QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 02:33 )
Επειδή αυτό το αναφέρουν πολλοί φίλοι. Έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο ή είναι μια αίσθηση που απλά επικρατεί?
Νομίζω ότι έχει δώσει αρνητική εικόνα για τον χαρακτήρα του και η όλη διαμάχη με τον προπονητή του στην Εφές..
Ασήμαντα πράγματα, αν θες τη γνώμη μου..
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2010, 03:09 )
ναι ο Χολ το εχει το τριποντο. Σε αντιθεση βεβαια και με τον Χατσον που ναι μπορει να σουταρει εκτος ρακετας αλλα δεν σουταρει απο τα 6.25.
Ο Χολ είναι απίστευτη φυσιογνωμία με φάτσα Will Smith (και αυτός)
Γενικά, καλοί παίχτες και οι 2! Να που ο κανονισμός με τους 3 Αμερικάνους τελικά μπορεί να εξυπηρετήσει τον "φιλο-ευρωπαϊστή" Παναθηναϊκό, περισσότερο από όσο εξυπηρέτησε τον "φιλο-αμερικάνο" Ολυμπιακό!!!
Βρε κάτι πράγματα!!!
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2010, 03:09 )
Απλα η αποψη μου ειναι οτι ο Τσαρτσαρης σου δινει καποια πραγματα που οταν σου λειπει τις αλχημειες σου θα τις κανεις για να καλυψεις την απουσια του.
Ποιος Τσαρτσαρής δίνει κάποια πράγματα; Ο Τσαρτσαρής 2010 ή ο Τσαρτσαρής 2007;
Νομίζω ότι το μοντέλο είναι έτσι και αλλιώς ξεπερασμένο και έχριζε, ήδη από το καλοκαίρι, αντικατάστασης
Τα τελευταία δυο χρόνια, οι πραγματικά καλές εμφανίσεις του, πρέπει να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, συνεπώς, για τον παναθηναϊκό ίσως να είναι καλό σιγά σιγά να μπει στην λογική της οριστικής αντικατάστασης του
Εκτός αν πραγματικά πιστεύουν πως με 2 χρόνια τραυματισμών και κακού μπάσκετ, και με τον παίχτη να έχει πατήσει τα 30-31, αξίζει να τον περιμένουν να βγάλει το Potential του στα 34-35 του..