Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
RINGO..
ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ Μ 19.gif Ε ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ
RINGO..
ugly1.gif θελω να βρω didi kai mozart να τα πουμε για τα καλα...τι εγινε που ειστε σημερα???????????θελω να εμφανιστειτε και τοτε...
triponter
QUOTE(gambler @ Nov 15 2007, 23:38 ) *
Καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στον triponter (σ'ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια)
Δυστηχώς δεν θα σου πω τα δυνατά όπλα της Λούτσας διότι μου είναι αρκετά συμπαθείς (τα καθήκια μας κέρδισαν) λόγω και των παιδιών όπου γνωριζόμαστε χρόνια από ομάδες (Μάκρης-Ραφήνας κ.λ.π)έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και το κλίμα μαζί τους είναι πάντα άψογο.Άλλα αν έχετε τόσες σημαντικές απουσίες που λές το βλέπω δύσκολο το ματσάκι..good luck!!!

καλημερα φιλε μου γκαμπλερ και ας αργησες να φανεις.... κατανοητοι οι λογοι σου και συγχαρητηρια για το ηθος σου...αλλα εμεις τωρα πως θα κερδισουμε??? sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

αλλα αυτα να τα ελεγες πριν παρεις τα 1000 ευρω....καταγγελω τον γκαμπλερ για κλοπηηηηηηη
του εδωσα 1000 ευρω ( στον λογαριασμο του) για πληροφοριες και τωρα μου το εκανε γυριστη και το παιζει κολλητος με την Λουτσα angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

για τα μελισσια δεν μου ειπες τιποτα?? ο παπαδεας επαιζε??

καλη συνεχεια....

QUOTE(KILLER7 @ Nov 16 2007, 07:36 ) *
Καλημέρα
Τι αίτημα για την αναβολή του αγώνα έχει γίνει πολύ καιρό πριν και δεν οφείλεται σε κάποιο έκτακτο γεγονός όπως ο τραυματισμός κάποιου παίκτη το μόνο πρόβλημα είναι ότι άργησε πολύ η ΕΣΚΑ να απαντήσει με αυτή την λογική δεν έχει κάποια σχέση με αυτό που αναφέρεις εσύ ότι σας λείπανε παίχτες ή αυτό που θα ήθελε ο Κρόνος π.χ. να μην γίνει ο αγώνας του επειδή έχουν τραυματισμούς αυτά και ελπίζω να καταλαβαίνεται την διαφορά

Παραγκα του λαγονησιου.....ελεγχεται ολη την εσκα και κανετε κουμαντο τρελο...αλλα ειστε φιλοι μου και δεν με πειραζει...

και επισης εμεις ο επισημος Γερακας δεν ειπαμε να αναβληθει ο αγωνας λογω τραυματισμων , αλλα θα το επαναλαβω οτι ο λογος ειναι ενας :

ΕΧΕΙ "ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ" σε επαναληψη την ωρα που παιζαμε και δεν εχουμε διαθεση να το χασουμε....
ειναι και σε κρισιμο σημειο η σειρα.....
larnaka88
δεν εχω αποφασισει ποιο παιχνιδι θα δω σημερα?εχετε καμια ιδεα?πιστευω οτι η αγωνιστικη θα κυλησει ομαλα,χωρις εκπληξεις. icon_wave.gif
MOZART
RINGO χαλάρωσε λίγο αγόρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα γενικά ξεκουράζεται λόγω του ρεπό που μας έδωσε η ΕΣΚΑ για να ανασυνταχθούμε.
loufer
QUOTE(triponter @ Nov 16 2007, 11:57 ) *
καλημερα φιλε μου γκαμπλερ και ας αργησες να φανεις.... κατανοητοι οι λογοι σου και συγχαρητηρια για το ηθος σου...αλλα εμεις τωρα πως θα κερδισουμε??? sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

αλλα αυτα να τα ελεγες πριν παρεις τα 1000 ευρω....καταγγελω τον γκαμπλερ για κλοπηηηηηηη
του εδωσα 1000 ευρω ( στον λογαριασμο του) για πληροφοριες και τωρα μου το εκανε γυριστη και το παιζει κολλητος με την Λουτσα angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

καλη συνεχεια....
Παραγκα του λαγονησιου.....ελεγχεται ολη την εσκα και κανετε κουμαντο τρελο...αλλα ειστε φιλοι μου και δεν με πειραζει...

και επισης εμεις ο επισημος Γερακας δεν ειπαμε να αναβληθει ο αγωνας λογω τραυματισμων , αλλα θα το επαναλαβω οτι ο λογος ειναι ενας :

ΕΧΕΙ "ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ" σε επαναληψη την ωρα που παιζαμε και δεν εχουμε διαθεση να το χασουμε....
ειναι και σε κρισιμο σημειο η σειρα.....

Ο λόγος που παίζεται Σαββατιάτικα οφείλεται σε μας αγαπητέ Triponter. Ως επίσημος εκπρόσωπος της ομάδας μου ζητάω ταπεινά συγγνώμη για την αναστάτωση.
Καλή επιτυχία με Λούτσα, ονειρεύομαι μάχες του χρόνου μαζί σας στη Β.
Να παίρνεις εφημερίδες το Σάββατο να βλέπεις τα τρίποντα του loufer, γιατί έχεις χάσει επεισόδια my friend.

Περιμένω να επανέλθεις για να σε παίξω μια μέρα μετά την προπόνησή σας κοντρίτσα...χεχεχεχεχε
taper
kai ego 8elo kodritsa
didi
bball.gif ela ringo pes ta...akoume...??????????? bball.gif
didi
blove.gif tha doso k ego provleyeis gi`autin tin agonistiki.... 68.gif

leme:

kouros-kifisia 2
politeia-toufa 2
penteli-lagonisi akuro
kalivia-ekali 1
gerakas-artemis 2 (logo apousion)
ag.stefanos-marathonas 1
melissia-palini 1

auta...sigoura tha piaso to lagonisi..ouououououuo gledia bball.gif
KILLER7
QUOTE(didi @ Nov 16 2007, 12:56 ) *
blove.gif tha doso k ego provleyeis gi`autin tin agonistiki.... 68.gif

leme:

kouros-kifisia 2
politeia-toufa 2
penteli-lagonisi akuro
kalivia-ekali 1
gerakas-artemis 2 (logo apousion)
ag.stefanos-marathonas 1
melissia-palini 1

auta...sigoura tha piaso to lagonisi..ouououououuo gledia bball.gif

Και τα Καλύβια θα πιάσεις α και πού εισε σε ψάχνει ο RINGO.. χαχαχχαχαχααχ
RINGO..
didi σε εχω δει και εισαι για γελια...ετσι θα βγαλεισ το πρωταθλημα?????????????
LordOfTheCourts
QUOTE(triponter @ Nov 15 2007, 17:20 ) *
εσυ γιδι κατσε ησυχος...εχεις αγωνα να παιξεις και μαλιστα πρεπει να παιξεις τοσο καλα οσο ποτε αλλοτε ...

και να σπασεις το φραγμα των 20 ποντων tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

δηλαδη πρεπει να κανεις συνεχως αυτο wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif

Τσουτσα Triponter.... έχεις κάνει σήριαλ την απουσία σου... χειρότερο και απο τη Μαρία την άσχημη...
Η προπαγάνδα ότι ο Κρόνος έχει απουσίες και ελείψεις μάλλον έχει πιάσει τόπο (ήδη μας παίζουν διπλό smile.gif )... το ότι λύπει ένας παίχτης (ο triponter) που θα έβαζε 15+ σήγουρα.... θα πρέπει να ανπληρώσουμε αυτούς τους πόντους... να μηραστούμε 3 άτομα 20 πόντους.... Πόσο δύσκολο είναι; Αν δεν μπορούμε να κερδίζουμε παιχνίδια επειδή λείπει ένας παίχτης τότε δεν θα έπρεπε να μηλάμε για άνοδο....

Σχετικά με το φράγμα των 20 πόντων θα έπρεπε εσύ ειδικά να γνωρίζεις τις ικανότητές μου στο σκοράρισμα.... οπότε δεν το συνεχίζω... shot.gif
LordOfTheCourts
Αν κάποιος ξέρει μπάσκετ θα καταλάβει αμέσως ότι δεν είναι το παν να σε γράφουν οι εφημερίδες για τους πόντους που έβαλες σε τοπικά πρωταθλήματα... πρέπει να παίξεις και την αμυνά σου να κα΄νεις και κανένα κλέψημο, να κατεβάσεις και κανένα ριμπάουντ, να ανανεώσεις και καμία επίθεση από χαμένο σούτ συμπαίκτης σου.... μηλαώ εντελώς γενικά icon_drunk.gif
triponter
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ Γ΄ΕΣΚΑ.....

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ..........................................................
........

υπαρχει χοντρο παρασκηνιο, το οποιο θα ξετυλιχτει υστερα απο ερευνες του αστυνομου ΜΠΕΚΑ......

................................................................................
.................................................................

τελεια ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ........θα σε δω και παλι......και θα συγκινουμε, γιατι και εγω ενας χοντρος και ασχημος ειμαι tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Υ.Γ. ΛΟΡΝΤ... οι συκοφαντιες σου θα απαντηθουν σε λιγο....
LordOfTheCourts
QUOTE(triponter @ Nov 16 2007, 13:37 ) *
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ Γ΄ΕΣΚΑ.....

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ..........................................................
........

υπαρχει χοντρο παρασκηνιο, το οποιο θα ξετυλιχτει υστερα απο ερευνες του αστυνομου ΜΠΕΚΑ......

................................................................................
.................................................................

τελεια ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ........θα σε δω και παλι......και θα συγκινουμε, γιατι και εγω ενας χοντρος και ασχημος ειμαι tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Υ.Γ. ΛΟΡΝΤ... οι συκοφαντιες σου θα απαντηθουν σε λιγο....

evilmonkey.gif
LordOfTheCourts
Για την αναβολή μιλάς σοβαρα;
triponter
QUOTE(larnaka88 @ Nov 16 2007, 09:59 ) *
δεν εχω αποφασισει ποιο παιχνιδι θα δω σημερα?εχετε καμια ιδεα?πιστευω οτι η αγωνιστικη θα κυλησει ομαλα,χωρις εκπληξεις. icon_wave.gif

γεια σου αγνωστε στρατιωτη...εκπληξεις??? και βεβαια δεν θα γινουν, αφου πια ο ομιλος δειχνει δυσαναγνωστος και κανεις δεν εχει καταλαβει τιποτα...

σου προτεινω δυο δυνατα ματσακια , για να μας πεις και πληροφοριες rolleyes.gif rolleyes.gif

Μελισσια - Παλληνη ή Κουρος - Κηφισια...

εγω θα πηγαινα κουρος-κηφισια..φερνουν πολυ περιεργα αποτελεσμα και θα ηθελα να τους δω....να γνωρισω και αυτο το περιβοητο γηπεδο του κουρου, που πρεπει να φερνει κατι σε οικοδομη....
triponter
QUOTE(loufer @ Nov 16 2007, 10:15 ) *
Ο λόγος που παίζεται Σαββατιάτικα οφείλεται σε μας αγαπητέ Triponter. Ως επίσημος εκπρόσωπος της ομάδας μου ζητάω ταπεινά συγγνώμη για την αναστάτωση.
Καλή επιτυχία με Λούτσα, ονειρεύομαι μάχες του χρόνου μαζί σας στη Β.
Να παίρνεις εφημερίδες το Σάββατο να βλέπεις τα τρίποντα του loufer, γιατί έχεις χάσει επεισόδια my friend.

Περιμένω να επανέλθεις για να σε παίξω μια μέρα μετά την προπόνησή σας κοντρίτσα...χεχεχεχεχε

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ kill.gif kill.gif kill.gif ....λουφερ ημαρτοννννννννννν......ολα δικα σας τα θελετε συντοπιτες...παιζετε Πεμπτες και μεις που ειμαστε η πραγματικη δυναμη του δημου Γερακα, μας πεταξαν το Σαββατο ( χανω και την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ)......θα σας καταγγειλω στον Ευαγγελατο και μετα ουτε ο Σοφο δεν σας σωζει....

οσο για τα τριποντα 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

οταν μαθεις να κανεις μπασιμο, μπορει να εχεις την τιμη να παιξεις μαζι μου τριποντα....και οταν λεω μπασιμο, οχι μονο δεξι αλλα να μαθεις και αριστερο ( σε δυσκολεψα τωρα?? ). αληθεια ξερεις οτι επιτρεπονται μονο 2 βηματα????...επισης θα κανουμε το αλλο..εσυ θα βαρας διποντα μεσα στη ρακετα, και εγω τριποντα..ετσι ισως με κοντραρεις 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

QUOTE(taper @ Nov 16 2007, 10:33 ) *
kai ego 8elo kodritsa

καλο και αυτο blech.gif blech.gif blech.gif blech.gif

εσυ σου επιτρεπω να μου μαζευεις την μπαλα οταν σουταρω..και οταν μεγαλωσεις και αρχισεις να την φτανεις στο καλαθι απο τοσο μακρια......θα ξανασχοληθω μαζι σου...
loufer
QUOTE(triponter @ Nov 16 2007, 14:17 ) *
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ kill.gif kill.gif kill.gif ....λουφερ ημαρτοννννννννννν......ολα δικα σας τα θελετε συντοπιτες...παιζετε Πεμπτες και μεις που ειμαστε η πραγματικη δυναμη του δημου Γερακα, μας πεταξαν το Σαββατο ( χανω και την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ)......θα σας καταγγειλω στον Ευαγγελατο και μετα ουτε ο Σοφο δεν σας σωζει....

οσο για τα τριποντα 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

οταν μαθεις να κανεις μπασιμο, μπορει να εχεις την τιμη να παιξεις μαζι μου τριποντα....και οταν λεω μπασιμο, οχι μονο δεξι αλλα να μαθεις και αριστερο ( σε δυσκολεψα τωρα?? ). αληθεια ξερεις οτι επιτρεπονται μονο 2 βηματα????...επισης θα κανουμε το αλλο..εσυ θα βαρας διποντα μεσα στη ρακετα, και εγω τριποντα..ετσι ισως με κοντραρεις 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
καλο και αυτο blech.gif blech.gif blech.gif blech.gif

εσυ σου επιτρεπω να μου μαζευεις την μπαλα οταν σουταρω..και οταν μεγαλωσεις και αρχισεις να την φτανεις στο καλαθι απο τοσο μακρια......θα ξανασχοληθω μαζι σου...

Έκανα μια φορά βήματα και το έχει κάνει θέμα όλο το forum. Ίσως να είμαι τριπλουνίστας βαθιά μέσα μου (προλαβαίνω να πιάσω το όριο για Πεκίνο?)

Τετάρτη που έχουμε προπόνηση μετά από εσάς, σε προκαλώ σε μονομαχία... Ο χαμένος πληρώνει μέσα στα ντουζ το στοίχημα... (Έλα που δε σ'αρέσει).
Επίσης σε συμβουλεύω να διαβάζεις καμιά αθλητική εφημερίδα το Σάββατο (GOAL κατά προτίμηση), για να διαβάζεις τους αριθμούς που είναι σε παρένθεση (...) δίπλα από τους σκόρερ.

Επεξήγηση... Σημαίνει πόσα επιτυχημένα τρίποντα επιτεύχθηκαν... αλλά μπορείς να ρωτάς και το βοηθό μας που κρατάει στατιστικά, γιατί εσύ είσαι ικανός να βαράς καμιά 15αρία προκειμένου να βάλεις 2-3
gambler
QUOTE(triponter @ Nov 16 2007, 11:57 ) *

καλη συνεχεια....

Τα Μελίσσια νομίζω πως είναι ακριβώς ίδια ομάδα με πέρυσι..το 2-3 τους τραυματίστικε κατά την διάρκεια του αγώνα και βγήκε εκτός (περαστικά του κ ολας).Ο Παπαδέας έπαιζε,μου έχωσε και μία αγκωνιά στο λαιμό,αλλά όπως τον ξέρεις φαντάζομαι,ακριβώς ίδιο στυλ και διαρκείς μουρμούρα στους διαιτητές.
LordOfTheCourts
QUOTE(loufer @ Nov 16 2007, 15:27 ) *
(gia ton triponter) ... γιατί εσύ είσαι ικανός να βαράς καμιά 15αρία προκειμένου να βάλεις 2-3

Πέστα loufer γιατί μας κουνιέτε 77.gif ... αν δεν σουτάρεις δεν βάζεις τρίποντα όσο καλός και αν είσαι.... με εχουν παρεξηγήσει τόσα χρόνια sad.gif .... ετοιμαστείτε καλάθια να αντιμετωπίσετε το LordOTC στα τρίποντα φέτος... και όσο γερναέι ο παίχτεις μαθαίνει να σουτάρει (όταν γεράσει κανείς μόνο σουτ κάνει)

triponter ...θα σε σκήσω.... shot.gif
smiley.gif
duke10
προβλεψεις

kouros-kifisia 1
politeia-toufa 1
penteli-lagonisi akuro
kalivia-ekali 1
gerakas-artemis 2
ag.stefanos-marathonas 1
melissia-palini 1
nairepao
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 17:17 ) *
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ για 3η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ επειδή δεν έχει Χ θα πώ 2

Αυτή η αγωνιστική είναι για μεγάλο κουβά.... smiley.gif

ρε φιλε, μπουκης εισαι?το επιασες με τρελα...και χ ηρθε και 2, κερδισαμε(κηφισιωτης) στην παραταση...
duke10
πολιτεια-τουφα 2. sorry αλλα δε θυμαμαι σκορ 5-6 ποντους αν δε κανω λαθος. κακη εμφανιση γπο την ομαδα μου και μια ηττα στο τελος που θα μπορουσαμε να ειχαμε αποφυγει αν ειμασταν πιο συγκεντρωμενοι.
RINGO..
DIDI ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ sad.gif ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΣΟΥΝΑ ΕΤΣΙ sad-smiley-009.gif ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ............. evilmonkey.gif evilmonkey.gif
triponter
παιδια καλημερα και απο μενα....

μελλισια - παλληνη 2 ( με καμια 15αρια ποντους )...

ημαρτον ποια με τα αποτελεσματα....τρελος κουβας παλι.......
swtos
καλυβια-εκαλη 75-76
didi
bball.gif paidia kalimera....tin patisame ehthes k emeis,bikame halara proigithikame me 15 podous k ekei einai pou ta havalediasame teleios...mas miosan mas eihan olo to mats 2-4 podous brosta tous k sto teleuteo lepto kanoume 2 lathares kai....kato gia ena ponto..dn peirazei auta einai ta oraia tou basket.an kerdizan panta ta favori tha evgene o protathlitis me yifoforia...kanena neo apo krono-artemis?tha ginei to mast?tripodeeeeeeeeeeer? bball.gif
TF LAGONHSI
μάλιστα

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2 καλή αρχή
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 γουβάς
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος 1 γουβάς
ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ Άσος 1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 γουβας

με 1/4 νομίζω ότι έκανα κακό ξεκίνημα τι να πω τελικά ο όμιλος θα είναι συναρπαστικός
το κακό είναι οτι τα καλύβια - πολιτεία έκαναν νωρίς την 1 ήττα και αυτό θα τους αφυπνίσει. θα δούμε τι θα γίνει καλό σαββατοκύριακο σε όλους
triponter
ημαρτον καλυβιααααααααααααα....εχετε πλακα...

λοιπον οπως σας ενημερωσα το παιχνιδι Γερακας - Αρτεμις αναβληθηκε λογω του εκτατου επεισοδιου "ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ ".......

ποτε παιζουμε δεν ξερω...συγχαρητηρια στην ομοσπονδια για την κατανοηση που εδειξε..αλλωστε τετοιες σειρες βγαινουν 1 στα 10 χρονια...και νομιζω οτι θα παιχθει και στην ΑΜΕΡΙΚΗ....

φιλια σε ολους και καλο σκ..με πολυ φαι και πιοτο..

και αν μαθει κανεις για το ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ας πει..

τα υπολοιπα απο δευτερα..παρασκηνια,λεπτομερειες και ιντριγκες...
#13...
Καλησπέρα σε όλους. Σημαντική νίκη για την Κηφισιά στην έδρα του Κούρου με 76-67 στην παράταση (57-57).
Καταρχήν να πω για το γήπεδο. Είναι τραγικό (έχει βαμμένο τσιμέντο κάτω και βουναλάκια και η μπάλα σκάει παράξενα) αλλά αν κατέβεις να παίξεις μπάσκετ χωρίς δικαιολογίες δεν έχεις πρόβλημα. Αυτό κάναμε κι εμείς και κερδίσαμε (πολύ δύσκολα βέβαια). Οι καλομαθημένοι (όπως εγώ) βέβαια να ξεχάσουν πολυτέλειες τύπου μπάνια μετά τον αγώνα κτλ., ενώ καλό είναι να πάρετε ξηρά τροφή για το μακρύ ταξίδι που σας περιμένει μέχρι να φτάσετε.
Το ματς ξεκίνησε με τρελή ζωνάρα από τον Κούρο γύρω απ' τη ρακέτα αφήνοντας μας πολλά ελεύθερα σουτ τα οποία δε βάλαμε. Ευτυχώς δεν έβαζαν ούτε αυτοί οπότε το φαντασμαγορικό από πλευράς θεάματος α' ημίχρονο έληξε 19-19.
Στο β' ημίχρονο και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλύτερα και ήταν πιο εύστοχες και έγιναν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Μείναμε μέχρι και 7 πόντους πίσω αλλά ήμασταν τυχεροί και με τρίποντο από τη σέντρα στη λήξη του γ' 10λεπτου ήμασταν 4 πόντους πίσω. Στο δ' 10λεπτο ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε πολλές βολές και το κανονικό ματς έληξε 57-57.
Στην παράταση έγινε μάχη αλλά προς το τέλος βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ και βολές και τελικά πήραμε και διαφορίτσα που μπορεί να φανεί χρήσιμη.
Ο Κούρος δεν είναι φόβητρο και είναι λίγο κωλοτούμπες αλλά έχει και κάποιους παίχτες ποιότητας. Ο Γεωργαντάς δεν μας έκανε μεγάλη ζημιά, ήταν μάλλον άστοχος. Πολύ καλός το πεντάρι τους (κοντός-χοντρός-γυμνασμένος όμως με άλμα και κινήσεις), με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Κόουτς με τιμά το γεγονός ότι κάθε φορά το αντίπαλο 5άρι είναι ο καλύτερος παίχτης των αντιπάλων; 42.gif
Anyway σημασία έχει η νίκη που μας χρύσωσε το χάπι για τη συντριβή από την Πολιτεία. Αυτή η αγωνιστική ήταν η πιο τρελή σε αποτελέσματα (όχι ότι οι άλλες πήγαν πίσω), οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπαίνουμε να παίζουμε το μπασκετάκι μας ανεξαρτήτως αντιπάλου και ό, τι βγει...
#13...
A να πω και κάτι για τη διαιτησία που συνήθως ασχολούμαστε μ'αυτή μόνο όταν τη βρίζουμε. Ήταν τόσο ακριβοδίκαιη που αναγκάστηκα να δώσω συγχαρητήρια στον ένα ρέφερι 1 λεπτό πριν λήξει ο κανονικός αγώνας όταν φυσικά δεν έιχε κριθεί τίποτα και στο ματς γινόταν της τρελής.

Μακάρι πάντα έτσι, οι άνθρωποι έδωσαν ρεσιτάλ... 41.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Καλημερα σε ολους απο ενα νεο μελος. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(#13... @ Nov 17 2007, 20:24 ) *
A να πω και κάτι για τη διαιτησία που συνήθως ασχολούμαστε μ'αυτή μόνο όταν τη βρίζουμε. Ήταν τόσο ακριβοδίκαιη που αναγκάστηκα να δώσω συγχαρητήρια στον ένα ρέφερι 1 λεπτό πριν λήξει ο κανονικός αγώνας όταν φυσικά δεν έιχε κριθεί τίποτα και στο ματς γινόταν της τρελής.

Μακάρι πάντα έτσι, οι άνθρωποι έδωσαν ρεσιτάλ... 41.gif

Ασε τις δηλωσεις Βαιε και κοιτα να βαλεις καμια βολη 69.gif 69.gif 69.gif
RINGO..
DIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΘΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΟΛΑΓΟΝΗΣΣΑΚΙΑ kill.gif
triponter
καλημερα παιδια....ιδου τα αποτελεσματα του ομιλου...πετσοκομμενος βεβαια, λογω αναβολης των ματς ΠΕΝΤΕΛΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ ( περιπτωση δωροδοκιας της εσκα απο ΜΟΤΣΑΡΤ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ στον λευκο πυργο) και ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ ( λογος : ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ )..

επισης το ματς ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΤΟΥΦΑ = 2 ( δε το γραφει μεσα )..................
ιδου:

triponter
idoy:

#13...
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Nov 18 2007, 06:57 ) *
Ασε τις δηλωσεις Βαιε και κοιτα να βαλεις καμια βολη 69.gif 69.gif 69.gif

Τελικά μπήκες πουλάκι μου κι εσύ έτσι; w00t.gif 41.gif Moderator κάνε τον ban από τώρα είναι ικανός να τινάξει το forum στον αέρα! help.gif

Άκου λύκος... 24.gif
didi
bball.gif ti na apadiso re RInGO??..ta eipa k me ton coach m kai siga siga to kovo..afou me eheis tromokratisei..... bball.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(#13... @ Nov 18 2007, 20:22 ) *
Τελικά μπήκες πουλάκι μου κι εσύ έτσι; w00t.gif 41.gif Moderator κάνε τον ban από τώρα είναι ικανός να τινάξει το forum στον αέρα! help.gif

Άκου λύκος... 24.gif

Εγω φταιω που σου πασαρω την μπαλα συνεχεια.
Απο δω και περα μονο σκριν θα κανεις. shot.gif shot.gif shot.gif

Οχι απλα λυκος
Ενας αλλα λυκος 19.gif
nairepao
οτι να'ναι γινεται παντως, μας βλεπω ολους στο τελος με 13 νικες και 13 ηττες να παιζουμε μπαραζ ανοδου και υποβιβασμου ολοι εναντιων ολων...
#13...
QUOTE(nairepao @ Nov 19 2007, 00:06 ) *
οτι να'ναι γινεται παντως, μας βλεπω ολους στο τελος με 13 νικες και 13 ηττες να παιζουμε μπαραζ ανοδου και υποβιβασμου ολοι εναντιων ολων...

ΕΓΡΑΨΕΣ! 77.gif
LordOfTheCourts
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ για 3η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ επειδή δεν έχει Χ θα πώ 2 (ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ....ΜΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ icon_drunk.gif )
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2 ΝΟΜΙΖΩ το λαγονήσι καίγετε να κάνει τη πρώτη του νίκη...
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1
ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1

2/5 πήγαμε άπατοι όλοι.... ασ δούμε όμως και τα 2 ματσάκια που δεν παίχτηκαν...
LordOfTheCourts
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 15:09 ) *
Θα είθελα να διαφωνήσω.... η εκάλη δεν πρόκειτε να υποβιβαστεί... παίζουν καλό μπάσκετ... και διστυχώς ή ευτυχώς δεν κούράζονται και πολύ στο τρίτο 10λέπτο... Στο γήπεδό τους θα κάνουν ζημιά... Σκληρό γήπεδο, κουραστικό για τα γόνατα μέσες κτλ... άσχημες μπασκέτες... Μπορεί να δυσκολέφτηκε ο Κρόνος να νικήσει αλλά ποτέ δε πίστεψε ότι θα χάσει...

Όταν τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε... Αν ξεκίνησαν να κερδίζουν παιχνίδια και εκτος....
LordOfTheCourts
Πάντως πολύ ωραίο πρωτάθλημα θα έχουμε φέτος
LordOfTheCourts
Where is everybody smile.gif
TF LAGONHSI
πιαδιά καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι. Δύσκολη εβδομάδα για εμάς μιας και παίζουμε με Πολιτεία και δεν έχουμε περιθώριο ήττας.
triponter
καλησπερα παιδια..λογω φορτου εργασιας μαλλον θα εμφανιζομαι μονο απογευμα..κλαψ..κλαψ..λοιπον ηρθε η ωρα να σας και μας εκθεσω με τα προγνωστικα μας...ιδου τα αποτελεσματα :

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 67-76
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 47-55
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 0-0
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 75-76
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-0
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 60-52
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 52-67

και ιδου τα προγνωστικα μας...

LORD OF THE COURTS

ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ επειδή δεν έχει Χ θαπώ 2(η μεγαλυτερη επιτυχια του φορουμεπιασε και την παραταση)
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 (παρτα να εχεις)
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 (παρτα να εχεις)
ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1 (μπραβοοο)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 (παρτα να εχεις)

2/5 ο φιλος μας

ο κοντος :

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Άσος με +10 για Κούρο ( οχι)
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ Διπλό στο τέλος για Τούφα ( ναιιιιι..τελεια προβλεψη)
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος +20 στα Καλύβια (κουβας οπως όλοι)
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Διπλό στο τέλος (οχιιι)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Διπλό εύκολο ( ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...πολυ καλος)

2/5 και ο κοντος...

ο κολλητος Λαγονησι:

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2 (μωρε μπραβο)
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 ( αντε γεια )
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος 1 (αντε γεια)
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1 (μπραβο)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 (αντε γεια)

ημαρτον και ο φιλος 2/5

ο λαρνακα88 ή αλλιωτικα ο μυστηριωδης τυπος

ΚΟΥΡΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ=1 ΜΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ( οχιι)
ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΤΟΥΦΑ=2 ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ( ναιιιιιιιιι)
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΚΑΛΗ=1 ΜΕ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ (οχι)
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ=1 ΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ (ναιιι)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ=2 ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ( ναιιι)

μπραβο λαρνακα...φαινεσαι γνωστης..μας εσκισες..3/5

εγω, δηλαδη ο τριποντερ

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1 ( + 6 ) ( αντε γεια)
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 ( + 15-20 ) (αντε γεια)
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 ( + 20 ) (αντε γεια)
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1 ( +8 ) (γιουπιιιιιι)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 ( + 10 ) (αντε γεια)

τρελος κουβας..αρχιζω και ντρεπομαι...1/5

ο καλυβιωτης didi

kouros-kifisia 2 (ναιιι)
politeia-toufa 2 (ναιιι)
kalivia-ekali 1 (οχι)
ag.stefanos-marathonas 1 (ναιι)
melissia-palini 1 (οχιι)

3/5 πολυ καλοςςςς

ο duke 10

kouros-kifisia 1 (οχι)
politeia-toufa 1 (οχι)
kalivia-ekali 1 (οχι)
ag.stefanos-marathonas 1 (ναι)
melissia-palini 1 (οχι)

1/5..ευτυχως με εσωσες...

μαγκες αυτα..νικητης ο λαρνακα και ο ντιντι με 3\5 και κουβα τρελο σε εμενα και τον duke 10 με 1\5
triponter
και τωρα η κλασικη αναλυση-παρασκηνιο....

ΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 67-76

ωραια..βγαλε ακρη..η κηφισια τρωει 30 στην εδρα της την προηγουμενη αγωνιστικη, και παει σε ενα δυσκολο γηπεδο και κερδιζει τον κουρο του 2-0...θα μας τρελανετε ρε???μαλλον και οι δυο ομαδες ειναι πολυ υπολογισιμες...

ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 47-55

ο μυθος της ομαδας τρενο καταριπτεται...εχοντας μιλησει με δυο φιλους μου που αγωνιστικαν εναντιον της πολιτειας (παλληνη&τουφα) μου ειπαν οτι η πολιτεια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο..να τους πιστεψω??καλη περιφερεια, οχι ψηλοι..

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 75-76
υποτιμησα την εκαλη και λαθος μου...μπασκετικη ομαδα με εμπειρους παιχτες,αλλα χωρις ανασες..αλλα αν σε πανε τσουκου τσουκου εχουν πιθανοτητες..και ιδου το αποτελεσμα..τα καλυβια απο οτι εμαθα ειχαν αλαζονικη συμπεριφορα, προηγηθηκαν ευκολα, χαλαρωσαν και μετα τα πραματα ηταν δυσκολα

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 60-52 αγνωστες ομαδες..δεν μπορω να να πω κατι...απλως ξερω οτι ο αγ.στεφανος εχει εμπειρο και καλο προπονητη, που εχει φερει και εναν παιχτη παραπανω κατηγοριων στην ομαδα για να τον βοηθησει ( νομιζω φωκιανιδης λεγεται)

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 52-67
επιτελους...ο φιλος μου πραγματοποιησε μεγαλη εμφανιση και οδηγησε την ομαδα του σε νικη μπραβο v-span..η παλληνη φαινεται να συνερχεται και μαλιστα γυρισε και ενας παιχταρας που ειχαν και μαλλον θα βγαλει ματια..η παλληνη γινεται επικινδυνη..για τα μελισσια εμαθα οτι εχουν ουσιαστικα 2 παιχτακια..τον παπαδεα (4αρι) και ενα περιφεριακο...

αυτα..παντως ρε παιδι μου..τι χαρτινες εδρες ειναι αυτες..του διπλου το καγκελο γινεται...νομιζω ομως οτι θα στρωσει η κατασταση και θα υπαρχουν εδρες αδιαπεραστες..ευελπιστω η δικια μας να γινει τετοια..ειδωμεν
triponter
QUOTE(#13... @ Nov 17 2007, 16:13 ) *
Καλησπέρα σε όλους. Σημαντική νίκη για την Κηφισιά στην έδρα του Κούρου με 76-67 στην παράταση (57-57).
Καταρχήν να πω για το γήπεδο. Είναι τραγικό (έχει βαμμένο τσιμέντο κάτω και βουναλάκια και η μπάλα σκάει παράξενα) αλλά αν κατέβεις να παίξεις μπάσκετ χωρίς δικαιολογίες δεν έχεις πρόβλημα. Αυτό κάναμε κι εμείς και κερδίσαμε (πολύ δύσκολα βέβαια). Οι καλομαθημένοι (όπως εγώ) βέβαια να ξεχάσουν πολυτέλειες τύπου μπάνια μετά τον αγώνα κτλ., ενώ καλό είναι να πάρετε ξηρά τροφή για το μακρύ ταξίδι που σας περιμένει μέχρι να φτάσετε.
Το ματς ξεκίνησε με τρελή ζωνάρα από τον Κούρο γύρω απ' τη ρακέτα αφήνοντας μας πολλά ελεύθερα σουτ τα οποία δε βάλαμε. Ευτυχώς δεν έβαζαν ούτε αυτοί οπότε το φαντασμαγορικό από πλευράς θεάματος α' ημίχρονο έληξε 19-19.
Στο β' ημίχρονο και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλύτερα και ήταν πιο εύστοχες και έγιναν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Μείναμε μέχρι και 7 πόντους πίσω αλλά ήμασταν τυχεροί και με τρίποντο από τη σέντρα στη λήξη του γ' 10λεπτου ήμασταν 4 πόντους πίσω. Στο δ' 10λεπτο ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε πολλές βολές και το κανονικό ματς έληξε 57-57.
Στην παράταση έγινε μάχη αλλά προς το τέλος βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ και βολές και τελικά πήραμε και διαφορίτσα που μπορεί να φανεί χρήσιμη.
Ο Κούρος δεν είναι φόβητρο και είναι λίγο κωλοτούμπες αλλά έχει και κάποιους παίχτες ποιότητας. Ο Γεωργαντάς δεν μας έκανε μεγάλη ζημιά, ήταν μάλλον άστοχος. Πολύ καλός το πεντάρι τους (κοντός-χοντρός-γυμνασμένος όμως με άλμα και κινήσεις), με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Κόουτς με τιμά το γεγονός ότι κάθε φορά το αντίπαλο 5άρι είναι ο καλύτερος παίχτης των αντιπάλων; 42.gif
Anyway σημασία έχει η νίκη που μας χρύσωσε το χάπι για τη συντριβή από την Πολιτεία. Αυτή η αγωνιστική ήταν η πιο τρελή σε αποτελέσματα (όχι ότι οι άλλες πήγαν πίσω), οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπαίνουμε να παίζουμε το μπασκετάκι μας ανεξαρτήτως αντιπάλου και ό, τι βγει...

φιλε ευχαριστουμε για την λεπτομερη και πληρη ενημερωση...οριστε μαγκες ενα προτυπο περιγραφης αγωνα 41.gif 41.gif ...και ευχαριστουμε για την πληροφορια περι τροφων μιας και με αδειο στομαχι δεν παιζεις.....

ενα παραξενο πραμα και εγω οποιον πιανω γινεται ο καλυτερος παιχτης της αλλης ομαδας tongue.gif tongue.gif

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Nov 18 2007, 04:53 ) *
Καλημερα σε ολους απο ενα νεο μελος. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

καλησπερα και καλωςηρθες...και καλα ποστς 41.gif 41.gif 41.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.