QUOTE(LFO @ Feb 25 2011, 10:25 )
"paralirima mode on"
1. H ηττα στο ΣΕΦ από την Φενερ ειναι το καλύτερο πράγμα που μας συνεβει φέτος
2. Η αφίερωση της νικης απο τον Ντουντα στος Βασιλοπουλο ειναι δειγμα ΜΕΓΑΛΗΣ οικογενειας
3. Ειχα δικιο, εκανε το μεγαλυτερο ματς του εχθες ο Ματ. DNP...
4. No guts, no glory λενε στο χωριο του Μαυροκεφαλιδη κύριε Γιαννη μου. Στου Ερτσεγκ λενε no pain, no gain. Στο δίκο σου τι λένε?
5. Στο 5ο τριποντο του Ερτσεγκ πηγαινοντας στο παγκο στη ληξη του 3ου ο Μιλος το υποδεχεται με ενα τεραστιο χαμογελο...Σιγουρα σκεφτοταν "Εγω ποτε ειχα ξανα 5/7 ρε γμτ...??"
6. Epic δηλωση Π.Αγγελοπουλου : "Χαναμε 12 ποντους και ο Σπάχια εκανε την χρυση αλλαγη!! Μπηκε ο Σαρας και γυρισαμε το ματς. Αγοραστε εισιτηρια για Βαρκελωνη"
7. Παπαλουκα εισαι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΡΚΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ..."
"paralirima mode off"
Χωρίς να έχω δει τον αγώνα,απλά από όσα μπορώ να καταλάβω από αυτά που διαβάζω η ομάδα έπαιξε όμορφο μπάσκετ και είχε απίδια για να γυρίσει ένα ματς το οποία έμοιαζε χαμένο από χέρι.
Και τελικά όχι μόνο το γύρισε,αλλά πήρε και τη διαφορά.
Πιάνω τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό να έχει εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και να πιστεύει ότι πραγματικά μπορεί να κάνει πράγματα.Πόσοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να πα΄ρει διπλό μέσα στην Πόλη και με απόντα τον Μπουρούση,δηλαδή μια ακόμα λύση και με Μαύρο,Νίλσεν όντας σε κακή αγωνιστική κατάσταση;
Εγω προσωπικά δεν το θεωρούσα πιθανό,πίστευα ότι θα έπρεπε να γίνει θαύμα.
Για τον Παπαλουκάτο έχω ξαναπεί ότι φέτος μου αρέσει και βοηθάει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς.
Για την τελευταία κίνηση που έκανε με υπόκλιση(σαν αυτόν που έχω για nickname) respect.Τώρα αν κάποιοι γραφικοί το πουν εθνικιστή ή άλλα διάφορα,δε με νοιάζει καθόλου.Είναι τα κλασικά τυπάκια υποκριτές.
Η ομάδα έχει προπονητή και τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω όσα δεν μπορούσα να καταλάβω το καλοκαίρι με τις διάφορες επιλογές του,αλλα΄και πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον στο πάγκο που ξέρει τι κάνει,έχει σχέδιο και μπορεί να βγάλει λαγούς και κουνέλια από το καπέλο του.
Σχεδόν όλοι τώρα περιμένουμε τον τελικό κυπέλλου,ασχέτως ότ μεσολαβεί ακόμα μια εβδομάδα...
Όσο για τη Σιένα,είναι απλά μια επικίνδυνη ομάδα,που ο καλός και σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Δεν την έχω δει φέτος να παίζει,αλλα σίγουρα αν θέλουμε δε θα μας σταθεί εμπόδιο!
Ααααααα....όσο για τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου,περί Σάρας τι να πω....Ας βγουν οι αντικειμενικοί και να δηλώσουν θιγμένοι,ότι έχει γίνει κι αυτός Μαρινάκης και άλλα πολλά.Δε με ενδιαφέρει καθόλου....