Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καλύτερος ξένος πλέι μέικερ στην Α1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
j-kidd13
Σκεφτόμουν πριν μέρες οτι ο Παναθηναικός έχει φέρει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικούς παίχτες για την θέση 1 όπως Σάρας,Κάτας,Μουλαομέροβιτς,ΜακΝτόναλντ κλπ...Μετά θυμήθηκα και κάποιους παλιότερους που ήρθαν στην Α1 και είπα να κάνω ένα poll να δω και την γνώμη σας.Αναφέρομαι στα τελευταία 10-15 χρόνια.Εγω ξεχωρίζω Ζντόβτς και Σάρας,αλλα με ελάχιστο προβάδισμα επιλέγω τον Σάρας.(Πιθανόν να έχω ξεχάσει και κάποιους.....)
sarounas
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 8 2009, 20:57 ) *
Σκεφτόμουν πριν μέρες οτι ο Παναθηναικός έχει φέρει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικούς παίχτες για την θέση 1 όπως Σάρας,Κάτας,Μουλαομέροβιτς,ΜακΝτόναλντ κλπ...Μετά θυμήθηκα και κάποιους παλιότερους που ήρθαν στην Α1 και είπα να κάνω ένα poll να δω και την γνώμη σας.Αναφέρομαι στα τελευταία 10-15 χρόνια.Εγω ξεχωρίζω Ζντόβτς και Σάρας,αλλα με ελάχιστο προβάδισμα επιλέγω τον Σάρας.(Πιθανόν να έχω ξεχάσει και κάποιους.....)

εγώ από το 94 και πέρα που λες, θα έβαζα πρώτη 10άδα κατά σειρά
Σάρας
Ρίβερς
Ντίνκινς
Ζντοβτς
Έντνι
Σόλομον
Χόλντεν
Φράνκι Κινγκ
Τόνι Ουάιτ
Μπλάκνει

και σαν μεγαλύτερη απογοήτευση τον Γκάρι Γκραντ

ξέχασα και τον Μούλα τον βάζω κάτα από τον Κινγκ...
a bullet for your head
QUOTE(sarounas @ Jan 8 2009, 21:08 ) *
εγώ από το 94 και πέρα που λες, θα έβαζα πρώτη 10άδα κατά σειρά
Σάρας
Ρίβερς
Ντίνκινς
Ζντοβτς
Έντνι
Σόλομον
Χόλντεν
Φράνκι Κινγκ
Τόνι Ουάιτ
Μπλάκνει

και σαν μεγαλύτερη απογοήτευση τον Γκάρι Γκραντ

ξέχασα και τον Μούλα τον βάζω κάτα από τον Κινγκ...

Χωρις να ειμαι και σιγουρος,ομως νομιζω οτι ο Τονι Ουαιτ ηταν πριν το 94'.
Μιας και ο φιλος που ανοιξε το τοπικ το οριοθετησε χρονικα στην τελευταια 15ετια,θα αναφερω και μερικους που μου ερχονται τωρα στο μυαλο:
Τιτ Σοκ,Βασιλι Καρασεφ,Σεργκει Μπαζαρεβιτς,Ζντραντκο Ραντουλοβιτς,Σκοτ Σκαιλς,Σειν Χιλλ,Ρασαρντ Ραιτ,Κικι Κλαρκ.
Στην ψηφοφορια θα ψηφισω τον Γιουρι Ζντοβτς..τον πιο υποτιμημενο και ''σουπερ χαμαλη πολυτελειας'' σταρ της παλαι ποτε ενωμενης Γιουγκοσλαβιας.
Το δικο μου top 5:
1.Γιουρι Ζντοβτς
2.Νταμιρ Μουλαομεροβιτς
3.Αριελ ΜακΝτοναλντ
4.Οντετ Κατας
5.Ντειβιντ Ριβερς
sarounas
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 8 2009, 22:08 ) *
Χωρις να ειμαι και σιγουρος,ομως νομιζω οτι ο Τονι Ουαιτ ηταν πριν το 94'.

είναι εντός 15ετίας
αν θυμάμαι καλά το 1993-94 ήταν στην ΑΕΚ, στον Άρη πήγε το 1994-95 και την άλλη σεζόν πήγε στου Παπάγου
a bullet for your head
QUOTE(sarounas @ Jan 8 2009, 22:27 ) *
είναι εντός 15ετίας
αν θυμάμαι καλά το 1993-94 ήταν στην ΑΕΚ, στον Άρη πήγε το 1994-95 και την άλλη σεζόν πήγε στου Παπάγου

Επαιξε Παπαγου?Δεν το θυμομουν καθολου..
ΟΚ
Ginobili
Μπάιρον Ντίνκινς με κλειστά τα μάτια!!! Εξαιρετικός πασέρ,εξαιρετικός οργανωτής,πάρα πολύ καλός σκόρερ.Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω το νικητήριο του καλάθι στην Λουμπλιάνα...κάνοντας την ανατροπή από το -18...
captain charisma
ημουν μεταξυ μουλα και φρανκι κινγκ αλλα τελικα ψηφισα κινγκ με μικρη διαφορα γιατι ηταν απ τους καλυτερους ξενους πλειμεκερ που περασαν απ το ελληνικο πρωταθλημα. επισης με το παοκ εκανε πολυ καλη χρονια και πηρε και το κυπελλο ελλαδος το τελευταιο τροπαιο για την ομαδα μεχρι στιγμης

επισης για το γκαρι γκραντ που αναφερθηκε πιο πανω ενα παιδι δεν νομιζω πως ηταν απογοητευση γιατι οσο επαιξε ηταν πολυ καλος.αλλα ειχε ενα σοβαρο τραυματισμο και δεν προλαβε να τελειωσει ολη τη χρονια
Green Warrior
Με κριτήρια την συνολική πορεία τους στο μπάσκετ, την παρουσία τους στην Α1 αλλά και τον προσωπικό θαυμασμό για την μεγάλη των πλάβι σχολή icon_drunk.gif ψηφίζω τον Ζντοβτς με δεύτερο τον Μουλαομέροβιτς

Πάρτε και δύο βιντεάκια με Γιούρι...

http://www.youtube.com/watch?v=EQydq0FZMRA

http://www.youtube.com/watch?v=dSOFOL-qh84
a bullet for your head
QUOTE(Green Warrior @ Jan 17 2009, 10:03 ) *
Με κριτήρια την συνολική πορεία τους στο μπάσκετ, την παρουσία τους στην Α1 αλλά και τον προσωπικό θαυμασμό για την μεγάλη των πλάβι σχολή icon_drunk.gif ψηφίζω τον Ζντοβτς με δεύτερο τον Μουλαομέροβιτς

Πάρτε και δύο βιντεάκια με Γιούρι...

http://www.youtube.com/watch?v=EQydq0FZMRA

http://www.youtube.com/watch?v=dSOFOL-qh84

Και γω τους Ζντοβτς κ Μουλα ψηφισα στις 2 πρωτες θεσεις..
Στο βιντεακι,ειχα χρονια να δω το πως ειχε εκθεσει τον Γιαννακη των final 4 με τον Αρη...τι κλεψιματα,τι ταπες..μετα βιας κατεβαζε την μπαλα..
Προσωπικα,δεν εχω ξαναδει καλυτερο αμυντικο απ τον Ζντοβτς..στο μουντομπασκετ του 90',ειχε ''σβησει'' τον πολυδιαφημισμενο Κενι Αντερσον του Τζορτζια Τεκ..
Εντωμεταξυ ηταν κ πολυ ποιοτικος παικτης..καταπληκτικος σουτερ,εξοχος οργανωτης κ πασερ,ψηλος ασος για την εποχη του,παικτης ομαδας και πολυ καλο παιδι.
Ο Μουλα,αν δεν ειχε τοσους τραυματισμους στην καριερα του,θα βρισκοταν στο πανθεον των ποιντ-γκαρντ..
Κατα την γνωμη μου,ο καλυτερος στο ''διαβασμα'' του pick n'roll..τι Σαρας κ Παπαλουκας..
Εκρηκτικη κ ηγετικη προσωπικοτητα,φοβερος σκορερ κ σουτερ,σουπερ πασερ,που στα καλα του κ οταν εβρισκε τον ρυθμο του,ηταν απλα ασταματητος..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.