Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τελικός Κυπέλλου 10/3/2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
vastravoud
Νομίζω ότι η κουβέντα είναι λίγο ανούσια.

Ούτε ξέρουμε αν κατάλαβε καλά ο δημοσιογράφος τα Αγγλικά(ξέρουν άραγε οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ; tongue.gif), ούτε ξέρουμε το πόσο σωστά αντελήφθη τις όποιες οδηγίες. Στην τελική, εφ' όσον δεν άρχισαν να πέφτουν οι παίκτες σαν τον Καραγκούνη, δεν καταλαβαίνω ακριβώς το νόημα της κουβέντας και το ΤΙ επιλήψιμο υπάρχει.
Zephyr
QUOTE(desdenova13 @ Mar 13 2012, 18:01 ) *
Φαντάζομαι ειδικά ο Ζοτς δεν έχει και πολλές αμφιβολίες για το πως θα αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο, οπότε δε χρειάζεται να προσφύγει σε τέτοια "φθηνά" (αλλά θεμιτά για το κέρδος της ομάδας) τεχνάσματα!

Από τον μέγα Φιλ Τζάκσον μέχρι τον γυμναστή ενός Λυκείου, κάθε προπονητής που παίζει ένα τελικό, θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.
Άλλος μπορεί να στείλει τους παίχτες για ξύλο, άλλος για θέατρο, άλλος για οτιδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να του εξασφαλίσει την νίκη.
Συγγνώμη, ανακαλύψαμε την Αμερική έτσι ξαφνικά και μας έρχεται περίεργο?
Δεν λέω ότι ντε και καλά έτσι έγιναν τα πράγματα και ότι ο Ομπράντοβιτς είπε στους παίχτες "κάντε θέατρο" (δεν ήμουν εκεί, δεν το άκουσα ούτε καταγράφηκε σε κάποιο οπτικοακουστικό μέσο) αλλά και έτσι να έγινε που το περίεργο?
Το αν δεν αρέσει σε κάποιους είναι άσχετο, ούτε εμένα μου άρεσαν τα "τινάγματα" του Μίλος (πραγματικά με εκνεύριζε κάθε γ@μ^μ3&η φορά που το έκανε) αλλά και τι να κάνουμε? Εδώ η μισή Εθνική Ισπανίας "τινάζεται" σε κάθε δυνατή αμυντική αντιμετώπιση και έχει πάρει αγώνες έτσι.
PARISINOS
Ας πω και εγω την αποψη μου επι του θεματος εστω και καθυστερημενα μιας και δεν περιμενα οτι δυο μερες αργοτερα ακομα θα συζηταγανε στον ΟΣΦΠ τετοιο ζητημα.

Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι δεν μου προκαλει ΚΑΜΙΑ εντυπωση προπονητης , και ειδικα καποιος που ειναι γατα σαν τον ζοτς, να επιστρετευει και λιγοτερο θεμιτους τροπους για να εχει η ομαδα του περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισει.

Πχ οταν λεγανε μερικοι οτι επιτηδες ελεγε ο ζοτς στον τσαρτσαρη να μπαινει μεσα και να τσαντιζει τον κλειζα, δεν το απεκλεια. Δεν ξερω αν οντως ισχυε αλλα δεν το απεκλεια καθολου. Οι ομαδες πληρωνουν τους προπονητες για να κερδιζει η ομαδα , οχι για να τους πανε για γαμπρους.

Αυτα λοιπον για να ξεκαθαρισω οτι δεν θεωρω τον ζοτς κανενα αγιο που πηγαινει με το σταυρο στο χερι. ισα ισα ειναι παμπονηρος και κανει πολλα πραγματα που ειναι στα ορια των κανωνισμων. ειναι ο προπονητης πχ πουν θα δωσει εντολη να γινει στο τελος ενα φαουλ εκτος φασης σχετικα δυνατο στον πιο ασχετο παιχτη στις βολες (το θυμαμαι που το ειχε κανει στον μπετς νομιζω , οταν παιζαμε με τη μπανταλονα πριν 4 -5 χρονια. Μερικα δευτερα πριν το τελος, με το ματς στον ποντο , παει να κανει επαναφορα η μπανταλονα, και ο μπατιστ νομιζω τραβαει εκτος φασης τον μπετς ωστε να γινει εκει το φαουλ)....

Θα μπορουσα λοιπον να πιστεψω οτι εδωσε τετοια εντολη για θεατρο μπας και κερδισεις επιθετικο. Θα μπορουσα να το πιστεψω και μεχρι και τωρα δεν το αποκλειω μιας και δεν ειμουν μπροστα να ακουσω ο ιδιος τι ειπωθηκε.

Δεν το πιστευω ομως και δεν το πιστευω , οχι γιατι ο ζοτς ειναι αγιος, αλλα γιατι ο ζοτς αποδεδειγμενα δεν ειναι ηλιθιος. Και σορρυ κιολας αλλα τετοια εντολη ειναι ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ. Πραγματικα δεν προσφερει τιποτα , καταρχας γιατι οι περιφερειακοι το θεατρο στο σκριν το εχουν ουτως η αλλως μεσα στο αιμα τους( σχεδον ολοι με το που θα συγκρουστουν με εναν ψηλο καπως δυνατα , τιναζονται λες και τους χτυπησε κεραυνος ) και δευτερων γιατι αν δωσεις τετοια γενικη οδηγια, και δεν πιασει το θεατρο, βρισκεσαι σε εντελως αμυντικη ανισσοροπια, που θα σου κοστισει ΣΙΓΟΥΡΑ σε κρισιμο σημειο .

Το γεγονος λοιπον οτι μια τετοια εντολη ειναι ΗΛΙΘΙΑ μπασκετικα(το να προσπαθεις να κανεις θεατρο συνεχεια θα σε αποπροσανατολισει αμυντικα) και ΑΝΟΥΣΙΑ (μιας και οπως ειπα ουτως η αλλως γινεται συνεχεια, δεν χρειαζεται να στο πει ο προπονητης, σαν να μου λετε οτι εδωσε πχ ο φερειρα οδηγια στον καραγκουνη, να κανει θεατρο στην περιοχη μπας και παρει πεναλτι, δεν χρειαζεται να στα πουν αυτα ) σε συνδυασμο με το γεγονος οτι υπαρχει συστημα στο μπασκετ που λεγεται fake defence το οποιο ο ΠΑΟ χρησιμοποιουσε συνεχεια στον αγωνα με κανει να θεωρω πιο πιθανο ο δημοσιογραφος ειτε να μην ακουσε καλα, ειτε να μην γνωριζε το συστημα, παρα ο εξυπνος κατα τα αλλα ζοτς , να αποφασισε ξαφνικα να δωσει τετοια ηλιθια εντολη.

αυτα απο μενα .
kseplenhs
Πάντως,εγκυρη ή μη,η μεταφορά της οδηγίας απο το time out,εικάζω πως ο Νατου μάλλον δεν θα ξαναπατήσει σε αγώνα του παναθηναικού.Να μην πω πως βλέπω να τον στέλνουν για ανταποκριτή τίποτα σχολικών αγώνων εκεί στη ΝΕΤ tongue.gif
Επίσης το αρθρο στο sentragoal μιλούσε για αυτή την οδηγία να εφαρμόζεται στην τελευταία επίθεση,ενώ ο δύσμοιρος-εν δυνάμει ανεργος νατου την μετέφερε στο τέλος της πρώτης περιόδου.Πνευματώδες.Επρεπε να ζητήσουν και τη γνώμη του ιτούδη για το τι οδηγία είχε δοθεί στον διαμαντίδη για να κερδίσει το νικητήριο φάουλ μερικά δευτερόλεπτα πριν.Fake foul?

Ηταν ένα fake post και τίποτα παραπάνω και πιο σοβαρό... icon_drunk.gif
desdenova13
QUOTE(Zephyr @ Mar 13 2012, 19:29 ) *
Από τον μέγα Φιλ Τζάκσον μέχρι τον γυμναστή ενός Λυκείου, κάθε προπονητής που παίζει ένα τελικό, θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.
Άλλος μπορεί να στείλει τους παίχτες για ξύλο, άλλος για θέατρο, άλλος για οτιδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να του εξασφαλίσει την νίκη.
Συγγνώμη, ανακαλύψαμε την Αμερική έτσι ξαφνικά και μας έρχεται περίεργο?
Δεν λέω ότι ντε και καλά έτσι έγιναν τα πράγματα και ότι ο Ομπράντοβιτς είπε στους παίχτες "κάντε θέατρο" (δεν ήμουν εκεί, δεν το άκουσα ούτε καταγράφηκε σε κάποιο οπτικοακουστικό μέσο) αλλά και έτσι να έγινε που το περίεργο?
Το αν δεν αρέσει σε κάποιους είναι άσχετο, ούτε εμένα μου άρεσαν τα "τινάγματα" του Μίλος (πραγματικά με εκνεύριζε κάθε γ@μ^μ3&η φορά που το έκανε) αλλά και τι να κάνουμε? Εδώ η μισή Εθνική Ισπανίας "τινάζεται" σε κάθε δυνατή αμυντική αντιμετώπιση και έχει πάρει αγώνες έτσι.

Κι εγώ πιστεύω αυτό ακριβώς και μάλιστα το θεωρώ και θεμιτό όταν αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια και δεν καταντάει αηδία (όρα εθνική Ισπανίας). Απλά θεωρώ πως ο Ζοτς έχει καλύτερα να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες του στις περιστροφές και στο αμυντικό πλάνο, παρά να κοιτάξουν να εκμαιεύσουν επιθετικό φάουλ που μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπία, εκτός εάν αυτό είναι το 3ο ή 4ο κάποιου παίκτη. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε ακούσει οδηγία προπονητή, κοίτα να πάρεις το φάουλ του X παίκτη; Δεν είναι αυτό θεμιτό; Μια χαρά θεμιτό είναι. Οπότε που το κακό; Γίνεται και γίνεται από όλους απλά είναι ένα πάτημα (η αναμετάδοση της οδηγίας) για τους φίλους ολυμπιακούς να "κράξουν" τον Ζοτς και τις "βρώμικες" πρακτικές του.
PanosIlio
QUOTE(kseplenhs @ Mar 13 2012, 19:42 ) *
Πάντως,εγκυρη ή μη,η μεταφορά της οδηγίας απο το time out,εικάζω πως ο Νατου μάλλον δεν θα ξαναπατήσει σε αγώνα του παναθηναικού.Να μην πω πως βλέπω να τον στέλνουν για ανταποκριτή τίποτα σχολικών αγώνων εκεί στη ΝΕΤ tongue.gif
Επίσης το αρθρο στο sentragoal μιλούσε για αυτή την οδηγία να εφαρμόζεται στην τελευταία επίθεση,ενώ ο δύσμοιρος-εν δυνάμει ανεργος νατου την μετέφερε στο τέλος της πρώτης περιόδου.Πνευματώδες.Επρεπε να ζητήσουν και τη γνώμη του ιτούδη για το τι οδηγία είχε δοθεί στον διαμαντίδη για να κερδίσει το νικητήριο φάουλ μερικά δευτερόλεπτα πριν.Fake foul?

Ηταν ένα fake post και τίποτα παραπάνω και πιο σοβαρό... icon_drunk.gif

Είναι γεγονός, ο Μελάγιες έχει βαρεθεί να κάνει μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις σε κάτι άκυρα στο Σπορ+ και ζήτησε από τον Νάτου... λίγη παρέα, απλά πράγματα... smiley.gif
Nuntius
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 18:00 ) *
Δεν απαντάς σε κάτι όμως...

Είπες κάτι που θεωρείς πως αξίζει απάντηση, φίλε μου? Την άποψη σου είπες μονάχα.

QUOTE (PARISINOS @ Mar 13 2012, 19:32 ) *
Ας πω και εγω την αποψη μου επι του θεματος εστω και καθυστερημενα μιας και δεν περιμενα οτι δυο μερες αργοτερα ακομα θα συζηταγανε στον ΟΣΦΠ τετοιο ζητημα.

Εγώ βλέπω το θέμα να συζητάτε και στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ. Γιατί αναφέρεις μονάχα τον ΟΣΦΠ?
desdenova13

Εγώ βλέπω το θέμα να συζητάτε και στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ. Γιατί αναφέρεις μονάχα τον ΟΣΦΠ?
[/quote]

Συγγνώμη που κάνω τον εκπρόσωπο τύπου αλλά το συζητάμε επειδή οι φίλοι ολυμπιακοί το επαναφέρουν συνεχώς!
kseplenhs
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:20 ) *

Γιατί οι ολυμπιακοί είναι μίζεροι,αμπάσκετοι και βλέπουν το δέντρο αντί για το δάσος,ενω στον παο έχουν 6 ευρωπαικά με οτι πλεονεκτήματα φέρνει κάτι τέτοιο στη ζωή του καθε ενός.
Nuntius
QUOTE (desdenova13 @ Mar 13 2012, 20:23 ) *
Συγγνώμη που κάνω τον εκπρόσωπο τύπου αλλά το συζητάμε επειδή οι φίλοι ολυμπιακοί το επαναφέρουν συνεχώς!

Το άρθρο στο sentragoal το έγραψε φίλος του Ολυμπιακού?
Teo 13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:20 ) *
Είπες κάτι που θεωρείς πως αξίζει απάντηση, φίλε μου? Την άποψη σου είπες μονάχα.

'Ασ'τα αυτά φίλε και απάντα...
desdenova13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:26 ) *
Το άρθρο στο sentragoal το έγραψε φίλος του Ολυμπιακού?

Όχι αλλά είναι κάτι που απασχολεί την επικαιρότητα, οπότε θα ασχοληθεί και μία αθλητική ιστοσελίδα. Νομίζω πως μιλάμε για μέσα στο forum!

Παιδιά ξεφύγαμε λίγο...

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ts.1690492.html
Nuntius
QUOTE (desdenova13 @ Mar 13 2012, 20:29 ) *
Όχι αλλά είναι κάτι που απασχολεί την επικαιρότητα, οπότε θα ασχοληθεί και μία αθλητική ιστοσελίδα. Νομίζω πως μιλάμε για μέσα στο forum!

Μέσα στο forum βλέπω φιλάθλους και των δύο ομάδων να το συζητούν. Μάλιστα, φιλάθλοι και των δύο ομάδων έχουν φτάσει στο συμπέρασμα πως δεν είναι άξιο σχολιασμού. Παρόλα αυτά, υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων που προφανώς το θεωρούν άξιο σχολιασμό και το επαναφέρουν.

Γιατί να "στοχοποιηθεί" μονάχα η μία "πλευρά" λοιπόν?
desdenova13
Όχι πως λυπάμαι αλλά μετά από κάτι τέτοιες δηλώσεις πάμε για πρωτάθλημα!
Nuntius
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 20:29 ) *
'Ασ'τα αυτά φίλε και απάντα...

Να απαντήσω πάνω σε τι? Ξαναρωτώ. Έκανες κάποια ερώτηση ή θεωρείς πως είπες κάτι που αξίζει απάντηση / σχολιασμό?

Αν θες να απαντήσω σε κάτι, ρώτα με.
desdenova13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:32 ) *
Μέσα στο forum βλέπω φιλάθλους και των δύο ομάδων να το συζητούν. Μάλιστα, φιλάθλοι και των δύο ομάδων έχουν φτάσει στο συμπέρασμα πως δεν είναι άξιο σχολιασμού. Παρόλα αυτά, υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων που προφανώς το θεωρούν άξιο σχολιασμό και το επαναφέρουν.

Γιατί να "στοχοποιηθεί" μονάχα η μία "πλευρά" λοιπόν?

Διαφωνούμε που διαφωνούμε στην ουσία. Αν αντιδικήσουμε και στο ποιος φέρνει ένα θέμα συζήτησης στο forum τότε χάνουμε λίγο την ουσία. Για την οικονομία της συζήτησης ας πούμε πως το φέρνουν οι Παναθηναϊκοί. Τί αλλάζει;
Nuntius
QUOTE (desdenova13 @ Mar 13 2012, 20:36 ) *
Διαφωνούμε που διαφωνούμε στην ουσία. Αν αντιδικήσουμε και στο ποιος φέρνει ένα θέμα συζήτησης στο forum τότε χάνουμε λίγο την ουσία. Για την οικονομία της συζήτησης ας πούμε πως το φέρνουν οι Παναθηναϊκοί. Τί αλλάζει;

Ποιος σου είπε πως διαφωνούμε στην ουσία καταρχάς?

Το θέμα δεν είναι να πει κάποιος πως το θέμα το φέρνουν οι μεν ή οι δε. Είναι ένα θέμα που συζητείται και από τους δύο. Απλά θεωρώ χαζό (γνώμη μου) να ρίχνει κάποιος αυτή την ευθύνη μονάχα στην μία πλευρά.
Teo 13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:34 ) *
Να απαντήσω πάνω σε τι? Ξαναρωτώ. Έκανες κάποια ερώτηση ή θεωρείς πως είπες κάτι που αξίζει απάντηση / σχολιασμό?

Αν θες να απαντήσω σε κάτι, ρώτα με.

"Πως είναι δυνατόν κάθε φορά που χάνετε με λιγότερους από 10 πόντους να φταίει η διαιτησία???
Με μοναδική εξαίρεση(από τα ματς που θυμάμαι) το πρώτο ματς της κανονικής περιόδου φέτος, όλα τα υπόλοιπα ματς των τελευταίων χρόνων στα οποία έχετε χάσει με λιγότερους από 10, ή έστω με μια διαφορά που να σηκώνει διαμαρτυρίες, τα έχετε ρίξει στους διαιτητές(των οποίων έχετε μάθει απ'έξω κι ανακατοτά τα ονόματα--ΕΛΕΟΣ).

Και δεδομένου πως όταν νικάτε η διαιτησία ειναι 50-50(ή πάλι υπερ του ΠΑΟ) σας ρωτάω:
Θέλετε να μας πείτε πως ο ΟΣΦΠ έπρεπε τα τελευταία χρόνια να έχει κερδίσει το 90% των ντέρμπυ???"
desdenova13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:39 ) *
Ποιος σου είπε πως διαφωνούμε στην ουσία καταρχάς?

Το θέμα δεν είναι να πει κάποιος πως το θέμα το φέρνουν οι μεν ή οι δε. Είναι ένα θέμα που συζητείται και από τους δύο. Απλά θεωρώ χαζό (γνώμη μου) να ρίχνει κάποιος αυτή την ευθύνη μονάχα στην μία πλευρά.

Η ουσία είναι πως εγώ πιστεύω πως τα σφυρίγματα που παίρνει ο ΠΑΟ είναι πολύ λιγότερα από όσα πιστεύεις εσύ. (Ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα).
Nuntius
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 20:40 ) *
"Πως είναι δυνατόν κάθε φορά που χάνετε με λιγότερους από 10 πόντους να φταίει η διαιτησία???
Με μοναδική εξαίρεση(από τα ματς που θυμάμαι) το πρώτο ματς της κανονικής περιόδου φέτος, όλα τα υπόλοιπα ματς των τελευταίων χρόνων στα οποία έχετε χάσει με λιγότερους από 10, ή έστω με μια διαφορά που να σηκώνει διαμαρτυρίες, τα έχετε ρίξει στους διαιτητές(των οποίων έχετε μάθει απ'έξω κι ανακατοτά τα ονόματα--ΕΛΕΟΣ).

Και δεδομένου πως όταν νικάτε η διαιτησία ειναι 50-50(ή πάλι υπερ του ΠΑΟ) σας ρωτάω:
Θέλετε να μας πείτε πως ο ΟΣΦΠ έπρεπε τα τελευταία χρόνια να έχει κερδίσει το 90% των ντέρμπυ???"

Ποιος σου είπε πως πιστεύω πως κάθε φορά που χάνει ο ΟΣΦΠ με λιγότερους από 10 πόντους φταίει η διαιτησία?
Zoys
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 20:40 ) *

Είμαστε κομπλεξικοί ολυμπιακοί η διαιτησία ήταν πάντοτε δίκαια, ποτέ δεν αδίκησε τον Ολυμπιακό, οι Γιαννακόπουλοι δεν ελέγχουν το παρασκήνιο, τα έξι ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού χαρίζουν στην ομάδα σου και στον προπονητή της αιώνια ασυλία και οποιαδήποτε τύπου κατηγορία προς αυτήν κρίνεται ως κακούργημα.

Νομίζω ότι πήρες την απάντηση που θα ήθελες να ακούσεις.
Nuntius
QUOTE (desdenova13 @ Mar 13 2012, 20:42 ) *
Η ουσία είναι πως εγώ πιστεύω πως τα σφυρίγματα που παίρνει ο ΠΑΟ είναι πολύ λιγότερα από όσα πιστεύεις εσύ. (Ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα).

Που ξέρεις πόσα σφυρίγματα πιστεύω εγώ πως παίρνει ο ΠΑΟ ούτως ώστε να τα συγκρίνεις με αυτά που πιστεύεις εσύ?
desdenova13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:47 ) *
Που ξέρεις πόσα σφυρίγματα πιστεύω εγώ πως παίρνει ο ΠΑΟ ούτως ώστε να τα συγκρίνεις με αυτά που πιστεύεις εσύ?

Είπα τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Τώρα για το πόσα μιλάμε για μία γενικότερη αίσθηση. Πάντως περισσότερα από όσα πιστεύω εγώ (φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι αναλωνόμαστε σε μία ατέρμονη συζήτηση).

QUOTE(Zoys @ Mar 13 2012, 20:46 ) *
Είμαστε κομπλεξικοί ολυμπιακοί η διαιτησία ήταν πάντοτε δίκαια, ποτέ δεν αδίκησε τον Ολυμπιακό, οι Γιαννακόπουλοι δεν ελέγχουν το παρασκήνιο, τα έξι ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού χαρίζουν στην ομάδα σου και στον προπονητή της αιώνια ασυλία και οποιαδήποτε τύπου κατηγορία προς αυτήν κρίνεται ως κακούργημα.

Επιτέλους ένας ολυμπιακός που είδε την αλήθεια! smiley.gif
Teo 13
QUOTE(Zoys @ Mar 13 2012, 20:46 ) *

Μόνο τέτοια απάντηση δεν ήθελα να δω, πίστεψέ με...

QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 20:44 ) *
Ποιος σου είπε πως πιστεύω πως κάθε φορά που χάνει ο ΟΣΦΠ με λιγότερους από 10 πόντους φταίει η διαιτησία?

Για πες μου ποιές νίκες του ΠΑΟ θεωρείς άδικες?
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα είναι από παιχνίδια τελικών, όλες.
kseplenhs
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 20:59 ) *
Μόνο τέτοια απάντηση δεν ήθελα να δω, πίστεψέ με...

μπορεί να ήθελες να τη δώσεις όμως και να σε έβγαλε απο τον κόπο
plo koon
Ας πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει στο αν του αρέσει η όχι να φλοπάρουν οι παίκτες, στο αν πρέπει ή όχι οι προπονητές να δίνουν τέτοιες εντολές, στο αν ή όχι πρέπει οι παίκτες και ο πάγκος να γκρινιάζει μετά από κάθε διαιτητική απόφαση, στο αν πρέπει να εκμεταλλευόμαστε ή όχι τα κενά των κανονισμών, κλπ κλπ κλπ αρκεί να υπάρχει συνέπεια σε αυτά που λέμε.

Με άλλα λόγια ο hood σε συζήτηση στο τοπικ της διαιτησίας είπε ότι είναι skill το να μπορείς να κερδίζεις φαουλ. Οκ δεκτό. Εγώ από την άλλη δεν το μπορώ αυτό, και δεν το μπορώ τόσο στο Ναβάρο όσο και στον Σπανούλη όσο και στον Τεόντοσιτς . Δεκτή και αυτή η αντιμετώπιση. Αλλά το να θεωρούμε τον Ναβάρο θεατρίνο και να μη λέμε " ε νταξει ψιλομαλακία του ΔΔ να πάρει έτσι ένα φάουλ στο τέλος" είναι υποκρισία και double standards. Καθαρά πράγματα...

Σε όλα αυτά που λέω βέβαια πρακτικά δεν αλλάζει κάτι. Δλδ ο ΠΑΟ κέρδισε το τρόπαιο και δεν θα του το πάρει κανείς πίσω (και γενικά πιστεύω ότι και το φάουλ να μην έπαιρνε πάλι θα χάναμε). Ωστόσο, για μένα θα ήταν ωραίο κάποιος που υποστηρίζει ΠΑΟ και δεν του άρεσαν πχ οι θεατρινισμοί του Τεο, να πει "οκ στη φάση στο τέλος ο αρχηγός το παράκανε"

Τέλος ένα άλλο παράδειγμα. Βλέπουμε τώρα τον Αγγέλου να γκρινιάζει για την διαιτησία*.Προσωπικά το θεωρώ λάθος γιατί δεν έγινε και τίποτα τρομερό. Ωστόσο, λάθος θεωρησα και τη διαμαρτηρία του Ομπράντοβιτς στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο οποίο επίσης δεν έγινε σφαγή, απλά σφυρίχτηκε ένα 55-45 έδρας (προσωπική άποψη). Τα χώνεις λοιπόν στον Αγγέλου? Μια χαρά μαζί σου. Μην μου λες όμως ότι ο Ομπράντοβιτς έκανε καλά που μίλαγε για διαιτησία μετά από το ΣΕΦ.... Αυτά

*Γνώμη μου είναι ότι η διαιτησία ποσοτικά σφύριξε σωστά (δεν ευννόησε κάποιον δίνοντας του παραπάνω σφυρίγματα από όσο άξιζε), αλλά για μένα σφύριξε λάθος καθώς έπαιρνε κάθε φορά το μέρος της ομάδας που κυνηγούσε.
Teo 13
QUOTE(kseplenhs @ Mar 13 2012, 21:03 ) *
μπορεί να ήθελες να τη δώσεις όμως και να σε έβγαλε απο τον κόπο

Nope.
Nuntius
QUOTE (desdenova13 @ Mar 13 2012, 20:53 ) *
Είπα τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Τώρα για το πόσα μιλάμε για μία γενικότερη αίσθηση. Πάντως περισσότερα από όσα πιστεύω εγώ (φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι αναλωνόμαστε σε μία ατέρμονη συζήτηση).

Αναλωνόμαστε σε μια ατέρμονη συζήτηση γιατί προσπαθείς να υποθέσεις τις απόψεις μου πάνω στο θέμα βάσει του γεγονότος πως υποστηρίζω τον Ολυμπιακό.

Δεν έχουν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού την ίδια άποψη. Όπως δεν έχουν και όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την ίδια άποψη. Γενικά, όλοι είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και οι απόψεις μας δεν θα έπρεπε να επηρεάζονται και να αλλάζουν ανάλογα με ποιον σύλλογο υποστηρίζουμε.

Αλλά για να απαντήσω και στην ερώτηση που κάνεις.

Είναι δεδομένο πως σε έναν αγώνα μπάσκετ ο διαιτητής θα δώσει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας στον ισχυρότερο. Είναι λογικό. Γίνεται παντού. Είναι κάτι που το αναμένω και δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση ή έκπληξη. Μπορεί προσωπικά να μην το έκανα αν ήμουν διαιτητής αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι (άλλωστε δεν είμαι διαιτητής). Δεν είναι κάτι για το οποίο διαμαρτύρομαι, πάντως.

Παράδειγμα από το NBA. Θεωρώ απόλυτα λογικό σε έναν αγώνα μεταξύ Miami Heat και Indiana Pacers να πάρουν περισσότερα σφυρίγματα οι Heat (ειδικά μέσα στο Μαιάμι). Αντίστοιχα, θεωρώ απόλυτα λογικό σε έναν αγώνα μεταξύ Los Angeles Lakers και Indiana Pacers να πάρουν περισσότερα σφυρίγματα οι Lakers (ειδικά μεσα στο Los Angeles).

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Όταν αυτά τα παραπάνω σφυρίγματα ξεπερνούν τα όρια του λογικού και του φυσιολογικού. Δεν με πείραξαν δηλαδή τα superstar calls στον Kobe ή στον Wade. Αυτά τα περίμενα. Αυτό που με πείραξε ήταν πως στον αγώνα με τους Lakers δεν τους είχε σφυριχθεί ούτε ένα φάουλ στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Αυτό το θεωρώ αφύσικο. Όπως αφύσικο θεωρώ και στον αγώνα με τους Heat στο 4ο δωδεκάλεπτο να πηγαίνουν στην γραμμή των βολών πριν καν συμπληρωθούν τα 2 πρώτα λεπτά του δωδεκαλέπτου. Δεν μου φαίνεται λογικό να γίνονται 5 φάουλ από το 10:57 έως το 10:14. Πως να το κάνουμε δηλαδή?

Για να γυρίσουμε στα της Ελλάδας τώρα. Δεν θεωρώ πως έχει γίνει κάτι εκτός του λογικού σε αγώνες μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ φέτος.

Γι' αυτό λοιπόν και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προδικάζεις την άποψη μου και να πεις πως διαφωνούμε στην ουσία.
Manu7
Αυτο το ρημαδιασμενο το δασος δεν θα το βρω ποτε μου τελικα...

Ντιπ στραβος ειμαι και δεν υπαρχει κ μαρουλι ρε φιλε τωρα με την κριση να αγορασω κανα ζευγαρι γυαλια μπας κ το δω...

Ουτε 6 ευρωπαικα να ανταλλαξω σε ειδος εστω ρε αδερφε!!Γιατι με 1 παλι σφιχτος θα ειμαι...

ΥΓ:Μιλαμε για χιουμορ οχι αστεια...tongue.gif
Nuntius
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 21:03 ) *
Για πες μου ποιές νίκες του ΠΑΟ θεωρείς άδικες?
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα είναι από παιχνίδια τελικών, όλες.

Ο 3ος τελικός πρόπερσι.
Teo 13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 21:30 ) *
Ο 3ος τελικός πρόπερσι.

Αφού έφταιγε η διαιτησία που χάσατε(οι Αγγελόπουλοι μάλιστα είπαν πως είναι οι ηθικοί πρωταθλητές) γιατί "φύγατε" τον Γιαννάκη?!?!?!

Κανένας δεν είπε πως ο ΠΑΟ δεν ευνοήθηκε, αλλά το ότι οι διαιτητές πήραν το μάτς είναι παραμύθι και η καραμέλα όσων δεν ξέρουν απο μπάσκετ.
Στο οτι δεν μπορούσατε να περάσετε το κέντρο και κάνατε σούτ στα 2 δεύτερα ή σας έμενε η μπαλα στα χέρια, έφταιγαν οι διαιτητές???

'Εχει γίνει τόσος λόγος από πλευράς Ολυμπιακών για το ματς που θα νομίζει κανείς ότι δεν υπήρχε κανένα σφύριγμα υπέρ του ΟΣΦΠ.

Επίσης, νομίζετε ότι επείδη εμείς συνήθως δεν μιλάμε για τους διαιτητές, οτι δεν μας αδικούν ποτε?
Οι διαιτητες παίζουν πάντα έδρα, όχι μόνο στο ΟΑΚΑ.
Το 2009 ας πούμε, στο ματς του ΣΕΦ στην κανονικη περίοδο, μας ειχατε νικήσει με καλάθη του Βασιλόπουλου στο οποίο έκανε βήματα.
Απ'ότι θυμάσε πήρατε το πλεονέκτημα έδρας εκείνη τη χρονιά.
Αλλά πόσοι το θυμούνται αυτο...?!

Αν ψάξουμε θα βρούμε κι εμείς λαθάκια που έγιναν κατά μας.
Ο ΠΑΟ ήταν καλύτερη ομάδα όλες τις χρονιές.
damian
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 21:47 ) *
Αφού έφταιγε η διαιτησία που χάσατε(οι Αγγελόπουλοι μάλιστα είπαν πως είναι οι ηθικοί πρωταθλητές) γιατί "φύγατε" τον Γιαννάκη?!?!?!

Κανένας δεν είπε πως ο ΠΑΟ δεν ευνοήθηκε, αλλά το ότι οι διαιτητές πήραν το μάτς είναι παραμύθι και η καραμέλα όσων δεν ξέρουν απο μπάσκετ.
Στο οτι δεν μπορούσατε να περάσετε το κέντρο και κάνατε σούτ στα 2 δεύτερα ή σας έμενε η μπαλα στα χέρια, έφταιγαν οι διαιτητές???

'Εχει γίνει τόσος λόγος από πλευράς Ολυμπιακών για το ματς που θα νομίζει κανείς ότι δεν υπήρχε κανένα σφύριγμα υπέρ του ΟΣΦΠ.

Επίσης, νομίζετε ότι επείδη εμείς συνήθως δεν μιλάμε για τους διαιτητές, οτι δεν μας αδικούν ποτε?
Το 2009 ας πούμε, στο ματς του ΣΕΦ στην κανονικη περίοδο, μας ειχατε νικήσει με καλάθη του Βασιλόπουλου στο οποίο έκανε βήματα.

Σοβαρά τώρα, το έχεις δει το παιχνίδι?
Teo 13
QUOTE(damian @ Mar 13 2012, 21:49 ) *
Σοβαρά τώρα, το έχεις δει το παιχνίδι?

Ναί.
Και να μην ξεχνάμε πως ήταν ΤΡΙΤΟΣ τελικός.
lamar
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 21:47 ) *

Ειναι γνωστο αλλωστε, οι Ολυμπιακοι σε καθε καλαθι φωναζουμε γκολ και καθε αιφνιδιασμο, οφσαιντ!!!
Nuntius
Αφού έφταιγε η διαιτησία που χάσατε(οι Αγγελόπουλοι μάλιστα είπαν πως είναι οι ηθικοί πρωταθλητές) γιατί "φύγατε" τον Γιαννάκη?!?!?!(1)

Κανένας δεν είπε πως ο ΠΑΟ δεν ευνοήθηκε, αλλά το ότι οι διαιτητές πήραν το μάτς είναι παραμύθι και η καραμέλα όσων δεν ξέρουν απο μπάσκετ.(2)
Στο οτι δεν μπορούσατε να περάσετε το κέντρο και κάνατε σούτ στα 2 δεύτερα ή σας έμενε η μπαλα στα χέρια, έφταιγαν οι διαιτητές???(3)

Επίσης, νομίζετε ότι επείδη εμείς συνήθως δεν μιλάμε για τους διαιτητές, οτι δεν μας αδικούν ποτε?(4)
Αλλά πόσοι το θυμούνται αυτο...?!(5)

(6)

Αρίθμησα τις ερωτήσεις σου για να απαντήσω μία-μία πριν πάω σε μια δουλειά που έχω.

1) Γιατί ο Γιαννάκης δεν κατάφερε να επιβάλει πειθαρχεία στην ομάδα.

2) Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το "όσων δεν ξέρουν απο μπάσκετ". Δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάποιος είπε πως ο ΠΑΟ δεν ευνοήθηκε. Δεν έγραφα σε αυτό το forum τότε και δεν έχω κάνει και την προσπάθεια να βρω post από εκείνη την περίοδο. Φαντάζομαι πως υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟ σε αυτό το forum που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν πως ο ΠΑΟ ευνοήθηκε στο συγκεκριμένο αγώνα. Θα προτιμούσα να το έλεγαν όλοι αυτό αλλά είναι δεδομένο πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες απόψεις.

3) Οι διαιτητές έφταιγαν όταν υπήρχε ανισορροπία μεταξύ των σφυριγμάτων στις πλευρές του παρκέ. Δεν είναι λογικό να σφυράς ένα πράγματα στην μία πλευρά του παρκέ και την ίδια επαφή να μην την σφυράς στην επόμενη φάση. Όταν ένας παίκτης γνωρίζει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να σφυριχθεί κάτι σε ένα drive τότε δεν έχει λόγο να το επιχείρησει. Γιατί να το κάνει άλλωστε? Έχει κάποιο λόγο να ρισκάρει τραυματισμό χωρίς λόγο? Η αμέσως επόμενη επιλογή λοιπόν είναι να σουτάρει με το που είναι ελεύθερος (πριν προλάβουν δηλαδή να τον σταματήσουν αντικανονικά).

4) Όλοι μιλάνε για διαιτητές. Και οι δύο πλευρές. Ο ΠΑΟ μιλάει λιγότερο διότι απλά έχει λιγότερα σφυρίγματα εναντίων του. Γενικά, ο ισχυρότερος σπάνια μιλάει για διαιτησία. Δεν έχει κάποιο λόγο να το κάνει άλλωστε.

5) Θα συμφωνήσω πως οι διαιτητές παίζουν πάντα έδρα. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση μεταξύ των δύο εδρών. Όταν δηλαδή στην μια έδρα παίζεις 90 - 10 ή 80 - 20 και στην άλλη παίζεις 55 - 45 ή 60 - 40. Ή θα παίζεις και τις δύο έδρες στα 90 - 10 ή και τις δύο στο 60 - 40. You cannot have it both ways.

6) Ως οπαδός του ΠΑΟ έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις πως ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος όλες τις χρονιές. Απλά μην θεωρείς πως αυτή σου η άποψη είναι μια αντικειμενική αλήθεια. Είναι απλά η άποψη σου. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το παρόν.
damian
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 21:53 ) *
Ναί.
Και να μην ξεχνάμε πως ήταν ΤΡΙΤΟΣ τελικός.

Αυτό που παίζει ρόλο?
j-kidd13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 22:11 ) *
2) Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το "όσων δεν ξέρουν απο μπάσκετ". Δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάποιος είπε πως ο ΠΑΟ δεν ευνοήθηκε. Δεν έγραφα σε αυτό το forum τότε και δεν έχω κάνει και την προσπάθεια να βρω post από εκείνη την περίοδο. Φαντάζομαι πως υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟ σε αυτό το forum που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν πως ο ΠΑΟ ευνοήθηκε στο συγκεκριμένο αγώνα. Θα προτιμούσα να το έλεγαν όλοι αυτό αλλά είναι δεδομένο πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες απόψεις.

Δεν νομιζω να βρεις φιλαθλο του Παναθηναικου που ασχολειται στοιχειωδως με το μπασκετ,που θα σου πει οτι σε αυτο το ματς δεν ευνοηθηκε ο Παναθηναικος.
Αλλο ευνοηθηκε ομως,αλλο σου γυρισε 14 ποντους σε λιγοτερο απο ενα δεκαλεπτο λογω διαιτησιας....
bbplayer
QUOTE (desdenova13 @ Mar 13 2012, 20:31 ) *

Παιδιά ξεφύγαμε λίγο...

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ts.1690492.html

O γνωστός Αγγέλου, όνομα και μη χωριό , που λέμε. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να διδάξει ήθος. Μα να μιλάει ο Αγγέλου για προπονητική ντροπή, εντάξει τι να πω, μάλλον στον καθρέφτη του κοιταζόταν.

Αυτό πάντως που γράφει . " Φέτος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση παίζει με έναν διαφορετικό τρόπο". Δε νομίζω ότι ο Ιβκοβιτς και γενικά κάθε πετυχημένος προπονητής , θα κάτσει να κουβεντιάσει με τη διοίκηση το πώς θα παίξει. Κάτι άλλο θέλει να πει. Για τον Ιβκοβιτς μιλάμε όχι για το Ζούρο του 2000.

Σχετικά με την ανακοίνωση, μπορώ να πω ότι γενικώς τα mind games συνηθίζονται, τελικοί έρχονται άλλωστε no problem αλλά για κάτι που όντως να αξίζει τον κόπο και όχι για το fake που είπε , πώς το είπε και τι και πώς το εννοούσε ο Ομπράντοβιτς.

Και ολίγον από ΚΕΔ, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε smile.gif
Zoys
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 21:47 ) *

Ο ΠΑΟ ήταν καλύτερη ομάδα όλες τις χρονιές.[/font]

Πράγματι, ήταν βήματα λίγο πριν ξεκινήσει το λέι-απ ο Βασιλόπουλος, αλλά το πλεονέκτημα έδρας δεν το πήραμε εξ' αιτίας εκείνης της νίκης, αλλά των 3 ηττών του Παναθηναϊκού από Μαρούσι, Πανελλήνιο και ΠΑΟΚ.
Teo 13
QUOTE(Nuntius @ Mar 13 2012, 22:11 ) *
Αρίθμησα τις ερωτήσεις σου για να απαντήσω μία-μία πριν πάω σε μια δουλειά που έχω.

1) Γιατί ο Γιαννάκης δεν κατάφερε να επιβάλει πειθαρχεία στην ομάδα.

3) Οι διαιτητές έφταιγαν όταν υπήρχε ανισορροπία μεταξύ των σφυριγμάτων στις πλευρές του παρκέ. Δεν είναι λογικό να σφυράς ένα πράγματα στην μία πλευρά του παρκέ και την ίδια επαφή να μην την σφυράς στην επόμενη φάση. Όταν ένας παίκτης γνωρίζει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να σφυριχθεί κάτι σε ένα drive τότε δεν έχει λόγο να το επιχείρησει. Γιατί να το κάνει άλλωστε? Έχει κάποιο λόγο να ρισκάρει τραυματισμό χωρίς λόγο? Η αμέσως επόμενη επιλογή λοιπόν είναι να σουτάρει με το που είναι ελεύθερος (πριν προλάβουν δηλαδή να τον σταματήσουν αντικανονικά).

4) Όλοι μιλάνε για διαιτητές. Και οι δύο πλευρές. Ο ΠΑΟ μιλάει λιγότερο διότι απλά έχει λιγότερα σφυρίγματα εναντίων του. Γενικά, ο ισχυρότερος σπάνια μιλάει για διαιτησία. Δεν έχει κάποιο λόγο να το κάνει άλλωστε.

5) Θα συμφωνήσω πως οι διαιτητές παίζουν πάντα έδρα. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση μεταξύ των δύο εδρών. Όταν δηλαδή στην μια έδρα παίζεις 90 - 10 ή 80 - 20 και στην άλλη παίζεις 55 - 45 ή 60 - 40. Ή θα παίζεις και τις δύο έδρες στα 90 - 10 ή και τις δύο στο 60 - 40. You cannot have it both ways.

6) Ως οπαδός του ΠΑΟ έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις πως ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος όλες τις χρονιές. Απλά μην θεωρείς πως αυτή σου η άποψη είναι μια αντικειμενική αλήθεια. Είναι απλά η άποψη σου. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το παρόν.

1)Από τη στιγμή που "πήρε" αυτό που δεν μπόρεσαν τόσοι άλλοι όλα αυτά τα χρόνια δεν γίνεται να τον διώξεις. Δηλαδή "παίρνεις" πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και ρισκάρεις το πρωτάθλημα -ίσως- για άλλα τόσα χρόνια διώχνοντας τον αρχιτέκτονα του επιτεύγματος?!?!
Δεν βγάζει νόημα.

3)Δεν ξέρουμε αν υπήρχε ανισορροπία στα σφυρίγματα καθώς δεν μπουκάρανε οι παίχτες σας ούτε επιδίωκαν την επαφή.
Εμείς πως καταφέραμε να νικήσουμε και τον Αρτεάγκα το 2009? Είναι θέμα νοοτροπίας.
Επίτρεψέ μου να πιστεύω πως ο ΟΣΦΠ κλαίγεται τόσο πολύ που κάποιες φορές χάνει τα δίκια του.

4)Εγώ πιστεύω πως μιλάει λιγότερο γιατί με το παιχνίδι του νικάει και τους διαιτητές αν χρειαστεί. Μεγάλο πράγμα το "μέταλλο" μιας ομάδας".
Αλλά γενικά, φυσικά παίρνουμε περισσότερα σφυρίγματα από εσάς, είναι απόλυτα λογικό. Γίνεται παντού στον πλανήτη σε όλα τα σπόρ. Ο καλύτερος έχει και την μερίδα του λέοντος σε αυτό το θέμα.
Επίσης, γιατι νομίζεις πως είναι τόσο δύσκολο να "πέσει" μια αυτοκρατορία?
Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ καλύτερος του αντιπάλου σου για να τον ρήξεις και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την καλύτερη ΟΜΑΔΑ της Ευρώπης. Ίδιος προπονητής για 13 χρόνια, κορμός κλπ κλπ.

5)Όχι, η διαφορά δεν είναι τόση όση νομίζεις.

6)Τα ίδια ισχύουν και για εσένα αλλά και για όλους.
Nuntius
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 13 2012, 22:20 ) *
Δεν νομιζω να βρεις φιλαθλο του Παναθηναικου που ασχολειται στοιχειωδως με το μπασκετ,που θα σου πει οτι σε αυτο το ματς δεν ευνοηθηκε ο Παναθηναικος.
Αλλο ευνοηθηκε ομως,αλλο σου γυρισε 14 ποντους σε λιγοτερο απο ενα δεκαλεπτο λογω διαιτησιας....

Είναι άλλο όμως να μην λες πως δεν ευνοήθηκες σε έναν αγώνα και άλλο να λες πως σε αυτόν τον αγώνα ευνοήθηκες.

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω πως ο Ολυμπιακός ευνοείται στο ποδόσφαιρο συνέχεια ή να σχολιάσω ένα σφύριγμα που πήρε ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να το πάρει.

Γι' αυτό λοιπόν και θα ήθελα παρόμοια αντιμετώπιση να έχουν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ που ξέρω πως έχουμε παρόμοιες απόψεις για το μπάσκετ (διότι σωστοί φίλαθλοι, κατά την γνώμη μου, υπάρχουν και στις δύο ομάδες). Βέβαια, δεν μπορώ (και ούτε θα έπρεπε) να υποδείξω σε κάποιον τι θα λέει και θα πιστεύει.

Απλά θα ήθελα να υπάρχει consistency από όσους περισσότερους γίνεται (γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιοι ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν το έχουν αυτό) και να μην αφήνουμε την οπαδική μας προτίμηση να θολώνει την κρίση μας.

Αυτά από εμένα. Πάω να φύγω τώρα γιατί ήδη έχω αργήσει tongue.gif
Teo 13
QUOTE(Zoys @ Mar 13 2012, 22:28 ) *
Πράγματι, ήταν βήματα λίγο πριν ξεκινήσει το λέι-απ ο Βασιλόπουλος, αλλά το πλεονέκτημα έδρας δεν το πήραμε εξ' αιτίας εκείνης της νίκης, αλλά των 3 ηττών του Παναθηναϊκού από Μαρούσι, Πανελλήνιο και ΠΑΟΚ.

Σωστό αλλά δεν παύει να είναι ένα παράδειγμα του ότι και ο ΠΑΟ αδικείται στο ΣΕΦ όπως ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ.
Όπως και να'χει όμως δεν νομίζω να θεωρείτε πως ούτε το 2009 αξίζαμε το πρωτάθλημα...?!

QUOTE(damian @ Mar 13 2012, 22:16 ) *
Αυτό που παίζει ρόλο?

Στο ότι δεν σας στέρησε κανένας τον τίτλο, μιας και ήταν 3ος και όχι 5ος τελικός.
Δεν πιστεύω να μην έχεις ακούσει Ολυμπιακούς να λένε κατι τέτοιο??
Εκτός αν δεν ζεις στην Ελλάδα...
lamar
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 22:35 ) *
Εμείς πως καταφέραμε να νικήσουμε και τον Αρτεάγκα το 2009? Είναι θέμα νοοτροπίας.

Με τον Αρτεαγκα εχασες μια διαφορα 20 ποντων μεσα σε ενα ημιχρονο, και κερδισες για ενα σουτ που μπηκε και βγηκε η μπαλα απο το καλαθι, απο τον Σισκαουσκας!!! Για ποια νοοτροπια μιλας? Θα σου πω κατι που για σενα μπορει να ειναι αδιανοητο, αλλα ισχυει!!! Υπαρχουν και Ολυμπιακοι που ξερουν απο μπασκετ...
Zoys
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 22:42 ) *
Στο ότι δεν σας στέρησε κανένας τον τίτλο, μιας και ήταν 3ος και όχι 5ος τελικός.
Δεν πιστεύω να μην έχεις ακούσει Ολυμπιακούς να λένε κατι τέτοιο??
Εκτός αν δεν ζεις στην Ελλάδα...

Δηλαδή μόνο εάν συμβούν διαιτητικά λάθη στον τελευταίο τελικό μιας σειράς μπορεί να θεωρηθεί κλοπή τίτλου κατά τη γνώμη σου; Αν γίνουν διαιτητικά όργια σε κάποιο άλλο ματς της σειράς δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι του στερήθηκε ο τίτλος; wink.gif
Teo 13
QUOTE(lamar @ Mar 13 2012, 22:49 ) *
Με τον Αρτεαγκα εχασες μια διαφορα 20 ποντων μεσα σε ενα ημιχρονο, και κερδισες για ενα σουτ που μπηκε και βγημε η μπαλα απο τον Σισκαουσκας!!! Για ποια νοοτροπια μιλας? Θα σου πω κατι που για σενα μπορει να ειναι αδιανοητο, αλλα ισχυει!!! Υπαρχουν και Ολυμπιακοι που ξερουν απο μπασκετ...

Το θέμα είναι ότι κέρδισα και κυρίως οτι δεν τα παράτησα.
Ενώ εσείς όχι μόνο τα παρατήσατε αλλά από το +15 πήγατε στο -11 μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Επίσης, με τον τρόπο που διαμαρτήρεστε χάνετε κάθε δίκιο που ίσως έχετε.
Εμείς δεν κατηγορήσαμε τον Αρτεάγκα για το 17-0 που μας έκανε η ΤΣΣΚΑ, αλλά για κάποια σφυρίγματα όταν το σκόρ ήταν πλέον κοντά.
Εσείς από την άλλη, κατηγορείτε τους διαιτητές οτι σας έσφαζαν, σαν πετσόκοβαν ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, επί 12-13 λεπτά.
Αυτά είναι αστεία πράγματα.

Η καλύτερη ομάδα πάντα θα παίρνει τα παραπάνω σφυρίγματα και καλό θα είναι να το καταλάβετε.
Τώρα αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε ως πάτημα για γκρίνια και καλά δικαιολογημένη, τι να πώ, πραγματικά, προβλημά σας.

Με τέτοια νοοτροπία, οι Αγγελόπουλοι θα χάσουν πολλά εκατομμύρια ακόμα.
rakos

εσυ θυμασαι τι εγινε μετα στο πρωτο τελικο του 2009;
τι να το κανω το πλεονεκτημα εδρας οταν μετα ερχονται τα κομαντα απο το πρωτο παιχνιδι και σπανε την εδρα με το ετσι θελω;

γιατι ο Ολυμπιακος τις 2 φορες που εχει παρει το πλεονεκτημα εδρας τα τελευταια χρονια, να αντιμετωπιζει 50-50 (λεμε τωρα..) διαιτησια μεσα στο ΣΕΦ ενω οταν εχει ο Παναθηναικος το πλεονεκτημα να του δινεται η βοηθεια οποτε τη χρειαζεται προκειμενου να διατηρησει την εδρα του;
Teo 13
QUOTE(Zoys @ Mar 13 2012, 22:53 ) *
Δηλαδή μόνο εάν συμβούν διαιτητικά λάθη στον τελευταίο τελικό μιας σειράς μπορεί να θεωρηθεί κλοπή τίτλου κατά τη γνώμη σου; Αν γίνουν διαιτητικά όργια σε κάποιο άλλο ματς της σειράς δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι του στερήθηκε ο τίτλος; wink.gif

Όχι, γιατι πολύ απλά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στα επόμενα/ο ματς.
Είναι πολύ απλό.

Αυτό που μπορείς να πείς είναι ότι σου στέρησαν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διεκδικήσεις -με καλύτερες πιθανότητες- τον τίτλο.

QUOTE(rakos @ Mar 13 2012, 22:58 ) *
εσυ θυμασαι τι εγινε μετα στο πρωτο τελικο του 2009;
τι να το κανω το πλεονεκτημα εδρας οταν μετα ερχονται τα κομαντα απο το πρωτο παιχνιδι και σπανε την εδρα με το ετσι θελω;

γιατι ο Ολυμπιακος τις 2 φορες που εχει παρει το πλεονεκτημα εδρας τα τελευταια χρονια, να αντιμετωπιζει 50-50 (λεμε τωρα..) διαιτησια μεσα στο ΣΕΦ ενω οταν εχει ο Παναθηναικος το πλεονεκτημα να του δινεται η βοηθεια οποτε τη χρειαζεται προκειμενου να διατηρησει την εδρα του;

Ώπα, κάτσε, μου λές ότι ο ΠΑΟ το 2009 έσπασε χάρη στους διαιτητές την έδρα σας?!?!?!
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε τώρα?
Σε παρακαλώ...
rakos
QUOTE (Teo 13 @ Mar 13 2012, 23:03 ) *
Ώπα, κάτσε, μου λές ότι ο ΠΑΟ το 2009 έσπασε χάρη στους διαιτητές την έδρα σας?!?!?!
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε τώρα?
Σε παρακαλώ...

http://www.youtube.com/watch?v=U5CazALebNY...mp;feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=gCB9evPJui4

αλλα εγω σου λεω οτι δεν ηταν σφαγη και ηταν 50-50 η διατησια σ αυτο το ματς
σε ξαναρωταω λοιπον

γιατι οταν εχει ο ολυμπιακος το πλεονεκτημα εδρας πρεπει να αντιμετωπιζει 50-50 (λεμε τωρα..) διαιτησιες μεσα στο ΣΕΦ, ενω οταν εχεις εσυ το πλεονεκτημα να σου δινουν βοηθειες οποτε χρειαστεις προκειμενου να μη σπασει η εδρα;
lamar
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 22:58 ) *
Το θέμα είναι ότι κέρδισα και κυρίως οτι δεν τα παράτησα.

Οταν εχασες 20 ποντους διαφορα σε ενα ημιχρονο, και εχεις κερδισει για ενα αστοχο του αντιπαλου, που αν εμπαινε επαιρνε ο αντιπαλος του ευρωπαικο, ειναι θεμα νοοτροπιας??? Εγω αυτο ρωταω. Απλουστατη ερωτηση σε πολυ απλα ελληνικα.
Teo 13
QUOTE(rakos @ Mar 13 2012, 23:06 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=U5CazALebNY...mp;feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=gCB9evPJui4

αλλα εγω σου λεω οτι δεν ηταν σφαγη και ηταν 50-50 η διατησια σ αυτο το ματς
σε ξαναρωταω λοιπον

γιατι οταν εχει ο ολυμπιακος το πλεονεκτημα εδρας πρεπει να αντιμετωπιζει 50-50 (λεμε τωρα..) διαιτησιες μεσα στο ΣΕΦ, ενω οταν εχεις εσυ το πλεονεκτημα να σου δινουν βοηθειες οποτε χρειαστεις προκειμενου να μη σπασει η εδρα;

Απλά το ποσοστό στην έδρα μας είναι μεγαλύτερο γιατι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Τα είπαμε αυτα. Η καλύτερη ομάδα παίρνει τα πιο πολλά σφυρίγαμτα.
Στο ΣΕΦ είναι υπέρ σας η διαιτησλια ΠΑΝΤΑ.

Όσο για τα βίντεο σου(το πρώτο έβαλα να δω τί είναι και όπως καταλαβαίνεις δεν το είδα και ούτε μπήκα στον κόπο να δω το δεύτερο), μπορείς να δείς και το αντίστοιχο του ΠΑΟ, όπου αν κάνεις την αφαίρεση(πόσες φορές ευνοήθηκε ο καθένας) θα καταληξεις σε αυτό που σου είπα, απλά πήραμε τα σφυρίγματα που πάντα παίρνουν οι μεγάλες ομάδες.
Αλλά είναι γελείο να ασχολείσαι με τέτοια βίντεο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.