QUOTE(Dreamerpanos @ May 26 2014, 21:08 )
Ε καλά δεν είπε κανείς ότι χάσαμε από αυτό....Ούτως ή άλλως 4-5 λάθη κάνανε μόνο....Χάναμε που χάναμε με ταρίφες ο Ιωάννου και οι διαιτητές είχαν μείνει για να ασχοληθούμε
Ωραια λοιπον. Καταλαβαινω οτι δεν εχει και τοσο ενδιαφερον το τοπικ, ειδικα για τους κοκκινους μετα απο τετοιο παιχνιδι(γιατι ως γνωστον ολοι βγαινουμε και γραφουμε περισσοτερο οταν εχουμε να γκρινιαξουμε για την ηττα), αλλα εκτος απο το παραδοξο του θεματος, υπαρχει και off-topic. Πιο πολυ λοιπον θα κανω μια συσταση στα "δικα μας παιδια" να μη γραψουν κατι σαν απαντηση σε οσα γραφτηκαν παραπανω, αφου φανταζομαι οτι οι πρασινοι δε θα ασχοληθουν αλλο με το Χριστοδουλου, αλλα με την ομαδα τους(ή και με τη δικη μου).
(μου εκλεψαν 2 φαουλ το μεσημερι γι αυτο και η διαθεση για καμπανες)
QUOTE(PanosIlio @ May 26 2014, 21:09 )
Ρε man δεν γεννήσατε ακόμα???
Καλά εγώ να μην τα ξαναλέω και γίνομαι και προκλητικός
, εύκολη νίκη και αναμενόμενη για μένα, όλα τα λεφτά το 3ο παιχνίδι, όποιος το κερδίσει θα πάρει και το πρωτάθλημα. Και θεωρώ πως ήρθε η ώρα να κερδίσει ο ΟΣΦΠ και ένα κρίσιμο ματς στο ΟΑΚΑ, και το πιστεύω.
Οχι, δε γεννησαμε. Μαλλον χαρη μου εκανε η μικρη για να δω λιγο κανονικο μπασκετ, εστω και απο τη μια πλευρα.
(και τωρα προσεξτε, ακολουθει προφητεια)
Απο την Τεταρτη ξεκινανε οι επικινδυνες μερες. Κατι μου λεει λοιπον οτι αν την Πεμπτη το απογευμα βρισκομαι στο μαιευτηριο, θα κανουμε διπλο. Αλλιως θα κερδισει ο Παναθηναικος.