Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φενερμπαχτσε-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
T.W.Is.M.
vs

Παρασκευη 28/2 20:00 ΔΤ

Η πιο σημαντικη μαχη του top 16 μεχρι την επομενη. Η Φενερμπαχτσε ξαναμπηκε για τα καλα στο παιχνιδι οχι μονο της προκρισης, αλλα και της 2ης θεσης(εστω και με μειονεκτημα) μετα τη νικη της στο τουρκικο ντερμπι με την Εφες και το παιχνιδι της Παρασκευης αποκτα ακομα μεγαλυτερη σημασια. Οπως ξερουμε, αυτη την αγωνιστικη παιζονται 2 πραγματα. Πρωτον, το πλεονεκτημα για τη 2η θεση, αφου με νικη ο Ολυμπιακος μπαινει σε θεση ισχυος απεναντι σε ολους τους πιθανους ανταγωνιστες. Δευτερον, η διαφορα για το ενδεχομενο ισοβαθμιας, που μοιαζει πιο πιθανο απ οτι 2 βδομαδες πριν. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακος ειχε κερδισει με 95-82, οποτε σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να χαθει η διαφορα των 13 ποντων.
Η δυσκολια ειναι γνωστη. Το πλεονεκτημα σε σχεση με τη Φενερμπαχτσε εγκειται στην αθλητικοτητα και την ταχυτητα, ειδικα στους ψηλους. Εκει πρεπει να χτυπησει ο Ολυμπιακος για να παρει μια πολυ σημαντικη νικη. Επιπλεον εχουμε και το ντεμπουτο του Μουν στην Ευρωλιγκα, που αναμενεται να ενισχυσει τα στοιχεια που ο Ολυμπιακος πλεονεκτει.

Το ζευγαρι Ολυμπιακος-Φενερμπαχτσε τεινει να γινει μονιμο τα τελευταια χρονια, καθως ειναι η 4η σερι σεζον που οι ομαδες βρισκονται αντιπαλες σε ομιλο. Αντι για ρετρο(που ειναι και δυσκολο να βρεθει, αφου καθε χρονο φτιαχνω κι απο ενα εισαγωγικο τοπικ για το μεταξυ τους ματς) εχουμε τους αγωνες των 2 τελευταιων ετων:



Reggie Miller #31
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 25 2014, 18:59 ) *
Η δυσκολια ειναι γνωστη. Το πλεονεκτημα σε σχεση με τη Φενερμπαχτσε εγκειται στην αθλητικοτητα και την ταχυτητα, ειδικα στους ψηλους. Εκει πρεπει να χτυπησει ο Ολυμπιακος για να παρει μια πολυ σημαντικη νικη. Επιπλεον εχουμε και το ντεμπουτο του Μουν στην Ευρωλιγκα, που αναμενεται να ενισχυσει τα στοιχεια που ο Ολυμπιακος πλεονεκτει.


Αυτά θα σημείωνα κι εγώ,όπως και μία παραπάνω λύση γαι εμάς στην περιφέρεια μετά τον τραυματισμό του Σιπαχι,αφού ο αντικαταστάτης του πήγε πριν από λίγες μέρες στην ομάδα,άρα δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά.Λογικά ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει στην αρχή μέσα από την ρακέτα για να φθείρει κιόλας με τα φάουλ.Πιθανό να δούμε κάτι περίεργα σχήματα από Φενέρ,με δίδυμο ψηλών Μπιέλιτσα και Κλέιζα,άρα απομένει να δούμε πως θα το εκμεταλλευτούμε εμείς σαν ομάδα.

Εδώ και καιρό πιστεύω ότι το διπλό είναι κάτι παραπάνω από εφικτό,ίσως περισσότερο λόγω των απουσιών.Και φυσικά να δούμε τον Μουν σε επίπεδο Ευρωλίγκας.Προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος για το διπλό.Η 2η θέση έχει ακόμα ψωμί...
redleg7
Με διπλο κατα την γνωμη μου εχουμε τρομερο αβανταζ για την δευτερη θεση σε μια εδρα που εχει χασει ο Παο και λογικα θα χασει και η Αρμανι.Να δουμε τι θα γινει με τον Στρατο και αν προπονηθει αυριο.Οι πρωτες εκτιμησεις ανεφεραν οτι θα δηλωσει παρων.Αν δεν παιξει προβλεπω τον Τζαμαριο στο 3 αναγκαστικα.

***Πρεπει να βαλουμε στοχο τον Ζοριτς.Ειναι ο μονος αξιοπιστος ψηλος τους.Απουσια σοβαρη κατα την γνωμη μου και ο Σιπαχι που περιοριζει τις επιλογες τους στα γκαρντ(το κολεγιοπαιδο ο Τζακσον που πηραν δεν ξερω αν και ποσο θα παιξει).
Zephyr
Κλασσική τούρκικη ομάδα η Φενερ, αν πετάνε φωτιές οι περιφερειακοί σε κερδίζει, αν τους κόψεις τα φτερά από νωρίς χάνει με κατεβασμένα χέρια. Ποιος Ζόριτς, και τον Τζαμπάρ να είχαν αν τους κόψουμε την δημιουργία τελείωσαν. Ότι τρικ και να κάνει ο Ομπράντοβιτς πλέον είναι αργά, ξέρουν ότι δεν περνάνε στην επόμενη φάση.

ΥΓ. Βέβαια και λόγω γοήτρου του προπονητή αλλά και λόγω της αφανούς (?) εθνικής κόντρας, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν αμαχητί. Μόνο αν τους κόψουμε τον τσαμπουκά από νωρίς θα δούμε αποτέλεσμα, αλλιώς ο Σπαν θα πρέπει να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στο ΣΕΦ. Ούτε ξαφνικά η Φενέρ έγινε αμπάσκετη ούτε εμείς τρένο που περνάει από έδρα σε έδρα κάνοντας διπλά.
Reggie Miller #31
QUOTE(Zephyr @ Feb 25 2014, 19:50 ) *
Κλασσική τούρκικη ομάδα η Φενερ, αν πετάνε φωτιές οι περιφερειακοί σε κερδίζει, αν τους κόψεις τα φτερά από νωρίς χάνει με κατεβασμένα χέρια. Ποιος Ζόριτς, και τον Τζαμπάρ να είχαν αν τους κόψουμε την δημιουργία τελείωσαν. Ότι τρικ και να κάνει ο Ομπράντοβιτς πλέον είναι αργά, ξέρουν ότι δεν περνάνε στην επόμενη φάση.


Δε νομίζω ότι είναι κλασική Τούρκικη ούτε ότι χάνει βάσει ψυχολογίας.Ειδικά με τους Ιταλούς,αν και έκαναν κακό ματς,στο τέλος πήγαν να το κλέψουν.Νομίζω ότι θέλει προσοχή και σοβαρότητα μέχρι το τέλος.
yorgos
QUOTE
Ότι τρικ και να κάνει ο Ομπράντοβιτς πλέον είναι αργά, ξέρουν ότι δεν περνάνε στην επόμενη φάση.

Με νίκη στο ΟΑΚΑ γίνονται φαβορί για τη 2η θέση κιόλας, τίποτε δεν έχει τελειώσει, είναι πάρα πολύ νωρίς.
Quincy
Απλά είναι τα πράγματα στον 2ο γύρο.

Κερδίζουμε Μαλαγα ή Φενερ εκτός, κάνουμε το χρέος μας στα εντός έδρας (και το εκτος με την Εφες), παίρνουμε τη διαφορά από τον Παναθηναικό τελευταία αγωνιστικη (αν εκείνος περάσει από Μιλάνο και κερδίσει στο ΟΑΚΑ τη Φενερ), και παίρνουμε τη 2η θέση με 9-5 (5-2 στον δεύτερο γύρο).

Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό δεν έχει νόημα να μιλάμε για F4 και ιστορίες. Η Φενερ είναι δυνατή ομάδα, δεν θα μας έλεγα φαβορί για την Παρασκευή, αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση δυσκολότερη (έδρα και ομάδα) από τον ΠΑΟ ή την Μπάρτσα.

Βατό το διπλό. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν είναι πισωγύρισμα για την 2η θέση, αλλά με ένα καλό θα χουμε ένα πολύ καλό προβάδισμα από τους υπόλοιπους. Είναι ευκαιρία το συγκεκριμένο, όχι do or die
erwi grey
Αυτο το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο σημαντικο και το πιο δυσκολο απο ολα, εαν χασει μπορει ακομα και να αποκλειστει, εαν κερδισει οι Τουρκοι μας χαιρετουν, ειναι δυσκολο ομως να τους κερδισεις εκει μεσα με ολα τα μειονεκτηματα τους μετραει πολυ το κοινο εκει μεσα και το must win για να συνεχισουν την χρονια, κλειδι του ματς ειναι ο Σπανουλης που οπως και στον πρωτο γυρο πρεπει να δειξει στον Ομπραντοβιτς ποσο πολυ θελει να τον αποκλεισει.
rankin
Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.
Η Φενερ έχει την κλάση και τον πάγκο για να μην παρατήσει έτσι εύκολα τα όπλα.
Όπως ηταν και για τον Παναθηναικο το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, έτσι ειναι και για την Φενερ το παιχνίδι της Παρασκευής. Παιχνίδι επιβίωσης.

Αν υπάρχει ενας ξεκάθαρος τομέας στον οποίο υπερέχουμε, αυτος ειναι η αθλητικότητα, στην οποία πρέπει να χτυπήσουμε.. Η Φενερ, δεν ειναι σκληροτράχηλη αμυντικογενής ομάδα. Ειναι επιθετική, χωρίς ομως να ειναι σκληρή και στηρίζεται αρκετά στο σουτ απ'εξω και στον Λινας.

Θελει συγκεκριμένο πλάνο και συγκέντρωση, για να μη φύγουμε με σκυμμένα κεφάλια απο εκει μέσα.
Ο Μουν θα πρέπει να πάρει χρόνο. Θεωρητικά έχει την ποιότητα για να βοηθήσει σημαντικά απο εδώ και στον εξής την ομάδα. Ειναι ηδη πάνω απο ενα μηνα εδώ, και έχει πλέον προσαρμοστεί για τα καλά. Παιχνίδια σαν και αυτο θα δείξουν σε τι βαθμό μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
priest
Δεν με πειθει η φενερ οτι μπορει να νικησει τον οσφπ.Αποψη μου ειναι πως αν ο οσφπ εμφανιστει καλος αμυντικα και ο Σπανουλης παιξει ομαδικα και δεν προσπαθησει να νικησει μονος του την φενερ τοτε δεν βρισκω λογο να χασει ο οσφπ.

Αν εκμεταλευτειτε τα αθλητικα χαρακτηριστικα των παικτων σας και κυριαρχησετε στα ριμπαουντ(το θεωρω δεδομενο) θα εχετε κανει το πρωτο βημα για να νικησετε.Το δευτερο εξαρταται απο τον Σπανουλη!

Quincy
Μάλλον θα παίξει και ο savas για την Φενερ στο ντεπούτο του για φέτος. Ίσως να μην είναι καλή ιδέα να πάμε με μόνο 2 C
D-Wade
QUOTE(Quincy @ Feb 27 2014, 17:51 ) *
Μάλλον θα παίξει και ο savas για την Φενερ στο ντεπούτο του για φέτος. Ίσως να μην είναι καλή ιδέα να πάμε με μόνο 2 C

Άντε μήπως ξαναπάρει ο Σπανούλης τα πάνω του . . .
redleg7
Ποσο χρονων ειναι πια αυτος ο Σαβας? rolleyes.gif
yorgos
27 Μαϊων είναι. Γιατί, φαίνεται για πιο γεροντάρα;
redleg7
QUOTE (yorgos @ Feb 27 2014, 19:45 ) *
27 Μαϊων είναι. Γιατί, φαίνεται για πιο γεροντάρα;

27?? blink.gif Για 30 plus τον εκανα πραγματικα.Μακαρι να παιξει παντως.
frenchman7
Ο Σαβάς είναι μυθική φιγούρα Πέρσης πολεμιστής...

Άσε που μου θυμίζει τον Χαζό από το Σουπερμαν 2 (το παλιό)

mόrfeas79
Πολύ κρίσιμο ματς που γίνεται κρισιμότερο μετά και την νίκη των Ιταλών χτες. Για μένα λάθος που πάμε με μόνο δύο center στην αναμέτρηση. θα μπορούσε θεωρώ ο Μπαρτζώκας να έπαιρνε και τον Σλοβένο μαζί του και από Σάββατο ας τον πάρκαρε όσο και όπως ήθελε. Δεν ήταν απαραίτητο εξάλλου να πάρει και κατσίβελη και κόλινς μαζί. Θεωρώ ότι εκεί θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν οι Τούρκοι επιδιώκοντας την φθορά των 5ριών μας και θα πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ αυτό. Επίσης ερωτηματικό η κατάσταση του Σπανούλη που είχε κάνει τρελό παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Αν κλείσουμε την δημιουργία τους από το 3 που πλέον έχουμε τα κορμιά σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι που μας είχε κάνει ζημιά ο Preldzic, έχουμε μεγάλες ελπίδες για το διπλό.
TakeshyKurosawa
Σήμερα πρέπει να τα'ί'σουμε καλά τον Ντάνστον να του περάσουμε τη μπάλα μέσα. Μπορεί να κάνει πλάκα σε Ζόριτς και Σέκουλιτς. Ο Σπανούλης πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του. Πολύ δύσκολο παιχνίδι.
yorgos
Νομίζω θα είναι πολύ δύσκολο ματς, 55-45 υπέρ της Φενέρ, αλλά αν πάει ντέρμπι προς το τέλος τα σπόρια της -και κάτι παραπάνω- θα τα πάρει. Ζωή ή θάνατος είναι γι' αυτούς, για τον Ολυμπιακό όχι. Ερωτηματικό το πόσο θα παίξει αυτός ο Τζάκσον, κι αν παίξει το για πόσο και τι θα κάνει. Νομίζω ότι θα παίξει αναλογικά λίγο ο Λοτζέσκι, ο Κατσίβελης πάρθηκε γιατί θα έχει πολλή δουλειά στην άμυνα και πάνω σε παίκτες που συνήθως δε μαρκάρει. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να πάρει τα ριμπάουντ, αλλά ακόμη κι έτσι θα κριθεί στην άμυνά του απέναντι στα αντίπαλα φόργουορντ.
TakeshyKurosawa
QUOTE (yorgos @ Feb 28 2014, 14:51 ) *
Νομίζω θα είναι πολύ δύσκολο ματς, 55-45 υπέρ της Φενέρ, αλλά αν πάει ντέρμπι προς το τέλος τα σπόρια της -και κάτι παραπάνω- θα τα πάρει. Ζωή ή θάνατος είναι γι' αυτούς, για τον Ολυμπιακό όχι. Ερωτηματικό το πόσο θα παίξει αυτός ο Τζάκσον, κι αν παίξει το για πόσο και τι θα κάνει. Νομίζω ότι θα παίξει αναλογικά λίγο ο Λοτζέσκι, ο Κατσίβελης πάρθηκε γιατί θα έχει πολλή δουλειά στην άμυνα και πάνω σε παίκτες που συνήθως δε μαρκάρει. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να πάρει τα ριμπάουντ, αλλά ακόμη κι έτσι θα κριθεί στην άμυνά του απέναντι στα αντίπαλα φόργουορντ.


Αυτός ο πιτσιρικάς από το NBDL πρέπει να είναι μεγάλο ταλέντο. Δεν τον πήρε τυχαία ο Ζέλικο. Ίσως είναι καλύτερο που τους αντιμετωπίζουμε τώρα. Κάποιος που έχει μέσο όρο 29 πόντους και μπορεί να βάλει 58 πόντους σε αγώνα έστω στο NBDL σίγουρα προορίζεται για μεγάλος σκόρερ στο μέλλον και πολύ πιθανό να είναι μπελάς στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Quincy
QUOTE(mόrfeas79 @ Feb 28 2014, 12:39 ) *
θα μπορούσε θεωρώ ο Μπαρτζώκας να έπαιρνε και τον Σλοβένο μαζί του και από Σάββατο ας τον πάρκαρε όσο και όπως ήθελε.



Δεν παίρνεις παίκτη που ξέρει κι ο ίδιος οτι είναι εκτός ομάδας στην αποστολή.

Εγώ φοβάμαι μην πάρει 2 φαουλάκια γρήγορα-γρήγορα ο Ντάνστον, και μετά τρέχα μάζευτο το παιχνίδι.
sacarame
Ο Βαγγέλας ανακοίνωσε μόλις ότι ο Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί τελικά..
mixalisgate7
QUOTE(sacarame @ Feb 28 2014, 19:04 ) *
Ο Βαγγέλας ανακοίνωσε μόλις ότι ο Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί τελικά..


Και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.
frenchman7
Λογικά θα δοκιμάσει και περίεργα σχήματα ο Μπαρτζώκας, πλέον έχει αυτήν την πολυτέλεια με την παρουσία και του Μουν.

Σήμερα πάντως είμαι αρκετά αισιόδοξος και βλέπω νίκη (Σπάνια το λέω αυτό πριν από παιχνίδι, ο θεωρώ την μέγιστη
γκαντεμιά tongue.gif ) Ελπίζω μόνο μην αρχίσει τίποτα τρελά αυτός ο Τζάκσον και μας αποσυντονίσει
Quincy
Με Μάντζαρη-Κατσίβελη-Κολλινς-Σλουκα δεν είμαστε για πολλά πάντως. Εκτός αν είναι σούπερ ο τελευταίος!

Ίσως δούμε Λοτζεσκι στο 2.
D-Wade
Ε ρε γαμώτο γκαντεμιά . . . Κρίμα, πιθανή νίκη σχεδόν μας εξασφάλιζε την πρόκριση και μας έκανε φαβορί για την δεύτερη θέση. Τεσπα μπορούμε να το παλέψουμε πιστεύω αλλά κάποιοι θα πρέπει να βγουν μπροστά(Σλούκας-Ματτ-Περπε-Πριντ).Και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Μουν στο πρώτο παιχνίδι του
redleg7
Ελεος την τρελα μου ποιος μας εχει μουτζωσει.Αντε να δουμε τωρα χωρις τον αρχηγο μεσα στην ζουγκλα και το θεμα δεν ειναι αν χασεις αποψε αλλα ποσο θα λειψει ο Σπανουλης και αν ειναι ετοιμος με την Μιλανο στο Σεφ.
rankin
Σε λάθος παιχνίδι βρήκε να τραυματιστεί.
Αντί να λείπει με τον Παναθηναικό, να κάναμε το διπλό, λείπει σήμερα...

Κρίμα...

Ήταν και άτυχος φετος ο Ολυμπιακός
Dred11
Μήπως πρόκειται για διπλωματική ασθένεια; Ο Σπανούλης τελευταία δεν ήταν πολύ καλά.
TakeshyKurosawa
Αν είναι δυνατόν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο αμυντικά ματς της χρονιάς για να πάρουμε το παιχνίδι.

ps. Λογικά αυτό τους χάλασε εντελώς τα σχέδια που είχαν! biggrin.gif
Quincy
QUOTE(Dred11 @ Feb 28 2014, 17:39 ) *
Μήπως πρόκειται για διπλωματική ασθένεια; Ο Σπανούλης τελευταία δεν ήταν πολύ καλά.



Δεν παίζει καλά τις 2-3 τελευταίες αγωνιστικές, και είπε να μην παίξει καν σήμερα για να μην τον κράξουν; Απέναντι κιόλας στην ομάδα που είναι ιδανική για να τις βάλει 20;

Δεν στέκει και πολυ
yorgos
Και τραυματίζεται και στο ματς που είναι ταμάμ γι' αυτόν με τα γκαρντ της Φενέρ να μην μπορούν να τον μαρκάρουν και τους ψηλούς της (ποιους;;; ) να "προσφέρονται" για μπούκες. Ιδανικό ματς για το Σπανούλη θα ήταν αυτό.

Πρόλαβα κι έπαιξα νίκη της Φενέρ και Λοτζέσκι +10,5 πόντους, τα θεωρώ εξαιρετικά πιθανά και τα δύο πλέον.
QUOTE
Μήπως πρόκειται για διπλωματική ασθένεια; Ο Σπανούλης τελευταία δεν ήταν πολύ καλά.

Μόνο στην Ελλάδα λέγονται/γράφονται αυτά...
T.W.Is.M.
Αντιο ζωη απ οτι φαινεται. Βλεπω να χανουμε και τη διαφορα...
Dred11
Για τον καλό Σπανούλη η άμυνα της Φενέρ είναι βούτυρο στο ψωμί του. Τελευταία ο άνθρωπος όμως σέρνεται. Κι όταν σέρνεται ο Σπανούλης είναι αρνητικό μέγεθος για την ομάδα του. Τέσπα, μια ερώτηση έκανα που μου φαίνεται εύλογη, γιατί δεν είχε ακουστεί τίποτε τις τελευταίες μέρες και ξαφνικά προέκυψε αυτό τελευταία στιγμή. Αν τραυματίστηκε όντως λίγο πριν το ματς, είναι πολύ άτυχος αυτός κι ο Ολυμπιακός.
Quincy
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 28 2014, 18:53 ) *
Αντιο ζωη απ οτι φαινεται. Βλεπω να χανουμε και τη διαφορα...


Άμα πάρει κάνα 20λεπτο ο Κατσίβελιτς έχε το σίγουρο αυτό
T.W.Is.M.
Στην τριανταρα του 2012 απο την ΤΣΣΚΑ ειχα πεσει για υπνο στο ημιχρονο. Σημερα αποφασισα να κλεισω την τηλεοραση στο 7-0 για να γλιτωσω απο το υπολοιπο μαρτυριο.
Reggie Miller #31
Κανονικά θα παίξουμε πιο ελεύθερα χωρίς Σπανούλη.Δε λέω ότι δεν θα μας λείψει,αλλά θα παίζουμε πιο απρόβλεπτα.

Γιατί δε δηλώσαμε 12ο παίκτη;

Ο Ζόριτς το έσωσε και δεν έπεσε!!! smiley.gif
Quincy
Πάμε ρε Περπέρογλα
Dred11
Είμαι από αυτούς που έλεγαν τον Περπ γατάκι. Έχω μετανοήσει εδώ και καιρό. Ο άνθρωπος κάνει παιχνιδάρες.
Quincy
QUOTE(Dred11 @ Feb 28 2014, 19:09 ) *
Είμαι από αυτούς που έλεγαν τον Περπ γατάκι. Έχω μετανοήσει εδώ και καιρό. Ο άνθρωπος κάνει παιχνιδάρες.


Δεν νομίζω να υπήρχαν πολλοί που να μην τον έλεγαν γατάκι, κι εγώ τον έλεγα έτσι. Αλλά ειδικά φέτος κάνει τρομερή σεζόν!!!

ΥΓ. Ο Βαγγέλας σουτ ένα μέτρο μέσα τα λέει τρίποντα.
Zoys
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 28 2014, 19:57 ) *
Στην τριανταρα του 2012 απο την ΤΣΣΚΑ ειχα πεσει για υπνο στο ημιχρονο. Σημερα αποφασισα να κλεισω την τηλεοραση στο 7-0 για να γλιτωσω απο το υπολοιπο μαρτυριο.

Θα με αναγκάσεις να επικαλεστώ τη γνωστή σου φράση. smiley.gif
yorgos
Εγώ δεν τον έλεγα και τσακωνόμουν στο ΟΑΚΑ...

Δεν μπορώ να ανοίγω την τηλεόραση να βλέπω μπάσκετ και στα ξεκούδουνα να εμφανίζεται η Κριστίνα Ρονάλντο μπροστά μου, σα ξύγκι μπριζόλας σε vegetarian restaurant. Ουστ. Επίσης απαράδεκτα τα φωσφοριζέ υποδήματα των Φενεριανών.
T.W.Is.M.
QUOTE(Zoys @ Feb 28 2014, 20:12 ) *
Θα με αναγκάσεις να επικαλεστώ τη γνωστή σου φράση. smiley.gif



Δεν ξερω καν τι γινεται. Την εχω κλεισει την τηλεοραση. Αν ειχα κατεβασει το Smackdown, θα το εβαζα να το δω, αλλα δεν το εχω βρει απο το μεσημερι.
Εχω εκνευριστει τοσο απο το πρωι με ασχετα με το παιχνιδι πραγματα(δουλεια) που δεν εχω την παραμικρη υπομονη ολη μερα.

edit: Μου συστηνεις να ξανανοιξω την τηλεοραση δηλαδη?
bbplayer
ωραίο ματς μέχρι τώρα. από τα καλά που έχουμε δει φέτος
Reggie Miller #31
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 28 2014, 20:15 ) *
.

edit: Μου συστηνεις να ξανανοιξω την τηλεοραση δηλαδη?


όχι ακόμα...

Τελικά ξέρουμε γιατί δεν μπήκε 12ος παίκτης;Είχε δηλωθεί η 12κάδα;
TakeshyKurosawa
Κάποτε θα μάθει ο Μπάρτζι να μην βγάζει τους παίχτες που είναι on fire μετά από 9 λεπτά αγώνα.
D-Wade
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 28 2014, 20:20 ) *
όχι ακόμα...

Τελικά ξέρουμε γιατί δεν μπήκε 12ος παίκτης;Είχε δηλωθεί η 12κάδα;

12 ταξίδεψαν Τουρκία
Reggie Miller #31
QUOTE(D-Wade @ Feb 28 2014, 20:27 ) *
12 ταξίδεψαν Τουρκία


Πως κι έτσι.Συνήθως δεν πάνε παραπάνω ή κάνω λάθος;
Quincy
Εκτός τόπου και χρόνου ο Σίμονς 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.