Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Top 16 - Olympiacos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
T.W.Is.M.
QUOTE(saou @ Feb 25 2011, 21:16 ) *
Μα πόσο εύθικτοι έχετε γίνει ξαφνικά όλοι...

Το ότι ο Αγγελό πίκαρε το Γιασικεβίτσιους (χωρίς ούτε να τον βρίσει ούτε τίποτα) πιθανότατα επειδή του την είχε κάνει εκείνο το καλοκαίρι τον φέρνει στο επίπεδο του Μαρινάκη. Μάλιστα.

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι τέτοιου είδους κόντρες και όσο μένουν σε επίπεδο δηλώσεων του στυλ 'τον έβαλε μέσα και το γυρίσαμε' είναι το αλατοπίπερο της όλης υπόθεσης και ένα διάλειμμα από τα ξενέρωτα που λένε όλοι.

Αλλά είπαμε πρέπει ντε και καλά να βρεθεί κάτι να χαλάσει τη σούπερ χθεσινή μας απόδοση.

Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα κατι δε μου ταιριαζε σ αυτη τη δηλωση. Σαν να μην την ειχε κανει ο Αγγελοπουλος. Στην αρχη που διαβασα μονο τον τιτλο νομισα οτι ειχε κανει θετικο σχολιο!
Πιο πολυ μου εμοιαζε με δηλωση που θα εκανα εγω παρα ο Αγγελοπουλος.
lamar
Για οποιον ενδιαφερεται, το ματς μεταδιδεται τωρα σε επαναληψη απο το sport+.
lamar
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 25 2011, 18:32 ) *
ΥΓ. Μεγάλο ατόπημα του Αγγελόπουλου. Μιλώντας έτσι για έναν ζωντανό θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, μονο κόμπλεξ έβγαλε. Αν συνυπολογίσουμε και ότι ο Σάρας δεν προκάλεσε τον ΟΣΦΠ με τις δηλώσεις του σαν παίκτης της Φενέρ, η δήλωση Αγγελόπουλου είναι μαρινάκειας ποιότητας.

Α, μπα!!! Αληθεια, οταν ο επισημος εκπροσωπος της διοικησης της ομαδας σου αποκαλουσε τον ρεκορντμαν συμμετοχων, ασιστ, κλεψιματων στην ιστορια της Ευρωλιγκας, "νταβατζη", ησουν τοσο ευαισθητοποιημενος???
colonel gomelsky
QUOTE(saou @ Feb 25 2011, 19:16 ) *
Μα πόσο εύθικτοι έχετε γίνει ξαφνικά όλοι...

Το ότι ο Αγγελό πίκαρε το Γιασικεβίτσιους (χωρίς ούτε να τον βρίσει ούτε τίποτα) πιθανότατα επειδή του την είχε κάνει εκείνο το καλοκαίρι τον φέρνει στο επίπεδο του Μαρινάκη. Μάλιστα.

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι τέτοιου είδους κόντρες και όσο μένουν σε επίπεδο δηλώσεων του στυλ 'τον έβαλε μέσα και το γυρίσαμε' είναι το αλατοπίπερο της όλης υπόθεσης και ένα διάλειμμα από τα ξενέρωτα που λένε όλοι.

Αλλά είπαμε πρέπει ντε και καλά να βρεθεί κάτι να χαλάσει τη σούπερ χθεσινή μας απόδοση.

1) Τι σχέση έχει η απόδοση με την δήλωση του χ,ψ παράγοντα προέδρου; Καμιά. Άρα η δήλωση δεν μπορεί να την χαλάσει.
2) Προφανώς και δεν τον είπα Μαρινάκη. Είπα ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αλα Μαρινάκης. Όποιος κάνει μια ηλίθια πράξη δεν είναι βλάκας σώνει και καλά.

QUOTE(lamar @ Feb 25 2011, 20:33 ) *
Α, μπα!!! Αληθεια, οταν ο επισημος εκπροσωπος της διοικησης της ομαδας σου αποκαλουσε τον ρεκορντμαν συμμετοχων, ασιστ, κλεψιματων στην ιστορια της Ευρωλιγκας, "νταβατζη", ησουν τοσο ευαισθητοποιημενος???

Γιατί μου αραδιάζεις τις αθλητικές επιδόσεις του Παπαλουκά? Έχουν καμία σχέση με το αν ήταν σωστή η δήλωση? Θα μπορούσε να είναι και γκανγκστερ (που εννοείται ότι δεν είναι ο άνθρωπος) και να είναι επίσης ρεκορντμαν κτλ κτλ.

Αναφορικά με τη δήλωση Παπαδόπουλου: Με μια διατύπωση "δεν μπορεί ο Παπαλουκάς να φέρεται σαν νταβατζής του ελληνικού μπάσκετ" θα συμφωνούσα πλήρως. Με το "ο Παπαλουκάς είναι νταβατζής" διαφωνώ. Δεν παίζω με τις λέξεις, είναι αυτό που λέω παραπάνω με τις πράξεις που κάνει κάποιος. Λέμε "αυτή η πράξη αρμόζει σε... χ άνθρωπο". Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός απέκτησε την ιδιότητα αυτή.

Αλλά και πάλι. Ο Παπαδόπουλος δεν έθιξε τις αθλητικές ικανόητες του Παπαλουκά (που ήταν αδιαμφισβήτητες). Ο Αγγελόπουλος, χθεσινός παράγοντας στο μπάσκετ, βγήκε να μας πει για τις ικανότητες ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαίων όλων των εποχών.
vastravoud
Θα μπορούσε σίγουρα να το είχε αποφύγει ο Αγγελό, αλλά δε νομίζω πως ήταν και κάτι τραγικό.

Δεν είδα το ματς, ούτε παρακολούθησα πολύ τα σχόλια(οπότε δεν μπορώ να αναφερθώ στον ίδιο τον αγώνα) - μου κάνει όμως εντύπωση ότι γράφτηκε εδώ για τυπάκο που φόραγε μπλούζα με την ημερομηνία της άλωσης; Καλά πόσο ζώον;

Υ.Γ 1: Αυτά με τις ψυχές των λιονταριών μου θυμίζουν τα Ολυμπιακά μετάλλια που έφερνε η "Ελληνική ψυχή", ή το "Ελληνικό DNA", (trademark: Φανή Χαλκιά) tongue.gif

Υ.Γ 2: Μπράβο στον Ίβκοβιτς, "my way or the highway", γενικώς και ειδικώς!
kseplenhs
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 25 2011, 21:59 ) *
1) Τι σχέση έχει η απόδοση με την δήλωση του χ,ψ παράγοντα προέδρου; Καμιά. Άρα η δήλωση δεν μπορεί να την χαλάσει.
2) Προφανώς και δεν τον είπα Μαρινάκη. Είπα ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αλα Μαρινάκης. Όποιος κάνει μια ηλίθια πράξη δεν είναι βλάκας σώνει και καλά.

αν ήταν "μαρινάκεια" δήλωση θα πήγαινε κάπως έτσι : "δεν τα πηγαίναμε καλά μέχρι που έβαλε τον σάρας and we screwed them" tongue.gif
Air Kef
Όταν ο πρόεδρος της ομάδας σου colonel, αποκαλεί στο μικρόφωνο του ΟΑΚΑ τον αντίπαλο προπονητή καραγκιόζη;
Ορθο;
rankin
τι έγινε έξω απο τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού; πέσαν τίποτα φάπες με Παπαλουκά - Σάρας;
Reggie Miller #31
QUOTE(LFO @ Feb 25 2011, 10:25 ) *
"paralirima mode on"

1. H ηττα στο ΣΕΦ από την Φενερ ειναι το καλύτερο πράγμα που μας συνεβει φέτος
2. Η αφίερωση της νικης απο τον Ντουντα στος Βασιλοπουλο ειναι δειγμα ΜΕΓΑΛΗΣ οικογενειας
3. Ειχα δικιο, εκανε το μεγαλυτερο ματς του εχθες ο Ματ. DNP...
4. No guts, no glory λενε στο χωριο του Μαυροκεφαλιδη κύριε Γιαννη μου. Στου Ερτσεγκ λενε no pain, no gain. Στο δίκο σου τι λένε?
5. Στο 5ο τριποντο του Ερτσεγκ πηγαινοντας στο παγκο στη ληξη του 3ου ο Μιλος το υποδεχεται με ενα τεραστιο χαμογελο...Σιγουρα σκεφτοταν "Εγω ποτε ειχα ξανα 5/7 ρε γμτ...??"
6. Epic δηλωση Π.Αγγελοπουλου : "Χαναμε 12 ποντους και ο Σπάχια εκανε την χρυση αλλαγη!! Μπηκε ο Σαρας και γυρισαμε το ματς. Αγοραστε εισιτηρια για Βαρκελωνη"
7. Παπαλουκα εισαι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΡΚΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ..."

"paralirima mode off"

Χωρίς να έχω δει τον αγώνα,απλά από όσα μπορώ να καταλάβω από αυτά που διαβάζω η ομάδα έπαιξε όμορφο μπάσκετ και είχε απίδια για να γυρίσει ένα ματς το οποία έμοιαζε χαμένο από χέρι.
Και τελικά όχι μόνο το γύρισε,αλλά πήρε και τη διαφορά.
Πιάνω τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό να έχει εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και να πιστεύει ότι πραγματικά μπορεί να κάνει πράγματα.Πόσοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να πα΄ρει διπλό μέσα στην Πόλη και με απόντα τον Μπουρούση,δηλαδή μια ακόμα λύση και με Μαύρο,Νίλσεν όντας σε κακή αγωνιστική κατάσταση;
Εγω προσωπικά δεν το θεωρούσα πιθανό,πίστευα ότι θα έπρεπε να γίνει θαύμα.

Για τον Παπαλουκάτο έχω ξαναπεί ότι φέτος μου αρέσει και βοηθάει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς.
Για την τελευταία κίνηση που έκανε με υπόκλιση(σαν αυτόν που έχω για nickname) respect.Τώρα αν κάποιοι γραφικοί το πουν εθνικιστή ή άλλα διάφορα,δε με νοιάζει καθόλου.Είναι τα κλασικά τυπάκια υποκριτές.

Η ομάδα έχει προπονητή και τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω όσα δεν μπορούσα να καταλάβω το καλοκαίρι με τις διάφορες επιλογές του,αλλα΄και πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον στο πάγκο που ξέρει τι κάνει,έχει σχέδιο και μπορεί να βγάλει λαγούς και κουνέλια από το καπέλο του.

Σχεδόν όλοι τώρα περιμένουμε τον τελικό κυπέλλου,ασχέτως ότ μεσολαβεί ακόμα μια εβδομάδα...

Όσο για τη Σιένα,είναι απλά μια επικίνδυνη ομάδα,που ο καλός και σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Δεν την έχω δει φέτος να παίζει,αλλα σίγουρα αν θέλουμε δε θα μας σταθεί εμπόδιο!

Ααααααα....όσο για τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου,περί Σάρας τι να πω....Ας βγουν οι αντικειμενικοί και να δηλώσουν θιγμένοι,ότι έχει γίνει κι αυτός Μαρινάκης και άλλα πολλά.Δε με ενδιαφέρει καθόλου....
Badass
Παιδιά τα είπατε όλα. Υποκλίνομαι πρώτα απ' όλα στο μεγάλο Ντούντα. Μετά σε Νεστέροβιτς(μπουρούση μάθε γράμματα από το δάσκαλο!), Έρτσεγκ(ξεσηκώσαμε 10 τετράγωνα σε κάθε τρίποντο εγώ και η παρέα μου), Μαυροκεφαλίδη(επιτέλους...), Γκόρντον(κι ας μη βάζει πόντο). Χωρίς Μπουρούση, Χαλπερίν, Βασιλόπουλο και στην ουσία Μίλος. Δηλαδή αν ήμασταν πλήρεις και με σοβαρούς Μπουρούση και Μίλος τι θα γινόταν;

Αφήνω τελευταίο τον τεράστιο αρχηγό. Μόνο με elbow pass δεν έβγαλε ασίστ. Είδα πως έδωσε 8. Ήμουν σίγουρος πριν δω τα στατιστικά πως ήταν παραπάνω. Γενικά ήταν τρομακτικός και είναι το βαρόμετρο της ομάδας. Το έχω ξαναπεί. Μακάρι να κρατηθεί έτσι μέχρι τέλους και τότε αυτό το "τέλος" θα μας κάνει όλους χαρούμενους.

Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά έχω χρόνια να πάω γήπεδο, ο μπασκετικός ολυμπιακός μας κάνει σιγά σιγά περήφανους ξανά, η βαρκελώνη είναι ωραία πόλη...λέω να τρέξω για εισητήρια smiley.gif
duncan21
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 26 2011, 00:28 ) *
Για τον Παπαλουκάτο έχω ξαναπεί ότι φέτος μου αρέσει και βοηθάει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς.

Συγγενης εκ Κεφαλληνιας? tongue.gif
Anaz

Ωραια τα τριποντα που σταζει η παιχτουρα, αλλα αυτο που πραγματικα λατρευουμε ειναι το υφος του μετα!!
TITANAΣ!!! 77.gif
ΖΟΡΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, και στο επομενο ματς θα γνωρισεις την αποθεωση οπως σου αξιζει!!
colonel gomelsky
QUOTE(Air Kef @ Feb 25 2011, 22:30 ) *
Όταν ο πρόεδρος της ομάδας σου colonel, αποκαλεί στο μικρόφωνο του ΟΑΚΑ τον αντίπαλο προπονητή καραγκιόζη;
Ορθο;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. Τελεία και παύλα. Απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί για να καταδικάσει κάποιος μια δήλωση θα πρέπει ταυτόχρονα να αναφέρει κάθε φορά και όλες τις παρόμοιες (ου μην και χειρότερες) που έχουν γίνει στο παρελθόν.

ΥΓ. Και δεν είναι πρόεδρός μου. Είναι πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ.

QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 26 2011, 00:28 ) *
Ααααααα....όσο για τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου,περί Σάρας τι να πω....Ας βγουν οι αντικειμενικοί και να δηλώσουν θιγμένοι,ότι έχει γίνει κι αυτός Μαρινάκης και άλλα πολλά.Δε με ενδιαφέρει καθόλου....

Δεν είμαι αντικειμενικός.
rchos
να και δυο βιντεακια απο το olympiakos.gr που δειχνουν καλυτερα το τι εχει συμβει με τον παπαλουκα στο τελος του αγωνα.
το ενα δειχνει βασικα ενω το αλλο δειχνει πανο που σηκωσαν οι τουρκοι στισ εξεδρες.

στο δευτερο βιντεο το πανο εχει το ονομα του μωαμεθ του πορθητη ο οποιος ηταν και ο κατακτητης της Πολης μαζι με την χρονια πτωσης της Πολης.

δεν πρεπει να εχει υπαρξει παιχνιδι στην πολη σε οποιοδηποτε αθλημα που να μην εχει σηκωθει αντιστοιχο πανο.
plo koon
Επιτέλους το είδα το ματς. Πάντως ότι θα έφτανε σημείο της σαιζόν που την τελευταία επίθεση θα την έπαιρνε ο Ερτσέγκ (ή μάλλον Air-ceg) πραγματικά δεν το περίμενα. Μπράβο στο παιδί.
Ο Μαυρος πολύ καλός όπως και ο Νεστέροβιτς και ο Παπαλουκάς θεός.

Αλλά θα συμφωνήσω με το Συρίγο ότι σε κάποια φάση πρέπει να παίξουν όλοι γιατί με τη Σιένα σε 5 αγώνες δεν μπορεί να δουλέψουμε χωρίς Μπουρούση και Τεόντοσιτς.

drakonikolis
QUOTE(plo koon @ Feb 26 2011, 13:12 ) *
Επιτέλους το είδα το ματς. Πάντως ότι θα έφτανε σημείο της σαιζόν που την τελευταία επίθεση θα την έπαιρνε ο Ερτσέγκ (ή μάλλον Air-ceg) πραγματικά δεν το περίμενα. Μπράβο στο παιδί.
Ο Μαυρος πολύ καλός όπως και ο Νεστέροβιτς και ο Παπαλουκάς θεός.

Αλλά θα συμφωνήσω με το Συρίγο ότι σε κάποια φάση πρέπει να παίξουν όλοι γιατί με τη Σιένα σε 5 αγώνες δεν μπορεί να δουλέψουμε χωρίς Μπουρούση και Τεόντοσιτς.

Που το είδες ρε φίλε το ματς να το δούμε κι εμείς.

pm......
plo koon
Δυστυχώς δεν έχω λινκ να δώσω. Από τον Blue-whitegt (private tracker) το κατέβασα του οποίου (λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί-α ρε Τζούλια τι μας έχεις κάνει) οι εγγραφές είναι κλειστές.

Όσο έψαχνα βρήκα κάτι στο interbasket στο section "Basketball Videos/Downloads" αλλά δυστυχώς ο δικός μας αγώνας δεν έχει ανεβεί (του ΠΑΟ με την Λιετουβος τον είχε). Δεν το έψαξα παραπάνω αλλά τα περισσότερα torrents από εκεί θέλουν απλό registration.

Τεσπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνει αυτό από μόνη της η Euroleague δωρεάν. Ας ανεβάζει το ματς μετά από 24 ώρες μετά τη διεξαγωγή τους. Ούτε τόσο δύσκολο τεχνικά είναι ούτε επιζήμιο για τις μπίζνες της (νομίζω οι περισσότεροι τα EL pass τα παίρνουν για live αγώνα και όχι τόσο για το on demand). Τεσπα Ευρωλίγκα είναι αυτή...
Reggie Miller #31
QUOTE(duncan21 @ Feb 26 2011, 03:04 ) *
Συγγενης εκ Κεφαλληνιας? tongue.gif

Αρκετά πιθανό! smiley.gif smiley.gif

colonel gomelsky
Δεν το είπα για εσένα,ούτε για κάποιον άλλον από εδώ μέσα.
Ο κάθε φίλαθλος εννοείται ότι θα υποστηρίξει την ομάδα και δεν περιμένω να είναι αντικειμενικός.
Το λέω για κάτι δημοσιογράφους.Είναι οι αγαπημένοι μου!
vastravoud
Μια φορά δεν έπαιζε μπάλα ο Παναθηναϊκός με κάτι Τούρκους και σήκωσαν τέτοιο πανώ; Μετά νομίζω τους κερδίσαμε εδώ η κάτι τέτοιο.
frenchman7
Μάγκες καλημέρα κι από μένα! Το παιχνίδι το είδα πεταχτά γιατί γενικά αυτές τις μέρες ξημεροβραδιάζομαι στα μαιευτήρια! smiley.gif

Απλά δεν θα μπορούσα να πω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα...
Ένα μεγάλο χειροκρότημα σε Έρτσεγκ-Γκόρντον
Ένα μεγάλο ρεσπέκτ σε Παπαλουκά-Νεστέροβιτς-Ντουντα!!!

Μπράβο μάγκες! Μας κάνατε περίφανους εκεί μέσα!!!
Reggie Miller #31
QUOTE(frenchman7 @ Feb 27 2011, 12:24 ) *
Μάγκες καλημέρα κι από μένα! Το παιχνίδι το είδα πεταχτά γιατί γενικά αυτές τις μέρες ξημεροβραδιάζομαι στα μαιευτήρια! smiley.gif

Απλά δεν θα μπορούσα να πω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα...
Ένα μεγάλο χειροκρότημα σε Έρτσεγκ-Γκόρντον
Ένα μεγάλο ρεσπέκτ σε Παπαλουκά-Νεστέροβιτς-Ντουντα!!!

Μπράβο μάγκες! Μας κάνατε περίφανους εκεί μέσα!!!

Αν είσαι άμεσα εμπλεκόμενος,να σου ζήσει και να είναι γερό! rolleyes.gif
SuperSayian
Kαλησπέρα και απο μένα!Εχω αρκετό καιρό να γράψω αλλά σας παρακολουθώ τακτικά στο τι γράφετε!!!

Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ αυτή την στιγμή.Σε λιγότερο απο 2 μήνες έκανε 3 πολύ σημαντικά διπλά(με αυτό του ΟΑΚΑ) και δείχνει οτι μπορεί να σταθεί καλά με οποιονδήποτε αντίπαλο ακόμα και αν δεν της βγαίνει το ματς.Πιστεύω οτι πλέον έχουμε και το πλεονέκτημα και στον τελικό κυπέλου απέναντι στον Παναθηναικό που δεν φαίνεται να βρίσκει ρυθμό!
frenchman7
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 27 2011, 15:23 ) *
Αν είσαι άμεσα εμπλεκόμενος,να σου ζήσει και να είναι γερό! rolleyes.gif

Μπάρμπας!!! tongue.gif

Να σαι καλά φίλε Reggie!
Manu7
QUOTE(frenchman7 @ Feb 27 2011, 20:22 ) *
Μπάρμπας!!! tongue.gif

Να σαι καλά φίλε Reggie!

Oooooooo!!Να σου ζήσει φίλος!!:D

Λοιπόν έχοντας δει και το 2ρο ημίχρονο διεξοδικά, πραγματικά η αντίδραση της ομάδας στο -12 είναι σεμιναριακή.
Η άμυνα με Παπαλουκά Σπανούλη Γκόρντον Έρτσεγκ και Ράσο ή Μαύρο έσφιξε για τα καλά,ο Ούκιτς πιέστηκε πολύ
και όταν πλέον ο Σπάχια έβαλε τον Σάρας μέσα ήρθε η κατάρρευση της άμυνας της Φενέρ.

Αλλά Ο Παπαλουκάς ήταν εκείνος που πήρε την ομάδα από το χέρι και την καθοδήγησε μαεστρικά.Είναι χαρακτηριστικό
ότι ο Σπανούλης δεν σκόραρε όσο ήταν στο παρκέ αλλά ούτε και πήρε προσπάθειες όσο ο Τεό είχε την πρωτοβουλία.
Τα δε pick 'n' roll με τον Μαυροκεφαλίδη ήταν μαεστρικά χάρη στα εξαιρετικά (επιτέλους με σοβαρό αντίπαλο) τελειώματα του
τελευταίου.Η δε φάση με την πάσα του Τεό πίσω από την πλάτη ήταν το χάιλαιτ για μένα της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας με τον Λουκά στο 5 έχει ένα μεγάλο κέρδος στην επίθεση που βέβαια το χάνει στην άμυνα όταν υπάρχει ψηλότερο αντίπαλο 5άρι.Αυτό που προανέφερα:το καλό τελείωμα φάσεων του στο pick 'n' roll.Όπως γίνεται αντίστοιχα με τον Ράσο.Με τον Μπουρούση δεν είχες αυτό το προνόμιο μιας και ο Γιάννης είναι άτσαλος σε αυτές τις προσπάθειες.Όπως και με τον Σόφο πέρυσι που απορώ πραγματικά γιατί κάποιοι (και κυρίως παναθηναϊκοί) συνεχώς μας τον υπενθυμίζουν λες και μας λείπει...Έλεος....

Ο Έρτσεγκ από την άλλη το χαβά του.Στην επίθεση το ταλέντο του είναι δεδομένο.Δεν μου κάνουν εντύπωση τα 19 πονταλάκια.Η άμυνα του είναι αυτή που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα.Όπως έχω ξαναγράψει, στο miss match εκτίθεται δύσκολα και έχει αποκτήσει επιτέλους λίγο νεύρο.Το δε ζαβλακωμένο ύφος σαν να είναι αγουροξυπνήμενος, είναι απόλαυση... biggrin.gif
rchos
ο ολυμπιακος παιζει σημερα η αναβληθηκε το παιχνιδι?

καμια κινηση βλεπω στο τοπικ.

μιλαμε για φιλικο βεβαια αλλα υποθετω θα παει κοσμος να δει λιγο μπασκετακι.κατι το οποιο φετος πολυ λιγο εχουμε δει.
leonkalf
Ασφαλώς και θα πάμε!!!

Πάμε να δούμε μπάσκετ και να περάσουμε καλά wink.gif
kolokotronis
QUOTE(rchos @ Mar 3 2011, 17:30 ) *

μιλαμε για φιλικο βεβαια αλλα υποθετω θα παει κοσμος να δει λιγο μπασκετακι.κατι το οποιο φετος πολυ λιγο εχουμε δει.

Ενώ στο δικό μας γίνεται πανικός, που παίζουμε και την πρόκριση.. tongue.gif
Zephyr
Ζόρικο το πρώτο δεκάλεπτο. Όχι πως έχει καμιά τρομερή σημασία αλλά καλό θα ήταν για ψυχολογικούς λόγους να μην γίνει ντέρμπι το παιχνίδι.
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Mar 3 2011, 19:30 ) *

Νομιζω οτι το παιχνιδι ηταν να γινει με μαθητες στην εξεδρα.
Πρεπει να επαιξε καλα αυτος ο Μακρης κι ο αλλος ο Μπαρμπαλουκας. rolleyes.gif
sakissab
Δε θα αναφερθώ για n-ιοστή φορά στο νεστέροβιτς. Θα μού πεις με το μικρούλη που έπαιζε αντίπαλος και λίγα τού έκανε. Περιμένω περισσότερα από τον Αντρέα. Η φάση που έχασε δύο καλάθια από κάτω που αντί να σηκωθεί να καρφώσει, έκανε σαν παιδάκι 10 χρονών, με εξόργισε το λιγότερο. Ομοίως, πρέπει να σοβαρευτεί (λέμε τώρα tongue.gif ) και ο Νίλσεν.
kseplenhs
ρασο-παπαλουκάς σε δαιμονιώδη κατάσταση χωρίς υπερβολή.

Ειδικά ο ρασο στην άμυνα μοιράζει και ταπίδια τελευταία και κάνει και το φόβητρο tongue.gif
Manu7
QUOTE(sakissab @ Mar 3 2011, 22:45 ) *
Δε θα αναφερθώ για n-ιοστή φορά στο νεστέροβιτς.

Εγώ πάλι θα το κάνω φίλε...

Και θα υποκλιθώ για ακόμη μια φορά στον μεγάλο Ράσο Νεστέροβιτς-Μακρή!!! 77.gif 77.gif

ΥΓ1:Συμπαθητικός ο Μαριάνοβιτς...Θηρίο ανήμερο.Μου γυάλισε...wink.gif.

YΓ2:Ο Γκόρντον 23 ranking...Εξελίσσεται σε πουλέν..

ΥΓ3:Νίλσεν,Παπανικολάου,Τεόντοσιτς,Γλυνιαδ
κης το βιόλι τους...Σταθερά κακοί....
Reggie Miller #31
+1 Στον Λούκας
+2 Στον Νεστέροβιτς!
+3 Στους αδερφούς Αγγελόπουλους με το χαρέμι τους! smiley.gif
leonkalf
Η ομάδα έκανε μια καλή προπόνηση, αντιμετωπίζοντας όμως σοβαρά το παιχνίδι και ανταμοίβοντας σε αρκετά σημεία τον κόσμο που πήγε. Όχι ότι κάναμε κάποιο φοβερό ματς, δεν χρειαζόταν άλλωστε αλλά δεν είμασταν χαβαλέδες. Κάποιο παίκτες είχαν ρίξει στροφές, οκ όμως συγχωρεμένοι για σήμερα.

Υπόκλιση και πάλι από εμένα στον Ράσο. Πραγματικά είναι χάρμα ιδέσθαι (φτου φτου). Ο άνθρωπος για μένα είναι πρότυπο!!
Καλός και ο Gordon..

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεσηκώθηκε και ο κόσμος και με συνθήματα ζέστανε την ατμόσφαιρα. Είμαστε πάντως πολύ πίσω... και κρίμα. Όταν στη Μάλαγα που έχει αποκλειστεί βλέπεις 8-9 χιλιάδες κόσμο και τέτοια ατμόσφαιρα και εμείς προχωράμε στους 8 με την ομάδα σε καλή κατάσταση και με το ζόρι 5000 και το γήπεδο όχι τόσο ζεστό τι να λέμε τώρα..

Ραντεβού με Σιένα! Προειδοποίηση, τα παιχνίδια θέλουν μεγάληηη προσοχή. Μην πάει το μυαλό κανενός από τώρα Βαρκελώνη... Βήμα βήμα..
zarko78
Δηλαδή το ζευγάρι Ολυμπιακός-Σιένα σταυρώνεται με αυτο της Μπαρτσελόνα-Πάο?
rchos
το παιχνιδι ηταν για να χαρει ο κοσμος.
ο κοσμος ομως δεν ηρθε ουτε σημερα στο γηπεδο.
κριμα γιατι σε καποια σημεια του η ομαδα επαιξα πολυ ωραια.

αυτος ο γκορντον ξεμπουκωνει πλεον και στο σκοραρισμα και αυτο ειναι πολυ θετικο.εντομεταξυ ειναι σαφες οτι πλεον του δινει ο ιβκοβιτς περισσοτερο και την μπαλα στα χερια.
ο ρασο πρεπει να εβαλε τους πιο χαλαρους 20 ποντους της ζωης του νομιζω.
ο σπανουλης πλεον δεν ειναι ολη η ομαδα.
ο μιλος ολο και λιγοτερο παιζει.αυτη η μεση ειτε ισχυει ειτε οχι θα μας βγει σε μεγαλο κακο.
ο παπαλουκας ειναι μεγαλος σταρ εκτος απο μεγαλος παιχτης.σημερα κυνηγαγε σαιτα μεσα στο παρκε!

Υ.Γ. τα λεφτα που χασανε οι αστυνομικοι με την μη διαξαγωγη του τελικου τα εβγαλαν σημερα.οποτε ολα μελι γαλα! wink.gif
Weekendman
Και στο Λος Άντζελες να πήγαινε ο Ολυμπιακός ρίχνωντας 20άρα στην παρέα του Κόμπε, πιστεύω ότι και πάλι δεν θα ερχόταν ο εκλεκτικός και ποδοσφαιρικά προσανατολισμένος λαός μας σε μεγαλύτερο αριθμό σήμερα η για την ακρίβεια χθές αφού μπήκαμε σε νέα μέρα!
Phil Laak
QUOTE(zarko78 @ Mar 4 2011, 00:29 ) *
Δηλαδή το ζευγάρι Ολυμπιακός-Σιένα σταυρώνεται με αυτο της Μπαρτσελόνα-Πάο?

Έτσι ακριβώς...

Να δείτε τώρα που εμείς οι Ολυμπιακοί θα είμαστε με τον αιώνιο αντίπαλο...Ρε που φτάσαμε smiley.gif
zarko78
QUOTE(Phil Laak @ Mar 4 2011, 00:44 ) *
Έτσι ακριβώς...

Να δείτε τώρα που εμείς οι Ολυμπιακοί θα είμαστε με τον αιώνιο αντίπαλο...Ρε που φτάσαμε smiley.gif

μέχρι στο ΟΑΚΑ θα πάμε ,με πράσινα κασκόλια
kseplenhs
μην τρελλένεστε ρε.Θα πάρει εκδίκηση ο ντουντα για το final4 της μόσχας το 2005.Τοτε την κηδεία την έκανε ο ματσιγιάουσκας,τώρα θα την κάνει....ο νιλσεν icon_workout.gif (που έχει και παράδοση στα mvp των final4)
Phil Laak
QUOTE(zarko78 @ Mar 4 2011, 00:48 ) *
μέχρι στο ΟΑΚΑ θα πάμε ,με πράσινα κασκόλια

Θα πάμε και εκδρομή στο 5ο ματς ρε,μόνο οακα;; smiley.gif
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ Mar 4 2011, 00:50 ) *
μην τρελλένεστε ρε.Θα πάρει εκδίκηση ο ντουντα για το final4 της μόσχας το 2005.Τοτε την κηδεία την έκανε ο ματσιγιάουσκας,τώρα θα την κάνει....ο νιλσεν icon_workout.gif (που έχει και παράδοση στα mvp των final4)

Ποπο κάτι τέτοια με παιχνίδια της μοίρας κλπ κλπ τα γουστάρω απίστευτα!
Anaz
QUOTE(rchos @ Mar 4 2011, 00:33 ) *
το παιχνιδι ηταν για να χαρει ο κοσμος.
ο κοσμος ομως δεν ηρθε ουτε σημερα στο γηπεδο.
κριμα γιατι σε καποια σημεια του η ομαδα επαιξα πολυ ωραια.

αυτος ο γκορντον ξεμπουκωνει πλεον και στο σκοραρισμα και αυτο ειναι πολυ θετικο.εντομεταξυ ειναι σαφες οτι πλεον του δινει ο ιβκοβιτς περισσοτερο και την μπαλα στα χερια.
ο ρασο πρεπει να εβαλε τους πιο χαλαρους 20 ποντους της ζωης του νομιζω.
ο σπανουλης πλεον δεν ειναι ολη η ομαδα.
ο μιλος ολο και λιγοτερο παιζει.αυτη η μεση ειτε ισχυει ειτε οχι θα μας βγει σε μεγαλο κακο.
ο παπαλουκας ειναι μεγαλος σταρ εκτος απο μεγαλος παιχτης.σημερα κυνηγαγε σαιτα μεσα στο παρκε!

Υ.Γ. τα λεφτα που χασανε οι αστυνομικοι με την μη διαξαγωγη του τελικου τα εβγαλαν σημερα.οποτε ολα μελι γαλα! wink.gif
Τα'πες ολα εσυ.

Να προσθεσω μονο οτι:
-Στεναχωρεθηκα λίγο γιατι ο Ζοραν δεν μας αποζημιωσε σημερα με την εμφανιση του, ενω πηγαμε με διαθεση αποθεωσης.
κ του κλεψαν το χειροκροτημα οι Νεστος, Ντουντα.. 68.gif
Δεν πειραζει ομως. γιατι ξερω οτι θα ειναι εκει στα μεγαλα ματς, οπως πρεπει. Δεν ειναι της προσωπικοτητας του να προσπαθει να κλεψει τις εντυπωσεις σε παιχνιδια ανευ σημασιας.. evilmonkey.gif

-χαιρομαι παντα να βλεπω τον Χαλπερινο να παραμενει σε καλη κατασταση..

- Ενταξει, οχι και "χαρμα ιδεσθαι" ρε παιδια ο Νεστεροβιτς..! Θα με κανετε hater στο τελος εσεις... tongue.gif
rankin
Κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση της ομάδας θα αναφέρουμε στα πολύ θετικά της, το ότι δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοση της σε ψηλές στροφές..
Και το γράφω αυτό αφενός γιατί η αστάθεια στην απόδοση είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μια ομάδα, και αφετέρου γιατί μέχρι μια στιγμή φέτος, είχαν τσούξει τα μάτια μας με αυτά που βλέπαμε στο παρκέ..
Ελπίζω πάντως να συνεχιστεί η ανοδική πορεία στην απόδοση της ομάδας.

Εδώ πάντως ο Ντούντα δείχνει να κάνει θαύματα, έχει επαναφέρει παίχτες φαντάσματα όπως ο Έρτσεγκ, ο Γκόρντον και ο Χαλπερίν, και έχει δώσει το ελιξίριο της νεότητας σε Θόδωρα και Ράσο!

Απο την άλλη, ο Μπουρούσης έφαγε προσωρινό "Kick" (το οποίο ελπίζω να μην γίνει "ban") και ο Μίλος έχει αρχίσει και θυμίζει τον προ διετίας παίχτη που φοβόσουν να εμπιστευτείς στον άσσο της ομάδας σου για πάνω απο 10 λεπτά...
Αυτοί οι 2 είναι οι μεγαλύτεροι γρίφοι που θα πρέπει να λύσει ο Ντούντα, συν φυσικά τους ανένταχτους ως τώρα, Κέσελι και Νίλσεν
[Άγγελος Αναστασιάδης Mode on] Ο Νίλσεν δεν μπορεί να βοηθήσει..... !!! δε κάνει το παλικάρι! [Άγγελος Αναστασιάδης Mode off]

Σε σχέση πάντως με το σχεδιασμό που, θεωρητικά, υπήρχε το καλοκαίρι, η μοναδική σταθερά που διατηρήθηκε είναι ο Σπανούλης (ο οποίος πάντως, όπως ορθά έγραψε και ο rchos, δεν είναι πλέον το Α και το Ω της ομάδας.. Καλό και αυτό)

Πάντως, το πλάνο της ομάδας με κολώνες τους Σπανούλη-Μίλος-Μπουρούση, δεν εφαρμόστηκε ποτέ με επιτυχία και ως εκ τούτου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τελικά βλέπουμε στο παρκέ...

Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

Πρώτα απο όλα, ευελπιστούμε να συνεχίσει η ομάδα να έχει σταθερά ανοδική απόδοση ..και εν τέλει, χωρίς καμία προσκόλληση σε πρόσωπα ..
Εαν ο Ντούντα κρίνει ότι την δουλειά του, θα την κάνει ο Γκόρντον καλύτερα απο τον Μίλος, τότε να βάλει τον Γκόρντον να παίζει..
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στο παρκέ. Με ενδιαφέρει να βλέπω ότι το πλάνο του κόουτς εφαρμόζεται με προσήλωση και στο 100% και το πολύ αισιόδοξο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ντούντα το έχει πετύχει αυτό και ανεξάρτητα από πρόσωπα, αυτό που ζητάει, γίνεται..

Και ένα βασικό που ο Ντούντα ζητάει είναι η σοβαρότητα ...
Για αυτό και λέω λοιπόν, πρώτα από όλα ας κοιτάξουμε να περάσουμε εμείς τη Σιένα και ας αφήσουμε τα άλλα ζευγάρια στην άκρη. Νομίζω πως αν ο Ολυμπιακός δεν παρεκκλίνει της πορείας του και συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ανόδου, στο final 4 θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει το τρόπαιο, με ίσους όρους, ανεξάρτητα αντιπάλων.
Air and King
QUOTE(rankin @ Mar 4 2011, 08:55 ) *
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στο παρκέ. Με ενδιαφέρει να βλέπω ότι το πλάνο του κόουτς εφαρμόζεται με προσήλωση και στο 100% και το πολύ αισιόδοξο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ντούντα το έχει πετύχει αυτό και ανεξάρτητα από πρόσωπα, αυτό που ζητάει, γίνεται..

Κατι που δεν καταφερε ποτε ο Γιαννακης(το οποιο πλανο ειχε)...
Αυτος ειναι ο Ιβκοβιτς..Ενας πραγματικος ηγετης των παγκων..Οσα χρονια και αν περασουν...Κριμα που δεν ειναι νεοτερος να εμενε στο Ολυμπιακο για πολλα χρονια...Οταν επρεπε καποτε δεν εμεινε....
Ο Ιβκοβιτς με ενα χειροτερο απο περυσι ροστερ(σε καμια περιπτωση και ποτε δεν καλυφτηκε το κενο που αφησαν ο Τσιλντρες και ο Κλειζα) εχει καταφερει να κανει τον Ολυμπιακο ομαδα..Με τα πανω και τα κατω αλλα που οταν επρεπε η ομαδα εδειξε χαρακτηρα....
Και παρολο που ο περσυνος MVP της Ευρωλιγκα ειναι κατωτερος των περιστασεων.....
Γενικα συμφωνω με το ποστ σου...Απλα ο γερο-Ντουντα αξιζει πολλα credit...
drakonikolis
QUOTE(Air and King @ Mar 4 2011, 15:47 ) *
Ο Ιβκοβιτς με ενα χειροτερο απο περυσι ροστερ(σε καμια περιπτωση και ποτε δεν καλυφτηκε το κενο που αφησαν ο Τσιλντρες και ο Κλειζα) εχει καταφερει να κανει τον Ολυμπιακο ομαδα..Με τα πανω και τα κατω αλλα που οταν επρεπε η ομαδα εδειξε χαρακτηρα....

Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να φτιάξεις ομάδα με τον Κλέιζα και τον Τσιλντρες, απ'οτι να κάνεις με τον Έρτσεγκ και τον Κέσελ!!!!
Air and King
QUOTE(drakonikolis @ Mar 4 2011, 17:54 ) *
Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να φτιάξεις ομάδα με τον Κλέιζα και τον Τσιλντρες, απ'οτι να κάνεις με τον Έρτσεγκ και τον Κέσελ!!!!

Ο Ιβκοβιτς καποτε διαχειριζοταν την ενωμενη Εθνικη Γιουγκοσλαβιας με Πετροβιτς,Ντιβατς,Ρατζα,Πασπαλιε,Ζντοβτς και Κουκοτς.
Μπορει να επιβληθει ακομα και σε μεγαλα ονοματα(προπονητες οπως ο Ιβκοβιτς και ο Ομπραντοβιτς μπορουν)..
Το θεμα ειναι οτι ο Ολυμπιακος περυσι εφτασε ψηλα γιατι ειχε παιχτες αξιας οπως ο Κλειζα και ο Τσιλντρες ο οποιος ναι μεν επαιρνε πολλα χρηματα αλλα ηταν πολυ καλος παιχτης...
Φετος η ομαδα εχει πολυ περισσοτερο σφραγιδα προπονητη απο περυσι που ειχε καλυτερο ροστερ...
rankin
QUOTE(drakonikolis @ Mar 4 2011, 17:54 ) *

Ο Γιαννάκης έκανε ένα μεγάλο σφάλμα, που ο Ντούντα τώρα, δεν το κάνει

Αν ήθελε να έχει άσσο πχ τον Τζάαμπερ, κακώς δεν επέμεινε προς αυτή τη κατεύθυνση...
Θέλω να πω πως πολλοί τον κατηγόρησαν ότι παραλίγο να "φάει" τον Μιλος κλπ κλπ κλπ και τελικά όλη αυτή η πίεση, οχι μόνο για τον Μίλος, αλλα γενικά, έκανε τον Γιαννάκη να λυγίσει και να μην μπορέσει να διαχειριστεί την ομάδα, ούτε σε αγωνιστικό, ούτε σε πειθαρχικό επίπεδο...

Αυτή είναι και η βασική διαφορά των 2 κόουτς... Ο Ντουντα δεν καταλαβαίνει απο τέτοια και είναι μεγαλύτερο αστέρι απο όλους τους παίχτες του μαζί....
Zephyr
QUOTE(rankin @ Mar 4 2011, 19:25 ) *
Ο Γιαννάκης έκανε ένα μεγάλο σφάλμα, που ο Ντούντα τώρα, δεν το κάνει

Αν ήθελε να έχει άσσο πχ τον Τζάαμπερ, κακώς δεν επέμεινε προς αυτή τη κατεύθυνση...
Θέλω να πω πως πολλοί τον κατηγόρησαν ότι παραλίγο να "φάει" τον Μιλος κλπ κλπ κλπ και τελικά όλη αυτή η πίεση, οχι μόνο για τον Μίλος, αλλα γενικά, έκανε τον Γιαννάκη να λυγίσει και να μην μπορέσει να διαχειριστεί την ομάδα, ούτε σε αγωνιστικό, ούτε σε πειθαρχικό επίπεδο...

Αυτή είναι και η βασική διαφορά των 2 κόουτς... Ο Ντουντα δεν καταλαβαίνει απο τέτοια και είναι μεγαλύτερο αστέρι απο όλους τους παίχτες του μαζί....

Είναι ένα θέμα το στυλ του προπονητή, ανάλογα με τις συγκυρίες άλλοτε αποδεικνύεται σωστό και άλλοτε λάθος. Φέτος, η... απολυταρχία του Ντούντα φαίνεται πως αποδίδει καρπούς, θυμίζοντας λίγο από εποχές Ιωαννίδη. Βέβαια στο τέλος κάνουμε λογαριασμό και εκεί θα φανεί αν ο Ντούντα όντως ... ξέρει! Διαφορετικά πάλι θα γκρινιάζουμε και θα λέμε για "τον κομπλεξικό", "τίγκαρε οικοδόμους την ομάδα και δεν έφερε τον Κιντέλαρο" κλπ κλπ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.