Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Denver Nuggets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger

Denver Nuggets




Υγεία να έχουμε!




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 36-46
Leaders (2013-2014):



Πόντοι: Ty Lawson 17.6
Ριμπάουντ: J. Hickson 9.2
Ασσίστ: Ty Lawson 8.8

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:LawsonSG:AfflaloSF:Chandler (Gallinari)PF: FariedC:Mozgov


Πάγκος:
PG's: Eric Green, Nate Robinson
SG's: Randy Foye, Garry Harris
SF's: Danilo Gallinari, Alonzo Gee, Quincy Miller
PF's: Darrell Arthur
C's: Javale McGee, J.J Hickson, Jusuf Nurkic

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Arron Afflalo (trade via Magic), Eric Green (FA), Garry Harris (trade via Bulls), Alonzo Gee (FA), Jusuf Nurkic (trade via Bulls)
Draft Picks: Doug McDermott (#11, 1st round)

Έφυγαν: Aaaron Brooks (FA), Evan Fournier (traded to Magic), Jordan Hamilton (FA), Anthony Randolph (traded to Bulls), Jan Vesely (FA)

Προπονητής:
Brian Shaw

Η πρώτη του χρονιά στο Denver σαν rookie προπονητής δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη αφού η ομάδα δεν κατάφερε να μπει στα play-off. Οι τραυματισμοί πολλών σημαντικών παιχτών λειτουργεί σαν ελαφρυντικό για τον Shaw που στην 2η χρονιά του έχει όλους τους παίχτες του έτοιμοπόλεμους (η σχεδόν ετοιμοπόλεμους) και με την ίδια συνταγή, αυτή του επιθετικού και γρήγορου μπάσκετ, θα προσπαθήσει να κερδίσει μια από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα play-off.

Σχόλιο:
Ο Gallinari επέστρεψε, ο McGee το ίδιο, και ακόμα και αν δεν είναι έτοιμοι απολύτως σίγουρα φέρνουν χαμόγελα στο Pepsi center (ο McGee για πολλούς λόγους). Με μαέστρο τον Lawson και με σημαντική βοήθεια από τον Afflalo που δεν μπορεί να αποχωριστεί την πόλη από ότι φαίνεται οι Nuggets ξεκινουν την χρονιά με προσδοκίες για επιστροφή στα play-off. Δεν ξεχνάμε φυσικά τον Faried ο οποίος ήταν ο άτυπος MVP της team USA στο πρόσφατο παγκόσμιο και έρχεται με φόρα να ισοπεδώσει μπασκέτες και αντιπάλους. Ταλέντο υπάρχει, στον πάγκο έχουν παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν (Chandler, Robinson), μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα εγκλιματιστούν οι τραυματίες και αν θα μείνουν υγιείς μέσα στην σεζόν. Η ομάδα τρέχει αλλά θα πρέπει να κοιτάξει λίγο και την άμυνα της (ήταν η 3η χειρότερη την χρονιά που πέρασε με μο 106.5 πόντους) για να έχει τύχη. Σε αυτή τη δύση, θα είναι σίγουρα επιτυχία αν τα καταφέρουν.

Πρόβλεψη:
40-42

Conference rank:
9-10

Division rank:
3

jasonick
Θα έφτιαχνα ένα θέμα για το ποιος coach θα αποχωρήσει πρώτος αλλά κάτι μου λέει ότι ο Shaw θα πάρει όλες τι ψήφους.
Πραγματικά οι Nuggets δεν καταλαβαίνεις τι παρουσιάζουν στο παρκέ. Η ομάδα δεν έχει ταυτότητα και πως να έχει δηλαδή, όταν σε κάθε ματς βλέπεις διαφορετικά rotation με παίκτες από εκεί που έπαιρναν DNP στο επόμενο ματς να βαράνε 30άρια. Μέσα σε όλα αυτά φαίνεται ο Shaw να έχει χάσει τα αποδυτήρια από περιστατικά όπως το χθεσινό με τον αρχηγό Affalo να μην παίζει ούτε δευτερόλεπτο στο 2ο ημίχρονο.
Καταλαβαίνω τη λογική της απόλυσης του Karl αλλά τα τελευταία 2 χρόνια οι Nuggets έχουν κάνει βήματα πίσω, μην ξεχνάμε ότι ήταν ομάδα των 50 νικών και πλέον που λέει ο λόγος θα μείνουν εκτός διεκδίκησης των playoff από τον Δεκέμβρη.

Υ.Γ: Διώχτε μωρέ τον απατεώνα τον McGee να πάρει λεπτά το πουλέν.

Υ.Γ2: Τα πρώτα δείγματα του Gallo είναι απογοητευτικά αλλά ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ λέμε.
SG3ptshooter
Σο παίρνει την κατεύθυνση που όλοι ξέραμε ότι θα πάρει περίπου στις 10-15 Δεκέμβρη του 2013...
https://twitter.com/WojYahooNBA/status/572814206728318976
Kάτσε να το κάνω hashtag που αρέσει σε μερικούς μερικούς:
#kanenas_sevasmos_sthn_anagkh_mas_gia_kalh_kwmwdia
jasonick
Δεν έπρεπε να φύγεi o Shaw τη δεδομένη στιγμή, όταν οι Nuggets ήταν on pace για να πάρουν top 5 pick. tongue.gif
Πέρα από την πλάκα, η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει κατά πολύ με τον Hunt, ο οποίος έχει καθιερώσει ένα σταθερό rotation για 5 αγώνες, όταν ο Shaw δεν μπορούσε να το κάνει για 2 συνεχόμενους. Οι Nuggets στα 5 παιχνίδια του είναι στο 3-2 αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν παλέψει όλα τα ματς, ακόμα και με τους Rockets που ενώ στο τέλος είχε ανέβει η διαφορά για 3 περιόδους το Denver στεκόταν καλά.
Με τον τραυματισμό του Nurkic είδαμε κοντό σχήμα με τον Gallo στο 4 και τον Faried στο 5. Ο Ιταλός μετά από μία κακή χρονιά, φαίνεται ότι επανέρχεται βρίσκοντας το τρίποντο του ενώ δεν φαίνεται τόσο βαρύς στο παρκέ και φαίνεται πιο άνετος στην άμυνα αλλά και στην επίθεση όταν επιτίθεται στο καλάθι. Ο Faried παίζει να είναι ο πιο αδικημένος παίκτης φέτος με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούταν και περιμένω να δω τι θα κάνει με νέο προπονητή. Ο Lawson όταν είναι aggresive είναι από τους καλύτερους PG στο NBA και φέτος είδαμε να μην ψάχνει το δικό του σουτ τόσο πολύ αλλά να παίζει το ρόλο του οργανωτή περισσότερο, επίσης έχει τρομερή χημεία με τον Faried. Ο Barton ο οποίος ήρθε από το Portland δείχνει πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση και φαίνεται να του ταιριάζει ο ρόλος του σκόρερ από τον πάγκο. Έχει στυλάκι αλά Brewer αλλά μου φαίνεται πιο σταθερός και πιο ταλαντούχος από αυτόν. Περιμένω να δω και άλλα από αυτόν για να βγάλω μία σταθερή γνώμη. Ο Harris από τα λίγα που έχω δει δεν με έχει εντυπωσιάσει αλλά ok rookie είναι με ανταγωνισμό στην θέση του, σε μία ομάδα που λειτουργούσε δυσλειτουργικά όλη τη χρονιά οπότε δεν περίμενα πολλά πράγματα. Αν καταφέρουν και σταθούν τυχεροί στο draft ή αν πέσουν τόσο πολύ οι μετοχές του Mudiay tongue.gif πάρουν λεπουλέ Foye, Hickson, μείνουν υγιείς και πάρουν έναν καλό coach και όχι προπονητές του στυλ D'Antoni και Avery που ακούστηκαν, τους περιμένω πολύ δυνατούς.

Vintage Gallo
SG3ptshooter



Aκόμα το post για 50 νίκες.. 39.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.