Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκος 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
NBAer
QUOTE(t0ny3 @ Mar 1 2008, 18:49 ) *
τι να πεις 81-86 1.09 για το τελος

Τωρα το εβαλα και βλεπω 81-86! blink.gif

Ο ΠΑΟ εχει προβλημα. Period.
Τις πταιει? Μπορει να μου απαντησει καποιος.....?
t0ny3
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?????????????????ΕΛΕΟΣ!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ!!!ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΜΕ!!!

ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!
ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!ΧΑΣΑΜΕ!!!!

σορρυ για τα κεφαλαια αλλα ειμαι πολυ νευριασμενος
sherman
Oι 2 στις 3 ομαδες μου σημερα κερδισαν.... 41.gif 41.gif 41.gif
foivi
QUOTE(Anaz @ Mar 1 2008, 18:56 ) *
Πως καταφεραν να φάνε 90 πόντους απο το Μαρουσι μεσα στο Οακα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος??

93 min kleveis

nomizan oti to OAKA einai paidiki xara kai pigan stis kounies

Consultant
Επιβεβαιωνομαι για τη σημασια των τραυματισμων.Απο την εικονα που ειδα σημερα κατα πασα πιθανοτητα θα αποκλειστει και απο το top-16 o Παο.Καμμια ομαδα δεν ειναι τοσο μεγαλη που να παιζει χωρις βασικους παιχτες σε μεγαλο επιπεδο και φυσικα αποδυκνειεται οτι δεν ειναι ουτε και ο Παο..
t0ny3
Μου αρεσει που το superbasket εγραφε πριν τον αγωνα Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στην Εφές
Ποιο βλεμμα στη Εφες??????Μηπως με το βλεμμα στο χρημα?????Ή καπου αλλου???Τι εχει ο παο?Δεν καταλαβαινω ετσι ξαφνικα δεν γινεται να παιζει τοσο χαλια.ενταξει οι τραυματισμοι ενταξει η κουραση ενταξει ολα αλλα τοσο χαλια?δεν καταλαβαινω.Ας φερουμε τη νικολουλη να ριξει φως στο τουνελ ή τον χαρδαβελα με τις πυλες του ανεξυγητου.
Anaz
Πως εβαλε 93 πόντους στην αμυνα του Παο μεσα στο Οακα το Μαρουσι?? Καποιος να μου πεί τη συνταγη..
Κοιταω τα στατιστικά του Αμαρουσιου και έχω παθει πλάκα..
sherman
Οχι γιατι θα το πεις του Γιαννακη
Anaz
Ποιανου Γιαννακη ρε.. Εδω αυτος δεν μπορει να βάλει 70 στην Ολυμπια στο Σεφ..Θα βάλει 93 μεσα στο Οακα?? 19.gif Μαρουσάρα λεμε.. 77.gif
tongue.gif
foivi
20 eykolous pontous monos tou stin raketa o mayroeidis

10/18 triponta ta perissotera eleytgera

7 assist parapanw to marousi

poly thelei
Air Kef
Αμετρητα πικ ν ρολ,αμετρητα ευστοχα τριποντα,αιφνιδιασμοι με την πρωτη ευκαιρια.

Αντεξαν και σε ολες τις αντεπιθεσεις του ΠΑΟ και στην ασφυκτικη πιεση των τελευταιων λεπτων..

Χωρις Μπατιστ,Τσαρτσαρη τα πραγματα δν μπορει παρα να ειναι δυσκολα.
foivi
η πλάκα ήταν ότι ο παναθηναικός δεν ήταν τόσο κακός ούτε το παράτησε το παιχνίδι πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό

έβαλε απίθανα καλάθια τύπου πετάω την μπάλα για πάσα και μπαίνει

απλά έδειχνε να μην μπορεί ... δεν ήταν ότι δεν την πάλευε, ότι το παράτησε το παιχνίδι ότι έβαλε τα δεύτερα

εκπληκτικό το ΜΑΡΟΥΣΙ πολύ καλύτερο από την ΣΙΕΝΝΑ και τον ΑΡΗ
Gravedigger
QUOTE(foivi @ Mar 1 2008, 19:21 ) *
εκπληκτικό το ΜΑΡΟΥΣΙ πολύ καλύτερο από την ΣΙΕΝΝΑ και τον ΑΡΗ

Ε καλά εσύ το παράκανες!Πολυ καλό το Μαρούσι,δεν λέω,αλλά όχι και έτσι!
ΥΓ.ΟΚ,ηρέμησα μπορώ να ποστάρω κανονικά. smile.gif
t0ny3
το νεο συνθημα του παο.ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΝΙΚΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
παμε να πιουμε τιποτα για να ξεχασουμε.εχει εδω και καιρο που μας βγαζει την ψυχη ο παο.σιγα μη δω τον αγωνα με την εφες.θα δω μονο το αποτελεσμα.εγω καρδιακος δεν γινομαι.
apkat
Δεν λεω απιστευτη εκπληξη αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα..Ο παναθηναικος ακομα στην Α1 ειναι αδιαφορος βαθμολογικα.Αν κανει αλλη μια ηττα θα αρχισουν τα προβληματα..Ομως αργα η γρηγορα θα ανεβει..

Τα προβληματα ειναι στην ευρωλιγκα οπου αν δουμε την ιδιο παναθηναικο για μια δυο αγωνιστικες ακομα ο αποκλεισμος θα ερθει τραγικα κοντα..Εν τελει θεωρω παντως οτι θα συνελθει και θα περασει και εκει στην επομενη φαση..
t0ny3
επονται αλλαγες απο το καλοκαιρι αν ο παο δεν τα παει καλα που δε θα τα παει.καλα ελεγε ο ζελικο οτι δε θελει σταρ στην ομαδα του.τωρα που γεμισαμε βλεπουμε τα αποτελεσματα.μπλεχτηκαν οι γιανακοπουλοι σε ξενα χοραφια.μετα και ο ζελικο ειπε να κανει μια αλλαγη και να μαστε τωρα.φετος θα ειναι κακη χρονια.
theov
Δεν τρέχει μία! Χάσαμε από το Μαρούσι άλλα αυτή η ήττα δεν έχει καμμιά ουσιαστική επίπτωση!!!

Είμαστε μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και έχουμε και το πλεονέκτημα... Πρακτικά είμασταν 3 νίκες μπροστά και τώρα είμαστε 2....

Ίσως η ήττα αυτή να μας βγει σε καλό... Αν ήταν να χάσουμε κάπου, προτιμώ μακράν αυτήν την ήττα παρά μια ήττα από την Εφές την Πέμπτη λόγου χάρη...

Η ήττα αυτή θα λειτουργήσει χοντρό ..ξυπνητήρι να μου το θυμηθείτε!!!
Consultant
QUOTE(theov @ Mar 1 2008, 20:12 ) *
Δεν τρέχει μία! Χάσαμε από το Μαρούσι άλλα αυτή η ήττα δεν έχει καμμιά ουσιαστική επίπτωση!!!

Είμαστε μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και έχουμε και το πλεονέκτημα... Πρακτικά είμασταν 3 νίκες μπροστά και τώρα είμαστε 2....

Ίσως η ήττα αυτή να μας βγει σε καλό... Αν ήταν να χάσουμε κάπου, προτιμώ μακράν αυτήν την ήττα παρά μια ήττα από την Εφές την Πέμπτη λόγου χάρη...

Δεν το καταλαβα αυτο το σκεπτικο,δηλαδη οι ηττες η σχεδον ηττες με Αρη-Σιενα-Εφες-Παρτιζαν δεν ηταν ξυπνητηρι;
Δεν εχει να βγει σε κανενα καλο η εντος εδρας ηττα απο το Μαρουσι και το καθε Μαρουσι..Η ιστορια εγραψε τη πρωτη νικη του Αμαρουσιου στην ιστορια του,οχι το ξυπνητηρι..Ουτε τα χαλια του Ολυμπιακου
foivi
μακάρι γιατί άμα συνεχίσουν έτσι ... δεν θα σωθεί ο ΠΑΟ ούτε από το γεγονός ότι η ΕΦΕΣ έδιωξε τους αμερικανούς (Νίκολας, Ρασαντ Ραιτ, και Λόρεν Γούντς
sporty78
QUOTE(theov @ Mar 1 2008, 20:12 ) *

μακάρι αλλα εχω κάποιες αμφιβολίες sad.gif ως προς το ξυπνητήρι.
Μακάρι να βγω ψεύτης.
Air Kef
Τοny3 θα συνεχιστουν για πολυ ώρα ακομα αυτά τα ποστακια των 3 γραμμων; Please stop. smile.gif
lakersdynasty
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2008, 20:25 ) *
Δεν το καταλαβα αυτο το σκεπτικο,δηλαδη οι ηττες η σχεδον ηττες με Αρη-Σιενα-Εφες-Παρτιζαν δεν ηταν ξυπνητηρι;
Δεν εχει να βγει σε κανενα καλο η εντος εδρας ηττα απο το Μαρουσι και το καθε Μαρουσι..Η ιστορια εγραψε τη πρωτη νικη του Αμαρουσιου στην ιστορια του,οχι το ξυπνητηρι..Ουτε τα χαλια του Ολυμπιακου

Θα το κατλαβεις την Πεμπτη μην φοβασαι. biggrin.gif

Μονοι μας μπλεξαμε μονοι μας θα ξεμπλεξουμε. Και οι αλλοι θα παρακολουθουν με αγωνια και θα απογοητευονται. tongue.gif

Επισης η ιστορια εγραψε οτι τα χαλια του Ολυμπιακου εδωσαν στον ΠΑΟ το δικαιωμα φετος να χανει 2 συεχωμενους αγωνες εντος συνωρων και ναναι πρωτος με 2 (πρακτικα) νικες διαφορα.

Και αυτο ειναι που μετραει.

Μπραβο στο Μαρουσι που επαιξε καταπληκτικα και εκμεταλλευτικε καθε αδυναμια του ΠΑΟ.

Δεν μας ενδιαφερει το τι θα γινει του χρονου. Τωρα εχουμε δουλειες που πρεπει να τις κανουμε. Αντε να αρχισουμε σιγα σιγα.
Consultant
QUOTE(lakersdynasty @ Mar 1 2008, 20:50 ) *
Θα το κατλαβεις την Πεμπτη μην φοβασαι. biggrin.gif

Πεθαινω στον φοβο...Τη Πεμπτη θα απογοητευτω,θα τα βαψω μαυρα...Υπαρχει και η αισχατη περιπτωση να παθω κανα εγκεφαλικο επειδη η Παναθα σου θα κερδισει..Ω θεε μου τι εχω να τραβηξω 77.gif w00t.gif
AZ1980
QUOTE(t0ny3 @ Mar 1 2008, 17:11 ) *
Μου αρεσει που το superbasket εγραφε πριν τον αγωνα Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στην Εφές
Ποιο βλεμμα στη Εφες??????Μηπως με το βλεμμα στο χρημα?????Ή καπου αλλου???Τι εχει ο παο?Δεν καταλαβαινω ετσι ξαφνικα δεν γινεται να παιζει τοσο χαλια.ενταξει οι τραυματισμοι ενταξει η κουραση ενταξει ολα αλλα τοσο χαλια?δεν καταλαβαινω.Ας φερουμε τη νικολουλη να ριξει φως στο τουνελ ή τον χαρδαβελα με τις πυλες του ανεξυγητου.

E, όχι και ανεξήγητο... Ομάδα με ...σέντερ τους ...Ντικούδη και Ζίζιτς, τεσσάρι τον Αλβέρτη, παροπλισμένους τους Πρκάτσιν και Περπέρογλου, και με μόνιμους τρεις παίκτες στην 5άδα που κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά (παίκτες κορυφής της ρακέτας), ομάδα που επιμένει στα μονότονα πικ'ν'ρολ ακόμα και όταν στο παρκέ βρίσκονται ...4 πλέι μέικερ, προσπαθώντας απελπισμένα και προβλέψιμα να ...πάρει καλό πικ από τον ...Ντικούδη (!!!), χωρίς σκριν εκτός μπάλας, χωρίς figure-8, σα να έχει κανονικά στη σύνθεσή της ψηλούς τύπου Μπατίστ ή Τομάσεβιτς σε φόρμα, και με δεδομένη την έλλειψη ψυχικής συνοχής του φετινού ΠΑΟ, είναι ομάδα ετοιμόρροπη. Εννοείται πως χωρίς Μπατίστ, χωρίς βοήθεια και προσαρμογές από τον πάγκο, και χωρίς συσπείρωση από ένστικτο αυτοσυντήρησης ο ΠΑΟ κινδυνεύει να προσγειωθεί με ...πάταγο. Εκείνη η ήττα στην Εφές άνοιξε τους ασκούς του αιόλου, και αποτέλεσε μέγα στρατηγικό λάθος (αν είχε δοθεί έμφαση στο ματς με Ολυμπιακό), ή, απλά, κομβικής σημασίας αποτυχία (αν ο ΠΑΟ απλά δεν μπορούσε με τίποτα να κατέβει τότε καλύτερος). Η πίεση που λυγίζει τώρα την ομάδα, αποκαλύπτοντας τα αγωνιστικά και πνευματικά της προβλήματα, τότε άρχισε να συσσωρεύεται. wink.gif
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2008, 18:25 ) *

Κάνεις λάθος σε αυτό, κάποτε μια εντός έδρας ήττα από το Μαρούσι έμεινε στην ιστορία ως πολύ μεγάλο ...ξυπνητήρι wink.gif

(σεζόν 1999-2000)

bball.gif
nirvana
Σταματήσανε οι νίκες
και αρχίσανε οι ήττες
γίναμε θύματα από θύτες
Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι
δεν παίζουμε άμυνα
το πλοίο μας βυθίζεται
όπως παλιά το Σάμινα
Δεν παίζουμε καλά, αυτό να λέγεται
δεν πιάνουμε απόδοση
το γήπεδο δεν φλέγεται
Δεν φταίει πια το κρύο
ίσως να φταίει της περιφέρειας το τρίο
Φαίνεται να μην έχουμε μυαλό
κι υπάρχει πρόβλημα με τον ψηλό
Θα βαρεθεί στο τέλος κι ο Μητσάρας
και θα πλακώσει στα μπουνίδια τον Σάρας
Που παίζει σαν παίχτης της δεκάρας
και μπούκες από τον Βασίλη
που με τις τάπες γίνεται ρεζίλι
Νωχελικός κι ο Ζέλικο
με στιλ τεμπέλικο
πώς να περάσεις τους δεκάξι;
να προκριθείς για τους οκτώ
Κάτι θα πρέπει να αλλάξει
Δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ
Δεν προλαβαίνει να γυρίσει ο Τσαρτσαρής
χωρίς αυτόν δεν γίνεται θαρρείς
Το πρόβλημα μοιάζει άλυτο
με τον ΠΑΟ κοιμισμένο και παράλυτο
και δεν υπάρχει πιο κρίσιμος αγώνας
απ' τον επόμενο
και το να παίξουμε καλά
είναι αναμενόμενο
να παίξουμε και πάλι
μπάσκετ ολοκληρωτικό
να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας
είναι υποχρεωτικό
Έχουμε μέσα την Εφές
δεν κάνω λάθος
τώρα πρέπει να δείξουμε
όλο μας το πάθος
γεμάτο γήπεδο, παλμός
ας δώσει κίνητρο του ΠΑΟ ο λαός
σε κάθε διεκδίκηση να γίνεται χαμός
και κάθε φάση στο παρκέ
να είναι τελικός
Έτσι δεν είναι φίλε ΑΖ;
ανοίγει πάλι το άλλο θρεντ

icon_drunk.gif
Anaz
ομάδα που επιμένει στα μονότονα πικ'ν'ρολ ακόμα και όταν στο παρκέ βρίσκονται ...4 πλέι μέικερ, προσπαθώντας απελπισμένα και προβλέψιμα να ...πάρει καλό πικ από τον ...Ντικούδη (!!!), χωρίς σκριν εκτός μπάλας, χωρίς figure-8, σα να έχει κανονικά στη σύνθεσή της ψηλούς τύπου Μπατίστ ή Τομάσεβιτς σε φόρμα
Σωστα όλα αυτα!Αλλα εγω θα ξαναρωτησω.. 93 πόντους απο το Μαρουσι μες στην έδρα του, πως στην ευχη δεχτηκε??Επισης ο Πρκατσιν μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν αγωνίστηκε?? rolleyes.gif

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif nirvana!
apkat
QUOTE(nirvana @ Mar 1 2008, 21:27 ) *
Σταματήσανε οι νίκες
και αρχίσανε οι ήττες
γίναμε θύματα από θύτες
Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι
δεν παίζουμε άμυνα
το πλοίο μας βυθίζεται
όπως παλιά το Σάμινα
Δεν παίζουμε καλά, αυτό να λέγεται
δεν πιάνουμε απόδοση
το γήπεδο δεν φλέγεται
Δεν φταίει πια το κρύο
ίσως να φταίει της περιφέρειας το τρίο
Φαίνεται να μην έχουμε μυαλό
κι υπάρχει πρόβλημα με τον ψηλό
Θα βαρεθεί στο τέλος κι ο Μητσάρας
και θα πλακώσει στα μπουνίδια τον Σάρας
Που παίζει σαν παίχτης της δεκάρας
και μπούκες από τον Βασίλη
που με τις τάπες γίνεται ρεζίλι
Νωχελικός κι ο Ζέλικο
με στιλ τεμπέλικο
πώς να περάσεις τους δεκάξι;
να προκριθείς για τους οκτώ
Κάτι θα πρέπει να αλλάξει
Δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ
Δεν προλαβαίνει να γυρίσει ο Τσαρτσαρής
χωρίς αυτόν δεν γίνεται θαρρείς
Το πρόβλημα μοιάζει άλυτο
με τον ΠΑΟ κοιμισμένο και παράλυτο
και δεν υπάρχει πιο κρίσιμος αγώνας
απ' τον επόμενο
και το να παίξουμε καλά
είναι αναμενόμενο
να παίξουμε και πάλι
μπάσκετ ολοκληρωτικό
να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας
είναι υποχρεωτικό
Έχουμε μέσα την Εφές
δεν κάνω λάθος
τώρα πρέπει να δείξουμε
όλο μας το πάθος
γεμάτο γήπεδο, παλμός
ας δώσει κίνητρο του ΠΑΟ ο λαός
σε κάθε διεκδίκηση να γίνεται χαμός
και κάθε φάση στο παρκέ
να είναι τελικός
Έτσι δεν είναι φίλε ΑΖ;
ανοίγει πάλι το άλλο θρεντ

icon_drunk.gif

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Tουλαχιστον ταλαντουχος!!!!!!!!!!!!!!!
AZ1980
nirvana είσαι ΘΕΟΣ, ήλιος καλοκαιρινός 77.gif
enypnio
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2008, 21:32 ) *
nirvana είσαι ΘΕΟΣ, ήλιος καλοκαιρινός 77.gif

πω τι μου θύμισες με το άσμα ... που το θυμίθικες

όσο για την ραψωφία θεική

Νιρβάνα εργό τέχνης
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Mar 1 2008, 19:30 ) *
Σωστα όλα αυτα!Αλλα εγω θα ξαναρωτησω.. 93 πόντους απο το Μαρουσι μες στην έδρα του, πως στην ευχη δεχτηκε??Επισης ο Πρκατσιν μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν αγωνίστηκε?? rolleyes.gif

Για όλους αυτούς τους λόγους που σου ανέφερα αγαπητέ + το ότι το Μαρούσι ήταν εύστοχο στα ελεύθερα σουτ, παίζοντας με την εγρήγορση που εμφανίζουν όλες οι ομάδες εναντίον του ΠΑΟ, φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, άλλωστε ο nirvana 77.gif σε κάποια λιγότερο ποιητικά, αλλά εξ' ίσου εύστοχα ποστς του το έχει περιγράψει το φαινόμενο καλύτερα από μένα.

Όσο για τον Πρκάτσιν τι να πω, σάμπως έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει φέτος ο κόουτς? Ο Περπέρογλου γιατί δεν παίζει, από τη στιγμή που έχουμε αμυντικό πρόβλημα? Ο Χατζηβρέττας γιατί μπήκε μόνο στα τελευταία λεπτά με την Παρτιζάν, τότε που η αναγκαιότητα της παρουσίας του ήταν φως-φανάρι, για να αγχωθούμε και να δυσκολευτούμε περισσότερο? Το σχήμα που ξεκίνησε τον αγώνα με τη Σιένα και προηγήθηκε με 3-9 γιατί δεν επανήλθε ποτέ στο παρκέ σε εκείνο τον ματς? Οι Σάνι και Σάρας γιατί χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, αφού οι 5άδες που τους περιέχουν δέχονται καλάθια με ρυθμό που ξεπερνά τους 4 πόνους ανά λεπτό? Άλλο σύστημα εκτός από το πικ'ν'ρολ δεν υπάρχει στο μπάσκετ, σε περίπτωση που δεν έχεις παίκτη να κάνει "γεμάτο" σκριν και αποτελεσματικό κόψιμο? Τι νόημα έχει να παίζεις με 4 πλέι μέικερ και να μην χρησιμοποιείς figure-8?

Νομίζω πως επικρατεί συνδυασμός πανικού και κολληματικού εγωισμού. Και ελπίζω αυτό να αλλάξει χτες. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, η ομάδα πρέπει να παίξει πλέον έξυπνα.

bball.gif
spysta
Παντως μετα απο αυτο που εγινε στην ΕΦΕΣ .. που αποδεκατιστηκε η ομαδα για τους γνωστους λογους (σοβαρη διοικηση ειναι αυτη ?) .. ο ΠΑΟ απο το τοπ 16 φανταζει πολυ δυσκολο να αποκλειστει ... απλα θα περασει ως δευτερος .. και θα παει να παιξει τα ρεστα του στην Βιτορια
IlyaZ
Εγώ πάλι μυρίζομαι συνωμοσία του Ζοτς με τον Ιτούδη και τους Γιαννακοπουλαίους, να τα χάσουμε όλα φέτος για να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον το μπάσκετ στη χώρα μας. Κρίμα που δεν το είπανε και στον κακόμοιρο τον Διαμαντίδη και κουράζεται άδικα και μόνο του το παληκάρι. Αν το ήξερε να έπαιρνε τουλάχιστον καμιά εβδομάδα άδεια να πάει για κούρα στο hometown. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Πέρα από πλάκα τώρα, έχουμε καταφέρει να κάνουμε τις ομάδες που αγωνίζονται απέναντί μας να μοιάζουν επιπέδου φάιναλ 4. Είναι κι αυτό ένα κατόρθωμα, ναι; Ο Μπέτσι σήμερα σα να μου θύμισε τον παλιό καλό(χαλαρά πάντα, για τον Μπέτσι μιλάμε) εαυτό του. Όσο για τον Σάρας, μου φαίνεται θα αγοράσω ομοίωμά του και θα αρχίσω να το τρυπάω με καρφίτσες. 19.gif
enypnio
ΙΛΥΑΖ τρέξε γιατί το συγκεκριμένο κουκλάκι παρουσιάζει αύξηση στις πωλήσεις τον τελευταίο καιρό

ιδιαίτερα στο Νομό Λαρίσης και περιχώρων

άμα βρείς κουκλάκι καρφίτσες στην Αθήνα θα βρείς άνετα ... αλλά στην ΛΑΡΙΣΑ μου είπε η μάνα μου ότι παρουσιάζετε μια έλλειψη στην Αγορά
Consultant
QUOTE(spysta @ Mar 1 2008, 21:50 ) *
Παντως μετα απο αυτο που εγινε στην ΕΦΕΣ .. που αποδεκατιστηκε η ομαδα για τους γνωστους λογους (σοβαρη διοικηση ειναι αυτη ?) .. ο ΠΑΟ απο το τοπ 16 φανταζει πολυ δυσκολο να αποκλειστει ... απλα θα περασει ως δευτερος .. και θα παει να παιξει τα ρεστα του στην Βιτορια

Ισα ισα,αυτη η εξελιξη ευνοει τη Παρτιζαν η οποια ενδεχεται να κερδισει μεσα στη Τουρκια!Σε συνδυασμο με νικη επι του Παο,τερματιζει αυτη δευτερη και πεταει τον Παο εξω! ohmy.gif
vastravoud
Γιατί στη Λάρισσα;
spysta
QUOTE(vastravoud @ Mar 1 2008, 19:59 ) *
Γιατί στη Λάρισσα;

γιατι εκει παιζεται την αλλη εβδομαδα biggrin.gif
spysta
QUOTE(Consultant @ Mar 1 2008, 19:59 ) *
Ισα ισα,αυτη η εξελιξη ευνοει τη Παρτιζαν η οποια ενδεχεται να κερδισει μεσα στη Τουρκια!Σε συνδυασμο με νικη επι του Παο,τερματιζει αυτη δευτερη και πεταει τον Παο εξω! ohmy.gif

Ναι οκ ...
Η μονη δοαφορα ειναι οτι πλεον το παιχνιδι της δευτερης θα γινει αναμεσα σε ΠΑΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ και οχι αναμεσα σε ΠΑΟ ΕΦΕΣ
oneiro
Τι ήταν πάλι και το σημερινό παιχνίδι ? εκεί που είπα ωραία ξύπνησε η ομάδα και θα το παρουμε άνετα εκεί κατρακύλησαν πάλι .... Είχαμε σε κάποια διαστήματα πολύ καλή άμυνα ... Το πρώτο δεκάλεπτο χάλια ... Πόσες κάθετες πάσες πήρε ο μαυροειδής σήμερα ?? 7-8-9 ???.... ένας δεν έκανε κάτι... Μου ήρθε κάποια στιγμή να μπώ να παίξω εγώ ...Ήπα να πάω να τα πιώ για να ξεχάσω αλλά το ξανασκέφτηκα γιατί άν κάθε φορά που χάνουμε πίνω νομίζω ότι θα γίνω αλκοολική έτσι όπως πάμε ....
Όσο για το παιχνίδι με την εφές θα πιώ απο πρίν έτσι ώστε να μην με πάρει απο κάτω και να μην καταλαβαίνω και τι θα βλέπω....
ώχ παναγία μου .... πάλι στεναχωρεθήκαμε σήμερα .... ¨οχι τίποτα άλλο ήταν καλό να κερδίζαμε για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας .....

Άς ελπίσουμε ότι η κοιλιά αυτή δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα .... (και να κάνουμε και να κανένα ευχέλαιο .... καλό θα είναι )
IlyaZ
Και να μου έφταιγε μόνο ο Σάρας... Κυρίως με τον Ζοτς τα έχω, αλλά επειδή του έχω αδυναμία δε μου κάνει καρδιά να χρησιμοποιήσω την πατροπαράδοτη μέθοδο πάνω του. Ο Ντικούδης, δεν ξέρω αν έχει βρει γκόμενα, αλλά αν ναι, να τη στείλουμε επειγόντως στου Κωστάκη να της κάνει σεμινάρια ώστε να έχουμε ανάλογη άνοδο και στη δική του απόδοση (με την ελπίδα πάντα ότι δε θα τραυματιστεί κι αυτός πάνω στο πικ της απόδοσής του). Ο Πρκάτσιν δείχνει πολύ όμορφος στον πάγκο και κατανοώ την ανησυχία του τιμ μήπως και χαλάσουν τα ενσταντανέ... Ο Περπέρογλου επίσης, είναι απαραίτητος στον πάγκο, τουλάχιστον μέχρι να καταφέρει να βρει έστω και μακρινή συγγένεια με το νομό Λαρίσης, ή έστω κάποιον προπάππο από τη Σλοβενία. Τι να πω και για τον Ζίζιτς, είμαστε όλοι μαζί του στην προσωπική του τραγωδία, οπότε θα τον εξαιρέσω από τον εδώ σχολιασμό. Ο Κιλλ Δε Μπιλ, το ξέρατε ότι είναι πρώτος σε μία στατιστική κατηγορία στο Τοπ 16; Για ρωτήστε τον Βαν Γκάντι, γιατί ήταν τόσο κακός μαζί του, γιατί τον αποκαλούσε turnover machine, αυτόν που είναι το καμάρι του κάμπου και που έχει αποφασίσει να κάνει ρεκόρ στις τάπες που θα φάει και δε θέλει με τίποτε να χάσει την πρώτη θέση στα λάθη από τον φίλτατο Γιακούλη; Και τέλος ο πολυαναμενόμενος Σάρας, που νομίζει ότι αν στο ρολλ κοιτάει έξω απ' το γήπεδο θα μπερδέψει τους αντιπάλους (λες και υπάρχει κι άλλη πάσα) και τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να μπερδεύει τον έρμο τον συμπαίκτη του, που επειδή πιστεύει κι αυτός ότι ο Σάρας είναι μια ιδιοφυΐα, δε μπορεί, κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του... Μας πήραν χαμπάρι Σάρας... ευτυχώς όταν μας παίρνουν τα σώβρακα θα υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης που θα μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους!!!!!!!!!!! shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
taz4
Εκτός τους τραυματίες έχουμε και τον kill-bill σε πολύ κακή κατάσταση και το κακό είναι πως παίρνει και
πολύ χρόνο...ελπίζω να βγάλει όλα τα σπασμένα με την εφές!!!
AZ1980
QUOTE(IlyaZ @ Mar 1 2008, 20:12 ) *
Και να μου έφταιγε μόνο ο Σάρας... Κυρίως με τον Ζοτς τα έχω, αλλά επειδή του έχω αδυναμία δε μου κάνει καρδιά να χρησιμοποιήσω την πατροπαράδοτη μέθοδο πάνω του. Ο Ντικούδης, δεν ξέρω αν έχει βρει γκόμενα, αλλά αν ναι, να τη στείλουμε επειγόντως στου Κωστάκη να της κάνει σεμινάρια ώστε να έχουμε ανάλογη άνοδο και στη δική του απόδοση (με την ελπίδα πάντα ότι δε θα τραυματιστεί κι αυτός πάνω στο πικ της απόδοσής του). Ο Πρκάτσιν δείχνει πολύ όμορφος στον πάγκο και κατανοώ την ανησυχία του τιμ μήπως και χαλάσουν τα ενσταντανέ... Ο Περπέρογλου επίσης, είναι απαραίτητος στον πάγκο, τουλάχιστον μέχρι να καταφέρει να βρει έστω και μακρινή συγγένεια με το νομό Λαρίσης, ή έστω κάποιον προπάππο από τη Σλοβενία. Τι να πω και για τον Ζίζιτς, είμαστε όλοι μαζί του στην προσωπική του τραγωδία, οπότε θα τον εξαιρέσω από τον εδώ σχολιασμό. Ο Κιλλ Δε Μπιλ, το ξέρατε ότι είναι πρώτος σε μία στατιστική κατηγορία στο Τοπ 16; Για ρωτήστε τον Βαν Γκάντι, γιατί ήταν τόσο κακός μαζί του, γιατί τον αποκαλούσε turnover machine, αυτόν που είναι το καμάρι του κάμπου και που έχει αποφασίσει να κάνει ρεκόρ στις τάπες που θα φάει και δε θέλει με τίποτε να χάσει την πρώτη θέση στα λάθη από τον φίλτατο Γιακούλη; Και τέλος ο πολυαναμενόμενος Σάρας, που νομίζει ότι αν στο ρολλ κοιτάει έξω απ' το γήπεδο θα μπερδέψει τους αντιπάλους (λες και υπάρχει κι άλλη πάσα) και τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να μπερδεύει τον έρμο τον συμπαίκτη του, που επειδή πιστεύει κι αυτός ότι ο Σάρας είναι μια ιδιοφυΐα, δε μπορεί, κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του... Μας πήραν χαμπάρι Σάρας... ευτυχώς όταν μας παίρνουν τα σώβρακα θα υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης που θα μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους!!!!!!!!!!! shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Aχαχαχαχαααααααααα!!! Τελικά προτιμώ που πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, τουλάχιστον αντλώ αγνό γέλιο από τα εμπνευσμένα ποστς σας, οι ήττες σας έχουν γεμίσει με δημιουργικότητα! 77.gif
Ginobili
Ρεπορτάζ:
Θανάσης Ασπρούλιας (asproulias@superbasket.gr)

Μετά την ήττα από την Σιένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ουσιαστικά «φωτογράφισε» κάποιους παίκτες του ως αδιάφορους. Μετά από την ήττα από το Μαρούσι ο Σέρβος τεχνικός κράτησε αντίθετη στάση. Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, τόνισε, όμως, ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα…

«Το Μαρούσι έπαιξε ένα πολύ καλό ματς. Πίστεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι μπορεί να κερδίσει. Δικαιούτο τη νίκη πέρα για πέρα. Παίξαμε πολύ άσχημα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς αντίδραση, και δώσαμε στο Μαρούσι πολλές εύκολες καταστάσεις να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε λίγο, αλλά στην περίοδο που μπορούσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας, κάναμε πολλά λάθη. Για ό,τι συνέβη ο μοναδικός που έχει την ευθύνη είναι ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να αλλάξουμε. Μετά από πολλές ημέρες δίνω ρεπό στους παίκτες αύριο και τη Δευτέρα το πρωί. Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ, έχουμε χρόνο να αλλάξουμε, αλλά όταν παίζει κανείς ένα παιχνίδι όπως με το Μαρούσι θέλω να καταλάβω τι συνέβη για να το αλλάξουμε», τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων».

«Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά το παιχνίδι μας δεν ήταν φυσιολογικό. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για τον αγώνα με την Εφές Πίλσεν. Είναι δική μου ευθύνη και θα κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω. Οι παίκτες είναι άνθρωποι. Κι αυτή η περίοδος που διανύουμε είχε πολλά κρίσιμα ματς. Ολα τα ματς στην Ευρώπη είναι μεγάλα, όπως κι αυτό με τον Ολυμπιακό. Στους έξι τελευταίους αγώνες, παίξαμε καλά μόνο με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο με τον Αρη ήταν πολύ κακό, αλλά στην επανάληψη δείξαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Σιένα οι παίκτες είχαν τεράστια διάθεση και προσπάθησαν κάνουν τα πάντα. Είναι απλό να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε, πρέπει να βρούμε κίνητρο και συγκέντρωση».

Και συνέχισε με τα πρέπει και τις αλλαγές… «Πρέπει ο ένας να βοηθήσει τον άλλον, πρέπει να πιστέψουμε στις ικανότητές μας, να θυμηθούμε ότι όλη αυτή τη χρονιά παίζουμε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να αντιληφθούμε την κατάσταση, να σκεφτούμε ότι από πίσω μας βρίσκονται εκατομμύρια οπαδών, πρέπει να βρούμε αυτό το κάτι που θα μας κάνει το κλικ, να γυρίσει το κουμπί και να βρούμε τον καλό εαυτό μας. Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση. Σχεδόν κάθε χρόνο έχουμε μία περίοδο που δεν παίζουμε καλά και παρότι δοκιμάζεις τα πάντα, η ομάδα δεν παίζει καλά. Πιστεύω στους παίκτες. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι διαθέτουν ποιότητα. Είμαστε η ίδια ομάδα, οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν και πριν από 20 ημέρες. Θυμάμαι μετά το τελευταίο ματς στη Μαδρίτη εναντίον της Ρεάλ, είπα ότι είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου σε όλο τον πρώτο γύρο. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο να αλλάξουμε, αν αναλογιστεί κανείς πως έπαιξαν οι παίκτες σε εκείνο το ματς. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε πολλές ημέρες. Η προετοιμασία είναι πάντα ίδια πριν από κάθε ματς. Αλλά, αν δείτε πως έπαιξε ο Παναθηναϊκός με το Μαρούσι η εικόνα είναι δική μου ευθύνη. Κάθε παίκτης πρέπει να καταλάβει ότι οφείλει να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και να αλλάξει η κατάσταση. Ο καθένας έχει το ρόλο του και είναι πολύ σημαντικός. Διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα».
mono maroussi
εγω ακομα και τωρα δν μπορω να ποσταρω..τρελαααααααα icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif 77.gif 77.gif
mono maroussi
η εμφανιση που καναμε σημερα δν υπηρχε και θα συμφωνησω δν ηταν οτι ο παο ηταν χαλια απλα εμεις παιξαμε τελεια..αντε με λιγη τυχη η τετραδα δν ειναι μακρια..οχι επειδη μερικοι ελεγαν οτι το Μαρουσι θα πεσει icon_drunk.gif
PARISINOS
QUOTE(mono maroussi @ Mar 2 2008, 01:23 ) *
η εμφανιση που καναμε σημερα δν υπηρχε και θα συμφωνησω δν ηταν οτι ο παο ηταν χαλια απλα εμεις παιξαμε τελεια..αντε με λιγη τυχη η τετραδα δν ειναι μακρια..οχι επειδη μερικοι ελεγαν οτι το Μαρουσι θα πεσει icon_drunk.gif

Ο ΠΑΟ δεν παιζει χαλια. Ισα ισα.
Αλλα ο ΠΑΟ δεν εχει ψηλους. Μιλαμε καθολου. Ουτε για δειγμα.

δεν γινεται να θες να κερδισεις ομαδες ευρωλιγκας με μονους ψηλους τον δημο και το ζιζιτς. blink.gif
Οταν οι αλλες ομαδες εχουν απο 5 ψηλους, πολλοι εκ των οποιον 2,10+, εμεις παιζουμε με ψηλοτερο παιχτη τον ζιζιτς που ειναι 2,05. blink.gif
Λες και ειμαστε ομαδα Γ εθνικης.

Πολλοι λενε οτι φταιει ο σαρας, φταιει η ομοιογενεια, η φυγη σισκα, ο κορεσμος, ο ζοτς με τα κολληματα...

ναι φταινε ΚΑΙ αυτα αλλα πρωτιστος φταιει το γεγονος οτι το μπασκετ ειναι παιχνιδι ΥΨΟΥΣ και ΟΓΚΟΥ. Οσο καλος και να ειμαι εγω στο μπασκετ που ειμαι 1,85, αν αναγκαστω να φυλλαξω τον γιαφτοκας, αλλα θα μου βαλει 50 ποντους.
Και απο υψος και ογκο ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη χωρις τομο, τσαρτσα και μπατιστ απλα δεν εχει .

και μην ακουσω τις ανοησιες του στυλ -και με τον μητσο σεντερ οφειλεις να κερδισεις το μαρουσσι- απλα γιατι αυτο δεν ισχυει η το κλασσικο -και περσυ δεν ειχαμε σεντερ αλλα ευρωλιγκα πηραμε- γιατι δεν ειναι ετσι.
Περσυ ειχαμε βαρβατο 5αρι οταν φτασανε τα δυσκολα- βλεπε ντεγιαν- και ενα ελαφρυ 5αρι αφινιασμενο μ βλεπε μπατιστ.

Φετος δεν εχουμε κανεναν. Πρεπει κουτσα στραβα να φτασουμε ως το τοπ 8 με αυτους που εχουμε, αφου μεσα σε ενα φλεγομενο ΟΑΚΑ, η ομαδα εχει τετοια ποιοτητα στην περιφερεια, που μεχρι και με σεντερ μονο τον ζιζιτς και με εστω κουτσο μπατιστ, μπορει να κερδισει την αποδεκατισμενη Εφες και την ισως αδιαφορη σιενα και να προκριθει.

Ωστοσο απο τοπ 8 και μετα , αν θελουμε να προχωρησουμε , πρεπει να γυρισουν ο τουλαχιστον ο τσαρτσαρης , να αποθεραπευται πληρως ο μαικ, και να μπορει να προσφερει εστω εναν δεκαλεπτο ο ντεγιαν η να ενσωματωθει ο πρκατσιν.

Για ευρωλιγκα, θα πρεπει να εμφανιστει και ο καλος ντεγιαν. Γενικα ο ΠΑΟ χωρις τραυματισμους εχει ΣΙΓΟΥΡΑ τον πρωτο λογο για ευρωλιγκα. Δεν την εχει σιγουρα , αλλα εχει τον πρωτο λογο.

Αν ομως δεν γυρισουν οι τραυματιες, τοτε με 5αδα που εχει Μ.Ο υψους 1,96 ( σπαν -1,92, σαρας 1,92, μητσος 1,95 , ουινστον 1,98 η δημος 2,03 και ζιζιτς 2,04 ) δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αν δεν εχεις ψηλους, εχεις πολλαπλα προβληματα, εκτος απο τα εμφανη που ειναι η αμυνα στη ρακετα και τα ριμπαουντ. Αν δεν εχεις ψηλους, συνηθως η αντιπαλη ομαδα σουταρει με καλυτερα ποσοστα, σουταροντας πιο ανετα, μιας και ξερει οτι και να χασει το σουτ, εχει πολλες πιθανοτητες για επιθετικο ριμπαουντ.
αν δεν εχει ψηλο με ογκο, δεν μπορεις να κανεις καλα σκριν ωστε να βγουν τα συστηματα και να κινηθουν σωστα οι παιχτες.
αν δεν εχεις ψηλο, δεν μπορεις να ακουμπησεις τη μπαλα στη ρακετα ωστε να εχεις εναν σιγουρο και ασφαλη τροπο αναπτυξεις στα δυσκολα και κρισιμα λεπτα.
Αν δεν εχεις ψηλους, αναγκαζεσαι να πιεζεις πολυ περισσοτερο στην περιφερεια , ωστε να δυσκολεψεις τις πασες μεσα στο καλαθι που θα σε θερισουν, μια πιεση που οδηγει σε κουραση των περιφερειακων.

γενικα αν δεν εχεις ψηλους, κλαψτα. Και αυτη τη στιγμη , ειδικα και χωρις τον ΜΑΙΚ, ο ΠΑΟ δεν εχει σχεδον κανεναν.
Αν η αντιπαλη ομαδα ειναι ευστοχη , πραγμα που οπως ειπα ειναι πιο πιθανο οταν δεν εχεις ψηλους, τοτε μπορεις να χασεις απο σχεδον ολες τις σοβαρες ομαδες.

Ακου ψηλοτερος παιχτης 2,04 w00t.gif Οτι ναναι...
sherman
Eλα να περασουμε μια νοτα αισιοδοξιας

http://www.youtube.com/watch?v=mYXvFlPVpIM
Air Kef
Oντως πολυ ωραιο βιντεο..Παναθηναιικο. biggrin.gif tongue.gif

Με την ευκαρια:

Για τι σκατα σταματαει το χρονομετρο στο 4.9 μολις χανει ο Γιαννακης την μπαλα;
enypnio
ε δεν γίνεται να σου βγαίνουν και όλες η μεταγραφές α και ο Ολυμπιακός πήρε τόσους παίχτες που δεν του βγήκανε τι να κάνουμε τώρα

το μόνο που δεν ήταν αναμενώμενο είναι το να είναι τόσο χάλια ο Ζίζιτς ... γιατί φαινότνα καλός παίχτης στον Ολυμπιακό (απλά το στυλ γκέρσον κρύβει πολλές αδυναμίες των παιχτών)

Όλες οι ομάδες παίρνουνε παίχτες και δεν τους βγαίνουν ... να ούτε στην ΤΣΣΚΑ βγήκε ο ζήσης

ούτε στην Μπάρτσα βγήκε ο ιλιάσοβα και ο ΑΚΕΡ
George_12ISL
Προς τους κυρίους με τις λευκές εμφανίσεις και τα χρυσά γράμματα...
Δεν ντρέπεστε λίγο; Σας ξεφτιλίζουν ο Μαυροειδής, ο Καϊμακόγλου και ο Χαραλαμπίδης; Όποιος δεν ξέρει σε ποιά ομάδα παίζει, να πάει σπίτι του! Όποιος δεν μπορεί... δρόμο...
Η υπομονή του κόσμου αρχίζει να εξαντλέιται...
ΩΣ ΕΔΩ ΡΕ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.