Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΚΑΣΘ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
sermantinas
Βλεποντας εδω και καιρο τα topic,παρατηρησα οτι υπαρχει μια σαφη ελλειψη στον χωρο των υποδομων της ΕΚΑΣΘ της δευτερης μεγαλυτερης ενωσης μετα την ΕΣΚΑ.Εκτος λοιπον απο το να προτεινω στους Mods να κανουν ξεχωριστο χωρο για την ΕΚΑΣΘ οπως υπαρχει για ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ αποφασισα να ξεκινησω αυτο το topic οπου οσοι θελουν και ενδιαφερονται θα μπορουν να σχολιαζουν και να ενημερωνονται για τα νεα των δυο αυτων πρωταθληματων,του παιδικου και του εφηβικου πρωταθληματος Θεσσαλονικης! bball.gif bball.gif bball.gif
Το εφηβικο ξεκινησε χθες Σαββατο με τη νικη εκπληξη του ΠΑΟΚ επι του Μαντουλιδη,ενω το παιδικο ξεκιναει σημερα Κυριακη.Και τα 2 πρωταθληματα αναμενονται με πολυ ενδιαφερον,τοσο για το ποιες ομαδες θα διακριθουν αλλα και για το ποιοι παικτες θα ξεχωρισουν φετος..Η ΕΚΑΣΘ αλλωστε σαν ενωση νομιζω πως εχει αποδειξει τα τελευταια χρονια οτι εχει παραδοση στο να βγαζει ταλεντακια!Καλα post να χουμε..
coachdef
Φάβορι για το παιδικό ο ΠΑΟΚ...τρομερή ομάδα με εξαιρετικό υλικό και παιίκτες με προσωπικοτητα...για να δουμε
sermantinas
QUOTE(coachdef @ Oct 22 2010, 00:29 ) *
Φάβορι για το παιδικό ο ΠΑΟΚ...τρομερή ομάδα με εξαιρετικό υλικό και παιίκτες με προσωπικοτητα...για να δουμε

Ναι νομιζω πως ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-Μαντουλιδης ειναι οι 3 καλυτερες ομαδες με διαφορα...Ισως ο Μαντουλιδης να εχει το πλεονεκτημα της εμπειριας παντως καθως οι Γιαννακης Νικολαου ειχαν ενεργο ρολο και περυσι..Ο ΠΑΟΚ οταν λες παικτες με προσωπικοτητα?Ποιοι?
sermantinas
Στο παιδικο,στην 4η αγωνιστικη ειχαμε την διακοπη του μεγαλου ντερμπι Μαντουλιδη-ΠΑΟΚ μετα απο τον τραυματισμο του καλυτερου παικτη του ΠΑΟΚ και ενδεχομενως και καλυτερου στην ηλικια του στην Ελλαδα Αναστασιου Σπυροπουλου..Τελικα ο τραυματισμος δεν ηταν τοσο σοβαρος οσο αρχικα ειχε φανει και το παιδι θα γυρισει σχετικα συντομα..Συγχαρητηρια στους ανθρωπους του Μαντουλιδη που σε μια ενδειξη καλης θελησεως και ανωτεροτητας συμφωνησαν στην διακοπη του παιχνιδιου..Εξαλλου,ο ΠΑΟΚ την προηγουμενη αγωνιστικη δεν τα καταφερε κοντρα στον Αρη και ηττηθηκε στην Πυλαια,με τον Βουλγαρο-κυπριο που απεκτησε ο ΑΡΗΣ φετος να αφηνει πολυ θετικες εντυπωσεις..Απο τον ΠΑΟΚ Σπυροπουλος και Λιαπης μειναν σε ρηχα νερα,καλη εμφανιση παντως απο Χρυσαφη και Κοκκινιδη.Αξιζει να σημειωθει πως ο Μαντουλιδης δεν καταφερε να περασει απο την εδρα του Μακεδονικου σε ενα ματς που δεν επαιζε παντως ο Γιαννακης λογω τραυματισμου.Αναμενεται με πολυ ενδιαφερον η συνεχεια!


Στο εφηβικο,οπου το ξεκαθαρο φααβορι ειναι ο ΑΡΗΣ,ο Μαντουλιδης μεχρι τωρα δεν τα πηγαινει και πολυ καλα παρα την αποκτηση του Καμπουρη ενδεχομενως επειδη εχει ριξει το βαρος στο Ανδρικο.Σε λιγη ωρα στο Ιβανοφειο,ο Ηρακλης θα αντιμετωπισει την ΜΕΝΤ σε ενα πολυ ενδιαφερον ματς.
kostaperovic
στο παιδικο ο παοκ εχασε απο τον αρη μεσα στο παλατακι... το σαββατο αναμενεται μεγαλο ντερμπυ παοκ -μαντουλιδης 3 η ωρα .. κ επισης ο αρης κερδισε και τα αστερια μεσα στη μικρα για 28 ποντους... απο οτι φαινεται ο αρης ειναι σε πολυ καλο δρομο
coachdef
Όταν εγραψα οτι ο ΠΑΟΚ εχει στο ροστερ του παικτες με προσωπικοτητα εννοουσα κυριως τον Λιαπη,αλλα και τον Σπυροπουλο.Βεβαια και οι δυο ηταν κακοι στο ματς με τον Αρη,ο καθενας για καποιους συγκεκριμενους λογους...
Ετσι σηκωσαν το βαρος παικτες που ναι μεν εχουν τις ικανοτητες και ειναι καλοι,αλλα δεν ειναι οι σουπερ σταρ που μπορουν να παιρνουν την ομαδα απο το χερι,οπως ο Χρυσαφης και ο Κοκκινιδης.Ο πρωτος εκανε εκπληκτικο πρωτο δεκαλεπτο,αλλα φανηκε να κουραζεται και να επηρεαζεται απο την κακη εμφανιση της ομαδας του,ενω ο δευτερος επαιξε με διαστρεμμα.Το παιχνιδι ο ΠΑΟΚ το εχασε.Δεν το κερδισε ο Αρης...Πηγαν ολα στραβα για τον ΠΑΟΚ ,γεγονος που δυσκολα να επαναληφθει.

Το παιδικο του Αρη τωρα,ηταν μια καλη ομαδα,που τιμωρησε το zone press του ΠΑΟΚ και επαιξε με παθος.Εκτος του Βουλγαρου που ηταν εξαιρετικος,δεν αφησε καποιος αλλος παικτης του Αρη ιδιαιτερη εντυπωσεις.Θετικο για την ομαδα οτι οι ποντοι μοιραστηκαν και υπηρχαν αρκετες λυσεις στην επιθεση.

Ο Μαντουλιδης δεν εχει κανενα πλεονεκτημα εναντι του ΠΑΟΚ στο παιδικο...Ισως απλα το γεγονος οτι ο Σπυροπουλος δεν θα παιξει να επηρεασει τους παικτες του ΠΑΟΚ.Δεν παρευρεθηκα την Κυριακη στο γηπεδο,αλλα εμαθα οτι χωρις τον Λιαπη ο ΠΑΟΚ ηταν σαφως καλυτερος τα δεκα λεπτα που παιχτηκαν...Θα δουμε αυριο.

Οσον αφορα το εφηβικο νομιζω οτι μετα το παιχνιδι στο παλατακι,ο Αρης εδωσε το μυνημα για το τι ακολουθει.Τρομερη ομαδα,με σφιχτη αμυνα και ταλεντο στην επιθεση.Αντιθετα η εφηβικη ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν σαν να μην κατεβηκε στο γηπεδο.

Ειναι ακομα νωρις για να βγαλουμε καποιο συμπερασμα και για τα δυο πρωταθληματα.Οι ομαδες εχουν πολυ δρομο μπροστα τους.Ας ελπισουμε να παιχτει ωραιο μπασκετ και να μην εχουμε γεγονοτα οπως τα Κυριακατικα με το ποδι του Σπυροπουλου...πραγματικα ειναι θλιβερο να βλεπεις σοβαρους τραυματισμους σε αυτες τις ηλικιες...
sermantinas
Για το παιδικο,Ειναι γεγονος πως περισσοτερο εχασε ο ΠΑΟΚ το παιχνιδι με τον ΑΡΗ παρα το κερδισε ο ΑΡΗΣ,αλλα αξιζει να σημειωθει η τρομερη δουλεια που κανει το τεχνικο διδυμο του ΑΡΗ οχι μονο φετος αλλα και τοσα χρονια..Παντως νομιζω οτι την επομενη φορα που θα παιξουν με τον ΠΑΟΚ ισχυρο και οχι αποδεκατισμενο οπως στο πρωτο ματς(Σπυροπουλος με λιγες προπονησεις,Λιαπης επηρεασμενος απο τραυματισμο,Κοκκινιδης και Τσαπουρνας καθως και 2-3 παιδια με μικροτερο ρολο τραυματιες)θα αντιμετωπισουν περισσοτερο δυσκολιες.
Για το ματς ΠΑΟΚ Μαντουλιδης που διεκοπη απο οτι εμαθα θα παιχτει απο την αρχη,και αυτη τη φορα ο ΠΑΟΚ θα εχει και τον Λιαπη που δεν επαιξε στο πρωτο ματς λογω προβληματος με το δελτιο.Το προβλημα ειναι οτι αυτη τη φορα δεν θα εχει τον Σπυροπουλο,ενω Κοκκινιδης και Γιαμουκης ταλαιπωρουνται και αυτοι απο τραυματισμους.Παντως οντως στο πρωτο δεκαλεπτο ο ΠΑΟΚ χωρις Λιαπη ηταν εξαιρετικος.Οταν καταφερει ολη η ομαδα να ειναι υγιης τοτε θα μπορσεουμε να μιλησουμε με σιγουρια για τη δυνατοτητα της ομαδας να τερματισει πρωτη.
Απο τον Μαντουλιδη,Γιαννακης που επεστρεψε και Κουσιαντζας με Νικολαου θα σηκωσουν το βαρος.Δεν ξερω τι εγινε με το παιδι απο την Κυπρο και αν θα καταφερει να παιξει.Φαβορι για το ματς ο Μαντουλιδης(βλεπε παραπανω παραγραφος)
Για τον Αρη,ειπαμε πολυ καλα δουλεμενη ομαδα με αξιολογο ροστερ.Βεβαια η νικη με τα Αστερια εμενα προσωπικα δεν μου λεει και πολλα γιατι δεν ειναι τοσο ισχυρα φετος αλλα παρ ολ αυτα η διαφορα ειναι αξια αναφορας.
Γενικα,στο παιδικο φαινεται οτι αυτες οι 4 ομαδες οπως καθε χρονο θα φτασουν μεχρι το τελος,με τον Μαντουλιδη να εχει την εμπειρια,τον ΠΑΟΚ το υλικο,αλλα τον ΑΡΗ να ειναι για μενα το φαβορι λογω προπονητων και δεμενου ροστερ θα φανει!



Στο εφηβικο,ξεκαθαρο φαβορι ο ΑΡΗΣ..Ο Μαντουλιδης εχει εξαιρετικο ροστερ και νομιζω οτι στο φαιναλ φορ θα ειναι πολυ καλος,ο ΠΑΟΚ η ΜΕΝΤ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ απο κοντα με αξιολογες ομαδες!
kostaperovic
t mats paok aris den to eida alla 3erw oti k oi 2 omades eixan problhmata travmatismwn opote...mantou -paok 76-86!!!!!!!!!!!!!
sermantinas
Nαι ο ΠΑΟΚ επικρατησε πιο ανετα απο οτι δειχνει το τελικο σκορ...Παντως νομιζω οτι στην πορεια ο Μαντουλιδης θα δειξει πολυ καλυτερο προσωπο!
coachdef
Ωραιο παιχνιδι το Μαντουλιδης-ΠΑΟΚ αν και οι δυο ομαδες ειχαν απουσιες...Ο Μαντουλιδης επαιζε χωρις τον Κουσιαντζα(βασικος center)και ο ΠΑΟΚ χωρις τον δικο του βασικο ψηλο,αλλα και τον καλυτερο του παικτη,τον Σπυροπουλο...
Δεν με εντυπωσιασε ο Μαντουλιδης που φανηκε οτι ειχε κενα.Γιαννακης-Νικοαλου εκαναν οτι μπορουσαν,αλλα φαινεται οτι πρεπει να ανεβασουν την αποδοση τους αυτηοιγια να κερδισει η ομαδα αυτα τα ματς.Διαφορετικα θα τρεχουν να μαζεψουν διαφορες 20 ποντων στο τελευταιο δεκαλεπτο οπως με τον ΠΑΟΚ.Καλο και το νουμερο 16.
Απο πλευρας ΠΑΟΚ ο Λιαπης και ο Χρυσαφης ηταν καλοι,αλλα εκαναν αρκετα λαθη και πολλες λαθος επιλογες.Ο Γιαμουκης ξεκινησε καλα,αλλα καθισε στον παγκο με 4 φαουλ και οταν ξαναμπηκε ηταν εκτος ρυθμου.Εκανε πολλα λαθη και παραλιγο να επιτρεψει στον Μαντουλιδη να γυρισει ενα παιχνιδι που το ειχε χασει ηδη.Ο Κοκκινιδης που δεν φανηκε να ξεπερασε τον τραυματισμο του(δεν εχει διατρεμμα,εκανα εγω λαθος σε προηγουμενο ποστ),μπηκε 3 λεπτα πριν το τελος του ημιχρονου και αλλαξε το ρυθμο του παινχιδιου.Πετυχε μαζεμενους γρηγορους ποντους και εδωσε αρκετα στον ΠΑΟΚ.Το Νο8 απο τον ΠΑΟΚ,δεν θυμαμαι ονομα,εκανε καλο παιχνιδι και εβαλε ενα σπουδαιο τριποντο την στιγμη που ο Μαντουλιδης φανηκε απειλιτικος.

Θα δουμε και τα επομενα παιχνιδια.Απο οτι φαινεται θα δουμε ενα απροβλεπτο παιδικο πρωταθλημα φετος...
KORLEONE
O 'Αρης κέρδισε 40 πόντους τον Μακεδονικό . Πολυ καλός ο Βεζένκοφ , λίγα πραγματα ο Μακεδονικός , απορώ πως κέρδισε τον Μαντουλίδη .
sermantinas
Ξερει κανεις τι εγινε ΠΑΟΚ Αστερια????Ο Μαντουλιδης με τον Αρη ποτε παιζουν αν δεν παιξανε?
ΜΠΑΣΚΕΤΟΒΙΟΣ
QUOTE(sermantinas @ Nov 14 2010, 17:53 ) *
Ξερει κανεις τι εγινε ΠΑΟΚ Αστερια????Ο Μαντουλιδης με τον Αρη ποτε παιζουν αν δεν παιξανε?


68.gif

ΠΑΟΚ-ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ 68-48

Visit My Website
sermantinas
Η πρωτη φαση τελειωσε εδω και ενα μηνα και βαλε και μεχρι τωρα εχουν διεξαχθει και οι 4 πρωτεσ αγωνιστιικες της 2ης φασης,με τισ 16 ομαδες που συνεχιζουν να εχουν χωριστει σε 4 ομιλους με τοθς πρωτους απο καθε ομιλο να περνανε αν δεν κανω λαθος στο φαιναλ φορ!Λογικα αυτες θα ειναι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ-αστερια-Μαντουλιδης..
οποιος εχει παρακολουθησει τα τελευταια παιχνιδια και εχει να αναφερει οτιδηποτε η να μας ενημερωσει για τις εξελιξεις ας ποσταρει!!
theo4notever
poios kerdise ston teliko twn efibwn;;;
CHE
QUOTE(theo4notever @ Apr 8 2011, 19:41 ) *
poios kerdise ston teliko twn efibwn;;;

http://www.kretaworldbasket.gr/posts/view/154/1518

http://ierapetrabc.gr/index.php?option=com...53&Itemid=6
sermantinas
QUOTE(CHE @ Apr 12 2011, 14:49 ) *



Aνετα ο ΑΡΗΣ το εφηβικο,μεγαλη διαφορα απο τις υπολοιπες ομαδες!!
Αυριο οι ημιτελικοι του παιδικου,λογικα θα δουμε πολυ ωραια παιχνιδια και εκει!
SteveNashidis
Εφηβικο ΕΚΑΣΘ

Μεγάλη ,τεράστια ανατροπή αλλά πόσο χαζός αυτός ο παίκτης της ΧΑΝΘ ..με πέντε πόντους μπροστά χάνει επίτηδες τι βολή ;;; Δηλαδή τι σκεφτόταν;;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.