QUOTE(kobes @ Dec 10 2007, 11:44 )
ο μεγαλος προπονητηςτων κορασιδων πρεπει να αλλαξει τισ αποψεις του για τα προγνωστικα των αγωνων .Δεν φτανει μονο το βιντεο βαγγελακη πρεπει να γνωριζουμε και την μπαλλα μετα σπυρια................ λοιπον επειδη εχω αρχισει και βαριεμαι να τα πουμε λιγο αλλιως
1)βαγγελακη αφηνω να με λενε μονο αυτη που με ξερουν και τους ξερω με το ονομα τους και τους φιλους μου αρα εσυ δεν εισαι σε καμια απο της 2 κατηγοριες
2) καμια φορα δεν εχω βαλει προγνωστικο στην ομαδα μου αρα παει και αυτο
3) ποτε ειπα οτι ειμαι μεγαλος προπονητης μονος μου εκθετω των εαυτο μου λεγωντας οτι πηγα 2 φορα στη σχολη αλλα για να το κανεις αυτο θελει αντερα
4)θα συμφωνησω με το σοιλερ για την ανωνυμια αλλα επειδη ειναι κανονας του φορουμ δεν λεγαμε τιποτα αλλα η ειρωνια και το δουλεμα πρεπει να εχουνε και το τιμημα λεω εγω
η κριση που δειχνουν καποιοι προς την ομαδα του θριαμβου θα ηταν αποδεχτη αν ηταν χωρις ειρωνια και παλιες εχθρες καποιοι σε λιγο θα μας βαλουν οτι θα χασουμε και απο της κορασιδες μου καλο θα ειναι να βλεπουν της δικες τους ομαδες αλλα αυτο ειναι το καλο των ελληνων οι αλλοι να πανε χαλια και για μας ποιος ασχολειτε φταινε οι αλλοι (θριαμβος που φταει για ολα )
φετος εχουμε το καλυτερο πρωταθλημα και καποιοι το εχουν καταντησει ντροπη με της ειρωνιες τους
παντως για το βιντεο αμα θες να μου πεις σε ποια ομαδα εισαι να σου κανω ενα ντιβιντι
συγνωμη αλλα καποια στιγμη κατι πρεπει να γινει