Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
asimvivastoi
χαχαχαχα____

επειδη εσεισ ειστε τυχεροι...χαχα_____!!!

οχι οτι παιζει και τπτ ο προμηθεασ_______ tongue.gif

τεσπα ... μεσα η δαφνη θα κερδισει... tongue.gif
lord7
QUOTE(katharoaimo @ Dec 16 2007, 21:09 ) *
εγω που ειμαι παικτρια της δαφνης μπορω να πω οτι το σφυριγμα ηταν λαθος.και μαλλον ευτυχως που δεν μπηκαν οι βολες γιατι ο διαιτητης τωρα θα ειχε μεγαλο προβλημα.σε γενικες γραμμες ηταν καλοι ομως και οι δυο διαιτητες και το παιχνιδι πολυ ενδιαφερον και με αγωνια(προφανως)ως το τελος!!!

ποια παικτρια εισαι???ευτυχωσ δηλαδη..... biggrin.gif
αλλιωσ shot.gif
katharoaimo
QUOTE(lebronjames @ Dec 16 2007, 23:04 ) *
Ρε παιδια και φαουλ να ηταν δεν ηταν στην προσπαθεια.Δηλαδη ελεος.Οσο και να πονεσε καποιους ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κερδισε.Τα τελευταια 2 χρονια(και περσυ στην Β') ο ΠΡΜΟΜΗΘΕΑΣ εχει 3-0 με τη δαφνη.Αυτο κατα τη γνωμη μου λεγεται οτι ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ δεν χανει με τιποτα απο τη δαφνη.Καληνυχτα ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ...

καλα εσυ γιατι πορωθηκες τωρα.και δες πρωτα τη βαθμολογια και μετα μας λες και πελατακια.αιντε βραδιατικα...
lord7
κατι αλλο απο τον αγωνα στον αγ θωμα???σημερα ηταν το ντερμπι περιστερι-αεκ περιστεριου????εκει τι εγινε??

αν και μαλλον ολα στην α κατηγορια ντερμπι θα ειναι πλεον
lord7
kaneis kati????????mallon oxi...kalo brady loipon.....
BASKETBALL#6
QUOTE(lord7 @ Dec 16 2007, 23:14 ) *
κατι αλλο απο τον αγωνα στον αγ θωμα???σημερα ηταν το ντερμπι περιστερι-αεκ περιστεριου????εκει τι εγινε??

Δεν σου φτάνουν ολα αυτά που γράφτηκαν νωρίτερα για τον Αγ. Θωμά?! tongue.gif
Ναι το ντέρμπι του Περιστερίου σήμερα ήταν αλλα ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος να μας πει τι έγινε! sad.gif
dionyssis
ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΖΑΟΝ 57-53
BASKETBALL#6
QUOTE(dionyssis @ Dec 16 2007, 23:34 ) *
ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΖΑΟΝ 57-53

Μπράβο στο ΖΑΟΝ! 41.gif Από το σκόρ τουλάχιστον φαίνεται οτι το πάλεψε πολύ! bball.gif
lord7
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Dec 16 2007, 21:34 ) *
Δεν σου φτάνουν ολα αυτά που γράφτηκαν νωρίτερα για τον Αγ. Θωμά?! tongue.gif
Ναι το ντέρμπι του Περιστερίου σήμερα ήταν αλλα ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος να μας πει τι έγινε! sad.gif

τα επεισοδια που λετε ειναι για την παιχτρια και τον προεδρο τησ εοκ που ειπαν καποια 'γαλλικα' στο τελοσ??
επειδη διαβασα επεισοδια και νομιζα κατι αλλο....

ντροπη και στην παιχτρια και στον προεδρο....ολοι οσοι ειναι σε αυτο τον χωρο...και να πω ειμαστε γιατι και οι φιλαθλοι ειμαι κομματι του πρεπει να δουμε σαν αθλημα και χαρα το basket ...και οχι σαν μεροσ να βγαζουμε οτι προβληματα εχουμε και να ξεσπαμε....
nikefalin
QUOTE(lebronjames @ Dec 16 2007, 23:04 ) *
τη γνωμη μου λεγεται οτι ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ δεν χανει με τιποτα απο τη δαφνη.Καληνυχτα ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ...

Να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, δεν είμαστε μικρά παιδιά και μπορούμε να μιλάμε καλυτερα
lord7
QUOTE(nikefalin @ Dec 16 2007, 21:42 ) *
Να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, δεν είμαστε μικρά παιδιά και μπορούμε να μιλάμε καλυτερα

συμφωνω μαζι σου καποτε και εγω δεν εκφαστικα σωστα και δεν καταλαβαν τι εννοουσα.....

καλυτερα να ειμαστε εδω μεσα εμεισ τουλαχιστον λιγο χαλαροι και να δινουμε το παραδειγμα......

εξαλλου γνωμεσ λεμε και πρεπει και να σεβομαστε την διαφορετικη γνωμη
BASKETBALL#6
QUOTE(lord7 @ Dec 16 2007, 23:40 ) *
να καταλαβω οτι επεισοδια εννοειται την παιχτρια και τον προεδρο τησ εοκ που ειπαν καποια λογια στο τελοσ??
ντροπη και στην παιχτρια και στον προεδρο....ολοι οσοι ειναι σε αθτο τον χωρο...και να πω ειμαστε γιατι και οι φιλαθλοι ειμαι κομματι του πρεπει να δουμε σαν αθλημα και οχι σαν μεροσ να βγαζουμε οτι προβληματα εχουμε και να ξεσπαμε

Είπαν κάποια λόγια στο τέλος? Εδω κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια και διακόπηκε το παιχνίδι για λίγα λεπτά! Μετά ήρθε και αστυνομία και ήμουν μπροστά όταν και οι δυο είπαν πως θα υποβάλουν μηνύσεις! jedi.gif
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες! bball.gif
lili_4
δεν κατατέθηκαν μηνύσεις από καμία πλευρά τελικά. το όλο θέμα καλό θα ήταν να μη συνεχιστεί.
lord7
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Dec 16 2007, 21:49 ) *
Είπαν κάποια λόγια στο τέλος? Εδω κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια και διακόπηκε το παιχνίδι για λίγα λεπτά! Μετά ήρθε και αστυνομία και ήμουν μπροστά όταν και οι δυο είπαν πως θα υποβάλουν μηνύσεις! jedi.gif
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες! bball.gif

α οκ....δεν το καταλαβα αυτο......

νομιζω παντωσ οτι και εδω μεσα καποιεσ φορεσ εχουμε κανει λαθοι...εχουν ακουστει χαρακτηρισμοι....

ολοι κανουμε λαθοι...ασ δωσουμε εμεισ εδω μεσα το καλο παραδειγμα...απλα να λεμε αποψεισ.....

και κριμα που διαιτητεσ δεν μπαινουν εδω μεσα να μιλαμε και με αυτουσ.....
dolly12
η παιανια κερδισε με 10 τη δαφνη δαφνιου
whitetoweraris
Αντικειμενικα για τη νίκη του Προμηθέα.
φάουλ δεν υπάρχει με τίποτα και ο θεός υποκατέστησε το λαθος του διαιτητή. Ο Προμηθέας ήταν πιο παθιασμένοςγια τη νίκη και νομίζω ότι του αξίζει. Η δαιτησία ήταν κατα τα άλλα άψογη όπως και όλες οι παίκτριες που αγωνίστηκαν.Κρίσεις για πελάτες και τέτοια δεν χρειάζονται γιατι όλοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και δεν είμαστε οπαδοί. Γιατί οι προπονητες της Δάφνης δεν συφχαρήκαν τον προπονητη και τις παίκτριες του Προμηθέα; Δεν ηταν σωστο και δεν υπήρχε και λόγος.
lord7
QUOTE(whitetoweraris @ Dec 16 2007, 22:57 ) *
φάουλ δεν υπάρχει με τίποτα και ο θεός υποκατέστησε το λαθος του διαιτητή. Ο Προμηθέας ήταν πιο παθιασμένοςγια τη νίκη και νομίζω ότι του αξίζει. Η δαιτησία ήταν κατα τα άλλα άψογη όπως και όλες οι παίκτριες που αγωνίστηκαν.Κρίσεις για πελάτες και τέτοια δεν χρειάζονται γιατι όλοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και δεν είμαστε οπαδοί. Γιατί οι προπονητες της Δάφνης δεν συφχαρήκαν τον προπονητη και τις παίκτριες του Προμηθέα; Δεν ηταν σωστο και δεν υπήρχε και λόγος.

φιλαθλος εισαι????η παιχτρια???

καλο ειναι να πιστευουμε ομως ειπαμε βρε παιδια...
λογικα απο οσα ακουσα η παιχτρια δεν αντεξε την πιεση και εχασε τις βολες....
οσο για το αν ηταν φαουλ μαλλον μονο ο διαιτητης και οι δυο παικτριες ξερουν καλυτερα απο ολους.... οντως το να μην χαιρετας τους αλλους προπονητες η ακομα και οι παιχτες μεταξυ τους ειναι μεγαλο λαθος...
lord7
υπαρχει ακομα το ατυπο πως οι γηπεδουχοι πανε στο τελος και χαιρετανε τους φιλαξενουμενους?

οταν επαιζα..'πολλα χρονια πριν'... υπηρχε αυτο
a9902
καλημέρα....ο μελάς κέρδισε το γαλάτσι 59-42 νομίζω....και το περιστέρι..στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεφυγε...με 10-15 διαφορά...
όλο όμως το παιχνίδι...η αεκ ήταν πίσω με 2-3 ποντους..και σε αρκετά σημεία πέρασε μπροστά με 5. Το περιστέρι...χάρης τα εύστοχα 3 ποντα της Μπαρούχου..έφυγε μπροστά..και τελικά πήρε μία εύκολη τελικά νίκη...
anti15
Καλημερα....Διαβασα ολα αυτα που γραφτηκαν εχθες και θελω να δηλωσω οτι δεν ειναι σωστο να λεγονται τετοιου ειδους πραγματα γιατι η κατηγορια που παιζουμε ειναι πολυ δυνατη και σε καθε παιχνιδι που παιζει η δικη μου ομαδα τουλαχιστον πεφτει πολυ ξυλο.Αρα ειναι αδικο να κρινουμε και ειδικα ονομαστικα καποιες παιχτριες απο τη στιγμη που ολες οι ομαδες λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.
Οσο για το θεμα των διαιτητων πρεπει επιτελους να δοθει μια λυση γιατι εχει καταντησει πια πολυ κουραστικο να ασχολουμαστε συνεχεια μαζι τους.Δεν φταιμε εμεις να πληρωνουμε τα δικα τους κολληματα.
Συγχαρητηρια στον Ιωνικο γιατι μετα απο καιρο κατεφερε να δειξει αυτο που πραγματικα ειναι.... 41.gif
nikefalin
QUOTE(anti15 @ Dec 17 2007, 11:12 ) *
Οσο για το θεμα των διαιτητων πρεπει επιτελους να δοθει μια λυση γιατι εχει καταντησει πια πολυ κουραστικο να ασχολουμαστε συνεχεια μαζι τους.Δεν φταιμε εμεις να πληρωνουμε τα δικα τους κολληματα.

Ασχολείστε παραπάνω απ'οσο πρέπει με τους ref, δείτε λίγο και αυτά τα post

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=3441# (post 8)
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=3441# (post 9)

και μπείτε σ'εκείνο το τόπικ να σηζητήσουμε
nikefalin
Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 53-58
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 59-42
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 49-61
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 57-53
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 58-43
Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 62-61
ΜΕΤΣ Β ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 56-39

Βαθμολογία

ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 23
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 22
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 21
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 20
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 18
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 18
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 18
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 18
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 18
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 17
Ζ.Α.Ο.Ν. 16
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 15
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 15
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 13
katharoaimo
QUOTE(whitetoweraris @ Dec 17 2007, 00:57 ) *

ποιος ειπε οτι δεν πηγαμε???ολες και ολοι πηγαμε.ασχετα αν εκεινη την ωρα ολος ο προμηθεας διαμαρτυροταν στον διαιτητη.εκτος απο καποιες κοπελες βεβαια που μας χαιρετησαν.καλα μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια πια...
lalaki
Καλημερα,θα ηθελα απλα να τονισω καποια πραγματα σε σχεση με το παιχνιδι Δαφνη-Προμυθεας.Το παιχνιδι θα μπορουσε να το καθαρισει η Δαφνη απο νωρις ετσι ωστε να μη χρειαζεται να δωσουμε δικαιωμα στον καθενα να μιλαει για διαιτησιες αλλα στο τελος φανηκε η ελειψη εμπειριας της ομαδος.Ευχαριστω οσους μας θεωρουν μεγαλη ομαδα πρωτη μας χρονια στην κατηγορια για να λενε οτι μας δινουν σφυριγματα γι αυτον τον λογο,κ χαιρομαι που χωρις τη μια απο τις καλυτερες μας παιχτριες δειξαμε σε ολους κ ειδικα στον εαυτο μας οτι μπορουμε να νικησουμε τα παιχνιδια.Επισης χαρηκα που ειδα τις παιχτριες του Προμυθεα να πανηγυριζουν σαν μικρα παιδια που νικησαν μια ομαδα με τα μισα τους χρονια συνολικα,τη μιση μπασκετικη εμπειρια κ φυσικα με το μισο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προυπολογισμο απο αυτες κ απλα να τους πω οτι οι πελατιακες μας σχεσεις θα κριθουν στο τελος,με τον απολογισμο της χρονιας κ ελπιζω να ειμαστε στην ιδια κατηγορια για να γινει αυτο.... cool.gifΕυχαριστω.
soouza
Προφανώς έχασα μεγάλο ματς χτες που δεν ήρθα στο Χαλάνδρι.Τι να πω?Δεν πειράζει γαι τη Δάφνη,μπράβο στο Προμηθέα.Έμαθα από τη Δανάη πως ήταν καλό παιχνίδι και απλά το επιβεβαίωσα διαβάζοντας τα post όσων βρέθηκαν στο Παπαδάκης χτες.
Υ.Γ.lord είμαι ομορφούλης κι όχι ομορφούλα έτσι για την ιστορία μια και σε χάσαμε και τώρα που σε ξαναβρήκαμε,ελέω οτε,χαιρόμαστε! smile.gif
Υ.Γ.Επίσης είμαι και γρήγορος..... smiley.gif
C05
QUOTE(katharoaimo @ Dec 17 2007, 11:51 ) *
ποιος ειπε οτι δεν πηγαμε???ολες και ολοι πηγαμε.ασχετα αν εκεινη την ωρα ολος ο προμηθεας διαμαρτυροταν στον διαιτητη.εκτος απο καποιες κοπελες βεβαια που μας χαιρετησαν.καλα μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια πια...

+1. Πάντα μετά το τέλος των αγώνων λίγες είναι οι παίκτριες του Προμηθέα που χαιρετούν τις αντίπαλες. Και αν δεν ξέρουμε ας μη μιλάμε καλύτερα.. Η Δάφνη είτε κερδίζει είτε χάνει είναι αξιοπρεπέστατη ομάδα, πρώτα συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα και μετά κάνει οτιδήποτε...
pencilbox
QUOTE(lord7 @ Dec 16 2007, 23:14 ) *

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

αν και κανονικά δεν πρέπει να συνεχιστεί το θέμα των επεισοδίων στο ΜΕΤΣ εχθές, νομίζω όμως ότι κάποια πράματα καλό είναι να λέγονται γιατί σε ένα forum σαν αυτό πολλά είναι θέμα εντυπώσεων κι επειδη οι παίκτριες και οι παράγοντες είναι όλοι μεταξύ τους γνωστοί και ανακυκλώσιμοι καλό είναι να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και να ακούγονται πράγματα που δεν έχουν βάση. Στόχος μου είναι να καταγραφούν απλώς όσα είδα γιατί έτυχε και ήμουν εχθές στο γήπεδο.

Αρχικά το τι έγινε από το 10 ή το 14 της Ένωσης δεν μπορεί να κατατεθεί σαν λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν τα επεισόδια στην κερκίδα για τον απλούστατο λόγο ότι οι παίκτριες είναι στο γήπεδο και οι φίλαθλοι στην κερκίδα. Αυτό που εγώ είδα με τα μάτια μου είναι ότι το 10 της Ένωσης έριξε αγκωνιά εκτός φάσης στη Φιλιππάκη (κάτι που σαφώς είναι κατακριτέο αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνεται) και οι οπαδοί του Θωμά διαμαρτυρήθηκαν. Κάπου έκει κάτι ειπώθηκε με τους παράγοντες της Ένωσης που κάθονταν εκεί κοντά το οποίο αφενός δεν το άκουσα και αφετέρου είναι άνευ σημασίας γιατί μερικές φορές μια εικόνα μετράει παραπάνω από 1000 λέξεις: όταν βλέπει κανείς λοιπόν τους παράγοντες της Ένωσης να πιάνουν από το λαιμό γυναίκες οπαδούς του Θωμά (Πολυδωρόπουλος), ό,τι κι αν έχει ειπωθεί προηγουμένως αν έχεις (όπως πολύ εύστοχα προανέφερε κάποιος εδώ) παιδεία και αγωγή αμέσως καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την άλλη το γεγονός ότι έφυγε παίκτρια του Θωμά από τον πάγκο για να πάει εκεί που γίνονταν τα επεισόδια όποια κι αν ήταν η πρόθεσή της (γιατί κάτι ειπώθηκε ότι πήγε να χωρίσει το όλο σύμπλεγμα που είχε δημιουργηθεί) είναι σαφώς κατακριτέο γιατί για όποιον δε γνωρίζει τη σχέση που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη παίκτρια με τους οπαδούς που δέχτηκαν επίθεση, απλά έτσι φαίνεται. Η συγκεκριμένη παίκτρια επίσης δεν είναι καμία τυχαία, με χρόνια παρουσία σε εθνικές κατηγορίες και αποδεδειγμένη ηθική εντός γηπέδου.

Τέλος και για να μη μακρυγορώ καλό θα ήταν να μην μπλέκουμε τα εντός αγωνιστικού χώρου με τα εκτός. Τα χθεσινά επισόδια ξεκίνησαν από την κερκίδα και ως τέτοια πρέπει να καταγραφούν. Δεν έγινε τίποτα με καμία από τις κοπέλες μέσα στο γήπεδο ούτε του Παγκρατίου όύτε του Θωμά (εννοώ πως δεν ειπώθηκε κάτι μεταξύ των παικτριών). Άσχετα με το αν από τη διοίκηση εκπροσωπείται όλη η ομάδα, είναι κρίμα να χρεωθούν τα επεισόδια οι παίκτριες είτε της μιας είτε της άλλης ομάδας για κάτι που έγινε στην κερκίδα μεταξύ οπαδών και του Θωμά και διοίκησης του Παγκρατίου.

Τώρα τα περί ξύλου, στο basket έχεις σωματική επάφή και κάποιες φορές μπορεί να νιώθεις ότι τρως ξύλο. Είναι άλλο όμως το παίζω δυνατά και άλλο το παίζω αντιμπασκετικά. Ο Θωμάς παίζει δυνατά και όχι αντιμπασκετικά. Ειδικά εχθές έπαιζε και η Ένωση πολύ δυνατά καθώς είναι και μια ομάδα που είναι πολύ καλή τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική άμυνα. Και βέβαια δεν τίθεται θέμα δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Ένωση είναι για μένα η ομάδα που θα ανέβει στην Α2 (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τον Αθηναϊκό, την Αμαρυλλίδα, τον πάλαι ποτέ Φιλαθλητικό, τους Αγ. Ανάργυρους, αλλά θα ανέβει επειδή δεν υπάρχει κάποιος πλην του Ζωγράφου κι αυτό με ερωτηματικό για να την κοντράρει) και ο Θωμάς είναι μια ομάδα που είναι πρώτο φαβορί μετά τη Δάφνη Δαφνίου για πτώση. Εννοείται λοιπόν πως η Ένωση δε χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει το Θωμά, το basket όμως χρειάζεται τη βοήθεια της καλής σωστής και δίκαιης διαιτησίας για να κρατήσει υψηλά το επίπεδο καθώς όπως φαίνεται οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα στερούνται στοιχειώδους παιδείας και επιπέδου....
soouza
QUOTE(pencilbox @ Dec 17 2007, 12:39 ) *
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

αν και κανονικά δεν πρέπει να συνεχιστεί το θέμα των επεισοδίων στο ΜΕΤΣ εχθές, νομίζω όμως ότι κάποια πράματα καλό είναι να λέγονται γιατί σε ένα forum σαν αυτό πολλά είναι θέμα εντυπώσεων κι επειδη οι παίκτριες και οι παράγοντες είναι όλοι μεταξύ τους γνωστοί και ανακυκλώσιμοι καλό είναι να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και να ακούγονται πράγματα που δεν έχουν βάση. Στόχος μου είναι να καταγραφούν απλώς όσα είδα γιατί έτυχε και ήμουν εχθές στο γήπεδο.

Αρχικά το τι έγινε από το 10 ή το 14 της Ένωσης δεν μπορεί να κατατεθεί σαν λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν τα επεισόδια στην κερκίδα για τον απλούστατο λόγο ότι οι παίκτριες είναι στο γήπεδο και οι φίλαθλοι στην κερκίδα. Αυτό που εγώ είδα με τα μάτια μου είναι ότι το 10 της Ένωσης έριξε αγκωνιά εκτός φάσης στη Φιλιππάκη (κάτι που σαφώς είναι κατακριτέο αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνεται) και οι οπαδοί του Θωμά διαμαρτυρήθηκαν. Κάπου έκει κάτι ειπώθηκε με τους παράγοντες της Ένωσης που κάθονταν εκεί κοντά το οποίο αφενός δεν το άκουσα και αφετέρου είναι άνευ σημασίας γιατί μερικές φορές μια εικόνα μετράει παραπάνω από 1000 λέξεις: όταν βλέπει κανείς λοιπόν τους παράγοντες της Ένωσης να πιάνουν από το λαιμό γυναίκες οπαδούς του Θωμά (Πολυδωρόπουλος), ό,τι κι αν έχει ειπωθεί προηγουμένως αν έχεις (όπως πολύ εύστοχα προανέφερε κάποιος εδώ) παιδεία και αγωγή αμέσως καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την άλλη το γεγονός ότι έφυγε παίκτρια του Θωμά από τον πάγκο για να πάει εκεί που γίνονταν τα επεισόδια όποια κι αν ήταν η πρόθεσή της (γιατί κάτι ειπώθηκε ότι πήγε να χωρίσει το όλο σύμπλεγμα που είχε δημιουργηθεί) είναι σαφώς κατακριτέο γιατί για όποιον δε γνωρίζει τη σχέση που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη παίκτρια με τους οπαδούς που δέχτηκαν επίθεση, απλά έτσι φαίνεται. Η συγκεκριμένη παίκτρια επίσης δεν είναι καμία τυχαία, με χρόνια παρουσία σε εθνικές κατηγορίες και αποδεδειγμένη ηθική εντός γηπέδου.

Τέλος και για να μη μακρυγορώ καλό θα ήταν να μην μπλέκουμε τα εντός αγωνιστικού χώρου με τα εκτός. Τα χθεσινά επισόδια ξεκίνησαν από την κερκίδα και ως τέτοια πρέπει να καταγραφούν. Δεν έγινε τίποτα με καμία από τις κοπέλες μέσα στο γήπεδο ούτε του Παγκρατίου όύτε του Θωμά (εννοώ πως δεν ειπώθηκε κάτι μεταξύ των παικτριών). Άσχετα με το αν από τη διοίκηση εκπροσωπείται όλη η ομάδα, είναι κρίμα να χρεωθούν τα επεισόδια οι παίκτριες είτε της μιας είτε της άλλης ομάδας για κάτι που έγινε στην κερκίδα μεταξύ οπαδών και του Θωμά και διοίκησης του Παγκρατίου.

Τώρα τα περί ξύλου, στο basket έχεις σωματική επάφή και κάποιες φορές μπορεί να νιώθεις ότι τρως ξύλο. Είναι άλλο όμως το παίζω δυνατά και άλλο το παίζω αντιμπασκετικά. Ο Θωμάς παίζει δυνατά και όχι αντιμπασκετικά. Ειδικά εχθές έπαιζε και η Ένωση πολύ δυνατά καθώς είναι και μια ομάδα που είναι πολύ καλή τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική άμυνα. Και βέβαια δεν τίθεται θέμα δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Ένωση είναι για μένα η ομάδα που θα ανέβει στην Α2 (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τον Αθηναϊκό, την Αμαρυλλίδα, τον πάλαι ποτέ Φιλαθλητικό, τους Αγ. Ανάργυρους, αλλά θα ανέβει επειδή δεν υπάρχει κάποιος πλην του Ζωγράφου κι αυτό με ερωτηματικό για να την κοντράρει) και ο Θωμάς είναι μια ομάδα που είναι πρώτο φαβορί μετά τη Δάφνη Δαφνίου για πτώση. Εννοείται λοιπόν πως η Ένωση δε χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει το Θωμά, το basket όμως χρειάζεται τη βοήθεια της καλής σωστής και δίκαιης διαιτησίας για να κρατήσει υψηλά το επίπεδο καθώς όπως φαίνεται οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα στερούνται στοιχειώδους παιδείας και επιπέδου....

Εξαιρετικά εύστοχη τοποθέτηση,απ τις λίγες που κοσμούν τα topics!Χωρίς να βρίσκομαι στο γήπεδο αντιλαμβάνομαι τα αίσχη!Συμφωνώ ότι τα έσω με τα έξω πρέπει να διαχωρίζονται.Τέλος αυτές οι κερκίδες και κάποιοι,ο Θεός να τους κάνει,φίλαθλοι.....Αν υπήρχε τροχαία κερκίδας θα έπαιρναν κάθε Κυριακή,κλήση!
lord7
QUOTE(soouza @ Dec 17 2007, 10:47 ) *
Εξαιρετικά εύστοχη τοποθέτηση,απ τις λίγες που κοσμούν τα topics!Χωρίς να βρίσκομαι στο γήπεδο αντιλαμβάνομαι τα αίσχη!Συμφωνώ ότι τα έσω με τα έξω πρέπει να διαχωρίζονται.Τέλος αυτές οι κερκίδες και κάποιοι,ο Θεός να τους κάνει,φίλαθλοι.....Αν υπήρχε τροχαία κερκίδας θα έπαιρναν κάθε Κυριακή,κλήση!

νομιζω οτι ειναι απλο...πρεπει πλεον οτι κατηγορια και αν ειναι μολισ ο διαιτητης καταλαβαινει οτι γινονται φασαριες στην κερκιδα να τους βγαζει ολους εξω....οποιοι και αν ειναι.....

ετσι θα καταλαβουν...

οι δυο μεγαλυτεροι προπονητες στην α1 μασ διδασκουν αθλητικη παιδεια.....σεβασμο και αλλα πολλα και οι φιλαθλοι φεροντε χαλια.....ε λοιπον χιλιες φορες σε αδεια γηπεδα.....
soouza
QUOTE(lord7 @ Dec 17 2007, 14:06 ) *
νομιζω οτι ειναι απλο...πρεπει πλεον οτι κατηγορια και αν ειναι μολισ ο διαιτητης καταλαβαινει οτι γινονται φασαριες στην κερκιδα να τους βγαζει ολους εξω....οποιοι και αν ειναι.....

ετσι θα καταλαβουν...

οι δυο μεγαλυτεροι προπονητες στην α1 μασ διδασκουν αθλητικη παιδεια.....σεβασμο και αλλα πολλα και οι φιλαθλοι φεροντε χαλια.....ε λοιπον χιλιες φορες σε αδεια γηπεδα.....

Πρώτη φορά που μιλάς σωστά!Αυτά είναι post σοβαρών τω πνεύματι ανθρώπων-φιλάθλων!
Σε αποθεώνω! 41.gif
lord7
QUOTE(soouza @ Dec 17 2007, 12:10 ) *
Πρώτη φορά που μιλάς σωστά!Αυτά είναι post σοβαρών τω πνεύματι ανθρώπων-φιλάθλων!
Σε αποθεώνω! 41.gif

λεσ να με συμπαθησεισ???το ποιο σοβαρο post το κανω τωρα φιλε...

το ειδα σε ενα site και νομιζω οτι τετοια πρεπει να τα λεμε μερες που ειναι

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό) (2310 993506 & 2310 993944)[i]
soouza
QUOTE(lord7 @ Dec 17 2007, 14:13 ) *
λεσ να με συμπαθησεισ???το ποιο σοβαρο post το κανω τωρα φιλε...

το ειδα σε ενα site και νομιζω οτι τετοια πρεπει να τα λεμε μερες που ειναι
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό) (2310 993506 & 2310 993944)[i]

Αυτά είναι....... sad.gif
lord7
δεν βλεπω καποιον διαγωνισμο εδω μεσα....

θελετε να κανουμε ενα post και να βγαλουμε τον καλυτερο προπονητη,καλυτερη παιχτρια,καλυτερο διαιτητη ,καλυτερη ομαδα, και τελευταιο καλυτερους φιλαθλους???

ποιοσ μπορει να βρει τα ονοματα απο προπονητες,διαιτητες και παιχτριεσ???λεω να βαλουμε ολουσ τους προπονητεσ,1 παιχτρια απο καθε ομαδα και 10 διαιτητεσ

να δουμε τους καλυτερουσ τωρα εωσ τα χριστουγεννα
C05
QUOTE(lord7 @ Dec 17 2007, 14:26 ) *
δεν βλεπω καποιον διαγωνισμο εδω μεσα....

θελετε να κανουμε ενα post και να βγαλουμε τον καλυτερο προπονητη,καλυτερη παιχτρια,καλυτερο διαιτητη ,καλυτερη ομαδα, και τελευταιο καλυτερους φιλαθλους???

ποιοσ μπορει να βρει τα ονοματα απο προπονητες,διαιτητες και παιχτριεσ???λεω να βαλουμε ολουσ τους προπονητεσ,1 παιχτρια απο καθε ομαδα και 10 διαιτητεσ

να δουμε τους καλυτερουσ τωρα εωσ τα χριστουγεννα

Πολύ καλή ιδέα...

Προπονητες Α ΕΣΚΑ
Νανάκος: ΑΕ ΠΑΠ
Ζέρβα: ΑΟ Ζωγράφου
Κολτσίδας: ΓΣ Περιστερίου
Τζαμαλης: ΑΟ Δάφνης
Μάλαμα: Μελάς
Χλιαουτάκης: Ιωνικός
Δεσποτάκης: ΑΕΚ Περιστερίου
Παπαδόπουλος: Γαλάτσι
Σιαμαντούρα: Παιανία
Τσίκος: Προμηθέας
Μπρόμπεργκερ: ΖΑΟΝ
Πουλίδης: Παπάγος
Λάγιου: Άγιος Θωμάς
Μαρίνος: Δάφνη Δαφνίου
lord7
μπορει καποιος να κανει ενα τοπικ νεο με αυτη τον λογο???

να εχει και μετρητη ψηφων.....και λεω ο καθενασ να εχει 2 ψηφους....

ποιοσ μπορει να βρει παιχτριες και διαιτητεσ?
lord7
λοιπον διαιτητες θα βρω εγω..θα γραψω τα ονοματα απο 2 συνεχομενεσ κυριακεσ απο την εφημεριδα..εκτωσ και αν εχετε αλλο τροπο....

παιχτριες ποιοσ θα βρει???

ποιοσ θα φτιαξει το τοπικ?
C05
QUOTE(lord7 @ Dec 17 2007, 14:55 ) *
λοιπον διαιτητες θα βρω εγω..θα γραψω τα ονοματα απο 2 συνεχομενεσ κυριακεσ απο την εφημεριδα..εκτωσ και αν εχετε αλλο τροπο....

παιχτριες ποιοσ θα βρει???

ποιοσ θα φτιαξει το τοπικ?

Μπορώ να βρώ εγώ παίκτριες, αλλά όλες θα τις γράψουμε?
lord7
QUOTE(C05 @ Dec 17 2007, 12:59 ) *
Μπορώ να βρώ εγώ παίκτριες, αλλά όλες θα τις γράψουμε?

νομιζω οτι 1 παιχτρια απο καθε ομαδα αρκει εκτως αν εχετε αλλη προταση.η καλυτερη καθε ομαδας νομιζω κανει.......

για τουσ διαιτητεσ εχετε καμια αλλη προταση???μηπωσ καλυτερα να προτεινουν οι παιχτριες καποια ονοματα?
C05
QUOTE(lord7 @ Dec 17 2007, 15:11 ) *
νομιζω οτι 1 παιχτρια απο καθε ομαδα αρκει εκτως αν εχετε αλλη προταση.η καλυτερη καθε ομαδας νομιζω κανει.......

για τουσ διαιτητεσ εχετε καμια αλλη προταση???μηπωσ καλυτερα να προτεινουν οι παιχτριες καποια ονοματα?

Ποιός θα κρίνει όμως ποια είναι η καλύτερη από κάθε ομάδα? Δεν μπορεί να το κάνει ένα άτομο αυτό..
Άνοιξα το τόπικ για προπονητές Α ΕΣΚΑ...
BASKETBALL#6
QUOTE(lord7 @ Dec 17 2007, 15:11 ) *

Εφόσον θα ψηφίζουμε ας γραφει ο καθένας την παικτρια που ψηφίζει! bball.gif
BASKETBALL#6
QUOTE(C05 @ Dec 17 2007, 15:15 ) *
Άνοιξα το τόπικ για προπονητές Α ΕΣΚΑ...

Εγώ μπήκα και ψήφισα! Άντε πάρτε σειρά, μην ντρέπεστε... biggrin.gif
dolly12
Α' Γυναικών - 12η αγωνιστική
Της Λένας Καραλή
17/12/2007 (16:45)

ΑΕΚ Περιστερίου-ΓΣ Περιστέρι 53-58 (27-30)
Διαιτητές: Σώμος-Κανακάρης
ΑΕΚ Περιστερίου (Δεσποτάκης-Λιαπάκης): Κουτσιούμπα 17 (3), Μητροπούλου, Βαρελάκη, Βελακούλη 10 (1), Γκιόκα 5 (1), Παπούλια 2, Κοτρολού 7, Γκάτση 12
ΓΣ Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 7, Μπαρούχου 14 (4), Τουμπογιάννη 6 (1), Μπενέκη, Πετράκη 2, Τουλιάτου, Μπακαλέξη 11, Βάλβη 18 (2), Αντωνογειανάκη
Δάφνη Δαφνίου-Παιανία 49-61 (30-22)
Διαιτητές: Γολεγού-Νικολόπουλος
Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Λαζάρου 11, Γιαννόγλου 2, Ανδρινοπούλου 11, Καψοκόλη 3, Τρικότσε 8, Τραυλού 14 (3)
Παιανία (Σιαμαντούρα): Οικονόμου 2, Πετυχάκη Σ. 2, Καλιώρα 9, Ποταμιάνου 14, Λεφέβρ 8, Πετυχάκη Χ. 13, Ανδρουλάκη 13

Ζωγράφου-ΖΑΟΝ 57-53 (24-23)
Διαιτητές: Σαραντίδης-Φαλούκα
Ζωγράφου (Ζέρβα-Γεωργίου): Μανέα 2, Τριμέρη 12 (3), Δημητρά 5, Κοτσιάφτη 11, Αγγελίδη 14 (3), Γρηγορέα 3 (1), Θεοδωράτου 10
ΖΑΟΝ (Μπρόμπεργκερ): Σταμούλου 10, Μολφέτα, Γκολιά 5 (1), Δρίβα 11 (1), Δημητρίου 18 (2), Συριοπούλου 5, Τουλιάτου 4, Μαχαίρα
Ιωνικός-Παπάγου 58-43 (27-15)
Διαιτητές: Γραμματόγλου-Μούσος
Ιωνικός (Χλιαουτάκης): Μαυροειδή, Ζαρκαδούλα, Τηλεμάχου 5, Μαύρου 15, Μουστάκα 13 (2), Καλοβυρνά, Αθανασίου 11 (1), Βλάμη 9, Κριθήμου 5
Παπάγου (Πουλίδης): Κουρέτσου 10 (2), Γεωργαντώνη 1, Τριχά 8, Γκούμα 8 (2), Χριστοδουλίδη 8, Παπατζίκου 6 (2), Μπρεγιάννη 2
Προμηθέας-Δάφνη 62-61 (29-33)
Διαιτητές: Γκαμήλη-Πλιάκας
Προμηθέας (Τσίκος): Λυμπεροπούλου, Τσουλφά, Ιντζέ 5, Ικαρίου 6, Βραχάλη 8, Σολωμού 14, Πανταζοπούλου 19, Πετροπούλου 10
Δάφνη (Τζαμαλής): Πάνου 19 (3), Καμμένου 15 (3), Πατμίου 2, Στεφανίδου 17 (2), Κυπαρίσση 4, Μπαρμπάνη, Ντάνου 4
ΑΕ ΠΑΠ-Αγιος Θωμάς 56-39 (28-17)
Διαιτητές: Ζερβούδης-Τρικαλιώτης
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος): Μπακετέα, Νικολοπούλου 15, Δασιοπούλου 13 (2), Ζαβαντή 3, Παπαγγέλου 8, Παπακώστα 11, Κατσάρα 6
Αγιος Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 6, Χατζηδάκη 6, Ντακόλια 5, Ροδοπούλου 4, Καραμαλέγκου 3, Τσιμτσιλή 10 (2), Παναγιωτίδου, Καρακαξά 5, Παππά
Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Γαλάτσι 59-
berdebe
Τώρα που το πρωτάθλημα έχει διακοπή (για 27 μέρες παρακαλώ) ας κάνουμε μια σύντομη ανάλυση της κατηγορίας:
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Πλούσιο έμψυχο υλικό - θα ανέβει γιατί έχει οργάνωση κ το θέλει πολύ... - Ξεχωρίζει η Ζαχαροπούλου που εκμεταλλεύεται με την εμπειρία της όλες τις καταστάσεις κ τις συμπαίκτριές της, ενώ φαίνεται ότι όλες έχουν αποδεχθεί τον ρόλο τους κ παίζουν το καλύτερο δυνατό - δύσκολα θα κάνει ..γκέλα...
ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Καλή χημεία μεταξύ των παικτριών - Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο - Επιρρεπής στις ..κακές κ δύσκολες μέρες του... Βαρόμετρο η Τριμέρη κ η Γρηγορέα... Πιθανή θέση: 2 - 3
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ομάδα αθλητική με μεγάλες δυνατότητες - Αδυναμία η στανταρισμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού του - Εχει επιλογές για να κερδίσει όλες τις ομάδες, όμως δεν το βλέπω πιθανό να ..ανέβει... Υστερεί σε συνέπεια κ διάρκεια... Κλειδί η Μπαρούχου κ η τριάδα των ψηλών... Πιθανή θέση: 2 - 3
ΔΑΦΝΗ: Νεανική κ γρήγορη ομάδα - Ωριμο μπάσκετ από μικρές παίκτριες, με μεγάλη αδυναμία στις ψηλές (μεγάλωσε τώρα με τον τραυματισμό της Βασιλοπούλου) που θα φανεί ιδιαίτερα στον Β΄ γύρο. Διακρίνονται Πάνου, Στεφανίδου κ Καμμένου. Δεν ξεχνώ κ την Βασιλοπούλου που ήταν το καλύτερο φόργουορντ στην κατηγορία μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε. Πιθανή θέση: 5 - 8
ΠΑΙΑΝΙΑ: Η ομάδα που συνδυάζει νιάτα κ εμπειρία, με το καλύτερο πιθανόν δίδυμο ψηλών - Θα ανέβει πολύ στον Β΄γύρο γιατί έχει τα φόντα κ τις προοπτικές. Πιθανή θέση: 4 - 6
ΓΑΛΑΤΣΙ: Ομάδα ικανή για το καλύτερο κ το χειρότερο. Δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Πιθανόν να έχει προβλήματα στον Β΄γύρο, ειδικά αν έχει απώλειες από τραυματισμούς.. Ξεχωρίζει η σκόρερ Φουρλιά. Πιθανή Θέση: 5 - 8
ΑΕΚ Δ. Προαστίων: Σκληρή ομάδα, που αντιμετωπίζει όμως προβλήματα με τους τραυματισμούς κ τις αποχωρήσεις κ θα έχει δύσκολο β΄γυρο. Με ομαδική δουλειά δεν θα έχει περιπέτειες. Πιθανή Θέση: 5 - 8
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ: Απρόβλεπτη κ ασταθής. Διαθέτει εμπειρία αλλά δεν παίζει όλες τις Κυριακές το ίδιο. Μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά θα πάθει κιόλας. Διακρίνονται οι Μαύρου, Μουστάκα. Πιθανή Θέση: 6 - 9
ΜΕΛΑΣ: Δυνατή ομάδα. Εχει την έδρα κ την εμπειρία, αλλά έχει ..εκνευρισμό κ προβλέψιμο παιχνίδι. Ξεχωρίζει η Μακρυνίκα, από τις καλύτερες της κατηγορίας. Πιθανή θέση: 6 - 10
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Εκκεντρική κ ιδιότροπη ομάδα - Εχει δύναμη κ εμπειρία, υστερεί τεχνικά, γερή έδρα, θα κάνει ζημιές. Κλειδί οι Σολωμου, Πανταζοπούλου, Πετροπούλου. Πιθανή θέση: 7 - 10
ΖΑΟΝ: Εμπειρη κ «ήρεμη» ομάδα - Λογικά δεν θα κινδυνεύσει, αλλά εξαρτάται ΄πολύ από τις ίδιες του τις παίκτριες. Βαρόμετρο οι Δημητρίου, Δρίβα. Πιθανή θέση: 9 - 11
ΠΑΠΑΓΟΣ: Αν κ έδειχνε άλλα πράγματα στο ξεκίνημα βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς έχει πρόβλημα επιθετικό παρόλο που διαθέτει μία από τις καλύτερες ψηλές της κατηγορίας, την Φέκα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να σώσει την παρτίδα. Πιθανή θέση: 9 - 13
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: Με πολλά προβλήματα, τραυματισμών, προπόνησης, ψυχολογίας αλλά κ ανάπτυξης του παιχνιδιού μάλλον θα είναι ένας από αυτούς που θα πέσει. Ξεχωρίζει η Μασέλου (τραυματίστηκε - μεγάλο πρόβλημα) κ η Τσιμτσιλή. Πιθανή θέση: 11 - 13.
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ: Δεν τη σώζει την κατηγορία, αν κα παρόλα αυτά που προηγήθηκαν το καλοκαίρι εμφανίζει αξιόμαχη ομάδα με τις έμπειρες Λαζάρου, Ανδρινοπούλου. Θέση: 14

Με μια λέξη:
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Ανοδος
ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Κρίση
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Πτήση
ΔΑΦΝΗ: Ωραία
ΠΑΙΑΝΙΑ: Ψηλά
ΓΑΛΑΤΣΙ: Κρύο
ΑΕΚ Δ. Προαστίων: Ηρεμη
ΙΩΝΙΚΟΣ: Φυγόκεντρος
ΜΕΛΑΣ: Αληλούια
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Αλλοπρόσαλος
ΖΑΟΝ: συντήρηση
ΠΑΠΑΓΟΣ: ρηχός
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: μετριότης
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ: παλικάρι

Θα επανέλθω με εμπεριστατωμένη ανάλυση....
diama13
QUOTE(berdebe @ Dec 17 2007, 16:38 ) *
Τώρα που το πρωτάθλημα έχει διακοπή (για 27 μέρες παρακαλώ) ας κάνουμε μια σύντομη ανάλυση της κατηγορίας:
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Πλούσιο έμψυχο υλικό - θα ανέβει γιατί έχει οργάνωση κ το θέλει πολύ... - Ξεχωρίζει η Ζαχαροπούλου που εκμεταλλεύεται με την εμπειρία της όλες τις καταστάσεις κ τις συμπαίκτριές της, ενώ φαίνεται ότι όλες έχουν αποδεχθεί τον ρόλο τους κ παίζουν το καλύτερο δυνατό - δύσκολα θα κάνει ..γκέλα...
ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Καλή χημεία μεταξύ των παικτριών - Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο - Επιρρεπής στις ..κακές κ δύσκολες μέρες του... Βαρόμετρο η Τριμέρη κ η Γρηγορέα... Πιθανή θέση: 2 - 3
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ομάδα αθλητική με μεγάλες δυνατότητες - Αδυναμία η στανταρισμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού του - Εχει επιλογές για να κερδίσει όλες τις ομάδες, όμως δεν το βλέπω πιθανό να ..ανέβει... Υστερεί σε συνέπεια κ διάρκεια... Κλειδί η Μπαρούχου κ η τριάδα των ψηλών... Πιθανή θέση: 2 - 3
ΔΑΦΝΗ: Νεανική κ γρήγορη ομάδα - Ωριμο μπάσκετ από μικρές παίκτριες, με μεγάλη αδυναμία στις ψηλές (μεγάλωσε τώρα με τον τραυματισμό της Βασιλοπούλου) που θα φανεί ιδιαίτερα στον Β΄ γύρο. Διακρίνονται Πάνου, Στεφανίδου κ Καμμένου. Δεν ξεχνώ κ την Βασιλοπούλου που ήταν το καλύτερο φόργουορντ στην κατηγορία μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε. Πιθανή θέση: 5 - 8
ΠΑΙΑΝΙΑ: Η ομάδα που συνδυάζει νιάτα κ εμπειρία, με το καλύτερο πιθανόν δίδυμο ψηλών - Θα ανέβει πολύ στον Β΄γύρο γιατί έχει τα φόντα κ τις προοπτικές. Πιθανή θέση: 4 - 6
ΓΑΛΑΤΣΙ: Ομάδα ικανή για το καλύτερο κ το χειρότερο. Δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Πιθανόν να έχει προβλήματα στον Β΄γύρο, ειδικά αν έχει απώλειες από τραυματισμούς.. Ξεχωρίζει η σκόρερ Φουρλιά. Πιθανή Θέση: 5 - 8
ΑΕΚ Δ. Προαστίων: Σκληρή ομάδα, που αντιμετωπίζει όμως προβλήματα με τους τραυματισμούς κ τις αποχωρήσεις κ θα έχει δύσκολο β΄γυρο. Με ομαδική δουλειά δεν θα έχει περιπέτειες. Πιθανή Θέση: 5 - 8
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ: Απρόβλεπτη κ ασταθής. Διαθέτει εμπειρία αλλά δεν παίζει όλες τις Κυριακές το ίδιο. Μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά θα πάθει κιόλας. Διακρίνονται οι Μαύρου, Μουστάκα. Πιθανή Θέση: 6 - 9
ΜΕΛΑΣ: Δυνατή ομάδα. Εχει την έδρα κ την εμπειρία, αλλά έχει ..εκνευρισμό κ προβλέψιμο παιχνίδι. Ξεχωρίζει η Μακρυνίκα, από τις καλύτερες της κατηγορίας. Πιθανή θέση: 6 - 10
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Εκκεντρική κ ιδιότροπη ομάδα - Εχει δύναμη κ εμπειρία, υστερεί τεχνικά, γερή έδρα, θα κάνει ζημιές. Κλειδί οι Σολωμου, Πανταζοπούλου, Πετροπούλου. Πιθανή θέση: 7 - 10
ΖΑΟΝ: Εμπειρη κ «ήρεμη» ομάδα - Λογικά δεν θα κινδυνεύσει, αλλά εξαρτάται ΄πολύ από τις ίδιες του τις παίκτριες. Βαρόμετρο οι Δημητρίου, Δρίβα. Πιθανή θέση: 9 - 11
ΠΑΠΑΓΟΣ: Αν κ έδειχνε άλλα πράγματα στο ξεκίνημα βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς έχει πρόβλημα επιθετικό παρόλο που διαθέτει μία από τις καλύτερες ψηλές της κατηγορίας, την Φέκα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να σώσει την παρτίδα. Πιθανή θέση: 9 - 13
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: Με πολλά προβλήματα, τραυματισμών, προπόνησης, ψυχολογίας αλλά κ ανάπτυξης του παιχνιδιού μάλλον θα είναι ένας από αυτούς που θα πέσει. Ξεχωρίζει η Μασέλου (τραυματίστηκε - μεγάλο πρόβλημα) κ η Τσιμτσιλή. Πιθανή θέση: 11 - 13.
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ: Δεν τη σώζει την κατηγορία, αν κα παρόλα αυτά που προηγήθηκαν το καλοκαίρι εμφανίζει αξιόμαχη ομάδα με τις έμπειρες Λαζάρου, Ανδρινοπούλου. Θέση: 14

Με μια λέξη:

συμφωνω και φυσικα την 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif

οσο για την αναλυση σου εισαι πολυ σωστος-η......ασχολεισαι με α εσκα?
berdebe
Και όχι μόνο...
Κυρίως όμως με όλο το φάσμα του γυναικείου.
Σαν παλιά πάικτρια της κατηγορίας (όχι κ πολύ παλιά βεβαίως βεβαίως) κ γνωρίζοντας πολύ κόσμο (αθλήτριες κ προπονητές βασικά), έχοντας κ τα απογεύματα της Κυριακής ελεύθερα φέτος, την παρακολουθώ ...στενά...

Σ.Σ. Για αυτό προσοχή!!! Σας παρακολουθώ...!!!!
pencilbox
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Πλούσιο έμψυχο υλικό - θα ανέβει γιατί έχει οργάνωση κ το θέλει πολύ... - Ξεχωρίζει η Ζαχαροπούλου που εκμεταλλεύεται με την εμπειρία της όλες τις καταστάσεις κ τις συμπαίκτριές της, ενώ φαίνεται ότι όλες έχουν αποδεχθεί τον ρόλο τους κ παίζουν το καλύτερο δυνατό - δύσκολα θα κάνει ..γκέλα... Συμφωνώ [color=#336666]απόλυτα. Από τις πιο ώριμες ομάδες...
ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Καλή χημεία μεταξύ των παικτριών - Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο - Επιρρεπής στις ..κακές κ δύσκολες μέρες του... Βαρόμετρο η Τριμέρη κ η Γρηγορέα... Πιθανή θέση: 2 - 3. Συμφωνώ κι εδώ αλλά δεν ξεχνώ και την Κοτσιάφτη
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ομάδα αθλητική με μεγάλες δυνατότητες - Αδυναμία η στανταρισμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού του - Εχει επιλογές για να κερδίσει όλες τις ομάδες, όμως δεν το βλέπω πιθανό να ..ανέβει... Υστερεί σε συνέπεια κ διάρκεια... Κλειδί η Μπαρούχου κ η τριάδα των ψηλών... Πιθανή θέση: 2 - 3. Και σε αυτήν την περίπτωση συμφωνώ ωστόσο θα προσθέσω και την Αγρογιάννη στα βαρόμετρα της ομάδας
ΔΑΦΝΗ: Νεανική κ γρήγορη ομάδα - Ωριμο μπάσκετ από μικρές παίκτριες, με μεγάλη αδυναμία στις ψηλές (μεγάλωσε τώρα με τον τραυματισμό της Βασιλοπούλου) που θα φανεί ιδιαίτερα στον Β΄ γύρο. Διακρίνονται Πάνου, Στεφανίδου κ Καμμένου. Δεν ξεχνώ κ την Βασιλοπούλου που ήταν το καλύτερο φόργουορντ στην κατηγορία μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε. Πιθανή θέση: 5 - 8 Πάρα πολύ κρίμα για τον τραυματισμό της Βασιλοπούλου. Δυστυχώς την είδα μόνο σε ένα παιχνίδι αλλά μου άρεσε πάρα πολύ, όπως και όλη η ομάδα της Δάφνης που δείχνει απίστευτο πρόσωπο στην κατηγορία, είναι νεανική και έχει πολύ μέλλον
ΠΑΙΑΝΙΑ: Η ομάδα που συνδυάζει νιάτα κ εμπειρία, με το καλύτερο πιθανόν δίδυμο ψηλών - Θα ανέβει πολύ στον Β΄γύρο γιατί έχει τα φόντα κ τις προοπτικές. Πιθανή θέση: 4 - 6. Όντως πολύ καλές ψηλές αλλά όχι τόσο καλή αντίστοιχα περιφέρεια....Κι εγώ πιστεύω πως θα ανέβει πολύ στο β γύρο
ΓΑΛΑΤΣΙ: Ομάδα ικανή για το καλύτερο κ το χειρότερο. Δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Πιθανόν να έχει προβλήματα στον Β΄γύρο, ειδικά αν έχει απώλειες από τραυματισμούς.. Ξεχωρίζει η σκόρερ Φουρλιά. Πιθανή Θέση: 5 - 8. Με τον τραυματισμό της Φουρλιά (χιαστός) δημιουργούνται αρκετά προβλήματα και νομίζω πως αν και δε θα αντιμετωπίσει θέμα πτώσης, θα δυσκολευτεί στο β γύρο.
ΑΕΚ Δ. Προαστίων: Σκληρή ομάδα, που αντιμετωπίζει όμως προβλήματα με τους τραυματισμούς κ τις αποχωρήσεις κ θα έχει δύσκολο β΄γυρο. Με ομαδική δουλειά δεν θα έχει περιπέτειες. Πιθανή Θέση: 5 - 8. Δύσκολα τα πράγματα χωρίς την Γκρίτζαλη και με Βελακούλη και Κοτρολού να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ: Απρόβλεπτη κ ασταθής. Διαθέτει εμπειρία αλλά δεν παίζει όλες τις Κυριακές το ίδιο. Μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά θα πάθει κιόλας. Διακρίνονται οι Μαύρου, Μουστάκα. Πιθανή Θέση: 6 - 9. Όντως ομάδα ικανή και για το καλύτερο και για το χειρότερο χωρίς διάρκεια. Ας μην ξεχνάμε ότι και εδώ υπήρξαν αποχωρήσεις από την αρχή της χρονιάς. Η Μαύρου κατεβαίνει τώρα? Νομίζω πως είναι από αυτές που αποχώρησαν μαζί με την Γκιάστα. Κάνω λάθος?
ΜΕΛΑΣ: Δυνατή ομάδα. Εχει την έδρα κ την εμπειρία, αλλά έχει ..εκνευρισμό κ προβλέψιμο παιχνίδι. Ξεχωρίζει η Μακρυνίκα, από τις καλύτερες της κατηγορίας. Πιθανή θέση: 6 - 10. Πολύ προβλέψιμο παιχνίδι και ο χιαστός της Ραϊση ήταν πλήγμα
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Εκκεντρική κ ιδιότροπη ομάδα - Εχει δύναμη κ εμπειρία, υστερεί τεχνικά, γερή έδρα, θα κάνει ζημιές. Κλειδί οι Σολωμου, Πανταζοπούλου, Πετροπούλου. Πιθανή θέση: 7 - 10. Συμφωνώ απόλυτα. Κατά καιρούς βλέπουμε να σκοράσουν και άλλες παίκτριες πολυ πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα έχει δυνατότητες.
ΖΑΟΝ: Εμπειρη κ «ήρεμη» ομάδα - Λογικά δεν θα κινδυνεύσει, αλλά εξαρτάται ΄πολύ από τις ίδιες του τις παίκτριες. Βαρόμετρο οι Δημητρίου, Δρίβα. Πιθανή θέση: 9 - 11. Συμφωνώ.
ΠΑΠΑΓΟΣ: Αν κ έδειχνε άλλα πράγματα στο ξεκίνημα βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς έχει πρόβλημα επιθετικό παρόλο που διαθέτει μία από τις καλύτερες ψηλές της κατηγορίας, την Φέκα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να σώσει την παρτίδα. Πιθανή θέση: 9 - 13. Με την αποχώρηση της Φέκα ομίζω πως είναι δύσκολα τα πράγματα....
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: Με πολλά προβλήματα, τραυματισμών, προπόνησης, ψυχολογίας αλλά κ ανάπτυξης του παιχνιδιού μάλλον θα είναι ένας από αυτούς που θα πέσει. Ξεχωρίζει η Μασέλου (τραυματίστηκε - μεγάλο πρόβλημα) κ η Τσιμτσιλή. Πιθανή θέση: 11 - 13.Συμφωνώ κι εδώ. Χωρίς τη Μασέλου είναι πολύ δύσκολο να σωθεί η ομάδα γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιθετικές λύσεις. Συμπληρώνω Φιλιππάκη και Καραμαλέγκου
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ: Δεν τη σώζει την κατηγορία, αν κα παρόλα αυτά που προηγήθηκαν το καλοκαίρι εμφανίζει αξιόμαχη ομάδα με τις έμπειρες Λαζάρου, Ανδρινοπούλου. Θέση: 14. Μπράβο τους για την προσπάθεια που κάνουν γιατί ανέβηκαν στην κατηγορία χωρίς να το υπολογίζουν και χωρίς υποστήριξη κατεβαίνουν και παίζουν κάθε Κυριακή χτυπώντας μάλιστα και κάποια παιχνίδια.

Με μια λέξη:
ΔΑΦΝΗ: Ωραία Εδώ μόνο θα διαφωνήσω και δε θα πω απλώς ωραία αλλά θα βγάλω και το καπέλο

Συμφωνώ και επαυξάνω στα περισσότερα: με άλλο χρώμα για να ξεχωρίζει
pencilbox
QUOTE(pencilbox @ Dec 17 2007, 17:44 ) *
[color=#339999]
Συμφωνώ και επαυξάνω στα περισσότερα: με άλλο χρώμα για να ξεχωρίζει

Επίσης από ότι είδα η Μαύρου κατεβαίνει κανονικά οπότε θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα.
lord7
το τοπικ για προπονητεσ ανοιξε.....δεν γινεται να ψηφιζουμε ο καθενασ ποια θεωρει καλυτερη παιχτρια.....πρεπει να υπαρχουν καποιεσ επιλογεσ....δεν μπορειτε να ξεχωρισετε 1 απο καθε ομαδα???η εστω 10 παιχτριεσ....και διπλα να λετε νουμερο φανελασ και ομαδα.....

θα ανοιξω για φιλαθλους και ομαδα...

για παιχτριες και διαιτητες ποιος θα βαλει?
soouza

Με μια λέξη:

Από τις οάσεις του topic.Μπράβο για την ανάλυση.Συμφωνώ εν πολλοίς! 41.gif
BASKETBALL#6

Με μια λέξη:

Μπράβο! 41.gif Πάρα πολύ καλή ανάλυση! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.