QUOTE(plat @ May 7 2008, 02:02 )

Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα και έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες από δύο φορές, μπορώ να δώσω και εγώ τις 10 παίκτριες που μου έκαναν εντύπωση. Πρέπει, όμως να ομολογήσω ότι δεν έχω και μεγάλη γνώση της κατηγορίας, άρα θα κρίνω βάση της εικόνας που μου έδειξαν τα κορίτσια στα μεταξύ μας παιχνίδια. Άρα η πιθανότητα να αδικήσω κάποια κορίτσια είναι μεγάλη. Ξεκινάω:
Στα playmaker ξεχώρισα την κοπέλα των Μελισσίων ( να με συγχωρέσει το όνομα της μου διαφεύγει) η οποία και στα δύο παιχνίδια οργάνωσε το παιχνίδι απίστευτα, δίνοντας το ρυθμό που κάθε φορά χρειαζόταν η ομάδα της. Αξιοποίησε τις συμπαικτριές της και σκόραρε όταν χρειάστηκε. Επίσης παρά πολύ καλή η ΚΟΙΛΙΑΡΙΔΗ (Τούφα) , η οποία βελτιώθηκε στην οργάνωση του παιχνιδιού , χωρίς να χάσει καθόλου την εκτελεστική της δεινότητα.
Στα γκαρ: ΜΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (Απόλλων) εκπληκτικό σουτ, με πολλή γρήγορη εκτέλεση. Για τους ίδιους λόγους ΚΑΜΙΝΑΡΗ (Μελίσσια). ΙΑΚΩΒΑΚΗ ( Πετρούπολη) πάρα πολυ καλή και στα 2 παιχνίδια μας. Τέλος ΒΕΛΑΝΑ (Φιλαθλητικός). νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω γιατί , αφού έχουν ειπωθεί ήδη για την κοπέλα πάρα πολλά. Αυτό όμως, που είναι ένα επιπλέον συν , το πόσο ανέβαζε την απόδοση και όλων των κοριτσιών δίπλα της.
Τέλος για τις ψηλές: ΠΑΝΤΑΖΗ ( Κηφισιά): νομίζω η καλύτερη της κατηγορίας. Πολύ καλό σουτ από το high post και καλές κινήσεις με πλάτη στο καλάθι. Αποτελεσματική σε επίθεση και άμυνα. ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ (Μελίσσια): και για αυτή την κοπέλα έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Πάρα πολύ καλή. ΚΑΡΛΗ (Τούφα) : διαρκής κίνηση χωρίς την μπάλα και πολύ αποτελεσματική με το μικρό μπασιματάκι ξεκινώντας από τα 4 μέτρα από το καλάθι. ΣΧΙΖΑ (Θρίαμβος): Από τις ψηλές που μας προβλημάτισαν πάρα πολύ με τη δύναμη της. Τελείωσε σχεδόν όλες τις φάσεις που πήρε πλάτη.
Υ.Γ. Για λόγους αντικειμενικότητας δεν ανέφερα κοριτσια από την ΙΩΝΙΑ. Σίγουρα όμως κάποια θα μπορούσαν να ανήκουν σε αυτή την ομάδα
Aπο τις πιο ολοκληρωμένες απόψεις...που γράφτηκαν σε αυτο το τόπικ!!!
(Και δε το λεω επειδη ειναι ο προπονητης μου!)
Δε γράφεις συχνά αλλα οταν το κάνεις...ΠΕΤΑΣ!!!
Όσο για τα κορίτσια της ΙΩΝΙΑΣ....ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!!!!