Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το topic μας έφτασε αισίως τα 450 και έχει ξεπεράσει πολύ πιο παλιά topics απτο δικό μας και με μεγαλύτερη ευρύτητα.Επίσης να πω ότι αν εξαιρέσεις ελάχιστα Post,η κουβέντα είναι καθαρά μπασκετική και full ενημερωτική.Άντε και 1ο topic
basket11
Jul 4 2008, 16:13
Ρε παιδιά πολύ με Λεχαινά ασχολείστε. Εκεί είναι τελειωμένη υπόθεση. Η άνοδος είναι σίγουρη. Όπως σίγουρη ειναι η άνοδος για Ολύμπια και για Πύργο '99. Για τη ΓΕΠ πείτε τίποτα. Μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει ανάμεσα σε Απολλωνιάδα, ΕΑΠ και Εσπερο; Ποιος είναι φαβορι κατά τη γνώμη σας για Α1 ΕΣΚΑΗ;
QUOTE(basket11 @ Jul 4 2008, 17:13 )
Ρε παιδιά πολύ με Λεχαινά ασχολείστε. Εκεί είναι τελειωμένη υπόθεση. Η άνοδος είναι σίγουρη. Όπως σίγουρη ειναι η άνοδος για Ολύμπια και για Πύργο '99. Για τη ΓΕΠ πείτε τίποτα. Μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει ανάμεσα σε Απολλωνιάδα, ΕΑΠ και Εσπερο; Ποιος είναι φαβορι κατά τη γνώμη σας για Α1 ΕΣΚΑΗ;
καλά δεν βλέπεις τι γράφουμε για μεταγραφές φαβορί κλπ.Τι να κάνει η ΓΕΠ αν μπει 5άδα θαναι έκπληξη
profitisilias9
Jul 4 2008, 16:16
QUOTE(kostas66 @ Jul 4 2008, 16:17 )
εμαθα στα λεχαινα θα δουλεουνε με προτυπα nba που εχουν αλλους προπονητες για αμυνα αλλος για επιθεση,εσεις θα εχετε αλλους πρπονητες στην προπονηση και αλλους στους αγωνες, μεγαλεια αντε και fbi
Και τι είμαι εγώ ρε φίλε ο συνήγορος του Δουκάκη; Ρώτα τον ίδιο!
profitisilias9
Jul 4 2008, 16:19
profitisilias9
Jul 4 2008, 16:22
Για μένα 1ο φαβορί είναι η Απολλωνιάδα. Έπονται Εσπερος και ΕΑΠ. Η ΓΕΠ θα συμπληρώσει την τετράδα.
chrispatra
Jul 4 2008, 21:58
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!
kostas66
Jul 5 2008, 13:46
QUOTE(Jabar @ Jul 5 2008, 10:48 )
μονο ο κουφωντινας της 17Ν λιπει απο την φωτογραφια
indian11
Jul 5 2008, 14:11
γεια χαρα.βλεπω πως το νουμερο 11 παιζει πολυ.και εμενα ειναι το αγαπημενο μου
φρεσκα νεα ο φανησ κολλιοπουλοσ προπονητησ του πατρεα.και θα φερει και παιχτεσ.
Ρεπορτάζ Μπάσκετ στην εφημερίδα Πελλοπόνησος 16/2/1983
Click to view attachmentΑναφορά στον αγώνα Πατρέας-Απολλωνιάδα 63-61.Με καλάθι στο τελ.δευτ.ενώ είχε ισοφαρίσει ο Μπερδέσης
12" πριν τη λήξη με βολές
Click to view attachmentΟι συνθέσεις και αναφορά στον αγώνα Αχιλλέας-Δάφνη 58-55
Click to view attachmentΗ Βαθμολογία της Α με υποβιβασμένο τον Εθνικό και πρώτο τον Πατρέα και οι 5 πρώτοι σκόρερ
Click to view attachmentΗ Βαθμολογία της Β και οι 10 πρώτοι σκόρερ
Click to view attachment
COMBE 10
Jul 5 2008, 15:54
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 01:02 )
ναι αλλα εκει που πηγε του φταχνουνε καινoyργια θεση trav fer , trav fer τα νερα, trav fer τις μπαλλες
Φιλε kostas66,
Κανεις λαθος μια και μοναδικη ειναι η θεση του δουκακη παλτο!τον πηρανε για τις κρυες μερες του χειμωνα για ζεσταινει του παικτες που θα παιζουν.................!
COMBE 10
Jul 5 2008, 16:01
QUOTE(basket11 @ Jul 5 2008, 02:13 )
Φιλε basket11,
Εχω μαθει τοσα χρονια οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.Ενταξει τα λεχαινα πηραν καλους παιχτες αυτο δεν λεει τιποτα απο μονο του οι απαντησεις θα δοθουν μεσα στο γηπεδο απο ολες τις ομαδες,για μην ξεχναμε οτι μια ομαδα δεν παιζει μονη της στο γηπεδο αλλα 5 εναντιον 5!Αλλα σιγουρα το υλικο τους εαν δουλευτει σωστα ειναι για να ανεβουν στην α2!
COMBE 10
Jul 5 2008, 16:12
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 02:22 )
Για μένα 1ο φαβορί είναι η Απολλωνιάδα. Έπονται Εσπερος και ΕΑΠ. Η ΓΕΠ θα συμπληρώσει την τετράδα. Σιγουρα profitilias9 το μονο σιγουρο εινα οτι θα σκοτωθουν οι τρεις ομαδες που ανεφερες ισως και η παναχαικη για την πρωτη θεση που δινει πλεονεκτημα στα μπαραζ ανοδου που θα γινουν φετος γιατι δεν βλεπω καποια ομαδα να εχει 5 βαθμους διαφορα απο την δευτερη για να ανεβει απευθειας στην γ εθνικη!Οποτε φετος μαλλον θα δουμε καλα παιχνιδια στην α1 τουλαχιστον!
kostas66
Jul 5 2008, 18:54
QUOTE(COMBE 10 @ Jul 5 2008, 13:54 )
Φιλε kostas66,
Κανεις λαθος μια και μοναδικη ειναι η θεση του δουκακη παλτο!τον πηρανε για τις κρυες μερες του χειμωνα για ζεσταινει του παικτες που θα παιζουν.................!
εχει παει και το βαρελι το πετρελαιο 150$ που να αναψεις καλοριφερ
profitisilias9
Jul 5 2008, 19:50
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 19:54 )
εχει παει και το βαρελι το πετρελαιο 150$ που να αναψεις καλοριφερ
Το παιδί (Δουκάκης) δεν κάνει για καμμία εργασία. Στον Πρ.Ηλία τον είχαμε για τα νερά! Παλτό, ολκής! Είναι μέχρι να τον πάρουνε χαμπάρι εκεί στα Λεχαινά και να τον στείλουν άκλαφτο.
profitisilias9
Jul 5 2008, 19:59
kostas66
Jul 5 2008, 19:59
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 17:50 )
Το παιδί (Δουκάκης) δεν κάνει για καμμία εργασία. Στον Πρ.Ηλία τον είχαμε για τα νερά! Παλτό, ολκής! Είναι μέχρι να τον πάρουνε χαμπάρι εκεί στα Λεχαινά και να τον στείλουν άκλαφτο. τοτε εκει κατω θα ειναι βασιλιας αμα ξερει απο νερα,ο καμπος ειναι γεματος απο μποστανια καρπουζια, και πατατες, συνεχεια χρειαζονται ποτισμα τον βλεπω να παιρνει συνταξη απο κει κατω
kostas66
Jul 5 2008, 20:09
QUOTE(COMBE 10 @ Jul 5 2008, 14:01 )
Φιλε basket11,
Εχω μαθει τοσα χρονια οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.Ενταξει τα λεχαινα πηραν καλους παιχτες αυτο δεν λεει τιποτα απο μονο του οι απαντησεις θα δοθουν μεσα στο γηπεδο απο ολες τις ομαδες,για μην ξεχναμε οτι μια ομαδα δεν παιζει μονη της στο γηπεδο αλλα 5 εναντιον 5!Αλλα σιγουρα το υλικο τους εαν δουλευτει σωστα ειναι για να ανεβουν στην α2!
κοιτα combe ολο το μυστικο στο υλικο ειναι το αμμοχαλικο αν το προσεξουν θα φτιαξουν χαρμανι οχι γιαΑ2 αλλα για μεγαλα πραγματα
profitisilias9
Jul 5 2008, 20:15
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 21:09 )
κοιτα combe ολο το μυστικο στο υλικο ειναι το αμμοχαλικο αν το προσεξουν θα φτιαξουν χαρμανι οχι γιαΑ2 αλλα για μεγαλα πραγματα
Ενταξει, παίζει ρόλο όμως και το τσιμέντο! ΑΓΕΤ Ηρακλής και πάσης Ελλάδος!
profitisilias9
Jul 5 2008, 20:19
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 20:59 )
τοτε εκει κατω θα ειναι βασιλιας αμα ξερει απο νερα,ο καμπος ειναι γεματος απο μποστανια καρπουζια, και πατατες, συνεχεια χρειαζονται ποτισμα τον βλεπω να παιρνει συνταξη απο κει κατω
Αυτός καλά, θα πάρει σύνταξη. Αλίμονο από εμάς που μας βλέπω να ζητιανεύουμε στην πλατεία Γεωργίου, και να παριστάνουμε τον Φωτόπουλο. ΑΟΟΟΟΟΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!
kostas66
Jul 5 2008, 20:28
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 18:19 )
Αυτός καλά, θα πάρει σύνταξη. Αλίμονο από εμάς που μας βλέπω να ζητιανεύουμε στην πλατεία Γεωργίου, και να παριστάνουμε τον Φωτόπουλο. ΑΟΟΟΟΟΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!! να πας αλλου να ζητιανεψεις την πλατεια γεωργιου την εχει παρει ο πανος για την μετα γραφη του.
profitisilias9
Jul 5 2008, 20:32
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 21:28 )
να πας αλλου να ζητιανεψεις την πλατεια γεωργιου την εχει παρει ο πανος για την μετα γραφη του.
Βολεύομαι και με τα Ψηλαλώνια. Κosta είσαι σπίτι, γιατί σε παίρνω και μιλάει.......
profitisilias9
Jul 5 2008, 20:36
QUOTE(COMBE 10 @ Jul 5 2008, 17:12 )
Σιγουρα profitilias9 το μονο σιγουρο εινα οτι θα σκοτωθουν οι τρεις ομαδες που ανεφερες ισως και η παναχαικη για την πρωτη θεση που δινει πλεονεκτημα στα μπαραζ ανοδου που θα γινουν φετος γιατι δεν βλεπω καποια ομαδα να εχει 5 βαθμους διαφορα απο την δευτερη για να ανεβει απευθειας στην γ εθνικη!Οποτε φετος μαλλον θα δουμε καλα παιχνιδια στην α1 τουλαχιστον!
Ποια Παναχαϊκή ρε COMBE 10; Αν τερματίσει στην πρώτη οκτάδα θα είναι το 8ο θαύμα. Οσο για την Προφητάρα, θα τερματίσει πρώτος και αήττητος. Ψάξτε από τώρα για τις άλλες δύο ομάδες που θα ανέβουν.
kostas66
Jul 5 2008, 20:42
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 18:36 )
Ποια Παναχαϊκή ρε COMBE 10; Αν τερματίσει στην πρώτη οκτάδα θα είναι το 8ο θαύμα. Οσο για την Προφητάρα, θα τερματίσει πρώτος και αήττητος. Ψάξτε από τώρα για τις άλλες δύο ομάδες που θα ανέβουν.
η παναχαικη εχει προβληματα φετος,αλλα μην ξεχνας οτι και περσυ δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερο και βγηκε 2η,παντως επειδη ενισχυθηκαν οι υπολοιποι δεν πιστευω και εγω να χει την ιδια πορεια,κι εκτος αυτου μαθαινω οτι οι περοσσοεροι θελουν να φυγουν
profitisilias9
Jul 5 2008, 20:48
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 21:42 )
η παναχαικη εχει προβληματα φετος,αλλα μην ξεχνας οτι και περσυ δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερο και βγηκε 2η,παντως επειδη ενισχυθηκαν οι υπολοιποι δεν πιστευω και εγω να χει την ιδια πορεια,κι εκτος αυτου μαθαινω οτι οι περοσσοεροι θελουν να φυγουν
Εγώ φέτος είμαι με τον Ίφιτο, που έχει και προπονηταρά. Τον πανμέγιστο δάσκαλο Κώστα Ρακιντζή!
Και φυσικά μια εξαιρετική διοίκηση, που χωρίς μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, κατάφερε και έφερε μεγάλα ονόματα στον Πύργο (Παπαδόπουλο, Κιούφη, Γουργούρα, Δανίκα, όλοι Πυργιώτες!).
kostas66
Jul 5 2008, 20:51
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 18:48 )
Εγώ φέτος είμαι με τον Ίφιτο, που έχει και προπονηταρά. Τον πανμέγιστο δάσκαλο Κώστα Ρακιντζή!
τωρα κονομησες.
profitisilias9
Jul 5 2008, 20:57
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 21:51 )
τωρα κονομησες.
Δεν έχεις δίκιο. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος προπονητής. Εμένα αν μου'λεγε να πάω στον Πύργο, θα πήγαινα μπουσουλώντας!
kostas66
Jul 5 2008, 20:59
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 18:57 )
Δεν έχεις δίκιο. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος προπονητής. Εμένα αν μου'λεγε να πάω στον Πύργο, θα πήγαινα μπουσουλώντας! αυτος ειναι θεος ,τι θεος λεω,ημιθεος ειναι
Elias #6
Jul 5 2008, 21:19
Κανα νεο απο Α2???ειμαστε καινουριοι αλλα ηρθαμε για να μεινουμε.....
kostas66
Jul 5 2008, 23:25
QUOTE(Elias #6 @ Jul 5 2008, 19:19 )
Κανα νεο απο Α2???ειμαστε καινουριοι αλλα ηρθαμε για να μεινουμε.....
να μεινετε ρε παιδια ποιος λεει οχι, αλλα εγω ενα τριαρι εχω 3 εμεις και 12 εσεις που θα χωρεσουμε?τελος παντων ολοι οι καλοι χωρανε
πολυ καλο ονομα και μικρο σε ηλικια παιχτη απο αθηνα μερια ψαρεψε ο προεδροσ τησ νικησ προαστειου. αυριο που θα μπει η υπογραφη του παιχτη θα ανακοινωθει και το ονομα.νικοσ τσιμιγκατοσ 1.92 3/4 απο παναχαικη και αγυια περσι μετακομοισε φετοσ στην νικη προαστειου.ο προεδροσ κραταει τον λογο του και κλεινει παιχτεσ καλησ μπασκετικησ αξιασ.
basket11
Jul 6 2008, 00:20
Προφήτη, όχι και παλτό ο Δουκάκης!!! Ακου εκεί κουβαλούσε τα νερά!!!! Ντάξει είπαμε. Ο Μάκης είναι δύναμη. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μόνο τα πώματα άνοιγε από τα μπουκάλια. Άλλοι τα κουβαλούσαν τα νερά!!!! Μεροληπτείς για τον Δουκάκη και η άποψή σου από δω και πέρα δεν μετρά...
Όπως και εσυ Κώστα66 μεροληπτείς για τον Ρακιντζή. Είπαμε παίζατε μαζί στη ΓΕΠ, είστε φίλοι αλλά μην τον βγάζεις και Ομπράντοβιτς. Δε λέω καλά θα πάει και είμαστε μαζί του. Αλλά πρέπει να είναι πιο συζητήσιμος με τους παίκτες και να αφουγκράζεται τα παράπονα. Γιατί πέρσι είχαν μερικοί προβλήματα μαζί του. Βέβαια, από ότι βλέπω και εδώ όλοι έχουν παράπονα από τους προπονητές και τους έχουν βγάλει όλους άχρηστους!!! Πάντως αν ο Ρακιντζής "δέσει" τους παίκτες και δεν υπάρχουν μουρμούρες η ΓΕΠ θα πάει καλά και θα κάνει ζημιές στα φαβορί. Μεγάλη δύναμη ο Παπαδόπουλος και αν αυτός δεν κάνει παράπονα θα κάνουν και οι άλλοι τις...κότες και θα κρατηθούν οι ισορροπίες. ΓΕΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ...
Elias #6
Jul 6 2008, 00:45
Κωστα,δεν το καταλαβα το μνμ σου,αν μπορεις απλοποιησε το...ευχαριστω.
profitisilias9
Jul 6 2008, 01:00
QUOTE(Elias #6 @ Jul 6 2008, 01:45 )
Δεν κατάλαβες ότι το έχει ρίξει στο χαβαλέ;
profitisilias9
Jul 6 2008, 01:07
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 21:59 )
αυτος ειναι θεος ,τι θεος λεω,ημιθεος ειναι
Ανήκει στη νουβέλ βαγκ των προπονητών και έχει όλα τα φόντα να φτάσει ψηλά. Φέτος δίνει πραγματικές εξετάσεις και καλείται να αποδείξει αν μπορεί να βάλει τη ΓΕΠ σφήνα στους τρεις μεγάλους. Αν φέρει τον Παπαδόπουλο με τα νερά του, η ΓΕΠ είναι ικανή για την μεγάλη έκπληξη.
profitisilias9
Jul 6 2008, 01:11
QUOTE(basket11 @ Jul 6 2008, 01:20 )
. Βέβαια, από ότι βλέπω και εδώ όλοι έχουν παράπονα από τους προπονητές και τους έχουν βγάλει όλους άχρηστους!!!
Πάρε παράδειγμα εμένα. Με όσους προπονητές έχω συνεργαστεί, θεωρώ ότι είναι ασχετοι, και ότι μόνο εγώ ξέρω μπάσκετ!
profitisilias9
Jul 6 2008, 01:14
QUOTE(kostas66 @ Jul 5 2008, 21:59 )
αυτος ειναι θεος ,τι θεος λεω,ημιθεος ειναι
Τελικά μήπως είναι ά-θεος;
kostas66
Jul 6 2008, 09:38
QUOTE(Elias #6 @ Jul 5 2008, 22:45 )
τιποτα ρε φιλε,χιουμορ κανω,δεν πιστευω να υπαρχει παρεξηγηση?δεν εννοουσα τιποτα
kostas66
Jul 6 2008, 09:48
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 5 2008, 23:07 )
Ανήκει στη νουβέλ βαγκ των προπονητών και έχει όλα τα φόντα να φτάσει ψηλά. Φέτος δίνει πραγματικές εξετάσεις και καλείται να αποδείξει αν μπορεί να βάλει τη ΓΕΠ σφήνα στους τρεις μεγάλους. Αν φέρει τον Παπαδόπουλο με τα νερά του, η ΓΕΠ είναι ικανή για την μεγάλη έκπληξη. μ" αρεσεις profiti γιατι με τις εκφρασεις σου δειχνεις οι εχεις επιπεδο και μιλωντας μαζι σου ανεβαινω και εγω επιπεδο,νουβελ βαγκ,οπως λεμε στεισον βαγκον η φολκς βαγκεν?
profitisilias9
Jul 6 2008, 10:10
QUOTE(kostas66 @ Jul 6 2008, 10:48 )
μ" αρεσεις profiti γιατι με τις εκφρασεις σου δειχνεις οι εχεις επιπεδο και μιλωντας μαζι σου ανεβαινω και εγω επιπεδο,νουβελ βαγκ,οπως λεμε στεισον βαγκον η φολκς βαγκεν?
Nουβέλ βαγκ όπως λέμε Ζαν Μαρί Βαλοντέ.
kostas66
Jul 6 2008, 10:25
[quote name='profitisilias9' date='Jul 6 2008, 08:10 ' post='216049']
Nουβέλ βαγκ όπως λέμε Ζαν Μαρί Βαλοντέ.
[/quote
οπως καταλαες καναμετην συζητηση τσιρκο μεντρανο, για αυτο απο δω και περα σοβαρα
profitisilias9
Jul 6 2008, 11:29
Σοβαρά τώρα. Ο Ρακιντζής είναι πολύ ταλαντούχος τεχνικός. Εχει περάσει από όλα τα στάδια του προπονητή και εννοώ παιδικοεφηβικά (Απολλωνιάδα, ΠΓΕ), υπήρξε συνεργάτης του Νίκου Βουρνά στη β' εθνική στην Ολυμπιάδα, ενώ και σαν πρώτος προπονητής έχει δείξει πολύ καλά δείγματα (Θρίαμβος, Πανηπειρωτικός, Ιφιτος Πύργου). Το μέλλον του ανήκει.
kostas66
Jul 6 2008, 12:29
δεν θυμαμε εχει γραφτει οτι η παναχαικη πηρε τον βουρλουμη απο την απολλωνιαδα?και εγεινε αλλη μια μεταγραφη απο ομαδα που διεκδικει τιτλο.ετσι κουμπαρε?
profitisilias9
Jul 6 2008, 13:00
QUOTE(kostas66 @ Jul 6 2008, 13:29 )
δεν θυμαμε εχει γραφτει οτι η παναχαικη πηρε τον βουρλουμη απο την απολλωνιαδα?και εγεινε αλλη μια μεταγραφη απο ομαδα που διεκδικει τιτλο.ετσι κουμπαρε?
Ο Βουρλούμης υπέγραψε στην ΠΓΕ. Ο Λαζανάς της ΠΓΕ παραχωρήθηκε στον Αχαιό 47, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Ζαφείρης. Ο Εσπερος θέλει διακαώς τον Τρυφωνόπουλο, και μάλιστα προσφέρει στην ΠΓΕ ως ανταλλάγματα τον Βουρνά τζούνιορ και ακόμα έναν πιτσιρικά.
kostas66
Jul 6 2008, 20:38
QUOTE(profitisilias9 @ Jul 6 2008, 11:00 )
Ο Βουρλούμης υπέγραψε στην ΠΓΕ. Ο Λαζανάς της ΠΓΕ παραχωρήθηκε στον Αχαιό 47, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Ζαφείρης. Ο Εσπερος θέλει διακαώς τον Τρυφωνόπουλο, και μάλιστα προσφέρει στην ΠΓΕ ως ανταλλάγματα τον Βουρνά τζούνιορ και ακόμα έναν πιτσιρικά. για το δευτερο κομματι υπαρχουν φρεσκα κουλουρια
panospatra
Jul 6 2008, 21:18
QUOTE(kostas66 @ Jul 6 2008, 21:38 )
για το δευτερο κομματι υπαρχουν φρεσκα κουλουρια
Κωστάκη δεν μου κρατιέσαι με τίποτα ε ?
kostas66
Jul 6 2008, 21:26
QUOTE(panospatra @ Jul 6 2008, 19:18 )
Κωστάκη δεν μου κρατιέσαι με τίποτα ε ?
δεν εγραψα τιποτα,αλλα πηγα και αγορασα ενα μπουκαλι κολλιριο απο το μεσημερικαι μετα κατι επαθαν τα ματια μου εχασα το φως μου
dizzy_fingers
Jul 6 2008, 23:16
Όχι κεφαλαία παρακαλώ
(αφορά σβησμένο ποστ).
Διαβάστε τους νέους κανονισμούς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.