Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ViC
τι έγινε ρε παιδιά;;; icon_drunk.gif
τα'χουμε δει όλα με τους φετινούς Νικς!
Flash
Digger γεννημένος και μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια είναι ο Lin. Απλά έχει κινέζικες και ταϊβανέζικες (δηλαδή πάλι κινέζικες!) ρίζες.

Καταλαβαίνετε βέβαια ότι αν η ψηφοφορία για το All Star Game ήταν ανοιχτή ο Lin θα έπαιρνε όλες της ψήφους Μαντζουρίας και Νέας Υόρκης και θα προσπερνούσε με ευκολία κάτι γατάκια ονόματι Dwight και Lebron. blink.gif
baskethood
http://goo.gl/mnSHz
Flash
The Lin Effect στην Wall Street Journal

Ωραίος και ο hood.
T.W.Is.M.
QUOTE(Gravedigger @ Feb 11 2012, 05:53 ) *
Μόνο εγώ δεν μπορώ να βλέπω τον Lin να παίζει έτσι???ΟΚ,χαίρομαι που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα,που γίνεται γνωστός,που,που,που....Αλλά ρε φίλε δεν γίνεται να έρχεται 1 πιτσιρικάς Ταιβανός στο ΝΒΑ και να κάνει ότι γουστάρει!Απλά δεν γίνεται!

ΥΓ.Καλά μιλάμε και για τους Knicks οπότε εν μέρη εξηγείται...

ΥΓ2.Πάλι καλά που δεν άρχιζε να παίζει έτσι πριν κανά μήνα αλλιώς ο Rose δεν θα ήταν βασικός στην Ανατολή.

Οχι δεν εισαι ο μονος.
Ψηλος δεν ειναι, αθλητικος δεν ειναι, δυνατος δεν ειναι, γρηγορος δεν ειναι μετα το πρωτο βημα, μονο την εκρηξη στην αρχη εχει. Σουτ καλο εχει, αλλα αργο, βολες δεν ξερω αν βαζει γιατι χτες εχασε καμποσες. Κανενας μεγαλος πασερ δεν ειναι, απλα στους Νικς που δεν πασαρει κανεις ξεχωριζει γιατι ξερει να πασαρει ανω του στοιχειωδους. Κι ομως στα τεσσερα τελευταια ματς εχει 28,5 ποντους και 8 ασιστ μ.ο.!
ViC
μιλάμε για λαγό από το καπέλο στην κυριολεξία!
Στα πρώτα 22 ματς των Νικς έπαιξε μόλις σε 9 από αυτά με μ.ο. 3,6 πόντους, 1,9 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 0,3 κλεψίματα σε λίγο παραπάνω από 6' ανά αγώνα.
Την τελυταία βδομάδα τα αντίστοιχα νούμερα είναι: 28,5 πόντοι, 8 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ, 1,8 κλεψίματα σε 39' κατά μ.ο.
...και 4 σχετικά άνετες νίκες της Νέας Υόρκης!
Σουτάρει εντός παιδειάς με 57,5% στα τελευταία 4 ματς αντί για το 40% που είχε νωρίτερα
με 21,4% στα τρίποντα αντί για το 0% (!) που είχε ως τώρα (με 0/1 τρίποντα), το οποίο 21,4% βέβαια δεν είναι σοβαρό ποσοστό, αλλά τουλάχιστον παίρνει προσπάθειες...
στις βολές δεν είναι καθόλου κακός γενικά, 80% έχει περίπου φέτος και με αρκετά σταθερά ποσοστά.
πέρσυ πάντως, στην d-league απ' ότι βλέπω είχε:
σε 31,8 λεπτά, 18 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ, 2,1 κλεψίματα και 2,7 λάθη
Τα ποσοστά του: 47,7% στα εντός παιδειάς, 38,9% στα τρίποντα και 71,8% στις βολές
Τέλος, σε 1 ματς της d-league που έκανε φέτος βλέπω ότι είχε triple-double: 28 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 12 ασίστ με 9/17 σουτ (τρία άστοχα τρίποντα) και 10/11 βολές
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 11 2012, 15:20 ) *
Οχι δεν εισαι ο μονος.
Ψηλος δεν ειναι, αθλητικος δεν ειναι, δυνατος δεν ειναι, γρηγορος δεν ειναι μετα το πρωτο βημα, μονο την εκρηξη στην αρχη εχει. Σουτ καλο εχει, αλλα αργο, βολες δεν ξερω αν βαζει γιατι χτες εχασε καμποσες. Κανενας μεγαλος πασερ δεν ειναι, απλα στους Νικς που δεν πασαρει κανεις ξεχωριζει γιατι ξερει να πασαρει ανω του στοιχειωδους. Κι ομως στα τεσσερα τελευταια ματς εχει 28,5 ποντους και 8 ασιστ μ.ο.!

Κανένα θετικό έχει ο μπαγάσας ; tongue.gif
pete7
καλα ασχετος δεν ειναι οταν σε 4 ματς σου εχει βαλει 30 ποντους μεσο ορο
αν δεν ειχε θετικα δεν θα κερδιζε η ομαδα-την ειδαμε κ πριν λιν πως ηταν-εδω χασαμε απο σαρλοτ κ μπακς
JR_Swish

wos_sport4.gif Πάντως είχε κάνει κάνει μελέτη για το ΝΒΑ από μικρός. cool.gif
pete7
θα τον δουμε αποψε εναντιον ρουμπιο,θα συνεχισει αραγε το σερι νικων των νικς
John Valthuer
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η πλύση εγκεφάλου των Μ.Μ.Ε. για τον Jeremy Lin. Μας έχουν πρήξει! Ας το αφήσουν στην ησυχία του το παλικάρι γιατί έχω την εντύπωση ότι του έχουν φορτώσει βάρος δυσανάλογο προς το ταλέντο του. Είναι απολύτως κατανοητές οι προσδοκίες και ο ενθουσιασμός του κόσμου, που διψάει για ωραίες ιστορίες και μεγάλους ήρωες, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Λίγη υπομονή από όλους μας για να δούμε αν θα έχει συνέχεια στην απόδοσή του και σε μερικούς μήνες θα ξέρουμε αν άξιζε τον κόπο όλη αυτή η φασαρία.
Anaz
ενταξει, οτι επρεπε να μεινουν εκτος οι Αμαρε, Καρμελο για να αρχισουν να κερδιζουν οι Νικς ξεπερνα καθε φαντασια. 19.gif Το ιδιο και τα οργια του Κινεζου, φυσικα.
Ειναι ομως μια ακομα αποδειξη του ταλεντου και των δυνατοτητων που διαθετει αυτη η ομαδα, και ως τωρα πηγαινουν στραφι..
Για να δουμε τη συνεχεια οταν επιστρεψουν και οι σταρ και με το hype που εχουν τωρα οι Νικς..
Gravedigger
QUOTE (Flash @ Feb 11 2012, 13:32 ) *
Digger γεννημένος και μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια είναι ο Lin. Απλά έχει κινέζικες και ταϊβανέζικες (δηλαδή πάλι κινέζικες!) ρίζες.

Ναι αυτό το ξέρω,για τις ανάγκες του post το χρησιμοποίησα tongue.gif (έπρεπε να βρω κάτι να πω..!)
Flash
Linsanity continues mothafaaaaaaaaaaaas !!!

20-8-6 και νίκη απέναντι στη Μινεσότα εκτός έδρας (με άσχημα ποσοστά και αρκετά λάθη αλλά αυτή τη στιγμή who cares)

The bubble will not burst 19.gif
pete7
μεχρι την αλλη κυριακη που εχουμε δυνατο ματς με μαβερικς στην Ny
εχουμε ευκολο προγραμμα που με τετοιες εμφανισεις κ νικες θα φτασουμε πανω 50 % μετα πολυ καιρο
εχουμε τοροντο χορνετς κ κινγκς με μονο τοροντο εκτος

ποιος θα φανταζοταν οτι χωρις μελο αμαρε θα ειχαμε 5 συνεχομενες νικες
5 σερι εχουμε χρονια να δουμε αν θυμαμαι καλα εκτος αν ειχαμε περυσι πριαν ανταλαγη μελο
ViC
27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 11 ασίστ, πολύ κοντά στο πρώτο του triple-double και buzzer beater στο Τορόντο από το Λιν
Ούτε ταινία να γυρίζανε δε θα πήγαινε τόσο παραμυθένια...
Zoys
Χρειαζόταν έναν τέτοιο παίκτη όχι μόνο η ομάδα της Νέας Υόρκης, αλλά και το ίδιο το πρωτάθλημα. Μετά την αποχώρηση του Μινγκ το ενδιαφέρον των Κινέζων μειώθηκε αισθητά για το NBA όμως με την εκτίναξη των μετοχών του Λιν μπορούν να εκμεταλλευτούν ξανά την τεράστια αγορά της Ασίας.
morfi
Όσα χρόνια παρακολουθώ ΝΒΑ πρώτη φορά βλέπω κάτι τόσο απότομο. Μπορεί να πει κάποιος και για τον ΜακΓκρέιντι αλλά εκεί το περιμέναμε.
επαθα λαστιχο
o lin μου θυμιζει το γνωστο ανεκδοτο "ηταν μια φορα ενας κινεζος.και γινανε.........."
pete7
ονειρο ζω οπως λεει η διαφημιση οι νικς 7 σερη νικη με θεαματικο μπασκετ
ο καρμελο επιστρεφει παρασκευη λογικα ελπιζω να μην χαλασει η χημεια
ο ιδιος ειπε οτι κ παλι αυτος θελει να κανει το τελευταιο σουτ κ οτι του αρεσει το linsanity κ πιστευει με λιν μπορουμε να κοντραρουμε χιτ μπουλς
baskethood
Γιούχαραν το παιδί μόνο και μόνο επειδή το όνομα του προφέρεται όπως του Isiah Thomas. Ενώ δεν έχει καμία σχέση μαζί του, και μάλιστα το spelling στα ονόματα τους είναι διαφορετικό (Isiah-Isaiah). 68.gif
Τελικά παντού Ελλάδα υπάρχει tongue.gif
Αλλεργία τους προκαλεί, και δικαίως ως ένα σημείο, ο Isiah.
pete7
jr smith προ πυλων ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ λενε αμερικα ειδωμεν
pete7
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...new-york-knicks

σμιθ ερχεται
δεν γινομαστε πολλοι εκει που γκρινιαζαμε στα γκαρντ με σμιθ λιν ντειβις οταν ερθει κ λοιπους
θα εχει δυσκολη δουλεια νταντονι να βαλει ολους μαζι κ μελο στο παιχνιδι του λιν

για να ερθει σμιθ διωχνουμε μπαλκμαν
george3321
γραφω μετα απο καιρο και θελω να θιξω το θεμα με τον Λιν.οι Αμερικανοι δεν εχουν καμια αισθηση του μετρου,εχουν ξεφυγει τελειως.στην αρχη ενταξει δε λεω το ευχαριστηθηκα γιατι το παιδι απο το πουθενα βρεθηκε να ηγειται μιας ιστορικης ομαδας.και ειναι ωραιο να βλεπεις αφανεις ηρωες.αυτο που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι οτι καλα ολα αυτα αλλα οχι να μπαινεις και στο ΤΟΠ10 για MVP εχοντας παιξει μονο μια βδομαδα.ελεος δηλαδη.οι αλλοι μ.....ς ειναι που εχουν παιξει 30 παιχνιδια και παλευουν????ο ΝΑΣ ο φουκαρας τι να πει που χωρις σοβαρους συμπαιχτες εν μερει την κραταει μονος του στα 38??αυτα ηθελα να πω!!!!!περιμενω να ακουσω τη γνωμη σας
morfi
QUOTE(george3321 @ Feb 17 2012, 21:10 ) *
γραφω μετα απο καιρο και θελω να θιξω το θεμα με τον Λιν.οι Αμερικανοι δεν εχουν καμια αισθηση του μετρου,εχουν ξεφυγει τελειως.στην αρχη ενταξει δε λεω το ευχαριστηθηκα γιατι το παιδι απο το πουθενα βρεθηκε να ηγειται μιας ιστορικης ομαδας.και ειναι ωραιο να βλεπεις αφανεις ηρωες.αυτο που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι οτι καλα ολα αυτα αλλα οχι να μπαινεις και στο ΤΟΠ10 για MVP εχοντας παιξει μονο μια βδομαδα.ελεος δηλαδη.οι αλλοι μ.....ς ειναι που εχουν παιξει 30 παιχνιδια και παλευουν????ο ΝΑΣ ο φουκαρας τι να πει που χωρις σοβαρους συμπαιχτες εν μερει την κραταει μονος του στα 38??αυτα ηθελα να πω!!!!!περιμενω να ακουσω τη γνωμη σας

Εννοείται πως συμφωνώ. Με κάτι τέτοια εμπορικά επιτεύγματα οι Αμερικανοί σχεδόν πάντα ξεφεύγουν.
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Feb 17 2012, 21:13 ) *
Εννοείται πως συμφωνώ. Με κάτι τέτοια εμπορικά επιτεύγματα οι Αμερικανοί σχεδόν πάντα ξεφεύγουν.

Ειναι και το θεμα οτι ο Λιν εχει κινεζικη καταγωγη και θα τον προωθησουν οσο μπορουν και οσο η αποδοση του τους βοηθαει.
Εγω το λεω οτι δεν τον πιστευω αρκετα σαν παιχτη με τον κινδυνο να πεσω πολυ εξω. Ετσι οπως το πανε ομως θα του φορτωσουν τοσο βαρος που αμφιβαλλω αν θα το αντεξει. Ειναι και στη Νεα Υορκη, που ειναι η πιο δυσκολη ομαδα με την εννοια του ιστορικου ονοματος, της μεγαλης αγορας και του σκληρου κοινου. Αν δεν τα καταφερει επειδη τον φορτωσαν με βαρος που δεν επρεπε, θα φταιει αυτος αραγε?
morfi
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 17 2012, 22:15 ) *
Ειναι και το θεμα οτι ο Λιν εχει κινεζικη καταγωγη και θα τον προωθησουν οσο μπορουν και οσο η αποδοση του τους βοηθαει.
Εγω το λεω οτι δεν τον πιστευω αρκετα σαν παιχτη με τον κινδυνο να πεσω πολυ εξω. Ετσι οπως το πανε ομως θα του φορτωσουν τοσο βαρος που αμφιβαλλω αν θα το αντεξει. Ειναι και στη Νεα Υορκη, που ειναι η πιο δυσκολη ομαδα με την εννοια του ιστορικου ονοματος, της μεγαλης αγορας και του σκληρου κοινου. Αν δεν τα καταφερει επειδη τον φορτωσαν με βαρος που δεν επρεπε, θα φταιει αυτος αραγε?

Αυτό φοβάμαι και εγώ. Ο Λιν είναι αδιαμφισβήτητα ένας καλός παίκτης, απλά δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξει.
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Feb 17 2012, 22:17 ) *
Αυτό φοβάμαι και εγώ. Ο Λιν είναι αδιαμφισβήτητα ένας καλός παίκτης, απλά δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξει.

Στο μεταξυ γραφτηκε οτι οι προηγουμενες ομαδες του(Γκολντεν Στειτ-εκει τον θυμαμαι κι εγω- και Χιουστον νομιζω) εκαναν γκαφα γιατι εχασαν εναν πολυ καλο παιχτη. Για το Χιουστον ή οποια αλλη ομαδα ηταν συμφωνω. Αλλα το Γκολντεν Στειτ γκαφα? Που να τον βαλουν να παιξει με Curry και Monta Ellis? Ποιος θα χωρουσε αναμεσα σ αυτους τους δυο? Αφου κι ο ιδιος ο Λιν επαιξε μολις του δοθηκε πολυς χρονος και η ευκαιρια να παρει την ομαδα πανω του. Οχι στα σκορπια 5λεπτα του garbage time.
baskethood
Ο Lin ταίριαξε στη Νέα Υόρκη γιατί υπήρχαν παράγοντες που τον ωφέλησαν, και δύσκολα θα μπορούσε να δείξει τα προσόντα του (που και βέβαια διαθέτει) κάπου αλλού (ίσως στους Lakers).
Βρέθηκε σε ομάδα χωρίς αξιόπιστο point guard (Shumpert, Bibby, Douglas) και σε ένα προπονητή που παρέχει στους playmaker του μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
Αυτά ήταν αρκετά.
Nuntius
Το Golden State δεν του πήγαινε σαν ομάδα. Οι Warriors χρησιμοποιούν αρκετά το τρίποντο και αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιούσαν τον Lin σε spot-up καταστάσεις που δεν είναι το όπλο του. Στους Knicks του D'Antoni είναι το τέλειο fit. Και για τον D'Antoni και για τον ίδιο. Κατά την γνώμη μου, ο Carmelo είναι αυτός που δεν κολλάει στην ομάδα. Δεν μου κάνει εντύπωση που νικάνε χωρίς αυτόν.
pete7
χασαμε επιτελους laugh.gif
χρειαζοταν η ηττα γιατι πολυ ψηλωσαμε ξαφνικα κ γιατι το παιδι τον τρελαναν αλλα οπως ειπα ετσι γινεται παντα στους νικς
περυσι οπως κ φετος αλλα πιο πολυ περυσι τα ακουγε ο μελο μετα την δοξα που απεκτησε ερχοντας νικς
δυσκολο κοινο προβλεπω να γινει το ιδιο με μικρο αν δεν συνεχισει να κερδιζειπαροτι δεν φταιει ο ιδιος αλλα τα μμε
χθες ολο αφιερωματα στο cnn για λιν κ τον τοποθετουσαν αυτη τη στιγμη με λεμπρον κομπι

χασαμα να χαλαρωσουμε κ να ερθει μελο να μας σωσει cool.gif
morfi
Ο Λιν είναι από τους βασικούς λόγους που έχασαν οι Νικς το παιχνίδι αφού στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιο σημείο είχε περισσότερα λάθη από πόντους και τελικά τελείωσε με σχεδόν διψήφιο αριθμό λαθών. Κάποιοι πρέπει να κοιτάξουν σε αυτόν τον τομέα μιας και ο Λιν έχει σπάσει ρεκόρ αφού είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη από οποιονδήποτε παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ στους πρώτους του αγώνες.

QUOTE(pete7 @ Feb 18 2012, 10:36 ) *
χθες ολο αφιερωματα στο cnn για λιν κ τον τοποθετουσαν αυτη τη στιγμη με λεμπρον κομπι

Ιεροσυλία. Τουλάχιστον αν γίνεται από τώρα.
pete7
χαμος πουληθηκαν ολες οι φανελες του λιν σε ενα μαγαζι διπλα στο msg

δολαρια που φευγανε-τι χρημα εφυγε για λιν αυτες τις ημερες
baskethood
pete7
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...-make-run-title

καρμελο με αυτο το υλικο μπορει πρωταθλημα ακους καρμελο οπως γραφει τιτλο

The Contender?

A true superstar should find a way to win a championship in the next year or three with
the Knicks' current group. Are you listening, Carmelo Anthony?
sarounas
άντε ρε με τον Κινέζο,
Ντ' Αντόνι βάλε τον Μπαρόν 77.gif τώρα
Anaz
QUOTE(pete7 @ Feb 19 2012, 12:38 ) *
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...-make-run-title

καρμελο με αυτο το υλικο μπορει πρωταθλημα ακους καρμελο οπως γραφει τιτλο

The Contender?

A true superstar should find a way to win a championship in the next year or three with
the Knicks' current group. Are you listening, Carmelo Anthony?
καλα, αλλος Αντωνης ειναι το θεμα αν ακουει.. Οχι ο Καραμελος.
pete7
σωστα αυτος πρεπει να ακουει ωστε να απορροφησει να παντρεψει καλυτερα οσο δυνατον ολο το ταλεντο που εχει μαζευτει στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ αλλα μεχρι τωρα δεν το εχει καταφερει-ειχαμε προβλημα με αμαρε μελο τωρα που ηρθε κ σμιθ θα μπει κ ο ντειβις κ απο το πουθενα μας προεκυψε λιν εχει δυσκολη δουλεια,να δουμε θα τους κανει ομαδα

παντως εγω πιστευω οτι του χρονου θα εχουμε τζακσον ετσι γραφεται κ σιγουρα με αυτον ανεβαινει πολυ η ομαδα σαν διεκδικιτρια του τιτλου
pete7
Carmelo is out. Billy walker is out. Shumpert starts. JR Smith could play. It is unclear that Baron plays. Sounds doutbful.

απο twitter

Zoys
QUOTE(pete7 @ Feb 19 2012, 18:41 ) *
παντως εγω πιστευω οτι του χρονου θα εχουμε τζακσον ετσι γραφεται κ σιγουρα με αυτον ανεβαινει πολυ η ομαδα σαν διεκδικιτρια του τιτλου

Αυτή η φήμη αιρωείται και θα συνεχίσει να υπάρχει όλο και εντονότερα όσο ο Ντ' Αντόνι συνεχίζει την κακοδιαχείρηση στους Νικς. Κι εγώ πιστεύω πως ο μεγάλος Φιλ ετοιμάζει το προπονητικό του comeback (πιθανότατα με τους Νικς) ωστόσο έχω ακούσει για την μεθεπόμενη χρονιά.
pete7
για του χρονου ακουγεται -μην σου πω ακομα κ φετος αν συνεχιζε να χανει η ομαδα
ακουγεται οτι θελει να ερθει οπου εδω σαν παικτης κατεκτησε πρωταθλημα κ εδω θελει να τελειωσει ετσι λενε αμερικανοι
jasonick
Marion πάνω στον Lin. Χμμ, ενδιαφέρον matchup το είχε κάνει ο RC εναντίον του Paul με μεγάλη επιτυχία.
Gravedigger
Οι διαιτητές σφυρίζουν πολύ Knicks η είναι η ιδέα μου??Ανύπαρκτο flagrant στον Terry και σε 2-3 φάσεις μετά επιθετικό που δεν υπήρχε,δεν θυμάμαι σε ποιον....
jasonick
Στον Terry ήταν το 2ο του.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα σφυρίγματα αυτά είχαν πρωταγωνιστή τον Lin. 68.gif
Gravedigger
QUOTE (jasonick @ Feb 19 2012, 20:28 ) *
Στον Terry ήταν το 2ο του.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα σφυρίγματα αυτά είχαν πρωταγωνιστή τον Lin. 68.gif

Και εγώ αυτό πρόσεξα αλλά δεν ήθελα να γίνω κακοπροαίρετος..!17-0 σερί με 3 3ποντα του Κινέζου (όχι του Lin ντε,του JR Smith) που δεν ξέρει καν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.Βέβαια με αυτόν τον προπονητή δεν είναι δύσκολο να μάθεις.Πάρε την μπάλα και σούταρε.
Knickerbocker
Η ρέντα του D'Antoni συνεχίζεται...μπαίνει χωρίς προπόνηση ο JR και έχει ήδη 9 σε ένα quarter.

Καλά σ αυτήν την ομαδάρα δε χωράει ο Carmelo,πως να το κάνουμε icon_drunk.gif

ps:Και floater μπροστα στον Dirk o Jeremi...
jasonick
Dirk 's back baby. cool.gif
jasonick
Ημίχρονο 48-45 μπροστά οι Knicks.
Ο RC έβαλε αρχικά τον Marion στον Lin και με εντολή να γίνεται double team επάνω του. Έτσι δημιουργήθηκαν ελεύθερα σουτ και τα εκμεταλεύτηκαν οι Knicks. Ακόμα και όταν αστοχούσαν είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ (8 επιθετικά για τη Νέα Υόρκη). Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο ανεβήκαμε αμυντικά και με σούπερ Dirk μειώσαμε. Εκμεταλευτήκαμε και τους αντιπάλους που του έβαλε ο D' Antoni όπως τον Shumpert, ακόμα και τον JR. Ατομικά ο Marion σταθερά καλός, αρνητικοί οι Carter, Jones. Από τους Knicks καλοί είναι οι Lin, Fields και φυσικά ο TC.
Manu7
Το άνοιξα με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ο Λιν δεν έχει βγει καθόλου από το ματς.
Στο 1ο ημίχρονο πόση ώρα έπαιξε?

ΕΝΤΙΤ:Την πήρα μόνος μου την απάντηση 38min ως τώρα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.