άλλοι δυο περιφερειακοί ήταν σοβαροί και με καλές επιλογές, άσχετα αν δεν τους βγήκε το σκοράρισμα. Ο ένας μάλιστα παραέμενε στον πάγκο και όταν έμπαινε όλο γλίστραγε με τα παπούτσια που είχε.
Ο Παπάγος από την άλλη άστοχος, κουρασμένος και ο 7 καλά μαρκαρισμένος. Η Κηφισιά, αν συνεχίσει έτσι, έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο.
Από το άλλο ζευγάρι βλέπω μάλλον την Πεύκη να φτάνει τα τελικά των play offs.
MAGI
QUOTE(peter @ Apr 27 2012, 10:08 ) *
ο #11 με τον #5 μας τράβηξαν στην αρχή και στα 2 μέρη του γηπέδου με καλή απόδοση.... και στη συνέχεια οι guard μας #8(με προσωπικές ενέργειες) και #10 (με σημαντικά σουτ)...σωστή επίσης η παρατήρηση του magi για τον play-shaker χτές...(γκουχου-γκουχου....χρωστάω στους συμπαίκτες μου)

οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές αυτό έχει φανεί κ από τα 3 παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος....σίγουρα η Ολυμπιάδα έχει έναν πολύ καλό κ έμπειρο παίκτη ο οποίος μπορεί από μόνος του να κάνει την διαφορά όμως υπάρχουν αρκετά παιδιά που μπορούν να σου κάνουν ζημία(#21..#8..#15..#12..#13...)...εμείς από την άλλη πρέπει να προσπαθήσουμε πάλι με ηρεμία κ ομαδικότητα κ στα 2 μέρη του γηπέδου να επαναλάβουμε εμφάνιση παρόμοια της χθεσινής για να έχουμε τύχη....

Όντως οι ομάδες δεν έχουν διάφορες.Τώρα που το ανέφερες νομίζω ότι αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά χθες στη Κηφισιά.Η ηρεμία.
Χορευτης
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 03:35 ) *
Η Κηφισιά, αν συνεχίσει έτσι, έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο.

Ηρεμα παιδια , μια πολυ σημαντικη νικη εκανε η κηφησια μεσα στην εδρα της Ολυμπιαδας κ τους εσπασε την εδρα. Μην τρελαθουμε κιολας οτι ξαφνικα εγινε κ το πρωτο φαβορι για την ανοδο. Ακομα ειναι ανοιχτα ολα κ εχει πολυ δρομο, δεν υπαρχουν φαβορι. Ακομα κ να περασει με μειονεκτημα εδρας απεναντι σε οποιον περασει απο το αλλο ζευγαρι κατα την προσωπικη μου γνωμη μου θα εχει προβλημα. γιαυτο μικρο καλαθι...

MAGI
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 10:35 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά (magi & papaki)? Αρχίσατε πάλι τα ίδια με τους παίκτες; Ποιος ήταν καλός και ποιος μέτριος και ανύπαρκτος;
Η Κηφισιά ήταν ανώτερη σε όλο το ματς. Είχε ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΌ, καλή άμυνα με ματσαρίσματα σωστά, το σκοράρισμα το τραβήξανε πολλοί παίκτες, οι άλλοι δυο περιφερειακοί ήταν σοβαροί και με καλές επιλογές, άσχετα αν δεν τους βγήκε το σκοράρισμα. Ο ένας μάλιστα παραέμενε στον πάγκο και όταν έμπαινε όλο γλίστραγε με τα παπούτσια που είχε.
Ο Παπάγος από την άλλη άστοχος, κουρασμένος και ο 7 καλά μαρκαρισμένος. Η Κηφισιά, αν συνεχίσει έτσι, έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο.

Καταρχήν δεν "αρχίσαμε" τίποτα.Εγώ έγραψα όπως κάνω πάντα μια κριτική αυτών που είδα στο συγκεκριμένο αγώνα.Και από το ποστάρισμα του Peter φαίνεται ότι μάλλον είμαι στο σωστό δρόμο.Τώρα κάποιοι αβανταδόροι(βλέπε ημερομηνία εγγραφής) προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.Στις κριτικές μου δίνω τα εύσημα σε όποιον παιχτη(κατά τη δική μου άποψη) έχει πάει καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Εσύ platanero έχεις ξεκαθαρίσει(στα ποσταρίσματα σου) ότι η ομάδα της Ολυμπιάδας είναι μόνο ένας παίκτης και ο προπονητής,ενώ οι υπόλοιποι είναι απλά για συμπλήρωμα.

QUOTE(Χορευτης @ Apr 27 2012, 10:47 ) *
Ηρεμα παιδια , μια πολυ σημαντικη νικη εκανε η κηφησια μεσα στην εδρα της Ολυμπιαδας κ τους εσπασε την εδρα. Μην τρελαθουμε κιολας οτι ξαφνικα εγινε κ το πρωτο φαβορι για την ανοδο. Ακομα ειναι ανοιχτα ολα κ εχει πολυ δρομο, δεν υπαρχουν φαβορι. Ακομα κ να περασει με μειονεκτημα εδρας απεναντι σε οποιον περασει απο το αλλο ζευγαρι κατα την προσωπικη μου γνωμη μου θα εχει προβλημα. γιαυτο μικρο καλαθι...

Απόλυτα σωστό bball.gif
Χορευτης
ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η χρονια εκλεισε με απολυτη επιτυχια κ μας βρηκε παιχτες, προπονητη, λατρεμενε μου εφορα, REBELS, κ ολους τους φιλους της Ηλιουπολης αγκαλια, κ γεματους χαρα που οι κοποι μας κ η προσπαθεια μας ανταμειφθηκε.

Uploaded with ImageShack.us

Σπυρος Σαμωλης ΑΡΧΗΓΑΡΑ!!! Για παρτυ σου κ μονο ξεφαντωνω κ στο αφιερωνω!!!
Θοδωρης Παπαδακης ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ!!!
Γιωργος Βλουτης ΜΠΟΥΚΑ κ αγιος ο θεος!!!
Δημητρης Ζευγωλης ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ αλλα θαυματουργος!!!
Σπηλιος Δελλης Στου παπαδου το τρενο ΕΛΕΓΚΤΗΣ!!!
Ρουμελης Βαγγελης Στο low ΧΟΡΕΥΤΗΣ!!!
Μιχαλης Σταυροπουλος ο ατυχος της χρονιας (περαστικα ΜΑΙΚ)
Παναγιωτης Μαντας η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΑΧΝΗ!!!
Θανασης Ευαγγελου
Globan Vladislav
Δημητρης Προγκας
Παντελης Δρατσας Οι μεγαλοι-μικροι μας..
Βασιλης Κωστοπουλος coach
Ζαφειρης Βαχλας εφορος

YΓ. Συγχαρητηρια στην ομαδα των Μελισσιων πρωτα απο ολα για την ανοδο στη Α ΕΣΚΑ κ για τον αγωνα που εδωσε κ που εδειξε οτι το ηθελε πολυ..
platanero verde
QUOTE (peter @ Apr 27 2012, 11:08 ) *

Το φαινόμενο "Κηφισιά" αξίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και για αυτούς που παίζουν στο γήπεδο και για αυτούς που "δεν παίζουν", αλλά γράφουν στο φόρουμ. Τόσο καλή αγωνιστικά ομάδα με τόσες εσωτερικές αντιπαλότητες. Το ερώτημα που προκύπτει: Είναι τελικά ΟΜΑΔΑ; Πως κρίνει κανείς τέτοια σχόλια μετά από νίκη και σε κρίσιμη φάση; Μήπως χρειάζονται για να συνέλθουν μια γερή σφαλιάρα από την Ολυμπιάδα; Όσοι κάνουν τους αβανταδόρους (πολύ πιθανόν του εαυτού τους από τα συμφραζόμενα) με τους αχρείους τους χαρακτηρισμούς δεν κάνουν τον κόπο να πάνε σε έναν ψυχίατρο να τους απαλύνει λίγο το πρόβλημα τους;
Ο Αντισθένης ο φιλόσοφος έλεγε: "Ώσπερ υπό του ιού τον σίδηρον, ούτω τους φθονερούς υπό του ιδίου ήθους κατεσθίεσθαι"
peter
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 11:35 ) *

ε τώρα θα συμφωνώ με τον platanero...αρχίσαμε πάλι τα ίδια....αγαπημένη ταινία τελικά στη Κηφισιά "ο καλός ο κακός κ ο άσχημος" smiley.gif
MAGI
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 11:17 ) *
Το φαινόμενο "Κηφισιά" αξίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και για αυτούς που παίζουν στο γήπεδο και για αυτούς που "δεν παίζουν", αλλά γράφουν στο φόρουμ. Τόσο καλή αγωνιστικά ομάδα με τόσες εσωτερικές αντιπαλότητες. Το ερώτημα που προκύπτει: Είναι τελικά ΟΜΑΔΑ; Πως κρίνει κανείς τέτοια σχόλια μετά από νίκη και σε κρίσιμη φάση; Μήπως χρειάζονται για να συνέλθουν μια γερή σφαλιάρα από την Ολυμπιάδα; Όσοι κάνουν τους αβανταδόρους (πολύ πιθανόν του εαυτού τους από τα συμφραζόμενα) με τους αχρείους τους χαρακτηρισμούς δεν κάνουν τον κόπο να πάνε σε έναν ψυχίατρο να τους απαλύνει λίγο το πρόβλημα τους;
Ο Αντισθένης ο φιλόσοφος έλεγε: "Ώσπερ υπό του ιού τον σίδηρον, ούτω τους φθονερούς υπό του ιδίου ήθους κατεσθίεσθαι"

Το ποστάρισμα του Peter είναι άσχετο με αυτά που γράφεις.Υποθετω οτι το παράθεσες από λάθος.Το αν είναι ομάδα η όχι το απέδειξε με τη πορεία της.Το να γράφεις τι έγινε σε ένα παιχνίδι μετά από νίκη η ήττα είναι απόλυτα υγειές.Οταν έλεγα για αβανταδάρους εννοούσα τον akispapakis αλλά για να απαντάς κάτι θα ξέρεις από αβάντες
peter
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 12:17 ) *

εσύ κρίνεις δλδ οτι κανω αβαντα στον εαυτο μου η στην ομαδα μου απο το τελευταιο μου Post...?"αχρείους χαρακτηρισμους"?
PAPAGOS 13

Για αποφυγή παρεξηγήσεων χρησιμοποιείτε το όνομα Ολυμπιάδα Παπάγου.
Α.Σ. Παπάγου ένας είναι μόνο!!!!!
MAGI
Και κάτι που ξέχασα και πρέπει να αναφερθεί.Καταπληκτικός ο κόσμος της Ολυμπιάδας.Γεμάτο γήπεδο και άψογοι.Πραγματικοί φίλαθλοι!!!Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα γήπεδα στις κατηγορίες.
platanero verde
QUOTE (MAGI @ Apr 27 2012, 11:52 ) *
Καταρχήν δεν "αρχίσαμε" τίποτα.Εγώ έγραψα όπως κάνω πάντα μια κριτική αυτών που είδα στο συγκεκριμένο αγώνα.Και από το ποστάρισμα του Peter φαίνεται ότι μάλλον είμαι στο σωστό δρόμο.Τώρα κάποιοι αβανταδόροι(βλέπε ημερομηνία εγγραφής) προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.Στις κριτικές μου δίνω τα εύσημα σε όποιον παιχτη(κατά τη δική μου άποψη) έχει πάει καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Εσύ platanero έχεις ξεκαθαρίσει(στα ποσταρίσματα σου) ότι η ομάδα της Ολυμπιάδας είναι μόνο ένας παίκτης και ο προπονητής,ενώ οι υπόλοιποι είναι απλά για συμπλήρωμα.

Απόλυτα σωστό bball.gif

Πρέπει να σου εξηγήσω ξανά ότι δεν είμαι ούτε ο Σγουρίτσας, ούτε ο Παρασκευόπουλος. Το αγωνιστικό υλικό της Ολυμπιάδας είναι αρκετά καλό (κατά την γνώμη μου το υλικό της Κηφισιάς είναι λίγο καλύτερο, γιαυτό και έχει πλουραλισμό επιθετικών και αμυντικών συστημάτων) και δικαιολογεί επάξια και την θέση που πήρε στο πρωτάθλημα. Όμως ο Πάρα ομολογουμένως έχει ψηλή μπασκετική παιδεία και θα έπρεπε να παίζει σε πολύ ψηλότερη κατηγορία. Τα περισσότερα συστήματα του Παπάγου είναι προσαρμοσμένα πάνω του και συνεπώς αυτός τραβάει το λούκι του σκοραρίσματος. Αυτό ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, σε καμιά περίπτωση ήθελα να θίξω τα άλλα παιδιά και τον προπονητή που ξέρουν να αντιλαμβάνονται και να σέβονται τις μπασκετικές αλλά και ηθικές αξίες κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά και όλης της ομάδας. Σταμάτα λοιπόν να αναφέρεσαι στο ίδιο πράγμα συνεχώς και κοίτα να κάνεις το ίδιο και σαν παίκτης και σαν φορουμίστας.

QUOTE (MAGI @ Apr 27 2012, 12:31 ) *
Το ποστάρισμα του Peter είναι άσχετο με αυτά που γράφεις.Υποθετω οτι το παράθεσες από λάθος.Το αν είναι ομάδα η όχι το απέδειξε με τη πορεία της.Το να γράφεις τι έγινε σε ένα παιχνίδι μετά από νίκη η ήττα είναι απόλυτα υγειές.Οταν έλεγα για αβανταδάρους εννοούσα τον akispapakis αλλά για να απαντάς κάτι θα ξέρεις από αβάντες

Magi-Peter-Akispapakis: Πόσο σας μπερδεύω!!!!

QUOTE (PAPAGOS 13 @ Apr 27 2012, 12:36 ) *

Και το Κορωπί ένα είναι!!!
PAPAGOS 13
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 13:15 ) *
Magi-Peter-Akispapakis: Πόσο σας μπερδεύω!!!!

Και το Κορωπί ένα είναι!!!

Το Κορωπί που κολάει...
Προσοχή!! οι μάσκες πέφτουν!!
Εγώ απλά διευκρίνισα πως η ομάδα δεν λέγεται Παπάγου αλλά Ολυμπιάδα Παπάγου.
Μάλλον κάποιος προσπαθεί να ασχοληθεί με κατηγορίες που δεν βλέπει!!
Ή καλύτερα που είναι ο πάτος ο δικός μας και το ταβάνι το δικό του...
jhantzop

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ PLAY-OFFS 29-04-2012 (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
29/04/2012 ΠΕΥΚΗΣ Β΄18.15 ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ (ΤΕΦΤΙΚΗΣ Κ.-ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΗΛ)
29/04/2012 ΖΗΡΙΝΕΙΟ 19.00 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΘΕΟΝΑΣ-ΜΑΡΑΜΗΣ)

platanero verde
QUOTE (PAPAGOS 13 @ Apr 27 2012, 13:47 ) *
Το Κορωπί που κολάει...
Προσοχή!! οι μάσκες πέφτουν!!
Εγώ απλά διευκρίνισα πως η ομάδα δεν λέγεται Παπάγου αλλά Ολυμπιάδα Παπάγου.
Μάλλον κάποιος προσπαθεί να ασχοληθεί με κατηγορίες που δεν βλέπει!!
Ή καλύτερα που είναι ο πάτος ο δικός μας και το ταβάνι το δικό του...

Ρε αγόρι μου Παπάγε13 και παναθηναϊκέ μπαίνεις σε λάθος φόρουμ (Β' ΕΣΚΑ, δεν ξέρω γιατί την καλοκοιτάς), αναφέρεις ότι ένας είναι ο Παπάγος (κατά το ένα είναι το ΚΚΕ), διεκδικείς την μοναδικότητα και το αλάθητο και καταφρονείς συγκαλυμμένα την άλλη ομάδα του Παπάγου επικαλούμενος διευκρινίσεις ονομάτων. Η πολυκατοικία έχει πολλούς ορόφους και τα πατώματα και ταβάνια είναι πολλά. Προσέχετε λοιπόν τις μελλοντικές μετακομίσεις.
loufer
QUOTE(PAPAGOS 13 @ Apr 27 2012, 12:36 ) *

Όπως και Ολυμπιάδα Παπάγου είναι μία μόνο φαντάζομαι.
Το παλικάρι γράφει στο topic της Β' Έσκα, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε για ποια ομάδα μιλάει.
MAGI
QUOTE(loufer @ Apr 27 2012, 13:40 ) *
Όπως και Ολυμπιάδα Παπάγου είναι μία μόνο φαντάζομαι.
Το παλικάρι γράφει στο topic της Β' Έσκα, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε για ποια ομάδα μιλάει.

69.gif bball.gif shot.gif
erasitexnis
QUOTE(MAGI @ Apr 27 2012, 12:37 ) *
Και κάτι που ξέχασα και πρέπει να αναφερθεί.Καταπληκτικός ο κόσμος της Ολυμπιάδας.Γεμάτο γήπεδο και άψογοι.Πραγματικοί φίλαθλοι!!!Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα γήπεδα στις κατηγορίες.

Σωστά. Και για να μην υπάρχουν μόνο γκρίνιες. Σε ένα τόσο αμφίρροπο και σημαντικό παιγχνίδι κανένα σχόλιο για τη διαιτησία (ούτε στο forum!!!), εξαιρετική αθλητική ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές στιγμές όπου οι παίκτες επικροτούσαν τις αποφάσεις των διαιτητών.

Συγχαρητήρια σε όλους του παράγοντες του αγώνα.
top_thanos_90
ΠΕΥΚΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 71-70 (ΗΜ.30-30)(65-65)
Χορευτης
QUOTE(top_thanos_90 @ Apr 29 2012, 13:02 ) *
ΠΕΥΚΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 71-70 (ΗΜ.30-30)(65-65)

Περασε κ η Κηφησια. Αν μου επιτρεπεται τωρα μια προβλεψη πιστευω οτι η πευκη εχει τον πρωτο λογο καθως θεωρω οτι εχει καλυτερη κ πληρεστερη ομαδα, κ αν κρινω απο το παθος τους στο τελευταιο ματς της περιοδου πιστευω οτι θα το καθαρισουν.. Παντως ενα ειναι το σιγουρο ο κανονισμος με τα μπαραζ εδωσε πολυ μεγαλο ενδιαφερον στο πρωταθλημα καθως μεχρι την τελευταια στιγμη επιφυλλασει εκπληξεις κ γινονται σπουδαια παιχνιδια..
ibby

οοοοοοοοοοο φερτε το γιατροοοοοο....ο ψυχιατρος εκανε πολυ καλη δουλεια στην κηφισια λετε να κανει κ στο παπαγου?????platanero μου να μας πεις οταν πας!!!!!!!!!! smiley.gif
MAGI
QUOTE(platanero verde @ Apr 27 2012, 11:17 ) *

Μετά από συνεχόμενες επισκέψεις στο ψυχίατρο η Κηφισιά έριξε μια γερή σφαλιάρα(για την ακρίβεια άλλη μία) σε ένα συγκλονιστικό ματς(παράταση).Όλοι οι παίκτες της Κηφισιάς τα δώσανε όλα με τον 13 να βγάζει μάτια στο τέλος του αγώνα γλυστρόντας με τα παπούτσια του ανάμεσα στους αντιπάλους και καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.Ο play maker της Κηφισιάς έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.Το 10 εκπληκτική άμυνα και ο κόουτς της Κηφισιας εξουδετέρωσε όλα τα ατού της Ολυμπιάδας.
Το γήπεδο γεμάτο και οι φίλαθλοι άψογοι!!!
Οι διαιτητές γενικά καλοί έδειχναν όμως υπερβολικό σεβασμό στους παίκτες της Ολυμπιάδας.Τα ονόματα όμως δε κερδίζουν στο μπάσκετ αλλά οι ομάδες.
Για τη Κηφισιά ήδη αυτό είναι επιτυχία και αποδεικνύει ότι αν ήταν πιο προσεκτική και συγκεντρωμένη θα είχε τερματίσει πρώτη.
Το πλεονέκτημα για την άνοδο το έχει νομίζω η Πεύκη
ΕΣΚΑκιας
QUOTE (MAGI @ Apr 29 2012, 21:15 ) *
Μετά από συνεχόμενες επισκέψεις στο ψυχίατρο η Κηφισιά έριξε μια γερή σφαλιάρα(για την ακρίβεια άλλη μία) σε ένα συγκλονιστικό ματς(παράταση).Όλοι οι παίκτες της Κηφισιάς τα δώσανε όλα με τον 13 να βγάζει μάτια στο τέλος του αγώνα γλυστρόντας με τα παπούτσια του ανάμεσα στους αντιπάλους και καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.Ο play maker της Κηφισιάς έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.Το 10 εκπληκτική άμυνα και ο κόουτς της Κηφισιας εξουδετέρωσε όλα τα ατού της Ολυμπιάδας.
Οι διαιτητές γενικά καλοί έδειχναν όμως υπερβολικό σεβασμό στους παίκτες της Ολυμπιάδας.Τα ονόματα όμως δε κερδίζουν στο μπάσκετ αλλά οι ομάδες.
Για τη Κηφισιά ήδη αυτό είναι επιτυχία και αποδεικνύει ότι αν ήταν πιο προσεκτική και συγκεντρωμένη θα είχε τερματίσει πρώτη.

Επειδή μ αρέσουν οι Κρητικές μαντινάδες:

Εγώ πολλά δε θα σας πώ
κ ένα μονάχα ξέρω
Γιατί τον peter μπρίζωσες
ρε φίλε platanero??????????

smiley.gif
xoxli44
QUOTE(ΕΣΚΑκιας @ Apr 29 2012, 20:37 ) *

Εγώ πολλά δε θα σας πώ
κ ένα μονάχα ξέρω

smiley.gif
trash talking me kritiki madinada!!!!
ibby
QUOTE(ΕΣΚΑκιας @ Apr 29 2012, 22:37 ) *

Εγώ πολλά δε θα σας πώ
κ ένα μονάχα ξέρω

smiley.gif

χαχαχαχαχαχχχααχαχαχ...γεια σου ρε φιλε ΕΣΚΑκια εδωσες ρεστα.......
peter
QUOTE(ibby @ Apr 29 2012, 22:54 ) *
χαχαχαχαχαχχχααχαχαχ...γεια σου ρε φιλε ΕΣΚΑκια εδωσες ρεστα.......

Aφιερωμένο στον εσκάκια που του αρέσουν οι μαντινάδες, αλλά και σε όσους καταλαβαίνουν
Το αίμα νερό δε γίνεται
και άμα είσαι ομάδα ΣΙΤΥ
γιαυτό ρε αγοράκι μου
τους έκλεισες το σπίτι
xoxli44
BRAVO SE OLOUS MAGES!!!
BRAVO PLATANERO SE EYHARISTOUME POU XIPNISES TO PLAYMAKER MAS!!!
erasitexnis
QUOTE(MAGI @ Apr 29 2012, 22:15 ) *

ΦΟΒΕΡΟ ματς. ΜΡΑΒΟ, χίλια μπράβο και στις δύο ομάδες για την εμφάνισή τους αλλά πάνω απ΄όλα για την αθλητική τους ποιότητα. Μπράβο στους εξαιρετικούς φιλάθλους. Οταν χρειάστηκε οι 2 παικταράδες (12 & 13) της ΚΗΦΙΣΙΑΣ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Για άλλη μια φορά τις τελευταίες στιγμές η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν είχε ηρεμία και ψυχραιμία. Παρ΄όλα αυτά -για εμας που ξέρουμε- η απώλεια της ανόδου δεν μειώνει σε τίποτα την καταπληκτική πορεία και την προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Με αυτή τη προσπάθεια σαν περουσία και με όλη την εμπειρία αυτής της χρονιάς θα ξεκινήσει η προσπάθεια για μια καλύτερη νέα χρονιά.

Μεγάλο προβάδισμα η ΚΗΦΙΣΙΑ για άνοδο απέναντι στην ΠΕΥΚΗ
peter
QUOTE(MAGI @ Apr 29 2012, 22:15 ) *

Μετά από μια παρένθεση του original-peter θα ήθελα να γράψω 2 λόγια κ γώ...
Πολλά μπράβο σε όλους ΜΑΣ που έχουμε αντέξει πολλά την φετινή χρονιά....πολλά μπράβο σε όλους ΜΑΣ για την σημερινή νίκη(τάσης αυτοκτονίας είχαμε για μια ακόμη φορά βέβαια) παρά τα αρκετά προβλήματα που έχουμε εδώ και καιρό.....ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...
Σημαντικότερο όλων ο τραυματισμός του Λαγοπόδη,ενός παίκτη ο οποίος θα άλλαζε τελείως τη εικόνα της ομάδας(τυχαίο δλδ που στα 7 ματς που έπαιξε είχαμε 1 ήττα?)..Υπερπροσπάθεια από τους ψηλούς που έμειναν κ "αλχημείες" από τον Μπιλάλη (δεν γινόταν κ αλλιώς) κάλυψαν κάπως το κενό...

Περνάμε στα πιο πρόσφατα τώρα....
Συμφωνώ με MAGI η Πεύκη έχει πλεονέκτημα στα μεταξύ μας ματς...θα δώσουμε ότι έχουμε...ότι μας έχει μείνει ..και ότι βγεί.

Ναι είναι επιτυχία για την Κηφισιά που φτάσαμε στον "τελικό"..ξεπερνώντας στη βαθμολογία πολλές ομάδες που προσπαθούν χρόνια να κάνουν κάτι καλό στη κατηγορία.....

Για το τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στον platanero...
Δεν ξέρω τι ζόρι τράβηξες όλη τη χρονιά με την Κηφισιά.....σχολίαζες κάθε ποστάρισμα...αναφερόσουν συνέχεια στα προβλήματα μας (ΚΥΡΙΩΣ)....ότι θέλουμε γιατρό κτλ....πρέπει να ναι μεγάλος ο καημός σου...απλά δεν ξέρω,το έχεις με όλες τις ομάδες της Κηφισιάς αυτό?Απο την "1" μέχρι όποιον αριθμό φτάνει 3189..δεν ξέρω??Στα 10 ποσταρίσματα σου τα 8 ήταν για μας!!ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΟ....και ούτε εσύ για την ομάδα σου...μέχρι ότι κάνουμε κ αβάντες στους εαυτούς μας διαβάσαμε...εσύ που μιλούσες για παίχτες προπονητές κτλ...... blink.gif

δεν μπορώ λοιπόν να μη σου αφιερώσω το παρακάτω βιντεάκι...

http://www.youtube.com/watch?v=5yXUgmWsRbY

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ...... smiley.gif peace.gif

ΥΓ.....ααα...και είμαι ΕΝΑΣ...ο peter...ΜΟΝΟ.. χωρίς άλλον λογαριασμό....αααα επίσης εσύ ξέρεις και κάθε φορά με ποιόν μιλάς...(και εμένα κ τον xoxli- και prince-και τον eskakia).....όχι ότι μας ενδιαφέρει ποιός είσαι...
εμείς εξάλλου ΟΛΟΙ είμαστε για το γιατρό!!!!!εεεεε??????!

QUOTE(erasitexnis @ Apr 30 2012, 00:03 ) *
ΦΟΒΕΡΟ ματς. ΜΡΑΒΟ, χίλια μπράβο και στις δύο ομάδες για την εμφάνισή τους αλλά πάνω απ΄όλα για την αθλητική τους ποιότητα. Μπράβο στους εξαιρετικούς φιλάθλους. Οταν χρειάστηκε οι 2 παικταράδες (12 & 13) της ΚΗΦΙΣΙΑΣ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Για άλλη μια φορά τις τελευταίες στιγμές η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν είχε ηρεμία και ψυχραιμία. Παρ΄όλα αυτά -για εμας που ξέρουμε- η απώλεια της ανόδου δεν μειώνει σε τίποτα την καταπληκτική πορεία και την προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Με αυτή τη προσπάθεια σαν περουσία και με όλη την εμπειρία αυτής της χρονιάς θα ξεκινήσει η προσπάθεια για μια καλύτερη νέα χρονιά.

77.gif .....
Καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα σας...
PRINCE13!!!
QUOTE (erasitexnis @ Apr 30 2012, 00:03 ) *

ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια ερασιτεχνη ομως αυτη η ομαδα εχει την τυχη να εχει αρκετους καλους παικτες.. νο11 και νο10 τα καλυτερα Spot sout της κατηγοριας, νο5 δυνατοσ και μπουκαδορος ,νο12 τον ειδες (no comments),νο 8 εκπληκτικο σουτ μετα απο ντριμπλα.. μην αρχισω ,δεν θα τελειωσω και με τουσ αλλους.. επισης να πω κατι ,ειναι μεγαλη τιμη για μια ομαδα να εχει στον παγκο παιδια οπως ο ντρου ,αυτο και μονο ειναι πολυτελεια και μην ξεχναμε καποιουσ με χιαστους και τους προπονητες...τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον big brother μου στην ομαδα που με ανεβασε ψυχολογικα και με βοηθησε πολυ αν και ειμαι λιγο γκρινιαρης ειχε υπομονη αρκετη 3 χρονια τωρα..αυτα και το ταξιδι συνεχιζεται..

ΥΓ Συγχαρητηρια στον προπονητη της ολυμπιαδας για το ηθος του και χαιρει της εκτιμησης μου προπονητικα και οχι ...καλη συνεχεια στην ολυμπιαδα,
prince13
jhantzop

Αποτελέσματα
ΠΕΥΚΗ - ΑΝΑΓ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 71-70 (3-1)
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 68-63 (3-1)

Επόμενος αγώνας
ΠΕΥΚΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ (1-1)

erasitexnis
QUOTE(PRINCE13!!! @ Apr 30 2012, 01:13 ) *
ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια ερασιτεχνη ομως αυτη η ομαδα εχει την τυχη να εχει αρκετους καλους παικτες.. νο11 και νο10 τα καλυτερα Spot sout της κατηγοριας, νο5 δυνατοσ και μπουκαδορος ,νο12 τον ειδες (no comments),νο 8 εκπληκτικο σουτ μετα απο ντριμπλα.. μην αρχισω ,δεν θα τελειωσω και με τουσ αλλους.. επισης να πω κατι ,ειναι μεγαλη τιμη για μια ομαδα να εχει στον παγκο παιδια οπως ο ντρου ,αυτο και μονο ειναι πολυτελεια και μην ξεχναμε καποιουσ με χιαστους και τους προπονητες...τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον big brother μου στην ομαδα που με ανεβασε ψυχολογικα και με βοηθησε πολυ αν και ειμαι λιγο γκρινιαρης ειχε υπομονη αρκετη 3 χρονια τωρα..αυτα και το ταξιδι συνεχιζεται..

ΥΓ Συγχαρητηρια στον προπονητη της ολυμπιαδας για το ηθος του και χαιρει της εκτιμησης μου προπονητικα και οχι ...καλη συνεχεια στην ολυμπιαδα,
prince13

Πιστεύω απόλυτα ότι οι ομάδες δεν γίνονται από 1-2 παίκτες και οι αγώνες κερδίζονται από όλη την ομάδα (παίκτες - προπονητές - παράγοντες). Αλλά όταν η μπάλα γίνεται βαριά τότε δεν γίνεται να παίξουν όλοι το ίδιο. 1-2 πρέπει να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
Ευχαριστούμε για τις ευχές. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ για τη συνέχεια.
gspara
QUOTE (jhantzop @ Apr 30 2012, 07:28 ) *
Αποτελέσματα
ΠΕΥΚΗ - ΑΝΑΓ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 71-70 (3-1)
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 68-63 (3-1)

Επόμενος αγώνας
ΠΕΥΚΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ (1-1)

Ποτε παιζουν Πευκη-Κηφισια?

PRINCE13!!!
QUOTE (gspara @ May 1 2012, 01:16 ) *
Ποτε παιζουν Πευκη-Κηφισια?

πεμπτη, 9 το βραδυ νομιζω φιλε μου..
ibby
QUOTE(ΕΣΚΑκιας @ Apr 29 2012, 22:37 ) *

Εγώ πολλά δε θα σας πώ
κ ένα μονάχα ξέρω

smiley.gif

SILVER ALERT!!!!!!!!!Αγνοειται o platanero μηπως τον ειδε κανεις?????εχει χαθει απο την κυριακη!!!!!!!!! 69.gif
platanero verde
QUOTE (PRINCE13!!! @ Apr 30 2012, 01:13 ) *

prince13

Κηφισάρα ολέ!! Παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό και διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι εντός ή εκτός του συλλόγου ασχολούνται με την ομάδα της Κηφισιάς. Αυτό είναι καλό αφού η ομάδα δεν αφήνει τον κόσμο αδιάφορο. Σαν καινούργιος στο φόρουμ θέλω και εγώ να καταθέσω την άποψη μου για την ομάδα.
Η λειτουργία της ακολουθεί πρότυπα επαγγελματικής ομάδας. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν νωρίς και το ρόστερ με προδιαγραφές ανόδου. Ο πρώτος γύρος ήταν άψογος με μόνο 2 ήττες από ομάδες που πήγαν play off. Ο τραυματισμός του center Λαγοπόδη ήταν ένα σοκ, αλλά η κάμψη ήρθε με σωστό timing (βλέπε Obradovic), ούτε στην αρχή αλλά ούτε και στα play off. Κακή ήταν λιγάκι η διαχείριση της κάμψης από τους γράφοντες στο φόρουμ. 'Άρχισαν τα αρνητικά σχόλια, κυριάρχησε η νευρικότητα και η απαισιοδοξία. Η Κηφισάρα όμως μεθοδικά με τους γάτους προπονητές της αλλά και τους ομολογουμένως καλούς παίκτες της έφτασε στα τελικά των play off.
Τι να πρωτοαναφέρω από τους αγώνες με την Ολυμπιάδα! Όλοι παίξανε σαν λιοντάρια. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά μου έκανε εντύπωση η ωριμότητα όλων των παικτών. Ξεκινάω από την άμυνα. Όλα τα ατού του Παπάγου και κυρίως ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, καθηλώθηκαν. Οι 2 guards που υστέρησαν στο πρώτο παιγνίδι έπαιζαν σαν αφηνιασμένοι στο δεύτερο παιγνίδι. Ο bomber της ομάδας, ενώ είχε ψηλά ποσοστά στο πρώτο ματς και στο δεύτερο δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις, δεν έχασε την αυτοκυριαρχία του και την συγκέντρωση του και δεν πήρε βεβιασμένα σουτ. Μπράβο του. Ο λοκατζής δεν κώλωσε στο air ball που έκανε προηγουμένως και είχε τα guts να χώσει το τρίποντο στην κρίσιμη στιγμή. Ο center πάλευε με τα θηρίο του Παπάγου (Νο. 13 που μοίραζε αφειδώς τάπες δεξιά και αριστερά). Και όλα αυτά με τον σκόρερ του πρώτου αγώνα στον πάγκο τραυματισμένο στο μάτι.
Ρε μάγκες, αν δεν είναι αυτή ομάδα, τότε δείξτε μου ποια είναι.
Τέλος μια συμβουλή: Παίξτε στα τελικά όπως με τον Παπάγο και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και όλοι μαζί μια γροθιά.
platanero verde
QUOTE (platanero verde @ May 2 2012, 10:38 ) *
Κηφισάρα ολέ!! Παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό και διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι εντός ή εκτός του συλλόγου ασχολούνται με την ομάδα της Κηφισιάς. Αυτό είναι καλό αφού η ομάδα δεν αφήνει τον κόσμο αδιάφορο. Σαν καινούργιος στο φόρουμ θέλω και εγώ να καταθέσω την άποψη μου για την ομάδα.
Η λειτουργία της ακολουθεί πρότυπα επαγγελματικής ομάδας. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν νωρίς και το ρόστερ με προδιαγραφές ανόδου. Ο πρώτος γύρος ήταν άψογος με μόνο 2 ήττες από ομάδες που πήγαν play off. Ο τραυματισμός του center Λαγοπόδη ήταν ένα σοκ, αλλά η κάμψη ήρθε με σωστό timing (βλέπε Obradovic), ούτε στην αρχή αλλά ούτε και στα play off. Κακή ήταν λιγάκι η διαχείριση της κάμψης από τους γράφοντες στο φόρουμ. 'Άρχισαν τα αρνητικά σχόλια, κυριάρχησε η νευρικότητα και η απαισιοδοξία. Η Κηφισάρα όμως μεθοδικά με τους γάτους προπονητές της αλλά και τους ομολογουμένως καλούς παίκτες της έφτασε στα τελικά των play off.
Τι να πρωτοαναφέρω από τους αγώνες με την Ολυμπιάδα! Όλοι παίξανε σαν λιοντάρια. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά μου έκανε εντύπωση η ωριμότητα όλων των παικτών. Ξεκινάω από την άμυνα. Όλα τα ατού του Παπάγου και κυρίως ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, καθηλώθηκαν. Οι 2 guards που υστέρησαν στο πρώτο παιγνίδι έπαιζαν σαν αφηνιασμένοι στο δεύτερο παιγνίδι. Ο bomber της ομάδας, ενώ είχε ψηλά ποσοστά στο πρώτο ματς και στο δεύτερο δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις, δεν έχασε την αυτοκυριαρχία του και την συγκέντρωση του και δεν πήρε βεβιασμένα σουτ. Μπράβο του. Ο λοκατζής δεν κώλωσε στο air ball που έκανε προηγουμένως και είχε τα guts να χώσει το τρίποντο στην κρίσιμη στιγμή. Ο center πάλευε με τα θηρίο του Παπάγου (Νο. 13 που μοίραζε αφειδώς τάπες δεξιά και αριστερά). Και όλα αυτά με τον σκόρερ του πρώτου αγώνα στον πάγκο τραυματισμένο στο μάτι.
Ρε μάγκες, αν δεν είναι αυτή ομάδα, τότε δείξτε μου ποια είναι.
Τέλος μια συμβουλή: Παίξτε στα τελικά όπως με τον Παπάγο και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και όλοι μαζί μια γροθιά.

Εκείνο που δεν καταλάβατε τόσο καιρό (και δεν ήταν δύσκολο):platanero verde=πράσινο πλατάνι (σας θυμίζει τίποτα; το έμβλημα μήπωςwink.gif. Όλοι για τον ίδιο σκοπό γράφουμε και αγωνιούμε. Οι μαντινάδες ευπρόσδεκτες. Θέλω μόνο να απολογηθώ στον Peter. Ειλικρινά δεν ήξερα ποιος ήσουν και νόμιζα πώς κριτίκαρες άσχημα τον play maker μας ενώ σύ έκανες αυτοκριτική. Χίλια συγγνώμη. Όσο για τον Σγουρίτσα: Είναι η συμπάθειά μου, τι να κάνω. Και κάτι τελευταίο: μη ξανακούσω η Κηφισιά δεν ξανάρχεται. Έτσι Magi?
platanero verde
QUOTE (ibby @ May 1 2012, 19:32 ) *
SILVER ALERT!!!!!!!!!Αγνοειται o platanero μηπως τον ειδε κανεις?????εχει χαθει απο την κυριακη!!!!!!!!! 69.gif

εγώ τον Peter συμπαθώ
στο λέει ο platanero
γιατί το χαμένο τσαμπουκά
ήθελα να ξαναφέρω

είναι αλήθεια όλα αυτά
που λέω φίλε ibby
αλλιώς να πνιγώ στην θάλασσα
σαν πάω για κολύμπι
Χορευτης
QUOTE(platanero verde @ May 2 2012, 05:38 ) *
εγώ τον Peter συμπαθώ
στο λέει ο platanero
γιατί το χαμένο τσαμπουκά
ήθελα να ξαναφέρω

είναι αλήθεια όλα αυτά
που λέω φίλε ibby
αλλιώς να πνιγώ στην θάλασσα
σαν πάω για κολύμπι

ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΡΑΤΑΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
xoxli44
ποτε μου δεν εταιριαξα
στη λογικη του κοσμου
γι αυτο με λενε κουζουλο
μα γω ειμ ο εαυτος μου
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.