ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010 ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΕΙ; ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ http://buy.tickethour.com/osfpbc/scci.html
Μου εκλεισες το στομα! Δεν μπορω να καταλαβω πως γίνεται αφου οι ποντοι ειναι για ολους ιδιοι εκτος αν εχεις κανει αγορες 3000 eyro απο τι μπουτικ και μας το κρυβεις! Σιγουρα τοτε θα εισαι ενας απο αυτους που θα παρουν δωρο το διαρκειας για την επομενη σεζον
rchos
Apr 15 2010, 23:03
εγω παντως επιμενω να μην το εμπιστευομαι. 760 βαθμους μου βγαζει εμενα και σιγουρα εχω παει σε λιγοτερα παιχνιδια απο απκατ.
apkat
Apr 15 2010, 23:21
Kαλα το 760 ειναι 1000% λαθος οπως κατα πασα πιθανοτητα και το 620..Σκεψου οτι στο 620 και ολα τα ματς που πηγες να εδιναν 30 ποντους(εκτος των 10 της Ευρωλιγκα που δινουν απο 10 ποντους) θα πρεπει να εχεις παει σε 17 Ελληνικα παιχνιδια που δεν πρεπει να εχουν γινει καν..Οπως και του Σταματη του βγαζει 22 Ελληνικα παιχνιδια..Και ολα αυτα με την υποθεση οτι εδιναν ολα 30 ποντους που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετσι..
Εμενα το νουμερο μου φαινεται καπως πιο λογικο αφου εκτος απο τους 100 ποντους της Ευρωλιγκα οι υπολοιποι 160 με μο 20 ποντους ανα αγωνα δινει 8 Ελληνικα παιχνιδια..Ε πες με καποιο λαθος στους υπολογισμους οτι τα Ελληνικα παιχνιδια θα ειναι 10 νουμερο που μου φαινεται φυσιολογικο..
RedSpy
Apr 15 2010, 23:22
QUOTE(rchos @ Apr 16 2010, 00:03 )
εγω παντως επιμενω να μην το εμπιστευομαι. 760 βαθμους μου βγαζει εμενα και σιγουρα εχω παει σε λιγοτερα παιχνιδια απο απκατ.
συμφωνα με οσα λετε ειναι προφανες πως κατι δε παει καλα, θα στειλω email στη καε να ρωτησω.
nickomcbr
Apr 17 2010, 09:31
QUOTE(RedSpy @ Apr 15 2010, 22:41 )
Μου εκλεισες το στομα! Δεν μπορω να καταλαβω πως γίνεται αφου οι ποντοι ειναι για ολους ιδιοι εκτος αν εχεις κανει αγορες 3000 eyro απο τι μπουτικ και μας το κρυβεις! Σιγουρα τοτε θα εισαι ενας απο αυτους που θα παρουν δωρο το διαρκειας για την επομενη σεζον
Αγόρασα τον ίδιο το Κλέιζα όχι απλά μπλούζα του!! ;-) Προφανώς έχει bug η εφαρμογή...
Xaroumenos loukoumas
Apr 18 2010, 14:16
Στανταρ ειναι λαθος το site. Μου βγάζει 760 και εχω πάει σε λιγότερα ματς από τον apkat και τον rchos..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.