Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
suspect
1. Τα γκρικλις. Αν είναι δυνατόν το 2010 να γράφουμε ετσι. Παλιότερα λέγαμε ότι δεν είχαν τα πληκτρολόγια την ελληνική και μετα το χρησιμοποιήσαμε επειδή και καλά, συνηθίσαμε και ουσιαστικά το κάνουμε για να καλύψουμε την άγνοιά μας στην ορθογραφία.

2. Οι προσκλήσεις για διάφορες βλακώδεις εφαρμογογές με χαζοπαιχνιδάκια

3. Ενας γνώστος ή ημίγνωστος που εχει μια σελίδα, να σε προσκαλεί κάθε λίγο και λιγάκι να γίνεις «θαυμαστής». Δεν θέλω ρε ! Μια – δυο φορές το καταλαβαίνω αλλά όχι κάθε εβδομάδα. Από τρεις φορές!

4. Το να πετάνε στον «τοιχο» σου ότι παπαριά τους έρχεται γεμίζοντας τη σελίδα σου με σκουπίδια

5. Οι προσκλήσεις σε κουιζ τύπου πόσο πιστός είσαι ή πόσο σου αρέσουν τα καναρίνια και τα φούξια γατιά

6. Η διάδοση ηλιθίων σπαμ μηνυμάτων που λένε πως το facebook θα γίνει συνδρομητικό, θα σου κλείσουν το λογαριασμό αν δεν κάνεις σπαμ στον κόσμο και αυτά που κάποιος χρειάζεται αίμα που συνήθως δεν υπάρχει

7. Τα tags σε φωτογραφίες. Με ρώτησες;

8. Ακόμα χειρότερα, το να ανεβάζουν φωτογραφίες σου, χωρίς tag με αποτέλεσμα να μην ξέρεις. Κάποια στιγμή, κατά λάθος, βλέπεις τη φωτογραφία σου και όταν ζητάς εξηγήσεις «ελα μωρέ πως κάνεις ετσι, ένα αστείο ηταν..»

9. Το σκούντηγμα – poke. Από τα πλεον άχρηστα «κουμπιά» που όταν το βλέπεις δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τι μου το στέλνεις; Θες να μιλήσεις; Μίλα!

10. Τα gifts. Παει ο άλλος και σου πετάει στον τοίχο τούρτες και κεράκια χωρίς καν να σε ρωτήσει αν τα θες. Σου κάνουν ένα προφιλ καρναβαλ-επιτάφιο.

11. Τα στατους που είτε αντικαθιστούν την ανθρώπινη επαφή «καλημέρα σας», είτε είναι εντελώς αδιάφορα «παω για ύπνο τώρα, καληνύχτα» - στα παπάρια μας, «βαριέμαι στο γραφείο» - μην ανησυχείς ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι το ιδιο λένε, είτε είναι ακρως εγωιστικά «κοιτάξτε τις φωτογραφίες μου, τι μου πάει το κοκκαλί ή το ζαχαρί;» Επίσης προσωπικά μηνύματα σε δημόσιο υφος: Μου σπας τα νεύρα, πόσο βλάκας είσαι, είσαι μεγάλος ψεύτης. Πες τα σε αυτόν που τον αφορούν! Και τέλος τα στάτους που λένε «Σουλα πάμε για καφέ» - στειλε της μήνυμα, ντρέπεσαι; - και οι διαρκεις αλλαγές του στάτους, κάθε μια ωρα, τύπου, «προσέξτε με».

12. Στη φωτογραφία προφιλ εχουν τον γκούφι, έναν σκύλο, ένα παιδί, ένα αυτοκίνητο. Αυτά μπορείς να τα βάλεις στη συλλογή σου, αλλά δεν είναι για φωτο – προφιλ

13. το πρήξιμο με τα events που αν κάνεις το λάθος και πατήσεις το «θα ερθω» μετά σου στέλνουν και καμιά δεκαριά mail υπενθύμισης ότι ο τάδε DJ θα είναι εκει, μην το ξεχάσεις ε; α! και μην ξεχάσεις επίσης να το στείλεις και σε ολους τους φίλους σου ( για να σε βρίζουν μετά )
Magnus92
To Fecebook το ιδιο ...
Ειναι απο τις μεγαλυτερες πληγες των συγχρονων κοινωνιων ...
Οσο μπορειτε μακρια απο αυτο ...
Alexmei
1. Τα σχόλια των "τριτων" όταν κάποιος αλλάζει την "ερωτική" του κατάσταση.

2. Το "πάτησες το ignore οταν σου έστειλα πρόσκληση να "γίνουμε φίλοι" αλλά εγώ σου ξαναστέλνω".

3. Τι είναι το poke?
NBAholic
Όρεξη να έχει κανείς να βρίσκει μειονεκτήματα. Θα ήθελα να προσθέσω μερικά ακόμη:

-Οι εθνικιστικές σελίδες του στιλ: "Η απάντησή μας στην τουρκική σελίδα που έχει 10.000.000 μέλη. Εμείς 20.000.000!". Να ήμασταν και σε θέση να τους συναγωνιστούμε πληθυσμιακά, θα είχε και κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά τώρα τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; Ότι έχουμε πιο πολλούς εθνικιστές από την Τουρκία; Ακόμη κι αν είχαμε, αυτό θα ήταν καλό;

-Αποτελεί άλλη μια πηγή για επικές στιγμές αποτυχίας, ιδίως αν δεν προσέχεις ποιους δέχεσαι για φίλους. Ένα δείγμα: http://www.oddee.com/item_96937.aspx

-Οι fan pages συγκεκριμένων φράσεων που επειδή έχουν μέσα μια ή περισσότερες από τις λέξεις/φράσεις "μαλάκας", "σκατά", "κι εγώ μισώ να...", "έλεος με...", κτλ, θεωρείται πολύ uncool να μην είσαι φαν μερικών. Όχι, δεν ενδιαφέρομαι να γίνω φαν της έκφρασης "όταν ο Θεός μοίραζε μαλακία, εσύ παραπονιόσουν ότι σου κλέβουν τη θέση".

-Το ότι σε κάθε δημοφιλή σελίδα, οι διάφοροι φανς ποστάρουν ό,τι άσχετο με το θέμα της τους κατέβει στο κεφάλι. Όχι βιντεοκλίπ από μια ροκ συναυλία σε σελίδα ΝΒΑ. Όχι εκκλήσεις "χάθηκε 8χρονο παιδί, διαδώστε το παντού" σε σελίδα του τάδε δημοφιλούς ηθοποιού (τυχαία παραδείγματα).

-Να δέχεσαι e-mails για πληροφορίες όπως ποιος θέλει να γίνει φίλος σου, πάει κι έρχεται. Να δέχεσαι e-mails για το ότι ένας από τους 840 φίλους σου σχολίασε στον τοίχο ενός άλλου κι ένας τρίτος του σκάλιξε έναν ψηφιακό ανδριάντα, αυτό θέλει διαστροφική αφοσίωση για να είναι ενδιαφέρον.

-Φαίνεται ότι πολλοί Έλληνες, αλλά και εκατομμύρια από άλλες εθνικότητες, ενοχλούνται ιδιαίτερα από το πρόγραμμα Google Street View για λόγους που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα, ιδιωτικές στιγμές και δε θέλουν την εφαρμογή του στις χώρες τους. Ε, δε χρειάζεται να προχωρήσω.

-Η ευκολία να σβήσεις το λογαριασμό σου από το Facebook είναι σχεδόν συγκρίσιμη με την ευκολία να απαγορευτεί η λειτουργία της προαναφερθείσας εφαρμογής στη χώρα σου από προσωπική σου πρωτοβουλία.

Και φυσικά

-Ακούς ότι "όλοι είναι μέσα", γίνεσαι μέλος για να βρεις γνωστούς σου από το Basketforum και δε βρίσκεις ψυχή (έτσι, κ.Διαχειριστά; 45.gif ). Όπου να 'ναι καταφτάνουν και τα κάθε λογής "penis enlargement 4u" φυντάνια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.