Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Detroit Pistons
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
sacarame
Detroit Pistons






Τα άλλα τρένα (..των playoffs) να περνούν


Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 39-43
Leaders (2017-2018):
Πόντοι:B. Griffin 19.8 - T. Harris 18.4 - A. Drummond 15.0
Ριμπάουντ:A.Drummond 16.0 - B. Griffin 6.6 - T.Harris 5.1
Ασσίστ: B. Griffin 6,1 - R. Jackson 5.3 - I. Smith 4.4

Πιθανή 5άδα:
R. Jackson R.Bullock S. Johnson B. Griffin A.Drummond


Πάγκος:
PG’s: I. Smith, J. Calderon
SG’s: L. Kennard, L. Galloway, B. Brown
SF’s: G. Robinson III, K. Thomas
PF’s: H. Ellenson
C’s: J. Leuer, Z. Pachulia

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Zaza Pachulia, Glenn Robison III, Jose Calderon, K. Thomas
Draft Picks: Bruce Brown (#42, Δεύτερος Γύρος)

Έφυγαν: A. Tolliver, D. Byucks

Προπονητής:

Dwane Casey



Πώς μπορεί να νιώθει κάποιος, που παίρνει το βραβείο του προπονητή της χρονιάς ενώ έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια των play-offs,2 μέρες μετά απολύεται από τον οργανισμό που εργαζότανε για 7 χρόνια και στη συνέχεια βρίσκει την επόμενη επαγγελματική του στέγη σε αυτούς τους Pistons; Μόνο ένας μπορεί να μας πει..
Προπονητής που σίγουρα χρεώνεται την αναμόρφωση των Raptors, ο Dwane Casey έρχεται να αναλάβει τα συντρίμια που άφησε στο Detroit ο μεγάλος Stan (ο μεγάλος είπαμε, όχι αυτός που μεγάλωσε μέσα στην αλητεία…)
Το έργο του πολύ δύσκολο καθώς το Detroit μοιάζει σε τέλμα μετά τις συνεχόμενες αποτυχημένες επιλογές των τελευταίων χρόνων. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και στήριξη από ολόκληρο τον οργανισμό για να καταφέρει να κάνει την ομάδα να ορθοποδήσει. Να δούμε αν θα μπορέσει να το καταφέρει από φέτος.


Σχόλιο:
Μια ακόμα χρονιά χαμένη ήταν η περσινή για το Detroit. Οι Pistons έχουν ξεκάθαρα «τσιμπήσει» την ταμπέλα bubble team και αρνούνται πεισματικά να αφήσουν το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.
Με τα κλασικά όνειρα για play-offs και πορείες ξεκίνησε και η φετινή ομάδα για τον Van Gundy και τους παίκτες του. Με ένα ρόστερ που είχε ξεκάθαρο ταβάνι, αλλά όχι ξεκάθαρους ρόλους στο παρκέ, οι Pistons προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη γενικότερη πτώση ανταγωνισμού στην Ανατολή, και να βρεθούν σε μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην extra περίοδο. Κάποιες νίκες στην αρχή δεν ξεγέλασαν κανέναν καθώς μόλις οι αντίπαλες ομάδες βρήκαν αγωνιστικό ρυθμό, η μια ήττα άρχισε να διαδέχεται την άλλη. Αποτέλεσμα; Το οικοδόμημα του Van Gundy άρχισε να καταρρέει. Η ριζική αλλαγή που προσπάθησαν να προκαλέσουν με το mega trade και τον ερχομό του Blake Griffin στην Motor City, δεν κατάφερε να αναστρέψει το ήδη αρνητικό κλίμα και άλλη μια χρονιά θα έμπαινε σύντομα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Η κατάληψη της 9ης θέσης δεν πρέπει να δημιουργεί εντυπώσεις καθώς οι Pistons ουσιαστικά δεν απείλησαν ποτέ τον κάτοχο του 8ου seed.
Ο ερχομός του Casey σίγουρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όμως δεν αρκεί από μόνος του για να σταματήσει την κατρακύλα. Πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το ρόστερ αλλά και για το σύνολο του οργανισμού.
Αγωνιστικά μια από τα ίδια λογικά και φέτος. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ο Casey να αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του…

Πρόβλεψη: 40 νίκες
Conference rank: 9th


Quincy
Ωραίο ματσάκι και τελικά παράταση απέναντι στους sixers. Ματσάρα από Griffin που μέχρι τώρα έχει 47pts και 14 rebs. Δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου το περσυνό Detroit μετά την ανταλλαγή του, -ούτε τους Clips χωρίς τον Paul για να είμαι ειλικρινής- και μου έκαναν εντύπωση η ευθύνες του στο παιχνίδι των pistons. Ειδικά από την 4η περίοδο και μετά έκανε τα πάντα, οργάνωση, εκτέλεση, μέχρι και τη μπάλα κατέβαζε. Αναμενόμενο ως ένα σημείο μ αυτό το ρόστερ, και το skillset του, αλλά και πάλι δεν είναι και κάτι συνηθισμένο για pf

edit:
geo82
Η αλήθεια είναι ότι ο Blake παίζει πολύ καλά φέτος. επίσης, θεωρώ ότι η επίθεσή τους λειτουργεί καλύτερα με τον νέο προπονητή. Πάντως, μέχρι στιγμής είναι η ομάδα που προσφέρει τα περισσότερα καρδιοχτύπια στο ΝΒΑ. Όλα τα παιχνίδια τα έχει κερδίσει στην τελευταία κατοχή. Αν συνεχίσουν έτσι, θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο διαρκείας να προσφέρουν και μια δωρεάν καρδιολογική εξέταση για τους οπαδούς τους.
geo82
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.