basketka*los
Apr 20 2008, 21:06
QUOTE(GREER @ Apr 20 2008, 17:21 )
Καλη συνεχεια στη Α2 σε ΝΗΑΡ, ΔΡΑΜΑ και ΑΜΥΝΤΑ!!!!
Σε ισοβαθμια ο Αμυντας δεν εχει ουτε Ερμη,ουτε ΚΑΟΔ,ουτε Φλογα...
QUOTE(basketka*los @ Apr 20 2008, 22:06 )
Σε ισοβαθμια ο Αμυντας δεν εχει ουτε Ερμη,ουτε ΚΑΟΔ,ουτε Φλογα...
Βαση προγραμματος και εαν ερθουν φυσιολογικα και χωρις εκπληξεις καποια αποτελεσματα, εαν θυμαμαι καλα, Αμυντας και Δραμα βγαινουν ευνοημενοι. Θα προτιμουσα παντως να ανεβει η Φλογα, γιατι μου αρεσε πολυ το μπασκετ που επαιξε(η καλυτερη ομαδα που περασε απο την εδρα μας φετος) και μας κερδισε δικαιοτατα 2 φορες. Εμεις απο του χρονου παλι και με περισσοτερες εμπειριες. Για τη πρωτια ομως τωρα...
pram81
Apr 20 2008, 22:24
Εγώ πιστεύω ότι τα του χρόνου καλό ειναι να τα αφήσουμε για μετά το Μάιο. Τώρα όλοι και πραγματικά λέω όλοι(ομάδα, φίλαθλοι κλπ) πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς σε ένα γήπεδο Κ-Α-Μ-Ι-Μ-Ι ! ! !
Asxetos4
Apr 20 2008, 22:25
QUOTE(GREER @ Apr 20 2008, 14:21 )
Απο που να κερδισω και που να τελειωσω!!! Ενα - ενα λοιπον:
1: Εγω λεω χαζομαρες?? Χαζομαρες εκαναν αυτοι οι παιχτες που εχασαν απο τη Γουμενισσα κυριως και απο την Αναγεννηση και τον Αμυντα μεσα στην εδρα μας. Οι ιδιοι οι παιχτες εχουν κερδισει καλυτερες ομαδες και χωρις ψηλους οπως λες. Ο Μπακας εχει παιξει ολη τη χρονια ενα παιχνιδι. Αυτο που λες. Και στη Κομοτηνη το παιχνιδι αυτο, το πηρε ο Τσιρος και οχι ο Μπακας αμα θες να μαθεις και να γνωριζεις.
2: Συγχαρητηρια στον Αμυντα για την ανοδο. Δεν την αξιζε ομως κατα τη προσωπικη μου αποψη(ουτε εγω την αξιζα). Εμαθα ομως οτι για ακομη μια φορα η διατησια εκανε το θαυμα της ακομα και στη Κομοτηνη και τη κατασφαγιασε οπως και πολλους αλλους με αντιπαλο τον Αμυντα. Περιμενω τα παιδια της Κομοτηνης να μας πουνε τι εγινε και εαν ισχυουν αυτα που γραφω τωρα. Γιατι αμα ισχυουν, τοτε αποδεικνυονται πανυγυρικα αυτα που εγραφα πριν λιγους μηνες για τις "βρωμικες" ομαδες. ΕαΝ οχι τα παιρνω ολα πισω και ζηταω συγγνωμη!!!
Υ.Γ. Εμαθα επισης οτι επεσε και "γκριζο"κυνηγητο στη ακριτικη πολη!!!!
Καλη συνεχεια στη Α2 σε ΝΗΑΡ, ΔΡΑΜΑ και ΑΜΥΝΤΑ!!!!
1: μαλλον δε ξερεις καλα την ομαδα σου γιατι εχει κ ενα ψηλο που δεν εχει μεγαλη συμμετοχη φετος αλλα απο οτι εχω ακουσει στην αμυνα τουλαχιστον ειναι καλος αλλα σπανια παιζει στα ντερμπι...ελπιζω να το βρεις τωρα
2: για το σφαγειο της κομοτηνης επειδη ημουν παρων να σε ενημερωσω οτι 1,40 πριν τη ληξη το σκορ ειναι 82-77 υπερ της κομοτηνης. Αστοχη επιθεση κ αιφνιδιασμος μας,82-79,νεα επιθεση η κομοτηνη και καθαρο επιθετικο φαουλ που δε διαμαρτυρεται κανεις,3ποντο μας και 82-82 στα 55 δευτερα. Επιθεση της κομοτηνης φαουλ απεξω και στην επαναφορα τρελα βηματα του σουφλια που δε δινονται κ στη συνεχεια φαουλ στο μουζακιτη 2 βολες που τις χανει στα 30 δευτερα..Στην επιθεση μας γινονται αλλαγεσ κ μενει ο μουμουρης με το μουζακιτη κ του κανει καθαρο φαουλ κατω απο το καλαθι,1 βολη και 82-83..τελευταια επιθεση η κομοτηνη ο τσακωνιτης σουταρει σχεδον μονος απο τη 3 μετρα η μπαλα μπαινει κ βγαινει κ παιρνουμε ριμπαουντ κ τελος..περιμενω κ την αποψη του δημητρη απο την κομοτηνη για το ματσ..οσο για το τρελο σφαγειο απλα να αναφερω οτι 5 λεπτα πριν το τελος με το ματσ στο ποντο σε αιφνιδιασμο 3 με 1 ο διατητης σφυριξε καταλαθος κ μας εκοψε σιγουρο καλαθι..
3: νηαρ,δραμα,λαγκαδας τα πρωτα φαβορι για ανοδο με λογικα αποτελεσματα..εμεις με 3 νικες λογικα θα ειμαστε 4οι..
QUOTE(Asxetos4 @ Apr 20 2008, 23:25 )
1: μαλλον δε ξερεις καλα την ομαδα σου γιατι εχει κ ενα ψηλο που δεν εχει μεγαλη συμμετοχη φετος αλλα απο οτι εχω ακουσει στην αμυνα τουλαχιστον ειναι καλος αλλα σπανια παιζει στα ντερμπι...ελπιζω να το βρεις τωρα
2: για το σφαγειο της κομοτηνης επειδη ημουν παρων να σε ενημερωσω οτι 1,40 πριν τη ληξη το σκορ ειναι 82-77 υπερ της κομοτηνης. Αστοχη επιθεση κ αιφνιδιασμος μας,82-79,νεα επιθεση η κομοτηνη και καθαρο επιθετικο φαουλ που δε διαμαρτυρεται κανεις,3ποντο μας και 82-82 στα 55 δευτερα. Επιθεση της κομοτηνης φαουλ απεξω και στην επαναφορα τρελα βηματα του σουφλια που δε δινονται κ στη συνεχεια φαουλ στο μουζακιτη 2 βολες που τις χανει στα 30 δευτερα..Στην επιθεση μας γινονται αλλαγεσ κ μενει ο μουμουρης με το μουζακιτη κ του κανει καθαρο φαουλ κατω απο το καλαθι,1 βολη και 82-83..τελευταια επιθεση η κομοτηνη ο τσακωνιτης σουταρει σχεδον μονος απο τη 3 μετρα η μπαλα μπαινει κ βγαινει κ παιρνουμε ριμπαουντ κ τελος..περιμενω κ την αποψη του δημητρη απο την κομοτηνη για το ματσ..οσο για το τρελο σφαγειο απλα να αναφερω οτι 5 λεπτα πριν το τελος με το ματσ στο ποντο σε αιφνιδιασμο 3 με 1 ο διατητης σφυριξε καταλαθος κ μας εκοψε σιγουρο καλαθι..
3: νηαρ,δραμα,λαγκαδας τα πρωτα φαβορι για ανοδο με λογικα αποτελεσματα..εμεις με 3 νικες λογικα θα ειμαστε 4οι..
Για το ματς στη Κομοτηνη μου τα μεταφερανε αλλιως. Τελειως διαφορετικα απο οτι μου τα λες εσυ. Δεν εχω αποψη. Δεν ειδα τον αγωνα. Δεν θελω να το συνεχισω. Και ζηταω συγνωμη εαν γινανε τα πραγματα οπως τα λες.
Τωρα για τον αλλο τον ψηλο που αναφερεσαι θα εκλαβω αυτο που λες ως αστειο-ανεκδοτο. Δεν θελω να γραψω τιποτα για το παιδι, γιατι δεν μου φταιει σε τιποτα. Και δεν θελω να προσβαλω κανεναν απο τους παιχτες. Ας το σταματησουμε εδω λοιπον.
mene13
Apr 20 2008, 23:35
Ρε Greer δε βαρεθηκες να ασχολεισαι με τους αλλους ; Αλλωστε εδω μεσα οτι και να πουμε εμεις ειμαστε καχυποπτοι κολημενοι ασχετοι μπλα μπλα μπλα μπλα...............Ο φιλος απο τον Αμυντα μας λεει ποσο δικαια κερδισε η ομαδα του ,δε μας λεει ομως ποσο δικαια κερδισε δυο φορες το Λαυριο;;;;;;;;;;;;;Και μη μου πεις για βιντεο και αλλα τετοια γιατι θα παθεις μεγαλη ηττα αν τα δεις τα δυο συγκεκριμενα βιντεο. Ενας αλλοσ φιλος λεει οτι ναι μεν αδικηθηκαμε μαλλον σφαγιαστηκαμε σε 2 παιχνιδια αλλα καναμε ηλιθιες ηττες. Και ποιος λεει ρε φιλε οτι επειδη κανω εγω μ............ς πρεπει να με σφαζουν στα αλλα παιχνιδια; Αν ειχα λεω αν ειχα 2 ποντους ακομα απο τα κλεμενα παιχνιδια που θα ημουν τωρα;;;;;;;;;;;;;;
Επειδη με τα αν ομως και με τα θα δεν κανεις τιποτα συνεχιζουμε και περιμενω τους Ικαρους την αλλη εβδομαδα για να τους κρατησω μαζι μου στην β και του χρονου, για να εχουμε να τα λεμε
QUOTE(mene13 @ Apr 21 2008, 00:35 )
Ρε Greer δε βαρεθηκες να ασχολεισαι με τους αλλους ; Αλλωστε εδω μεσα οτι και να πουμε εμεις ειμαστε καχυποπτοι κολημενοι ασχετοι μπλα μπλα μπλα μπλα...............Ο φιλος απο τον Αμυντα μας λεει ποσο δικαια κερδισε η ομαδα του ,δε μας λεει ομως ποσο δικαια κερδισε δυο φορες το Λαυριο;;;;;;;;;;;;;Και μη μου πεις για βιντεο και αλλα τετοια γιατι θα παθεις μεγαλη ηττα αν τα δεις τα δυο συγκεκριμενα βιντεο. Ενας αλλοσ φιλος λεει οτι ναι μεν αδικηθηκαμε μαλλον σφαγιαστηκαμε σε 2 παιχνιδια αλλα καναμε ηλιθιες ηττες. Και ποιος λεει ρε φιλε οτι επειδη κανω εγω μ............ς πρεπει να με σφαζουν στα αλλα παιχνιδια; Αν ειχα λεω αν ειχα 2 ποντους ακομα απο τα κλεμενα παιχνιδια που θα ημουν τωρα;;;;;;;;;;;;;;
Επειδη με τα αν ομως και με τα θα δεν κανεις τιποτα συνεχιζουμε και περιμενω τους Ικαρους την αλλη εβδομαδα για να τους κρατησω μαζι μου στην β και του χρονου, για να εχουμε να τα λεμε
Συμφωνω σε ολα....Εχεις δικιο. Σταματαω να ασχολουμαι γιατι βαρεθηκα να απολογουμαι για οτι λεω!!!!
mene13
Apr 20 2008, 23:41
O φιλος απο την Κομοτηνη δεν εχει βγει να μας πει τι εγινε . ΓΙΑΤΙ ; Λες να τον τιμωρησαν και αυτον σαν κι εμενα , λεγοντας τιποτα γαλλικα; Λες να του ηρθε βαρια η ηττα και η μη ανοδος στην Α2 ; Ειδομεν και περιμενουμε post του
QUOTE(mene13 @ Apr 21 2008, 00:41 )
O φιλος απο την Κομοτηνη δεν εχει βγει να μας πει τι εγινε . ΓΙΑΤΙ ; Λες να τον τιμωρησαν και αυτον σαν κι εμενα , λεγοντας τιποτα γαλλικα; Λες να του ηρθε βαρια η ηττα και η μη ανοδος στην Α2 ; Ειδομεν και περιμενουμε post του
Δεν ειναι ενας. Ειναι δυο. Ειναι ο dimitris και o zigolo7. Ουτε ενας να βγει να πει κατι? Παραξενο...
zigolo7
Apr 21 2008, 01:24
egw file mou den hmoun sto ghpedo....
pointguard
Apr 21 2008, 03:58
epeidh etuxe na asxolithoun kapoia atoma mazi mou. Ston filo mou ton mimo8 pou ton gnorizo prosopika, den exei shmasia pou theoreis san prohn sumpaikths oti eimai eidikos se kati giati ston deutero guro eidika entos edras den mporei na ekferei apopsh o greer h o pram giati me exoun dei se krisima lepta mono me thn near. Isos ekana lathos pou rothsa ton filo cactus gia to ean exoume kapoion pou na einai kalos sta rebound thelontas thn apopsh tou. den eipa pote oti eimai kalos paikths auto tha krithei sunolika se merika xronia pou tha to kopso kai tha fanei sthn poreia mou, apla sto thema tou reb sugekrimena mou ekane entuposh pou kapoios theorhse oti oute ego, oute oi sumpaiktes mou eimaste ikanoi na stathoume. sugnomh gia thn enoxlhsh kai exo na dhloso oti paixame polu kala shmera me ton makedoniko. file greer den se parexhgo, kanena provlhma k ama exeis thn xeiroterh apopsh gia tis ikanothtes mou!
dimitris 888
Apr 21 2008, 09:23
καλημερα σε ολους...θα ειχα γραψει απο χθες για το ματς αλλα ημουν στο δρομο της επιστροφης για την αθηνα για τις γιορτες...ο αμυντας ηταν η ομαδα που δικαιουται απο το χθεσινο παιχνιδι την νικη..ηταν καλυτερη ομαδα μεσα στο παρκε και πολυ διαβασμενη στη δικη μας αμυνα..στην αρχη μας πηραν διαφορα με τα τριποντα...στο 2ο δεκαλεπτο το γυρισαμε σε ζωνη και γυρισαμε κ το ματς οπως και στο 3ο δεκαλεπτο περασαμε μπροστα...στο 4ο δεκαλεπτο αυτοκτονησαμε...στα 2 λεπτα ημασταν μπροστα 5 ποντους ετσι δεν δικαιολογειται να χαθει αυτο το παιχνιδι..τεσπα στα 40 δευτερα ειχαμε 2 βολες και το ματς ηταν ισοπαλια και χανουμε κ τις 2..στη συνεχεια κανουμε φαουλ και βαζει 1 βολη ο μουμουρης και εχουμε τελευταια επιθεση οπου ενας παιχτης μας κανει ενα σουτ απο κοντα και η μπαλα στην κυριολεξια παει να μπει και ενας παιχτης μας τραβαει λιγο το στεφανι στην προσπαθεια του να την σπρωξει μεσα κ εχει ως αποτελεσμα να μην μπει η μπαλα..και εκει τελειωσε...η ουσια ειναι οτι σε καμια περιπτωση δν εκρινε το ματς η διαιτησια..σε καμια ομως!!!αδικησε κ εμας αλλα κ αρκετες φορες κ τον αμυντα..οσα εγινα μετα το ματς εγιναν λογω της οργης απο την ητττα και οχι επειδη εκρινε το ματς η διαιτησια...κατα τα γνωμη μου πιστευω οτι στην α2 θα ειναι νηαρ ερμης και καοδ!!!καλο πασχα σε ολους.....
δε πειράζει μητσάρα και οτι κάνατε στην κομοτηνή μετα τόσα προβλήματα κέρδος ήταν και για τιν ομάδα και για εσας....ΝΗΑΡ σίγουρα...και μετά 2 από ΕΡΜΗ,ΚΑΟΔ,ΑΜΥΝΤΑ και ίσως ΦΛΟΓΑ...καλό πάσχα και ψυχραιμία...
Asxetos4
Apr 21 2008, 13:12
QUOTE(dimitris 888 @ Apr 21 2008, 07:23 )
καλημερα σε ολους...θα ειχα γραψει απο χθες για το ματς αλλα ημουν στο δρομο της επιστροφης για την αθηνα για τις γιορτες...ο αμυντας ηταν η ομαδα που δικαιουται απο το χθεσινο παιχνιδι την νικη..ηταν καλυτερη ομαδα μεσα στο παρκε και πολυ διαβασμενη στη δικη μας αμυνα..στην αρχη μας πηραν διαφορα με τα τριποντα...στο 2ο δεκαλεπτο το γυρισαμε σε ζωνη και γυρισαμε κ το ματς οπως και στο 3ο δεκαλεπτο περασαμε μπροστα...στο 4ο δεκαλεπτο αυτοκτονησαμε...στα 2 λεπτα ημασταν μπροστα 5 ποντους ετσι δεν δικαιολογειται να χαθει αυτο το παιχνιδι..τεσπα στα 40 δευτερα ειχαμε 2 βολες και το ματς ηταν ισοπαλια και χανουμε κ τις 2..στη συνεχεια κανουμε φαουλ και βαζει 1 βολη ο μουμουρης και εχουμε τελευταια επιθεση οπου ενας παιχτης μας κανει ενα σουτ απο κοντα και η μπαλα στην κυριολεξια παει να μπει και ενας παιχτης μας τραβαει λιγο το στεφανι στην προσπαθεια του να την σπρωξει μεσα κ εχει ως αποτελεσμα να μην μπει η μπαλα..και εκει τελειωσε...η ουσια ειναι οτι σε καμια περιπτωση δν εκρινε το ματς η διαιτησια..σε καμια ομως!!!αδικησε κ εμας αλλα κ αρκετες φορες κ τον αμυντα..οσα εγινα μετα το ματς εγιναν λογω της οργης απο την ητττα και οχι επειδη εκρινε το ματς η διαιτησια...κατα τα γνωμη μου πιστευω οτι στην α2 θα ειναι νηαρ ερμης και καοδ!!!καλο πασχα σε ολους.....
ευχαριστω το φιλο δημητρη για το ξεκαθαρισμα σχετικα με τη διατησια...ελπιζω να μη τα λεει επειδη τον πηγαμε μεχρι το αεροδρομιο..
ελπιζω να
νηαρ κ καοδ ειναι με το εναμιση ποδι στην α2 πλεον..υπομονη μεχρι το τελος οι υπολοιποι..
καλες γιορτες σε ολους..
pram81
Apr 21 2008, 16:25
QUOTE(pointguard @ Apr 21 2008, 04:58 )
epeidh etuxe na asxolithoun kapoia atoma mazi mou. Ston filo mou ton mimo8 pou ton gnorizo prosopika, den exei shmasia pou theoreis san prohn sumpaikths oti eimai eidikos se kati giati ston deutero guro eidika entos edras den mporei na ekferei apopsh o greer h o pram giati me exoun dei se krisima lepta mono me thn near. Isos ekana lathos pou rothsa ton filo cactus gia to ean exoume kapoion pou na einai kalos sta rebound thelontas thn apopsh tou. den eipa pote oti eimai kalos paikths auto tha krithei sunolika se merika xronia pou tha to kopso kai tha fanei sthn poreia mou, apla sto thema tou reb sugekrimena mou ekane entuposh pou kapoios theorhse oti oute ego, oute oi sumpaiktes mou eimaste ikanoi na stathoume. sugnomh gia thn enoxlhsh kai exo na dhloso oti paixame polu kala shmera me ton makedoniko. file greer den se parexhgo, kanena provlhma k ama exeis thn xeiroterh apopsh gia tis ikanothtes mou!
Φίλε μου επειδή αναφέρθηκες σε μένα προσπάθησε να θυμηθείς τη γνώμη μου γα σένα σε προσωπικό μήνυμα που σου είχα στείλει.Αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω κάτι από αυτά γιατί βλέπω πως αντι να δουλεύεις σκληρά, μιλάς περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε λόγω της ηληκίας σου...Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τα πολλά μπουρου μπουρου στα φόρουμς και να λιώσεις στο γήπεδο.
patrice loko
Apr 21 2008, 21:08
παιδια η βαθμολογια ειναι ετσι οπως τη λεει ο δημητρης απο κομοτηνη....
τον αμυντα το σωζει μονο αν κανει 3/3 το λαυριο η' 2/3 ο ικαρος καλιθεας(και φυσικα κανει και ο αμυντας 3/3)... αλλιως βγαινει 4ος... η φλογα δυσκολα γιατι εχει ικαρο εκτος και πιστευω θα χασει!
Γ.Α.Α.
Apr 21 2008, 23:27
QUOTE(dimitris 888 @ Apr 21 2008, 10:23 )
Επειδή γράφω πρώτη φορά θα ήθελα κατ΄αρχάς να χαιρετήσω όλη την παρέα.Δημήτρη εκτός απο καλός παίκτης είσαι και σωστός κριτής.'Οσο δε για την άνοδο στην Α2 η διαφωνία μου είναι ως προς τον Ερμή.Η τριάδα θα είναι Νήαρ-Αμύντας -Καοδ με τέταρτο τον Ερμή.Καλό βράδυ σε όλους
mene13
Apr 22 2008, 00:08
Ωραιοι ειστε ρε μαγκες . Πως βγαζετε εκτος το Λαυριο ; Και λετε για τον Ερμη; Αν το Αιγιο χασει αυριο απο τη Νηαρ στο δικο μας παιχνιδι θα ειναι αδιαφορο. Εγω με 4 νικες δεν ανεβαινω; Υπαρχει ενα κακο πολυ μεγαλο οτι μια ομαδα ειναι ο ρυθμιστης της κατηγοριας. Και αν κρινω απο το προσφατο παρελθον αστα καλυτερα. Θα πεσει πολυ γελιο παλι. Θα ξαναρχισουν να λενε οτι δεν εμπαινε τιποτα μεσα και ηταν κακια η ωρα και οτι τα παιδια παλεψαν αλλα ηταν σε κακη μερα...........................και αλλα τετοια νοστιμα.
Τελος παντον οποιος θελει να δει καλο ματσακι να ερθει να μας δει την αλλη εβδομαδα με τους Ικαρους.
ΤΟ Αιγιο παιζει στις 30 Απριλιου με τη Νηαρ, οχι αυριο...
pointguard
Apr 22 2008, 03:00
QUOTE(pram81 @ Apr 21 2008, 14:25 )
Φίλε μου επειδή αναφέρθηκες σε μένα προσπάθησε να θυμηθείς τη γνώμη μου γα σένα σε προσωπικό μήνυμα που σου είχα στείλει.Αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω κάτι από αυτά γιατί βλέπω πως αντι να δουλεύεις σκληρά, μιλάς περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε λόγω της ηληκίας σου...Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τα πολλά μπουρου μπουρου στα φόρουμς και να λιώσεις στο γήπεδο.
ola kala auta pou les k sumfono oti h sklhrh proponhsh einai to shmantikotero. Alla 1on sou eixa steilei prosopiko mhn prin kairo kai den mou apanthses pote!!
2on den eimai oute 18 oute 20 xronon exo kleisei ta 26 k makari na paixo akoma 4 - 5 xronakia..
opote theleis file mou ela meta apo kapoio paixnidi na gnoristoume k na ta poume k apo konta..
EDIT by mod :
ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλώ!!!
odysseas 1998
Apr 22 2008, 04:44
[quote name='mene13' date='Apr 22 2008, 01:08 ' post='190423']
Ωραιοι ειστε ρε μαγκες . Πως βγαζετε εκτος το Λαυριο ; Και λετε για τον Ερμη; Αν το Αιγιο χασει αυριο απο τη Νηαρ στο δικο μας παιχνιδι θα ειναι αδιαφορο. Εγω με 4 νικες δεν ανεβαινω; Υπαρχει ενα κακο πολυ μεγαλο οτι μια ομαδα ειναι ο ρυθμιστης της κατηγοριας. Και αν κρινω απο το προσφατο παρελθον αστα καλυτερα. Θα πεσει πολυ γελιο παλι. Θα ξαναρχισουν να λενε οτι δεν εμπαινε τιποτα μεσα και ηταν κακια η ωρα και οτι τα παιδια παλεψαν αλλα ηταν σε κακη μερα...........................και αλλα τετοια νοστιμα.
Τελος παντον οποιος θελει να δει καλο ματσακι να ερθει να μας δει την αλλη εβδομαδα με τους Ικαρους.
Πάλι τα ίδια?κόψε αυτόν τον πονεροζωμό επιτέλους.Τελικά με 4 νίκες ανεβαίνεις η θα είναι ρυθμιστής η Νήαρ?Αποφάσισε ποιο από τα 2 ισχύει γιατί μας μπερδεύεις.
Εγω προσωπικα εμμενω σταθερος στην τελευταια αποψη που κατεθεσα και πιστευω οτι εκτος απο ΝΗΑΡ και ΚΑΟΔ που ηδη τελειωσανε, φαβορι για την αλλη θεση ειναι ο Αμυντας με αουτσαιντερ το Λαγκαδα. Το Λαυριο δεν εχει καμμια τυχη οτι και να κανει, παρα μονο εαν γυρισει ο κοσμος αναποδα.... Του χρονου παλι πιο συνατοι και πιο εμπειροι απο ολες τις αποψεις(αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα).
Υ.Γ. Η ΝΗΑΡ δεν ειχε καμμια σχεση με την αποτυχια το Λαυριου να ανεβει. Φαγαμε το κεφαλι μονοι μας καταρχας και κατα δευτερον μας ξεσκισανε οι διαιτητες στα πιο κρισιμα παιχνιδια της χρονιας τα οποια εχουμε αναφερει ποια ειναι και δεν τα ξαναλεω γιατι ειναι γνωστα και εχουμε καταντησει κουραστικοι!!!!
odysseas 1998
Apr 22 2008, 14:56
Η Νήαρ έχει το καλύτερο υλικό και τον καλύτερο προπονητή και δίκαια ανεβαίνει πρώτη.Ο Αμύντας είναι σε μεγάλη φόρμα και αυτό μετράει πολύ.Το Καόδ δεν κάνει άλλη ήττα λογικά οπότε μάλλον αυτή η 3άδα έχει μάλλον κάποιες πιθανότητες παραπάνω...
mene13
Apr 22 2008, 16:31
Ρε Οδυσσεα παιξε το μπακετακι στα ισα και ασε το ΛΑΥΡΙΟ. Εμεις δε στηνομαστε ουτε στηνουμε παιχνιδια κατι που εσεις το ξερετε καλα.
Και μην ξαναασχοληθεις παλι με το Λαυριο ασχολησου με την ομαδα σου και κοιτα πανω απο ολα να παιξετε για την ιστορια σας ξερετε εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odysseas 1998
Apr 22 2008, 16:39
Φυσικά και ξέρω.Χωρίς να θέλω να μειώσω την κατηγορία η οποία είναι πολύ δυνατή,η Νήαρ δεν είναι για τόσο χαμηλά.Και επειδή η ιστορία συνεχίζεται φεύγουμε από την Β Εθνική.
mene13
Apr 22 2008, 19:55
Καλα κανετε και φευγετε, αλλα για το κοκο δεν ειπες τιποτα. Και ξερεις καλα γιατι δεν ειπες.................
CACTOUS
Apr 22 2008, 20:09
QUOTE(mene13 @ Apr 22 2008, 20:55 )
Καλα κανετε και φευγετε, αλλα για το κοκο δεν ειπες τιποτα. Και ξερεις καλα γιατι δεν ειπες.................
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΥΣΑΝΤΑ
pram81
Apr 22 2008, 20:34
QUOTE(CACTOUS @ Apr 22 2008, 21:09 )
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΥΣΑΝΤΑ
Και δε μας λες κι εμάς μια που είσαι και νέος στην παρέα μας μια δική σου ολοκληρωμένη άποψη για να καταλάβουμε και σε τι συμφωνείς.....
odysseas 1998
Apr 22 2008, 21:30
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.
basketka*los
Apr 23 2008, 00:03
Ειχα καιρο να μπω και βλεπω οτι παλι καθεστε και ασχολειστε με ανοησιες...Μιληστε λιγο για μπασκετακι!Γουσταρετε να τσακωνεστε μεσω φορπυμ?Δυο πραγματα θα θελα να πω και να ασχοληθω απ'οσα εχετε γραψει αυτες τις μερες...και τα δυο ειναι τα πιο "μπασκετικα" απ'οσα εχετε πει!
1)Ειναι ντροπη εκει στο Λαυριο να κραζετε δημοσια παιχτη σας...Ανεπιτρεπτο,ποσω μαλλον για ενα παιδι που ειναι παρα πολυ σεμνο και ταπεινο!Νομιζω οτι θα αξιζε μια συγνωμη!Ακομα και αν εχετε δικιο σ'αυτα που γραφετε πρεπει να σκεφτειτε οτι καποιοι τον επελεξαν...
2)Ε οχι και καλυτερος προπονητης της κατηγοριας ο κ.Καρνεσης οπως ειπε καποιος!!!Δηλαδη ο κ.Βλαχος τι ειναι?Ο κ.Καμαρακης τι ειναι?Ο κ.Μπαξεβανης?
Γ.Α.Α.
Apr 23 2008, 01:00
Παιδιά επειδή είδα το παιγνίδι της ΝΗΑΡ με τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛ. πιστεύω ότι δεν υπήρχε κάτι το πονηρό.Απλώς η ΝΗΑΡ ήταν πολύ κακή και δικαίως έχασε.Τους δε προπονητές να τους κρίνετε και απο το τελικό αποτέλεσμα της χρονιάς και απο τις συνθήκες εργασίας αλλα το βασικότερο,απο το υλικό που είχαν βάσει του μπάτζετ της κάθε ομάδας.
Γ.Α.Α.
Apr 23 2008, 01:09
QUOTE(basketka*los @ Apr 23 2008, 01:03 )
Ειχα καιρο να μπω και βλεπω οτι παλι καθεστε και ασχολειστε με ανοησιες...Μιληστε λιγο για μπασκετακι!Γουσταρετε να τσακωνεστε μεσω φορπυμ?Δυο πραγματα θα θελα να πω και να ασχοληθω απ'οσα εχετε γραψει αυτες τις μερες...και τα δυο ειναι τα πιο "μπασκετικα" απ'οσα εχετε πει!
1)Ειναι ντροπη εκει στο Λαυριο να κραζετε δημοσια παιχτη σας...Ανεπιτρεπτο,ποσω μαλλον για ενα παιδι που ειναι παρα πολυ σεμνο και ταπεινο!Νομιζω οτι θα αξιζε μια συγνωμη!Ακομα και αν εχετε δικιο σ'αυτα που γραφετε πρεπει να σκεφτειτε οτι καποιοι τον επελεξαν...
2)Ε οχι και καλυτερος προπονητης της κατηγοριας ο κ.Καρνεσης οπως ειπε καποιος!!!Δηλαδη ο κ.Βλαχος τι ειναι?Ο κ.Καμαρακης τι ειναι?Ο κ.Μπαξεβανης?
Παιδιά επειδή είδα το παιγνίδι της ΝΗΑΡ με τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛ. πιστεύω ότι δεν υπήρχε κάτι το πονηρό.Απλώς η ΝΗΑΡ ήταν πολύ κακή και δικαίως έχασε.Τους δε προπονητές να τους κρίνετε και απο το τελικό αποτέλεσμα της χρονιάς και απο τις συνθήκες εργασίας αλλα το βασικότερο,απο το υλικό που είχαν βάσει του μπάτζετ της κάθε ομάδας.
Better
Apr 23 2008, 02:50
Κ εγω πιστευω οτι το παιχνιδι της νηαρ με τους ικαρους δεν ηταν στημενο!λιγο η θεση της νηαρ λιγο το οτι το ηθελε περισσοτερο η καλλιθεα λιγο η αστοχια εφερε το διπλο!
Περιμενω το παιχνιδι με τη νηαρ την τεταρτη 30 κ οχι αυριο για να δουμε αν μπορεσε να αλλαξει κατι ο νεος μας κοουτς!ελπιζω να κανουμε το 4 στα 4 κ να διεκδικησουμε οσες ελπιδες(λιγες) εχουμε!
Η αποψη μου που νομιζω την εχω πει κ παλαιοτερα ειναι οτι θα ανεβουν νηαρ καοδ κ ερμης μακαρι να μπει κ το ΑΙΓΙΟ σφηνα καπου εκει!
mene13
Apr 23 2008, 06:25
Pε φιλε basketoka-le για πια αναλυση να μιλησω; Για πιο παιχνιδι να εκφερω γνωμη; Για αυτα που με στηνουν και παιζω απο το πρωτο 10λεπτο με 3και 4 φαουλ οι 2 καλυτεροι παιχτες μου; αυτο που οι διαιτητες με στηνουν και δε με αφηνουν να παρω τη διαφορα που χρειαζομαι; ή αυτο που μου λενε στεγνα οτι με εχουν στησει; Αν μετα απο ολα αυτα θες αναλυση καλα να παθεις!!!!!!!!
Επισης απαντω στο post που ελεγε οτι κραζουμε καποιο παιχτη του Λαυριου. Ποτε δεν κραξαμε ενα παιδι που δεν εχει μεγαλη συμμετοχη και επισης ενα παιδι που οσο εχει παιξει ηταν καλος κατα τη γνωμη μου. Τωρα αν καποιος του ειπε κατι νομιζω οτι δεν πρεπει να απαντα γιατι εδω μεσα λεμε το πονο μας οι φιλαθλοι και οχι οι παιχτες. Δεν με ενοχλει να λεει την αποψη του απλα πιστευω οτι ειναι λαθος να το κανει.
Καλημερα σας
Επειδη μαλλον θα αναφερεσαι και σε εμενα εγω ποτε δεν προσβαλλα κανεναν παιχτη του Λαυριου και το εγραψα και στο μηνυμα μου οτι δεν εχω τετοια βλεψη για
κανεναν απο τους παιχτες μας. Ηταν μια μπασκετικη συζητηση, οπου καποιος ειπε οτι ο συγκεκριμενος κερδισε το παιχνιδι στη Κομοτηνη και οτι πρεπει να τον υπολογιζει το προπονητικο τιμ περισσοτερο. Σε αυτο το τελευταιο διαφωνησα και ειμαι υπερ του προπονητη για το χρονο που εχει παιξει μεχρι τωρα ο συγκεκριμενος παιχτης. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Γνωμη εκφραζουμε και κριτικη. Ειναι βαρια η λεξη "ντροπη" που χρησιμοποιεις για μια
μικρη κριτικη που εγινε(εκτος και αν δεν αναφεροσουν σε εμενα). Και στο κατω-κατω, απαξ και παιζεις σε μια εθνικη κατηγορια θα πρεπει,παιχτες και προπονητες, εκτος απο την επιδοκιμασια, να ακουνε και τη κριτικη.
Υ.Γ. Το ξερουμε οτι ειναι σεμνο το παιδι και δεν το αμφισβητησαμε ποτε αυτο. Εδω μιλαμε μπασκετικα οπως λες και οχι για να κρινουμε χαρακτηρες.
Γ.Α.Α.
Apr 23 2008, 09:36
Καλημέρα σε όλους.Φτάνουμε στην λήξη του πρωταθλήματος και η μεν ΓΓΑ δεν έχει δώσει ακόμα την επιχορήγηση του 2007 στις ομάδες,η δε ομοσπονδία χρωστάει οδοιπορικά 4-5 μηνών.Πως λοιπόν οι ομάδες στην ουσία ερασιτεχνικές θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και ταυτόχρονα να πρέπει να προγραμματίζουν την επόμενη χρονιά.Ας προσέξουν λοιπόν όλοι οι παίκτες όταν καλούνται να συμφωνήσουν με ομάδες, πριν καταλήξουν να παραδειγματιστούν απο το τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές και να σκεφτούν πόσα παιδιά δεν πληρώθηκαν και έχουν μείνει στις υποσχέσεις.
Όσο δε για τα αγωνιστικά λίγο πολύ όλες οι ομάδες όπως έχουμε πεί είναι ισοδύναμες και υπομονή μέχρι τέλους.Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα
basketka*los
Apr 23 2008, 11:07
Θα θεωρουσα ενδιαφερον θεμα σε τι κατασταση βρισκονται οικονομικα οι ομαδες της κατηγοριας?Ποσους μηνες ειναι πληρωμενοι?Δειχνει πολλα αυτο....Οποιος γνωριζει και θελει ας απαντησει...
Γ.Α.Α.
Apr 23 2008, 12:00
QUOTE(basketka*los @ Apr 23 2008, 12:07 )
Θα θεωρουσα ενδιαφερον θεμα σε τι κατασταση βρισκονται οικονομικα οι ομαδες της κατηγοριας?Ποσους μηνες ειναι πληρωμενοι?Δειχνει πολλα αυτο....Οποιος γνωριζει και θελει ας απαντησει...
Για την ομάδα μου τον Αμύντα γνωρίζω τεκμηριωμένα ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Απρίλιο.
basketka*los
Apr 23 2008, 12:28
QUOTE(Γ.Α.Α. @ Apr 23 2008, 13:00 )
Για την ομάδα μου τον Αμύντα γνωρίζω τεκμηριωμένα ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Απρίλιο.
Αλλος ενα ς λογος που αυτη η ομαδα ειναι υγιης και αξιζει θαυμασμο...!Οπως εχει αναφερθει:
Κομοτηνη:εχει παρει 1 μηνα.Μπραβο στα παιδια και τπτ αλλο,σκετη εκμεταλλευση
Βολος:5 μηνες!Κανεις δε θα το περιμενε...Αλλα τηρουμενων αναλογιων η διοικηση προσπαθει
QUOTE(basketka*los @ Apr 23 2008, 12:07 )
ΚΑΙ σε εμας ολα πανε καλα. Δεν υπαρχει παραπονο για τη διοικηση. Και, πιστεψτε με, οτι μιλαμε βεβαια για μεγαλα και ακριβα συμβολαια που παιχτες απο μεγαλυτερες κατηγοριες θα ζηλευαν...
pram81
Apr 23 2008, 16:05
Φίλε μου επειδή είμαι ένας από αυτούς που λες ότι έκραξαν θα σου απαντήσω. Έγω ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξαν το συγκεκριμένο παλικάρι στην κερκίδα.Πάντα το πίστευα και ήθελα να παίζει περισσότερο και φυσικά εγώ γκρίνιαζα που ο προπονητής δε του έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε παιχνίδια που φαινόταν ότι θα βοηθούσε σίγουρα.Βέβαια δεν είχα ακριβές info για την ηληκία του.Όμως το ενλόγω παλικάρι θα προτιμούσα να μιλήσει μέσα στο γήπεδο και να έδειχνε και στον προπονητή του ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες, από το να απαντά (φιλικά πάντα) σε φιλάθλους στα διάφορα σάιτς.Αυτό μόνο.
CACTOUS
Apr 23 2008, 21:02
QUOTE(pram81 @ Apr 22 2008, 21:34 )
Και δε μας λες κι εμάς μια που είσαι και νέος στην παρέα μας μια δική σου ολοκληρωμένη άποψη για να καταλάβουμε και σε τι συμφωνείς.....
ΦΙΛΤΑΤΑΙ ΠΡΑΜ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
pram81
Apr 23 2008, 21:49
Δεν αυτοκτόνησα εγώ στα ματς με αμύντα, γουμένισσα κλπ κλπ.... Αυτοί ήταν απαράδεκτοι. Δε λέω μπορεί κι η δοιήκηση να είναι λίγο μαλθακή, μπορεί κάποιες φορές ο κόουτς να μας σπάει τα νεύρα αλλα στα παιχνίδια αυτά κάποιοι κύριοι κύριοι είχαν πάει για τσάι.Δεν κράζω απλά διαπιστώνω και περιμένω κάτι καλύτερο... Τώρα ότι και να λέμε είναι αργα.... Και του χρόνου!Αλλά εγώ επιμένω και περιμένω μια μπασκετική άποψη.Για μπάσκετ μιλάμε όχι για διοίκηση και καράκια.
basketka*los
Apr 24 2008, 13:45
QUOTE(basketka*los @ Apr 23 2008, 13:28 )
Κομοτηνη:εχει παρει 1 μηνα.Μπραβο στα παιδια και τπτ αλλο,σκετη εκμεταλλευση
Βολος:5 μηνες!Κανεις δε θα το περιμενε...Αλλα τηρουμενων αναλογιων η διοικηση προσπαθει
Αμυντας:πληρωμενοι 8/8!
Λαυριο:πληρωμενοι 8/8!
mene13
Apr 25 2008, 19:26
Καλο Πασχα σε ολους και ευχομαι τα καλυτερα για ολα τα παιδια στο forum καθως και στους moderators.
pram81
Apr 26 2008, 13:20
Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα κι από μένα σε όλους.
Kali anastasi kai kalo pasxa kai apo mena. Euxomai epitixies gia tis omades tou kathenos kai to rpotathlima na exei sinarpastiko telos, oso sinarpastiko einai mexri tora.
Sigxoristemou ta greeklish alla eimai sti douleia
leonkalf
Apr 29 2008, 10:52
QUOTE(mene13 @ Apr 25 2008, 20:26 )
Καλο Πασχα σε ολους και ευχομαι τα καλυτερα για ολα τα παιδια στο forum καθως και στους moderators.
Χρόνια πολλά παιδιά!!
Να είστε καλά!!
mene13, σαν mod ευχαριστούμε για τις ευχές!! Ανταποδίδω!!
patrice loko
Apr 29 2008, 14:21
Χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους...
ακομα σχολεισταε με στησιματα και διατησιες που εγιναν πριν 2 μηνες... δε κουραστηκατε....?????
ειδικα εσεις απο το λαυριο εισατσε τη μια ζεστη και την αλλη κρυο....
τη μια κραζετε αμυντα (βρωμικη ομαδα) και την αλλη τον εξυμνητε.....ΕΛΕΟΣ
O GREER ολο γραφει προ γεγονοτων και χωρις να ειναι καλα πληροφορημενος και στο τελος ολο συγγνωμη ζητα και μας κουραζει.... μια συμβουλη.... κανε υπομονη πριν γραψεις...μαθε καλα την ιστορια οχι απο μια πληροφορια,και επειδη καποιος σου εκανε μεταδοση απο το τηλεφωνο τον αγωνα, αλλα και απο αλλες πλευρες.... ετσι δε θα εκτηθεσαι και δεν θα αναγκαζεσαι να απολογησε συνεχεια!!!!!!!!!
το αυριανο ματσακι αιγιο-νηαρ δε νομιζω οτι εχει ιδιατερη σημασια για κανενα αλλο εκτος απο τις δυο ομαδες (ενδιαφερεται λιγο και λαυριο)αφου νηαρ με νικη ανεβαινει και μαθηματικα και αιγιο παλευει μηπως και ως 4ο η' 5ο(πιο πιθανον η 5η θεση) ανεβει σε ειδικη περιπτωση!
Ισχυει οτι ειναι κεκλεισμενων το συγκεκριμενο παιχνιδι????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.