Δυστυχως δν θα καταφέρω να ειμαι κάτω αφού διανυω το πιο κρισημο εξαμηνο της σχολής μου και η μη παρακολουθηση καποιων μαθηματων μπορει να αποβεί τραγικά μοιραία.
(Για να μην αρχισουν τις ειρωνιες οι γνωστοι,απλα να αναφερω οτι Πεμπτες ξυπναω στις 7 το πρωι και Παρασκευες καθομαι τουλαχιστον 7 ωρες στο ΤΕΙ. Και μονο αυτα τα στοιχει δειχνουν την σοβαροτητα της καταστασης μου )
Κριμα γιατι ηθελα πολυ να ειναι... Τι να κανουμε,τηλεοραση,μεγαλη παρεα σπιτι μου,θα συνδεσω και τον ενισχυτή για καλο ήχο και θα κανω το σπιτι μου να μοιαζει οσο το δυνατον περισσοτερο με γηπεδο.
(Ουτως η αλλος,τοσο αθλιο γηπεδο ειναι το ΣΕΦ που εκτος απο τον παλμο του κοσμου (κοινως "γαυριλα",το ματς φαινεται καλυτερα απο την τηλεοραση. )
Με χαρα επισης βλέπω παρα πολλούς,μεχρι προτινος αντι-Ολυμπιακους κτλ, να θελουν τον Ολυμπιακο να περασει στους 16! Καλο ειναι αυτό,να ξεφευγουμε σιγά σιγά.
Αντε μια βδομαδα να ασχολουμαστε με το μπασκετ και αφηστε τον Κοκκαλη να τα βγαλει περα με τον Σεγκουρα για να κατακτησει αυτην την πραγματικα απιστευτα συναρπαστικη διοργανωση της Σουπερλιγκας.