Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
C05
QUOTE(C05 @ Apr 10 2008, 23:50 ) *
Bρήκα ένα παλιό ποστ του tsops και είπα να το ποστάρω τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα...
bball.gif Κατα τη γνώμη σας λοιπόν:
1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)?
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)?
3. Θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.?
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια?
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια?
7. Ποιό είναι το πιο καλό γήπεδο?
8. Ποιά είναι η πιο "δύσκολη" έδρα?
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια?
10. Ποιά είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα?

1.Της Άμιλλας μεγαλύτερη, μικρότερη δεν ξέρω
2.Ψηλές: Μελίσσια, Περιφέρεια: Κηφισιά, αν και ο Αμύντας μια χαρά περιφέρεια έχει
3.Ακυρη ερωτηση
4.Μελίσσια
5.Πέπη Βελάνα
6.Θα πώ τον παλιό μου coach, τον Μπράμο
7.Μαρούσι
8.Καλύβια
9.Κανέλλου Θάλεια
10.Μελίσσια
VAGELIS N
QUOTE(C05 @ Apr 10 2008, 20:50 ) *
Bρήκα ένα παλιό ποστ του tsops και είπα να το ποστάρω τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα...
1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)?
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.?

1
2 Μελισια -Αενκ
3 ΜΠΑ εω δεν εγινε τοσο καιρο
4 Τουφα
5 Σκαρογιαννη
6 Συκαρας
7 ριζουπολη
8 τουφας -Αμιλας λογω δαπεδου
9 εχω μια υποψη μου αλλα για να μην προκαλεσω εμφυλιο
10 Μελισσια
soouza

Πρέπει να πάρω κι εγώ θέση,ή αρνείστε τη δική μου τοποθέτηση? laugh.gif
1.Βελάνα-συμπαίκτρια της στον Φοα.
2.Άρης-Αενκ.
3.Όχι,δε νομίζω.
4.Λόγω budget προηγείται η ομάδα των Μελισσίων.
5.Πανταζή(Αενκ).
6.Λόγω εμπειρίας,Συκαράς.
7.Πετρούπολης,με καινούριες μπασκέτες! smile.gif .
8.Καλυβίων.
9.Αν απαντήσω είναι σα να της απευθύνω πρόσκληση για πάρτυ! w00t.gif laugh.gif .
10.Αενκ.
Υ.Γ.Θα προτιμούσα να μην δώσω ψήφο σε οτιδήποτε με αφορά αλλά έδωσα γιατί το πιστεύω ακράδαντα.
Υ.Γ 2.Tα περισσότερα προσόντα τα έχει όντως η Ιακωβάκη στην κατηγορία.
melrok
Αρης Πετρουπολης-Μαρουσι 67-59....
VAGELIS N
QUOTE(melrok @ Apr 11 2008, 20:36 ) *
Αρης Πετρουπολης-Μαρουσι 67-59....

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ παραλιγο να την κανει τι γιομα του να 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
jsoiler
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 11 2008, 20:38 ) *
ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ παραλιγο να την κανει τι γιομα του να 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Παραλίγο δεν λες τίποτα!!!Αρκετά καλό το Μαρούσι πάντως....
speedy
QUOTE(bobsqu @ Apr 10 2008, 15:22 ) *
20:30:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ...1
19:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
19:15:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1 αφου μπορειτε κοριτσια καντε τον ασσο!!
21:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ ?
20:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ ? ή 1
17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 χωρις λογια
17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

20:30:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ...?
19:15:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 εύκολα
21:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
20:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1
17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1 αν και λιγο δυσκολο
speedy

1. νομίζω είναι παίκτρια του Αχιλλέα,μετά την Σάρα του ΦΟΑ
2. ΑΕΝΚ και ΜΕΛΙΣΣΙΑ,ΑΕΝΚ
3. δε νομίζω,το προτάθλημα τελειώνει σχεδόν
4. Μελισσια και Αένκ
5. είναι πιστέυω παραπάνω από μια στην κατηγορία
7. Αμαρουσίου...πολύ καλό
8. Μελίσσια και Τούφα(λόγω γηπέδου η Τούφα)
9. Η κάθε μία έχει την δική της ομορφιά
10. Μελίσσια,Αένκ
chica
Γνωρίζει κανείς για τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο και ειδικά αυτή που αναφέρει οτι θα αυξηθούν τα όρια των γραμμών με αυτή του τριπόντου να φτάνει τα 6,75? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, πολλές, μα πάρα πολλές ομάδες θα μείνουν χωρίς γήπεδο.
stdin
QUOTE(chica @ Apr 12 2008, 00:37 ) *
Γνωρίζει κανείς για τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο και ειδικά αυτή που αναφέρει οτι θα αυξηθούν τα όρια των γραμμών με αυτή του τριπόντου να φτάνει τα 6,75? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, πολλές, μα πάρα πολλές ομάδες θα μείνουν χωρίς γήπεδο.

που ανέφερεται αυτό;

ειδικά στο γυναικείο για ανεκδοτο μου ακούγεται..

και όχι πολλές. όλες οι ομάδες θα έμεναν χωρίς γήπεδο!
sch
QUOTE(chica @ Apr 12 2008, 00:37 ) *

αυτοι οι κανονισμοί είναι προτινόμενοι απο την fiba (υπάρχει αντίστοιχο τόπικ) και είναι για την αγωνιστική περιοδο 2009-2010. bball.gif
bsk7
20:30:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2
19:15:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 χωρις δευτερη σκεψη!!!!!!!!! 77.gif
no_way
QUOTE(bsk7 @ Apr 12 2008, 09:54 ) *
20:30:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2
19:15:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 χωρις δευτερη σκεψη!!!!!!!!! 77.gif

Μιλάει το κληρονομικό χάρισμα???????? icon_wave.gif icon_wave.gif
bsk7
icon_wave.gif
QUOTE(no_way @ Apr 12 2008, 10:43 ) *
Μιλάει το κληρονομικό χάρισμα???????? icon_wave.gif icon_wave.gif

smiley.gif smiley.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
soouza
Καλημέρα.Άρης-Μαρούσι 67-59(ημίχρονο 31-27).Αγώνας καθαρά επιθετικός καθ όλη τη διάρκεια του και μία ομάδα, του Αμαρουσίου, πολύ σκληρή για να πεθάνει.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις 7 αξιόμαχες κοπέλες των φιλοξενουμένων για την προσπάθεια.Δε σταματούν να διεκδικούν ποτέ και συνεχίζουν μέχρι τέλους.Μετά από αποχή ημερών,η ομάδα της Πετρούπολης δεν απέφυγε τα λάθη σε άμυνα κι επίθεση και μία χαρακτηριστική νευρικότητα,πλην όμως έφτασε στη νίκη.Μπράβο σε όλους για το επιθετικό θέαμα. 41.gif bball.gif
chica
QUOTE(sch @ Apr 12 2008, 06:15 ) *
αυτοι οι κανονισμοί είναι προτινόμενοι απο την fiba (υπάρχει αντίστοιχο τόπικ) και είναι για την αγωνιστική περιοδο 2009-2010. bball.gif

ok! Eυχαριστώ! Άρα έχουν και καιρό να το σκεφτούν καλά και να διαμορφώσουν τα γήπεδα... Για να δούμε...
krema9
QUOTE(ΦΟΑ @ Apr 9 2008, 21:16 ) *
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ...ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.......ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ.......

προσγειωσου στα σημερινα δεδομενα καλο ειναι να πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τη κηφισια αλλα το υπολοιπο φορουμ δεν νομιζω να συμφωνει μαζι σου μετα τις τελευταιες εμφανισεις σας,αποψη μου ειναι πως η κηφισια ειναι πιο ομαδα απο μια αλλη οπου τα παντα κρινονται απο μια παιχτρια στο αν θα κατεβει η οχι... smiley.gif
melrok
QUOTE(krema9 @ Apr 13 2008, 00:22 ) *
προσγειωσου στα σημερινα δεδομενα καλο ειναι να πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τη κηφισια αλλα το υπολοιπο φορουμ δεν νομιζω να συμφωνει μαζι σου μετα τις τελευταιες εμφανισεις σας,αποψη μου ειναι πως η κηφισια ειναι πιο ομαδα απο μια αλλη οπου τα παντα κρινονται απο μια παιχτρια στο αν θα κατεβει η οχι... smiley.gif

ουωωωωωωωωω 77.gif 77.gif 77.gif ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΗΝ............... icon_drunk.gif laugh.gif
chica
QUOTE(krema9 @ Apr 12 2008, 21:22 ) *
προσγειωσου στα σημερινα δεδομενα καλο ειναι να πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τη κηφησια αλλα το υπολοιπο φορουμ δεν νομιζω να συμφωνει μαζι σου μετα τις τελευταιες εμφανισεις σας,αποψη μου ειναι πως η κηφησια ειναι πιο ομαδα απο μια αλλη οπου τα παντα κρινονται απο μια παιχτρια στο αν θα κατεβει η οχι... smiley.gif

Συγνώμη, αλλά όταν λέμε
κάτι και κριτικάρουμε μια κατάσταση, με όποιο τρόπο και να το κάνουμε αυτό και ειδικά όταν όσοι το διαβάζουν δεν είναι κουτοί, δεν χρειάζεται να βάζουμε χαμογελάκια για να δείχνουμε καλοπροαίρετοι. Ειδικά όταν οι περισσότεροι δεν είμαστε και τόσο...

Υ.Γ: Kαι ευτυχώς κανένας μας δεν μπορεί να πει στον άλλον τι θα πιστεύει, ακόμα κι αν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας... rolleyes.gif (Τώρα ταιριάζει η φάτσούλα)
bobsqu
QUOTE(chica @ Apr 12 2008, 21:35 ) *
Συγνώμη, αλλά όταν λέμε
κάτι και κριτικάρουμε μια κατάσταση, με όποιο τρόπο και να το κάνουμε αυτό και ειδικά όταν όσοι το διαβάζουν δεν είναι κουτοί, δεν χρειάζεται να βάζουμε χαμογελάκια για να δείχνουμε καλοπροαίρετοι. Ειδικά όταν οι περισσότεροι δεν είμαστε και τόσο...

Υ.Γ: Kαι ευτυχώς κανένας μας δεν μπορεί να πει στον άλλον τι θα πιστεύει, ακόμα κι αν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας... rolleyes.gif (Τώρα ταιριάζει η φάτσούλα)

41.gif.......respect!!!.... wink.gif
ted
[color=#006600]Η μικρότερη είναι η Καραβέλη Κέλλυ των Μελισσίων (Παγκορασίδα)
[color=#006600]Περιφέρεια Μελίσσια - Ψηλές Μελίσσια
[color=#006600]Όχι
[color=#006600]Δεν γνωρίζω την οργάνωση των άλλων ομάδων. Όταν παίξαμε με την ΑΕΝΚ είδα οτι οι άνθρωποι εκεί ασχολούνται σοβαρά. Συνεπώς ΑΕΝΚ
[color=#006600]Τεχνικά πολλές. Χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία, πιστεύω οτι με βάση τη συνολική φετεινή τους απόδοση το δίδυμο Σκαρογιάννη - Αρβανίτη
[color=#006600]Πάλι με βάση τα συνολικά φετεινά αποτελέσματα η Δουκέλη. Επίσης οι προπονητές του ΘΡΙΑΜΒΟΥ και της ΑΕΝΚ.
[color=#006600]Μαρούσι
[color=#006600]Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, του Χαλανδρίου (ΤΟΥΦΑ)
[color=#006600]Sic
[color=#006600]Η ΑΕΝΚ διότι όλες σχεδόν οι αθλήτριές της έχουν καλά τεχνικά στοιχεία και άρα έχει την πιο γεμάτη δωδεκάδα.
krema9
QUOTE(krema9 @ Apr 13 2008, 00:22 ) *
καλο ειναι να πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τη κηφισια

οπως βλεπεις δεν ειπα να πιστεψει κατι αλλο απο αυτο που ηδη πιστευει,οσο για το γελακι πειραζει που ειμαι χαρουμενη?

smiley.gif
VAGELIS N
AMYNTAS-Ν.ΙΩΝΙΑ 1 κοντα στους 13
VAGELIS N
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 13 2008, 17:59 ) *

56-43
amilla
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 13 2008, 20:59 ) *

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΑΜΙΛΛΑ
45-61
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ COACH smiley.gif
amyntaki
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 14 2008, 06:06 ) *
56-43

[b]ΑΜΥΝΤΑΣ - ΙΩΝΙΑ.....1 56-14[/b]
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Νίκη για την ομάδα μου μέσα στον Υμηττό.....ένα πάρα πολά καλό παιχνίδι ......πολλάΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην όμαδα της Ιωνίας και ακόμα πίο πολλά στις συμπαικτριές μου και φυσικά στην coach μας .....!!!!!!
Κόντρα στα προγνωστικά..........πολλά ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μου γιατί την θέλαμε πολύ αυτή την νίκη......!
Και επιτέλους ξυπνήσαμε και δείξαμε αυτό που πραγματικά είμαστε Ο Μ Α Δ Α !!!!!!!!
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

icon_wave.gif
amyntaki
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 14 2008, 06:06 ) *
56-43

[b]ΑΜΥΝΤΑΣ - ΙΩΝΙΑ.....1 56-43[/b] sorry ....
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Νίκη για την ομάδα μου μέσα στον Υμηττό.....ένα πάρα πολά καλό παιχνίδι ......πολλάΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην όμαδα της Ιωνίας και ακόμα πίο πολλά στις συμπαικτριές μου και φυσικά στην coach μας .....!!!!!!
Κόντρα στα προγνωστικά..........πολλά ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μου γιατί την θέλαμε πολύ αυτή την νίκη......!
Και επιτέλους ξυπνήσαμε και δείξαμε αυτό που πραγματικά είμαστε Ο Μ Α Δ Α !!!!!!!!

icon_wave.gif
amyntaki
QUOTE(amyntaki @ Apr 14 2008, 07:27 ) *

icon_wave.gif

Απο την χαρά μου δε ξάρω τη γράφω smiley.gif sorry tongue.gif το σωστό σκόρ είναι :
Αμύντας - Ιωνία 56-43
bobsqu
QUOTE(amyntaki @ Apr 13 2008, 19:27 ) *

icon_wave.gif

41.gif ...... 77.gif ......56-43 και το είπα εγω άσσος θα έρθει...οπότε να μ ακούς εμένα!!! συγχαρητήρια κορίτσια και πάντα τέτοια από εδώ και πέρα!!!.... wav.gif banana.gif
melrok
Αχιλλεας-Αρης Πετρουπολης 40-54.......σε ενα παιχνιδι που τελειωσε σε 1 ωρα και 5 λεπτα.......Τιποτα περισσοτερο σε ενα παιχνιδι αδιαφορο.....Και να συμπληρωσω Απολλων-Θριαμβος 36-31.....σε ενα παιχνιδι που επικρατησε το ξυλο και το αντιμπασκετ των γηπεδουχων.....Κριμα για αυτη την ομαδα...... 68.gif
Λεο 7
QUOTE(amyntaki @ Apr 13 2008, 22:36 ) *
Απο την χαρά μου δε ξάρω τη γράφω smiley.gif sorry tongue.gif το σωστό σκόρ είναι :
Αμύντας - Ιωνία 56-43

Συγχαρητηρια κι απο μενα στην ομαδα μου!!!! παιξαμε φοβερα!! μπραβο κοριτσια!!!!!!!
Λεο 7
αλλα αποτελεσματα εχουμε?
panagos
Μετά από ένα σκληρό πρώτο ημίχρονο με τις άμυνες να κυριαρχούν τα Μελίσσια τελικά επέβαλαν το ρυθμό τους στο β' ημίχρονο και κέρδισαν 64-50 τα Καλύβια.Πολυτιμότερη παίχτρια για άλλη μια φορά ήταν η Όλγα Σκαρογιάννη η οποία σκόραρε 21 πόντους καταστρέφοντας όποιο αμυντικό σύστημα χρειάστηκε να την εμποδίσει.
Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τα Καλύβια να προηγούνται σταθερά προτού η Ξηροτύρη σκοράρει για 3 και ισοφαρίσει το παιχνίδι άμα τη λήξη της 1ης περιόδου (12-12).Στο β' δεκάλεπτο η Σκαρογιάννη όντας σεληνιασμένη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τα Μελίσσια προηγήθηκαν 25-19 1' πριν τη λήξη όμως χαλάρωσαν δίνοντας την ευκαιρία στα Καλύβια να μειώσουν στο καλάθι (26-24).Τα 3ο δεκάλεπτο ήταν 2 women show με την Σκαρογιάννη να συνεχίζει να φορτώνει πόντους και την Καμινάρη να βρίσκει το χέρι της κλείνοντας την περίοδο με +15 (46-31).Η 4η περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, η διαφορά κάποια στιγμή άγγιξε τους 20 πόντους και η κόουτς Δουκέλλη έδωσε την ευκαιρία και σε άλλες παίχτριες να παίξουν.Το τελικό 64-50 γράφτηκε μέσα σε αποθέωση ενώ στο τέλος ανοίξανε οι σαμπάνιες με πρωτεργάτη τον ted .
Πέρα από τη Σκαρογιάννη πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν και οι Αρβανίτη (10π),Καμινάρη (10π)και Ξηροτύρη (8π) ενώ από τα καλύβια ξεχώρισε η Ηλιάκη με 25 πόντους
nikefalin
QUOTE(panagos @ Apr 13 2008, 23:52 ) *
Μετά από ένα σκληρό πρώτο ημίχρονο με τις άμυνες να κυριαρχούν τα Μελίσσια τελικά επέβαλαν το ρυθμό τους στο β' ημίχρονο και κέρδισαν 64-50 τα Καλύβια.Πολυτιμότερη παίχτρια για άλλη μια φορά ήταν η Όλγα Σκαρογιάννη η οποία σκόραρε 21 πόντους καταστρέφοντας όποιο αμυντικό σύστημα χρειάστηκε να την εμποδίσει.
Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τα Καλύβια να προηγούνται σταθερά προτού η Ξηροτύρη σκοράρει για 3 και ισοφαρίσει το παιχνίδι άμα τη λήξη της 1ης περιόδου (12-12).Στο β' δεκάλεπτο η Σκαρογιάννη όντας σεληνιασμένη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τα Μελίσσια προηγήθηκαν 25-19 1' πριν τη λήξη όμως χαλάρωσαν δίνοντας την ευκαιρία στα Καλύβια να μειώσουν στο καλάθι (26-24).Τα 3ο δεκάλεπτο ήταν 2 women show με την Σκαρογιάννη να συνεχίζει να φορτώνει πόντους και την Καμινάρη να βρίσκει το χέρι της κλείνοντας την περίοδο με +15 (46-31).Η 4η περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, η διαφορά κάποια στιγμή άγγιξε τους 20 πόντους και η κόουτς Δουκέλλη έδωσε την ευκαιρία και σε άλλες παίχτριες να παίξουν.Το τελικό 64-50 γράφτηκε μέσα σε αποθέωση ενώ στο τέλος ανοίξανε οι σαμπάνιες με πρωτεργάτη τον ted .
Πέρα από τη Σκαρογιάννη πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν και οι Αρβανίτη (10π),Καμινάρη (10π)και Ξηροτύρη (8π) ενώ από τα καλύβια ξεχώρισε η Ηλιάκη με 25 πόντους

και όπως πάντα ο υπερκατάσκοπος των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών panagos δίνει ρεσιτάλ γλαφυρότητας smile.gif
τρέμε Σκουντή έρχεται ο Παναγής w00t.gif w00t.gif
panagos
QUOTE(nikefalin @ Apr 13 2008, 23:58 ) *
και όπως πάντα ο υπερκατάσκοπος των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών panagos δίνει ρεσιτάλ γλαφυρότητας smile.gif
τρέμε Σκουντή έρχεται ο Παναγής w00t.gif w00t.gif
blove.gif
panagos
Για να απαντήσω και εγώ στο Κουίζ wink.gif

Λοιπόν θα συμφωνήσω με τον Ted για τη μικρότερη παίχτρια, όσο για τη μεγαλύτερη μου φαίνεται πρέπει να είναι η Καμινάρη των Μελισσίων
Μελίσσια-Τούφα μοιράζονται τον τίτλο
Δε νομίζω
Μελίσσια δαγκωτό
Δεν χρειάζεται συστάσεις,πιστεύω η Όλγα Σκαρογιάννη των Μελισσίων κερδίζει επάξια αυτον τον τίτλο
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ δύσκολη απάντηση πιστεύω ότι η Δουκέλλη των Μελισσίων είναι πολύ καλή
Μαρούσι
Τούφα
Δύσκολη απάντηση,δεν θα πω καμία για να μην αδικήσω κάποια άλλη
Μελίσσια
tasos
QUOTE(melrok @ Apr 13 2008, 23:30 ) *
Και να συμπληρωσω Απολλων-Θριαμβος 36-31.....σε ενα παιχνιδι που επικρατησε το ξυλο και το αντιμπασκετ των γηπεδουχων.....Κριμα για αυτη την ομαδα...... 68.gif

Οταν λες για ξυλο και αντιμπασκετ τι θες να πεις?Μαλλον εισαι εμπαθης και προκατειλημενος με την ομαδα μου..
melrok
QUOTE(tasos @ Apr 14 2008, 00:26 ) *
Οταν λες για ξυλο και αντιμπασκετ τι θες να πεις?Μαλλον εισαι εμπαθης και προκατειλημενος με την ομαδα μου..

Ε δεν αντεξα στο τελος...... evilmonkey.gif Ο απολλων ειναι η μονη ομαδα που δεν παιζει για να κερδισει αλλα για να μη χασει.....κλεφτοπολεμο και παιχνιδι κατω απο 40 ποντους,ουσιαστικα για να το κλεψει ,οχι για να το κερδισει....πιστευω οτι πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου....
no_way
Αμύντας - Ιωνία 56-43

Πολλά συγχαρητήρια για τη δίκαη νίκη!!!!

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Καλη συνέχεια!!!
Peritri
QUOTE(melrok @ Apr 14 2008, 00:33 ) *
Ε δεν αντεξα στο τελος...... evilmonkey.gif Ο απολλων ειναι η μονη ομαδα που δεν παιζει για να κερδισει αλλα για να μη χασει.....κλεφτοπολεμο και παιχνιδι κατω απο 40 ποντους,ουσιαστικα για να το κλεψει ,οχι για να το κερδισει....πιστευω οτι πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου....

Χαλάρωσε λίγο.

Ποιά ομάδα δηλαδή στην κατηγορία παίζει για να προσφέρει θέαμα στους θεατές;

Δηλαδή όσες ομάδες στηρίζονται στην καλή τους άμυνα παίζουν αντιμπάσκετ;

Καλώς ή κακώς ο Απόλλων έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία έχοντας παράλληλα και από τις πιο καθαρές παίκτριες. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, λοιπόν, τα κάνει κρεμαστάρια. 2/2 με την ίδια ομάδα λογικό είναι κάποιοι να παραλογίζονται και να προκαλούν, δεν πειράζει...
jsoiler
QUOTE(Peritri @ Apr 13 2008, 23:45 ) *
Χαλάρωσε λίγο.

Ποιά ομάδα δηλαδή στην κατηγορία παίζει για να προσφέρει θέαμα στους θεατές;

Δηλαδή όσες ομάδες στηρίζονται στην καλή τους άμυνα παίζουν αντιμπάσκετ;

Καλώς ή κακώς ο Απόλλων έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία έχοντας παράλληλα και από τις πιο καθαρές παίκτριες. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, λοιπόν, τα κάνει κρεμαστάρια. 2/2 με την ίδια ομάδα λογικό είναι κάποιοι να παραλογίζονται και να προκαλούν, δεν πειράζει...

Ρε μεγάλε εσύ πρέπει να χαλαρώσεις μάλλον. Σου μίλησε κανείς από την ομάδα μου και δεν το ξέρω. Όσο για το 2/2 δεν λέει απολύτως τίποτα. Κοίτα την ομάδα σου και άσε μας εμάς....Και όσο για το ξύλο που ακούω από σχεδόν όλες τις ομάδες που παίζουν με τον απόλλωνα, δεν μπορεί να είναι όλα ψέμματα. Και στο κάτω κάτω μαγκιά σας κι όλας!!Αλλά όχι και να διαμαρτύρεστε συνέχεια σε όλο το παιχνίδι για το ξύλο που τρώτε...Έλεος δηλαδή.
Συγχαρητήρια στον απόλλωνα για τη νίκη του. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την υπερπροσπάθεια που έκανε. Μακάρι να μπορούσα να δώσω και συγχαρητήρια ειδικά στον ένα από τους δυο διαιτητές ο οποίος ήταν νέος και σφύριζε ή μάλλον δεν σφύριζε ότι έβλεπε. Επιτέλους κύριοι αρμόδιοι κοιτάξτε και λίγο τη βαθμολογία πριν βάλετε κάποιους επικίνδυνους να σφυρίξουν....Όσο για το παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι ότι με 17 χαμένες βολές δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδι εκτός έδρας.....
AENK
Καλημέρα σε όλους,

ΑΕΝΚ-ΦΟΑ 66-51.
Κατα περιόδους παίξαμε καλό basket απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στην Κηφισιά αποφασισμένη.Συγχαρητήρια στις συμπαίχτριές μου και τον coach για τη σοβαρότητα που έδειξαν στα σημεία που έπρεπε.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την προσπάθεια.
jsoiler
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 36-31
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 47-37
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 59-46
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 64-50
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 66-51
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 40-54
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1-2

Και τυπικά πλέον τα Μελίσσια στην Α' Έσκα και η Αενκ στα μπαράζ!Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες..... 41.gif
jsoiler
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 46
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 43
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 42
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 41
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 40
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 39
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 37
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 36
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 34
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 33
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 31
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 29
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 28
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 24

Την κατηγορία αποχαιρετούν Μαρούσι - Ποσειδώνας - Αχιλλέας......
soouza
Mάλιστα.Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.Τα παίρνω χρονικά όπως έγιναν χτες.
Αχιλλέας-Άρης 40-54(ημίχρονο 21-29).Η αγγαρεία σε όλο της το μεγαλείο!Συγχαρητήρια στις παίκτριες και τον προπονητή του Αχιλλέα.Μπράβο τους και πάλι διότι το αξίζουν! 41.gif Αυτή η ομάδα αν μείνει ως έχει στη Γ κατηγορία θα βγει άνετα μέσα στην εξάδα!Η ομάδα της Πετρούπολης έφτασε σε μία συγκομιδή-άθλο που ουδείς εκ των έξω μπορούσε να φανταστεί.Αξίζουν κι αυτές το χειροκρότημα κι ας μην έχει πέσει ακόμα η αυλαία! 41.gif bball.gif smile.gif
Peritri
Το ''ρε μεγάλε'' να το λες αλλού και όχι σε κάποιον που δεν γνωρίζεις ούτε φυγιογνωμικά. Κατανοητό;

Η/ο melrok ήταν αρκετά ερειστικός και απάντησα με ύφος που άρμοζε χωρίς όμως να περάσω τα επιτρεπτά όρια αφού δεν την/τον γνωρίζω κάτι που εσύ όμως δεν έκανες απευθυνόμενος σε εμένα.

Για αυτό θα σε παρακαλέσω από εδώ και πέρα όταν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα, θα μου μιλάς στον πληθυντικό. Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι δημοκρατικότατο και θα ασχολούμαι με όποια ομάδα που κατέβει στο κεφάλι εφόσον δεν παραβώ κάποιον κανονισμό. Εάν θες φτιάξε τόπικ για τον Θρίαμβο να μπαίνεις εκεί μόνος σου με τον/την melrok και να κράζετε για τον αντιαθλητικό/αντιμπασκετικό τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα.

Το ότι δεν μιλάει εδώ μέσα κανείς από τον Απόλλωνα δεν σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε ένας να βγάζει τις παίκτριες αντιαθλητικές και ότι η ομάδα παίζει αντιμπάσκετ.

Αυτά και δεν ανταπαντώ ξανά, για να διευκολύνω και το έργο των moderatos, ό,τι άλλο θες εσύ ή η/ο ''μπασκετική/ος'' που με ανάγκασε να ποστάρω, pm me.
Live strong
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μην συνεχιστεί ο διάλογος, τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί καλό είναι ν αποφεύγονται.

Ευχαριστώ πολύ! smile.gif
soouza
Συνεχίζω.Σε έναν αγώνα που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Απόλλωνας κέρδισε 36-31 τον Θρίαμβο και τον προσπέρασε.Αν γνώριζα τι θα αντικρύσω δε θα πήγαινα να το δω αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μία μάχη που φανταζόμουν πως θα αντίκρυζα.Είδα πάλι αντεκλήσεις στα προηγούμενα posts και δε πολυκαταλαβαίνω το ρόλο κάποιων που μεταφέρονται στα γυναικεία topics,μόνο σε νίκες,για να απαντήσουν υπερασπίζοντας τα θεία. ohmy.gif Το χτεσινό παιγνίδι ήταν ντάμπα-ντούμπα,φωνή,νευρικότητα κι έτσι όπως εξελίχθηκε θα κέρδιζε ο Απόλλων.Νευρικές κι άστοχες οι ομάδες,συμβάδισαν στο σκορ σε ολόκληρη τη διάρκεια και στο τέλος σε δύο φάσεις κρίθηκε ο αγώνας.Θα δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια αλλά όχι για το θέαμα.Δε θα ήθελα να παρεξηγηθεί αλλά είναι από τα παιγνίδια που χαίρεται μόνο ο νικητής κι αυτός μόνο για το ροζ φύλλο. wink.gif bball.gif
amyntaki
Καλημέρα.....

Επόμενη Αγωνιστική :
Ημ/νία Ωρα Γήεδο Αγώνας Σκορ
20/04/2008 17:00:00 ΜΕΤΣ Β ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ
20/04/2008 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ
20/04/2008 19:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
20/04/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
20/04/2008 21:00:00 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
20/04/2008 16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
20/04/2008 19:15:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
melrok
QUOTE(Peritri @ Apr 14 2008, 12:21 ) *
Το ''ρε μεγάλε'' να το λες αλλού και όχι σε κάποιον που δεν γνωρίζεις ούτε φυγιογνωμικά. Κατανοητό;

Η/ο melrok ήταν αρκετά ερειστικός και απάντησα με ύφος που άρμοζε χωρίς όμως να περάσω τα επιτρεπτά όρια αφού δεν την/τον γνωρίζω κάτι που εσύ όμως δεν έκανες απευθυνόμενος σε εμένα.

Για αυτό θα σε παρακαλέσω από εδώ και πέρα όταν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα, θα μου μιλάς στον πληθυντικό. Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι δημοκρατικότατο και θα ασχολούμαι με όποια ομάδα που κατέβει στο κεφάλι εφόσον δεν παραβώ κάποιον κανονισμό. Εάν θες φτιάξε τόπικ για τον Θρίαμβο να μπαίνεις εκεί μόνος σου με τον/την melrok και να κράζετε για τον αντιαθλητικό/αντιμπασκετικό τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα.

Το ότι δεν μιλάει εδώ μέσα κανείς από τον Απόλλωνα δεν σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε ένας να βγάζει τις παίκτριες αντιαθλητικές και ότι η ομάδα παίζει αντιμπάσκετ.

Αυτά και δεν ανταπαντώ ξανά, για να διευκολύνω και το έργο των moderatos, ό,τι άλλο θες εσύ ή η/ο ''μπασκετική/ος'' που με ανάγκασε να ποστάρω, pm me.

Aφου εσυ λατρευεις αυτο το μπασκετ,μπραβο......εισαι πολυ μπροστα τελικα απο ολους μας.....και ειμαι ο μελροκ και δεν εχω σχεση με τον Θριαμβο..... wink.gif εσυ μπορεις να μας πεις τι σχεση εχεις με τον Απολλωνα???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.