Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
Marciulionis
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 19 2010, 23:58 ) *
No offense αλλά πέρα από το ελληνικό διαβατήριο και την αμέριστη αγάπη από τον Βαγγέλη Ιωάννου (θου κύριε), σε τι είναι καλύτερος ο Κουφός από τον Σερμαντίνι? (σοβαρά το λέω)

Ώρες ώρες με κάνεις και τρίβω τα μάτια μου να δω αν διάβασα σωστά... Σε τι ΔΕΝ είναι καλύτερος ο Κουφός από το Σερμαντίνι?
spysta
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 19 2010, 22:58 ) *
No offense αλλά πέρα από το ελληνικό διαβατήριο και την αμέριστη αγάπη από τον Βαγγέλη Ιωάννου (θου κύριε), σε τι είναι καλύτερος ο Κουφός από τον Σερμαντίνι? (σοβαρά το λέω)

Σε δυναμη,περισσοτερη εμπειρια,εκρηξη,low post κινησεις και σουτ απο τα 5 μετρα wink.gif
Σαφεστατα ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ετοιμος παικτης ο Κουφος
+το Ελληνικο διαβατηριο τα διπλασιαζει ΟΛΑ αυτα τα πλεονεκτημα
colonel gomelsky
QUOTE(spysta @ Jan 20 2010, 00:46 ) *
Σε δυναμη,περισσοτερη εμπειρια,εκρηξη,low post κινησεις και σουτ απο τα 5 μετρα wink.gif
Σαφεστατα ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ετοιμος παικτης ο Κουφος
+το Ελληνικο διαβατηριο τα διπλασιαζει ΟΛΑ αυτα τα πλεονεκτημα

Σε δύναμη ίσως ναι, στα άλλα δύσκολα. Τα έχει και ο Γεωργιανός.

ΥΓ. Τον είδαμε τον έτοιμο πάικτη στην Πολωνία... αν δεν ήταν ο Σόφο. Μην παραμυθιάζεστε (με όλο το σεβασμό). Ο Βουγιούκας καλύτερος είναι.
Ginobili
Εγώ είμαι αυτός που λέει ότι ο Σερμαντίνι δεν είναι καν μπασκετμπολίστας ακόμα,και για τον Παναθηναικό είναι πολύ λίγος...αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αν είχε δύναμη και ήταν ντουλάπα σαν τον Κουφό...θα τον είχε για πλάκα τον ομογενή....

*Πάρτε τον Χάτσον ρεεεεεεε!!!! Με κλειστά τα μάτια!!!!!
AZ1980
QUOTE(PARISINOS @ Jan 19 2010, 21:52 ) *
Μονο φωτσης και τεπιτς νομιζω δεν εχουν τραυματιστει.

O Tέπιτς τραυματίστηκε, γι' αυτό έχασε και το ματς του ΣΕΦ.

bball.gif
kaukasios
και επειδη λεμε για τους τραυματισμους καπου διαβασα οτι στην ομαδα τα εχουν με τον γιατρο.
πιστευω οτι ο μασει δεν ταιριαζει στην ομαδα.θελουμε ψηλο με αξιοπιστο σουτ απο μακρινη αποσταση.ο μασει δεν βαζει σουτ ουτε με αιτηση!!!ουτε ο κουφος νομιζω οτι κανει.δεν μπορει να βοηθησει αμεσα.μεχρι να προσαρμοστει θα εχουν τελειωσει ολα.
PARISINOS
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 00:04 ) *
Σε δύναμη ίσως ναι, στα άλλα δύσκολα. Τα έχει και ο Γεωργιανός.

ΥΓ. Τον είδαμε τον έτοιμο πάικτη στην Πολωνία... αν δεν ήταν ο Σόφο. Μην παραμυθιάζεστε (με όλο το σεβασμό). Ο Βουγιούκας καλύτερος είναι.

σε δυναμη ειναι σιγουρα. Οσο ναναι ο κουφος ειναι τωρα 120 κιλα, στο ΝΒΑ εχει παρει πολυ σε ογκο.

Σε εμπειρια ειναι επισης ΠΟΛΥ καλυτερος. Με μια γεματη χρονια στο ΝΒΑ ( και μαλιστα με αρκετα παιχνιδια και χρονο συμμετοχης λογω τραυματισμων στους γιουτα) συν μια συμμετοχη σε ευρωμπασκετ ( εστω και αν δεν επαιξε πολυ) μπορει να ανταπεξελθει πολυ καλυτερα σε υψηλο επιπεδο.

Τωρα στα υπολοιπα θεωρω οτι οντως οι δυο παιχτες μοιαζουν ( αλλωστε μιλαμε για δυο τεραστια ταλεντα, οποτε δυσκολο ο ενας να ειναι πολυ καλυτερος του αλλου) . Ωστοσο η δυναμη και η εμπειρια κανουν τη διαφορα.

Αλλωστε εξαιτιας της δυναμης και της εμπειριας ο σερμα δεν περνει πολλα λεπτα στον ΠΑΟ. Το τελεντο το εχει.

Τελος παντων, ακαιρη κουβεντα μιας και ο κουφος δεν φευγει απο το ΝΒΑ πριν το καλοκαιρι ( οχι οτι τοτε θα φυγει, αλλα τοτε θα υπαρχουν πιθανοτητες).
enypnio
περπέρογλου το τεσσάρι του μέλλοντος λέμε

ο πιο σίγουρος τρόπος να πάει η ΠΑΡΤΙΖΑΝ στους 8

θα μου πείτε ότι δεν έχει ΠΕΚΟΒΙΤΣ και ΒΕΛΙΤΣΚΟΒΙΤΣ αλλά με την Παρτίζαν όλα γίνονται
roben
Χάτσον και πάλι Χάτσον !! Εξαιρετική επιλογή !! Μακάρι να έρθει !!
colonel gomelsky
Έγκυρες πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν ότι η Εφες Πίλσεν ίσως και αύριο ανακοινώσει τη λύση του συμβολαίου του Μπόστιαν Νάχμπαρ (!) αφού η απόφαση της διοίκησης είναι δεδομένη και δεν αλλάζει

http://www.basketblog.gr/Pages/ViewContent...amp;w=0&m=1
lakersdynasty
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 02:18 ) *
Έγκυρες πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν ότι η Εφες Πίλσεν ίσως και αύριο ανακοινώσει τη λύση του συμβολαίου του Μπόστιαν Νάχμπαρ (!) αφού η απόφαση της διοίκησης είναι δεδομένη και δεν αλλάζει

http://www.basketblog.gr/Pages/ViewContent...amp;w=0&m=1

γιατι δεν βαζεις και το υπολοιπο κειμενο του λινκ που λεει οτι ο ΠΑΟ δεν ασχοληθηκε  tongue.gif

Μακαρι να ερθει ο Χατσον ακομη και αν δεν διανυει την καλητερη του περιοδο. Ειναι οτι πλησιεστερο διαθεσημο στα στοιχεια του Τσαρτσαρη.

Ο Ναχμπαρ καλος σουτερ αλλα περισοτερο περιφερειακος και για να παρει ριμπαουντ πρεπει να κανει αιτηση.

Χωρις να γινεται καν σχολιο για τον χαρακτηρα του.

Ο Χατσον ειναι και παικτης που μας απασχολησε αρκετα σοβαρα στο παρελθον. Οποτε ειναι δεδομενη η εκτινηση των προπονητων στο προσωπο του.

colonel gomelsky
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2010, 02:27 ) *
Ο Ναχμπαρ καλος σουτερ αλλα περισοτερο περιφερειακος και για να παρει ριμπαουντ πρεπει να κανει αιτηση.

Χωρις να γινεται καν σχολιο για τον χαρακτηρα του.

Επειδή αυτό το αναφέρουν πολλοί φίλοι. Έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο ή είναι μια αίσθηση που απλά επικρατεί?
lakersdynasty
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 02:33 ) *
Επειδή αυτό το αναφέρουν πολλοί φίλοι. Έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο ή είναι μια αίσθηση που απλά επικρατεί?

Δεν ειναι κατι καινουργιο αλλα ουτε και κατι που "δικαιολογειται" απο τυχον δημοσιευματα.

Ειναι μια περιπτωση "Τουρκογλου". Απλα παικτης που ολο και καποιον θα αφησει δυσαρεστημενο οπου και αν παει περα απο το τι ειναι και τι δεν ειναι σαν παικτης.

Razorblade Fish
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/6593...οσκήνιο

Χατσον λεει εδω

Ο Χολ της Μιλανο;Το εχει το σουτακι και το ριμπαουντ...Περσι με εμας στο ΣΕΦ δεν την πιστευα την εμφανιση του,μας επαιζε μονος του...Μαλλον δεν ειναι για ομαδα final 4,αλλα ειπα να τον αναφερω...

Φοβερη εντυπωση μου (ξανα)εκανε ο Βεσελυ της Παρτιζαν οταν τον ειδα με εμας.Φοβερο project αυτος ο παικτης,ο Τσιλι βρηκε το μπελα του,ακομα τον ταπωνει...Βεβαια δεν ειναι καλος σουτερ και γενικοτερα επιθετικα ειναι λιγο αγουρος ακομα,αλλα για μενα ειναι φοβερο ταλεντο.Νεος Φωτσης...Ισως αν η Παρτιζαν θεωρησει οτι δεν εχει ελπιδες προκρισης να τον δωσει,αλλα μαλλον δυσκολο...
lakersdynasty
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 20 2010, 02:51 ) *
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/6593...οσκήνιο

Χατσον λεει εδω

Ο Χολ της Μιλανο;Το εχει το σουτακι και το ριμπαουντ...Περσι με εμας στο ΣΕΦ δεν την πιστευα την εμφανιση του,μας επαιζε μονος του...Μαλλον δεν ειναι για ομαδα final 4,αλλα ειπα να τον αναφερω...

ναι ο Χολ το εχει το τριποντο. Σε αντιθεση βεβαια και με τον Χατσον που ναι μπορει να σουταρει εκτος ρακετας αλλα δεν σουταρει απο τα 6.25.

Απλα ο Χολ δεν ειναι και τοσο καλος κοντα στο καλαθι.

Απτην αλλη ειναι δεδομενο οτι οπως και να το κανουμε ε δεν θα βρουμε παικτη για να αντικαταστησει τον Τσαρτσαρη και να εχει ακριβως τα προσοντα του. Σε καποιον θα λειπει το ριμπαουντ σε αλλο το τριποντο σε αλλο ο παιχνιδι με πλατη.Αλλα ακομη ενας παικτης που να ειναι εμπειρος χρειαζεται. 

Απλα η αποψη μου ειναι οτι ο Τσαρτσαρης σου δινει καποια πραγματα που οταν σου λειπει τις αλχημειες σου θα τις κανεις για να καλυψεις την απουσια του. 

Αλλα αν τις κανεις ας εχεις ακομη ενα παικτη που να μπορει αξιοπρεπως να μπει στο γηπεδο και να δωσει πραγματα.

Γιατι και η απειρια στο Τοπ16 πληρωνεται ακριβα.

Γιαυτο θα ηταν καλο να ερθει καποιος που να εχει αρκετες εμπειριες.

Ο Χατσον δεν θα εσωζε την κατασταση φυσικα αλλα αν ειναι να δωσεις πχ εξτρα αρμοδιοτητες στον Μπατιστ και να τον φθειρεις βαζοντας τον να παιξει πολυ περισοτερο απο οτι σε περνει στο 4 ας εχεις καποιον αλλο και ας μην σου δινει και οσα σου εδινε ο Τσαρτσαρης για να χασεις στα βασικα σου πλανα ουσιαστικα εναν παικτη και οχι περισοτερους.

SoKRaM
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 20 2010, 02:51 ) *
Φοβερη εντυπωση μου (ξανα)εκανε ο Βεσελυ της Παρτιζαν οταν τον ειδα με εμας.Φοβερο project αυτος ο παικτης,ο Τσιλι βρηκε το μπελα του,ακομα τον ταπωνει...Βεβαια δεν ειναι καλος σουτερ και γενικοτερα επιθετικα ειναι λιγο αγουρος ακομα,αλλα για μενα ειναι φοβερο ταλεντο.Νεος Φωτσης...Ισως αν η Παρτιζαν θεωρησει οτι δεν εχει ελπιδες προκρισης να τον δωσει,αλλα μαλλον δυσκολο...

Aυτο το ''Νεος Φωτσης'' σαν βρισια μου ακουγεται. Εχει ιδιο επιπεδο IQ με τον Αντωνη?

Πι ες : χιουμορακι...
colonel gomelsky
QUOTE(SoKRaM @ Jan 20 2010, 03:46 ) *
Aυτο το ''Νεος Φωτσης'' σαν βρισια μου ακουγεται. Εχει ιδιο επιπεδο IQ με τον Αντωνη?

Πι ες : χιουμορακι...

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Κακής ποιότητος...

Και στο κάτω κάτω, αν ο Αντώνης είχε και το IQ που πιθανώς απαιτείς, δεν θα ήταν ο Φώτσης, αλλά ο Γκαρνετ.
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 02:33 ) *

Νομίζω ότι έχει δώσει αρνητική εικόνα για τον χαρακτήρα του και η όλη διαμάχη με τον προπονητή του στην Εφές..
Ασήμαντα πράγματα, αν θες τη γνώμη μου..

QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2010, 03:09 ) *
ναι ο Χολ το εχει το τριποντο. Σε αντιθεση βεβαια και με τον Χατσον που ναι μπορει να σουταρει εκτος ρακετας αλλα δεν σουταρει απο τα 6.25.

Ο Χολ είναι απίστευτη φυσιογνωμία με φάτσα Will Smith (και αυτός)

Γενικά, καλοί παίχτες και οι 2! Να που ο κανονισμός με τους 3 Αμερικάνους τελικά μπορεί να εξυπηρετήσει τον "φιλο-ευρωπαϊστή" Παναθηναϊκό, περισσότερο από όσο εξυπηρέτησε τον "φιλο-αμερικάνο" Ολυμπιακό!!!
Βρε κάτι πράγματα!!!

QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2010, 03:09 ) *
Απλα η αποψη μου ειναι οτι ο Τσαρτσαρης σου δινει καποια πραγματα που οταν σου λειπει τις αλχημειες σου θα τις κανεις για να καλυψεις την απουσια του.

Ποιος Τσαρτσαρής δίνει κάποια πράγματα; Ο Τσαρτσαρής 2010 ή ο Τσαρτσαρής 2007;
Νομίζω ότι το μοντέλο είναι έτσι και αλλιώς ξεπερασμένο και έχριζε, ήδη από το καλοκαίρι, αντικατάστασης
Τα τελευταία δυο χρόνια, οι πραγματικά καλές εμφανίσεις του, πρέπει να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, συνεπώς, για τον παναθηναϊκό ίσως να είναι καλό σιγά σιγά να μπει στην λογική της οριστικής αντικατάστασης του
Εκτός αν πραγματικά πιστεύουν πως με 2 χρόνια τραυματισμών και κακού μπάσκετ, και με τον παίχτη να έχει πατήσει τα 30-31, αξίζει να τον περιμένουν να βγάλει το Potential του στα 34-35 του..
xristos_metal
Και εγω νομιζω οτι θα παει για Ναχμπαρ ή Χατσον ο Παναθηναικος απλα μεχρι το τελος της βδομαδας θα περιμενει μηπως βρεθει τπτ καλυτερο. Εμενα μου αρεσει πολυ ο Μπατιστα της Φουενλαμπραδα, που επαιζε στη Μακαμπι και κανει εξαιρετικη χρονια αλλα ειναι περισσοτερο 5αρι.
Hooligan7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 19 2010, 17:39 ) *
Ο Νοτσιόνι είναι παίκτης τύπου Νάχμπαρ, περισσότερο 3αρι. Οπότε δε νομίζω ότι μας κάνει. Αλήθεια ο Ομπέρτο παίζει στο ΝΒΑ ή σκουπίζει κάναν πάγκο.

Και η απορία της χρονιάς: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν πήραμε τον Κλέιζα το καλοκαίρι;;;;;

Γιατί τον πήρε ο Ολυμπιακός. Όπως και τον Παπανικολάου. Όπως κράτησε και τον Μπουρούση. Όπως θα κάνει και το ερχόμενο καλοκαίρι...ότι και όποιον θέλει.

υ.γ. θέλετε τον Ερτσέγκ? Στο ύψος του Τσαρτσαρή, με σούτ, σέρβος, ταλαντούχος, υπάκουος. κουτί θα σας έρθει. Εμείς τον δίνουμε να ψηθεί. smiley.gif
lakersdynasty
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 11:37 ) *
Γιατί τον πήρε ο Ολυμπιακός. Όπως και τον Παπανικολάου. Όπως κράτησε και τον Μπουρούση. Όπως θα κάνει και το ερχόμενο καλοκαίρι...ότι και όποιον θέλει.

υ.γ. θέλετε τον Ερτσέγκ? Στο ύψος του Τσαρτσαρή, με σούτ, σέρβος, ταλαντούχος, υπάκουος. κουτί θα σας έρθει. Εμείς τον δίνουμε να ψηθεί. smiley.gif

οχι δεν θελουμε κανεναν ερτζεγκ. ειναι πιο σοφτ και απο τον Τσαρτσαρη του 2010 που σαφως καποιες στιγμες θα προσεφερε και φετος οτι και να επρεπε να ειχε γινει το καλοκαιρι η το καλοκαιρι του 2010.

Τον Κλειζα τον πηρατε γιατι τον θελατε. Τον Σαρας τον πηραμε γιατι τον θελαμε. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να απαντησω ποιος εκανε κινηση για την αποκτηση του παικτη που ειναι τωρα στην κατοχη της αλλης ομαδας και ποιος οχι.

Ετσι κι αλλιως αν ειναι να σωσει κατι τον ΟΣΦΠ ειναι η εμπιστοσυνη που δειχνει ο Ζοτς στους παικττες που του εχουν φερει επιτυχιες και περιμενει ανεκαθεν να τους δει να τον πειθουν για την πτωση τους μεσα στο παρκε πριν αποφασισει οτι δεν τους χρειαζεται πια.

το ποστ αυτο ειναι ενδεικτικο της ολης καταστασης. Οσοι το διασκεδαζουν καλη τους διασκεδαση.

Αλλα μην ακουσω καποιων να μου λεει στην επομενη ατυχια του ΟΣΦΠ οτι οι Παναθηναϊκοι συζητουν και "ανακυκλωνουν" θεματα τα οποια καανουν κακο στην ομαδα τους.

Απλα ολοι εχουμε δικαιωμα στην διασκεδαση.

icon_wave.gif

οσο για την μεταγραφη, επειδη μαλλον ειναι να παρουμε καποιον παικτη ο οποιος να εχει σοβαρες ελλειψεις οπως πχ ο Ναχμπαρ που με αυτον στο 4 θα εχουμε ενα παικτη λιγοτερο στα ριμπαουντ ετσι κι αλλιως και τον Χατσον που ειναι καλος παικτης αλλα μακρυνο σουτ για να ελευθερωνει χωρους στην ρακετα δεν εχει, εννοειται οτι το ενδεχωμενο να μεινουμε ετσι ειναι μια ρεαλιστικη εκδοχη αφου και με τις οποιες αλχημειες ειναι να γινουν για να καλυφθει το κενο του Τσαρτσαρη θα εχουμε παρομοια αποτελεσματα.

απλα στην θεση του Ναχμπαρ θα ειναι οι Περπερογλου Διαμαντιδης και στον ρολο του Χατσον ο Μπατιστ

Hooligan7
Ρε χαλαρουίτα τι στυλ απάντησης είναι αυτό...δεν κατάλαβα...χαβαλές να γίνεται!
silversurfer
Και βασιζόμενος στα λεγόμενα σου που σίγουρα παίκτης στο 4 αυτή την περίοδο με σουτ, ριμπάουντ, άμυνα, μυαλό κτλ κτλ δεν υπάρχει (ούτε ο Κώστας τα έκανε αυτά πια βέβαια) θα ξαναπώ ότι θεωρώ φοβερή τη σκέψη του rchos για την απόκτηση του Νάχμπαρ, ειδικά αν μείνει ελεύθερος, με το σκεπτικό να κατέβει στο 3 όταν γυρίσει ο Τσαρτσαρής.
Και να θα θάψουμε τον Πέρπε αλλά αλήθεια δε με πειράζει καθόλου!

@hooligan7 --> εγώ συμφωνώ ότι κάνετε, σχεδόν ό,τι θέλετε, στο μεταγραφικό παζάρι.. Πλέον αντίπαλός σας είναι η Ρεάλ κ μετά εμείς. Εμείς έχουμε τόσα χρόνια 1 κορμό πάρα πολύ καλών παικτών με υψηλά συμβόλαια κ γιαυτό δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να τα σκορπάμε $$$ (γουέηφερ πχ) Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό κ σίγουρα αν ενδιαφερθούμε για παίκτη (όχι τον Παπανικολάου στα 19) κ οι 2 η μάχη θα είναι σφοδρότατη!
lakersdynasty
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 12:36 ) *
Ρε χαλαρουίτα τι στυλ απάντησης είναι αυτό...δεν κατάλαβα...χαβαλές να γίνεται!

σαφως και αυτο ειναι το ζητημα. Το ποστ που χρισιμοποιησα ηταν το δικο σου αλλα δεν καταλαβες αυτο που ειπα διοτι δεν αφορουσε εσενα.

Αυτους που τους αφορουσε το καταλαβαν και θυμηθηκαν και αυτα που συζητηθηκαν σε προηγουμενες περιπτωσεις.

δεν ειναι κατι που θα επρεπε να παρεις προσωπικα. smile.gif

Οσο για το ροστερ:

Το σιγουρο ειναι οτι ολοι μας εχουμε μια αποψη για τις τυχων ελλειψεις του ροστερ της ομαδας για τυχων βελτιωσεις λαθη και αλλα πολλα.

Αλλα το τελευταιο πραγμα που θα επρεπε να γινει αυτη τη στιγμη ειναι να μεταφερουμε την συζητηση και σε αλλα επιπεδα και εκει που ξερουμε οτι δυσκολα θα γινει καποια προσθηκη να σκεφτομααστε ανακαταταξεις σε ολη την ομαδα.

Ο Ζοτς θελει να παιζει με σχηματα με πολλους γκαρντ και πολλες φορες να χρησιμοποιει ψηλα γκαρντ στο 3.

Επισης αυτη την στιγμη με βαση το ροστερ που εμπιστευτηκε απτην αρχη της χρονιας μας λειπει ενας παικτης στην θεση 4.

Μου φαινεται απιθανο να ερθει παικτης ο οποιος θα αντικαταστησει τραυματια σε πρωτη φαση και μετα θα μετακινησει ολοκληρο το ροτεϊσιον των περιφερειακων προς τα κατω.

Και ειδικα αν ειναι να προσπαθουμε να επιλεξουμε μεταξυ του να καει κανονικοτατα ενας παικτης ψυχολογιας οπως ο Περπερογλου ή να παρει οσο χρονο επιθυμει η νεα προσθηκη για να μην αρχισει η μουρμουρα και τα προβληματα.

Πεθαμενος ο Τσαρτσαρης, ατολμος ο Περπερογλου οτι και να γινει με αυτους θα βγει η χρονια και ειδικα ο Περπε δεν παει πουθενα.

Το καλοκαιρι θα δουμε τι παιζει και θα ενεργησουμε αναλογα. Τωρα δεν προκειται να γινουν τεραστιες αλλαγες στο ροτεισιον της ομαδας πριν καν καλα καλα δουμε τους παροντες παικτες να βρισκουν τις συνεργασιες τους και τον εαυτο τους.

οσο μια ομαδα ειναι υγιης οι αναγκες της φαινονται λιγοτερες. οσο υπαρχουν τραυματισμοι ολο και καποιον θα βγαζουμε οχι και τοσο καλο που δεν μπορεσε να παιξει για 2 σε καθε παιχνιδι.

Ginobili
Διάβασε κανείς σήμερα τι λέει η ΠΡΑΣΙΝΗ? Λέει στο εξώφυλλο ότι είναι ειλημμένη η απόφαση να πάρουμε παίκτη.
colonel gomelsky
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 11:37 ) *

Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθετικές συζητήσεις, αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι αν ο ΠΑΟ του έδινε τα ίδια λεφτά θα πήγαινε στον ΟΣΦΠ; Πάντως συμφωνώ ότι ο ΟΣΦΠ παίρνει σχεδόν όποιον θέλει (πληρώνοντας καπέλο βέβαια, αλλά άλλο θέμα αυτό).

Για τον φίλο που έχει μετρήσει το iq του Φώτση, δεν έχω να πω κάτι. Δεν είμαι νευρολόγος. Πάντως δε θεωρώ και ότι καλύτερο να αποκαλεί ανώνυμα κάποιος ηλίθιο τον αρχηγό της εθνικής. Και γενικά κανέναν παίκτη ή άλλον άνθρωπο.

Όπως έγραψε και ο Τζινόμπιλι η πράσινη μιλάει για μεταγραφή παίκτη κλάσης. Ελπίζω να είναι ο Νάχμπαρ. Πάντως και ο Χάτσον δε με χαλάει. Όπως γράφτηκε ορθά πάντως, ο Νάχμπαρ ματσάρει καλύτερα με τον Κλέιζα.
traveller
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2010, 00:38 ) *
Δεν ειναι κατι καινουργιο αλλα ουτε και κατι που "δικαιολογειται" απο τυχον δημοσιευματα.

Ειναι μια περιπτωση "Τουρκογλου". Απλα παικτης που ολο και καποιον θα αφησει δυσαρεστημενο οπου και αν παει περα απο το τι ειναι και τι δεν ειναι σαν παικτης.

Toύρκογλου??? Μήπως εννοείς τον Τουρκσάν??? είχε διαλύσει κάμποσες φορές την εθνική ομάδα της Τουρκίας laugh.gif laugh.gif

Στο θέμα μας : Η αίσθησή μου (για να μην πω βεβαιότητα) είναι ότι δε θα πάρουμε κανέναν για πολλούς λόγους που εμένα τουλάχιστο με καλύπτουν και τους βρίσκω απόλυτα λογικούς.
Εάν , παρ' όλα αυτά πάρουμε κάποιον, προσωπικά είμαι της γνώμης να πάρουμε κανένα ψιλομπάζο να παίρνει καμια ανάσα ο φουκαράς ο Φώτσης.
Harakiri13G
Maceo Baston και φύγαμε..
vastravoud
Πάντως το να αποκαλεί κανείς ηλίθιο κάποιον που πήρε τόσες διακρίσεις, έχει κερδίσει ένα σωρό λεφτά και πλέον (όπως λέει) είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα και το παιδί του, μάλλον σε κάνει να αναρωτιέσαι το πως είναι οι έξυπνοι.....
traveller
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 14:11 ) *
Όπως έγραψε και ο Τζινόμπιλι η πράσινη μιλάει για μεταγραφή παίκτη κλάσης. Ελπίζω να είναι ο Νάχμπαρ. Πάντως και ο Χάτσον δε με χαλάει. Όπως γράφτηκε ορθά πάντως, ο Νάχμπαρ ματσάρει καλύτερα με τον Κλέιζα.

H "Πράσινη" και η κάθε φυλλάδα γράφουν ότι θέλουν μπας και τσιμπήσουν κανένα ευρώ παραπάνω. Δε νομίζω οτι πρέπει να τους παίρνουμε στα σοβαρά.

Ας πούμε ότι παίρνουμε έναν καλό έως πολύ καλό παίχτη. Από αυτά τα ονόματα που έχουν γραφτεί μένω στον Mancinelli (πού πάντως είναι μια περίπτωση Ταπούτου σχεδόν) και τον Νοτσιόνι που τους έχω και αδυναμία.

Τέτοιοι παίχτες αποκλείεται να δεσμευθούν για 3-4 μήνες. Θα θέλουν μεγάλης διάρκειας συμβόλαια και λογικό είναι. Εάν βάλεις ότι ούτε κι εγώ ξέρω πόσα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι + την περίπτωση Πέκοβιτς, "αναγκαζόμαστε" να κάνουμε προγραμματισμό Φλεβάρη μήνα. Πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ σε μας.

Εάν υποθέσουμε ότι έχει βάση το δημοσίευμα της "Πράσινης" : Θα πάρουμε έναν παίχτη κλάσης Φλεβάρη μήνα, για να μας βγει ότι και ο Ντρου πέρσι στην αρχή ή ο Πέκοβιτς? ή ο Τσίλντερς στον Ολυμπιακό??? (φέτος όμως είναι άλλος παίχτης)
Ο μεγάλος παίχτης για να αποδώσει αυτά που μπορεί , να ενταχθεί και να βοηθήσει την ομάδα θέλει χρόνο. Χρόνο που εμείς δε μπορούμε να του δώσουμε Φλεβάρη μήνα.

Άντε πήραμε έναν, τον βάζουμε μέσα και αρχίζει να βάζει 20άρες και 30άρες? Θα συμφωνείς ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και σε μας όπου οι παίχτες είναι αναγκασμένοι να βάζουν σε 2η μοίρα το εγώ τους για χάρη του συνόλου είναι ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα. Ξανά το παράδειγμα του Ντρου : Τον πήρε μπόμπερ και τον έκανε αμυντικό (περίπτωση Κοχ. Νικόλα κ.τ.λ) Τότε βοήθησε την ομάδα. Πότε ? Μετά από 4-5 μήνες μαζί με την ομάδα. Τώρα δεν έχουμε αυτό το χρόνο.

Εάν υππλογίσεις ότι : Με δική του εισήγηση έμεινε ο Σέρμα και παίρνει χρόνο πολύ παραπάνω απ' ότι πέρσι και ότι φέτος και τίποτα να μην κάνουμε (στατιστικά κάθε 2η χρονιά παίρνουμε triple crown tongue.gif tongue.gif ) δεν τρέχει κάστανο, δε νομίζω ότι πάμε για μεγάλο παίχτη-όνομα, παρά για έναν νέο "Γκόλεματς" . Εάν φτάσουμε κι εκεί. Που δεν το έχω πιθανό να παίξει ούτε και αυτό το σενάριο.
Hooligan7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 15:11 ) *
Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθετικές συζητήσεις, αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι αν ο ΠΑΟ του έδινε τα ίδια λεφτά θα πήγαινε στον ΟΣΦΠ; Πάντως συμφωνώ ότι ο ΟΣΦΠ παίρνει σχεδόν όποιον θέλει (πληρώνοντας καπέλο βέβαια, αλλά άλλο θέμα αυτό).

1. ναι το πιστεύω. όπως έδωσε τον Παπανικολάου τα ίδια και παραπάνω στον παίκτη (ίδια τακτική όπως με περπέρογλου) και ο παίκτης ήρθε στον ολυμπιακό.

2. ματσάρει ο νάχμπαρ τον Κλέιζα icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 20 2010, 16:10 ) *
H "Πράσινη" και η κάθε φυλλάδα γράφουν ότι θέλουν μπας και τσιμπήσουν κανένα ευρώ παραπάνω. Δε νομίζω οτι πρέπει να τους παίρνουμε στα σοβαρά.

Εάν υποθέσουμε ότι έχει βάση το δημοσίευμα της "Πράσινης" : Θα πάρουμε έναν παίχτη κλάσης Φλεβάρη μήνα, για να μας βγει ότι και ο Ντρου πέρσι στην αρχή ή ο Πέκοβιτς? ή ο Τσίλντερς στον Ολυμπιακό??? (φέτος όμως είναι άλλος παίχτης)
Ο μεγάλος παίχτης για να αποδώσει αυτά που μπορεί , να ενταχθεί και να βοηθήσει την ομάδα θέλει χρόνο. Χρόνο που εμείς δε μπορούμε να του δώσουμε Φλεβάρη μήνα.

Άντε πήραμε έναν, τον βάζουμε μέσα και αρχίζει να βάζει 20άρες και 30άρες? Θα συμφωνείς ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και σε μας όπου οι παίχτες είναι αναγκασμένοι να βάζουν σε 2η μοίρα το εγώ τους για χάρη του συνόλου είναι ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα. Ξανά το παράδειγμα του Ντρου : Τον πήρε μπόμπερ και τον έκανε αμυντικό (περίπτωση Κοχ. Νικόλα κ.τ.λ) Τότε βοήθησε την ομάδα. Πότε ? Μετά από 4-5 μήνες μαζί με την ομάδα. Τώρα δεν έχουμε αυτό το χρόνο.

Γενικά θα συμφωνούσα, αλλά η Πράσινη είναι ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου. Οπότε αν θεωρήσουμε ότι κάποιος ξέρει κάτι, αυτή είναι η Πράσινη. Δεν είναι σωστό νομίζω να συγχέεται η καφρίλα την οποία βγάζει με την ρεπορταζιακή αξιοπιστία της.

Θα θέλει χρόνο ο μεγάλος παίκτης και δεν θα θέλει ο ρολίστας; Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ο Νοτσιόνι δεν ήταν πρώτο όνομα ούτε στην Αργεντινή, ούτε στους Μπουλς. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα αξιώσει να βάζει τριαντάρες.

Τον Ντρου δεν τον έκανε αμυντικό, τον έκανε ΚΑΙ αμυντικό. Δεν αλλοιώθηκαν τα χαρακτηριστικά του (όπως π.χ. του Χατζηβρέττα)
vastravoud
Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω!

Επίσης, ο σχεδιασμός των ψηλών ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ φέτος, και μάλιστα ακόμα καλύτερος από πέρσι. Πέρσι είχαμε 4 πρωτοκλασάτους ψηλούς, και στην πορεία μας προέκυψε ότι ο Κώστας.....δεν!

Φέτος έχουμε τους τρεις περσινούς που τράβηξαν κουπί + τον ξεκούραστο Τσάρτσα(που όσο δεν τραυματιζόταν ΟΝΤΩΣ πάταγε καλύτερα) + ένα πρόσπεκτ (Σερμαντίνι).

Όπως είπε και ο ΤΡΑΒ, αντί να πάρουμε παίκτη-μπάλωμα καλύτερα να μείνουμε ως έχουμε.

Δεν μπορεί κανείς σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή να τα προβλέπει όλα!
Air and King
Δεν μπορω να καταλαβω μερικες φορες την λογικη που εχετε αρκετοι απο τους Παναθηναικους ειδικα οσο αφορα τις μεταγραφες μεγαλων ονοματων!

"Δεν θελουμε τον εναν γιατι θα χαλασει το κλιμα της ομαδας δεν θελουμε τον αλλο γιατι δεν θα ακουει τον Ζοτς"κ.τ.λ......Μεχρι που ικανους εχω καποιους αν το καλοκαιρι ο Παναθηναικος πλησιασει κανα Τζινομπιλι που μενει ελευθερος και θα πεσουν τα τσιμεντα να μην το θελουν!

Συνελθετε!Η ομαδα σας ειναι επιτυχημενη αλλα δεν σημαινει οτι αυτο θα γινεται μια ζωη χωρις να ξαναπαρει 1-2 μεγαλα ονοματα!Οσο και μεγαλος προπονητης να ειναι ο Ζοτς πρεπει να υπαρχουν μεγαλοι παιχτες στην ομαδα!

Κατα την αποψη μου ο Παναθηναικος το καλοκαιρι πρεπει να χτυπησει ενα μεγαλο ονομα και για να "φρεσκαρει" τον κοσμο του αλλα και να δει ο κοσμος ενα νεο μεγαλο ονομα!

Οσο αφορα τις τωρινες μεταγραφες οντως δεν ειναι ευκολο να παρει μια ομαδα καποιον παιχτη και να μπει στην λογικη της συντομα!

Ο Ναχμπαρ πιστευω στον Παναθηναικο που ειναι ομαδα με καλη κυκλοφορια θα μπορουσε να κανει θραυση!
traveller
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 10:37 ) *

αυτό το "όπως κράτησε και το Μπουρούση" είναι όλα τα λεφτά 77.gif 77.gif Kai τον ήθελε και το Σαν Αντόνιο για διάδοχο του Ντάνκαν icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif 69.gif 69.gif 69.gif

...και στο τέλος...you know...

rulezzzzzz
colonel gomelsky
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 16:12 ) *
1. ναι το πιστεύω. όπως έδωσε τον Παπανικολάου τα ίδια και παραπάνω στον παίκτη (ίδια τακτική όπως με περπέρογλου) και ο παίκτης ήρθε στον ολυμπιακό.

2. ματσάρει ο νάχμπαρ τον Κλέιζα icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Επειδή το συνεχίζεις:

1) Σκέψου ότι είσαι ο Κλέιζα. Και σου δίνουν τα ίδια λεφτά ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ. Εννοείται ότι δεν έχεις κανένα συναισθηματισμό εκ των προτέρων. Άρα τι σκέφτεσαι; Τους υπόλοιπους παράγοντες.
Κάνεις λοιπόν την έρευνα σου και βλέπεις ότι ο ΠΑΟ σου προσφέρει την ευκαιρία να παίξεις στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της 10ετιας, ήρεμο κλίμα, λιγότερη πίεση σε σχέση με ΟΣΦΠ, τον Ομπράντοβιτς και δευτερευόντως την παρουσία του Σάρας που τον ξέρεις και σε ξέρει.
Από την άλλη ο ΟΣΦΠ σου προσφέρει λεφτά (όπως και ο ΠΑΟ) + επίπεδο φ4 (και πιθανή κατάκτηση, όπως επίσης και ο ΠΑΟ). Άρα; Ο Παπανικολάου έκανε μια επιλογή που θα φανεί στο μέλλον αν θα τον δικαιώσει. Ίσως εκτίμησε ότι θα είχε περισσότερες ευκαιρίες στον ΟΣΦΠ.

2) Αφού ξέρεις τι σημαίνει "ματσάρει" προς τι ο γέλωτας;
Hooligan7
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 20 2010, 16:22 ) *
αυτό το "όπως κράτησε και το Μπουρούση" είναι όλα τα λεφτά 77.gif 77.gif Kai τον ήθελε και το Σαν Αντόνιο για διάδοχο του Ντάνκαν icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif 69.gif 69.gif 69.gif

...και στο τέλος...you know...

αντιπαρέρχομαι την εξυπνάδα με τον λίνεκερ γιατί μόλις 1 δεκαετία πίσω ο λίνεκερ φορούσε ερυθρόλευκα και για πολλά χρόνια με κορυφαίο παναθηναικό απέναντι του και καμιά φορά ο λίνεκερ ξέφευγε και έβαζε 35 γκόλ σε έναν αγώνα.

Όσο για το "κράτησε τον μπουρούση" που ειρωνεύεσαι...

καλή η ειρωνία αλλά σου έρχεται πληρωμένη απάντηση...όχι μόνο για τους spurs αλλά και για την ομάδα που σε κέρδισε ρελαντί μέσα-έξω φέτος την ρεάλ.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngDtr...ntityID=1020448

Πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τους Σπερς φέρεται να έχει στα χέρια του ο Γιάννης Μπουρούσης που όπως είναι γνωστό μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα

http://www.talkbasket.net/blogs/san-antoni...-bourousis.html

Well, the Spurs have offered him a 4 year $12 million contract
Popovich would like to assure Bourousis that he will give him every chance to become the team's starting center. We will see in the next few days how this story plays out.

http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=135109
http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=134698

Greg Popovich, coach of Spurs, praised Giannis Bourousis after the friendly game of Olympiacos against San Antonio in Texas. «When I saw him for the first time, I started thinking of Vlade Divac. Hos body language, his way of walking, the way he shoots and moves on the court. He is very good in inside game. He runs at the court and has great hands. He is very talented young player» said the coach of San Antonio Spurs for Giannis Bourousis in newspaper Express-News. Greek center of Olympiacos referred to the prospect of playing one game in the NBA. «I had some proposals from NBA teams but if I will ever decide to continue my career in the NBA, I will choose this place. I would like to play 2 more years in Euroleague and then come to San Antonio. In future, if they still want me, I will probably come». Olympiacos played against Spurs in the first friendly game in USA and was defeated 107-89. Giannis Bourousis had 7 points with 1 3point shot.

και τέλος http://www.sport24.gr/html/ent/761/ent.298761.asp

Από το βράδυ της Τετάρτης, όμως, στα χέρια του Μπουρούση και του εκπροσώπου του, υπάρχει πλέον και επίσημη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ετόρε Μεσίνα, που πήγε στην Μαδρίτη, είχε στη λίστα του τον παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, αφού ο Ιταλός τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα σέντερ.

Ξέρουμε ότι είστε αλαζόνες ειδικά οι οπαδοί...αλλά μην εκτίθεστε.
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 16:29 ) *
1) Σκέψου ότι είσαι ο Κλέιζα. Και σου δίνουν τα ίδια λεφτά ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ. Εννοείται ότι δεν έχεις κανένα συναισθηματισμό εκ των προτέρων. Άρα τι σκέφτεσαι; Τους υπόλοιπους παράγοντες.
Κάνεις λοιπόν την έρευνα σου και βλέπεις ότι ο ΠΑΟ σου προσφέρει την ευκαιρία να παίξεις στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της 10ετιας, ήρεμο κλίμα, λιγότερη πίεση σε σχέση με ΟΣΦΠ, τον Ομπράντοβιτς και δευτερευόντως την παρουσία του Σάρας που τον ξέρεις και σε ξέρει.

Και για τι να μην παει στην Ομαδα που θελει να παρει τα πρωτεια απο αυτη που τα εχει?Πιο μαγκας δεν θα ειναι?Ισα ισα μεγαλυτερο κινητρο θα εβρισκα στο "να κερδισω τον καλυτερο και να γινω εγω ο καλυτερος!"
Hooligan7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 16:29 ) *
Επειδή το συνεχίζεις:

Από την άλλη ο ΟΣΦΠ σου προσφέρει λεφτά (όπως και ο ΠΑΟ) + επίπεδο φ4 (και πιθανή κατάκτηση, όπως επίσης και ο ΠΑΟ). Άρα; Ο Παπανικολάου έκανε μια επιλογή που θα φανεί στο μέλλον αν θα τον δικαιώσει. Ίσως εκτίμησε ότι θα είχε περισσότερες ευκαιρίες στον ΟΣΦΠ.

2) Αφού ξέρεις τι σημαίνει "ματσάρει" προς τι ο γέλωτας;

1. Δεν ξέρω ρε παιδί μου...ίσως τελικά ο Κλέιζα να εκτίμησε ότι και ο Παπαλουκάς που σας απέρριψε δυάκις...Δεν ξέρεις...Μάλλον σκέφτηκε ότι θα πάω εκεί που παίζει ο μόνος παίκτης του ίδιου επιπέδου με μένα (δηλαδή ΝΒΑ), ο Τζός Τσίλντρες.
Όσο για τον Παπανικολάου...Έχεις δίκιο στρατηγέ μου...Που να βρεί χρόνο στον Παναθηναικό των 10άδων forward που πήρε τον Γκόλεματς και ψάχνει κιάλλον τώρα...Με την πληθώρα 3-4αριών τους εξής 3 Περπέρογλου,Φώτση,Τσαρτσαρή. Ενώ στον Ολυμπιακό με τον άμπαλο τον Κλέιζα, τον μυρωδιά τον Τσίλντρες, τον κάποιον Βασιλόπουλο, έναν Μαυροκεφαλίδη, ένα Μπορούση (τον ποιόν???) είναι σαφώς ευκολότερο να βρείς χρόνο στις θέσεις 3 και 4.

2. ο γέλωτας είναι γιατί όσο ματσάρει ο Νάχμπαρ τον Λίνας Κλέιζα άλλο τόσο ματσάρει ο Σχορτσιανίτης τον Σακίλ Ο'Νίλ.
colonel gomelsky
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 16:31 ) *
Greg Popovich, coach of Spurs, praised Giannis Bourousis after the friendly game of Olympiacos against San Antonio in Texas.[b] «When I saw him for the first time, I started thinking of Vlade Divac.

Α υιοθέτησες κιόλας τις δηλώσεις του Τσίλντρες; Πραγματικά από αυτά που είπε ο τραβελερ από που προκύπτει αλαζονεία; αλαζονεία η [alazonía] Ο25 : η ιδιότητα και η συμπεριφορά του αλαζόνα· κομπορρημοσύνη, υπεροψία http://www.greek-language.gr/greekLang/mod...F%CE%B1&dq=

Και ο Clyde Drexler είπε ότι ο Σπανούλης αν μείνει θα γίνει all star. Τι σχέση έχει αυτό τώρα. Υπάρχει κανείς που αμφισβήτησε την αξία του Μπουρούση;

Εντιτ: @Hooligan 7. Από αυτούς που αναφέρεις ο μόνος άμπαλος είναι ο Βασιλόπουλος. Όλοι οι άλλοι είναι παιχταράδες. Ο Παπαλουκάς είναι άλλη περίπτωση. Πήγε σε μιά ομάδα όπου θα ήταν ο πρώτος γκαρντ. Στον ΠΑΟ θα ήταν ο τέταρτος. Επίσης επεισήλθε και καλώς και η οπαδική προτίμησή του. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον Κλέιζα. Αναφορικά με τον Τσίλντρες: Ένας υπερπολίτιμος παίκτης που κάνει πολλές δουλείες στο γήπεδο και φέτος είναι βελτιωμένος αισθητά. Ο Σάρας από την άλλη είναι ο απόλυτος σουπερ σταρ των 00ς.

Τελικά δεν ξέρεις τι θα πει "ματσάρω"

@ Air and King: Αυτό που λες το καταλαβαίνω. Όντως είναι κίνητρο. Παράλειψή μου.
thrylos7
Stay on topic.

Θα πέσουν καμπάνες.
kseplenhs
σε άτοπη κουβέντα μπλέκεστε.ο παίχτης πάει σε όποια ομάδα δείξει πως τον θέλει πιο πολύ.τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση.

με τη λογική σας και ο ντομινίκ αν είχε πρόταση απο τον ολυμπιακό τότε δεν θα προτιμούσε τον παο,ούτε ο ράτζα...κτλ.δεν οδηγεί πουθενά.ο παο τους ήθελε και τους έφερε.
έτσι γίνεται και αυτή την εποχή.κανείς παίχτης δεν "παγώνει" μια πρόταση συνεργασίας προκειμένου να εξαντλήσει το ενδεχόμενο να του έρθει άλλη πρόταση απο μια πιο επιτυχημένη ομάδα.ειδικά αν αυτή η πρόταση(η ισχύουσα) είναι άκρως δελεαστική...
Air and King
QUOTE(kseplenhs @ Jan 20 2010, 16:39 ) *
σε άτοπη κουβέντα μπλέκεστε.ο παίχτης πάει σε όποια ομάδα δείξει πως τον θέλει πιο πολύ.τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση.

με τη λογική σας και ο ντομινίκ αν είχε πρόταση απο τον ολυμπιακό τότε δεν θα προτιμούσε τον παο,ούτε ο ράτζα...κτλ.δεν οδηγεί πουθενά.ο παο τους ήθελε και τους έφερε.
έτσι γίνεται και αυτή την εποχή.κανείς παίχτης δεν "παγώνει" μια πρόταση συνεργασίας προκειμένου να εξαντλήσει το ενδεχόμενο να του έρθει άλλη πρόταση απο μια πιο επιτυχημένη ομάδα.ειδικά αν αυτή η πρόταση(η ισχύουσα) είναι άκρως δελεαστική...

Ετσι ακριβως ειναι!Αλλωστε και οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελοπουλοι εχουν αποδειξει οτι μπορουν να πλησιασουν και να φερουν μεγαλα ονοματα!
traveller
QUOTE(Air and King @ Jan 20 2010, 15:22 ) *
Δεν μπορω να καταλαβω μερικες φορες την λογικη που εχετε αρκετοι απο τους Παναθηναικους ειδικα οσο αφορα τις μεταγραφες μεγαλων ονοματων!

"Δεν θελουμε τον εναν γιατι θα χαλασει το κλιμα της ομαδας δεν θελουμε τον αλλο γιατι δεν θα ακουει τον Ζοτς"κ.τ.λ......Μεχρι που ικανους εχω καποιους αν το καλοκαιρι ο Παναθηναικος πλησιασει κανα Τζινομπιλι που μενει ελευθερος και θα πεσουν τα τσιμεντα να μην το θελουν!

Συνελθετε!Η ομαδα σας ειναι επιτυχημενη αλλα δεν σημαινει οτι αυτο θα γινεται μια ζωη χωρις να ξαναπαρει 1-2 μεγαλα ονοματα!Οσο και μεγαλος προπονητης να ειναι ο Ζοτς πρεπει να υπαρχουν μεγαλοι παιχτες στην ομαδα!

Κατα την αποψη μου ο Παναθηναικος το καλοκαιρι πρεπει να χτυπησει ενα μεγαλο ονομα και για να "φρεσκαρει" τον κοσμο του αλλα και να δει ο κοσμος ενα νεο μεγαλο ονομα!

Οσο αφορα τις τωρινες μεταγραφες οντως δεν ειναι ευκολο να παρει μια ομαδα καποιον παιχτη και να μπει στην λογικη της συντομα!

Ο Ναχμπαρ πιστευω στον Παναθηναικο που ειναι ομαδα με καλη κυκλοφορια θα μπορουσε να κανει θραυση!

Κάνε μια αναδρομή στη 10ετία του Ομπράντοβιτς στην ομάδα. Ποιον μεγάλο παίχτη πήρε? Ντέγιαν, Ρέμπρατσα, κάποιους που βρήκε στην ομάδα, και όλες μας μα όλες οι μετεγγραφές είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του.
Τού πήραν και το άλλο το νταμάρι και τον έστειλε από εκεί που ήρθε , η δε περίπτωση του Γιασικεβίτσιους πέρασε από χίλια κύματα. Πήραμε κανένα μέγαλο ισπανό παίχτη (τύπου Γκαρμπαχόθα που έχει γυρίσει τη μισή ηφήλιο) ? κανένα όνομα ΝΒΑer? (θυμήσου τι διαβάζαμε κατά καιρούς) κανένα Ρώσο ίσως? Ιταλό? Όχι

Επίσης θυμήσου ότι είχε αναφερθεί σχεδόν απαξιωτικά για τον Ντελφίνο (είχε πάρει φωτιά το φόρουμ με αυτόν κάποια εποχή) "τι να τον κάνω αυτόν" είχε πει συγκεκριμένα.

Η ομάδα είναι πετυχημένη και ο Ομπράντοβιτς καρπώνεται το 100% της επιτυχιας. Εσαεί επιτυχημένη δεν μπορεί να είναι, νομοτελειακά θα περάσουμε την κάμψη μας. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Πρόπερσι, μείναμε έξω από το Φ8. Πέρσι τα σαρώσαμε όλα. Στο χαλαρό. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους παίχτες. Μπατσιτ, Μήτσος, Σπανούλης, Πέκοβιτς δεν υπάρχουν πουθενά.

Υ.Γ...ο "χ" Τζινόμπιλι μπορεί να μας βάλει 30 πόντους όπως έκανε και στη Μπολόνια αλλά την κούπα την πήρε ο Μούλα στο τέλος. Παιχταράδες είχε η Βίρτους αλλά....
Hooligan7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2010, 16:36 ) *
Α υιοθέτησες κιόλας τις δηλώσεις του Τσίλντρες; Πραγματικά από αυτά που είπε ο τραβελερ από που προκύπτει αλαζονεία; αλαζονεία η [alazonía] Ο25 : η ιδιότητα και η συμπεριφορά του αλαζόνα· κομπορρημοσύνη, υπεροψία http://www.greek-language.gr/greekLang/mod...F%CE%B1&dq=

Και ο Clyde Drexler είπε ότι ο Σπανούλης αν μείνει θα γίνει all star. Τι σχέση έχει αυτό τώρα. Υπάρχει κανείς που αμφισβήτησε την αξία του Μπουρούση;

Εντιτ: @Hooligan 7. Από αυτούς που αναφέρεις ο μόνος άμπαλος είναι ο Βασιλόπουλος. Όλοι οι άλλοι είναι παιχταράδες. Ο Παπαλουκάς είναι άλλη περίπτωση. Πήγε σε μιά ομάδα όπου θα ήταν ο πρώτος γκαρντ. Στον ΠΑΟ θα ήταν ο τέταρτος. Επίσης επεισήλθε και καλώς και η οπαδική προτίμησή του. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον Κλέιζα. Αναφορικά με τον Τσίλντρες: Ένας υπερπολίτιμος παίκτης που κάνει πολλές δουλείες στο γήπεδο και φέτος είναι βελτιωμένος αισθητά. Ο Σάρας από την άλλη είναι ο απόλυτος σουπερ σταρ των 00ς.

Τελικά δεν ξέρεις τι θα πει "ματσάρω"

Απαντάω αυτό και κλείνω σεβόμενος ότι είμαι off topic.

Με ρώτησες που είδα αλαζονεία.

"τον ήθελε και το Σαν Αντόνιο για διάδοχο του Ντάνκαν icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif "

όταν όντως τον ήθελε για βασικό το san antonio είναι καθαρή ειρωνία-αλαζονεία και το ξέρεις κατα βάθος και ας μην το παραδεχθείς. Όσο για τον σπανούλη είναι παικταράς και δεν είμαι κομπλεξικός να μην παραδεχθώ ότι τον θέλω σαν τρελός στον ολυμπιακό και πως όντως αν είχε τα "άντερα" να μείνει θα γινότανε παικταράς. all-star δεν ξέρω. παικταράς ξέρω.

όσο για τον παπαλουκά...Ο παπαλουκάς και τις 2 φορές που του προτείνατε να έρθει θα ήτανε πρώτο βιολί και επίσης το ξέρεις πολύ καλά...ξέρεις πότε του κάνατε τις 2 προτάσεις καταρχάς? ποια έτη? και αν ξέρεις θα μου εξηγήσεις ποιά θα ήτανε τα 3 pg μπροστά του???για να ξέρουμε τι λέμε και να είμαστε και on topic αφού για μεταγραφή του παο μιλάμε...αν θες απαντάς. αν ξέρεις.

τέλος για το ΝΒΑ ο σάρας είναι άλλος ένας αποτυχημένος ευρωπαίος. ο τσίλντρες είναι ένα απο τα μεγαλύτερα σοκ που πάθανε ποτέ όταν έφυγε.

υ.γ. μια χαρά ξέρω...σημαίνει έχω τα ίδια χαρακτηριστικά-σωματότυπο...ε και σου λέω πως όσο έχει τα ίδια ο νάχμπαρ με τον κλέιζα άλλο τόσο τα έχει και ο baby shaq με τον shaq τον κανονικό. Μιλάς για τον Κλέιζα ένα παίκτη πιο γρήγορο και πιο δυνατό απο οποιονδήποτε forward σε όλη την ευρώπη, για άνθρωπο που σε σωματότυπο είναι 2.03 και 112 κιλά μασιφ σκύλος και ο νάχμπαρ είναι 2.06-2.07 και 100 κιλά και παρόλαυτα είναι πιο γρήγορος, πιο αλτικός και υπερβολικά πιο δυνατός του νάχμπαρ!!!

αυτά απο μένα...over and out και σόρρυ αν βγήκα εκτός θέματος.
Air and King
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 20 2010, 16:42 ) *
Κάνε μια αναδρομή στη 10ετία του Ομπράντοβιτς στην ομάδα. Ποιον μεγάλο παίχτη πήρε? Ντέγιαν, Ρέμπρατσα, κάποιους που βρήκε στην ομάδα, και όλες μας μα όλες οι μετεγγραφές είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του.
Τού πήραν και το άλλο το νταμάρι και τον έστειλε από εκεί που ήρθε , η δε περίπτωση του Γιασικεβίτσιους πέρασε από χίλια κύματα. Πήραμε κανένα μέγαλο ισπανό παίχτη (τύπου Γκαρμπαχόθα που έχει γυρίσει τη μισή ηφήλιο) ? κανένα όνομα ΝΒΑer? (θυμήσου τι διαβάζαμε κατά καιρούς) κανένα Ρώσο ίσως? Ιταλό? Όχι

Επίσης θυμήσου ότι είχε αναφερθεί σχεδόν απαξιωτικά για τον Ντελφίνο (είχε πάρει φωτιά το φόρουμ με αυτόν κάποια εποχή) "τι να τον κάνω αυτόν" είχε πει συγκεκριμένα.

Η ομάδα είναι πετυχημένη και ο Ομπράντοβιτς καρπώνεται το 100% της επιτυχιας. Εσαεί επιτυχημένη δεν μπορεί να είναι, νομοτελειακά θα περάσουμε την κάμψη μας. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Πρόπερσι, μείναμε έξω από το Φ8. Πέρσι τα σαρώσαμε όλα. Στο χαλαρό. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους παίχτες. Μπατσιτ, Μήτσος, Σπανούλης, Πέκοβιτς δεν υπάρχουν πουθενά.

Υ.Γ...ο "χ" Τζινόμπιλι μπορεί να μας βάλει 30 πόντους όπως έκανε και στη Μπολόνια αλλά την κούπα την πήρε ο Μούλα στο τέλος. Παιχταράδες είχε η Βίρτους αλλά....

Η περιπτωση του Σαρας τελικα σας πηρε απο το χερακι στο Φαιναλ 4!Ο μεγαλος παιχτης ειναι παντα μεγαλος παιχτης ακομα και αν δεν το δειξει απο την πρωτη χρονια!Αλλωστε κανενας δεν εχει συμβολαιο με την επιτυχια!Οσο για τον Ντεγιαν και τον Ρεμπρατσα ευλογημενος ηταν που τους ειχε!

Ο Ζοτς ειναι μεγαλος προπονητης και ναι του πιστωνεται η επιτυχια του Παναθηναικου ολα αυτα τα χρονια!Ομως η λογικη εχω 10 πολυεργαλεια δεν θα πιανει μια ζωη!Ουτε αν δεν παρει παιχτες θα ξανασαρωσει και στο μελλον!

Για τον Ντελφινο μιλησε ξεμιλησε απαξιωτικα ειναι πολυ καλος παιχτης!Ειπαμε ειναι μεγαλος κοουτς αλλα λογικες του τυπου "οτι πει ο Ζοτς" κυριως για παιχτη που δεν εχει κοουτσαρει εμενα με αφηνουν (οπως και οποιονδηποτε μη Παναθηναικο)παγερα αδιαφορο!

Απο αυτους που μου ανεφερες μεγαλος παιχτης που θα μπει στο πανθεον ειναι μονο ο Διαμαντιδης προς το παρον!Ασε που οπως εχω πει κατα την αποψη μου ο Ολυμπιακος εχει καλυτερο ροστερ απο τον Παναθηναικο....Βεβαιως ειναι λεπτες ισορροπιες και ο Παναθηναικος εχει καλυτερο προπονητη!

Υ.Γ Δεν νομιζω οτι ενας αγωνας ακομα και αν ειναι Τελικος ειναι δειγμα!Ουτε οτι ο Τζινομπιλι στην λογικη του συγχρονου Ευρωπαικου Μπασκετ θα χρειαζοταν η θα απαιτουσε να βαλει 30 ποντους!Για την αξια του δεν χρειαζεται να πεις κανεις τιποτα!Αυτοι που αναφερθηκαν παραπανω ακομα και ο Μποντιρογκα και ο Σαρας ειναι κατωτεροι του σαφεστατα!
Θα τον ηθελα παρα πολυ στον Ολυμπιακο!
lamar
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 20 2010, 16:42 ) *

Ε οχι και δεν πηρε. Ο Σισκαουσκας τι ηταν, ο Κατας, που για μενα αν δεν χτυπαγε τωρα δεν θα μιλουσαμε για κανενα Σαρας και για κανενα Παπαλουκα!!!

Για Σπανουλη και ΔΔ θα συμφωνησω, αντε και για Πεκοβτις αν και εχω μια προτιμηση στον Βραζιλιανο της Ταου, αλλα για τον αστερα του NFL απο που και ως που δεν υπαρχει αλλος τετοιος στην Ευρωπη? Ο τυπος φετος εχει θυμηθει τα εφηβικα του χρονια μαλλον και εχει αλλαξει αθλημα.

traveller
QUOTE(Hooligan7 @ Jan 20 2010, 15:31 ) *
αντιπαρέρχομαι την εξυπνάδα με τον λίνεκερ γιατί μόλις 1 δεκαετία πίσω ο λίνεκερ φορούσε ερυθρόλευκα και για πολλά χρόνια με κορυφαίο παναθηναικό απέναντι του και καμιά φορά ο λίνεκερ ξέφευγε και έβαζε 35 γκόλ σε έναν αγώνα.

Όσο για το "κράτησε τον μπουρούση" που ειρωνεύεσαι...

καλή η ειρωνία αλλά σου έρχεται πληρωμένη απάντηση...όχι μόνο για τους spurs αλλά και για την ομάδα που σε κέρδισε ρελαντί μέσα-έξω φέτος την ρεάλ.

Πότε έρχεται ??? "σε 10 μέρες"???? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif blech.gif blech.gif blech.gif

Πάντως για το ΝΒΑ έχεις δίκιο, ταιριάζει απόλυτα, μη σου πω ότι το ΝΒΑ φτιάχθηκε για να περιμένει κάποτε να έρθει ο Μπουρούσης. Τώρα που το σκέφτομαι και ο μακαρίτης ο Νέισμιθ όταν επινόησε το άθλημα το Μπορούση πρέπει να είχε στο μυαλό του w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Ηοοligan 7, είσαι θεός αρχηγέ 69.gif 69.gif 69.gif

Τhrylos7 : Ποιές καμπάνες? χαβαλέ κάνουμε laugh.gif άσε που είμαι στη δουλειά και έχω μια ISDN64άρα κι έκανε να κατεβάσει 10 λεπτά τη φωτό του Γκάρυ. Λυπήσου τον κόπο μου δηλαδή laugh.gif
Hooligan7
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 20 2010, 17:03 ) *
Πότε έρχεται ??? "σε 10 μέρες"???? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif blech.gif blech.gif blech.gif

Πάντως για το ΝΒΑ έχεις δίκιο, ταιριάζει απόλυτα, μη σου πω ότι το ΝΒΑ φτιάχθηκε για να περιμένει κάποτε να έρθει ο Μπουρούσης. Τώρα που το σκέφτομαι και ο μακαρίτης ο Νέισμιθ όταν επινόησε το άθλημα το Μπορούση πρέπει να είχε στο μυαλό του w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

colonel...βλέπεις πουθενά αλαζονεία=υποτίμηση=γελοιοποίηση αντιπάλου? smiley.gif
traveller
QUOTE(lamar @ Jan 20 2010, 15:56 ) *
Ε οχι και δεν πηρε. Ο Σισκαουσκας τι ηταν, ο Κατας, που για μενα αν δεν χτυπαγε τωρα δεν θα μιλουσαμε για κανενα Σαρας και για κανενα Παπαλουκα!!!

Για Σπανουλη και ΔΔ θα συμφωνησω, αντε και για Πεκοβτις αν και εχω μια προτιμηση στον Βραζιλιανο της Ταου, αλλα για τον αστερα του NFL απο που και ως που δεν υπαρχει αλλος τετοιος στην Ευρωπη? Ο τυπος φετος εχει θυμηθει τα εφηβικα του χρονια μαλλον και εχει αλλαξει αθλημα.

σωστός! τον είχα ξεχάσει τον Σίσκα ενώ ο Κάτας έπαιξε τόσο λίγο που δε θεώρησα καλό να τον αναφέρω. Είχε πάρει όμως και Μπετσίροβιτς, Βούγιανιτς , Μίντλετον και άλλους που άσχετα με το τι προσέφεραν , ειδικά ο τελευταίος, δεν είναι και τα πρώτα ονόματα.

Για τον Μπατιστ, απλώς έχω άλλη άποψη. Θεωρώ ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα. Υπήρχαν χρονιές (και περίοδοι μέσα στη χρονιά) που μας κρατούσε μόνος του.

NFL : kαλό 21.gif 21.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.