Ρε τι έπαθα και και δεν σε άκουσα Ποιος είσαι ο Γιούρι Γκελερ? Έχουμε τίποτα σίγουρο για την άλλη εβδομάδα?
[/quote]
δεν πειραζει μωρε.εχειs οικομομησει εσυ απο τιs προηγουμενεs προβλεψειs σου
QUOTE(Zavlania @ Nov 8 2011, 11:09 )
Μετά από 5 αγώνες λοιπόν έχουμε ένα καλό δείγμα για να κάνουμε ένα πρώτο ταμείο. Κατ'αρχήν να ξεκινήσω απτον αγώνα που είδα στον Πύργο.Δεν είναι έκπληξη, καθόλου μάλιστα, η Νίκη προαστείου ήταν αυτή που έχουμε δει, χωρίς πραγματικό πλάνο κάποιοι παίκτες ορμάνε και κάποιο προσπαθούν να τους κρατήσουν.Έτσι ο Πύργος που δεν έπαιξε τίποτα φοβερό όμως είχε Κωνσταντόπουλο αποτελεσματικό με 4/7τριπ νομίζω(ωραίο σκάουτινγκ) και τους γνωστούς υπόλοιπους δεν συνάντησε καμία δυσκολία και την διέλυσε, επίσης νομίζω ότι το σκορ είναι τιμητικό για τη Νίκη που βρέθηκε πίσω και με 17. Βέβαια εδώ να πω ότι δεν μπορούμε να λέμε για ομάδα του Τάσου Σκίπη και παρόμοιες αηδίες.Τα παιδιά είναι φανερό ότι παίζουν με τη εμπειρία και την ποιότητα τους και όποιον ανυποψίαστο βρουν θα τον περιποιηθούν.
Τώρα για τους υπόλοιπους αν και δεν είδα να πω ότι η Ακράτα αν και όλη την είχαν ξεγραμμένη δείχνει ότι μπορεί να κερδίζει με την εμπειρία των παικτών και την ποιότηα του μικρού Μάλλη, ο Αχιλλέας ισχυρός όπως και ο Γλαύκος η Ζάκυνθος υπερπλήρης η Νίκη όποτε της βγαίνει το "ΑΕΡΑ" θα κερδίζει και ποιοτική Αχαγιά και Κρήνη όχι τίποτα το ιδιαίτερο, Προμηθέας ή του ύψους ήτου βάθους και οι υπόλοιποι στον κουβά
σιγα ρε μεγαλε μαs τον εκανεs τον πυργο barcelona.λειπανε απο εμαs και 3 παιχτεs.
αυτοι που ορμανε να ξερειs οτι θα παρουν παιχνιδακια που δεν θα το πιστευειs.
τωρα τα διελυσε και τιμητικο σκορ που λεs εσυ στα παπακια μαs... που λεει και η διαφημιση.
QUOTE(misunov @ Nov 8 2011, 11:17 )
Απαραδεκτοι οι διαιτητές Δαρλαμήτσος & Καρακάσης, έβαλαν ένα ολόκληρο γήπεδο να τους βρίζει.....όποιος ακούμπαγε τον Γιούπη...φάουλ....φάουλ κλπ..............σε κανένα σημείο δεν άφησαν την ομάδα μας να παίξει μπάσκετ....ντροπή !!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον δεν είδαμε το ίδιο παιχνίδι κύριοι..........
Τώρα τι να απαντήσω στον φίλο Αγαπητό.....θα απαγορέψουμε στους φίλους της ομάδας να την ακολουθούν στα παιχνίδια της.....δεν νομίζω Τάκη !!!!
αυτοι που λεs μπαινουν με κασκολ τηs αχαικηs.αν η μπαλα τουs ερθει στην κερκιδα μπορει να την περασουν για πορτοκαλι και να την φανε.oσο basket ξερουν ''οι φιλοι τηs ομαδαs'' αλλο τοσο ξερω εγω απο αστροφυσικη.
αν συνεχισετε τα ιδια βλεπω να παιρνετε ποδι απο την εαπ.
οταν χανειs με 17 ποντουs δεν κανει να μιλαs για διαιτησια εκτιθεσαι..
χαιρετισματα στον προπονηταρα σαs.