Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
akadimia2008
Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008

Αγαπητοί κύριοι θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή μας να σας ενημερώσουμε ότι το νεοϊδρυθέν σωματείο «Ακαδημία 2008» σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης είναι διατεθειμένο να διοργανώσει ένα τουρνουά καλαθοσφαίρισης κορασίδων στην πόλη μας. Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι πρώτα από όλα να τιμήσουμε την μνήμη του αδικοχαμένου μας προπονητή-αθλητή Μπούμπουλη Κώστα και αφετέρου στην καθιέρωση αυτού του τουρνουά κορασίδων στην πόλη μας.
Σε αυτήν την οργάνωση θα πραγματοποιηθούν αγώνες Καλαθοσφαίρισης κοριτσιών ηλικίας 14-17 χρονών με συμμετοχή ομάδων κορασίδων από το Λεκανοπέδιο Αττικής.
Το παραπάνω τουρνουά ονομάζεται 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 <<ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ>>.
Σας παραθέτουμε τις λεπτομέρειες του Τουρνουά:

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης
ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 18-19-20 Απριλίου 2008
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 6 Ομάδες Κορασίδων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Αγώνας 1ος: 20:45-22:00 Ο1-Ο2 Νικήτρια ομάδα Α1
Αγώνας 2ος: 22:15-23:45 Ο3-Ο4 Νικήτρια ομάδα Α2

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Αγώνας 3ος: 09:00-10:30 Ο5-Ο6 Νικήτρια ομάδα Α3

Τα παραπάνω ζευγάρια θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 16 Απριλίου 2008.
Οι ομάδες Α1,Α2,Α3 καθώς και η ηττημένη με την καλύτερη άμυνα (Α4) περνάνε στα ημιτελικά, οι υπόλοιπες 2 ηττημένες ομάδες αγωνίζονται για την 5η και 6η θέση.

Αγώνας κατάταξης 5ης&6ης θέσης: 17:30-18:45 (Απονομή Διπλωμάτων Συμμετοχής)
Ημιτελικός 1ος: 19:00-20:15 Α1-Α4 Νικήτρια ομάδα Β1
 Ηττημένη ομάδα Γ1

Ημιτελικός 1ος: 20:00-21:20 Α2-Α3 Νικήτρια ομάδα Β2
 Ηττημένη ομάδα Γ2

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Μικρός Τελικός 17:00-18:15 Γ1-Γ2
Μεγάλος Τελικός 18:30-19:45 Β1-Β2

Απονομή μεταλλίων, κυπέλλων και αναμνηστικών διπλωμάτων ώρα 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.
Θα διεξαχθεί συνέντευξη τύπου, καλώντας να παραστούν δημοσιογράφοι από όλες τις αθλητικές εφημερίδες, όπου θα τιμηθούν οι ομάδες του Τουρνουά και θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο σωματείο Ακαδημία 2008 και θα ακολουθήσουν ομιλίες επισήμων και οι απονομές από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού και τους επισήμους της πόλης μας.
Στο τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση.
basket is life
κανενα αλλο αποτελεσμα απο τα χθεσινα παιχνιδια?
B.I.L
QUOTE(basket is life @ Apr 3 2008, 05:26 ) *
κανενα αλλο αποτελεσμα απο τα χθεσινα παιχνιδια?

Περιστερι-Αιολος:50-28 smile.gif αν θυμαμαι καλα... tongue.gif
Απο τα Μελισσια δεν επαιζε το νο8 αν θυμαμαι καλα...Ο ασσος τους που ειναι και στο acs... wink.gif
Mηπως γνωριζει κανεις που θα γινει το φαινα4 και ποτε? rolleyes.gif
B.I.L
To Γαλατσι νικησε χθες 51-30.... wink.gif
soouza
Τα Λιόσια κέρδισαν τον Άρη πολλά με λίγα.Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πίεζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να νικήσουν όσο το δυνατό περισσότερο.Το ίδιο κάνουν και στις νεάνιδες,το ίδιο κάνουν χρόνια.Επειδή στο παρελθόν έχω μιλήσει για fair play το αφήνω στην κρίση σας! bball.gif
B.I.L
QUOTE(soouza @ Apr 3 2008, 09:54 ) *
Τα Λιόσια κέρδισαν τον Άρη πολλά με λίγα.Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πίεζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να νικήσουν όσο το δυνατό περισσότερο.Το ίδιο κάνουν και στις νεάνιδες,το ίδιο κάνουν χρόνια.Επειδή στο παρελθόν έχω μιλήσει για fair play το αφήνω στην κρίση σας! bball.gif

Eνταξει,αυτο ειναι θεμα προπονητων...Η νοοτροπια τους ειναι αυτη τοσα χρονια τωρα και δεν αλλαζει...Του στυλ "αν μπορουμε να βαλουμε 200π. γιατι να μην βαλουμε??????"...Κλασσικα πραγματα...

Οποτε οι για φαιναλ4 ειναι αυτοι που ολοι ειχαμε μαντεψει!Λιοσια,Μελισσια,Γαλατσι,Περιστερι...
Ποιος θα το παρει??? wink.gif wink.gif wink.gif tongue.gif
melrok
QUOTE(B.I.L @ Apr 3 2008, 19:28 ) *
Eνταξει,αυτο ειναι θεμα προπονητων...Η νοοτροπια τους ειναι αυτη τοσα χρονια τωρα και δεν αλλαζει...Του στυλ "αν μπορουμε να βαλουμε 200π. γιατι να μην βαλουμε??????"...Κλασσικα πραγματα...
Οποτε οι για φαιναλ4 ειναι αυτοι που ολοι ειχαμε μαντεψει!Λιοσια,Μελισσια,Γαλατσι,Περιστερι...
Ποιος θα το παρει??? wink.gif wink.gif wink.gif tongue.gif

Δηλαδη ειναι θεμα νοοτροπιας......(οποιος καταλαβε,καταλαβε....) laugh.gif laugh.gif Και εγω εχω να σημειωσω το unfair που επιδεικνυουν τα λιοσια θελοντας να ευτελισουν καθε αντιπαλο,μη κοιτοντας σκορ και χρονο......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ evilmonkey.gif evilmonkey.gif Με λιγα λογια τσαμπα μαγκες και ΚΟΜΠΛΕΞ ανευ προηγουμενου......ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ angry_002.gif angry_002.gif
B.I.L
QUOTE(melrok @ Apr 3 2008, 10:50 ) *
Δηλαδη ειναι θεμα νοοτροπιας......(οποιος καταλαβε,καταλαβε....) laugh.gif laugh.gif Και εγω εχω να σημειωσω το unfair που επιδεικνυουν τα λιοσια θελοντας να ευτελισουν καθε αντιπαλο,μη κοιτοντας σκορ και χρονο......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ evilmonkey.gif evilmonkey.gif Με λιγα λογια τσαμπα μαγκες και ΚΟΜΠΛΕΞ ανευ προηγουμενου......ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ angry_002.gif angry_002.gif

Nα διευκρινισουμε οτι δεν φταινε οι κοπελες...Εξαλλου εκεινες απλα εκτελουν σωστα τις εντολες των προπονητων... rolleyes.gif
trela6
Δηλαδή πόσο ήρθε το σκορ ΔΑΣΑΛ-Άρης??
Angelo
QUOTE(melrok @ Apr 3 2008, 19:50 ) *

Δηλαδή τι να κάνουμε ρε καλόπαιδα για να μην αγανακτάτε? Να μην κάνουμε 6 προπονήσεις την εβδομάδα, να μην παίζουμε άμυνα, να σταματάμε όταν παίρνουμε διαφορά να προσπαθούμε να βάζουμε καλάθι? Δεν φτάνει που στα 25 παιχνίδια φέτος έχουμε σταματήσει να πρεσάρουμε από το δεύτερο δεκάλεπτο στα 22? Ή οτι και στα 25 έχουμε χρησιμοποιήσει 12 παίκτριες πάνω από 10 λεπτά? Εδώ μπαίνουν οι τελευταίες 5 και πάλι η διαφορά ανεβαίνει σε κάποια ματς.. Και δεν είναι θέμα κόμπλεξ, ειδικά κορασίδες με 12 κοντές παίζουμε. Και ελάχιστα προπονητικά να το έπαιρνες τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα για να επιτύχει στα 2-3 σοβαρά ματς που κρίνουν τη χρονιά της από το να πρεσσάρει και να τρέχει? Όταν η δεύτερη ομάδα της Α κατηγορίας κάνει 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα κι εμείς 6, επί 4 χρόνια,και κακοί να είμαστε, όπως χτες, θα κερδίσουμε με διαφορά,πως να το κάνουμε... Όσο για εσάς που κάνετε κριτική αφ υψηλού, θα σας βλέπαμε τι θα κάνατε αν είχατε κάποια εποχή μια ομάδα που θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα τις άλλες, θα επιδιώκατε να κερδίσετε με διαφορά ναι ή όχι??? Λοιπόν ούτε κομπλεξικοί είμαστε ούτε να ξεφτιλήσουμε κανένα θέλουμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η καλή απόδοση της δικής μας ομάδας και τίποτ άλλο....
melrok
QUOTE(Angelo @ Apr 4 2008, 01:08 ) *
Δηλαδή τι να κάνουμε ρε καλόπαιδα για να μην αγανακτάτε? Να μην κάνουμε 6 προπονήσεις την εβδομάδα, να μην παίζουμε άμυνα, να σταματάμε όταν παίρνουμε διαφορά να προσπαθούμε να βάζουμε καλάθι? Δεν φτάνει που στα 25 παιχνίδια φέτος έχουμε σταματήσει να πρεσάρουμε από το δεύτερο δεκάλεπτο στα 22? Ή οτι και στα 25 έχουμε χρησιμοποιήσει 12 παίκτριες πάνω από 10 λεπτά? Εδώ μπαίνουν οι τελευταίες 5 και πάλι η διαφορά ανεβαίνει σε κάποια ματς.. Και δεν είναι θέμα κόμπλεξ, ειδικά κορασίδες με 12 κοντές παίζουμε. Και ελάχιστα προπονητικά να το έπαιρνες τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα για να επιτύχει στα 2-3 σοβαρά ματς που κρίνουν τη χρονιά της από το να πρεσσάρει και να τρέχει? Όταν η δεύτερη ομάδα της Α κατηγορίας κάνει 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα κι εμείς 6, επί 4 χρόνια,και κακοί να είμαστε, όπως χτες, θα κερδίσουμε με διαφορά,πως να το κάνουμε... Όσο για εσάς που κάνετε κριτική αφ υψηλού, θα σας βλέπαμε τι θα κάνατε αν είχατε κάποια εποχή μια ομάδα που θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα τις άλλες, θα επιδιώκατε να κερδίσετε με διαφορά ναι ή όχι??? Λοιπόν ούτε κομπλεξικοί είμαστε ούτε να ξεφτιλήσουμε κανένα θέλουμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η καλή απόδοση της δικής μας ομάδας και τίποτ άλλο....

Επειδη σας εχω δει σε παιχνιδι με ομαδα οχι της τελικης τετραδας,πιεζατε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο για να φτασετε 100 και να ικανοποιησετε αυτα που προανεφερα....Χθες δηλαδη τι θελατε να επιδειξετε????Ετσι καταστρεφετε τα κοριτσακια,με τετοια νοοτροπια.......δεν ειπα να μην πιεσεις(οπλο για να κερδισεις)αλλα οταν φτανει στους 30 η διαφορα,τι κυνηγας μετα????Τα ρεκορ????
Angelo
QUOTE(melrok @ Apr 4 2008, 01:26 ) *
Επειδη σας εχω δει σε παιχνιδι με ομαδα οχι της τελικης τετραδας,πιεζατε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο για να φτασετε 100 και να ικανοποιησετε αυτα που προανεφερα....Χθες δηλαδη τι θελατε να επιδειξετε????Ετσι καταστρεφετε τα κοριτσακια,με τετοια νοοτροπια.......δεν ειπα να μην πιεσεις(οπλο για να κερδισεις)αλλα οταν φτανει στους 30 η διαφορα,τι κυνηγας μετα????Τα ρεκορ????

Eσύ που είσαι έξυπνη και τα ξέρεις όλα για πες μας πόσα παιχνίδια και πέρσυ και φέτος έχουμε κυνηγήσει και κάνει ρεκόρ και σε πόσα έχουμε βάλει έστω 100π? Αν θέλαμε 20 ματς τη χρονιά άνετα θα το κάναμε. Δεν το κάνουμε όμως, μία έγινε με το Περιστέρι την προηγούμενη βδομάδα κι αυτό γιατί οι 5 τελευταίες δικές μας κέρδισαν, χωρίς πρες τις δικές τους 30π διαφορά το τελευταίο δεκάλεπτο.... Όσο για χτες, ξεκάθαρα παίξαμε για τις Ευπυρίδες και τα όσα τράβηξαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πετρούπολη από κάποιες "αθλήτριες", τους γονείς τους και ειδικά τον προπονητή τους, αλλά και για να μάθουν να σέβονται.... Γι αυτό άλωστε ήταν και τα κορίτσια αυτά στο γήπεδο και φώναζαν σ όλη τη διάρκεια του ματς... Αν δεν ξέρεις στείλε κανα ποστ να μάθεις και μην βγάζεις συμπεράσματα πρωτού ρωτήσεις και ακούσεις και τις δύο πλευρές... Όσο για τους 30π που θεωρείς ως όριο, όταν κερδίζουμε 30π στα 15 λεπτά παίζοντας χάλια μετά τι να κάνουμε? Να το γυρίσουμε στη μπιρίμπα? Αυτά τα παιχνίδια για μας είναι χαμένος χρόνος, αλλά αυτό που θα πρέπει να επιζητά ο κάθε υγιής τρίτος είναι ν ανέβει το επίπεδο των άλλων ομάδων και όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε εμείς για να μας πλησιάσουν οι υπόλοιποι....
Live strong
Θα μου επιτρέψετε να πω κι εγώ τη γνώμη μου όσον αφορά τη «νοοτροπία» των Λιοσίων….
Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές κι εγώ έχω αγανακτήσει με τη πίεση που ασκούν σε διάφορες ομάδες και των κορασίδων και των νεανίδων…από την άλλη όμως θα ήθελα να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου…
Αν δείτε τη τροπαιοθήκη που έχουν στο γήπεδο θα καταλάβετε όσα δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές ομάδες!
Όταν λοιπόν κάποιες ομάδες κάνουν κουτσό για προπόνηση τα Λιόσια προπονούν τις κορασίδες τους και τις νεανίδες τους όπως τις γυναίκες…δίνουν ευκαιρίες στις μικρότερες κοπέλες ώστε να τριφτούν σε παιχνίδια δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής στη γυναικεία ομάδα, κάτι που σε άλλους προπονητές δεν περνάει καν από το μυαλό τους γιατί απλά δεν τις εμπιστεύονται…
Θα ήθελα εδώ ν αναφέρω τη παροιμία που λέει «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»
Ας παραδειγματιστούν λοιπόν κι άλλες ομάδες, ας κάνουν σοβαρές προπονήσεις (και όχι παιδικές χαρές), λέγοντας έλα μωρέ παιδάκια είναι…ας πιέσουν κι αυτοί αν μπορούν κι ας κατακτήσουν κύπελλα…ίσως έτσι γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα, πιο σοβαρά…κι ας σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε για τη μονοτονία του πρωταθλητή σε κάθε κατηγορία!
Και στη τελική στο γήπεδο όλοι μπαίνουν για να νικήσουν…
Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει, κι αυτό το λέω για όλες τις ομάδες που τυχόν μπορεί να το κάνουν, είναι το «βρώμικο» παιχνίδι…αυτό δεν πρέπει να έχει θέση πουθενά και πολύ περισσότερο σε μικρά παιδιά!!!!!
VAGELIS N
QUOTE(Live strong @ Apr 4 2008, 06:36 ) *
Θα μου επιτρέψετε να πω κι εγώ τη γνώμη μου όσον αφορά τη «νοοτροπία» των Λιοσίων….
Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές κι εγώ έχω αγανακτήσει με τη πίεση που ασκούν σε διάφορες ομάδες και των κορασίδων και των νεανίδων…από την άλλη όμως θα ήθελα να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου…
Αν δείτε τη τροπαιοθήκη που έχουν στο γήπεδο θα καταλάβετε όσα δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές ομάδες!
Όταν λοιπόν κάποιες ομάδες κάνουν κουτσό για προπόνηση τα Λιόσια προπονούν τις κορασίδες τους και τις νεανίδες τους όπως τις γυναίκες…δίνουν ευκαιρίες στις μικρότερες κοπέλες ώστε να τριφτούν σε παιχνίδια δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής στη γυναικεία ομάδα, κάτι που σε άλλους προπονητές δεν περνάει καν από το μυαλό τους γιατί απλά δεν τις εμπιστεύονται…
Θα ήθελα εδώ ν αναφέρω τη παροιμία που λέει «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»
Ας παραδειγματιστούν λοιπόν κι άλλες ομάδες, ας κάνουν σοβαρές προπονήσεις (και όχι παιδικές χαρές), λέγοντας έλα μωρέ παιδάκια είναι…ας πιέσουν κι αυτοί αν μπορούν κι ας κατακτήσουν κύπελλα…ίσως έτσι γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα, πιο σοβαρά…κι ας σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε για τη μονοτονία του πρωταθλητή σε κάθε κατηγορία!
Και στη τελική στο γήπεδο όλοι μπαίνουν για να νικήσουν…
Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει, κι αυτό το λέω για όλες τις ομάδες που τυχόν μπορεί να το κάνουν, είναι το «βρώμικο» παιχνίδι…αυτό δεν πρέπει να έχει θέση πουθενά και πολύ περισσότερο σε μικρά παιδιά!!!!!

καλημερα να κανω και γω το δικηγορο του διαβολου(προπονητων) σε ποιο γηπεδο κανουν προπονηση τα Λιοσια
tsops
QUOTE(Angelo @ Apr 4 2008, 01:10 ) *
Αν θέλαμε 20 ματς τη χρονιά άνετα θα το κάναμε.

Άγγελε, καταλαβαίνω τη θέση σου απόλυτα, αλλά καλό είναι να είμαστε και λίγο μετριοπαθείς. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι αξιοπρόσεκτη και αξιόλογη αλλά έχει φέρει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα (πανελλήνιο, παγκόσμιο με το σχολείο, στελέχωση της γυναικείας ομάδος, κλπ.) άρα δεν νομίζω να είστε παραπονεμένοι.

Θεωρώ όμως ότι η εν λόγω κουβέντα με το melrok είναι άσκοπη δεδομένου ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βρίσκεις άκρη. Η μία πλευρά λέει "έλεος ρε παιδιά, πρέπει δηλαδή να κάνετε επίδειξη δύναμης?" και η άλλη "έλεος ρε παιδιά, δηλαδή τι πρέπει, να περπατάμε στο γήπεδο?" wink.gif

EDIT: +1 Live, πολύ ορθή η άποψή σου 41.gif
Live strong
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 4 2008, 09:40 ) *
καλημερα να κανω και γω το δικηγορο του διαβολου(προπονητων) σε ποιο γηπεδο κανουν προπονηση τα Λιοσια

Αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να πεις ότι κάποια παιδιά κάνουν προπονήσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες…σε ανοιχτά γήπεδα κλπ.
Συμφωνώ. Υπάρχουν όμως κι άλλα που έχουν άριστες συνθήκες αλλά όχι σωστούς προπονητές, για να μη πω πολλές φορές στη θέση των προπονητών βάζουν παιδάκια που δεν έχουν καν δίπλωμα προπονητή!
VAGELIS N
QUOTE(Live strong @ Apr 4 2008, 06:49 ) *
Αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να πεις ότι κάποια παιδιά κάνουν προπονήσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες…σε ανοιχτά γήπεδα κλπ.
Συμφωνώ. Υπάρχουν όμως κι άλλα που έχουν άριστες συνθήκες αλλά όχι σωστούς προπονητές, για να μη πω πολλές φορές στη θέση των προπονητών βάζουν παιδάκια που δεν έχουν καν δίπλωμα προπονητή!

κοιτα η επιλογη προπονητη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα υπαρχουν πολυ καλοι προπονητες που δεν εχουν διπλωμα για αλλο λογο αλλα φταινε οι διοικησης που για να γλυτωσουν καποια λεφτα τα δινουν σε παιχτριες -παιχτες και ο σεπκ που δεν καλυπτει τα μελοι του ελα δω κυρια εσκα-εσκανα απο παιδες -κορασιδες και πανω μονο διπλωματουχους
outSider
Αυτή η ιστορία με τις δυνατές ομάδες και πως πρέπει να ‘συμπεριφέρονται’ στις αδύνατες είναι αντικείμενο πολλών συζητήσεων.
Υπάρχουν βέβαια ‘οπαδοί’ και των 2 απόψεων, δηλαδή και της άποψης ‘αν μπορείς να βάλεις 200 π. να τους βάλεις’ αλλά και της άποψης ‘εντάξει, έφτιαξες μια διαφορά 20-30 πόντους, πάτα και λίγο φρένο’.

Εγώ είμαι ‘οπαδός’ της δεύτερης άποψης διότι με το να βάλεις 200 π
1)Κάνεις κακό στα παιδιά της αδύναμης ομάδας διότι τα απογοητεύεις και τα αποθαρρύνεις (για να μη πω ότι τα προσβάλλεις κιόλας).
2)Κάνεις κακό στα παιδιά της δυνατής ομάδας που για τον α ή β λόγο δεν θεωρούνται ‘βασικές’ (διότι δεν τους δίνεις αρκετό χρόνο συμμετοχής) τη στιγμή που αυτά περιμένουν πως και πως κάποιο ‘εύκολο’ παιχνίδι για να παίξουν και να βελτιωθούν (αφού στα ‘δύσκολα’ παίζουν ελάχιστα ή και καθόλου)
3)Κάνεις κακό και στις βασικές της δυνατής ομάδας διότι δημιουργείς ψευδαίσθηση ότι έχουν υπερομάδα ή ότι είναι υπερπαίκτριες.
4)Δεν δείχνεις την ανωτερότητα σου ‘συντρίβοντας’ μία αδύνατη ομάδα. Πιστεύω ότι η ανωτερότητα δεν μετριέται με τη διαφορά στο σκορ, αλλά με τον τρόπο που χειρίζεσαι κάθε παιχνίδι.

Ας μη ξεχνάει κανείς ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στη θέση του ‘αδύναμου’
και ας αναλογιστεί τα περαιτέρω
wink.gif

Υ.Γ. Όλα αυτά τα λεω απλώς και μόνο με την ευκαιρία των προηγούμενων συζητήσεων και δεν αποτελούν απάντηση σε κάποιο συγκεκριμένο ποστ.
nikefalin
εχώ δει τα Λιόσια σε 3 περιπτώσεις να σταματούν την πίεση στο 3ο δεκάλεπτο και παρόλα αυτά η διαφορά ποιότητας, προπόνησης , επιπέδου (όπως θέλετε πείτε το) να είναι στο αυτόματο.
έχω δει και τον προπονητή τους επί 3 αγωνιστικά λεπτά να λέει στα κορίτσια να μη βάλουν καλάθι γιατί θα ξεπερνούσαν τους 100 πόντους.
Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια, κάποια στιγμή θα ξεφύγουν και τα παιδιά (μιλάμε για μικρά παιδιά).
liza133
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλες τις κατηγορίες των Λιοσίων γίνεται σοβαρή προπονητική δουλειά όμως αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να "ξεφτιλίζουν" τις άλλες ομάδες, ιδίως όταν πρόκειται γιά μικρές και ευαίσθητες ηλικίες. Δύο βαθμούς παίρνεις όταν κερδίζεις με 40 πόντους, 2 βαθμούς και όταν κερδίζεις με 100.
Ας μήν ξεχνάμε βέβαια ότι τα Λιόσια βασίζουν τον πρωταθλητισμό στο "παιδομάζωμα" που κάνουν κάθε καλοκαίρι από τις ομάδες τόσο της Αθήνας όσο και της Επαρχίας. Δικαίωμά τους εφ΄όσον μπορούν και εφ΄όσον τους το επιτρέπουν τα οικονομικά της ομάδας τους αλλά να μην υπερηφανεύονται ότι πήραν το σχολικό, την 4η θέση στο παγκόσμιο κ.λ.π. Υπάρχουν κοινά μυστικά, ας μην κοροϊδευόμαστε!!! bball.gif bball.gif bball.gif
Live strong
Έχετε δίκιο και στις δυο περιπτώσεις…οι ακρότητες γενικά είναι ότι χειρότερο. Συμφωνώ ότι όταν υπάρχει μια πολύ αδύνατη ομάδα (και μιλάμε πάντα για παιδιά), πρέπει να υπάρχει λίγο φρένο μόνο και μόνο για να μη κάνουμε αυτά τα παιδάκια ένα με το χώμα…
Πρέπει να υπάρχουν μέσες καταστάσεις γιατί μιλάμε για λεπτές ισορροπίες…

Αλλά επειδή μ αρέσει να είμαι δίκαιος άνθρωπος θα πω κι αυτό!

Έχω δει με τα μάτια μου ομάδα κορασίδων να ρίχνει κατοστάρα σε άλλη και οι γονείς καταχειροκροτώντας και φωνάζοντας να παροτρύνει τα παιδιά γι αυτή τους την ενέργεια….ας μη μιλάμε λοιπόν μόνο για μία ομάδα!!! Θέλω να πω δηλαδή, ότι όλοι κάπου μέσα μας το έχουμε αυτό το ένστικτο, να πατήσουμε τον αντίπαλο…άσχετα αν δεν μας αρέσει όταν το βλέπουμε να εφαρμόζεται σε μας!!!!
Rea
QUOTE(stef @ Apr 1 2008, 18:40 ) *
3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ Α' ΕΣΚΑΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 05/04/08

Κλ. Ελληνικού 13.00 Ευρυάλη – Πρωτέας Β.

Κλ. Νέο Αργυρούπολης 17.30 Πανιώνιος – Πειραϊκός

Κλ. Βαρίκας 16.15 Φάρος –Εσπερίδες

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

blove.gif 77.gif

Θα το πάρετε το παιχνιδάκι?
soouza
QUOTE(Angelo @ Apr 4 2008, 01:08 ) *

Άγγελε θα μου επιτρέψεις να πάρω κι εγώ θέση,όχι τίποτα άλλο γιατί άνοιξα το θέμα.Η δουλειά που γίνεται στα Άνω Λιόσια είναι αξιοζήλευτη εδώ και δεκαπέντε χρόνια!Η υποδομή τεράστια,τα χρήματα όσο υπήρχαν σκουπίδια στο δήμο,πολλά και οι άνθρωποι-προπονητές,δουλευταράδες!Το σχολείο επίσης έκανε μεταγραφές μεν,αλλά έφτανε ψηλά δε.Επί του παρόντος συζητάμε άλλο πράγμα όμως!Την έννοια του fair-play.Σε σέβομαι πολύ κι εκτιμώ τη δουλεία σου,αλλά επί παραδείγατι,πρόσεξε με...Σε αγώνα γυναικών φέτος,εξαιρετικά επεισοδιακό,δέχτηκα προσωπικά επίθεση από παράγοντα της άλλης ομάδας που είπε¨Τα κωλόπαιδα από τα Λιόσια που έχεις που τα μάθανε ο Κάβουρας με το Γιαννουλάκη να βαράνε.....Δε το λέω ως απόδειξη,αντίθετα σε θεωρώ αξιόλογο και πολύ έμπειρο προπονητή!Αντιλαμβάνεσαι πως όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά!Τι θα άλλαζε αν περιμένατε στο πέντε-πέντε την εκάστοτε ομάδα και τους κερδίζατε μόνο με αιφνιδιασμούς?Δε κάνω υποδείξεις στο αξιέπαινο έργο σου,απλά αναρωτιέμαι!Σε παροτρύνω να συνεχίσεις το έργο σου και να κοιτάζεις μόνο την ομάδα σου με σεβασμό όμως και προς τον αντίπαλο! smile.gif
melrok
QUOTE(Angelo @ Apr 4 2008, 03:10 ) *
Eσύ που είσαι έξυπνη και τα ξέρεις όλα για πες μας πόσα παιχνίδια και πέρσυ και φέτος έχουμε κυνηγήσει και κάνει ρεκόρ και σε πόσα έχουμε βάλει έστω 100π? Αν θέλαμε 20 ματς τη χρονιά άνετα θα το κάναμε. Δεν το κάνουμε όμως, μία έγινε με το Περιστέρι την προηγούμενη βδομάδα κι αυτό γιατί οι 5 τελευταίες δικές μας κέρδισαν, χωρίς πρες τις δικές τους 30π διαφορά το τελευταίο δεκάλεπτο.... Όσο για χτες, ξεκάθαρα παίξαμε για τις Ευπυρίδες και τα όσα τράβηξαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πετρούπολη από κάποιες "αθλήτριες", τους γονείς τους και ειδικά τον προπονητή τους, αλλά και για να μάθουν να σέβονται.... Γι αυτό άλωστε ήταν και τα κορίτσια αυτά στο γήπεδο και φώναζαν σ όλη τη διάρκεια του ματς... Αν δεν ξέρεις στείλε κανα ποστ να μάθεις και μην βγάζεις συμπεράσματα πρωτού ρωτήσεις και ακούσεις και τις δύο πλευρές... Όσο για τους 30π που θεωρείς ως όριο, όταν κερδίζουμε 30π στα 15 λεπτά παίζοντας χάλια μετά τι να κάνουμε? Να το γυρίσουμε στη μπιρίμπα? Αυτά τα παιχνίδια για μας είναι χαμένος χρόνος, αλλά αυτό που θα πρέπει να επιζητά ο κάθε υγιής τρίτος είναι ν ανέβει το επίπεδο των άλλων ομάδων και όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε εμείς για να μας πλησιάσουν οι υπόλοιποι....

Αρα ξεκαθαρα παραδεχεστε τον εκδικητικο χαρακτηρα που δωσατε στο παιχνιδι προχθες.....Για ποιο λογο παιξατε για τις Ευπυριδες????Μπορεις μηπως να μας διαφωτισεις για το τι εγινε στο Αρης-Ευπυριδες????Πολυ θα'θελα να ακουσω.....Και ειμαι ο melrok......
stef
QUOTE(Rea @ Apr 4 2008, 13:07 ) *
Θα το πάρετε το παιχνιδάκι?

Ελπιζουμε και θα δωσουμε το 100%!!! tongue.gif blove.gif

και περιμενουμε και υποστηριξη! smiley.gif
nikefalin
QUOTE(melrok @ Apr 4 2008, 13:45 ) *
Αρα ξεκαθαρα παραδεχεστε τον εκδικητικο χαρακτηρα που δωσατε στο παιχνιδι προχθες.....Για ποιο λογο παιξατε για τις Ευπυριδες????Μπορεις μηπως να μας διαφωτισεις για το τι εγινε στο Αρης-Ευπυριδες????Πολυ θα'θελα να ακουσω.....Και ειμαι ο melrok......

ρε σεις ήρεμα , πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό...
Παύλε ο angelo δεν είπε ποτέ οτί είναι ο κος Γιαννουλάκης (εκτός αν μου έχει διαφύγει).

melrok, αυτό είναι θέμα που το εξετάζει πλέον η ΕΣΚΑ, αν έχει κάποιος επίσημη πληροφόρηση ας το πει.
Επίσης, οι Ευπιρίδες έχουν προπονητή που υπογράφει και φέρει αυτός ευθύνη για την υπογραφή του και το ακριβές όσων καταμαρτυρά αυτή η υπογραφή.
athina
QUOTE(Angelo @ Apr 4 2008, 03:10 ) *
αλλά αυτό που θα πρέπει να επιζητά ο κάθε υγιής τρίτος είναι ν ανέβει το επίπεδο των άλλων ομάδων και όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε εμείς για να μας πλησιάσουν οι υπόλοιποι....

σαυτο εχει απολυτο δικιο.............
αυτο που πρεπει να κοιταμε ειναι πως θα κανουμε την ομαδα μας καλυτερη και οχι πως να κατηγορησουμε την αλλη ομαδα που στο κατω κατω κανει σωστα την δουλεια της και εχει τα αποτελεσματα που εχει...

οσο γιατην πιεση που γινεται........οντως μερικες φορες λες ενταξει τι θελει να κερδισει?μα κερδιζει...αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να βαλεις κ ορια.........να προσπαθουν να σεβονται τον αντιπαλο οσο αδυναμος και αν ειναι και να μην τον εξευτελιζουν(αφου μιλαμε για κορασιδες)......και τοτε δεν θα υπαρχει,θεωρω, καποιο παραπονο.........
thodoris
melrok, αυτό είναι θέμα που το εξετάζει πλέον η ΕΣΚΑ, αν έχει κάποιος επίσημη πληροφόρηση ας το πει.
Επίσης, οι Ευπιρίδες έχουν προπονητή που υπογράφει και φέρει αυτός ευθύνη για την υπογραφή του και το ακριβές όσων καταμαρτυρά αυτή η υπογραφή.
[/quote]

Νομίζω 3 αγωνιστικές έφαγαν, σιγά την ποινή.

Το ζήτημα είναι η ΕΣΚΑ να επέμβει πιο δραστικά, για να σταματήσουν τα αντιαθλητικά φαινόμενα, που δημιουργούν οι ομάδες των Ανω Λιοσίων.

Το ηλίθιο του θέματος είναι ότι με τις υποδομές που έχουν δημιουργήσει στα γυναικεία τμήματα, δεν χρειάζεται κάνουν τίποτα παραπάνω από το να αφήνουν τα κορίτσια να παίζουν.

Και είναι κρίμα για τις κοπέλες να κερδίζουν με την αξία τους τα μάτς αλλά να χάνουν τον σεβασμό αντιπάλων και φιλάθλων, και πολλές φορές από τις παρατυπίες που δημιουργούν οι παράγοντες να μειώνονται οι νίκες τους, επειδή πλανούνται πονηρά ερωτήματα, περί δελτίων κ.λ.π.

Ας αφήσουν το παιχνίδι να παίζετε καθαρά και μέσα στο παρκέ και θα είναι διπλά κερδισμένοι.
kopa5
Όλοι εσείς οι προπονητές που δουλεύετε με τις μικρές ηλικίες, αντί να ασχολείστε με τις διαφορές στο σκορ και να μαλώνετε στα forum, κοιτάξτε να βγάλετε καμιά παίκτρια, γιατί το αύριο του γυναικείου μπάσκετ είναι πολύ μαύρο... sad.gif

Όσο για τους προπονητές των Λιοσίων, είναι γνωστό οτι δεν χαρίζονται σε κανέναν, δεν λυπούνται κανέναν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Βέβαια παίζουν press στα εύκολα παιχνιδάκια και ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΖΩΝΕΣ στα ντέρμπυ! Αυτή είναι η γνωστή τακτική των Λιοσίων χρόνια τώρα, σε όλα τα τμήματα! Πάντως το να μην σέβεσαι τον αντίπαλο είναι το χειρότερο δίδαγμα για τα μικρά παιδιά... ohmy.gif
Βέβαια δεν ξέρω τι θα έκαναν άμα έφευγαν για να δουλέψουν μακριά από τα Λιόσια... Ο Γιανουλάκης που το προσπάθησε στις Εσπερίδες, απέτυχε... wink.gif

Πρέπει όμως να τους αναγνωρίσουμε οτι έχουν βοηθήσει πολλά κορίτσια να φτιάξουν τη ζωή τους μέσα από το σχολικό, αφού έχουν περάσει σε διάφορα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις! 41.gif Και νομίζω οτι δέχονται κορίτσια και από άλλες περιοχές, όχι μόνο από τα Λιόσια. Είναι έτσι;
coach a
QUOTE(kopa5 @ Apr 4 2008, 16:00 ) *
Όλοι εσείς οι προπονητές που δουλεύετε με τις μικρές ηλικίες, αντί να ασχολείστε με τις διαφορές στο σκορ και να μαλώνετε στα forum, κοιτάξτε να βγάλετε καμιά παίκτρια, γιατί το αύριο του γυναικείου μπάσκετ είναι πολύ μαύρο... sad.gif

Όσο για τους προπονητές των Λιοσίων, είναι γνωστό οτι δεν χαρίζονται σε κανέναν, δεν λυπούνται κανέναν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Βέβαια παίζουν press στα εύκολα παιχνιδάκια και ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΖΩΝΕΣ στα ντέρμπυ! Αυτή είναι η γνωστή τακτική των Λιοσίων χρόνια τώρα, σε όλα τα τμήματα! Πάντως το να μην σέβεσαι τον αντίπαλο είναι το χειρότερο δίδαγμα για τα μικρά παιδιά... ohmy.gif
Βέβαια δεν ξέρω τι θα έκαναν άμα έφευγαν για να δουλέψουν μακριά από τα Λιόσια... Ο Γιανουλάκης που το προσπάθησε στις Εσπερίδες, απέτυχε... wink.gif

Πρέπει όμως να τους αναγνωρίσουμε οτι έχουν βοηθήσει πολλά κορίτσια να φτιάξουν τη ζωή τους μέσα από το σχολικό, αφού έχουν περάσει σε διάφορα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις! 41.gif Και νομίζω οτι δέχονται κορίτσια και από άλλες περιοχές, όχι μόνο από τα Λιόσια. Είναι έτσι;

Καταρχήν είμαι ο Γιαννουλάκης, και είχα αποφασίσει να μην ανακατευτώ ουσιαστικά στις συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ ν ανέχομαι και το κάθε νιάνιαρο να με βρίζει και μένα και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα εδώ και 12 χρόνια!! Σήμερα δε, γράφω αναγκαστικά με άλλο όνομα γιατί μόλις έφτασα Τάμπα Φλόριντα για το final 4 του κολεγειακού των γυναικών και δεν θυμόμουν το password... ;Oσον αφορά τις Εσπερίδες, όταν τις ανέλαβα είχαν αποκλειστεί από το κύπελλο και είχαν χασει στα 6 ματς 2 φορές από τους 2 τελευταίους. Κάναμε 18 νίκες στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος και 8 στα 10 Ευρωπαικά. Αν είν αυτό αποτυχία, τι να πω,εσείς οι ξερόλες παντογνώστες που δεν έχετε ασχοληθεί με τίποτε, αλλά με περισσή ευκολία κάνετε κριτική στους πάντες, είστε οι μόνοι αήτητοι...
Για τις κορασίδες δεν έχω να προσθέσω τίποτε. Επί 4 χρόνια 15 παιδιά δουλεύουν σαν σκυλιά 6 μέρες τη βδομάδα με φοβερή πίεση, και πάντα κάνοντας πρωταθλητισμό. Με συγχωρείτε αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά, παίζοντας ή παρακολουθώντας απέξω, του να παίζεται η χρονιά σου κάθε χρόνο σε 1-2 παιχνίδια και να πρέπει χωρίς σοβαρά παιχνίδια στα πόδια σου,για να είσαι έτοιμος τότε που χρειάζεται,να ψάχνεις να κερδίσεις έστω ψίχουλα την κάθε αγωνιστική.... Αν σε κάθε παιχνίδι που παίρνουμε διαφορά σταματάμε να παίζουμε, τι έχουν τα παιδιά να κερδίσουν απ αυτό το πρωτάθλημα? Οσον αφορά το πρες, είναι αποτέλεσμα φιλοσοφίας των ομάδων μας, με βάση το υλικό που έχουμε, και τα παιδιά το έχουν πια μέσα τους. Τα τελευταία 15 χρόνια η μόνη παίκτρια πάνω από 1.80 που έχουμε βγάλει είναι η Πλαβούκου! Τι να παίζουμε για να διακριθούμε σε υψηλό επίπεδο? Το ίδιο και με τη ζώνη που λέει στα δύσκολα ματς. Με τι υλικό, στις κορασίδες ειδικά θα τα βάλουμε με τις καλές ομάδες μες το καλάθι? Για δε τις μεταγραφές στις κορασίδες που γενικολογούν κάποιοι, πόσες έχουμε φέτος?
Για το παιχνίδι με τον Αρη πατάτε σ ένα ειδικής σημασίας παιχνίδι, ένα στα 4 χρόνια. Οι άνθρωποι δημιούργησαν, με αρχηγό τον προπονητή, ένα κλίμα τρομοκρατίας βρίζοντας και λοιδωρόντας τις 93-94 τις δικές μας και τον προπονητή τους ,σε μια προσπάθεια ν ανέβουν κατηγορία με το έτσι θέλω, κερδίζοντας πάνω από 20π που είχαν χάσει. Εγω ο ίδιος τους είχα ενημερώσει πριν το πρώτο ματς οτι δεν ενδιαφερόμαστε ν ανέβουν οι Ευπυρίδες Α κατηγορία, το καλοκαίρι αυτή η ομάδα θα διαλυθεί, άρα οτι και να γινόταν θ ανέβαιναν..., και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν δεν χρειαζόταν. Ασε που τους είχαμε δώσει το καλοκαίρι και 4 παίκτριες στο γυναικείο και ούτε αυτό δεν σεβαστηκαν..
Αυτά για την ώρα, επειδή αυτό που έκανα σήμερα δεν ειν κι εύκολο απ την άλλη άκρη του κόσμου, επιτρέψτε μου να μην απαντήσω σε τίποτε άλλο, δεν νομίζω πως χρειάζεται άλωστε, όποιος και πάλι δεν μπορεί να καταλάβει ας προσπαθήσει να μπεί στα παπούτσια μου και να σκεφτεί κι από τη δική μου πλευρά τα πράγματα... Ευχαριστώ και καλή βδομάδα..
politen
ΦΑΡΟΣ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 46-61 77.gif 77.gif 77.gif 69.gif 69.gif 41.gif 41.gif 41.gif w00t.gif
Και ο Πρωτεας εχασε απο την Ευρυαλη 68.gif
basket4
QUOTE(politen @ Apr 5 2008, 20:04 ) *
ΦΑΡΟΣ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 46-61 77.gif 77.gif 77.gif 69.gif 69.gif 41.gif 41.gif 41.gif w00t.gif
Και ο Πρωτεας εχασε απο την Ευρυαλη 68.gif

ειχα παει να δω το παιχνιδι σημερα.
εγινε ενα πολυ καλο ματς...κρατησε περιπου 2 ωρες!!!
συγχαρητηρια κ στις 2 ομαδες.
ο φαρος το προσπαθησε μεχρι το τελος αλλα οι εσπεριδες πηραν προβαδισμα 6ποντους στο ημιχρονο και μετα η διαφορα ηταν γυρω στους 9-11 ποντους υπερ των εσπεριδων.

καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες
center
Έπαιξαν χθες η ΕΣΚΑ με την ΕΣΚΑΒΔΕ?
politen
QUOTE(basket4 @ Apr 5 2008, 21:08 ) *
ειχα παει να δω το παιχνιδι σημερα.
εγινε ενα πολυ καλο ματς...κρατησε περιπου 2 ωρες!!!
συγχαρητηρια κ στις 2 ομαδες.
ο φαρος το προσπαθησε μεχρι το τελος αλλα οι εσπεριδες πηραν προβαδισμα 6ποντους στο ημιχρονο και μετα η διαφορα ηταν γυρω στους 9-11 ποντους υπερ των εσπεριδων.

καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες

Συμφωνω πως εγινε ενα πολυ καλο και δυνατο παιχνιδι με παρα πολλα φαουλ και απο τις δυο πλευρες!!!
Αν εξαιρεσουμε τα πρωτα 2-3 λεπτα οι Εσπεριδες ηταν παντα μπροστα στο σκορ!!!Στο ημιχρονο η διαφορα ηταν 9 ποντοι κ στο τριτο δεκαλεπτο εφτασε τους 18 ohmy.gif ohmy.gif
Μετα κ απ αυτο το παιχνιδι οι Εσπεριδες εδειξαν οτι δικαια βαδιζουν προς την 6η συνεχομενη κατακτηση του πρωταθληματος 77.gif 77.gif
icon_wave.gif icon_wave.gif
B.I.L
QUOTE(center @ Apr 5 2008, 15:27 ) *
Έπαιξαν χθες η ΕΣΚΑ με την ΕΣΚΑΒΔΕ?

Nαι,νικησε η ΕΣΚΑ 111-29.... smile.gif
stef
QUOTE(politen @ Apr 6 2008, 11:44 ) *
Συμφωνω πως εγινε ενα πολυ καλο και δυνατο παιχνιδι με παρα πολλα φαουλ και απο τις δυο πλευρες!!!
Αν εξαιρεσουμε τα πρωτα 2-3 λεπτα οι Εσπεριδες ηταν παντα μπροστα στο σκορ!!!Στο ημιχρονο η διαφορα ηταν 9 ποντοι κ στο τριτο δεκαλεπτο εφτασε τους 18 ohmy.gif ohmy.gif
Μετα κ απ αυτο το παιχνιδι οι Εσπεριδες εδειξαν οτι δικαια βαδιζουν προς την 6η συνεχομενη κατακτηση του πρωταθληματος 77.gif 77.gif
icon_wave.gif icon_wave.gif

Η ομαδα μου πηγε παρα πολυ καλα αλλα δυστυχως οι "μεγαλες δυναμεις" δεν αφησαν το παιχνιδι να εξελιχθει ομαλα!!!!! dry.gif shot.gif
Οσοι ησασταν στο γηπεδο μπορειτε να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε και δεν ειμαι καθολου υπερβολικη.Δεν γραφω πολλα γτ αν και πρεπει ,δεν θελω να θειξω κανενα αλλα εχθες οποιος ειχε ματια εβλεπε τι γινοταν! peace.gif
Κανεις δεν μπορει να καταλαβει πως ειναι να σου περνουν ενα παιχνιδι μεσα απο τα χερια σου με το "ετσι θελω"
ενω τα εχεις δωσει ολα!
μπορει να σας φαινεται παραξενο που με διαφορα 15 ποντων το παιχνιδι ηταν δικο μας...η ψυχολογια ομως ηταν....γτ οταν πας στους 9 και ειναι ολη η εξεδρα και φωναζει για σενα το εχεις!το πιστευεις αφου εισαι ικανος να το καταφερεις. bball.gif
αν ομως οι εξωγηπεδικοι ειναι μαζι σου ενω αυτοι που ειναι μεσα ειναι μονο με τους αλλους, δεν γινεται παντα αυτο που θες εσυ! wink.gif
τελος η ομαδα μου μετα απο 2 τραυματισμους (ενας κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και ενας κατα την διαρκεια της εβδομαδας) τα εδωσε ολα και δεν αφησε το παιχνιδι ακομα οταν η διαφορα πηγε στους 18 αλλα και ουτε οταν ηταν 8π. πισω 2λεπτα πριν την ληξη....
Επειδη σεβομαι το φορουμ αλλα και τους ανθρωπους σε αυτο δεν γραφω παραπανω...ο νοω νοειτω.

Καλη συνεχεια στις ομαδες! 41.gif blove.gif

smiley.gif smiley.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(stef @ Apr 6 2008, 12:29 ) *
Η ομαδα μου πηγε παρα πολυ καλα αλλα δυστυχως οι "μεγαλες δυναμεις" δεν αφησαν το παιχνιδι να εξελιχθει ομαλα!!!!! dry.gif shot.gif
Οσοι ησασταν στο γηπεδο μπορειτε να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε και δεν ειμαι καθολου υπερβολικη.Δεν γραφω πολλα γτ αν και πρεπει ,δεν θελω να θειξω κανενα αλλα εχθες οποιος ειχε ματια εβλεπε τι γινοταν! peace.gif
Κανεις δεν μπορει να καταλαβει πως ειναι να σου περνουν ενα παιχνιδι μεσα απο τα χερια σου με το "ετσι θελω"
ενω τα εχεις δωσει ολα!
μπορει να σας φαινεται παραξενο που με διαφορα 15 ποντων το παιχνιδι ηταν δικο μας...η ψυχολογια ομως ηταν....γτ οταν πας στους 9 και ειναι ολη η εξεδρα και φωναζει για σενα το εχεις!το πιστευεις αφου εισαι ικανος να το καταφερεις. bball.gif
αν ομως οι εξωγηπεδικοι ειναι μαζι σου ενω αυτοι που ειναι μεσα ειναι μονο με τους αλλους, δεν γινεται παντα αυτο που θες εσυ! wink.gif
τελος η ομαδα μου μετα απο 2 τραυματισμους (ενας κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και ενας κατα την διαρκεια της εβδομαδας) τα εδωσε ολα και δεν αφησε το παιχνιδι ακομα οταν η διαφορα πηγε στους 18 αλλα και ουτε οταν ηταν 8π. πισω 2λεπτα πριν την ληξη....
Επειδη σεβομαι το φορουμ αλλα και τους ανθρωπους σε αυτο δεν γραφω παραπανω...ο νοω νοειτω.

smiley.gif smiley.gif

θα ερθω να συμφωνησω μαζι σου στεφ... bball.gif
ημουν και εγω στο γηπεδο...και πιστευω οτι ο Φαρος μπορει να εχασε αλλα κερδισε η κερκιδα του... smile.gif
η ατμοσφαιρα ηταν πρωτογνωρη για αγωνα κορασιδων!! 41.gif
οντως οι 2 αυτοι τραυματισμοι δημιουργησαν αρκετα προβληματα στην ομαδα του Φαρου... sad.gif
δεν θα κρινω εγω αν οι εσπεριδες αξιζαν την νικη η οχι...απλα οι διαιτητες σε καποια σημεια ηταν απαραδεκτοι... 68.gif αλλα τα εχουμε πει πολλες φορες αυτα για τυος διαιτητες... rolleyes.gif
οι Εσπεριδες ειναι ομαδα με καλες υποδομες αλλα να μην ξεχναμε οτι και ο Φαρος μεχρι περυσι "δεν υπηρχε" οποτε μονο για την πορεια της ομαδας φετος αξιζουν πολλα 41.gif 41.gif 41.gif
συγχαρητηρια στα κοριτσια και των Εσπεριδων και του Φαρου τα οποια δν πρεπει να το βαζουν κατω!!! smile.gif 41.gif
καλη συνεχεια και απο μενα..! smile.gif
basket is life
QUOTE(coach a @ Apr 5 2008, 10:45 ) *
Καταρχήν είμαι ο Γιαννουλάκης, και είχα αποφασίσει να μην ανακατευτώ ουσιαστικά στις συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ ν ανέχομαι και το κάθε νιάνιαρο να με βρίζει και μένα και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα εδώ και 12 χρόνια!! Σήμερα δε, γράφω αναγκαστικά με άλλο όνομα γιατί μόλις έφτασα Τάμπα Φλόριντα για το final 4 του κολεγειακού των γυναικών και δεν θυμόμουν το password... ;Oσον αφορά τις Εσπερίδες, όταν τις ανέλαβα είχαν αποκλειστεί από το κύπελλο και είχαν χασει στα 6 ματς 2 φορές από τους 2 τελευταίους. Κάναμε 18 νίκες στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος και 8 στα 10 Ευρωπαικά. Αν είν αυτό αποτυχία, τι να πω,εσείς οι ξερόλες παντογνώστες που δεν έχετε ασχοληθεί με τίποτε, αλλά με περισσή ευκολία κάνετε κριτική στους πάντες, είστε οι μόνοι αήτητοι...
Για τις κορασίδες δεν έχω να προσθέσω τίποτε. Επί 4 χρόνια 15 παιδιά δουλεύουν σαν σκυλιά 6 μέρες τη βδομάδα με φοβερή πίεση, και πάντα κάνοντας πρωταθλητισμό. Με συγχωρείτε αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά, παίζοντας ή παρακολουθώντας απέξω, του να παίζεται η χρονιά σου κάθε χρόνο σε 1-2 παιχνίδια και να πρέπει χωρίς σοβαρά παιχνίδια στα πόδια σου,για να είσαι έτοιμος τότε που χρειάζεται,να ψάχνεις να κερδίσεις έστω ψίχουλα την κάθε αγωνιστική.... Αν σε κάθε παιχνίδι που παίρνουμε διαφορά σταματάμε να παίζουμε, τι έχουν τα παιδιά να κερδίσουν απ αυτό το πρωτάθλημα? Οσον αφορά το πρες, είναι αποτέλεσμα φιλοσοφίας των ομάδων μας, με βάση το υλικό που έχουμε, και τα παιδιά το έχουν πια μέσα τους. Τα τελευταία 15 χρόνια η μόνη παίκτρια πάνω από 1.80 που έχουμε βγάλει είναι η Πλαβούκου! Τι να παίζουμε για να διακριθούμε σε υψηλό επίπεδο? Το ίδιο και με τη ζώνη που λέει στα δύσκολα ματς. Με τι υλικό, στις κορασίδες ειδικά θα τα βάλουμε με τις καλές ομάδες μες το καλάθι? Για δε τις μεταγραφές στις κορασίδες που γενικολογούν κάποιοι, πόσες έχουμε φέτος?
Για το παιχνίδι με τον Αρη πατάτε σ ένα ειδικής σημασίας παιχνίδι, ένα στα 4 χρόνια. Οι άνθρωποι δημιούργησαν, με αρχηγό τον προπονητή, ένα κλίμα τρομοκρατίας βρίζοντας και λοιδωρόντας τις 93-94 τις δικές μας και τον προπονητή τους ,σε μια προσπάθεια ν ανέβουν κατηγορία με το έτσι θέλω, κερδίζοντας πάνω από 20π που είχαν χάσει. Εγω ο ίδιος τους είχα ενημερώσει πριν το πρώτο ματς οτι δεν ενδιαφερόμαστε ν ανέβουν οι Ευπυρίδες Α κατηγορία, το καλοκαίρι αυτή η ομάδα θα διαλυθεί, άρα οτι και να γινόταν θ ανέβαιναν..., και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν δεν χρειαζόταν. Ασε που τους είχαμε δώσει το καλοκαίρι και 4 παίκτριες στο γυναικείο και ούτε αυτό δεν σεβαστηκαν..
Αυτά για την ώρα, επειδή αυτό που έκανα σήμερα δεν ειν κι εύκολο απ την άλλη άκρη του κόσμου, επιτρέψτε μου να μην απαντήσω σε τίποτε άλλο, δεν νομίζω πως χρειάζεται άλωστε, όποιος και πάλι δεν μπορεί να καταλάβει ας προσπαθήσει να μπεί στα παπούτσια μου και να σκεφτεί κι από τη δική μου πλευρά τα πράγματα... Ευχαριστώ και καλή βδομάδα..

για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα και χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος,το fair play που αναφερετε δειχνεται με αλλο τροπο.οταν μια ομαδα δυνατη παιζει με μια πιο αδυναμη το καλυτερο που εχει να κανει για να δειξει σεβασμο στον αντιπαλο ειναι να δωσει τον καλυτερο της εαυτο και να αγωνιστουν ολες οι κοπελες σαν να παιζουν για τον τελικο κοσμου!αυτη ειναι σωστη φιλοσοφια ομαδας!το να συμβιβαζομαστε με τη μετριοτητα και να χαλαρωνουμε επειδη η αλλη ομαδα δεν μπορει να μας αντιμετωπισει δεν φερει κανενα κερδος σε κανεναν γιατι υποτειθεται πως τα κοριτσια δεν προετοιμαζονται για να αντιμετωπισουν πιο αδυναμες ομαδες!σκεφτειται να παιζατε με καποια πιο δυνατη ομαδα και οι αντιπαλες παιχτριες να ηταν εσκεμενα πιο χαλαρες και να μην επαιζαν οπως πραγματικα μπορουσαν.αυτο εμενα προσωπικα θα με προσεβαλλε καθως θα μου εδιχνε πως ο αλλος δεν με υπολογιζει και με παιρνει για την πλακα!ας σκεφτομαστε πιο σφαιρικα πριν βγαλουμε τα συμπερασματα μας και μετα να ασκουμε κριτικη με τοσο εντονο τροπο και μαλιστα στα παιδια! peace.gif peace.gif
basket is life
QUOTE(B.I.L @ Apr 6 2008, 14:53 ) *
Nαι,νικησε η ΕΣΚΑ 111-29.... smile.gif

που βρισκεται η εσκα αυτη τη στιγμη?εχει και αλλα παιχνιδια να δωσει?
politen
QUOTE(stef @ Apr 6 2008, 15:29 ) *
ενω τα εχεις δωσει ολα!

smiley.gif smiley.gif

Δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου.
Ησασταν 18 πόντους πίσω και σας πήραν το παιχνίδι μέσα απο τα χέρια
μόνο και μόνο επειδή σας εμψύχωνε η εξέδρα ? 39.gif

Για τους διαιτητές δεν θα ΄πρέπει να υπάρχει παράπονο,
γιατι έδιναν φαουλ ακόμα και όταν οι Εσπερίδες ήταν 'στημένες' στην αμυνα
με αποτέλεσμα να εκτελέσετε άπειρες βολές (άσχετο άν χάθηκαν οι περισσότερες) wink.gif

Δεν αμφιβάλλει κανείς για την άνοδο του Φάρου τα τελευταία χρόνια,
αλλο αυτό όμως και άλλο ότι δικαιούσασταν τη νίκη wink.gif

Καλή επιτυχία για τη συνέχεια icon_wave.gif
B.I.L
QUOTE(basket is life @ Apr 6 2008, 09:51 ) *
που βρισκεται η εσκα αυτη τη στιγμη?εχει και αλλα παιχνιδια να δωσει?

Noμιζω πως ηταν ο τελευταιος αγωνας...Ισως γινουν καποια φιλικα για να προετοιμαστουν οι κοπελες πριν το fainal4... wink.gif
B.I.L
Η ΑΕΚ Περιστεριου νικησε στον τελευταιο της αγωνα κι ετσι η 4η ομαδα που θα αποχαιρετησει την κατηγορια ειναι η Δαφνη.... wink.gif
basket4
4/5/2008
Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2007-08
Σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας, του Καταστατικού, των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. και της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2007-2008
Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2007-2008, με τους ακόλουθους όρους

ΑΡΘΡΟ 1ο : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝA ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1) Στους προκριματικούς δικαιούνται να πάρουν μέρος οι Πρωταθλητές των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, χωρισμένοι σε 4 Ομίλους, ως εξής:
Α) ΕΚΑΣΑΜΑΘ,ΕΚΑΣΧ,ΕΚΑΣΚΕΜ & ΕΚΑΣΔΥΜ.
Β) ΕΣΚΑΗ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ & ΕΣΚΑΒΔΕ
Γ) ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ & ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Δ) ΕΣΚΑΝΑ,ΤΕ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ,ΤΕ ΧΙΟΥ,ΤΕ ΣΑΜΟΥ&ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ
2) Στους τελικούς θα πάρουν μέρος έξι (6) Σωματεία και συγκεκριμένα οι πρώτοι νικητές των 4 Προκριματικών Ομίλων και οι Πρωταθλητές ΕΣΚΑ & ΕΚΑΣΘ.
Aπαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των Πρωταθλητών των Ενώσεων και των Τ.Ε. , είναι ότι πρέπει να προέρχονται από Πρωταθλήματα στα οποία πήραν μέρος τουλάχιστον τέσσερα (4) Σωματεία, όπως ορίζεται από σχετική διάταξη της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων περιόδου 2007-2008.

ΑΡΘΡΟ 2ο : ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Οι αγώνες του Α΄ Ομίλου θα τελεσθούν στην Θεσ/νίκη 30/4-4/5/2008.
Οι αγώνες του Β΄Ομίλου θα τελεσθούν 30/4-4/5/2008 σε τόπο που θα
γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
Οι αγώνες του Γ΄ Ομίλου θα τελεσθούν 30/4-4/5/2008 σε τόπο που θα
γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
Οι αγώνες του Δ΄ Ομίλου θα τελεσθούν στην Αθήνα 30/4-4/5/2008.
Οι τελικοί για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Κορασίδων θα τελεσθούν σε τόπο και χρόνο που θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα.

ΑΡΘΡΟ 3ο : ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων για τους προκριματικούς και τους τελικούς, πρέπει να υποβληθούν στην ΕΟΚ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11/4/2008.
Στις δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρονται τα χρώματα της Ομάδας σε δύο τύπους.
Η κλήρωση των προκριματικών αγώνων του Α΄ Ομίλου θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 και Παπαναστασίου ), την Δευτέρα 14/4/2008 στις 12.00.
Η κλήρωση των προκριματικών αγώνων των Ομίλων Β,Γ,Δ θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ, την Δευτέρα 14/4/2008, στις 12.00.

ΑΡΘΡΟ 4ο : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Α) ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ
Τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς αγώνες, θα συναντηθούν μεταξύ τους (κατά ΄Ομιλο), με σύστημα πουλ (ένας με όλους), σε ένα γύρο και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.
Οι πρώτοι νικητές των τεσσάρων (4) Ομίλων προκρίνονται για τους τελικούς.
Β) ΤΕΛΙΚΟΙ
Τα έξι (6) Σωματεία που θα πάρουν μέρος στους τελικούς αγώνες, θα συναντηθούν μεταξύ τους, με σύστημα πουλ (ένας με όλους), σε ένα γύρο και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

ΑΡΘΡΟ 5ο : ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Στους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού θα χρησιμοποιηθούν υποχρεωτικά δερμάτινες μπάλες MOLTEN νέου τύπου SIZE – 6, μη εφαρμοζομένης της παρ. 5 του άρθρου 37 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 6ο : ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων δικαιούνται να πάρουν μέρος αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας, των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. και της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2007-2008 και έχουν γεννηθεί το έτος 1992 και νεώτερες.
Επισημαίνεται ότι στην προκριματική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων δικαίωμα συμμετοχή θα έχουν αποκλειστικά και μόνον δώδεκα (12) Αθλήτριες, που θα αναγράφονται σε ονομαστική κατάσταση που θα κατατίθεται, πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε φάσης, στην γραμματεία των αγώνων, χωρίς δικαίωμα αντικατάστασης Αθλήτριας, για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. H αντικατάσταση Αθλητριών επιτρέπεται μόνο από την προκριματική φάση στην τελική.

ΑΡΘΡΟ 7ο : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Α) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Για τη βαθμολογία των Σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το Αρθρο 47 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. (2 βαθμοί για τη νίκη, 1 βαθμός για την ήττα - συμπεριλαμβανομένου και αγώνα που χάθηκε από αδυναμία / άρθρο 21 Κανονισμών Παιδιάς - και μηδέν (0) βαθμοί για αγώνα που χάθηκε από υπαιτιότητα - ΄Αρθρο 46 Κανονισμών ΕΟΚ & Αρθρο 20 Κανονισμών Παιδιάς).
Β) ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για την κατάταξη ισχύει το άρθρο 48 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 46.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας :
α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο (2), τότε λαμβάνεται υπόψη το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα.
β) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από δύο (2), τότε καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν, στους μεταξύ τους αγώνες και με βάση τον πίνακα αυτό γίνεται η μεταξύ τους κατάταξη.
γ) Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα ισοβαθμία, τότε για τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν, λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.
δ) Αν παρά ταύτα συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων σε όλους τους αγώνες τους, στον Ομιλο που συμμετείχαν.
ε) Σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας και αφού μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων η ισοβαθμία περιοριστεί μόνο σε δύο ομάδες, τότε αυτόματα εφαρμόζεται η διαδικασία της παραγράφου α.
Αν η ισοβαθμία αφορά περισσότερες των δύο ομάδων, τότε επαναλαμβάνεται η διαδικασία της παραγράφου β.
Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΟΝΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ.

ΑΡΘΡΟ 8ο : ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Οι ενστάσεις υποβάλλονται σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 54 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., πρέπει δε να υποστηριχθούν με υπόμνημα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και να συνοδεύονται από παράβολο 100 ΕΥΡΩ
Α) Οι ενστάσεις που αναφέρονται σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής Κανονισμών Παιδιάς, εκδικάζονται από το προβλεπόμενο στον ισχύοντα Κανονισμό Διαιτησίας ΄Οργανο
Β) Οι υπόλοιπες ενστάσεις εκδικάζονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Κ.
Οι προσφυγές κατά των αποφάσεων της παραγράφου Α΄ ασκούνται ενώπιον της ΚΕΔ/ΕΟΚ και συνοδεύονται από παράβολο 150 ΕΥΡΩ.
Οι προσφυγές κατά των αποφάσεων της παραγράφου Β΄ασκούνται ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ.
Η άσκηση προσφυγής δεν αναστέλλει τη διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος.
Αγώνας που θα κριθεί, ύστερα από αποδοχή ένστασης, ότι πρέπει να επαναληφθεί, θα τελείται σε χρόνο που θα καθορίζεται από την Ε.Ο.Κ.
Τα Σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα, καθώς και οι αθλήτριές τους, συμφωνούν, αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση των κάθε φύσης διαφορών που θα προκύψουν μεταξύ τους και που έχουν σχέση με την εφαρμογή και ερμηνεία των Νόμων που ισχύουν, του Καταστατικού, των Κανονισμών και των Προκηρύξεων της Ε.Ο.Κ. (με βάση τους οποίους διεξάγονται τα διά φορα Πρωταθλήματα και που αποτελούν σύμβαση μεταξύ Ε.Ο.Κ., Σωματείων και Αθλητριών), μόνο τα Διοικητικά όργανα που προβλέπονται από τις διατάξεις αυτές, απαγορευομένης ρητώς κάθε προσφυγής στα Πολιτικά Δικαστήρια.

ΑΡΘΡΟ 9ο : ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ - ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Τα Σωματεία που αγωνίζονται, υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται από τον Κανονισμό Πρωταθλημάτων, οι δε Διοικητικοί και υπόλοιποι παράγοντες και οι αθλήτριες των Σωματείων, καθώς και οι προπονητές και κωουτς , στις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις των υπολοίπων Κανονισμών
ΑΡΘΡΟ 10ο : ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΚΡΙΤΕΣ - ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟΙ
Οι Διαιτητές και οι Κριτές των αγώνων ορίζονται από την ΚΕΔ της Ε.Ο.Κ.
Οι Γυμνασίαρχοι των αγώνων ορίζονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΟΚ.

ΑΡΘΡΟ 11ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
1) Σε κάθε Διαιτητή θα καταβάλλονται 40 ΕΥΡΩ για κάθε αγώνα και σε κάθε Κριτή και Γυμνασίαρχο 20 ΕΥΡΩ.
2) Σε κάθε Διαιτητή που μετακινείται θα καταβάλλονται επιπλέον :
α) Αξία εισιτηρίων (αεροπλάνου, λεωφορείου ή σιδηροδρόμου), ανάλογα.
β) Ημεραργία
3) Σε κάθε Σωματείο που μετακινείται θα καταβάλλεται αποζημίωση για τη μετακίνηση έως 14 ατόμων (12 Αθλήτριες και 2 Συνοδοί), το ύψος της οποίας καθορίζεται με απόφαση της Ε.Ο.Κ.
Σημειώνεται ότι η Ε.Ο.Κ., σε κάθε περίπτωση μετακίνησης Σωματείου, δεν πρόκειται να καταβάλει την αξία αεροπορικού εισιτηρίου, αλλά μόνο σιδηροδρόμου (β΄ θέση), λεωφορείου ή πλοίου (β΄ θέση), ανάλογα.
Τονίζεται ιδιαίτερα ότι ο αριθμός των συνοδών σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αυξηθεί σε βάρος του αριθμού των αθλητριών.
Σε περίπτωση που οι αθλήτριες Σωματείου είναι λιγότερες από τους προβλεπόμενους, τότε η αποζημίωση του Σωματείου θα μειώνεται ανάλογα με τον αριθμό των αθλητριών που λείπουν.
Η διαμονή και διατροφή των Σωματείων θα εξασφαλισθεί με μέριμνά τους, πλην της περίπτωσης που θα υπάρξει φιλοξενία και μόνο για την τελική φάση.
Το ακριβές για κάθε περίπτωση ποσό, θα καθορισθεί έγκαιρα από την ΕΟΚ.

ΑΡΘΡΟ 12ο : ΕΠΑΘΛΑ
Στην Πρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων θα απονεμηθεί Κύπελλο με δίπλωμα, στις δε αθλήτριές της 12 χρυσά μετάλλια.
Στην Β΄ και Γ΄ νικήτρια θα απονεμηθούν διπλώματα και στις αθλήτριές τους 12 αργυρά και χάλκινα μετάλλια, αντίστοιχα.

ΓΕΝΙΚΑ
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος και που δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό Πρωταθλημάτων, από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων, από την παρούσα, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση, αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.
basket4
να ρωτησω κατι βρε παιδια...
η Ακαδημια Ηλιουπολης δεν θα εκανε τελη Απριλιου ενα τουρνουα εις μνημη του αδικοχαμενου προπονητη Μπουμπουλη?

ακουσα οτι ο Μπασουρης δεν υπογραφει για να γινει το τουρνουα και κατι τετοια...ισχυει?
υπαρχει καποιος λογος που γινεται αυτο?
αν μπορει ας με διαφωτησει καποιος... blink.gif blink.gif
stef
QUOTE(basket4 @ Apr 10 2008, 23:45 ) *
η Ακαδημια Ηλιουπολης δεν θα εκανε τελη Απριλιου ενα τουρνουα εις μνημη του αδικοχαμενου προπονητη Μπουμπουλη?

ακουσα οτι ο Μπασουρης δεν υπογραφει για να γινει το τουρνουα και κατι τετοια...ισχυει?

Και εγω εμαθα κατι τετοιο αλλο δεν ξερω παραπανω πληροφοριες. bball.gif
ας μας φωτησει καποιος γτ οσο να'ναι το περιμενουμε!!!! smiley.gif
stef
τελική φάση Κορασίδων-4η αγωνιστικη:

Κλ. Έσπερος 17.00 Πειραϊκός –Ευρυάλη (Γαρίνη , Φραγκιαδάκης)

κλ. Βούλας 16.30 Πανιώνιος – Φάρος (Αρφαρά. Μαραβέλιας)

Νέο κλ. Αγ. Δημητρίου 17.30 Πρωτέας Β.–Εσπερίδες (Ντζαμάρας , Οικονομίδης)

Καλη επιτυχια σε ολους! smiley.gif
athina
μηπως ξερει κανεις να με ενημερωσει για κανενα μπασκετικο καμπ που θα γινει το καλοκαιρι?
soouza
QUOTE(athina @ Apr 11 2008, 15:36 ) *
μηπως ξερει κανεις να με ενημερωσει για κανενα μπασκετικο καμπ που θα γινει το καλοκαιρι?

Εγώ μπορώ αλλά για λεπτομέρεις στείλε μου private message. smiley.gif
Daskalopoulou_fan
QUOTE(basket4 @ Apr 10 2008, 23:45 ) *

Οντως κατι τετοιο ειχε συμβει....Ευτυχως ομως κανονιστηκαν ολα... biggrin.gif
Το τουρνουα <<Μπουμπουλης Κωστας>>θα γινει οπως ειχε προγραμματιστει απο την αρχη...και ευχαριστουμε θερμα οσους βοηθησαν.
Οι ημερομηνιες και οι ωρες θα ειναι οι ιδιες (οπως ειχαν ποσταρει και πριν λιγες μερες).Οσο για τις ομαδες που θα συμμετεχουν ισως υπαρξουν καποιες αλλαγες,αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα.
Ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τοτε και να μην εχουμε απροοπτα...Εξαλλου μην ξεχναμε και τον λογο για τον οποιο θα διεξαχθει....Ελπιζω να σας βοηθησα. smile.gif icon_wave.gif

Καλη επιτυχια στις ομαδες!! smiley.gif
basket4
QUOTE(Daskalopoulou_fan @ Apr 12 2008, 01:06 ) *
Οντως κατι τετοιο ειχε συμβει....Ευτυχως ομως κανονιστηκαν ολα... biggrin.gif
Το τουρνουα <<Μπουμπουλης Κωστας>>θα γινει οπως ειχε προγραμματιστει απο την αρχη...και ευχαριστουμε θερμα οσους βοηθησαν.
Οι ημερομηνιες και οι ωρες θα ειναι οι ιδιες (οπως ειχαν ποσταρει και πριν λιγες μερες).Οσο για τις ομαδες που θα συμμετεχουν ισως υπαρξουν καποιες αλλαγες,αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα.
Ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τοτε και να μην εχουμε απροοπτα...Εξαλλου μην ξεχναμε και τον λογο για τον οποιο θα διεξαχθει....Ελπιζω να σας βοηθησα. smile.gif icon_wave.gif

Καλη επιτυχια στις ομαδες!! smiley.gif

ωραια...
μπραβο παιδια...!
πολυ χαιρομαι!!!
θα ειμαι απο τους πρωτους που θα ρθω να σας δω!!
ειστε ψυχαρες ολες σας! smiley.gif smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.