Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
speedy
ωστόσο δεν θεωρώ ότι θα κάνει και τέταρτη συνεχόμενη ήττα ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ.... στο κάτω κάτω ο καλύτερος θα κερδίσει! και όσους ενδιαφέρει ποιανού υπογραφή θα έχει το παιχνίδι...ας έρθει στο γήπεδο να δει! Είναι και οι δυο ομάδες εξίσου καλές... 41.gif 41.gif άλλωστε πολλές φορές έχουν διαψεύσει όλους μας....αρκετά αποτελέσματα! ΦΟΑ-ΑΕΝΚ: 55-54 ποιός το περιμενέ? εμαθα για αυτό το ματς και το πήρε καλάθι στα τελευταία 20'... τέλος παντων! κρίμα και για τα κορίτσια της ΑΕΝΚ....αλλά μπράβο και στον ΦΟΑ για την προσπάθεια αυτή.... 41.gif 41.gif 41.gif
speedy
QUOTE(bobsqu @ Dec 10 2007, 17:09 ) *
καλα ειδες, πολυ καλα...!!!
ηταν ενας πολυ καλος αγωνας για γερα νευρα και πραγματικα αν καποιος βρεθηκε στο κλειστο του ζωγραφου μπορει να το επιβεβαιωσει.

Απ'ότι έμαθα όμως...δεν έπαιξε και η Μαχαιριώτη,μια βασική παίκτρια της κηφισιάς. Αληθεύει?
bobsqu
QUOTE(speedy @ Dec 10 2007, 15:16 ) *
Απ'ότι έμαθα όμως...δεν έπαιξε και η Μαχαιριώτη,μια βασική παίκτρια της κηφισιάς. Αληθεύει?

δεν τα παω καλα με τα ονοματα μηπως ξερεις το νουμερο της?ισως να μπορω να βοηθησω.
noumero6
[ ΦΟΑ-ΑΕΝΚ: 55-54 ποιός το περιμενέ? εμαθα για αυτό το ματς και το πήρε καλάθι στα τελευταία 20'... τέλος παντων! κρίμα και για τα κορίτσια της ΑΕΝΚ....αλλά μπράβο και στον ΦΟΑ για την προσπάθεια αυτή.... 41.gif 41.gif 41.gif
[/quote]
στα 20 ΄ την ΑΕΝΚ??? ακούγεται εξωπραγματικό!!!!!! blove.gif
kobes
QUOTE(noumero6 @ Dec 10 2007, 19:54 ) *
[ ΦΟΑ-ΑΕΝΚ: 55-54 ποιός το περιμενέ? εμαθα για αυτό το ματς και το πήρε καλάθι στα τελευταία 20'... τέλος παντων! κρίμα και για τα κορίτσια της ΑΕΝΚ....αλλά μπράβο και στον ΦΟΑ για την προσπάθεια αυτή.... 41.gif 41.gif 41.gif

στα 20 ΄ την ΑΕΝΚ??? ακούγεται εξωπραγματικό!!!!!! blove.gif

Μηπως εχει γινει λαθος στο σκορ;Μου φαινεται απιθανο.............
krema9
QUOTE(stdin @ Dec 10 2007, 14:05 ) *
Και από που το "έμαθες" ακριβώς;

Ελπίζω να μη διαψευσθώ, αλλά δεν νομίζω όλοι οι προπονητές να τα παρατάν όταν αρχίζουν τα δύσκολα..

θα συμφωνησω μαζι σου.εξαλλου σε αυτο το φορουμ υπαρχουν πολλοι αντιθριαμβοι δεν καταλαβαινω το λογο βεβαια και αυτο φενεται απο τις απανοτες κακιες.ολοι κανουν μια προσπαθεια για το αθλημα που αγαπανε αλλοι καλυτεροι και αλλοι απλως καλοι αλλοι πετυχαινουν το σκοπο τους και αλλοι οχι.οι ειρωνιες και οι κακιες δεν σεβονται τουλαχιστον την προσπαθεια των παιχτριων icon_wave.gif
froso
QUOTE(speedy @ Dec 10 2007, 16:54 ) *
kalispera ki apo emena! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif exw kairo na grapsw...apla mono diavazw ta sxolia! piga ki egw sto mets exthes ...tha symfwnisw me ton soouza!ontws ektos tou oti den itan poly kalos o thriamvos ,itan kai poly astoxos! krima..... kapoios tous exei glossofaei! e? froso??????? fainete san na min sympatheis kai poly thn omada tou thriamvou! tin parakolourthw synexeia kai gnwrizw oles tis kopeles!

speedy μπήκες πολύ σπιντάτος/τη μου φαίνεται..Σε πειράζει και εσένα που έχω άποψη και την εκφράζω???Δεν έχω γλωσσοφάει κανένα, αλλά αν έτσι θες να το βλέπεις οκ..Δε με νοιαζει..Προφανώς και δεν ξέρεις το παρελθόν μου με την ομάδα και το λες..Αν ήξερες θα είχες άλλη άποψη.Αν όμως εσύ θεωρείς ότι η αστοχία μιας ομάδας οφείλεται σε εξωγωνιστικούς-εξωπροπονητικους παράγοντες, οκ rolleyes.gif
Εγώ τεκμηρίωσα με τον soouza την άποψή μου για το προηγούμενο παιχνίδι, δεν έχω να πω κάτι άλλο για το περασμένο παιχνίδι.Τώρα για το επερχόμενο, και πάλι θα κριθεί στην άμυνα και εδώ έρχεται ο Λάμπρος.Εκτιμώ τη δουλειά του και γι αυτό τον ανέφερα..Αν αυτό στο δικό σου το μυαλό είναι περίεργο,δες τους κανονισμούς του φόρουμ.Καθένας μπορεί να εκφέρει ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη του, αρκεί να μην προσβάλει κανένα και να την στηρίζει wink.gif
Επίσης ο κανονισμός λέει μόνο ελληνικά..θα στο πουνε κι αλλοι.. peace.gif
speedy
QUOTE(froso @ Dec 10 2007, 23:06 ) *
speedy μπήκες πολύ σπιντάτος/τη μου φαίνεται..Σε πειράζει και εσένα που έχω άποψη και την εκφράζω???Δεν έχω γλωσσοφάει κανένα, αλλά αν έτσι θες να το βλέπεις οκ..Δε με νοιαζει..Προφανώς και δεν ξέρεις το παρελθόν μου με την ομάδα και το λες..Αν ήξερες θα είχες άλλη άποψη.Αν όμως εσύ θεωρείς ότι η αστοχία μιας ομάδας οφείλεται σε εξωγωνιστικούς-εξωπροπονητικους παράγοντες, οκ rolleyes.gif
Εγώ τεκμηρίωσα με τον soouza την άποψή μου για το προηγούμενο παιχνίδι, δεν έχω να πω κάτι άλλο για το περασμένο παιχνίδι.Τώρα για το επερχόμενο, και πάλι θα κριθεί στην άμυνα και εδώ έρχεται ο Λάμπρος.Εκτιμώ τη δουλειά του και γι αυτό τον ανέφερα..Αν αυτό στο δικό σου το μυαλό είναι περίεργο,δες τους κανονισμούς του φόρουμ.Καθένας μπορεί να εκφέρει ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη του, αρκεί να μην προσβάλει κανένα και να την στηρίζει wink.gif
Επίσης ο κανονισμός λέει μόνο ελληνικά..θα στο πουνε κι αλλοι.. peace.gif

ναι...απ'ότι βλέπεις έτσι ακριβώς μπήκα!Καλά κάνεις και έχεις-λές την άποψή σου.Μήπως όμως (σε)πειράζει που έχω κι εγώ την δική μου? Η αστοχία μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε πιστεύω... Γνωρίζω κι εγώ τον Λάμπρο(είδες?έχουμε κι ένα κοινό)... και είναι καλός προπονητής! Κανένας δεν είπε κάτι αντίθετο... ο καλύτερος θα επικρατήσει! Τα είπαμε αυτά... Δεν με νοιάζει και ούτε θέλω να μάθω ποιό είναι το παρελθόν σου με την ομάδα! Με νοιάζει όμως να μάθω την σχέση που έχεις τώρα....και ασχολείσαι συνέχεια με το αν θα χάσει ή αν θα κερδίσει! Τόσο χάλια ομάδα την θεωρείς? 39.gif Ωστόσο... το παίζω τουρίστρια,εξού και τα αγγλικά! Θα μας σκοτώσεις κιόλας shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif ή το λες επειδή δυσκολεύτηκες να τα διαβάσεις? Αυτό θα έλεγα κι εγώ peace.gif ....γιατι κι άλλοι τα διάβασαν αλλά δεν έκαναν σχόλιο!
speedy
QUOTE(bobsqu @ Dec 10 2007, 17:31 ) *
δεν τα παω καλα με τα ονοματα μηπως ξερεις το νουμερο της?ισως να μπορω να βοηθησω.

νομίζω ειναι το #5... ίσως να ήταν τραυματισμένη! περαστικά της πάντως αν είναι όντως έτσι!
speedy
QUOTE(kobes @ Dec 10 2007, 22:39 ) *
Μηπως εχει γινει λαθος στο σκορ;Μου φαινεται απιθανο.............

Κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ....... wos_sport5.gif
jsoiler
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ασχολείται με το Θρίαμβο. Καλό θα ήταν να ασχοληθεί και λίγο με την ομάδα της...Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τους άλλους αλλά έτσι είναι τι να κάνουμε??Ο κομπλεξισμός βγαίνει από ότι φαίνεται από τη συγκεκριμένη!!Α και για να μην το ξεχάσω: Είσαστε πολύ μάγκες όλοι εσείς που μπαίνετε στο φόρουμ και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας! Μα πολύ μάγκες όμως......Δεν πειράζει πάντα μπροστά σας θα μας βλέπετε.....Κ-Ο-Μ-Π-Λ-Ε-Ξ-Ι-Κ-Ο-Ι!!!!!!!

Υ.Γ Και όσοι θέλετε να βάλετε λόγια σε μένα και στο Λάμπρο να ξέρετε ότι οι προσπάθειες σας πέφτουν στο κενό!

Υ.Γ 2 Λάμπρο το παιχνίδι θα είναι πολύ καλό.Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες...

Υ.Γ 3 Καλό θα ήταν να μιλήσετε και λίγο για το πως πήρατε τα διπλώματά σας πριν κριτικάρετε τους άλλους.
toufa
QUOTE(froso @ Dec 10 2007, 13:36 ) *
ναι και η νίκη θα ΄χει την υπογραφή του Λάμπρου

Μακάρι !!!!!!!!!!!! Πολύ δύσκολο παιχνίδι , αν και η Τούφα έχει το προβάδισμα (κατα τη γνώμη μου). Γι αυτό θα είμαστε όλοι στο γήπεδο την Κυριακή να βοηθήσουμε την ομάδα του Λάμπρου !!!
Live strong
QUOTE(speedy @ Dec 10 2007, 18:54 ) *
kalispera ki apo emena! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif exw kairo na grapsw...apla mono diavazw ta sxolia! piga ki egw sto mets exthes ...tha symfwnisw me ton soouza!ontws ektos tou oti den itan poly kalos o thriamvos ,itan kai poly astoxos! krima..... kapoios tous exei glossofaei! e? froso??????? fainete san na min sympatheis kai poly thn omada tou thriamvou! tin parakolourthw synexeia kai gnwrizw oles tis kopeles!

Αν έχεις τη καλοσύνη, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες! smile.gif
Live strong
QUOTE(speedy @ Dec 11 2007, 02:29 ) *
Ωστόσο... το παίζω τουρίστρια,εξού και τα αγγλικά! Θα μας σκοτώσεις κιόλας shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif ή το λες επειδή δυσκολεύτηκες να τα διαβάσεις? Αυτό θα έλεγα κι εγώ peace.gif ....γιατι κι άλλοι τα διάβασαν αλλά δεν έκαναν σχόλιο!

Θα σε παρακαλούσα να μην το παίζεις "τουρίστρια" στο εν λόγω φορουμ και να μην ειρωνεύεσαι τους κανονισμούς που υπάρχουν! Τώρα παρόλα αυτά αν θέλεις να γράφεις αγγλικά, επειδή θέλουμε να ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις εδώ wink.gif
froso
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 05:35 ) *
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ασχολείται με το Θρίαμβο. Καλό θα ήταν να ασχοληθεί και λίγο με την ομάδα της...Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με τους άλλους αλλά έτσι είναι τι να κάνουμε??Ο κομπλεξισμός βγαίνει από ότι φαίνεται από τη συγκεκριμένη!!Α και για να μην το ξεχάσω: Είσαστε πολύ μάγκες όλοι εσείς που μπαίνετε στο φόρουμ και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας! Μα πολύ μάγκες όμως......Δεν πειράζει πάντα μπροστά σας θα μας βλέπετε.....Κ-Ο-Μ-Π-Λ-Ε-Ξ-Ι-Κ-Ο-Ι!!!!!!!

Υ.Γ Και όσοι θέλετε να βάλετε λόγια σε μένα και στο Λάμπρο να ξέρετε ότι οι προσπάθειες σας πέφτουν στο κενό!

Υ.Γ 2 Λάμπρο το παιχνίδι θα είναι πολύ καλό.Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες...

Υ.Γ 3 Καλό θα ήταν να μιλήσετε και λίγο για το πως πήρατε τα διπλώματά σας πριν κριτικάρετε τους άλλους.

Γιάννη, έχετε χασει μάλλον(εσύ και οι φίλοι σου) την ουσία..Τα κόμπλεξ φαίνεται πολύ καλά ποιος τα έχει και πως τα βγάζει.Το να δίνει κανεις προγνωστικά ειναι νομίζω μέσα στα πλαίσια του φόρουμ το είπα και στη/στον speedy.Κριτική δεν έκανα για κανένα αν διαβάσεις (αλλά χωρις προκατάληψη να το κάνεις).Το να κάνω προγνωστικά για ένα παιχνίδι οπως κάνουν κι αλλοι δεν ξέρω γιατι σε πειράζει ειδικά από εμένα!Ψάξ το λίγο για δική σου χρήση..Τώρα ολα τα άλλα που λες περί ανωνυμιας σίγουρα δε με αφορούν (αλλωστε με το όνομά μου μπαίνω). Τα υγ1,2,3 είναι στη φαντασία σου και έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις φαντασία που οργιάζει
Αν θες κατι άλλο στειλε πμ και ευχαριστως να σου απαντήσω για να μην κουράζουμε τους άλλους.Απλά επειδή ρίχνεις βολές ευθέως στο πρόσωπό μου θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω ανοιχτά και δημόσια. Πάντως όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν wink.gif
Θα συνεχίσω εννοείται να δίνω προγνωστικά για όποια κατηγορία έχω άποψη, οχι για όποια ομάδα συμπαθώ ή όχι, οπως κάνει όλος ο κόσμος εδώ μέσα.
Συγνώμη από τους υπόλοιπους για το μεγάλο και εκτός θέματος ποστ
AENK
Γεια σας κι απο μένα,

είπα να μη γράψω αυτή την εβδομάδα λόγω απίστευτης πίκρας αλλά επείδη είδα οτι πολλοί απο σας σχολιάσατε το αποτέλεσμα αποφάσισα να πώ κι εγώ την αποψή μου..
Καταρχήν είμασταν για άλλη μια φορά (ίσως πιο πολύ απο τις προηγούμενες) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!
Και το χειρότερο είναι οτι δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τον λόγο που πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο.
Μ'αυτά που γράφω δεν κατακρίνω την ήττα,γιατί θα ήταν άδικο για την ομάδα του Φιλαθλητικού που έπαιξε πολύ παθιασμένα και πολύ έξυπνα.Απλά κατακρίνω την εμφάνισή μας που κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες και την αξία της ομάδας!Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι..Αλλά αυτή η εμφάνιση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα.Δεν ξέρω τι να πώ,ελπίζω να μαζέψουμε τα κομμάτια μας σύντομα και να παίξουμε επιτέλους όμορφο basket.
VAGELIS N
QUOTE(kobes @ Dec 10 2007, 11:44 ) *
ο μεγαλος προπονητηςτων κορασιδων πρεπει να αλλαξει τισ αποψεις του για τα προγνωστικα των αγωνων .Δεν φτανει μονο το βιντεο βαγγελακη πρεπει να γνωριζουμε και την μπαλλα μετα σπυρια................ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

λοιπον επειδη εχω αρχισει και βαριεμαι να τα πουμε λιγο αλλιως
1)βαγγελακη αφηνω να με λενε μονο αυτη που με ξερουν και τους ξερω με το ονομα τους και τους φιλους μου αρα εσυ δεν εισαι σε καμια απο της 2 κατηγοριες
2) καμια φορα δεν εχω βαλει προγνωστικο στην ομαδα μου αρα παει και αυτο
3) ποτε ειπα οτι ειμαι μεγαλος προπονητης μονος μου εκθετω των εαυτο μου λεγωντας οτι πηγα 2 φορα στη σχολη αλλα για να το κανεις αυτο θελει αντερα
4)θα συμφωνησω με το σοιλερ για την ανωνυμια αλλα επειδη ειναι κανονας του φορουμ δεν λεγαμε τιποτα αλλα η ειρωνια και το δουλεμα πρεπει να εχουνε και το τιμημα λεω εγω
η κριση που δειχνουν καποιοι προς την ομαδα του θριαμβου θα ηταν αποδεχτη αν ηταν χωρις ειρωνια και παλιες εχθρες καποιοι σε λιγο θα μας βαλουν οτι θα χασουμε και απο της κορασιδες μου καλο θα ειναι να βλεπουν της δικες τους ομαδες αλλα αυτο ειναι το καλο των ελληνων οι αλλοι να πανε χαλια και για μας ποιος ασχολειτε φταινε οι αλλοι (θριαμβος που φταει για ολα )
φετος εχουμε το καλυτερο πρωταθλημα και καποιοι το εχουν καταντησει ντροπη με της ειρωνιες τους
παντως για το βιντεο αμα θες να μου πεις σε ποια ομαδα εισαι να σου κανω ενα ντιβιντι
συγνωμη αλλα καποια στιγμη κατι πρεπει να γινει
speedy
QUOTE(Live strong @ Dec 11 2007, 09:05 ) *
Θα σε παρακαλούσα να μην το παίζεις "τουρίστρια" στο εν λόγω φορουμ και να μην ειρωνεύεσαι τους κανονισμούς που υπάρχουν! Τώρα παρόλα αυτά αν θέλεις να γράφεις αγγλικά, επειδή θέλουμε να ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις εδώ wink.gif

Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή Live Strong.... το εκτιμώ ιδιαίτερα! Δεν ειρωνεύομαι κανέναν κανονισμό!
Live strong
QUOTE(speedy @ Dec 11 2007, 14:12 ) *
Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή Live Strong.... το εκτιμώ ιδιαίτερα! Δεν ειρωνεύομαι κανέναν κανονισμό!

Ωραία λοιπόν, αφού λύθηκε και αυτό το θέμα, εύχομαι το τοπικ να συνεχιστεί ομαλά και χωρίς διαξιφισμούς κάποιων μελών γιατί θ αναγκαστώ να γίνω πιο αυστηρή! wink.gif
speedy
QUOTE(Live strong @ Dec 11 2007, 12:19 ) *
Ωραία λοιπόν, αφού λύθηκε και αυτό το θέμα, εύχομαι το τοπικ να συνεχιστεί ομαλά και χωρίς διαξιφισμούς κάποιων μελών γιατί θ αναγκαστώ να γίνω πιο αυστηρή! wink.gif

Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν καλύτερα ορισμένοι που νομίζουν ότι είναι παντογνώστες!
Δεν υπάρχει λόγος να προκαλούν....
froso
QUOTE(speedy @ Dec 11 2007, 12:28 ) *
Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν καλύτερα ορισμένοι που νομίζουν ότι είναι παντογνώστες!

ακριβώς!!!!!!τώρα μιλάς σωστα και συμφωνουμε πάλι...2 κοινά σε τόσο λίγο διάστημα...ανησυχητικό! wink.gif
Live strong
QUOTE(speedy @ Dec 11 2007, 14:28 ) *

Νομίζω ότι οι τυχόν αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών καλό είναι να λύνονται μέσω πμ και όχι σε δημόσιες συζητήσεις γιατί γίνονται offtopic.gif και όχι μόνο!

ότι ήταν να πω το είπα! Δεν θα συνεχιστεί το θέμα! peace.gif
speedy
QUOTE(Live strong @ Dec 11 2007, 12:31 ) *
Νομίζω ότι οι τυχόν αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών καλό είναι να λύνονται μέσω πμ και όχι σε δημόσιες συζητήσεις γιατί γίνονται offtopic.gif και όχι μόνο!

ότι ήταν να πω το είπα! Δεν θα συνεχιστεί το θέμα! peace.gif

έχεις δίκιο
tsops
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 05:35 ) *
Ο κομπλεξισμός βγαίνει από ότι φαίνεται από τη συγκεκριμένη!!

Coach, σε παρακαλώ να κρατάς το επίπεδο που σου αρμόζει. Δεν μπορούμε να αναφερόμαστε στους συμφορουμίτες έτσι και ειδικά χωρίς λόγο που (τουλάχιστον) εμείς οι μοντς να έχουμε δει. Ο χαρακτηρισμός σου δεν είναι σωστός και θα σε παρακαλούσα να τον ανακαλέσεις, όχι μόνο για το συγκεκριμένο μέλος, αλλά για το καλό επίπεδο που έχετε όλοι στο τόπικ. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω όπως σας είπε και η Live. Μην αρχίσουμε τα φάουλ, κρίμα είναι.

Speedy, καλώς ήλθες και από εμένα. Όπως λέω πάντα στα νέα μέλη, τηρείτε τα όρια ταχύτητας wink.gif
tasos
Στην καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος μεχρι στιγμης!! 77.gif
speedy
[quote name='froso' date='Dec 11 2007, 12:30 ' post='138547']
ακριβώς!!!!!!τώρα μιλάς σωστα και συμφωνουμε πάλι...2 κοινά σε τόσο λίγο διάστημα...ανησυχητικό! wink.gif
[/quote
καθόλου θα έλεγα! σε τρομάζει? μην αγχώνεσαι... θα υπάρξουν κι άλλα κοινά
bobsqu
QUOTE(speedy @ Dec 10 2007, 22:34 ) *
νομίζω ειναι το #5... ίσως να ήταν τραυματισμένη! περαστικά της πάντως αν είναι όντως έτσι!

τι να σου πω δεν μπορω να βοηθησω λυπαμαι. παντως αν οντως ηταν τραυματιας περαστικα της και με το καλο παλι στο γηπεδο.
jsoiler
QUOTE(froso @ Dec 11 2007, 08:53 ) *
Γιάννη, έχετε χασει μάλλον(εσύ και οι φίλοι σου) την ουσία..Τα κόμπλεξ φαίνεται πολύ καλά ποιος τα έχει και πως τα βγάζει.Το να δίνει κανεις προγνωστικά ειναι νομίζω μέσα στα πλαίσια του φόρουμ το είπα και στη/στον speedy.Κριτική δεν έκανα για κανένα αν διαβάσεις (αλλά χωρις προκατάληψη να το κάνεις).Το να κάνω προγνωστικά για ένα παιχνίδι οπως κάνουν κι αλλοι δεν ξέρω γιατι σε πειράζει ειδικά από εμένα!Ψάξ το λίγο για δική σου χρήση..Τώρα ολα τα άλλα που λες περί ανωνυμιας σίγουρα δε με αφορούν (αλλωστε με το όνομά μου μπαίνω). Τα υγ1,2,3 είναι στη φαντασία σου και έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις φαντασία που οργιάζει
Αν θες κατι άλλο στειλε πμ και ευχαριστως να σου απαντήσω για να μην κουράζουμε τους άλλους.Απλά επειδή ρίχνεις βολές ευθέως στο πρόσωπό μου θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω ανοιχτά και δημόσια. Πάντως όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν wink.gif
Θα συνεχίσω εννοείται να δίνω προγνωστικά για όποια κατηγορία έχω άποψη, οχι για όποια ομάδα συμπαθώ ή όχι, οπως κάνει όλος ο κόσμος εδώ μέσα.
Συγνώμη από τους υπόλοιπους για το μεγάλο και εκτός θέματος ποστ

Οταν λες λοιπόν σε προηγούμενα post οτι το παιχνίδι με τον Αμύντα είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι τι είναι??Η γνώμη σου ή τα προγνωστικά σου???Σου υπενθυμίζω ότι η ομάδα σου έχασε από όλους αυτούς που εσύ αποκάλεσες εύκολους!!!Ή δν ξέρεις τι σου γίνετε από την κατηγορία οπότε τα προγνωστικά σου δεν υπάρχουν πουθενά ή το κάνεις από κόμπλεξ!!!Σε αφήνω να διαλέξεις πιο από τα δύο ισχύει.......
AENK
QUOTE(bobsqu @ Dec 11 2007, 12:51 ) *
τι να σου πω δεν μπορω να βοηθησω λυπαμαι. παντως αν οντως ηταν τραυματιας περαστικα της και με το καλο παλι στο γηπεδο.

Η Μαχαριώτη είναι και φοράει το 5.Έχει χτυπήσει το χέρι της..
Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία ρε παιδιά για μια ομάδα.
Εύχομαι σύντομα να επιστρέψει.Καλό θα ήταν να κάνει θεραπεία και με τη διακοπή να στρώσει το χέρι της, αλλά μάλλον την Κυριακή θα είναι μέσα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα!
froso
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 12:57 ) *
Οταν λες λοιπόν σε προηγούμενα post οτι το παιχνίδι με τον Αμύντα είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι τι είναι??Η γνώμη σου ή τα προγνωστικά σου???Σου υπενθυμίζω ότι η ομάδα σου έχασε από όλους αυτούς που εσύ αποκάλεσες εύκολους!!!Ή δν ξέρεις τι σου γίνετε από την κατηγορία οπότε τα προγνωστικά σου δεν υπάρχουν πουθενά ή το κάνεις από κόμπλεξ!!!Σε αφήνω να διαλέξεις πιο από τα δύο ισχύει.......

Γιαννη πμ αν θες.Μη δειχνεις άλλη εμπάθεια..Ελεος.Δε σε εχω προκαλέσει με όποιον τροπο αλλά εσυ το κανεις.Η ομάδα μου όπως λες εχει προπονητή.Αν εχεις αποριες σχετικά με την πορέια του Αμύντα δε μπορώ να σου απαντήσω εγω.Τα όσα αναφέρεις ειναι άσχετα.Νομίζω οτι κουράζεις τους συμφορουμίτες..Φτάνει δε νομίζεις?Σου ξαναλέω, αν θες να βγάλεις οτιδήποτε πμ
Live strong
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 14:57 ) *

Συνεχίζεις μια συζήτηση η οποία είπαμε να λήξει! Ο tsops κι εγώ ζητήσαμε ευγενικά κάποια πράγματα που μάλλον δεν ακούστηκαν! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει τώρα; έχεις κερδίσει δίκαια ένα φάουλ!
jsoiler
QUOTE(froso @ Dec 11 2007, 11:01 ) *
Γιαννη πμ αν θες.Μη δειχνεις άλλη εμπάθεια..Ελεος.Δε σε εχω προκαλέσει με όποιον τροπο αλλά εσυ το κανεις.Η ομάδα μου όπως λες εχει προπονητή.Αν εχεις αποριες σχετικά με την πορέια του Αμύντα δε μπορώ να σου απαντήσω εγω.Τα όσα αναφέρεις ειναι άσχετα.Νομίζω οτι κουράζεις τους συμφορουμίτες..Φτάνει δε νομίζεις?Σου ξαναλέω, αν θες να βγάλεις οτιδήποτε πμ

Οκ κατάλαβα πιο από τα δύο διάλεξες........ icon_wave.gif
soouza
Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα απ όλα αυτά που διάβασα!Γεγονός είναι,και το έχω επισημάνει και στο παρελθόν,πως κάποιοι αρέσκονται στην κομητική ειρωνεία!Ενά εξίσου σοβαρό ζήτημα είναι και η ανταλλαγή απόψεων κυρίως μετά από ήττα!Οσό αφορά το παιχνίδι του Χαλανδρίου δεν δίνω προγνωστικό αλλά λέω το εξής.Θα ήθελα μετά τον αγώνα,ανεξαρτήτου αποτελέσματος,να δω στην κερκίδα της Κηφισιάς και τους δύο προπονητές,έτσι για ανωτερότητα.Αμφίροπο αυτό του Χαλανδρίου αλλά κι αυτό της Κηφισιάς είναι νομίζω παιχνίδι ποιότητας.Να θυμίσω λίγο σε όλους ότι ασχολούμαστε με τη Β Εσκα ώπερ σημαίνει κερδίζεις-χάνεις και τίποτα παραπάνω.Γι αυτό και η συμπεριφορά πρέπει να παραμάνει ίδια είτε σε ροζ είτε σε κίτρινο!
jsoiler
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 11:04 ) *
Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα απ όλα αυτά που διάβασα!Γεγονός είναι,και το έχω επισημάνει και στο παρελθόν,πως κάποιοι αρέσκονται στην κομητική ειρωνεία!Ενά εξίσου σοβαρό ζήτημα είναι και η ανταλλαγή απόψεων κυρίως μετά από ήττα!Οσό αφορά το παιχνίδι του Χαλανδρίου δεν δίνω προγνωστικό αλλά λέω το εξής.Θα ήθελα μετά τον αγώνα,ανεξαρτήτου αποτελέσματος,να δω στην κερκίδα της Κηφισιάς και τους δύο προπονητές,έτσι για ανωτερότητα.Αμφίροπο αυτό του Χαλανδρίου αλλά κι αυτό της Κηφισιάς είναι νομίζω παιχνίδι ποιότητας.Να θυμίσω λίγο σε όλους ότι ασχολούμαστε με τη Β Εσκα ώπερ σημαίνει κερδίζεις-χάνεις και τίποτα παραπάνω.Γι αυτό και η συμπεριφορά πρέπει να παραμάνει ίδια είτε σε ροζ είτε σε κίτρινο!

Μάλλον με μπέρδεψες!!Το παιχνίδι του Χαλανδρίου και η κερκίδα της Κηφισιάς?? smiley.gif
speedy
QUOTE(tsops @ Dec 11 2007, 12:36 ) *
Coach, σε παρακαλώ να κρατάς το επίπεδο που σου αρμόζει. Δεν μπορούμε να αναφερόμαστε στους συμφορουμίτες έτσι και ειδικά χωρίς λόγο που (τουλάχιστον) εμείς οι μοντς να έχουμε δει. Ο χαρακτηρισμός σου δεν είναι σωστός και θα σε παρακαλούσα να τον ανακαλέσεις, όχι μόνο για το συγκεκριμένο μέλος, αλλά για το καλό επίπεδο που έχετε όλοι στο τόπικ. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω όπως σας είπε και η Live. Μην αρχίσουμε τα φάουλ, κρίμα είναι.

Speedy, καλώς ήλθες και από εμένα. Όπως λέω πάντα στα νέα μέλη, τηρείτε τα όρια ταχύτητας wink.gif

ευχαριστώ tsops...
soouza
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 13:13 ) *
Μάλλον με μπέρδεψες!!Το παιχνίδι του Χαλανδρίου και η κερκίδα της Κηφισιάς?? smiley.gif

Δε μπέρδεψα τίποτα.Απλά είπα να πάρεις το Λάμπρο και να δείτε το Β ημίχρονο στην Κηφισιά!
jsoiler
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 11:20 ) *
Δε μπέρδεψα τίποτα.Απλά είπα να πάρεις το Λάμπρο και να δείτε το Β ημίχρονο στην Κηφισιά!

Μα με τον Λάμπρο δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Δεν υπάρχει λόγος....Σιγά μην έρθω να δω τα μούτρα σου...Έλα πλακίτσα κάνω... icon_drunk.gif
nikefalin
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 13:37 ) *
Μα με τον Λάμπρο δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Δεν υπάρχει λόγος....Σιγά μην έρθω να δω τα μούτρα σου...Έλα πλακίτσα κάνω... icon_drunk.gif

μιας που τα λέτε, θα μαι κι εγώ την Κυριακή στο Χαλάνδρι
soouza
Θα εμφανιστώ αξύριστος και άγριος!Οπότε δε θα έχω ωραία μούτρα και ειδικά για άντρες! 69.gif
Πάντως κρίμα που τα δύο ματς είναι σχεδόν την ίδια ώρα.Ρε παιδιά λέτε η Πέπη να κερδίσει και τα Μελίσσια?
jsoiler
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 11:49 ) *
Θα εμφανιστώ αξύριστος και άγριος!Οπότε δε θα έχω ωραία μούτρα και ειδικά για άντρες! 69.gif
Πάντως κρίμα που τα δύο ματς είναι σχεδόν την ίδια ώρα.Ρε παιδιά λέτε η Πέπη να κερδίσει και τα Μελίσσια?

Όπως ακριβώς το είπες!!!Λες η Πέπη να κερδίσει???Δύσκολο αλλά τώρα τελευταία όλα μπορούν να γίνουν.... wink.gif
soouza
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 14:02 ) *
Όπως ακριβώς το είπες!!!Λες η Πέπη να κερδίσει???Δύσκολο αλλά τώρα τελευταία όλα μπορούν να γίνουν.... wink.gif

Mε αυτά όλα και χωρίς άγχος ο Άρης θα προσπαθήσει για την έκπληξη!Βέβαια είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι καλά διαβασμένος.Οι δύο συνεχόμενες ήττες της ΑΕΝΚ καθιστούν κρίσιμο το παιχνίδι για την ομάδα της Κηφισιάς!
AENK
QUOTE(jsoiler @ Dec 11 2007, 14:02 ) *

Soouza και jsoiler,

διαφωνώ μαζί σας στο εξής.
Δεν ήταν η Πέπη που κέρδισε την Κηφισιά,η οποία προφανώς είναι μια πολύ καλή παίχτρια όπως λέτε.
Περιορίστηκε όμως αρκετά την Κυριακή..Τα πιτσιρίκια είναι που έκαναν τη διαφορά(αν δεν κάνω λάθος όλες οι υπόλοιπες είναι μικρούλες).Μάλλον δεν είσασταν στο γήπεδο και υποθέσατε οτι η συγκεκριμένη παίχτρια πήρε το παιχνίδι.
Καμιά φορά όμως ο ενθουσιασμός και η θέληση του πιτσιρικά μπορεί να δώσει μεγάλη σφαλιάρα στην εμπειρία και την υποτηθέμενη ικανότητα.
Σας διορθώνω γιατί θα ήταν αδικία για τις υπόλοιπες κοπέλες του Φιλαθλητικού,οι οποίες αξίζουν συγχαρητήρια.
AENK
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 14:09 ) *
Mε αυτά όλα και χωρίς άγχος ο Άρης θα προσπαθήσει για την έκπληξη!Βέβαια είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι καλά διαβασμένος.Οι δύο συνεχόμενες ήττες της ΑΕΝΚ καθιστούν κρίσιμο το παιχνίδι για την ομάδα της Κηφισιάς!

tongue.gif
soouza
QUOTE(AENK @ Dec 11 2007, 14:19 ) *
tongue.gif

To είχα γράψει πως δεν έχω εικόνα και σε περίμενα να πάρεις θέση.Προφανώς την πατήσατε με τα πιτσιρίκια!Πως προετοιμάζεστε dear?Aγώνας καλός ? 41.gif
AENK
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 14:23 ) *
To είχα γράψει πως δεν έχω εικόνα και σε περίμενα να πάρεις θέση.Προφανώς την πατήσατε με τα πιτσιρίκια!Πως προετοιμάζεστε dear?Aγώνας καλός ? 41.gif

Καλός θα είναι..Γιατί να μην είναι καλός!
Δεν θα σου πω πως προετοιμαζόμαστε wink.gif
Εσύ όμως πρόσεχε τι διαβάζεις! smile.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Dec 11 2007, 13:01 ) *
Συνεχίζεις μια συζήτηση η οποία είπαμε να λήξει! Ο tsops κι εγώ ζητήσαμε ευγενικά κάποια πράγματα που μάλλον δεν ακούστηκαν! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει τώρα; έχεις κερδίσει δίκαια ένα φάουλ!

Επιπρόσθετα, ο χρήστης jsoiler δεν θα μπορέσει να ποστάρει για τις επόμενες 10 ημέρες. Δεν μας αρέσει να επεμβαίνουμε στις συζητήσεις σας, όταν όμως αυτές γίνονται προσβλητικές και επιθετικές, τότε είστε εκτός κανονισμού.

Δεν θέλουμε τέτοιο ύφος συζήτησης στο φόρουμ και καλό θα είναι να σκεφτείτε πριν ποστάρετε τέτοιες σκέψεις. Είναι δικαίωμα κάθε μέλους να θεωρεί ευκολο ή δύσκολο κάποιο αγώνα, να είναι υποκειμενικός ή αντικειμενικός, γνώστης ή μη. Είναι λάθος όμως να χαρακτηρίζουμε τα μέλη έτσι, επειδή απλώς δεν συμφωνούμε μαζί τους bball.gif
bball#4
QUOTE(AENK @ Dec 11 2007, 11:50 ) *
Γεια σας κι απο μένα,

είπα να μη γράψω αυτή την εβδομάδα λόγω απίστευτης πίκρας αλλά επείδη είδα οτι πολλοί απο σας σχολιάσατε το αποτέλεσμα αποφάσισα να πώ κι εγώ την αποψή μου..
Καταρχήν είμασταν για άλλη μια φορά (ίσως πιο πολύ απο τις προηγούμενες) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!
Και το χειρότερο είναι οτι δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τον λόγο που πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο.
Μ'αυτά που γράφω δεν κατακρίνω την ήττα,γιατί θα ήταν άδικο για την ομάδα του Φιλαθλητικού που έπαιξε πολύ παθιασμένα και πολύ έξυπνα.Απλά κατακρίνω την εμφάνισή μας που κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες και την αξία της ομάδας!Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι..Αλλά αυτή η εμφάνιση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα.Δεν ξέρω τι να πώ,ελπίζω να μαζέψουμε τα κομμάτια μας σύντομα και να παίξουμε επιτέλους όμορφο basket.

μία απο τις πιο ουσιαστικές αυτοκριτικές...όταν χάνεις δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι... 41.gif
soouza
QUOTE(AENK @ Dec 11 2007, 14:28 ) *
Καλός θα είναι..Γιατί να μην είναι καλός!
Δεν θα σου πω πως προετοιμαζόμαστε wink.gif
Εσύ όμως πρόσεχε τι διαβάζεις! smile.gif

Καλά ντε δε διαβάζω τους κόκκινους του Κισλό biggrin.gif φσκι!
nikefalin
QUOTE(AENK @ Dec 11 2007, 14:18 ) *
Soouza και jsoiler,

διαφωνώ μαζί σας στο εξής.
Δεν ήταν η Πέπη που κέρδισε την Κηφισιά,η οποία προφανώς είναι μια πολύ καλή παίχτρια όπως λέτε.
Περιορίστηκε όμως αρκετά την Κυριακή..Τα πιτσιρίκια είναι που έκαναν τη διαφορά(αν δεν κάνω λάθος όλες οι υπόλοιπες είναι μικρούλες).Μάλλον δεν είσασταν στο γήπεδο και υποθέσατε οτι η συγκεκριμένη παίχτρια πήρε το παιχνίδι.
Καμιά φορά όμως ο ενθουσιασμός και η θέληση του πιτσιρικά μπορεί να δώσει μεγάλη σφαλιάρα στην εμπειρία και την υποτηθέμενη ικανότητα.
Σας διορθώνω γιατί θα ήταν αδικία για τις υπόλοιπες κοπέλες του Φιλαθλητικού,οι οποίες αξίζουν συγχαρητήρια.

έχοντας δει Φιλαθλητικό στην αρχή της χρονιάς και μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα έχω να πω πως οι υπόλοιπες κοπέλες έχουν προοδεύσει, αλλά κυρίαρχη μορφή παραμένει η Πέπυ. Αυτό δεν αποκλείει βέβαια την εξέλιξη των υπολοίπων , το συζήτησα λίγο και με τον προπονητή τους και ήταν ευχαριστημένος από αυτή την κατάσταση.

Τώρα για το παιχνίδι με τα Μελίσσια τα πράγματα είναι δύσκολα, δε φτάνει μόνο η εξαιρετική Πέπυ
AENK
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 14:48 ) *
Καλά ντε δε διαβάζω τους κόκκινους του Κισλό biggrin.gif φσκι!

Ωραίος!
Μιλάς μάλλον για την Κόκκινη ταινία απο το Trois couleurs..
Θέλεις να πεις λοιπόν οτι η ομάδα μας είναι πιο προβλέψημη απο την Κόκκινη του Κισλόφσκι? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.