Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
thrylos7
Τα λόγια είναι περιττά... Η μητέρα των μαχών θα γίνει σε λιγότερες από 24 ώρες στο O2. This going gonna get real tough!

Link του επίσημου site, με όλα τα καλά:

http://www.euroleague.net/main/results/sho...ew?gamecode=185

Υπενθυμίζεται πως απαγορεύονται σχόλια σχετικά με τη διαιτησία (και το chat).
panagiotisTheDream
Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα 'παμε και στο τόπικ του Φ4.
Εμείς ας ελπίσουμε να θυμηθούμε εποχές Τελαβίβ και Σαραγόσα.
a bullet for your head
Η προσωπικη μου προτιμηση ειναι γνωστη..
Δεν προκειται να κανω καποιες εκτιμησεις πριν το ματς,παρα μονο θα σχολιασω αφ'οτου ο αγωνας θα εχει ολοκληρωθει..
Ευχομαι & ελπιζω ο αγωνας να γινει σε πολιτισμενα πλαισια και να μην εκτεθουμε(για μια ακομη φορα),στο εξωτερικο..
kolokotronis
Sorry gia ta greeklish alla ime berolino opote ellinika yiok.
To gipedo apo ekso fenete ekpliktiko.
Simera to vradi ke ayrio to proi mallon tha erthoun oi perissoteroi ellines, kathos then eho thi pollus mexri tora.
Ehei ligus rosus, elaxistus ispanus ke merikus ksemparkus italus. Mallon itan sigouroi gia sienna ke ihan proplirosi tin ekdromi.
Pantos provlepo mpaxalo stis oudeteres zones, kathos tha ine anakatemenoi oli. Panathinaikoi, olympiakoi, rosoi ke ispanoi.
Mesa tha ehei mono sekurity ohi astynomia.
Ego pou ime prasinos kathomai akrivos dipla stous organomenus tou olympiakou. Kai ksero ke allous panathinaikous pou tha kathontai ekei.
Oi olympiakoi ine stous tomeis 401,402,403 ke kato merikoi, kai ego ime ston tomea 404...
Enas filos mou olympiakos ine akrivos dipla stous organomenus tou panathinaikou...
Pantos ematha oti oi synthesmites tou PAO tha ine giro stous 600 eno tou osfp ligoteroi apo 300.
Avrio to proi sto kentro tis polis tha fanei to klima.
Heretismata apo berolino, kali tihi ston PAO ke ta leme methavrio [ama kerthisume] 69.gif
stefan
QUOTE(a bullet for your head @ May 1 2009, 01:51 ) *
Η προσωπικη μου προτιμηση ειναι γνωστη..
Δεν προκειται να κανω καποιες εκτιμησεις πριν το ματς,παρα μονο θα σχολιασω αφ'οτου ο αγωνας θα εχει ολοκληρωθει..
Ευχομαι & ελπιζω ο αγωνας να γινει σε πολιτισμενα πλαισια και να μην εκτεθουμε(για μια ακομη φορα),στο εξωτερικο..


Για επεισοδια δεν νομιζουν να γινουν.
Ειδικα μεσα στο γηπεδο.
Τωρα,μετα τον αγωνα μπορει οι ηττημενοι να ξεσπασουν καπου.. tongue.gif

Σαν αγωνας,πιστευω οτι θα ειναι πολυ κλειστος.
Προσεχτικες πολυ και οι 2 ομαδες.Ισως κριθει στον ποντο.
Αλλα μακαρι να ειναι ωραιος και καθαρος αγωνας.
Και ας κερδισει ο καλυτερος..(ο Παναθηναικος δηλαδη.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif )
almirosbc
Ο ΠΑΝΑΘΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
xrisTOS896
Παιδιά εγώ λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγωνιάτε αφού το αποτέλεσμα είναι γνωστό(δλδ θα κερδίσει ο ολυμπιακός) όπως έχει γίνει και άλλες 6 φορές στην Ευρώπη.Σίγουρα ο παναθιναικός είναι πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρει να κερδίσει σήμερα.Προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος κερδίσει σήμερα θα πάρει και την ΚΟΥΠΑ (ελπίζω τουλαχιστων).Αυτό που ήθελα να αναφέρω είναι ότι όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να δουν τον αγώνα στην TV αλλά έχουν PC μπορού να τον δουν σε FULL HIGH DEFINITION στην επίσημη ιστοσελίδα του Σκαι . bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
a.n.r00u *n-e*
καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες γιατί αξίζουν και οι 2 τον τελικό... smiley.gif
zoug100
παιδια καλημερα.ξερετε μηπως που μπορω να βρω τα δυο παιχνιδια των αιωνιων στο τελ αβιβ το 1994 και στην σαραγοσα το 1995?
giannis_
@spysta Δεν θα το πιστεψεις αλλα και εγω σκεφτομουν οτι στους τελικους κυριως αλλα και στους ημιτελικους οταν χανουμε το τζαμπολ κερδιζουμε το ματς!
Ωραια δεν ειμαι ο μονος τρελος που τα παρατηρει αυτα! smiley.gif (θα το εγραφα εκει που το εγραψε και ο φιλος spysta αλλα το τοπικ κλειδωθηκε)


Αντε καλη επιτυχια στην παναθα,μακαρι να δουμε εναν ωραιο ημιτελικο ,προγνωστικα πραγματικα δεν μπορω να κανω γιατι δεν ειναι ενα συνηθισμενο ματς για τους λογους που ολοι γνωριζουμε!
Και κυριωςνα μην ξεφτιλιστουμε,αλλα μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχει αναφερθει τιποτα κακο...
nicolicius
6 μιση ώρες περίπου πριν απο το τζάμπολ και η αγωνία και το άγχος κορυφώνονται!

Πάντως στην προπόνηση είδα πολλά χαμόγελα και ωραίο κλίμα!
Στην συνέντευξη τύπου είδα τον Σάρας με το στίλ "πάλι εδω". Γελούσαν και τα αυτιά του!

Ελπίζω να δούμε ενα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια και ο καλύτερος να κερδίσει.

Φυσικά ελπίζω ο καλύτερος να είναι ο Παναθηναικός! rolleyes.gif tongue.gif
spysta
QUOTE(giannis_ @ May 1 2009, 13:30 ) *
@spysta Δεν θα το πιστεψεις αλλα και εγω σκεφτομουν οτι στους τελικους κυριως αλλα και στους ημιτελικους οταν χανουμε το τζαμπολ κερδιζουμε το ματς!
Ωραια δεν ειμαι ο μονος τρελος που τα παρατηρει αυτα! smiley.gif (θα το εγραφα εκει που το εγραψε και ο φιλος spysta αλλα το τοπικ κλειδωθηκε)

το ξαναγραφω γιατι υπαρχει και αλλος τρελος στο φορουμ που με επιβαιβεωνει οτι ειμαστε καμμενοι .. ο giannis !! icon_headbang.gif

[Προκαταληψεις mode on]Στα περισσοτερα σημαντικα παιχνιδια οταν χανουμε το τζαμπολ ..κερδιζουμε (σε τρομαχτικο βαθμο)
Να θυμισω προχειρα .. με Αρη εκτος,με ΠΑΟ στο ΣΕΦ ,με ΤΑΟΥ εκτος,με Ρεαλ το 1ο,2ο και 4ο ματς!!Οπως καταλαβαινεις αγαπητε Πριντεζη ή Μπουρουση ή Βουισιτς .. αφησε το το τζαμπολακι να παει σε πρασινα χερια!![Προκαταληψεις mode off]
sarounas
7η αναμέτρηση στην κορυφαία ευρωπαική διοργάνωση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού.
Είναι γνωστό ότι οι δύο έγιναν στο πλαίσιο των ημιτελικών της διοργάνωσης και οι υπόλοιπες τέσσερις για μία θέση στο final four. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ΠΑΟ κέρδισε μόλις 1 από αυτές αλλά ακόμη και εκείνη θεωρήθηκε ήττα.

Από την άλλη όμως υπάρχει ο Ομπράντοβιτς ο οποίος και τις τέσσερις φορές που έχει πετύχει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη τον έχει αποκλείσει. Ξεκίνησε με την Μπανταλόνα στον τελικό του ’94, συνέχισε με την Ρεάλ στον τελικό του ’95, την επόμενη χρονιά σε best of three προημιτελικούς επίσης με την Ρεάλ τον πέταξε έξω από το FF, για να ολοκληρώσει το έργο του έστω από σπόντα Μπένο Ούντριχ στο top 16 του 2002.


Δεν βλέπω καμιά εκτενής αναφορά για τις προηγούμενες ευρωπαικές αναμετρήσεις ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο φόρουμ,
γι’ αυτό ας θυμηθούμε τα αξέχαστα παιχνίδια των 90s, τους δύο ημιτελικούς και το παιχνίδι του 1997 οδήγησε στο φάιναλ φορ
Μένω καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι επειδή το παρασκήνιο ήταν ατελείωτο.





Τελ Αβίβ 1994(ημιτελικός)


Διαιτητές οι Κατσάρο και Μαιλαμπιού
Μέσα σε μία απερίγραπτη φανατίλα που δεν έχει προηγούμενο ξεκινά το ματς που είναι και το εναρκτήριο του FF.
Πάσπαλι, Τάρπλει, Φασούλας, Μπακατσιάς, Σιγάλας εναντίον Γκάλη, Βολκόφ, Παταβούκα, Μυριούνη, Βράνκοβιτς.

Στο ξεκίνημά του είναι παιχνίδι καθαρά των ψηλών, με Βράνκοβιτς, Φασούλα και Βολκόφ, Πάσπαλι να κυριαρχούν στους αιθέρες και τον Γκάλη να φορτώνει τον Σιγάλα με δύο φάουλ και έτσι αντικαθιστάτε από τον Σταμάτη.
Δύο φάουλ και για τον Τάρπλει που αφήνει την θέση του στον Τάρλατς. 23-17 για τον ΠΑΟ στο 10’.
Σιγάλας και Τάρπλει επανέρχονται στο παιχνίδι αφού δεν βρέθηκαν λύσεις. Σε εκείνο το σημείο γίνεται η φάση που ίσως έκρινε το παιχνίδι. Ο Πάσπαλι φεύγει σαν βέλος στον αιφνιδιασμό και με γκολ-φάουλ παίρνει το 3 φάουλ από τον Βράνκοβιτς και με ένα ακόμη καλάθι του Σιγάλα στο 15’ ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει 25-25. Το παιχνίδι γίνεται αρκετά γρήγορο αλλά οι δύο ομάδες εναλλάσσονται στο σκορ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει ισόπαλο 36-36.

Στο β’ μέρος ο Πολίτης έβαλε τον Βράνκοβιτς από την αρχή και ο Δαλματός σκεπάζει τα καλάθια παρά τα 3 φάουλ που είναι φορτωμένος! Όμως στην επίθεση ο Βολκόφ παλεύει εντελώς μόνος του αφού ο Γκάλης είναι πολύ «βαρύς» και εγκλωβισμένος από την άμυνα με βοήθειες που έχει καταστρώσει ο Ιωαννίδης πάνω του, αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει πολυφωνία μιας και τον Ζάρκο βοηθάνε ο Τάρπλει με τον Φασούλα αλλά και ο Σιγάλας. Το λάθος του Πολίτη πληρώνεται σύντομα, μόλις στο 25’ ο Βράνκοβιτς χρεώνεται με 4ο φάουλ, με τον ΠΑΟ να προηγείτε 41-40. Από εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός «σφίγγει» την άμυνά του και επιδιώκει τους αιφνιδιασμούς στην επίθεση κάνοντας ένα φοβερό σερί 15-0!!! 55-41 το σκορ στο 30’.
Ο Βράνκοβιτς επιστρέφει στο παιχνίδι και συμμαζεύει κάπως την άμυνα του ΠΑΟ. Ο Βολκόφ παίρνει και πάλι το όπλο του και μειώνει 63-60 στο 35’ έχοντας φτάσει τους 28π.. Ο Πάσπαλι προσπαθεί και κρατάει τον Ολυμπιακό στην επίθεση με καλάθια μπροστά στον Βράνκοβιτς. Ο Αλβέρτης κάνει τραγικό λάθος στην άμυνα εμποδίζοντας τον Ουκρανό να πάρει το ριμπάουντ και υποπύπτει σε γκολ-φάουλ απέναντι στον Τάρπλει δίνοντας ανάσα στον Ολυμπιακό που κάνει σερί 7-0 με δύο ακόμη καλάθια των Πάσπαλι και Τόμιτς (70-60) στο 37’. Ο Βολκόφ επιμένει και μειώνει σε 70-65 αλλά ως εκεί, μία ατομική ενέργεια του Σιγάλα με καλάθι μπροστά στον Βράνκοβιτς στέλνει την ομάδα του Πειραιά στον μεγάλο τελικό. Τα υπόλοιπα ήταν μία τυπική διαδικασία.

77-72 το τελικό σκορ με κορυφαίους τους Πάσπαλι, Τάρπλει για τον Ολυμπιακό ενώ ο Βολκόφ 32π πάλεψε μόνος του αφού ο Γκάλης έκανε το χειρότερο δεύτερο ημίχρονο της καριέρας του.





Σαραγόσα 1995 (ημιτελικός)


Όλη η Ελλάδα ζει στον πυρετό του εμφύλιου ημιτελικού, τον νικητή περιμένει η Ρεάλ του Σαμπόνις και του Ομπράντοβιτς στον τελικό, στον ημιτελικό ήδη έχει υποτάξει με 62-49 την Λιμόζ στο δικό της παιχνίδι (ξύλοφόρτωμα).

Η γνωστή φανατίλα δεν λείπει φυσικά
Διαιτητές οι Ζιχ και Μπραζάουσκας.
Πάσπαλι, Γιαννάκης, Αλβέρτης, Βράνκοβιτς, Πετσάρσκι από την μία, Τζόνσον, Βόλκοφ, Σιγάλας, Τόμιτς, Φασούλας.

Νευρικό και άστοχο ξεκίνημα, ο ΠΑΟ στηρίζεται αποκλειστικά στο σκιάχτρο Βράνκοβιτς που καθαρίζει τις μάχες στους αιθέρες και έχει για πρώτο βιολί στην επίθεση τον Πάσπαλι που νικά κατά κράτος τον Σιγάλα στην προσωπική τους μονομαχία αλλά πληρώνει την τραγική αστοχία του Αλβέρτη στην επίθεση πράγμα που εκμεταλλεύεται ο Ολυμπιακός και διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα 15-11 στο 11’
Στο 12’ ο πολύ καλός αμυντικά Βολκόφ συμπληρώνει 3 φάουλ και αφήνει την θέση του στον Τάρλατς. Για τον ΠΑΟ, ο Οικονόμου παίρνει την θέση του Πετσάρσκι αλλά την παράσταση κλέβει στην άμυνα του ΠΑΟ η μονομαχία των 36άρηδων Γιαννάκη-Έντι Τζόνσον!!! Στο 15’ το σκορ είναι ισόπαλο 21-21. Το ημίχρονο τελειώνει 29-27 υπέρ του ΠΑΟ με άθλια ποσοστά στα σουτ από τις δύο ομάδες. Μακράν κορυφαίος παίκτης στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Βράνκοβιτς.

Ο ΠΑΟ συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι έχοντας μικρό προβάδισμα 36-31 στο 25’ με τον Οικονόμου να κάνει καλή δουλειά. Όμως στο σημείο αυτό ο ΠΑΟ χάνει τον Γιαννάκη με τραυματισμό στο πόδι (στην θέση του ο Κιουρμουτζόγλου περνά τον Αλβέρτη) και έχει τον Παταβούκα με 3 φάουλ. Τότε ο Τζόνσον αρχίζει να βομβαρδίζει….. βάζει 2 συνεχόμενα δίποντα μπροστά στον Στόικο και ένα τρίποντο (μέχρι τότε είχε 0/4 και ο Ολυμπιακός 0/10, ενώ ο ΠΑΟ 1/11!!!) και κρατά τον Ολυμπιακό σε επαφή με το σκορ.
45-38 υπέρ του ΠΑΟ στο 31’ με τρίποντο του Αλβέρτη. Ο Έντι Τζόνσον όμως έχει πάρει φωτιά και δεν σταματά με τίποτα!!! Καπάκι άλλα δύο τρίποντα και 47-46 υπέρ του Ολυμπιακού στο 34’. Μακρινό καλάθι στον αιφνιδιασμό από τον Παταβούκα 3’ 40’’ πριν την λήξη δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟ 50-49 που έχει μείνει με τον Οικονόμου να παλεύει μόνος του και με 2 βολές δίνει εκ νέου προβάδισμα 52-50 στους πράσινους.
Πάσπαλι και Αλβέρτης είναι τραγωδία στην επίθεση, από τον Ολυμπιακό αποβάλλεται ο Βολκόφ με 5 φάουλ αλλά ο fast Eddie είναι και πάλι εκεί!!! 1’30’’ πριν την λήξη σκοράρει τρίποντο στο πρόσωπο του δύσμοιρου Αλβέρτη και δίνει προβάδισμα 53-52 στην ομάδα του. Ακολουθεί αλλοίωση στο σουτ του Οικονόμου από τον Τάρλατς και φοβερό τρίποντο του Τόμιτς στα 50’’. Ο Αλβέρτης προσπαθεί να απαντήσει αλλά κάνει αιρμπολ και όλα τέλειωσαν.
Τελικό σκορ 58-52 για τον Ολυμπιακό. Ήταν ίσως το σκληρότερο παιχνίδι με την μεγαλύτερη ένταση στα ευρω90s με τον Έντι Τζόνσον να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.





ΣΕΦ 1997 (2ος προημιτελικός)


Διαιτητές ο Νταβίντοφ και ο Ζακανέλα.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα ανεπανάληπτο μπρέικ μέσα στο ΟΑΚΑ με 49-69 έχοντας σπάσει το πλεονέκτημα της έδρας των πρασίνων και απειλεί να πετάξει τον πρωταθλητή Ευρώπης εκτός final four. Ρίβερς, Μπακατσιάς, Σιγάλας, Τάρλατς, Φασούλας με τον Παπανικολάου να τον αντικαθιστά σχεδόν από το τζάμπολ από την μία – Ντίνκινς, Κοχ, Αλβέρτης, Οικονόμου, Φεράν, από την άλλη.

Πρώτο καλάθι μετά από δύο λεπτά αγώνα από τον Σιγάλα και με κάρφωμα του Τάρλατς το σκορ γίνεται 4-0 με το ΣΕΦ να φλέγεται.
Όμως η ομάδα του Μάλκοβιτς ξεπερνά την αρχική νευρικότητα και μπαίνει γρήγορα στον αγώνα με μπροστάρηδες τους διόσκουρους Αλβέρτη και Οικονόμου. Την παράσταση κλέβει το μαρκάρισμα Σιγάλα-Αλβέρτη με τον άσο του ΠΑΟ με κερδίζει τις πρώτες μάχες. Στο 10’ το σκορ είναι 16-16. Τότε και ενώ ο Φασούλας έχει χρεωθεί με 3ο φάουλ και αφήνει την θέση του στον Βελπ, με τους Τόμιτς και Γκρέι να βρίσκονται ήδη στο παρκέ, αναλαμβάνουν δράση οι Ντίνκινς, Φεράν, Σκονοκίνι και ο ΠΑΟ ξεφεύγει στο 15’ με 23-34 παγώνοντας το ΣΕΦ και αναγκάζοντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να πάρει time-out.
Κάτι που αποδεικνύεται σωτήριο για την ομάδα του Πειραιά που καταφέρνει να κλείσει το ημίχρονο με μόλις –2 (37-39, με ένα φοβερό τρίποντο του Τόμιτς στην εκπνοή) με τον Αλβέρτη να δέχεται τεχνική ποινή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το β’ μέρος αρχίζει με δύο καλάθια του Φεράν και 37-43. Τότε ο Ολυμπιακός με συνεχόμενα τρίποντα από έναν σεληνιασμένο Τόμιτς που ευστόχησε και σε τρίποντο της απελπισίας από 10μ. πήρε διαφορά +9 (56-47) στο 30΄. Δεν υπήρχε πια παιχνίδι, καθώς ο Ντίνκινς ο μοναδικός πραγματικά σπουδαίος παίκτης εκείνης της ομάδας του ΠΑΟ είναι εκτός κλίματος, οι Οικονόμου, Αλβέρτης, Κοχ πολύ άστοχοι και μόνο ο Σκονοκίνι προσπαθεί φιλότιμα ενώ και η είσοδος του Κόρφα δεν αλλάζει τα πράγματα έτσι στο 37’ η διαφορά παραμένει στο +10 (60-50), για να λήξει με 65-57 υπέρ των κόκκινων και πάλι.





Βερολίνο 2009 (ημιτελικός)

Ποια παράδοση θα συνεχιστεί?

αυτή του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟ ή του Ζοτς απέναντι στην ομάδα του Πειραιά?
spysta
Βρηκα μια φαντασικη στρατηγικη που πρεπει να ακολουθησει ο ΟΣΦΠ .. πραγματικη καινοτομια
να αντιμετωπισουμε καλα το πικ εν ρολ του ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ να αλλαζουμε παικτες .. και το ποσοστο του ΠΑΟ σε ευστοχα τριποντα ειναι φυσιολογικο (πχ 8/16) και οχι τιποτε υπερβολικο (πχ 13/21) ..
να βαλει 14 ποντους ο Βουισιτς φθειροντας Πεκοβιτς με 3 φαουλ απο το ημιχρονο ...να δουμε double double απο Μπουρου με 10 ποντους και 11 ριμπαουντ(7 αμυντικα 4 επιθετικα) .. και ενα ωριμο παιχνιδι απο Παπαλουκα με 6 ασσιτς και 8 ποντους.. συνδιασμενο με 12 ποντακια απο Γκρηρ και 10 απο Τσιλι και δυο τριποντακια απο Χαλπεριν και ενα απο Παρκγκο .. συν 6 ριμπαουντ και 9 ποντους απο Πριντεζη ....
με αυτα ..το παιχνιδι ειναι δικο μας!!! tongue.gif


ΥΓ.Μην χασετε παλι 40.000 βολες .. ελεος

H ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΟΥ 40 ΠΥΡΕΤΟ angry_red.gif angry_red.gif
stefan

Παιδια,το ειδατε αυτο?(http://www.sport-fm.gr/article/174932).

Οπως ειναι λογικο,οσο πλησιαζει ο αγωνας
μεγαλωνει και περισσοτερο το αγχος.
Ειναι ενας αγωνας που τον περιμενουμε καιρο,με μεγαλη προσμονη,
ο καθενας για διαφορετικους λογους.


Air and King
Καταρχας ενα μπραβο στο Sarounas για την αναφορα του στις προηγουμενες αναμετρησεις.
Τωρα οσο αφορα το παιχνιδι εχω την αισθηση οτι δεν χωρανε προβλεψεις.50-50 ειναι το παιχνιδι.Ελπιζω η ομαδα μου ο Ολυμπιακος να επικρατησει.Παρων θα ειναι και ο Εντι Τζονσον που δεχτηκε την προσκληση αφου δεν ειχε υποχρεωσεις με τους Φοινιξ Σανς(σχολιαστης της ομαδας) και θα παραβρεθει στην O2 Αρενα.(Πολυ ωραιο γηπεδο!)
Βαζοντας πρωτον απο ολους τον ευατο μου(η αληθεια ειναι οτι την χανω ευκολα αλλα σημερα δεν θα το κανω) συνηστω ψυχραιμια σε ολους μας μετα το τελος του αγωνα.Καποιος θα χασει καποιος θα κερδισει(ευχομαι ο Θρυλος) αλλα να ειμαστε οσο ειναι το δυνατον ηρεμοι!
saou
O Μπουρούσης πρέπει να κάνει κανένα μπανάκι το καλοκαίρι μπας και ξεπάρει λίγο το ανοσοποιητικό του γιατί κάθε τρεις και λίγο διαβάζουμε ότι έχει πυρετούς...
stefan
QUOTE(Air and King @ May 1 2009, 16:08 ) *
Καταρχας ενα μπραβο στο Sarounas για την αναφορα του στις προηγουμενες αναμετρησεις.
Τωρα οσο αφορα το παιχνιδι εχω την αισθηση οτι δεν χωρανε προβλεψεις.50-50 ειναι το παιχνιδι.Ελπιζω η ομαδα μου ο Ολυμπιακος να επικρατησει.Παρων θα ειναι και ο Εντι Τζονσον που δεχτηκε την προσκληση αφου δεν ειχε υποχρεωσεις με τους Φοινιξ Σανς(σχολιαστης της ομαδας) και θα παραβρεθει στην O2 Αρενα.(Πολυ ωραιο γηπεδο!)
Βαζοντας πρωτον απο ολους τον ευατο μου(η αληθεια ειναι οτι την χανω ευκολα αλλα σημερα δεν θα το κανω) συνηστω ψυχραιμια σε ολους μας μετα το τελος του αγωνα.Καποιος θα χασει καποιος θα κερδισει(ευχομαι ο Θρυλος) αλλα να ειμαστε οσο ειναι το δυνατον ηρεμοι!


Αυτο ειναι που κανει το σημερινο παιχνιδι πιο συναρπαστικο
και δημιουργει μεγαλυτερο αγχος στον καθε φιλαθλο.
Το πιο αμφιρροπο παιχνιδι των τελευταιων χρονων για μενα.

Τουλαχιστον,να δουμε ενα πολυ καλο παιχνιδι.
Ανταξιο της δυναμικης των 2 ομαδων.
neopen32
Last minute news
Ο Μπουρούσης είναι εμπύρετος με αμυγδαλίτιδα sad.gif sad.gif και ο Βασιλόπουλος με αφόρητους πόνους στη μέση sad.gif .
Επίσης ο Παύλος Γιαννακόπουλος έπαθε λουμπάγκο και δεν θα πάει στο Βερολίνο 77.gif

Οι περισσότεροι της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Παναθηναικό (προφανώς γιατί τον καθάρισαν πολύ εύκολα στη ρεγκιουλαρ) και της ΤΣΣΚΑ τον Ολυμπιακό.
stefan
QUOTE(neopen32 @ May 1 2009, 16:37 ) *
Last minute news
Ο Μπουρούσης είναι εμπύρετος με αμυγδαλίτιδα sad.gif sad.gif και ο Βασιλόπουλος με αφόρητους πόνους στη μέση sad.gif .
Επίσης ο Παύλος Γιαννακόπουλος έπαθε λουμπάγκο και δεν θα πάει στο Βερολίνο 77.gif

Οι περισσότεροι της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Παναθηναικό (προφανώς γιατί τον καθάρισαν πολύ εύκολα στη ρεγκιουλαρ) και της ΤΣΣΚΑ τον Ολυμπιακό.


Απο που προερχονται αυτες οι πληροφοριες??
Εννοω για Μπουρουση-Βασιλοπουλο..
Ο Παυλος δεν μας νοιαζει σε αυτη τη φαση και τοσο.. rolleyes.gif
kseplenhs
δλδ ο παυλος τώρα με το λουμπάγκο δεν θα κατηφορίσει καθόλου στο παρκέ?...δεν θα'χει πλάκα...tongue.gif

καλά δεν νομίζω να μην παίξει ο μπουρούσης....δεν πα να ζαλίζεται και να ξερνάει στα time out.δεν χάνεται το σημερινο για ψωροαμυγδαλίτιδες...tongue.gif
Boom Dizzle
Λοιπον...Θεωρω οτι το παιχνιδι θα κριθει στις λεπτομερειες(ελπιζω βεβαια να κερδισει η ομαδα μου)!!Οσο γι αυτα με τον Μπουρουση θεωρω οτι ειναι παιχνιδια του ΟΣΦΠ και τελικα θα παιξει κανονικα(αλλωστε γιατι να μην πουν οτι ειναι αρρωστος απο χθες???)...ενω για τν Βασιλοπουλο ναι το πιστευω οτι εχει πονους!!!
Air Kef
Δεν παίζει ο Βασιλοπουλος..
Λογικά δεν παίζει κι ο Πελεκάνος..
Εκτός από το ότι Γκριρ-Παπαλουκάς-Μπουρου πρέπει να κάνουν τουλάχιστον τις στάνταρ πολύ καλές τους εμφανίσεις, θα χρειαστεί και ένα σούπερ ματς κάποιου άλλου, πχ Πάργκο ή Χαλπερίν..
Το έχει η μοίρα αυτής της ομάδας μάλλον, εκτός απο τις αντικειμενικές δυσκολίες να βρίσκει και άλλες.
PAKMAN
O Μπουρου κανει ζέσταμα αρα τα περι πυρετου είναι μούφες...
Small Forward
Καλή τύχη στο θρύλο....

Υ.Γ. τα έσπασε το βιντεάκι του ΣΚΑΙ με μουσική Savatage....
ogiannis23
ti logiki exei o apoklismos sxortsianiti kai i xrisimopoiisi tou vougiouka;;;;;;;;
oso gia ton agona pistevo oti pargo-greer-childress tha kanoun orgia
PAKMAN
Για το Γκρηρ είμαι σίγουρος ...Για Τσιλι αμφιβάλω και για Πάργκο δεν ξέρω...
Air Kef
Α ρε Σοφο, να σουν καλά, από τώρα θα το χαμε καθαρίσει το ματς..
Πρέπει να βρούμε απάντηση στην άμυνα.
Έχει επιλέξει ο κοουτς να μην δινει βοήθειες στο λοου ποστ για να αποφευχθούν τα τρίποντα, αλλά κάνουν πάρτι Πεκο και Μπατίστ..

Γκριρ θυμίζεις Ρίβερς, πάλι..
piratiko
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΡΑΣ, ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
saou
2 κακές επιλογές ήταν όλο το ματς... Το έξω από κάθε λογική τρίποντο υπό πίεση του Βούισιτς σε μια επίθεση που την κατέστρεψε ο Παπαλουκάς και το ότι ανέλαβε να ισοφαρίσει ο φανερά ανέτοιμος Μπουρούσης που ζοριζόταν καλά καλά να πιάσει τη μπάλα... Εκεί σουτάρει ένα τρίποντο ο Γκριρ που την είχε προηγουμένως και τα παίζεις όλα για όλα...

Κρίμα, πολύ κρίμα...

Φανταστικό ματς για τους ουδέτερους...
PAKMAN
QUOTE(PAKMAN @ May 1 2009, 21:37 ) *
Για το Γκρηρ είμαι σίγουρος ...Για Τσιλι αμφιβάλω και για Πάργκο δεν ξέρω...

O Γκρηρ στο δευτερο εκτώς παιχνιδιού.Ο Τσίλι εφάμιλλος η λιγότερος του Ουινστον και ο Πάρκο δεν ξέρω ...ακομα....
Ο θεός Παπαλουκάς ΟΛΟΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ....
Συγχαρητήρια και στίς δύο ομάδες που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ... smiley.gif
Air Kef
Ότι είπε ο Σάου..

ΦανταστικΑ ματς για τους ουδέτερους γενικά, 2 μάχες στους ημιτελικους..

Σούταρε το ρε Λιν να πάμε τελικό..
Kanapes
αιντε τριφυλλαρααααααα!

Τεραστιο ματς! συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες! Φοβερος ο Σαρας και ο Πεκοβιτς. Μεγας Γκριρ.
διαφημιση για το ελληνικο μπασκετ σημερα. Μακαρι να ηταν τελικος αυτος.

Επρεπε να ειναι παρων και ο Σχορτσιανιτης να δουμε ακομα μεγαλυτερες μαχες. Δεν καταλαβαινω τον Γιαννακη. τεσπα σουπερ παιχνιδι!

ΥΓ: ρεπορτερ λενε οτι 2 λεπτα την ληξη του παιχνιδιου ο Σαρας αντι να πανυγιριζει καθοτνα και ανελυε μια φαση για το τι πηγε στραβα στο τελος μαζι με 2 συμπαικτες του!! Μεγας Σαρας. 69.gif
Archigos
ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ 5ο!!!
a bullet for your head
Εκπληκτικο παιχνιδι...τα ειχε ολα...
Παντως πιστευω πως στη 4η περιοδο ο ΠΑΟ εκανε τα ευκολα δυσκολα και δεν κατορθωσε να κρατησει διαφορες που πηρε..
Δεν ξερω γιατι τροφοδοτηθηκαν τοσο λιγο οι Μπατιστ & Πεκοβιτς,τη στιγμη που σημερα οργιασαν επιθετικα κ οι Μπορουσης,Βουισιτς & Τσιλντρες ηταν χρεωμενοι με φαουλ..
Τι να πω..εχω ακομα υπερενταση..
Alexmei
ένα θα πω: OMFG


To final four οδηγείτε από Λιθουανούς!
PAKMAN
ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ****(*) smilie_schal1.gif
OnLy_PAS-AthEnS
δν αντεχω αλλο ρε γμτ ελεος αυτος ο παναθηναϊκός...Παλι τριποντα απο σαρας και τελος.....τα εσπασα ολα στο σπιτι..ειναι κριμα μονο αυτο..ΚΡΙΜΑ.....δν γινομαι φανατικος ολυμπιακος αλλα φανατικος αντιπαναθηναικος και λυπαμαι π τ λεω...συγγνωμη αλλα δν μπορω αν ανεχτω αυτο το πραγμα και παλι συγγνωμη......τουλαχιστον πρωταθλημα γτι αξιζει ο ολυμπιακος..παιζει ωραιο μπασκετακι............ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ :@:@:@:@:@:@:@:@:
saniboy
Τελικα 22 λεπτακια ηταν αρκετα για τον Σαρας να το κα8αρισει τα ματσακι με 19 ποντους και 5 ασσιστ..
Διαμαντιδης Νικολας ανυπαρκτοι ευτυχως δεν στοιχισαν στην ομαδα..
Παμε γερα την Κυριακη αν και με τετοια αποδοση φαβορι ειναι οι Ρωσσοι
OnLy_PAS-AthEnS
QUOTE(PasGiannna @ May 1 2009, 23:56 ) *
δν αντεχω αλλο ρε γμτ ελεος αυτος ο παναθηναϊκός...Παλι τριποντα απο σαρας και τελος.....τα εσπασα ολα στο σπιτι..ειναι κριμα μονο αυτο..ΚΡΙΜΑ.....δν γινομαι φανατικος ολυμπιακος αλλα φανατικος αντιπαναθηναικος και λυπαμαι π τ λεω...συγγνωμη αλλα δν μπορω αν ανεχτω αυτο το πραγμα και παλι συγγνωμη......τουλαχιστον πρωταθλημα γτι αξιζει ο ολυμπιακος..παιζει ωραιο μπασκετακι............ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ :@:@:@:@:@:@:@:@:




NA πω και ενα μπραβο στον παναθηναικο π αν και δν συμπαθω την οαμαδα τ επαι3ε καλα........αλλα ειναι αυτα τα κρισιμα τριποντα π για καποιουσ κανουν την ομαδα μεγαλη και για καποιουσ αυθορμητουσ κανουνε τουσ οπαδουσ να τη μισουν............
a bullet for your head
QUOTE(Kanapes @ May 1 2009, 23:52 ) *
Επρεπε να ειναι παρων και ο Σχορτσιανιτης να δουμε ακομα μεγαλυτερες μαχες. Δεν καταλαβαινω τον Γιαννακη.

Αυτο αναριωτομουν και εγω συνεχεια..
Περαν των οποιων εγωισμων η' αρχων κατα αλλους,ο Σοφο ηταν υπεραπαραιτητος σημερα..
Πεκοβιτς κ Μπατιστ οργιασαν...
Θεωρω πως θα επρεπε να πρυτανευσει η λογικη κ ο πρακτικος νους..10'-12' επρεπε να τα παρει..
Εντωμεταξυ,ποσους ποντους πρεπει να φαει ο ΟΣΦΠ απ τους ψηλους του ΠΑΟ,χωρις να δοθει καμια βοηθεια,σε καταστασεις 1 εναντιον 1?
Kanapes
QUOTE(PasGiannna @ May 1 2009, 23:56 ) *
δν αντεχω αλλο ρε γμτ ελεος αυτος ο παναθηναϊκός...Παλι τριποντα απο σαρας και τελος.....τα εσπασα ολα στο σπιτι..ειναι κριμα μονο αυτο..ΚΡΙΜΑ.....δν γινομαι φανατικος ολυμπιακος αλλα φανατικος αντιπαναθηναικος και λυπαμαι π τ λεω...συγγνωμη αλλα δν μπορω αν ανεχτω αυτο το πραγμα και παλι συγγνωμη......τουλαχιστον πρωταθλημα γτι αξιζει ο ολυμπιακος..παιζει ωραιο μπασκετακι............ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ :@:@:@:@:@:@:@:@:

Κατσε ρε φιλε θα μας τρελανεις? σε πειραξε που εβαλε τριποντα ο Παναθηναικος? Αν ειναι την αλλη φορα να σε ρωτησουμε αν θα σουταρουμε τριποντα.

Τα φοβερα πικ εν ρολ οπου εβαλε 200 ευκολα λει απ ο Πεκοβιτς με τον Μαικ δεν τα ειδες? Για τριποντα τα ειδες εσυ αυτα? Εγω τα ειδα για ωραιες συνεργασιες.
και για να χουμε καλο ρωτημα τι διαφορετικο φοβεορ μπασκετακι παιζει ο Ολυμπιακος? blink.gif
Gravedigger
Απίστευτος αγώνας!Πραγματικά!Φοβεροί Pekovic,Batiste και ο μέγας Saras,από κοντά και ο Σπανούλης.Κακός ο Διαμαντίδης,άφαντος ο Nicholas.


QUOTE(PAKMAN @ May 1 2009, 23:52 ) *
Ο Τσίλι εφάμιλλος η λιγότερος του Ουινστον και ο Πάρκο δεν ξέρω ...ακομα....

Μια χαρά ήταν σήμερα ο Childress...

QUOTE(PasGiannna @ May 1 2009, 23:56 ) *
δν αντεχω αλλο ρε γμτ ελεος αυτος ο παναθηναϊκός...Παλι τριποντα απο σαρας και τελος.....τα εσπασα ολα στο σπιτι..ειναι κριμα μονο αυτο..ΚΡΙΜΑ.....δν γινομαι φανατικος ολυμπιακος αλλα φανατικος αντιπαναθηναικος και λυπαμαι π τ λεω...συγγνωμη αλλα δν μπορω αν ανεχτω αυτο το πραγμα και παλι συγγνωμη......τουλαχιστον πρωταθλημα γτι αξιζει ο ολυμπιακος..παιζει ωραιο μπασκετακι............ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ :@:@:@:@:@:@:@:@:

Κρίμα πραγματικά.Όπως τα λες.Που μετά από τέτοιο αγώνα εσύ έχεις να πεις αυτά.
thrylos7
Εκεί που ο ενθουσιασμός και η αδρεναλίνη σου έχουν χτυπήσει κόκκινο... έρχονται οι δύο αποκαρδιωτικές επιθέσεις του Ολυμπιακού και σε καταρρακώνουν. Αποκαρδιωτικές, λόγω του τρόπου... σαν μικρή ομάδα έπαιξε εκεί ο Ολυμπιακός κι αν όπως λένε τα μεγάλα ματς τα κρίνουν οι λεπτομέρειες, σ' αυτό το υπέρτατο ματς, αυτές οι δύο ήταν ικανές για να καθορίσουν το ποιος άξιζε να περάσει στον τελικό...

Ο μεγαλύτερος ημιτελικός της Ευρωλίγκας...



OnLy_PAS-AthEnS
QUOTE(Kanapes @ May 1 2009, 23:59 ) *
Κατσε ρε φιλε θα μας τρελανεις? σε πειραξε που εβαλε τριποντα ο Παναθηναικος? Αν ειναι την αλλη φορα να σε ρωτησουμε αν θα σουταρουμε τριποντα.

Τα φοβερα πικ εν ρολ οπου εβαλε 200 ευκολα λει απ ο Πεκοβιτς με τον Μαικ δεν τα ειδες? Για τριποντα τα ειδες εσυ αυτα? Εγω τα ειδα για ωραιες συνεργασιες.
και για να χουμε καλο ρωτημα τι διαφορετικο φοβεορ μπασκετακι παιζει ο Ολυμπιακος? blink.gif

Ρε φιλυ καναπε ακου να δεις..ο Παναθηναικος επαι3ε πολυ καλο μπασκετ δν λεω..απλα σε καποιουσ σαν εμενα κατι τριποντα τυπου σαρας..(ενος λιγο ακυρα και ενεργειες απο ενθουσιασμο)....πονανε πολυ.....κα τα τα αλλα ολα καλα.....ο ολυμπιακος οπωσς λεςσ φιλε παιζει ωραιοα μπασκετ επισης....απλα θελει λιγο δουλεια ακομα..και να σ πω ποναει ι ηττα πιο πολυ γτι μετα απο καιρο εκανε καλη πορεια και ισωσ να αξιζε κατι καλυτερο....παντως οραιο μπασκετ και απο τουσ δυο
PAKMAN
QUOTE(giannis_ @ May 1 2009, 15:30 ) *
@spysta Δεν θα το πιστεψεις αλλα και εγω σκεφτομουν οτι στους τελικους κυριως αλλα και στους ημιτελικους οταν χανουμε το τζαμπολ κερδιζουμε το ματς!
Ωραια δεν ειμαι ο μονος τρελος που τα παρατηρει αυτα! smiley.gif (θα το εγραφα εκει που το εγραψε και ο φιλος spysta αλλα το τοπικ κλειδωθηκε)


Τελικά είχες ΔΙΚΙΟ smiley.gif
Gravedigger
QUOTE (PasGiannna @ May 1 2009, 23:58 ) *
NA πω και ενα μπραβο στον παναθηναικο π αν και δν συμπαθω την οαμαδα τ επαι3ε καλα........αλλα ειναι αυτα τα κρισιμα τριποντα π για καποιουσ κανουν την ομαδα μεγαλη και για καποιουσ αυθορμητουσ κανουνε τουσ οπαδουσ να τη μισουν............

Ουδέτερους μάλλον θες να πεις.Πέρα από αυτό,ο ΠΑΟ έπαιξε πολύ λιγότερο με τα τρίποντα από ότι σε άλλους αγώνες.Μόλις 3 παραπάνω από τον Ολυμπιακό.Οι περισσότεροι πόντοι προήλθαν από τις συνεργασίες κοντού-ψηλού.Οπότε θεωρώ άκυρη την επισήμανση σου.
Flash
Άγαλμα στον Σάρας τώρα. Δεν υπάρχει η εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν εκτός από ταλέντο και σπουδαίο χαρακτήρα αφού ο Παναθηναϊκός μπόρεσε στην συντριπτική πλειοψηφία του αγώνα να διατηρεί αυτή τη βραχεία κεφαλή ενώ ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό!

Άξια στον τελικό και πάμε τώρα για το 5ο αστεράκι απέναντι σε έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο.
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ May 2 2009, 00:03 ) *
Εκεί που ο ενθουσιασμός και η αδρεναλίνη σου έχουν χτυπήσει κόκκινο... έρχονται οι δύο αποκαρδιωτικές επιθέσεις του Ολυμπιακού και σε καταρρακώνουν. Αποκαρδιωτικές, λόγω του τρόπου... σαν μικρή ομάδα έπαιξε εκεί ο Ολυμπιακός κι αν όπως λένε τα μεγάλα ματς τα κρίνουν οι λεπτομέρειες, σ' αυτό το υπέρτατο ματς, αυτές οι δύο ήταν ικανές για να καθορίσουν το ποιος άξιζε να περάσει στον τελικό...

Ο μεγαλύτερος ημιτελικός της Ευρωλίγκας...

Χωρις να θελω να πυροδοτησω τη συζητηση,θεωρω ομως οτι ο ΠΑΟ ηταν ο οδηγος σ'αυτο ματς..Στα τελευταια λεπτα με +7 ο ΠΑΟ,εκανε μια κακη αμυνα κ ενα λαθος κ μεσα σε 10'' εγινε +2..
Γενικα ηλεγχε το ματς στη μεγαλυτερη διαρκεια του.Το θετικο για τον ΟΣΦΠ ηταν οτι καταφερε εως το τελος να μεινει κοντα στο σκορ και να διεκδικησει τη νικη.
Νομιζω οτι ο ΠΑΟ το αξιζε περισσοτερο.
OnLy_PAS-AthEnS
Παιδια μαλλον δν εξεφρασα καλα τν αποψη μου..πολυ καλος ο παναθηναικος αλλα επειδη συμπαθω την ομαδα τ ολυμπιακου φετος μ φανηκε καπως η ηττα..τεςπα...πολυ καλοι οι ΣΑΡΑΣ ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΜΠΑΤΙΣΤ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΤΣΙΛΙ,ΣουΠΕΡ ΓΚΡΙΡ,ΠΑΠ,ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΟΥΙΣΙΤΣ
Παντως τετοιο ματσ ειχε να γινει χρονια σε ημιτελικο..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.