QUOTE(gambler @ Nov 15 2007, 23:38 )
Καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στον triponter (σ'ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια)
Δυστηχώς δεν θα σου πω τα δυνατά όπλα της Λούτσας διότι μου είναι αρκετά συμπαθείς (τα καθήκια μας κέρδισαν) λόγω και των παιδιών όπου γνωριζόμαστε χρόνια από ομάδες (Μάκρης-Ραφήνας κ.λ.π)έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και το κλίμα μαζί τους είναι πάντα άψογο.Άλλα αν έχετε τόσες σημαντικές απουσίες που λές το βλέπω δύσκολο το ματσάκι..good luck!!!
καλημερα φιλε μου γκαμπλερ και ας αργησες να φανεις.... κατανοητοι οι λογοι σου και συγχαρητηρια για το ηθος σου...αλλα εμεις τωρα πως θα κερδισουμε???
αλλα αυτα να τα ελεγες πριν παρεις τα 1000 ευρω....καταγγελω τον γκαμπλερ για κλοπηηηηηηη
του εδωσα 1000 ευρω ( στον λογαριασμο του) για πληροφοριες και τωρα μου το εκανε γυριστη και το παιζει κολλητος με την Λουτσα
για τα μελισσια δεν μου ειπες τιποτα?? ο παπαδεας επαιζε??
καλη συνεχεια....
QUOTE(KILLER7 @ Nov 16 2007, 07:36 )
Καλημέρα
Τι αίτημα για την αναβολή του αγώνα έχει γίνει πολύ καιρό πριν και δεν οφείλεται σε κάποιο έκτακτο γεγονός όπως ο τραυματισμός κάποιου παίκτη το μόνο πρόβλημα είναι ότι άργησε πολύ η ΕΣΚΑ να απαντήσει με αυτή την λογική δεν έχει κάποια σχέση με αυτό που αναφέρεις εσύ ότι σας λείπανε παίχτες ή αυτό που θα ήθελε ο Κρόνος π.χ. να μην γίνει ο αγώνας του επειδή έχουν τραυματισμούς αυτά και ελπίζω να καταλαβαίνεται την διαφορά
Παραγκα του λαγονησιου.....ελεγχεται ολη την εσκα και κανετε κουμαντο τρελο...αλλα ειστε φιλοι μου και δεν με πειραζει...
και επισης εμεις ο επισημος Γερακας δεν ειπαμε να αναβληθει ο αγωνας λογω τραυματισμων , αλλα θα το επαναλαβω οτι ο λογος ειναι ενας :
ΕΧΕΙ "ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ" σε επαναληψη την ωρα που παιζαμε και δεν εχουμε διαθεση να το χασουμε....
ειναι και σε κρισιμο σημειο η σειρα.....