Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Που βλεπετε ταινιες;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
nikolas12
Να ρωτησω κατι;Ταινιες που βλεπετε;Εμεις αν και εχουμε τρεις τηλεορασεις και πεντε DVD μου αρεσει να τα βλεπω στο κομπιουτερ.Εσεις;
NBAer
QUOTE(hip-hop @ Dec 24 2007, 00:14 ) *
Να ρωτησω κατι;Ταινιες που βλεπετε;Εμεις αν και εχουμε τρεις τηλεορασεις και πεντε DVD μου αρεσει να τα βλεπω στο κομπιουτερ.Εσεις;

Μια προτροπη/παρακληση:

Οταν ανοιγεις ενα τετοιο θεμα, δηλαδη ολιγον ανουσιο rolleyes.gif , καλυτερα να μην ανοιγεις ξεχωριστο τοπικ αλλα να ποσταρεις ΕΔΩ: Off topic Σκέψεις.

Και εμενα μου αρεσει να τα βλεπω στο PC....
Παροτι εχουμε 27 τηλεορασεις και 34 DVD. tongue.gif Πλακα κανω.... biggrin.gif
sihainas
Εγώ αύριο για πρώτη φορά στο λεωφορίο για Αθήνα θα δώ ταινία στο iPod μου tongue.gif Την έβαλα σήμερα μέσα και βάζω να δω πως θα φαίνεται και δεν το πίστευα...πολύ καλύτερη απ'ότι νόμιζα...ακόμη και οι υπότιτλοι διαβάζονται πεντακάθαρα.

ps. Κι εγώ στο pc βλέπω κυρίως γιατί το επιτραπέζιο dvd player στα divx τους υπότιτλους τους δείχνει σχετικά μικρούς.
IlyaZ
QUOTE(hip-hop @ Dec 23 2007, 22:14 ) *
αν και εχουμε τρεις τηλεορασεις και πεντε DVD


Τα 2 δβδ που περισσεύουν δεν είναι συνδεδεμένα με τηλεόραση; (κάνω γκάφα που ρωτάω κάτι τέτοιο; blink.gif )
nikolas12
Οχι το ενα ειναι για αντιγραφη και το αλλο παιζει τουλαχιστον κατι τετοιο μου λεει ο μπαμπας(στο σαλονι)Στο αλλο βλεπει ο αδερφος μου παιδικα(ειναι 3 χρονων)και στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου βλεπου το βραδυ αυτοι τα εργα τους.
IlyaZ
holy sh*t!!!!!!!!!!!

Πώς μου είχε διαφύγει αυτό το θρεντ;

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
ts0ks99!!!!!!!!:D
QUOTE(hip-hop @ Dec 24 2007, 08:42 ) *
Οχι το ενα ειναι για αντιγραφη και το αλλο παιζει τουλαχιστον κατι τετοιο μου λεει ο μπαμπας(στο σαλονι)Στο αλλο βλεπει ο αδερφος μου παιδικα(ειναι 3 χρονων)και Στο αλλο βλεπει ο αδερφος μου παιδικα(ειναι 3 χρονων)και στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου βλεπου το βραδυ αυτοι τα εργα τους.


λυσε μου μερικες αποριες....
1) ο πατερας σου μονο στ σαλονι στο λεει????? [κατι τετοιο μου λεει ο μπαμπας(στο σαλονι)]
2)γιατι χρειαζεσται ενα δβδ για κα8ε ειδος ταινιας??/? [Στο αλλο βλεπει ο αδερφος μου παιδικα(ειναι 3 χρονων)και στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου βλεπου το βραδυ αυτοι τα εργα τους.]
3)τι ειδουσ ταινιες βλεπουν οι γονεις σου στην κρεβατοκαμαρα και δεν κανει να τις βλεπετε ολοι μαζι στο σαλονι??????[Στο αλλο βλεπει ο αδερφος μου παιδικα(ειναι 3 χρονων)και στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου βλεπου το βραδυ αυτοι τα εργα τους.] tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif 19.gif
nikolas12
1)Εννοω για τα dvd στο σαλονι.
2)Εχοωμε μεγαλο σπιτι και σε ενα σαλονι που το εχω εγω μονο με τον αδερφο μου και επειδη εγω τα βλεπω στο κομπιουτερ ο αδερφος μου τα βλεπει στο σαλονι.
3)Βλεπουν θριλερ που εγω τα τρεμω ευτυχως ομως κοιμουνται πολυ πιο μετα απο μενα.

Ελπιζω να καταλαβες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.