Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - 1ος Τελικός 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
Dred11
Για τον Ολυμπιακό νομίζω δεν ισχύει η μόνιμη καραμέλα όλων Ολυμπιακών και Παναθηναικών ότι έχει κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναικό. Τόσο μπορεί τόσο παίζει. Ο Σπανούλης έχει παίξει δηλ. καλύτερα με εξαίρεση 4 λεπτά με την ΤΣΣΚΑ φέτος; Από άποψη ρόστερ ο Ολυμπιακός έχει μια δεμένη ομάδα με πολλές λύσεις αλλά όχι μεγάλη ποιότητα. Ο Σλούκας είναι ένας μέτριος γι' αυτό το επίπεδο παίκτης που παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του. Ποιοτικοί παίκτες στον Ολυμπιακό είναι οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Ντάνστον. Από την άλλη το ότι ο Παναθηναικός μπορεί να τον κοντράρει έτσι όπως είναι με συγκινεί γιατί αποδεικνύει πόσο μεγάλη ομάδα είχε στο παρελθόν. Τα απομεινάρια εκείνου του παρελθόντος, ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης κρατούν ακόμα την ομάδα. Οι ξένοι μας μετριότατοι και όπως φάνηκε χειρότεροι από αυτούς του Ολυμπιακού. Βέβαια ήταν εκτός οι δύο καλύτεροί μας ξένοι, Γκιστ και Μπατίστα. Για φέτος δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω βέβαια να βγουν τα σωστά συμπεράσματα για τη στελέχωση της ομάδας του χρόνου.
more stars
Δεν μου άρεσε καθόλου το παιγνίδι, και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι στα κάτω τους.
(οκ ο Παο είχε σοβαρές απουσίες).

Ο Οσφπ δίνει δικαιώματα.
Μπορεί μες στο παιγνίδι να έκανε διαφορά 25 πόντων αλλα οι αδυναμίες του στου ψηλούς είναι τόσο χτυπητές και ο Σπανούλης σε τέτοια κατάσταση που λογικό είναι να παίρνουν θάρρος τώρα οι αντίπαλοι. Η λογική έλεγε ότι σήμερα μπορούσε να τον σκοτώσει τον παο. Δεν το έκανε, τώρα θα περιμένει άλλο ένα παιγνίδι στο οακα.

Η ομαδα μου πρέπει να παίξει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ροτέισιον (για να αντέξουν το ρυθμό)
Στο σετ είμαστε μια κλάση κάτω.
Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να βγάζουμε ψηλό πάνω στο Σπανούλη. Δεν μας περισσεύουν.
(τι δεν μας περισσεύουν που μείναμε μόνο με τους soft).

Συγκινητικοί 3D και Batman. Πολύ καλός αμυντικά ο Νέλσον (μέχρι και με τον Ντάστον βρέθηκε...)
O Μαυροκεφαλίδης είναι ακριβός για ομάδα με χαμηλό budget και δεν έχει θέση για πάνω απο 10λεπτο απέναντι σε ομάδα αξιώσεων. Με λίγα λόγια 5os. Δεν γίνεται.

Τεσπα.
Το ματσάκι imo χάθηκε ελλείψει παικτών στον Παναθηναικό, και μόνον.
Στο oακα αν δεν παίξει όπως μπορεί ο οσφπ και πάρουν χρόνο Μπατίστα, Μποχώ, Κούπερ πολλά μπορεί να αλλάξουν.
plo koon
Δεν είδα το ματς, αλλά διαβάζοντας το thread νόμιζα ότι έχασε ο ΟΣΦΠ.

No flame, απλά παρατήρηση 69.gif.
natouralistis
Ο Σλούκας έδειξε σήμερα γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του και αύξησε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να εντείνουν τις προσπάθειες τους Ιτούδης-Ζέλικο για να τον απκτήσουν με μύριο+ συμβόλαιο. Έδειξε γιατί ο Πασκουάλ τον αντιμετώπιζε με την ίδια ακριβώς αμυντική προσέγγιση που είχε και στον Σπανούλη. Είναι ο άνθρωπος που ερχόμενος από το πάγκο μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ενός αγώνα, μπορεί να σκοράρει, να πασάρει, να διαβάσει σωστά πότε να τρέξει και πότε όχι, είναι ένας σύγχρονος Ευρωπαίος pg που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν. Μπράβο του, απόλυτα καταλυτικός στο game 1, οι Αφοί το ξαναλέω δεν πρέπει να κάνουν το ίδιο λάθος όπως με Παπανικολάου.

Ο Ντάνστον μεγάλο παλικάρι σήμερα. Οδοστρωτήρας. Καθάρισε όλα τα ριμπάουντ, έδωσε μάχες, σκόραρε. Ο Χάντερ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε 3 φάουλ και αν κι αυτός ήταν κακός θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Μαζί με τον Σλούκα μακράν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, σε μια βραδιά που επιθετικά ήμασταν κακοί, ξεκινώντας με 0-13 τρίποντα και κακό ποσοστό στις βολές,.

Η ομάδα είναι πληρέστερη από τον Παναθηναϊκό, έχει στοχεύσεις σε άμυνα και επίθεση, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και στο ΣΕΦ θεωρώ απίθανο να χάσει παιχνίδι. Το ΟΑΚΑ είναι άλλη ιστορία.

Συνεχίζουμε.
Johnnys
QUOTE(salonikatasos @ Jun 8 2015, 06:31 ) *
Εναν ψηλο επιπλεον να ειχαμε σημερα θα το ειχαμε παρει το ματς. Δε βοηθησε καθολου ο μοργκαν. Οι περιφερειακοι μας τραγικοι σχεδον ολοι. Γενικα καναμε ενα πολυ μετριο παιχνιδι. Η σειρα βεβαια εχει δρομο ακομα ειδικα αν γυρισει ο μπατιστα


Ρε παιδια χωρις καμια επιθετικη συμπεριφορα πραγματικα και το εχω τονισει πολλες φορες--και καταληγω τελικα να κανω \ τετοια ποστ σε μεταξυ μας παιχνιδια αυτα τα ''ελειπαν 3 βασικοι'' (που ηδη εχουν αναπληρωθει οι δυο--και ας μην εχει βγει το ιδιο επιπεδο) το αν ειχαμε ενα ψηλο ακομα σιγουρα το χαμε παρει η αν ειχαμε τον Μπατιστα(που ψαξτε να δειτε τι εχει γραφει για τον Μπατιστα σε μεταξυ μας ματς) ηταν σιγουρα δικο μας το ματς μου φαινονται πραγματικα μη ρεαλιστικα και εκτος πραγματικοτητας--γραφικα.
Και οταν αντιστοιχα τετοιες δικαιολογιες παλιοτερα χρονια χρησιμοποιοντουσαν απο Ολυμπιακους ακουγαμε τα μυρια οσα..

Δηλαδη αν οπως αντι του Πανκο πηρατε τον Γκιστ η του Αρμστορνγκ τον Λασμε πχ (δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η αλλαγη δινω ενα παραδειγμα-σχετικο) η οπως εμεις αλλαξαμε τον Χαουαρντ με τον Ντορσει πχ η τον δεν θυμαμαι ποιον με τον Λο μεσουσης της χρονιας--οκ οχι 1 μηνα πριν και βγηκαν λιρες 100,αλλοι οπως στην προκειμενη απλα δεν βγαινουν.Δεν ειναι απουσιες ειναι παικτες που αυτοι την στιγμη δεν κανουν την διαφορα.Αν ο αντικαταστατης του Παππα ηταν ο Γκουντελοκ και εβαζε 25 ποντους απο το 2ο ματς του και την 10η προπονηση δεν θα ελεγε κανεις για απουσια.Με 1μηνα σχεδον στην ομαδα πρεπει να εχεις προσαρμοστει εχοντας και καινουριο coach-απο επιλογη παλι.

Οι απουσιες που μετρανε σημερα ειναι του Μπατιστα (25λεπτα ας πουμε χρονος) και του Παπαπετρου(πιθανο 10λεπτο).Απο μια απουσια η καθε ομαδα.Δεν μπορω να μετρησω ουτε τον Τσαιρελη ουτε τον Γκιστ αφου οι ομαδες πλεον ειναι σχεδιασμενες και ''''πληρης''' βασει των προεδρων τους-δεν ξερω και των προπονητων τους-με αυτα τα δεδομενα.
Και εγω θα ηθελα αντι του Λαφαγιετ τον Λο και αντι του Πετγουει τον Αντιτς αλλα δεν ειναι λογικη για να αναλυσουμε το ματς αυτο.Ειναι προβληματα οι ελλειψεις σε θεσεις του Παναθηναικου ολη την χρονια και χαιρομαι που πολλοι τουλαχιστον το αναγνωριζουν και δεν αναφερουν οτι με τον Γκιστ σημερα οι 10 ποντοι ηταν σιγουροι.Και εγω βλεπω και προβληματα στον Ολυμπιακο φυσικα αλλα θεωρω πιο πληρες και καλο το ροστερ του γι αυτο δινω ενα πλεονεκτημα και πιστευω ηταν αναμενομενη μια τετοια νικη.Και για μενα το ιδιο αναμενομενη θα ηταν αν επαιζαν και ο Γκιστ με τον Παππα σημερα.Μπορει δυσκολοτερα μπορει ευκολοτερα μπασκετ ειναι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΥΛΑΕΙ.Βεβαια αναγνριζω και οτι ο ΠΑΟ με τετοια μετρια αποδοση του Ολυμπιακου ειναι ικανος να κλεψει--παρει ενα ματς και μετα λογω του παραγοντα εδρα ολα γινονται.Αλλα αν παει στο 2-2 πιστευω θα ειναι παρα πολυ δυσκολο για τον ΠΑΟ λογω κουρασης κοπωσης κλπ κλπ.

Στα καθαρα του ματς με καλυψαν αρκετοι απο τους παραπανω.
Psych
QUOTE (Skonokinis @ Jun 7 2015, 21:55 ) *
- ΟΣΦΠ νομίζω είδαμε όλοι σήμερα ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μπασκετικές απάτες των τελευταίων ετών, αγκομάχησε να νικήσει έναν αντίπαλο που κατέβηκε χωρίς 3 βασικούς και δίχως καθαρό 5άρι αφού ο μαυροκέφαλος είναι 4-5άρι (να χαίρονται τα 2 ΜΑΠ που έχουν) , γενικά ο ολυμπιακός όπως όλη την χρονιά έπαιξε άμυνα στα όρια του φάουλ και του ξύλου, δεν θα διαφωνήσω όμως ότι και αυτός ο τύπος παιχνιδιού έχει ακόμα και στην εποχή μας τους οπαδούς του


Ομολογουμένως το να γυρίζεις διψήφια διαφορά πόντων (με ψυχολογική πίεση στο φουλ) και να παίρνεις το προβάδισμα χωρίς κανένα τρίποντο ε ναι... είναι κοντά στην απάτη. Και ο Παναθηναικός συχνά πυκνά αγκομαχούσε να νικήσει τον Ολυμπιακό στα "πέτρινα χρόνια" της περασμένης δεκαετίας, που η διαφορά ήταν χαώδης και ο ΟΣΦΠ δεν είχε αντίστοιχους Διαμαντίδηδες/Φώτσηδες. Για τα υπόλοιπα θα τρελαθούμε τελείως, ο Ναβάρο ακόμα έχει μείνει κάγκελο και ο Ιτούδης ακόμα απολογείται.

Στα του ματς:

Άψογη αντίδραση μετά το χείριστο ξεκίνημα με ένα από τα χειρότερα, ίσως και το χειρότερο, δεκάλεπτο του Ολυμπιακο στο ΣΕΦ φέτος.

Εκτός τόπου και χρόνου ο Χάντερ, σε πλήρη αντίθεση με Ντάνστον. Ο ένας "ξέρει" πως θα μείνει, ο άλλος όχι και παίζει και για ενδεχομένως ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ήταν κτήνος σήμερα, χατς οφ!

Όλο το ρίσκο του Παναθηναικού στην αρχή βγήκε 100%, αλλά αν συνέχιζε και στο δεύτερο ημίχρονο θα μιλάγαμε για παράδοξο στα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Οπως και να χει, το γεγονός οτι αρχίσαν να μπαίνουν τα τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει δυνατές οδηγίες και ψυχολογία από Σφαιρό. Πολύτιμα πράγματα που μας έλειπαν τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Μαυροκεφαλίδης απίθανος, μα με Μπατίστα παρών απλά δεν θα έκανε τέτοιο παιχνίδι. Επίσης με Μπατίστα παρών η ρακέτα του Παναθηναικού θα ήταν συνέχεια άδεια στις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Τόσο λόγω της ανετοιμότητας του όσο και της γενικότερης αδιαφορίας του στην άμυνα.

Εμετικά τα συνθήματα προς Μαυροκεφαλίδη.

Ο Σπανούλης το ψιλοξεφτύλισε στο τέλος αλλά απασχολούσε αρκετούς παίκτες σε κομβικά σημεία του ματς ώστε να βρεθούν μόνοι τους οι υπόλοιποι και να τα βάλουν όταν έπρεπε.
Paris87
Μπραβο στον ΟΣΦΠ και τον Σλουκα για την νικη.
Οπως λεει σε ενα site, θα την πληρωσουν αυτη του την εμφανιση οι Αγγελο και μαγκια του.
akratacity
QUOTE (Dred11 @ Jun 7 2015, 23:15 ) *
Για τον Ολυμπιακό νομίζω δεν ισχύει η μόνιμη καραμέλα όλων Ολυμπιακών και Παναθηναικών ότι έχει κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναικό. Τόσο μπορεί τόσο παίζει. Ο Σπανούλης έχει παίξει δηλ. καλύτερα με εξαίρεση 4 λεπτά με την ΤΣΣΚΑ φέτος; Από άποψη ρόστερ ο Ολυμπιακός έχει μια δεμένη ομάδα με πολλές λύσεις αλλά όχι μεγάλη ποιότητα. Ο Σλούκας είναι ένας μέτριος γι' αυτό το επίπεδο παίκτης που παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του. Ποιοτικοί παίκτες στον Ολυμπιακό είναι οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Ντάνστον. Από την άλλη το ότι ο Παναθηναικός μπορεί να τον κοντράρει έτσι όπως είναι με συγκινεί γιατί αποδεικνύει πόσο μεγάλη ομάδα είχε στο παρελθόν. Τα απομεινάρια εκείνου του παρελθόντος, ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης κρατούν ακόμα την ομάδα. Οι ξένοι μας μετριότατοι και όπως φάνηκε χειρότεροι από αυτούς του Ολυμπιακού. Βέβαια ήταν εκτός οι δύο καλύτεροί μας ξένοι, Γκιστ και Μπατίστα. Για φέτος δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω βέβαια να βγουν τα σωστά συμπεράσματα για τη στελέχωση της ομάδας του χρόνου.

μαλλον δεν παρακολουθουσες ευρωλιγκα φετος
salonikatasos
QUOTE (Johnys @ Jun 8 2015, 00:29 ) *
Ρε παιδια χωρις καμια επιθετικη συμπεριφορα πραγματικα και το εχω τονισει πολλες φορες--και καταληγω τελικα να κανω \ τετοια ποστ σε μεταξυ μας παιχνιδια αυτα τα ''ελειπαν 3 βασικοι'' (που ηδη εχουν αναπληρωθει οι δυο--και ας μην εχει βγει το ιδιο επιπεδο) το αν ειχαμε ενα ψηλο ακομα σιγουρα το χαμε παρει η αν ειχαμε τον Μπατιστα(που ψαξτε να δειτε τι εχει γραφει για τον Μπατιστα σε μεταξυ μας ματς) ηταν σιγουρα δικο μας το ματς μου φαινονται πραγματικα μη ρεαλιστικα και εκτος πραγματικοτητας--γραφικα.
Και οταν αντιστοιχα τετοιες δικαιολογιες παλιοτερα χρονια χρησιμοποιοντουσαν απο Ολυμπιακους ακουγαμε τα μυρια οσα..

Δηλαδη αν οπως αντι του Πανκο πηρατε τον Γκιστ η του Αρμστορνγκ τον Λασμε πχ (δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η αλλαγη δινω ενα παραδειγμα-σχετικο) η οπως εμεις αλλαξαμε τον Χαουαρντ με τον Ντορσει πχ η τον δεν θυμαμαι ποιον με τον Λο μεσουσης της χρονιας--οκ οχι 1 μηνα πριν και βγηκαν λιρες 100,αλλοι οπως στην προκειμενη απλα δεν βγαινουν.Δεν ειναι απουσιες ειναι παικτες που αυτοι την στιγμη δεν κανουν την διαφορα.Αν ο αντικαταστατης του Παππα ηταν ο Γκουντελοκ και εβαζε 25 ποντους απο το 2ο ματς του και την 10η προπονηση δεν θα ελεγε κανεις για απουσια.Με 1μηνα σχεδον στην ομαδα πρεπει να εχεις προσαρμοστει εχοντας και καινουριο coach-απο επιλογη παλι.

Οι απουσιες που μετρανε σημερα ειναι του Μπατιστα (25λεπτα ας πουμε χρονος) και του Παπαπετρου(πιθανο 10λεπτο).Απο μια απουσια η καθε ομαδα.Δεν μπορω να μετρησω ουτε τον Τσαιρελη ουτε τον Γκιστ αφου οι ομαδες πλεον ειναι σχεδιασμενες και ''''πληρης''' βασει των προεδρων τους-δεν ξερω και των προπονητων τους-με αυτα τα δεδομενα.
Και εγω θα ηθελα αντι του Λαφαγιετ τον Λο και αντι του Πετγουει τον Αντιτς αλλα δεν ειναι λογικη για να αναλυσουμε το ματς αυτο.Ειναι προβληματα οι ελλειψεις σε θεσεις του Παναθηναικου ολη την χρονια και χαιρομαι που πολλοι τουλαχιστον το αναγνωριζουν και δεν αναφερουν οτι με τον Γκιστ σημερα οι 10 ποντοι ηταν σιγουροι.Και εγω βλεπω και προβληματα στον Ολυμπιακο φυσικα αλλα θεωρω πιο πληρες και καλο το ροστερ του γι αυτο δινω ενα πλεονεκτημα και πιστευω ηταν αναμενομενη μια τετοια νικη.Και για μενα το ιδιο αναμενομενη θα ηταν αν επαιζαν και ο Γκιστ με τον Παππα σημερα.Μπορει δυσκολοτερα μπορει ευκολοτερα μπασκετ ειναι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΥΛΑΕΙ.Βεβαια αναγνριζω και οτι ο ΠΑΟ με τετοια μετρια αποδοση του Ολυμπιακου ειναι ικανος να κλεψει--παρει ενα ματς και μετα λογω του παραγοντα εδρα ολα γινονται.Αλλα αν παει στο 2-2 πιστευω θα ειναι παρα πολυ δυσκολο για τον ΠΑΟ λογω κουρασης κοπωσης κλπ κλπ.

Στα καθαρα του ματς με καλυψαν αρκετοι απο τους παραπανω.

κάθισες και έγραψες όλο αυτό για τις 2 σειρές του μηνύματός μου. μπράβο σου

αν είχαμε έναν ψηλό ακόμα,είτε τον γκιστ είτε τον μπατίστα θα έπαιρναν λίγες ανάσες παραπάνω οι 2 ψηλοί μας που έπαιξαν 32 λεπτά ο ένας και 38 ο άλλος και από ένα σημείο και μετά δεν είχαν τις δυνάμεις και έχασαν όλα τα αμυντικά ριμπάουντ,ενώ μέχρι ένα σημείο τα είχαμε πάρει όλα. ούτε αν είχαμε πάρει κάποιον άλλο μίλησα,ούτε κάτι παρόμοιο. από αυτούς που έχουμε 1 ακόμα να είχαμε για να μπορούσε να γίνει ροτέισον στο 4-5(που έπαιξαν 3 παίχτες όλοι κι όλοι σήμερα) το ματς σήμερα ήταν δίπλο
ο ολυμπιακός έπαιξε μέτρια,αλλά και ο παναθηναϊκός έπαιξε ακόμα πιο μέτρια,στην ουσία έπαιξαν 2,5 παίχτες σήμερα από τον παναθηναϊκό. οι φώτσης,μαυροκεφαλίδης και λίγο από διαμαντίδη
Johnnys
QUOTE(Psych @ Jun 8 2015, 07:59 ) *
Ομολογουμένως το να γυρίζεις διψήφια διαφορά πόντων (με ψυχολογική πίεση στο φουλ) και να παίρνεις το προβάδισμα χωρίς κανένα τρίποντο ε ναι... είναι κοντά στην απάτη. Και ο Παναθηναικός συχνά πυκνά αγκομαχούσε να νικήσει τον Ολυμπιακό στα "πέτρινα χρόνια" της περασμένης δεκαετίας, που η διαφορά ήταν χαώδης και ο ΟΣΦΠ δεν είχε αντίστοιχους Διαμαντίδηδες/Φώτσηδες. Για τα υπόλοιπα θα τρελαθούμε τελείως, ο Ναβάρο ακόμα έχει μείνει κάγκελο και ο Ιτούδης ακόμα απολογείται.

Στα του ματς:

Άψογη αντίδραση μετά το χείριστο ξεκίνημα με ένα από τα χειρότερα, ίσως και το χειρότερο, δεκάλεπτο του Ολυμπιακο στο ΣΕΦ φέτος.

Εκτός τόπου και χρόνου ο Χάντερ, σε πλήρη αντίθεση με Ντάνστον. Ο ένας "ξέρει" πως θα μείνει, ο άλλος όχι και παίζει και για ενδεχομένως ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ήταν κτήνος σήμερα, χατς οφ!

Όλο το ρίσκο του Παναθηναικού στην αρχή βγήκε 100%, αλλά αν συνέχιζε και στο δεύτερο ημίχρονο θα μιλάγαμε για παράδοξο στα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Οπως και να χει, το γεγονός οτι αρχίσαν να μπαίνουν τα τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει δυνατές οδηγίες και ψυχολογία από Σφαιρό. Πολύτιμα πράγματα που μας έλειπαν τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Μαυροκεφαλίδης απίθανος, μα με Μπατίστα παρών απλά δεν θα έκανε τέτοιο παιχνίδι. Επίσης με Μπατίστα παρών η ρακέτα του Παναθηναικού θα ήταν συνέχεια άδεια στις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Τόσο λόγω της ανετοιμότητας του όσο και της γενικότερης αδιαφορίας του στην άμυνα.

Εμετικά τα συνθήματα προς Μαυροκεφαλίδη.

Ο Σπανούλης το ψιλοξεφτύλισε στο τέλος αλλά απασχολούσε αρκετούς παίκτες σε κομβικά σημεία του ματς ώστε να βρεθούν μόνοι τους οι υπόλοιποι και να τα βάλουν όταν έπρεπε.

Αυτο με τον Ντανστον εμενα με χαλαει και συμφωνω απολυτως.Δηλαδη τον τελευταιο καιρο μου φαινεται στα περισσοτερα ματς αρκετα καλυτερος και πιανει τα περσινα στανταρ.Σαν να προσπαθει και παραπανω και να παθιαζεται περισσοτερο.Και σαν να εχει προσπαθησει να βελτιωθει.Και αμυντικα κτηνος στις περισσοτερες των περιπτωσεων.

Αλλα επειδη ειναι τοσο ιδιο στυλ ναι μεν θελω και αλλο ενα 5αρι αλλα χωρις να εφευγε με καποιον τροπο.Δηλαδη αν ειναι αναγκαστικο να φυγει ενας δεν ξερω ποιον θα διαλεγα.Απο την αλλη δεν ξερω με ποιον τροπο θα μπορουσε να χωρεσει στην ομαδα με αλλο ενα 5αρι που σηκωνει 20λεπτο.Θα επρεπε εστω ενας απο τους δυο να χε μια-δυο κινησεις και ενα α σουτακι εστω απο τα 3-4 μετρα ωστε να μποροει να παιξει με ''διδυμους'' πυργους οπως θυμομαστε απο τα παλιοτερα χρονια smiley.gif .

Και η αληθεια βεβαια ειναι οτι πρεπει να παρουν το πρωταθλημα γιατι αλλιως ασχετως με την παρουσια του θα ειναι 2 χρονια χωρις 1τιτλο.Που ειναι κακο για ξενο του Ολυμπιακου.Το ιδιο βεβαια και ο Ματ και ο Πετ rolleyes.gif .

QUOTE(salonikatasos @ Jun 8 2015, 08:10 ) *
κάθισες και έγραψες όλο αυτό για τις 2 σειρές του μηνύματός μου. μπράβο σου

αν είχαμε έναν ψηλό ακόμα,είτε τον γκιστ είτε τον μπατίστα θα έπαιρναν λίγες ανάσες παραπάνω οι 2 ψηλοί μας που έπαιξαν 32 λεπτά ο ένας και 38 ο άλλος και από ένα σημείο και μετά δεν είχαν τις δυνάμεις και έχασαν όλα τα αμυντικά ριμπάουντ,ενώ μέχρι ένα σημείο τα είχαμε πάρει όλα.
ο ολυμπιακός έπαιξε μέτρια,αλλά και ο παναθηναϊκός έπαιξε ακόμα πιο μέτρια,στην ουσία έπαιξαν 2,5 παίχτες σήμερα από τον παναθηναϊκό. οι φώτσης,μαυροκεφαλίδης και λίγο από διαμαντίδη

Βασικα αν ησουν μονο εσυ που μπορει να μην προσεξα καν ποιο ειναι το ποστ σου δνε θα καθομουν να το εγραφα.Ειναι μια επαναλαμβανομενη τακτικη ΚΑΘΕ φορα απο τον χαμενο.Ο Παο για τα στανταρ του εκτος εδρας φετος επαιξε μετρια?Εχει αλλους παικτες που μπορουν να παιξουν σε τοσο σημαντικο παιχνιδι καλα?Οχι.Αυτο φταει.Και δεν αναφερω προφανως οτι αυτοι οι 3 που αναφερεις επαιξαν πολυ παραπανω απο τα στανταρ τους ολης της χρονιας.Και αν ο Μπατιστα επαιζε ο Μαυρο πιθανοτατα να χε μεινει στους 10 ποντους και αλλα 150 σεναρια που μπορω να κανω φανταστικα στο μυαλο μου.Μπορω να σου πω κιολας πχ οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ο Ματσιγιαουσκας θα ταν στην ηλικια του ΔΔ και δεν θα ειχαμε αρχισει με 0/13 τριποντα σημερα.

Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι μιλαω για μια γενικη νοοτροπια που παιζει παντου--και αυτο με πειραζει.Και παιζει επανειλλημενως.
NikBot
1) O Ολυμπιακός παίζει καλά στην EL και φτάνει τελικό
2) Βλέποντας το 1) και συγκρίνοντας την εικόνα των 2 ομάδων στην EL, πολλοί Παναθηναικοί προδικάζουν 30άρες και σκούπες στον τελικό, κα λένε μάλιστα οτι "καλά να πάθουμε όπως τα έκανε ο ΔΓ"
3) Οι 30 άρες (φυσιολογικά) δεν έρχονται
4) Από το 3) οι ίδιοι του 2) βγάινουν και λένε οτι τελικά ο Ολυμπιακός στην EL ήταν "απάτη" κλπ...

Βλέπετε κι εσείς το παράλογο της υπόθεσης?????? blink.gif
j-kidd13
QUOTE(Johnys @ Jun 8 2015, 00:29 ) *
Ρε παιδια χωρις καμια επιθετικη συμπεριφορα πραγματικα και το εχω τονισει πολλες φορες--και καταληγω τελικα να κανω \ τετοια ποστ σε μεταξυ μας παιχνιδια αυτα τα ''ελειπαν 3 βασικοι'' (που ηδη εχουν αναπληρωθει οι δυο--και ας μην εχει βγει το ιδιο επιπεδο) το αν ειχαμε ενα ψηλο ακομα σιγουρα το χαμε παρει η αν ειχαμε τον Μπατιστα(που ψαξτε να δειτε τι εχει γραφει για τον Μπατιστα σε μεταξυ μας ματς) ηταν σιγουρα δικο μας το ματς μου φαινονται πραγματικα μη ρεαλιστικα και εκτος πραγματικοτητας--γραφικα.
Και οταν αντιστοιχα τετοιες δικαιολογιες παλιοτερα χρονια χρησιμοποιοντουσαν απο Ολυμπιακους ακουγαμε τα μυρια οσα..

Δηλαδη αν οπως αντι του Πανκο πηρατε τον Γκιστ η του Αρμστορνγκ τον Λασμε πχ (δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η αλλαγη δινω ενα παραδειγμα-σχετικο) η οπως εμεις αλλαξαμε τον Χαουαρντ με τον Ντορσει πχ η τον δεν θυμαμαι ποιον με τον Λο μεσουσης της χρονιας--οκ οχι 1 μηνα πριν και βγηκαν λιρες 100,αλλοι οπως στην προκειμενη απλα δεν βγαινουν.Δεν ειναι απουσιες ειναι παικτες που αυτοι την στιγμη δεν κανουν την διαφορα.Αν ο αντικαταστατης του Παππα ηταν ο Γκουντελοκ και εβαζε 25 ποντους απο το 2ο ματς του και την 10η προπονηση δεν θα ελεγε κανεις για απουσια.Με 1μηνα σχεδον στην ομαδα πρεπει να εχεις προσαρμοστει εχοντας και καινουριο coach-απο επιλογη παλι.

Οι απουσιες που μετρανε σημερα ειναι του Μπατιστα (25λεπτα ας πουμε χρονος) και του Παπαπετρου(πιθανο 10λεπτο).Απο μια απουσια η καθε ομαδα.Δεν μπορω να μετρησω ουτε τον Τσαιρελη ουτε τον Γκιστ αφου οι ομαδες πλεον ειναι σχεδιασμενες και ''''πληρης''' βασει των προεδρων τους-δεν ξερω και των προπονητων τους-με αυτα τα δεδομενα.
Και εγω θα ηθελα αντι του Λαφαγιετ τον Λο και αντι του Πετγουει τον Αντιτς αλλα δεν ειναι λογικη για να αναλυσουμε το ματς αυτο.Ειναι προβληματα οι ελλειψεις σε θεσεις του Παναθηναικου ολη την χρονια και χαιρομαι που πολλοι τουλαχιστον το αναγνωριζουν και δεν αναφερουν οτι με τον Γκιστ σημερα οι 10 ποντοι ηταν σιγουροι.Και εγω βλεπω και προβληματα στον Ολυμπιακο φυσικα αλλα θεωρω πιο πληρες και καλο το ροστερ του γι αυτο δινω ενα πλεονεκτημα και πιστευω ηταν αναμενομενη μια τετοια νικη.Και για μενα το ιδιο αναμενομενη θα ηταν αν επαιζαν και ο Γκιστ με τον Παππα σημερα.Μπορει δυσκολοτερα μπορει ευκολοτερα μπασκετ ειναι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΥΛΑΕΙ.Βεβαια αναγνριζω και οτι ο ΠΑΟ με τετοια μετρια αποδοση του Ολυμπιακου ειναι ικανος να κλεψει--παρει ενα ματς και μετα λογω του παραγοντα εδρα ολα γινονται.Αλλα αν παει στο 2-2 πιστευω θα ειναι παρα πολυ δυσκολο για τον ΠΑΟ λογω κουρασης κοπωσης κλπ κλπ.

Στα καθαρα του ματς με καλυψαν αρκετοι απο τους παραπανω.



Δηλαδη συγγνωμη,επειδη ο Γκιστ και ο Παππας ειναι καιρο γνωστο οτι θα εχαναν τους τελικους,και επειδη αποκτηθηκαν ο Κουπερ και ο Μοργκαν αρα καλυφθηκαν οι θεσεις αριθμητικα,παει να πει οτι δεν υφιστανται απουσιες??
Οταν χανεις για τον οποιονδηποτε λογο τους 2 καλυτερους παικτες σου φετος και φερνεις 2 παικτες που ουτε καν μπορουν να πλησιασουν τωρα τη μιση συνεισφορα των προηγουμενων,μια χαρα μιλας για απουσιες.Εκτος αν εφερνες πχ τον Γκαουντλοκ οπως ειπες,και τον Λαουαλ.
Johnnys
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 8 2015, 07:58 ) *
Δηλαδη συγγνωμη,επειδη ο Γκιστ και ο Παππας ειναι καιρο γνωστο οτι θα εχαναν τους τελικους,και επειδη αποκτηθηκαν ο Κουπερ και ο Μοργκαν αρα καλυφθηκαν οι θεσεις αριθμητικα,παει να πει οτι δεν υφιστανται απουσιες??
Οταν χανεις για τον οποιονδηποτε λογο τους 2 καλυτερους παικτες σου φετος και φερνεις 2 παικτες που ουτε καν μπορουν να πλησιασουν τωρα τη μιση συνεισφορα των προηγουμενων,μια χαρα μιλας για απουσιες.Εκτος αν εφερνες πχ τον Γκαουντλοκ οπως ειπες,και τον Λαουαλ.

Ναι ουσιαστικα--''πραγματιστικα'' δεν υφιστανται απουσιες σαν δικαιολογια της ηττας με το σκεπτικο μου τουλαχιστον και μετα απο τοσο καιρο.
Προφανως και σου λειπουν απλα δεν σημαινει οτι θα ηταν αναγκαστικα καλυτερη η ομαδα με αυτους τους δυο σημερα.Και οτι θα παιζαν ετσι οι υπολοιποι 3.

Αλλα εφοσον εχουν καλυφθει οι θεσεις τους ειναι σαν να τους θεωρεις ''εκτος ομαδας'' για τον χ,ψ λογο οποτε δεν στεκει ο ορος ''απουσια''.Η μαλλον στεκει οσο στεκει οτι εγω που χα τον Κολλινς αντι του Λο πχ περυσι εχασα το πρωταθλημα γι αυτον τον λογο. Χοντρικα.Η οτι αν το χασω φετος και δεν παιξει παλι ο Παπαπετρου και σε ενα ματς ο Πετγουει θα εφταιαγαν τα 20 λεπτα που βαρεσε ο Νταρντεν και τα 20λεπτα του Πετ που αν ηταν ο Τσαιρελης μπορει να ηταν στο rotation κλπ κλπ.Πιστευω να καταλαβαινεις πως στο λεω και τι εννοω.

Αυτο που λες οτι αν ηταν ο Λαουαλ στην θεση του Μοργκαν (ασε που μπορει να εκανε τα ιδια τελικα) δεν θα ηταν 'απουσια' ''αυτοακυρωνει'' την δικη σου θεση.

Απλα πιστευεις πως αν τους ειχες μαλλον θα παιζατε καλυτερα.Οκ δεκτο.

Και εγω απλα το συγκρινω με παλιοτερες καταστασεις σε αγωνες των δυο ομαδων που οταν επιστρατευαμε τετοιες δικαιολογιες ακουγαμε τα απειρα.Αυτο ειναι το θεμα.Και προφανως δεν τα λεγαν ολοι οι Παναθηναικοι.

Αλλα και εγω νιωθω στην ομαδα την απουσια--παρουσια του Πετγουει του Λαφαγιετ που παιζουν οι μισοτραυματισμενοι η σαν τελειως ακταλληλοι --σημερα ο Πετ βεβαια μετα τα πρωτα λεπτα σαν να ξυπνησε καπως.

Και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι για μενα ακριβως οι ιδιες πιθανοτητες υπηρχαν ειτε ηταν ο Γκιστ και ο Παπ τωρα στην ομαδα ειτε οχι.Υπερ του Ολυμπιακου αλλα με τον ΠΑΟ να μπορει να κανει την ζημια.Αυτο που λεμε ολη την χρονια βασικα και ξαφνικα γυρισε αν ηταν οι αλλοι δυο που ηταν ολη την χρονια.Αυτο και τελος οποιος καταλαβαινει τι θελω να πω,καταλαβαινει μπορει να μαι σωστος μπορει λαθς οκ καλα να μαστε και να δουμε καλα παιχνιδια.
spysta
εγινε απλα το 1-0 για τον ΟΣΦΠ.
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

θετικο σημειο απλα .. οτι σ ενα ματς που ο ΟΣΦΠ ηταν μετριος προς κακος καταφερε να κερδισει.
η σειρα συνεχιζεται και θα ΠΡΕΠΕΙ να συνελθουν αμεσα παικτες οι οποιοι ΔΕΝ ειναι οι εαυτοι τους αυτη τη στιγμη (Χαντερ,Λαφαγιετ κτλ) αλλιως θα υπαρχει σοβαρο προβλημα.

Σλουκας Λοτζεσκι Πριντεζης Ντανστον .. πηραν την νικη.

----
---> ο Σλουκας θελει μπαγκετα .. και θα την παρει το καλοκαιρι.
το ΠΙΟ ευχαριστο σκηνικο ηταν που φωναζαμε ''Κωωωωστας Σλοοουκααας οεο εοεοεο'' καποια στιγμη που πηγε στις βολες ο παικτουρ.
πιστευω να ''ενιωσε'' και ο ιδιος
RipCity
η νίκη ήρθε κι αυτό είναι το σημαντικό.
τα εύσημα στον Σλούκα που ουσιαστικά ήταν κι ο λόγος που έγινε το 1-0, μπράβο παικταρά μου.

Ο Σπανούλης είναι κακός τον τελευταίο μήνα, μέχρι πριν από αυτόν ήταν από τις καλύτερες χρονιές του ever, αν όχι η καλύτερη. Βέβαια τώρα τον χρειαζόμαστε οπότε πρέπει να συνέλθει.

τον Λαφαγιέτ ούτε να τον παίρνει στη 12άδα δεν αξίζει, αλλά τέσπα.
Johnnys
QUOTE(spysta @ Jun 8 2015, 09:21 ) *
εγινε απλα το 1-0 για τον ΟΣΦΠ.
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

θετικο σημειο απλα .. οτι σ ενα ματς που ο ΟΣΦΠ ηταν μετριος προς κακος καταφερε να κερδισει.
η σειρα συνεχιζεται και θα ΠΡΕΠΕΙ να συνελθουν αμεσα παικτες οι οποιοι ΔΕΝ ειναι οι εαυτοι τους αυτη τη στιγμη (Χαντερ,Λαφαγιετ κτλ) αλλιως θα υπαρχει σοβαρο προβλημα.

Σλουκας Λοτζεσκι Πριντεζης Ντανστον .. πηραν την νικη.

----
---> ο Σλουκας θελει μπαγκετα .. και θα την παρει το καλοκαιρι.
το ΠΙΟ ευχαριστο σκηνικο ηταν που φωναζαμε ''Κωωωωστας Σλοοουκααας οεο εοεοεο'' καποια στιγμη που πηγε στις βολες ο παικτουρ.
πιστευω να ''ενιωσε'' και ο ιδιος

Αυτο με τον Λαφαγιετ δυστυχως το περιμενω ολη την χρονια και τελικως δεν φαινεται παρα σε εξαιρεσεις.Πρεπει να αποχωρησει και να βρεθει κατι αλλο.Και ας προσπαθει αρκετα στην αμυνα και παιζει καλα σχετικα.Τι να πω ελπιζω και εγω να κανει ενα πολυ καλο παιχνιδι αλλα πλεον σε τετοιο αγωνα το βλεπω ψιλοζορικο.Στ αλλα συμφωνω απολυτα.
j-kidd13
QUOTE(Johnys @ Jun 8 2015, 01:51 ) *
Ναι ουσιαστικα--''πραγματιστικα'' δεν υφιστανται απουσιες σαν δικαιολογια της ηττας με το σκεπτικο μου τουλαχιστον και μετα απο τοσο καιρο.
Προφανως και σου λειπουν απλα δεν σημαινει οτι θα ηταν αναγκαστικα καλυτερη η ομαδα με αυτους τους δυο σημερα.Και οτι θα παιζαν ετσι οι υπολοιποι 3.

Αλλα εφοσον εχουν καλυφθει οι θεσεις τους ειναι σαν να τους θεωρεις ''εκτος ομαδας'' για τον χ,ψ λογο οποτε δεν στεκει ο ορος ''απουσια''.Η μαλλον στεκει οσο στεκει οτι εγω που χα τον Κολλινς αντι του Λο πχ περυσι εχασα το πρωταθλημα γι αυτον τον λογο. Χοντρικα.Η οτι αν το χασω φετος και δεν παιξει παλι ο Παπαπετρου και σε ενα ματς ο Πετγουει θα εφταιαγαν τα 20 λεπτα που βαρεσε ο Νταρντεν και τα 20λεπτα του Πετ που αν ηταν ο Τσαιρελης μπορει να ηταν στο rotation κλπ κλπ.Πιστευω να καταλαβαινεις πως στο λεω και τι εννοω.

Αυτο που λες οτι αν ηταν ο Λαουαλ στην θεση του Μοργκαν (ασε που μπορει να εκανε τα ιδια τελικα) δεν θα ηταν 'απουσια' ''αυτοακυρωνει'' την δικη σου θεση.

Απλα πιστευεις πως αν τους ειχες μαλλον θα παιζατε καλυτερα.Οκ δεκτο.

Και εγω απλα το συγκρινω με παλιοτερες καταστασεις σε αγωνες των δυο ομαδων που οταν επιστρατευαμε τετοιες δικαιολογιες ακουγαμε τα απειρα.Αυτο ειναι το θεμα.Και προφανως δεν τα λεγαν ολοι οι Παναθηναικοι.

Αλλα και εγω νιωθω στην ομαδα την απουσια--παρουσια του Πετγουει του Λαφαγιετ που παιζουν οι μισοτραυματισμενοι η σαν τελειως ακταλληλοι --σημερα ο Πετ βεβαια μετα τα πρωτα λεπτα σαν να ξυπνησε καπως.

Και εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι για μενα ακριβως οι ιδιες πιθανοτητες υπηρχαν ειτε ηταν ο Γκιστ και ο Παπ τωρα στην ομαδα ειτε οχι.Υπερ του Ολυμπιακου αλλα με τον ΠΑΟ να μπορει να κανει την ζημια.Αυτο που λεμε ολη την χρονια βασικα και ξαφνικα γυρισε αν ηταν οι αλλοι δυο που ηταν ολη την χρονια.Αυτο και τελος οποιος καταλαβαινει τι θελω να πω,καταλαβαινει μπορει να μαι σωστος μπορει λαθς οκ καλα να μαστε και να δουμε καλα παιχνιδια.


Ειναι απλα τα πραγματα.Αρχικα μιλαμε για απουσιες που εγιναν γνωστες πριν 1 μηνα σχεδον ο Γκιστ και 3 εβδομαδες ο Παππας.Ο Κολινς που αναφερεις ως παραδειγμα αποκτηθηκε πρωτοχρονια.6 μηνες πριν τους τελικους.Παντελως αστοχη η συγκριση.Παμε παρακατω.Ελειπε ο Γκιστ,ο πιο κομβικος παικτης του Παναθηναικου στην αμυνα,παικτης που μπορει να μαρκαρει απο το 1 ως το 5,βοηθαει στα ριμπαουντ(τομεας που εκανες παρτυ με 14 επιθετικα,με Γκιστ Μπατιστα δεν θα γινοταν αυτο κατα πασα πιθανοτητα) και ειναι απο τις κυριες επιθετικες λυσεις της ομαδας.Στη θεση του αποκτηθηκε ενας αγνωστος μετριος παικτης που δεν καλυπτει ουτε καν στο 50% την απουσια του Γκιστ.Και πολυ λεω.Επομενως η απουσια ειναι οχι απλα δεδομενη αλλα και πολυ σημαντικη.
Ο Παππας ειναι ο το νο1 επιθετικο οπλο του Παναθηναικου.Σε μια ομαδα με αδυναμιες οπως ο Παναθηναικος,ειναι υπεραπαραιτητη η παρουσια του καθως ειναι ο μονος που μπορει να παει στην ατομικη προσπαθεια και να μη χαμπαριασει απο αμυνες κλπ.Στη θεση του αποκτηθηκε ενας εντελως διαφορετικος παικτης για να προστεθει αλλη μια λυση στην περιφερεια,με το ματι και στην επομενη σεζον λογικα,ο οποιος ειναι καλος μεν,αλλα αφ ενος δεν καλυπτει στο ελαχιστο οσα προσφερε ο Παππας,αφ ετερου ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζεται σε τετοιο επιπεδο,και μαλιστα σε τελικους οποτε δεν μπορεις να περιμενεις να προσφερει-αναλογικα-οσα προσφερε ο Παππας.Επομενως παλι υφισταται απουσια.

Για να το χοντρινω...Ειναι σαν να χανεις εσυ 2 εβδομαδες πριν το f4 τον Σπανουλη και τον Πριντεζη,να φερνεις για αλλαγες τον Ζηση και τον Τσιαρα,και να σου λεω εγω δεν φταιει η απουσια τους που εχασες,τους αναπληρωσες.
Johnnys
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 8 2015, 09:38 ) *
Ειναι απλα τα πραγματα.Αρχικα μιλαμε για απουσιες που εγιναν γνωστες πριν 1 μηνα σχεδον ο Γκιστ και 3 εβδομαδες ο Παππας.Ο Κολινς που αναφερεις ως παραδειγμα αποκτηθηκε πρωτοχρονια.6 μηνες πριν τους τελικους.Παντελως αστοχη η συγκριση.Παμε παρακατω.Ελειπε ο Γκιστ,ο πιο κομβικος παικτης του Παναθηναικου στην αμυνα,παικτης που μπορει να μαρκαρει απο το 1 ως το 5,βοηθαει στα ριμπαουντ(τομεας που εκανες παρτυ με 14 επιθετικα,με Γκιστ Μπατιστα δεν θα γινοταν αυτο κατα πασα πιθανοτητα) και ειναι απο τις κυριες επιθετικες λυσεις της ομαδας.Στη θεση του αποκτηθηκε ενας αγνωστος μετριος παικτης που δεν καλυπτει ουτε καν στο 50% την απουσια του Γκιστ.Και πολυ λεω.Επομενως η απουσια ειναι οχι απλα δεδομενη αλλα και πολυ σημαντικη.
Ο Παππας ειναι ο το νο1 επιθετικο οπλο του Παναθηναικου.Σε μια ομαδα με αδυναμιες οπως ο Παναθηναικος,ειναι υπεραπαραιτητη η παρουσια του καθως ειναι ο μονος που μπορει να παει στην ατομικη προσπαθεια και να μη χαμπαριασει απο αμυνες κλπ.Στη θεση του αποκτηθηκε ενας εντελως διαφορετικος παικτης για να προστεθει αλλη μια λυση στην περιφερεια,με το ματι και στην επομενη σεζον λογικα,ο οποιος ειναι καλος μεν,αλλα αφ ενος δεν καλυπτει στο ελαχιστο οσα προσφερε ο Παππας,αφ ετερου ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζεται σε τετοιο επιπεδο,και μαλιστα σε τελικους οποτε δεν μπορεις να περιμενεις να προσφερει-αναλογικα-οσα προσφερε ο Παππας.Επομενως παλι υφισταται απουσια.

Για να το χοντρινω...Ειναι σαν να χανεις εσυ 2 εβδομαδες πριν το f4 τον Σπανουλη και τον Πριντεζη,να φερνεις για αλλαγες τον Ζηση και τον Τσιαρα,και να σου λεω εγω δεν φταιει η απουσια τους που εχασες,τους αναπληρωσες.

Παλι δεν εχεις πιασει απολυτα το ποιντ μου.Δεν διαφωνω με αυτα που λες.Αλλα οχι η συγκριση δεν ειναι τελειως ακυρη.Και καμια παρομοια συγκριση.Απλα ο Γκιστ αποδεικτηκε καλος---με τον Πανκο τον ανταλλαξατε τον ΠΑΝΚΟ και ο Παππας βελτιωθκηε για παρα πολλους σε ΚΑΠΟΙΑ-τα περισσοτερα ματς φετος.Απλως ηταν προς το παρων τουλαχιστον ατυχες οι επιλογες ατνικαταστασης τους.Τεσπα ειπα δεν του δινω συνεχεια για μενα αυτο που θελω να καταληξω ειναι το τελος πως βλεπω την σειρα και πως πιστευω οτι θα ειχε γινει και αν ηταν σημερα στο παιχνιδι οι δυο τους.Ειπα μπορει να μαι και λαθος.Ειναι κατι που δεν θα μαθουμε ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και το αφηνω εκει.
Για ρωτα τους μισους αν στον τελικο φετος θελαμε τον Ζηση αντι του Σπανουλη και νταξει κανε μου κατι καλυτερο και για τον Πριντεζη smiley.gif smiley.gif smiley.gif Λιγα εχει ακουσει ο Σπανουλης.Βεβαια ειναι παλι για μενα ακυρο γιατι οι αντιστοιχοι σας ειναι ΔΔ,Φωτσης.Ειναι σαν να ελειπε ο Μαντζαρης και ο Ντανστον και να χαμε φερει Κολλινς και Μπεγκιτς smiley.gif smiley.gif Ειχαν θυμηθει τα παλια ειχε στριψει το ματι τους ειχαν εκδικηθει και το χαμε παρει. smiley.gif Και χαναμε το πρωταθλημα γιατι ειχαμε αυτους και τον Σπανουλη υγιη smiley.gif
giorgos14
QUOTE(spysta @ Jun 7 2015, 23:51 ) *
---> ο Σλουκας θελει μπαγκετα .. και θα την παρει το καλοκαιρι.
το ΠΙΟ ευχαριστο σκηνικο ηταν που φωναζαμε ''Κωωωωστας Σλοοουκααας οεο εοεοεο'' καποια στιγμη που πηγε στις βολες ο παικτουρ.
πιστευω να ''ενιωσε'' και ο ιδιος


Eνιωσε,για αυτο αστοχησε στη βολη smiley.gif
natouralistis
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 8 2015, 02:08 ) *


Ο Παναθηναϊκός πλήρης φέτος χωρίς την απουσία του Γκίστ ή του Παππά ή του Μπατίστα, όταν αγωνιζόταν εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα δύο πράγματα συνέβαιναν, ή έχανε ή διασυρόταν. Κέρδισε μόνο στην Πολωνική Τούροφ, στη Γερμανική Άλμπα και τη Γαλατά στη Τουρκία όταν έμεινε με 6 παίχτες ρόστερ λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ναι τον χρόνο του Μαυροκεφαλίδη θα τον είχε πάρει ο Μπατίστα και θα είχε προσφέρει ίσως λιγότερα από ότι πρόσφερε σήμερα ο Λουκάς και ο Παππάς με τον 1 καλό μήνα μέσα στη χρονιά πολύ πιθανό να βοηθούσε περισσότερο από τον Σλότερ που συνεχίζει να είναι άφαντος μετά τον Δεκέμβριο. Ο Γκιστ βρέθηκε ντοπαρίσμενος, τιμωρήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μόργκαν. Τέλος πάντων το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά κακός όλη τη χρονιά, οι απουσίες κατά τη γνώμη μου είναι απλώς μια ωραία αφορμή για να δικαιολογήσεις την ήττα. Ξεχνώντας βέβαια ότι είναι η 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, χωρίς απουσίες στα άλλα 2 για τον Παναθηναϊκό όπου και στα 2 ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. 1 μήνα πριν παίξαμε στο ΟΑΚΑ, με Παππά και Μπατίστα στη σύνθεση και καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για να αποδείξω ότι δεν σας έλειπε και ο Λεμπρόν... 'Έχοντας όλους τους παίχτες διαθέσιμους (αυτό σημαίνει περιορισμό στους χρόνους των Φώτση και Μαυροκεφαλίδη που κάνουν εκπληκτικά playoff), κάνατε μόνο ήττες και κακές εμφανίσεις εκτός έδρας.
Johnnys
QUOTE(natouralistis @ Jun 8 2015, 08:59 ) *
Ο Παναθηναϊκός πλήρης φέτος χωρίς την απουσία του Γκίστ ή του Παππά ή του Μπατίστα, όταν αγωνιζόταν εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα δύο πράγματα συνέβαιναν, ή έχανε ή διασυρόταν. Κέρδισε μόνο στην Πολωνική Τούροφ, στη Γερμανική Μπάμπεργκ και τη Γαλατά στη Τουρκία όταν έμεινε με 6 παίχτες ρόστερ λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ναι τον χρόνο του Μαυροκεφαλίδη θα τον είχε πάρει ο Μπατίστα και θα είχε προσφέρει ίσως λιγότερα από ότι πρόσφερε σήμερα ο Λουκάς και ο Παππάς με τον 1 καλό μήνα μέσα στη χρονιά πολύ πιθανό να βοηθούσε περισσότερο από τον Σλότερ που συνεχίζει να είναι άφαντος μετά τον Δεκέμβριο. Ο Γκιστ βρέθηκε ντοπαρίσμενος, τιμωρήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μόργκαν. Τέλος πάντων το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά κακός όλη τη χρονιά, οι απουσίες κατά τη γνώμη μου είναι απλώς μια ωραία αφορμή για να δικαιολογήσεις την ήττα. Ξεχνώντας βέβαια ότι είναι η 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, χωρίς απουσίες στα άλλα 2 για τον Παναθηναϊκό όπου και στα 2 ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. 1 μήνα πριν παίξαμε στο ΟΑΚΑ, με Παππά και Μπατίστα στη σύνθεση και καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για να αποδείξω ότι δεν σας έλειπε και ο Λεμπρόν...


Αυτο με πιο ωραια λογια απ τα δικα μου.Η τεσπα πιο εμπεριστατωμενα.Και οτι βασικα αυτο που εχει σημασια για ολους η πρεπει να εχει σημασια ειναι το 1-0 η συνεχεια και τιποτα αλλο.Τ αλλα ειναι δικαιολογιες που τις λεει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ο χαμενος και σε επιπεδο τελικων ειναι κακο.Και αντε να τελειωνουμε δουμε τι θα γινει στις μεταγραφες φετος smiley.gif Και να κρατηθουμε λιγο ακομα να δουμε και τον τελικο των απολιτιστων εκει απεναντι.
bodiroga10
QUOTE (natouralistis @ Jun 8 2015, 02:29 ) *
Ξεχνώντας βέβαια ότι είναι η 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, χωρίς απουσίες στα άλλα 2 για τον Παναθηναϊκό όπου και στα 2 ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. 1 μήνα πριν παίξαμε στο ΟΑΚΑ, με Παππά και Μπατίστα στη σύνθεση και καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για να αποδείξω ότι δεν σας έλειπε και ο Λεμπρόν... 'Έχοντας όλους τους παίχτες διαθέσιμους (αυτό σημαίνει περιορισμό στους χρόνους των Φώτση και Μαυροκεφαλίδη που κάνουν εκπληκτικά playoff), κάνατε μόνο ήττες και κακές εμφανίσεις εκτός έδρας.

φυσικα στο ματς το τελευταιο στο οακα την προηγουμενη μερα ο παναθηναικος εμαθε οτι ο πιο φορμαρισμενος του παικτης ο γκιστ ηταν ντοπαρισμενος και δεν επαιξε φυσικα...επισης σε εκεινο το ματς ο μπατιστα εκανε πλακα στον ντανστον 22 ποντους και 13 ριμπαουντ ειχε.

το να παιζεις λογω συνθηκων με ενα 4αρι 38 λεπτα ειναι λογικο μετα απο ενα σημειο λογω κουρασης να χανει αρκετα αμυντικα ριμπαουντ.

Quincy
Καλά αυτό με τις 20αρες που περιμένανε πολλοί με το μπλα μπλα των μιντια και τους τραυματισμούς του ΠΑΟ παραπάει. Σίγουρα μπορεί να το κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μπουν τα τρίποντα στην αρχή. Μιλάμε για το 1ο παιχνίδι και το άγχος που αυτό έχει. Ο ΠΑΟ πχ παίζει με κάπως λιγότερο άγχος γνωρίζοντας ότι η καλύτερη ευκαιρία του είναι στο 3ο με Μπατίστα.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει με την άμυνα και τη σκληράδα του. Κι αυτό δεν φέρνει εύκολα 20αρες. Όχι και "μπασκετική απάτη" όμως επειδή δεν διέσυρε τον ΠΑΟ, δεν είναι δα και ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά τους.

Αγωνιστικά φάνηκε πόσο άδεια ήταν η ρακέτα του Παναθηναικού. Ο Σλούκας έκανε το αυτονόητο και επιτέθηκε στο καλάθι για μάλλον εύκολους πόντους απέναντι στους αργούς ψηλούς του ΠΑΟ. Το είδα κι από τον Σπαν αυτό αλλά όχι συστηματικά όπως πίστευα ότι θα έκανε πριν το ματς. Συνδυάζοντας το και με το 3ο παιχνίδι με τον Άρη όπου έμεινε στην Αθήνα με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι στο 100%.

Ευχομαι να μην ανανεώσει ο Ντάρντεν και να μας αφήσει και ο τίμιος αλλά λίγος Λαφαγιετ. Μ αυτόν πάλι μέσα εκτοξεύτηκε η διαφορά στο +10. Όχι ότι φταίει μόνο αυτός αλλά του χει βγει το όνομα.

Φοβερός και ο Ντάνστον που κράτησε το 5 σχεδόν μόνος του, αλλά εξακολουθώ να θέλω Χαινς bball.gif

Από τους πράσινους καλύτερο θα έλεγα το Φώτση που κόντεψε να πεθάνει στο παρκέ. Για το Μαυροκέφαλο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που είδαμε επιθετικά, το θέμα είναι ότι "έφαγε" στην άμυνα τα ίδια αν όχι περισσότερα. Χώρια τα ριμπαουντ που έχασε. Ωστόσο δεν είναι και για "διώξιμο", ως έξτρα λύση για 10-15 λεπτά είναι ότι πρέπει. Αλλά όχι βασικός σεντερ και φυσικά όχι με τα λεφτά που παίρνει.
natouralistis
QUOTE (bodiroga10 @ Jun 8 2015, 03:02 ) *
φυσικα στο ματς το τελευταιο στο οακα την προηγουμενη μερα ο παναθηναικος εμαθε οτι ο πιο φορμαρισμενος του παικτης ο γκιστ ηταν ντοπαρισμενος και δεν επαιξε φυσικα...επισης σε εκεινο το ματς ο μπατιστα εκανε πλακα στον ντανστον 22 ποντους και 13 ριμπαουντ ειχε.

το να παιζεις λογω συνθηκων με ενα 4αρι 38 λεπτα ειναι λογικο μετα απο ενα σημειο λογω κουρασης να χανει αρκετα αμυντικα ριμπαουντ.


Την πλάκα συνήθως την κάνει αυτός που παίρνει το ροζ φύλλο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ταμπλό έγραψε 66-77.

Το ποιος είναι ποιος το έχουμε δει εξάλλου δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε φανταστικά σενάρια, έχουμε τα πραγματικά. Με Γκιστ και Μπατίστα παρόντες χάσατε από τη ΤΣΣΚΑ με 30 και 40 πόντους διαφορά, με τον Ιτούδη για λόγους σεβασμού στη παλιά του ομάδα να παίζει τα τέταρτα δεκάλεπτα με τους Μαρκοϊσβίλι, Νίκολς και Κορόμπκοφ. Ο Ντάνστον όταν τους βρήκε -χωρίς χάρες-
68-70.
A.CAB
Πιο πλήρης και πιο ποιοτικός ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια σήμερα. Παρόλο που ήταν μέτριος και παρά το γεγονός πως ο Παναθηναικός κατάφερε πολλές φορές μες τον αγώνα να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Όμως δείξαμε πως τον τρόπο τον είχαμε μεν (αυτό το πιστώνεται ο Μανωλόπουλος που κάνει βασικά και σωστά πράγματα σε σχέση με το απόλυτο μπάχαλο του Ντούσκο) αλλά μας έλειπαν τα δύο συστατικά του Ολυμπιακού. Ποιότητα και βάθος. Οι απουσίες είτε το θέλουν είτε όχι οι φίλτατοι Ολυμπιακοί ήταν σοβαρότατες και δεν αποτελούν δικαιολογία αλλά πραγματικότητα. Τα 3/5 της βασικής του πεντάδας και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας λείπουν όλοι. Σε μια έτσι κ ιαλλιώς ελλειπή και ψιλοάναρχα δομημένη ομάδα.
Στο ΟΑΚΑ αν δεν θέλουμε να φάμε σκούπα πρέπει ν' ανέβουν κάμποσοι ακόμα. Με τις 2 παλιοσειρές και το Μαυροκεφαλίδη (τι σου κάνει η λήξη ενός συμβολαίουwink.gif να τους βγαίνει η γλώσσα δεν μπορείς να πας μέχρι τέλους. Κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά.

υ.γ. Ο Βλάντο με έχει ξενερώσει πάρα πολύ τελευταία. Ανήκω σε αυτούς που τον πιστεύουν (-αν) πολύ. Αλλά όχι πρόοδο δεν δείχνει όσο περνάει η χρονιά αλλά χειροτερεύει. Ο Μόργκαν Φρίμαν δείχνει πολύ λίγος. Μαχητικός μεν λίγος δε. Ο Κούπερ μου αρέσει αλλά θέλει χρόνο. Ο Σλότερ έχει φύγει και το ξέρει παρέα με το Μπλουμς. Ενώ ο Νέλσον δείχνει εμφανώς πιο χρήσιμος όπως τον χρησιμοποιεί ο Μανωλό αλλά οι αδυναμίες του βγάζουν μάτι.
yorgos
QUOTE
Για το Μαυροκέφαλο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που είδαμε επιθετικά, το θέμα είναι ότι "έφαγε" στην άμυνα τα ίδια αν όχι περισσότερα. Χώρια τα ριμπαουντ που έχασε. Ωστόσο δεν είναι και για "διώξιμο", ως έξτρα λύση για 10-15 λεπτά είναι ότι πρέπει. Αλλά όχι βασικός σεντερ και φυσικά όχι με τα λεφτά που παίρνει.


Αυτό θα άξιζε τον κόπο να κάτσουμε να το μετρήσουμε κάποια στιγμή. Θεωρώ πω και στα καλύτερά του ματς, "λογιστικά" μείον είναι. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι για "κερασάκι στην τούρτα", ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που αν στηριχτείς πάνω του θα σε καταστρέψει γιατί η αναμφισβήτητη ποιότητά του αποδίδει θετικό πρόσημο μόνο όταν έχει 2-3 από πίσω να του καλύπτουν τις τραγικές αδυναμίες. Πρέπει να είναι και ο πιο αντι-blockout παίκτης που έχω δει, δεν υπάρχει αυτό.
more stars
Παπας, Γκιστ, Μπατίστα χθες ήταν ικανοί να αλλάξουν τις ισορροπίες.
Όχι γιατί είναι σούπερ παίκτες, αλλά γιατί ήταν έτσι το παιγνίδι χτες.
Και με αυτούς μέσα, imo, o Oσφπ είναι καλύτερη ομάδα.

Είναι αφύσικο να μην μιλάμε οι Παναθηναικοί για σημαντικές απουσίες - καθοριστικές θα έλεγα.
Μια ομάδα στήνεται με τους συγκεκριμένους παίκτες που παίρνουν συστηματικά πάνω απο 20 λεπτά και αναδεικνύονται όχι μόνο 5δάτοι αλλά και ηγέτες της ομάδας. Και τους χάνεις ένα μήνα πριν τους τελικούς. Τι να πεις? Ότι αυτός που έπαιζε 10 λεπτά πρέπει να τους αναπληρώσει? Ή ότι αυτούς που περίσσευαν σε δευτεροτρίτες ομάδες και τους έφερες είναι για πεντάδα μέσα σ'ένα μήνα? Δεν έχουν λογική αυτά.
Και αντίστοιχης αξίας παίκτες να αντικαταστούσαν τους δύο πρώτους η ομάδα θα ήταν αισθητά πιο κάτω. Εκτός κλίματος και συστημάτων.
Η σύγκριση δε της απουσίας Μπατίστα - Παπαπέτρου (που δεν ματσάρει λόγω ταχύτητας με τον Γιάνκοβιτς)... πως να το πω?
οκ!

Τέλος μακάρι να μείνουν οι ψηλοί του ολυμπιακού (και οι 5) την επόμενη χρονιά.
Να ξέρω ότι μπορώ να βάλω τους αναπληρωματικούς και soft, Batman και blackhead, 70 λεπτά μέσα και να τους ρίξουν 38 πόντους... κάτι περισσότερο απο καλάθι ανα λεπτό... και όλοι οι υπόλοιποι 32... και με ισορροπία στο ρημπάουντ.

Κατα τα άλλα ο Οσφπ είναι καλύτερη ομάδα, πλήρης σε κάθε θέση και άξιζε τη νίκη.
Μεγάλες διαφορές δεν διαβλέπω με το τρόπο που παίζει. Ο Σφαιρόπουλος δίνει έμφαση στην άμυνα και το αργό τέμπο.
Ο δικός μας προσπαθεί να ανεβάσει ταχύτητα αλλά με 7-8 παίκτες δεν βγαίνει το ροτέισιον για κάτι τέτοιο.
Επίσης είναι σχεδόν αδύνατον ο Παο να κερδίσει σε σετ παιγνίδι, λόγω ποιότητας παικτών.
Πλην του Μήτσου οι υπόλοιποι στη περιφέρεια δεν ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλλα απέναντι σε οργανωμένη άμυνα.

Με 3-1 και αν παλέψουν όλα τα παιγνίδια οι δικοί μου, θα είμαι ευχαριστημένος.
DNA test το ματς στο ΟΑΚΑ. Το δεύτερο για την ομάδα μου, μετά απ' αυτό με την Αlba.

Καλή συνέχεια στους τελικούς να έχουμε και μακάρι να δούμε καλύτερο μπάσκετ.
TakeshyKurosawa
Όσο ο Σπανούλης είναι Σπανακοπιτούλης με τον ΠΑΟ τότε το Πρωτάθλημα θα παίζεται συνεχώς ακόμα και με αυτό τον ΠΑΟ.
Ο Σλούκας χθες έπαιξε πάνω από τα στάνταρτ του αν ήταν στα συνιθισμένα του παίζει να μιλούσαμε για μπρέικ χωρίς Γκιστ,Μπατίστα και Παπά! Το καμπανάκι χτυπήθηκε! Αν ο Σπανούλης συνεχίσει να παίζει έτσι ακόμα και αν νικήσουμε το Πρωτάθλημα, ακόμα και αν τον σέβομαι και τον πάω φουλ πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί έχει βαριά ψυχολογικά με τον ΠΑΟ. Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο!
Ginobili
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jun 8 2015, 09:24 ) *
Όσο ο Σπανούλης είναι Σπανακοπιτούλης με τον ΠΑΟ τότε το Πρωτάθλημα θα παίζεται συνεχώς ακόμα και με αυτό τον ΠΑΟ.
Ο Σλούκας χθες έπαιξε πάνω από τα στάνταρτ του αν ήταν στα συνιθισμένα του παίζει να μιλούσαμε για μπρέικ χωρίς Γκιστ,Μπατίστα και Παπά! Το καμπανάκι χτυπήθηκε! Αν ο Σπανούλης συνεχίσει να παίζει έτσι ακόμα και αν νικήσουμε το Πρωτάθλημα, ακόμα και αν τον σέβομαι και τον πάω φουλ πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί έχει βαριά ψυχολογικά με τον ΠΑΟ. Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο!

Καλά...ο Σπανούλης δεν κάνει τραγικές εμφανίσεις μόνο με τον ΠΑΟ.Ναι έχει ένα μικρό θεματάκι-κόμπλεξ με το πράσινο,αλλά και σε άλλα παιχνίδια και στα φάιναλ4 δεν παίζει καλά(=καταστροφικά για την ομάδα του),με αποκορύφωμα το τελευταίο.
Για το παιχνίδι δεν έχω να πω και πολλά,είναι εξωπραγματικό να παλέψει περισσότερο ο ΠΑΟ με frontline Μαυροκεφαλίδη-Φώτση απελπιστικά μόνους.Ο Μανολώπουλος ΠΡΕΠΕΙ να ρίξει τον Παπαγιάννη μέσα,δεν γίνεται αλλιώς.Το παιχνίδι χάθηκε(ΚΙ ΟΜΩΣ δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό..) από τα ντράιβ του Σλούκα και τα ριμπ του Ντάνστον.Δεν υπέρχει ούτε Λάσμε..ούτε Γκιστ στην ρακέτα να τρέμουν να φάνε τάπες τα γκαρντ του Ολυμπιακού...εδω που έχουμε φτάσει,πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ότι έχουμε,όσο πιο έξυπνα μπορούμε,και ό,τι βγει.

Με τους νόμους της Φυσικής και της Βιολογίας..ο Μαυροκεφαλίδης και ο Φώτσης απλά θα καταρρεύσουν στο 2ο ημίχρονο.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Ginobili @ Jun 8 2015, 11:51 ) *
Καλά...ο Σπανούλης δεν κάνει τραγικές εμφανίσεις μόνο με τον ΠΑΟ.Ναι έχει ένα μικρό θεματάκι-κόμπλεξ με το πράσινο,αλλά και σε άλλα παιχνίδια και στα φάιναλ4 δεν παίζει καλά(=καταστροφικά για την ομάδα του),με αποκορύφωμα το τελευταίο.
Για το παιχνίδι δεν έχω να πω και πολλά,είναι εξωπραγματικό να παλέψει περισσότερο ο ΠΑΟ με frontline Μαυροκεφαλίδη-Φώτση απελπιστικά μόνους.Ο Μανολώπουλος ΠΡΕΠΕΙ να ρίξει τον Παπαγιάννη μέσα,δεν γίνεται αλλιώς.Το παιχνίδι χάθηκε(ΚΙ ΟΜΩΣ δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό..) από τα ντράιβ του Σλούκα και τα ριμπ του Ντάνστον.Δεν υπέρχει ούτε Λάσμε..ούτε Γκιστ στην ρακέτα να τρέμουν να φάνε τάπες τα γκαρντ του Ολυμπιακού...εδω που έχουμε φτάσει,πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ότι έχουμε,όσο πιο έξυπνα μπορούμε,και ό,τι βγει.

Με τους νόμους της Φυσικής και της Βιολογίας..ο Μαυροκεφαλίδης και ο Φώτσης απλά θα καταρρεύσουν στο 2ο ημίχρονο.


Γενικά με έχει κουράσει ο Σπανούλης..Ναι υπάρχουν σίγουρα στιγμές μαγείας που προσφέρει στα καλά του, αλλά ο παίχτης θέλει προπονητή Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Μπλατ για να παίξει όπως πρέπει. Θέλει προπονητή να σέβεται και να τραβάει αυτιά! Πολλές φορές είναι κακός, αλλά συνεχίζει να κάνει τα δικά του και τα προπονητάκια δεν μπορούν να τον αγγίξουν! Φοβούνται να τον βγάλουν ή να του πουν να σταματήσει να κρατάει άσκοπα τη μπάλα, να σταματήσει τα ηρωικά γιουρούσια ένας προς όλους που θα καταλήξουν σε τάπα ή σε κακό σουτ. Έκανε ένα μυαλωμένο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και μετά τα αυτάκια πάλι γύρισε στο κλασικό κακό εαυτό με τον ΠΑΟ. Τον χαλάνε πολύ αυτά και πρέπει να το καταλάβει!
Πλέον με έχει διχάσει και για τον αν θέλω να παίξει στην Εθνική το καλοκαίρι, γιατί με Τρινκιέρηδες,Ζούρους,Κατσικάρηδες δυστυχώς προπονητής είναι ο Σπανούλης!
Psych
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Jun 8 2015, 11:24 ) *
Όσο ο Σπανούλης είναι Σπανακοπιτούλης με τον ΠΑΟ τότε το Πρωτάθλημα θα παίζεται συνεχώς ακόμα και με αυτό τον ΠΑΟ.
Ο Σλούκας χθες έπαιξε πάνω από τα στάνταρτ του αν ήταν στα συνιθισμένα του παίζει να μιλούσαμε για μπρέικ χωρίς Γκιστ,Μπατίστα και Παπά! Το καμπανάκι χτυπήθηκε! Αν ο Σπανούλης συνεχίσει να παίζει έτσι ακόμα και αν νικήσουμε το Πρωτάθλημα, ακόμα και αν τον σέβομαι και τον πάω φουλ πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί έχει βαριά ψυχολογικά με τον ΠΑΟ. Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο!


Τάκη εσύ;
TakeshyKurosawa
QUOTE (Psych @ Jun 8 2015, 12:21 ) *
Τάκη εσύ;


Τσουκαλάς?
Psych
QUOTE (Ginobili @ Jun 8 2015, 11:51 ) *
Καλά...ο Σπανούλης δεν κάνει τραγικές εμφανίσεις μόνο με τον ΠΑΟ.Ναι έχει ένα μικρό θεματάκι-κόμπλεξ με το πράσινο,αλλά και σε άλλα παιχνίδια και στα φάιναλ4 δεν παίζει καλά(=καταστροφικά για την ομάδα του),με αποκορύφωμα το τελευταίο.


Ξεκάθαρα καταστροφικά παιχνίδια του Σπανούλη στΑ φαιναλ4, δεν μπορώ να πω. Τόσες Ευρωλίγκες έχασαν οι ομάδες του εξαιτίας αυτών.
more stars
O Σπαν πέραν του θέματος με τον Παναθηναικό είναι και 33 και λιγότερο πολυσύνθετος πχ από τον Μήτσο.

Κρίμα για τους παναθηναικούς όπως του φερόμαστε, κρίμα για τους ολυμπιακούς που δε αναγνωρίζουν τη προσφορά και αξία του, κρίμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ και για τον ίδιο αν δεν μπορέσει να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει το παιγνίδι του για τα επόμενα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του...
Psych
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Jun 8 2015, 12:23 ) *
Τσουκαλάς?


Βασικά όχι γιατί ακόμα και οι Τσουκαλάδες τα έχουν ξεπεράσει αυτά.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Psych @ Jun 8 2015, 12:26 ) *
Βασικά όχι γιατί ακόμα και οι Τσουκαλάδες τα έχουν ξεπεράσει αυτά.


Δεν καταλαβαίνω που το πας, ωστόσο αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του Σπαν με ΠΑΟ και με την όλη νοοτροπία του σε αυτούς τους αγώνες εγώ δεν είμαι! Όπως τον έχω αποθεώσει χιλιάδες φορές, έτσι και θα τον κράξω γιατί το αξίζει σε αυτή την περίπτωση! Μπουχτήσαμε να τον βλέπουμε να παίζει σαν λούζερ με τον ΠΑΟ. Ξέχασε να κάνει και λει απ!Βασικά έχω μπουχτίσει να βλέπω όλη την ομάδα να μπαίνει με mentality κατώτερης ομάδας ακόμα και εναντίον του χειρότερου ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων!
Psych
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Jun 8 2015, 12:31 ) *
Δεν καταλαβαίνω που το πας, ωστόσο αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του Σπαν με ΠΑΟ και με την όλη νοοτροπία του σε αυτούς τους αγώνες εγώ δεν είμαι! Όπως τον έχω αποθεώσει χιλιάδες φορές, έτσι και θα τον κράξω γιατί το αξίζει σε αυτή την περίπτωση! Μπουχτήσαμε να τον βλέπουμε να παίζει σαν λούζερ με τον ΠΑΟ. Ξέχασε να κάνει και λει απ!Βασικά έχω μπουχτίσει να βλέπω όλη την ομάδα να μπαίνει με mentality κατώτερης ομάδας ακόμα και εναντίον του χειρότερου ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων!


Στα άλλα δυο φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναικό, ο Σπανούλης μια χαρά νοοτροπία είχε και ήταν καλός + κάτι παραπάνω. Χθες ήταν όντως κακός, αλλά ΟΤΙ και να κάνει οι χαρακτηρισμοί τύπου "Σπανακουπιτούλης" δείχνουν μια αχαριστία άνευ προηγουμένου. Αυτά θυμίζουν οπαδούς του ΠΑΟ που τον περιμένουν στη γωνία (ναι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια) για να πουν πως "εντάξει αυτός είναι ο Σπανούλης, ο άλλος είναι ψεύτικος" ή πως έχει κάνει "καταστροφικά παιχνίδια σε ΦαιναλΦορ".
TakeshyKurosawa
QUOTE (Psych @ Jun 8 2015, 12:44 ) *
Στα άλλα δυο φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναικό, ο Σπανούλης μια χαρά νοοτροπία είχε και ήταν καλός + κάτι παραπάνω. Χθες ήταν όντως κακός, αλλά ΟΤΙ και να κάνει οι χαρακτηρισμοί τύπου "Σπανακουπιτούλης" δείχνουν μια αχαριστία άνευ προηγουμένου. Αυτά θυμίζουν οπαδούς του ΠΑΟ που τον περιμένουν στη γωνία (ναι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια) για να πουν πως "εντάξει αυτός είναι ο Σπανούλης, ο άλλος είναι ψεύτικος" ή πως έχει κάνει "καταστροφικά παιχνίδια σε ΦαιναλΦορ".


Ναι είναι αλήθεια με τον ΠΑΟ στο 95% των παιχνιδιών είναι Σπανακοπιτούλης! Πώς να το κάνουμε δηλαδή δεν μιλάμε για εμπάθεια! Είμαι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του εδώ μέσα, αλλά πρόβατο δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ! Ας δικαιολογήσει την αξία του στα επόμενα παιχνίδια!
Zephyr
Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση γιατί πάλι βγήκαν στην επιφάνεια τα ψυχολογικά της ομάδας. Δεν νοείται να κινδυνεύεις να χάσεις μέσα στην έδρα σου από αυτόν τον ΠΑΟ με τις τεράστιες ελλείψεις. Δηλαδή αν έπαιζαν οι Μπατίστα, Γκιστ, Παππάς με πόσους πόντους θα χάναμε? Κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν πάνω σε αυτό.
Στα του αγώνα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σλούκας έπαιξε και για τον Σπανούλη, ΤΟΥΜΠΑΝΟ ο Ντάνστον που παίζει για το νέο συμβόλαιο (και αν συνεχίσει με τόσο πάθος μαγκιά του) πολύτιμες βοήθειες οι Λοτζέσκι, Αι-Γιώργης, Μάντζαρης. Για Λαφαγιέτ/Χάντερ δεν θα αναφερθώ γιατί θα γράψω τίποτα βαρύ...

QUOTE(more stars @ Jun 8 2015, 12:26 ) *
O Σπαν πέραν του θέματος με τον Παναθηναικό είναι και 33 και λιγότερο πολυσύνθετος πχ από τον Μήτσο.

Κρίμα για τους παναθηναικούς όπως του φερόμαστε, κρίμα για τους ολυμπιακούς που δε αναγνωρίζουν τη προσφορά και αξία του, κρίμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ και για τον ίδιο αν δεν μπορέσει να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει το παιγνίδι του για τα επόμενα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του...


Ότι πιο σωστό ειπώθηκε στο forum για το θέμα ΣΠΑΝ εδώ και πολύ καιρό.
j-kidd13
Παιδια να κοψουμε το σπανακοπιτουλης παρακαλω.
TakeshyKurosawa
Και για να ξεκαθαρίσω τα περί Σπανούλη! Ήμουν από αυτούς που τον υποστήριξαν φουλ μετά την κακή εμφάνιση στο φάιναλ 4. Ακόμα και αν δεν γινόταν το τρίλεπτο μαγείας πάλι δεν θα έλεγα τίποτα! Στην Ευρωλίγκα τα πράγματα είναι δύσκολα υπάρχουν πολλές δύσκολες περίοδοι μέσα στη χρονιά και ο Μπιλ ήταν εκεί και στους 16 και στη σειρά με την Μπάρτσα και αξίζει μεγάλο ρισπέκτ σε αυτό. Δεν θα κριθεί επειδή έκανε 1-2 κακά παιχνίδι ενώ σε όλα τα κρίσιμα σημεία της σεζόν μέχρι τέλους δήλωνε βρωντερά παρών! Ωστόσο το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά 3-4 ματς! Παίζεις καλά σε αυτά τα ματς είσαι τα πάντα, παίζεις χάλια είσαι ένα τίποτα! Αν είχε δέκα ισάξιες ομάδες και έπρεπε να φτύσεις αίμα για να φτάσεις στον τελικό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά προς την αξιολόγιση! Όταν όμως ξέρεις ότι όλη η σεζόν στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι τα 4 ματς στο τέλος τότε αν είσαι επανηλλειμένα κακός αυτομάτως χάνεις τα πάντα και ότι έχεις κάνει διαγράφεται.
frenchman7
Να ρωτήσω εγώ 2 πραγματάκια που δεν είδα το ματς

1. Διαβαζω παντού ότι ο Ντάνστον αναστήθηκε και έκανε παιχνιδάρα. Πως γίνεται αυτό όταν ο Μαυροκεφαλίδης έχει κάνει θραύση στην επίθεση? Γτ απ ότι είδα ο Χαντερ δεν έπαιξε πολύ... Τον νίκησε όντως κατά κράτος ο Μαυροκέφαλος στο 1-1?

2. Έχασα όντως το παιχνίδι που ο Σλούκας έκανε το κακαλάτο παιχνίδι που όλοι ζητάμε εδώ και χρόνια?
RipCity
ότι να ναι, ότι καλό έχεις κάνει διαγράφεται διαβάζω. απίστευτα πράγματα λέγονται.
TakeshyKurosawa
QUOTE (RipCity @ Jun 8 2015, 13:09 ) *
ότι να ναι, ότι καλό έχεις κάνει διαγράφεται διαβάζω. απίστευτα πράγματα λέγονται.


Μιλάμε για το ελληνικό Πρωτάθλημα! Τι να το κάνω αν έχεις παίξει καλά με Άρη,Παοκ,Αεκ,Κολοσό κλπ και όταν πρέπει να παίξεις στα μοναδικά παιχνίδια που έχουν νόημα στο απαξιωμένο μας Πρωτάθλημα πετάς αετό και κάνεις αιρμπολ λέι απ!
shtarkws
Εγώ πάντως βλέπω γενικά μια αχάριστοι από μεριάς όλων των φιλάθλων. Του Ολυμπιακού εναντίων Σπανουλη και παλαιότερα Παπαλουκά, του Παναθηναικου εναντίων ΔΔ και παλαιότερα Αλβέρτη και σε άλλες περιπτώσεις. Εντάξει τα χρόνια περνάνε και η απόδοση φθίνει, όμως ο ισωπεδοτισμος προσβάλλει την μεγάλη προσφορά.
Στα του παιχνιδιου, είναι επιτακτική ανάγκη από μεριάς Παναθηναικου στο επόμενο παιχνίδι να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Παπαγιαννης / Χαραλαμπο αλλά και Λουτζης. Μόνο να κερδίσεις έχεις δίνοντας εμπειρία σε αυτά τα παιδιά. Ας μην γελιόμαστε, έτσι όπως έχει απόμεινει το Ρόστερ δεν υπάρχουν ελπίδες τίτλου
priest
QUOTE(more stars @ Jun 8 2015, 12:26 ) *
O Σπαν πέραν του θέματος με τον Παναθηναικό είναι και 33 και λιγότερο πολυσύνθετος πχ από τον Μήτσο.

Κρίμα για τους παναθηναικούς όπως του φερόμαστε, κρίμα για τους ολυμπιακούς που δε αναγνωρίζουν τη προσφορά και αξία του, κρίμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ και για τον ίδιο αν δεν μπορέσει να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει το παιγνίδι του για τα επόμενα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του...

Συνηθως την αξια καποιων παικτων -και γενικοτερα των ανθρωπων- την καταλαβαινουμε απο την απουσια τους. Οταν ερθει η ωρα της αποσυρσης του Διαμαντιδη και του Σπανουλη, αναρωτιεμαι ποτε θα ξανασηκωσουν κεφαλι οι ελληνικες ομαδες.
Επισης τριαδα Παπαλουκα, Σπανουλη και Διαμαντιδη ,οσον αφορα την ποιοτητα, δεν νομιζω να ξαναδουμε στην εθνικη ομαδα για αρκετα χρονια.

Οσον αφορα το ματς δικαιη νικη του ΟΣΦΠ αν και για αλλη μια φορα δεν καταλαβαινω γιατι δεν βαζει μεσα τους Χαραλαμποπουλο, Παπαγιαννη και περισσοτερο τον Μποχωριδη. Εχουμε τιποτα να χασουμε? Υποτιθεται πως εχουμε πλανο 5ετιας με στοχο την αναδειξη των Ελληνων παικτων μας αλλα στον βωμο του τιτλου θα χασουμε ενα ακομα ετος απο το...πλανο.

Ειδικα χθες ο Μποχωριδης ηταν καλος οσο ηταν μεσα σε αντιθεση με τους Σλοτερ και Κουπερ. Επισης δεν θα ηταν και ασχημο να επαιρνε και κανενα time out ο Μανωλοπουλος στα σερι που μας εκανε ο ΟΣΦΠ.


Air Kef
QUOTE(more stars @ Jun 8 2015, 12:26 ) *
O Σπαν πέραν του θέματος με τον Παναθηναικό είναι και 33 και λιγότερο πολυσύνθετος πχ από τον Μήτσο.

Κρίμα για τους παναθηναικούς όπως του φερόμαστε, κρίμα για τους ολυμπιακούς που δε αναγνωρίζουν τη προσφορά και αξία του, κρίμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ και για τον ίδιο αν δεν μπορέσει να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει το παιγνίδι του για τα επόμενα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του...


Μην το γενικεύετε. Πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει την βασική προσφορά και των 2.

Τώρα επειδή γράφουν 1-2 εδώ μέσα (και κάποιοι άλλοι κάπου αλλού) "δεν έπαιξε καλά με ΠΑΟ, να φύγει κτλ.", επειδή δεν ασχολούμαστε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε, απλά φαίνεται τόσο ζωφερή σαν άποψη που λες ότι κάτι δεν παει καλά και δεν υπάρχει λόγος επιχειρηματολογίας.
TakeshyKurosawa
Βασικό χαρακτηριστικό του Νεοέλληνα! Πάντα προσπαθεί να μειώσει την επιτυχία του αντιπάλου και θέλει αυτό που του αρέσει και συμπαθεί να το έχει στο απυρόβλητο!
shtarkws
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jun 8 2015, 13:26 ) *
Βασικό χαρακτηριστικό του Νεοέλληνα! Πάντα προσπαθεί να μειώσει την επιτυχία του αντιπάλου και θέλει αυτό που του αρέσει και συμπαθεί να το έχει στο απυρόβλητο!


Σκληρή η αυτοκριτική σου
D-Wade
QUOTE(frenchman7 @ Jun 8 2015, 13:09 ) *
Να ρωτήσω εγώ 2 πραγματάκια που δεν είδα το ματς

1. Διαβαζω παντού ότι ο Ντάνστον αναστήθηκε και έκανε παιχνιδάρα. Πως γίνεται αυτό όταν ο Μαυροκεφαλίδης έχει κάνει θραύση στην επίθεση? Γτ απ ότι είδα ο Χαντερ δεν έπαιξε πολύ... Τον νίκησε όντως κατά κράτος ο Μαυροκέφαλος στο 1-1?

2. Έχασα όντως το παιχνίδι που ο Σλούκας έκανε το κακαλάτο παιχνίδι που όλοι ζητάμε εδώ και χρόνια?

Καλό παιχνίδι έκανε στην επίθεση και στο επιθετικό ριμπ. Στην άμυνα έφαγε πολλούς από τον Μαυροκέφαλο στο 1-1
Ο Χάντερ έπαθε Ντάνστον και έκανε φάουλ σε κάθε κατοχή

Εντάξει έχει ξανακάνει καλά παιχνίδια ο Σλούκας( όταν κρίνονται τίτλοι ή προκρίσεις) αλλά το χθεσινό ήταν παιχνίδι που του ανεβάζει το κασέ για το καλοκαίρι(θέλουν δε θέλουν οι Αγγελόπουλοι)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.