Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2ος Τελικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ May 26 2008, 17:30 ) *
Αληθεια, πιστευει κανεις οτι ειναι ο Ομπραντοβιτς τοσο χαζος για να τον ξαναεγκλωβισει η ιδια ζωνη? Θα ερθει σιγουρα διαβασμενος, και κατα 90% θα βγαλει καποια ελευθερα σουτ ο Παναθηναικος. Αν δεν ειναι σε καλη μερα και δεν μπουν, εχει καλως. Αλλιως εχουμε προβλημα και θα πρεπει ο Γιαννακης να εφαρμοσει κατι αλλο (ελπιζω να εχει σκεφτει κατι απο τωρα).
Κλειδι αν δεν παιξει ο Μπουρουσης (αν δεν το δω, δεν το πιστευω), θα ειναι το πως θα εκμεταλλευτει ο Ολυμπιακος τον Σοφοκλη. Θα φορτωθει με φαουλ? Θα περναει η μπαλα συνεχως μεσα για 25-30 λεπτα (οσο παιξει) ή θα υπάρχουν και φάσεις όπου δεν θα χρησιμοποιείται στην επίθεση για να "ξεκουραστεί"? Πώς θα προστατευτεί από τα φάουλ? Πώς θα τον αντιμετωπίσει αμυντικά ο Ομπράντοβιτς?
Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Τεόντοσιτς και ο κόσμος να μην μας επηρεάσει αρνητικά όπως με την ΤΣΣΚΑ. Άντε να δούμε..


Σε σχεση λοιπον με αυτα που ειχα πει πριν απο το ματς, εχουμε...
Τα σουτ του Παναθηναικου δεν του βγηκαν (8/28), οποτε ολα εγιναν αυτοματως πιο ευκολα. Οντως οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω, ηταν σημαντικη η παρουσια του Μπουρουση (το περιμενα οτι θα παιξει) και του Τσακαλιδη (αυτο οχι tongue.gif ) καθως εκοψαν απο τον Παναθηναικο και την εναλλακτικη του inside game.
Ο Σοφοκλης δεν αξιοποιηθηκε καπως, καθως τον αντιμετωπισαν σχετικα καλα οι αντιπαλοι... Ο Τεοντοσιτς (οπως και ο Μπλακνει) πηραν καποιες τραβηγμενες προσπαθειες, αλλα ευτυχως δεν στοιχισε αυτο, καθως ηταν επιθετικα σε πολυ καλη μερα ο Γκριρ. Καταλυτικος σημερα ο Βασιλοπουλος και μακαρι να συνεχισει ετσι στη σειρα.. Καλος και ο Πριντεζης, και πολυ σοβαρος σημερα και ο Γουντς, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.
Ο Γιαννάκης τώρα και πάλι άλλαξε αρκετές ζώνες (θέλω ανάλυση από Κεφ tongue.gif ) και νομίζω έδειξε (θα πρέπει βέβαια να συνεχίσει να το δείχνει) ότι, εκτός από τον ψυχολογικό τομέα, μπορεί να σταθεί και καθαρά τεχνικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Από τον Παναθηναικό μονο ο Σαρας βρισκόταν σήμερα στο γήπεδο, και νομίζω ότι δεν είναι καλά νέα για την ομάδα μου ότι το έχει πάρει προσωπικά. Αλήθεια, δεν θυμάμαι από πότε έχει να βάλει ο Παναθηναικός μόνο 55 πόντους..

Πλέον είναι καθαρό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ για να "κλέψει" το παιχνίδι, αλλά για να το πάρει.
dirk10
και οι 2 ξερουν πιο πολλα απο εμας smiley.gif smiley.gif διαφωνεις στο οτι ειναι καθαρος ασος και παιζει καθαρα στην θεση 2??γνωμη μου εαν ηταν να τον εχεις κ να τον βαζεις σε αυτη την θεση ετσι 1000φορες να κραταγε τα λεφτα ο παυλαρας!!!!!για τον φιλο τον traveller
777andreas
Σήμερα ο Γιαννάκης δίδαξε πως μια ομάδα σαν τη Ελληνική (εννοείται παρα πολύ καλή)νίκησε τις ΗΠΑ στο μουντομπάσκετ.Έτσι και ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον αέρα του νικήτη για πρώτη φορά μετά απο καιρό. Εξαιρετικό στήσιμο, και φοβερές περιστροφές στην 2-1-2 και κάλυψε όσα προβλήματα υπήρχαν εκθέτωντας τον Ομπράντοβιτς που δείχνει οτι δεν μπορεί να διαχειρηστεί παίχτες βεντέτες σωστα...Άποψη μου είναι οτι ο Jasikevicius είναι η χειρότερη μεταγραφή του ΠΑΟ...Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ολυμπιακος είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί το διπλό...Και μακάρι να έρθει tongue.gif
traveller
QUOTE(dirk10 @ May 27 2008, 21:50 ) *
και οι 2 ξερουν πιο πολλα απο εμας smiley.gif smiley.gif διαφωνεις στο οτι ειναι καθαρος ασος και παιζει καθαρα στην θεση 2??γνωμη μου εαν ηταν να τον εχεις κ να τον βαζεις σε αυτη την θεση ετσι 1000φορες να κραταγε τα λεφτα ο παυλαρας!!!!!για τον φιλο τον traveller


Τον Γιασικεβίτσιους τον θαυμάζαμε όλοι μας σε διαφορετικά δομημένες ομάδες (κυρίως στη Μακάμπι και στην Εθνική του) από ότι ο Παναθηναϊκός με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και με άλλες προτεραιότητες.

Έτσι τον μάθαμε , τουλάχιστο εγώ. Τη στιγμή που είχαμε δεδομένη την επιστροφή του Σπανούλη, μας ήταν αρκετός ένας "παίχτης του προπονητή" (ένα Μπλάκνεϊ ας πούμε ή ένας Βούγιανιτς ή ένας οποιοσδήποτε χαμηλότερων τόνων και προσδοκιών) που να ξεκουράζει το Μήτσο και με δεδομένη την ικανότητα του Σπανούλη στον άσο να είμαστε εκεί πλήρεις.

Δε μας χρειαζόταν ένας σουπερ σταρ , στα 32 του , που είχε μια χρονιά απραξίας στο ΝΒΑ και πού έχει μάθει να είναι στημένες οι ομάδες γύρω του. Αυτό σε μας δε γίνεται και δε μπορεί να γίνει.
Μια ζωή καυχόμαστε ότι είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, δε μπορεί τώρα να αλλάξει αυτό .
Το σχήμα και με τους 3 μέσα που δοκιμάστηκε αρκετά σήμερα , μόνο ζημιά μας έχει προκαλέσει ειδικά στην Ευρώπη.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη smile.gif
Anaz
Απο τον Παο μετρησα 3 φορες τον Τσαρτσαρη να ειναι μονος του και να πασαρει ή να κανει ντραιβ! Φαινοταν απο την αρχη οτι δεν το πιστευαν, δεν ειχαν ψυχολογια! Σιγουρα επαιξε σημαντικο ρολο και η σκληρη και διαβασμενη αμυνα μας, που τους εκνευρισε-κουρασε, αλλα και παλι δεν ηταν αυτος ο μονος λογος. Περισσοτερο ψυχολογικο και ζητημα "μερας" ηταν.
Ο Σαρας πρεπει να εχασε ισα με 4-5 τελειως ΕΛΕΥΘΕΡΑ σουτ!Το ιδιο σε μικροτερο βαθμο και ο Τσαρτσαρης! Κι οπως και να το κανεις ειδικα αυτοι οι δυο παιχτες δεν ειναι να πεις οτι δεν το'χουν!

Απο'κει και περα, εκτος απο αυτον τον παραγοντα (της αστοχιας του Παο) σημαντικο ρολο σημερα επαιξε ΠΑΛΙ το πανεξυπνο κολπακι του Γιαννακη με την ζωνη 2-1-2 βαζοντας τον Γουντς ή τον Βασιλο στη μεση για να κοβει τις διεισδυσεις του Παο και τραβοντας τον ψηλο στο ακρο. Κατι που ο Ζοτς δεν καταφερε παλι να εκμετταλευτει και να βρει σοβαρες σταθερες λυσεις. Εναλλάσοντας το μαλιστα συνεχως με μαν το μαν και ζωνη 2-3, ή αλλαζοντας τον κεντρικο, και μετατρεποντας το σε σταυρο 1-3-1 με Σοφο στη μεση, μπερδευε ακομα περισσοτερο τους παιχτες και τον απροετοιμαστο παγκο του Παο.
Επιπλεον σημερα φανηκαμε και τρομερα διαβασμενοι και εμφανως πιο γρηγοροι στην εκτελεση των αμυντικων περιστροφων! Κυριως στο 1ο ημιχρονο βασικα, γιατι καπου για κανα 10λεπτο στο 2ο, παρασυρθηκαμε και το χασαμε τελειως!Εκει βγηκαν και τα πολλα ελευθερα σουτ του Παο που ευτυχως δεν εκμεταλευτηκε.

Εκτος αυτου, μεγαλο ρολο επαιξε
η ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφανιση του Βασιλοπουλου, ιδιαιτερα στην αμυνα,
ο φοβερος φυσικα Γκριρ, ο οποιος οπως φανηκε παλι σημερα δυσκολευεται με τον ΔΔ αντιπαλο, αλλα τον Σπανουλη τον εχει. Γι'αυτο ειναι πολυ σημαντικο να ανεβει ο Γουντς να τραβηξει τον ΔΔ πανω του.
ο ψυχωμενος Πριντεζης, που εδωσε πολυ ενεργεια και ηταν πανταχου παρων,
η παρουσια των Τσακαλιδη,Μπουρου.Αν ελειπαν θα'ταν πολυ σκουρα τα πραγματα.

Γενικα σημερα παντως ο Παο ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Δυσκολα θα τον ξαναδουμε ετσι! και ο προπονητης του εκανε παλι αρκετα και σημαντικα λαθη. Αφηνει εκτος ροτεισον τους Ζιζιτς,Ντικουδη που ειναι παιχτες που μπορουν να μας κανουν μεγαλη ζημια και ενω ο Μπατιστ δειχνει να κουραζεται πιο ευκολα πια, οπως και το αμυντικο σκυλι Χατζηβρεττα και πηγαινει παλι σε φτωχο ροτεισον 7 παιχτων.
Δεν εχει βρει λυσεις στις ζωνες του Γιαννακη, επιμενει να ακουμπα ελαχιστα την μπαλα χαμηλα, δεν χρησιμοποιει πολυ και τον Τομασεβιτς και δεν φθειρει ετσι καθολου τους ψηλους μας, ενω όσο συνεχιζει να στηριζεται στην περιφερειακη κυκλοφορια γινεται ολο και πιο προβλεψιμος, και με την ψυχολογικη πιεση να αυξανεται τωρα, κινδυνευει να του στοιχισει πολυ.
Λυσεις υπαρχουν βεβαια για το "τρικακια" του Γιαννακη, πχ να βαλει τον Σπανουλη στο πλαι να κανει διεισδυσεις απο την πλερα του ψηλου, και τον Τομασεβιτς, να ποσταρει τον κεντρικο και ή να τελειωνει τη φαση ή να πασαρει στην αδυνατη. Τεσπα, μπορουμε να πουμε πολλα που αφορουν το τακτικο κομματι, αλλα το ζουμι ειναι οτι ο Ζοτς ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ απο τον (επιτελους, και μετα απο 2 ματς στα οποια ισχυε το αντιθετο) πολυ καλυτερα προετοιμασμενο Γιαννακη! Δεν το περιμενε,δεν το'χε δουλεψει και δεν προλαβαινει και να αντιδρασει και να προσαρμοστει αφου ο Γιαννακης αλλαζει συνεχεια σχηματα στην αμυνα.
Επιπλεον εχει δωσει τα κλειδια στον Σαρας, κι ετσι εκτος του οτι η αμυνα καραμπαζει με τον Λιθουανο μεσα, δεν εκμετταλευται τις διεισδυσεις των ΔΔ και Σπανουλη,τους οποιους προσωπικα φοβαμαι πολυ περισσοτερο,καθως με τον τροπο παιχνιδιου τους μπορουν να προκαλεσουν περισσοτερα ρηγματα στην αμυνα μας, απ'οτι ο Λιθουανος!


Το "αει γ@$#* κλπ κλπ.." του ΔΔ σε ποιον πηγαινε?? Σιγουρα δεν πηγαινε στον Γουντς! Εγω οπως ειδα τη φαση νομιζω οτι το'λεγε στον διαιτητη. Αλλα ηταν και ο Γιαννακης διπλα..! ohmy.gif
traveller
QUOTE(Anaz @ May 27 2008, 22:27 ) *
Απο τον Παο μετρησα 3 φορες τον Τσαρτσαρη να ειναι μονος του και να πασαρει ή να κανει ντραιβ!


...βάλε και μια τον Τομάσεβιτς που φάτσα με το καλάθι την έδωσε στον Σπανούλη που ήταν πίσω του και κόντεψα να πάθω εγγεφαλικό
benchwarmer
QUOTE(Anaz @ May 28 2008, 01:27 ) *
Το "αει γ@$#* κλπ κλπ.." του ΔΔ σε ποιον πηγαινε?? Σιγουρα δεν πηγαινε στον Γουντς! Εγω οπως ειδα τη φαση νομιζω οτι το'λεγε στον διαιτητη. Αλλα ηταν και ο Γιαννακης διπλα..! ohmy.gif


Τελικά μόνο εγώ δεν το πρόσεξα αυτό? Φαινόταν να το λέει σε κάποιον? Γιατί κι εγώ πολλές φορές όταν δεν μου βγαίνει κάτι (ή στο μπάσκετ ή και γενικά) αναφονώ διάφορα τέτοια, αλλά δεν πηγαίνουν σε κάποιον....
giannis_
Ρε παιδια σιγουρα δεν πηγαινε στον γουντς καταρχιν δεν κοιταγε τον γουντς οταν το ελεγε αυτο!Κ εκτος απο αυτο δεν ειχε γινει κ τπτ εννοω καμια περιεργη φαση μεσα στο παιχνιδι μεταξυ τους για να αντιδρασει ετσι!
Ρε benchwarmer θα ελεγες εσυ στο εαυτο σου αι....μωρη αδ@@@..?Δεν ηταν τετοιου ειδους βρισιμο απο αυτα π κανουμε ολοι μας,οτναν παιζουμε
saou
Βλέποντας ξανά το ματς:

-Κλειδί ο Βασιλόπουλος. Τρομερό παιχνίδι και ας μη φαίνεται τόσο από τη στατιστική. Ήταν ΠΑΝΤΟΥ μέσα στο γήπεδο ειδικά στην άμυνα, κάλυψε χίλιους χώρους, εκτός του ότι είναι εξ ορισμού το κλειδί αυτής της ιδιότυπης άμυνας του Γιαννάκη καθώς μετά το σκριν στην κορυφή αναλαμβάνει αυτός τον παίκτη με τη μπάλα και κατά συνέπεια απενεργοποιεί αυτό το όπλο του ΠΑΟ. Τα μεγάλα σουτ που έβαλε στο τρίτο δεκάλεπτο έκαναν την εμφάνισή του πλήρη και τον ανέδειξαν σε MVP του αγώνα κατά τη γνώμη μου 41.gif .

-Δεύτερο κλειδί ο Μουμου. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος παίκτης στην ομάδα αυτή τη στιγμή που να τον εμπιστέυεται περισσότερο ο Γιαννάκης. Ταυτόχρονα έχει πάρει μεγάλο μέρος από το επιθετικό βάρος από τις πλάτες του Γκριρ ο οποίος δεν αναγκάζεται σε κάθε φάση να δημιουργεί 41.gif .

-Ο Γκριρ σήμερα ήταν και πάλι σε δεύτερο φόντο, κατάφερε παρόλα αυτά να βάλει την 20άρα του και να δώσει υπερπολύτιμες λύσεις. Σήμερα αναλώθηκε περισσότερο σε φάσεις catch and shoot και λιγότερο σε ντρίμπλες κάτι που απέδωσε. Έδωσε και τις ασίστ του, και πάλι μια χαρά 41.gif .

-Όπως είπε και κάποιος άλλος επιθετικά υπήρξαν προβλήματα, μας έβγαλαν από τη δύσκολη θέση κάποια σκοτωμένα σουτ. Επίσης κατά στιγμές ήταν απογοητευτική η τακτική της επίθεσης κατά κόρον στο Σάρας από έναν και η πλήρης αδρανοποίηση των υπόλοιπων τεσσάρων.

-Μου φάνηκε ή ο Ομπράντοβιτς παραήταν ήρεμος και κατά στιγμές έμοιαζε να μην έχει δύναμη και κουράγιο να αντιδράσει?

-Δεν είναι εντυπωσιακή (αν θυμηθούμε και τους περσινούς τελικούς) η μεταμόρφωση του Τσαρτσαρή μακριά από το ΟΑΚΑ? Ο συγκεκριμένος σουτάρει τόσο καλά στα εντός έδρας που ανεβάζει 2 στροφές την επίθεση της ομάδας του, αλλά όταν κολλάει αυτός μοιάζει να μπλοκάρει η μηχανή. Μήπως πρόκειται για τον παίκτη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη σειρά?

-Κάκιστη η μετάδοση του ΣΚΑΙ. Πάρα πολλές φάσεις χάθηκαν στην αρχή τους την ώρα που εμείς βλέπαμε replay από τα προηγούμενα. Εκτός τόπου και χρόνου.

-Νομίζω ότι μπροστά μας έχουμε τεράστια ευκαιρία για τον τίτλο. Δεν περιμένω τον ΠΑΟ να σουτάρει τόσο άσχημα στο ΟΑΚΑ σε καμία περίπτωση, αλλά η συγκυρία μοιάζει ιδανική. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ο ΠΑΟ και στα 2 ματς μοιάζει εκτός ισορροπίας και λογικής Ομπράντοβιτς (εξ'ου και η πλήρης παράδοση στις ορέξεις του Σάρας) και νομίζω ότι το επερχόμενο ματς είναι το πιο 'εύκολο' για να σπάσει η έδρα καθώς αν τρέχουμε πάλι σε πέμπτο ματς, πιθανότατα να αντιμετωπίσουμε και περσινούς εφιάλτες. Μεθαύριο νομίζω κρίνεται η φετινή ομάδα, καθώς αν και έχει μείνει μισή δείχνει σημάδια μεγάλης θέλησης για τον τίτλο απέναντι σε έναν αντίπαλο που βαρυγκομαχά παρά το πλουσιότατο ρόστερ του. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνουμε με την πίκρα αλλά να φτάσουμε στην πηγή και να πιούμε και νερό.
Anaz
Δεν το λεω προφανως για να τον κατηγορησω..Θεωρω οτι αυτα πανω στην ενταση ενος (κρισιμου) αγωνα, κι οταν σαν χαρακτηρας παθιαζεται εντονα με τη νικη, μπορουν να ειπωθουν απο εναν παιχτη ή προπονητη, απλα εγω απο το γηπεδο τον ειδα να κοιτα προς Διαιτητη-Γιαννακη και μου'κανε εντυπωση τωρα που διαβασα οτι ειπε αυτο..!
Κοιτα να δεις ομως που υπαρχουν και χειροτερες βρισιες απο το περιφημο "ρε αλητη" του Γιαννακη.. rolleyes.gif


QUOTE
...βάλε και μια τον Τομάσεβιτς που φάτσα με το καλάθι την έδωσε στον Σπανούλη που ήταν πίσω του και κόντεψα να πάθω εγγεφαλικό
Μα χασανε και αρκετες προσωπικες μονομαχιες οι παιχτες του Παο απεναντι σε παιχτες που λογικα τους "ψιλοεχουν"..Θυμαμαι 2 φορες τον Τσαρτσαρη να ποσταρει μια Βασιλο και μια Πριντεζη, και τον Μπατιστ με τον Γουντς, και να τα χανουν. φανηκε οτι το βλεμμα των ερυθρολευκων γυαλιζε περισσοτερο!
benchwarmer
QUOTE(giannis_ @ May 28 2008, 01:41 ) *
Ρε παιδια σιγουρα δεν πηγαινε στον γουντς καταρχιν δεν κοιταγε τον γουντς οταν το ελεγε αυτο!Κ εκτος απο αυτο δεν ειχε γινει κ τπτ εννοω καμια περιεργη φαση μεσα στο παιχνιδι μεταξυ τους για να αντιδρασει ετσι!
Ρε benchwarmer θα ελεγες εσυ στο εαυτο σου αι....μωρη αδ@@@..?Δεν ηταν τετοιου ειδους βρισιμο απο αυτα π κανουμε ολοι μας,οτναν παιζουμε


Δεν το ειδα σου λεω... smile.gif
Και βαριεμαι να κατεβασω ολοκληρο το παιχνιδι για να το δω και να σου πω... Αν καποιος εχει το ματς και μπορει να ανεβασει το συγκεκριμενο καπου, θα έχω άποψη... Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία δηλαδή...
giannis_
QUOTE(benchwarmer @ May 28 2008, 01:43 ) *
Δεν το ειδα σου λεω... smile.gif
Και βαριεμαι να κατεβασω ολοκληρο το παιχνιδι για να το δω και να σου πω... Αν καποιος εχει το ματς και μπορει να ανεβασει το συγκεκριμενο καπου, θα έχω άποψη... Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία δηλαδή...

Ναι το ξερω οτι δεν το ειχες δει απλα για να σε βοηθησω να καταλαβεις γιατι πιστευω οτι δεν το ελεγε ουτε στον εαυτο του ουτε στον γουντς!Και τωρα που το σκεφτομαι ο μητσος οταν τα βαζει με τον εαυτο του χτυπιεται σα χταποδι κοιταει μπρος τα πανω κ αρχιζει....
Anaz
Συμφωνω σε ολα με τον saou, ο οποιος επισημαινει και καποια που ανεφερα κι εγω.
Να συμπληρωσω για τον Βασιλο οτι σε αυτο το τρικακι με την ζωνη του Γιαννακη, επιπλεον αναλαμβανει ΚΑΙ το ποσταρισμα του ψηλου οταν περνα η μπαλα στο κεντρο της ρακετας. Πραγματικα παιχτης κλειδι στην αμυνα μας ειδικα με τον τροπο που τον χρησιμοποιει, και ο Βασιλο με το παθος του και τα προσοντα του ειναι ο μονος που θα μπορουσε να παιξει αυτον τον ρόλο τόσο αποτελεσματικα! 41.gif

Επισης συμφωνω απολυτα με την τελευταια παραγραφο.
Ως τωρα ολα βαινουν καλως, στον ΣΩΣΤΟ δρομο για τον Ολυμπιακο. Κοντραραμε τον Παο στο πρωτο ματς στο Οακα, όσο χρειαζεται για να το πιστεψουν οι παιχτες, αλλα ΔΕΝ κερδισαμε, κι ετσι ερχομαστε με αυξημενη αυτοπεποιθηση και απαλλαγμενοι απο το αγχος (που θα ειχαμε σε περιπτωση νικης μας προχτες) και παιρνουμε το πιο κρισιμο ματς στο ΣΕΦ!! Και ΤΩΡΑ λοιπον (οχι νωριτερα) που αυξανεται η πιεση στον Παο..Πας για το μπρεικ..
Μαλιστα οσο ο Ζοτς δειχνει να τα εχει ολιγον χαμενα και καποιοι παιχτες του δειχνουν εκτος ρυθμου,που τα κολπακια του Γιαννακη δεν εχουν μπαγιατεψει τελειως ακομα, και η ψυχολογια ειναι στα υψη και δεν υπαρχει αγχος, ειναι ευκαιρια τωρα να κλεψεις το 3ο παιχνιδι!
benchwarmer
QUOTE(Anaz @ May 28 2008, 01:55 ) *
Συμφωνω σε ολα με τον saou, ο οποιος επισημαινει και καποια που ανεφερα κι εγω.
Να συμπληρωσω για τον Βασιλο οτι σε αυτο το τρικακι με την ζωνη του Γιαννακη, επιπλεον αναλαμβανει ΚΑΙ το ποσταρισμα του ψηλου οταν περνα η μπαλα στο κεντρο της ρακετας. Πραγματικα παιχτης κλειδι στην αμυνα μας ειδικα με τον τροπο που τον χρησιμοποιει, και ο Βασιλο με το παθος του και τα προσοντα του ειναι ο μονος που θα μπορουσε να παιξει αυτον τον ρόλο τόσο αποτελεσματικα! 41.gif

Επισης συμφωνω απολυτα με την τελευταια παραγραφο.
Ως τωρα ολα βαινουν καλως, στον ΣΩΣΤΟ δρομο για τον Ολυμπιακο. Κοντραραμε τον Παο στο πρωτο ματς στο Οακα, όσο χρειαζεται για να το πιστεψουν οι παιχτες, αλλα ΔΕΝ κερδισαμε, κι ετσι ερχομαστε με αυξημενη αυτοπεποιθηση και απαλλαγμενοι απο το αγχος (που θα ειχαμε σε περιπτωση νικης μας προχτες) και παιρνουμε το πιο κρισιμο ματς στο ΣΕΦ!! Και ΤΩΡΑ λοιπον (οχι νωριτερα) που αυξανεται η πιεση στον Παο..Πας για το μπρεικ..
Μαλιστα οσο ο Ζοτς δειχνει να τα εχει ολιγον χαμενα και καποιοι παιχτες του δειχνουν εκτος ρυθμου,που τα κολπακια του Γιαννακη δεν εχουν μπαγιατεψει τελειως ακομα, και η ψυχολογια ειναι στα υψη και δεν υπαρχει αγχος, ειναι ευκαιρια τωρα να κλεψεις το 3ο παιχνιδι!


Συμφωνώ σε όλα, εκτός απο αυτήν την λέξη. Όπως είπα και παραπάνω, πλέον πάμε για να παρουμε το παιχνίδι. Και δεν είναι αλαζονικό αυτό, είναι το ότι ακριβώς είμαστε σε τόσο καλό τάιμινγκ που ξεκινάμε από το 50-50.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ May 27 2008, 20:41 ) *
Να λοιπον και ζώνη με Γουντς στο κεντρο!! biggrin.gif 25-15 με τις δυο ομάδες να τα σπάνε απο τα 6.25,αλλα τον Παναθηναικο να εχει βαλει μολις ενα καλαθι μεσα σε περιπου 10 λεπτα!

Ρε Χιπ-Χοπ ελεος,που τα ειδες τα 2-3 αστοχα του Διαμαντιδη;

Αλλη μια δικαιωση του Λυκου.
Ρε μπας και πρεπει να γινω προπονητης tongue.gif
QUOTE(Rondo @ May 27 2008, 22:00 ) *
Χάσαμε δικαιότατα και κυρίως λόγω της ανύπαρκτης επίθεσής μας...Δεν πειράζει θα μπούνε όλα την Πέμπτη, βλέπω μεγάλη διαφορά...Επίσης το είχα πει εγώ ότι θα λείπει το γούρι μας ο Λύκος...Σπανούλης άθλιος για δεύτερο συνεχόμενο τελικό αλλά με διαφορά ο χειρότερος της ομάδας ο Τσαρτσαρής...Από οσφπ ο καλύτερος ο Βασιλόπουλος και ο Πρίντεζης που κράζατε...Ωραία ατμόσφαιρα αφού έβρισαν μόνο τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη!!!!!!!!

Θα φροντισω να λειπω απο ολα τα παιχνιδια tongue.gif

QUOTE(Tolkien @ May 27 2008, 22:33 ) *
Σήμερα κοιμόταν ο θεός και έγινε ότι έγινε.
Τώρα για την ικανόνητα να πάρει πρωτάθλημα λίγα θα πω,ένα σουτ μακρυά ήταν η 3η θέση και θα είχαν κηδεία στο λιμάνι.Πρωτάθλημα απο του χρόνο και βλέπουμε....

Και περσι το πρωταθλημα ενα σφυριγμα μακρυα ηταν,
για να μην ξεχνιομαστε.
Οτι εγινε εγινε ομως
niki6
Μην ξεχναμε κιολας οτι μας το χρωστανε και απο περσι τον 3ο τελικο!! wink.gif
Air Kef
Eίδα τώρα την φαση με το "Αντε γ@#%%ου μωρη αδερφή" του ΔΔ και κατα 99% το λεει στον Χριστοδούλου που μολις ειχε δώσει "αουτ" υπερ του Ολυμπιακου.


Με το που το δινει ο Χριστοδούλου τρέχει ο ΔΔ προς το μερος του και διαμαρτύρεται και μετα που κανει κοντινο στον ΔΔ,παει αυτός με πισω βηματα στην άμυνα και κοιτώντας προς το μερος τον παγκο του Ολυμπιακου,μπροστα στου οποιου ηταν ο Χριστοδούλου, και ειπε την διασημη πλέον φράση.


Το λέω κυρίως για καποιους που έπιασαν το "αλήτη" που φέρεται να ειπε ο Γιαννακης πριν καμια βδομαδα.
Τελος παντων.


peace.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ May 28 2008, 02:45 ) *
Eίδα τώρα την φαση με το "Αντε γ@#%%ου μωρη αδερφή" του ΔΔ και κατα 99% το λεει στον Χριστοδούλου που μολις ειχε δώσει "αουτ" υπερ του Ολυμπιακου.
Με το που το δινει ο Χριστοδούλου τρέχει ο ΔΔ προς το μερος του και διαμαρτύρεται και μετα που κανει κοντινο στον ΔΔ,παει αυτός με πισω βηματα στην άμυνα και κοιτώντας προς το μερος τον παγκο του Ολυμπιακου,μπροστα στου οποιου ηταν ο Χριστοδούλου, και ειπε την διασημη πλέον φράση.
Το λέω κυρίως για καποιους που έπιασαν το "αλήτη" που φέρεται να ειπε ο Γιαννακης πριν καμια βδομαδα.
Τελος παντων.
peace.gif

Δεν βλεπω να με παραδεχεσαι για τον Γουντς σαν κεντρικο
και στεναχωριεμαι
giannis_
QUOTE(Air Kef @ May 28 2008, 02:45 ) *
Eίδα τώρα την φαση με το "Αντε γ@#%%ου μωρη αδερφή" του ΔΔ και κατα 99% το λεει στον Χριστοδούλου που μολις ειχε δώσει "αουτ" υπερ του Ολυμπιακου.
Με το που το δινει ο Χριστοδούλου τρέχει ο ΔΔ προς το μερος του και διαμαρτύρεται και μετα που κανει κοντινο στον ΔΔ,παει αυτός με πισω βηματα στην άμυνα και κοιτώντας προς το μερος τον παγκο του Ολυμπιακου,μπροστα στου οποιου ηταν ο Χριστοδούλου, και ειπε την διασημη πλέον φράση.
Το λέω κυρίως για καποιους που έπιασαν το "αλήτη" που φέρεται να ειπε ο Γιαννακης πριν καμια βδομαδα.
Τελος παντων.
peace.gif

Δεν νομιζω να μαθουμε ποτε που το ελεγε αλλα αν τον πετυχω πουθενα θα ρωτησω απο περιεργεια
Mamuwalde
δε μου φάνηκε και τόσο φοβερός ο οσφπ σήμερα [μπασκετικά μιλώντας] . αλλά όταν βλέπεις τον άλλο να μπαίνει με μισό πόδι να παίξει , δείχνει ότι το ματς το θέλαμε περισσότερο και αυτό ως ένα βαθμό μετράει . να μην ελπίζει όμως κανείς ότι με τέτοια λογική θα πάρεις ποτέ τίτλο . μπορείς βεβαίως να πάρεις ένα σημανττικό ματς wink.gif . άλλωστε με 71 πόντους τον παο στην έδρα του όχι δεν τον κερδίζεις , δεν τον ενοχλείς καν .

μου κάνει τρομερή εντύπωση το μικρό ροτέισον του ομπράντοβιτς . είναι υπερβολικό να μην πατάει καθόλου γήπεδο ο μπετσίροβιτς , ή ο ζίζιτς . δεν έγιναν ξαφνικά τόσο κακοί παίκτες . όπως και ο χατζηβρέτττας ο οποίος έπαιξε πολή καλή άμυνα στο γκριρ και φαίνεται τελείως ξεχασμένος στην άκρη του πάγκου . φαντάζομαι ότι ψάχνει ακόμα τη χημεία με τον σάρας [τους ρόλους τους, το χρόνο τους , κλπ ] . εδώ που τα λέμε αυτό ήταν που κόστισε στον παο φέτος την πρόωρη έξοδο από την ευρωλίγκα [όπως και οτραυματισμός του τσαρτσα]


- να θυμίσω ότι ο σπανούλης μας σκότωσε σε ΟΛΑ τα προηγούμενα ματς της χρονιάς [πρωτάθλημα+κύπελλο] .νομίζω καλά κάνει και τον εμπιστεύεται τόσο γιατί γενικώς "μας έχει" . δε μου φαίνεται καθόλου περίεργη η επιμόνή σε αυτόν .

- να θυμίσω ότι ο ΠΑΟ έμεινε εκτός ευρωλίγκας κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης απουσίας του κωστάκη. για να μην ξεχνάμε ποιες είναι οι κωλώνες του παναθηναϊκού εδώ και 4-5 χρόνια . είναι σημαντικότατος για τον ομπράντοβιτς και βεβαιότατα δεν είναι καλός από τον τραυματισμό του και μετά [μια του ύψους μια του βάθους , κατ'εμέ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό]


τέλος , εμένα μου αρέσει που τα ματς παίζονται στα καπάκια . να βράζει το αίμα . επειδή δε μας βολεύει λόγω τραυματισμών δε σημαίνει ότι είναι κακή ιδέα [αν και είναι μόνο για φέτος απ'ότι καταλαβαίνω]

τα του οσφπ , έχω καλυφθεί από τους περισσότερους αλλά θα ξανασυγχαρώ τον εκκολαπτόμενο αρχηγό και το αγαπημένο μου σερβάκι [μην του τη πέφτετε αν δεν είναι τόσο συνεπής. θυμηθείτε τι έκανε ο παπαλοκάς κι ο διαμαντίδης στα 20 τους χρόνια .... δεν είπαμε ότι είναι και ο ντράζεν ]
odysseas 1998
Μπράβο ρε λύκε κόουτς!Και έφερες και γούρι που άνοιξες το τόπικ.Πολύ εύκολη νίκη της ομάδας σήμερα.Με τον Σόφο δεν μπορεί κανείς να τα βγάλει πέρα.Μόνο ο εαυτός του.Μου άρεσε που ήταν σαν να τους κάναμε πλάκα από ένα σημείο και μετά!Ο Ζέλικο εξέθεσε τον Μπατίστ στέλνοντάς τον πάνω στον Σόφο...Κακή έμπνευση...Αυτή τη στιγμή είμαστε αρκετά καλύτεροι από τους πράσινους και πρέπει να το κάνουμε το διπλό.Με τέτοια άμυνα και τόσο ταλέντο στην επίθεση δεν θα είναι εύκολο να μας ξανακερδίσει ο Πάο ούτε λόγω χαμένου λει απ.

Αυτοί οι άθλιοι που πέταγαν αντικείμενα είναι οπαδοί του ολυμπιακού?ήμαρτον...Λίγο μυαλό και μπασκετική παιδεία δεν υπάρχει πια?
captain charisma
μια απορια εχω ρε παιδια. μπεσιροβιτς και ντικουδης γιατι δεν πατησαν δευτερολεπτο μεσα και στα 2 παιχνιδια? blink.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(odysseas 1998 @ May 28 2008, 03:06 ) *
Μπράβο ρε λύκε κόουτς!Και έφερες και γούρι που άνοιξες το τόπικ.Πολύ εύκολη νίκη της ομάδας σήμερα.Με τον Σόφο δεν μπορεί κανείς να τα βγάλει πέρα.Μόνο ο εαυτός του.Μου άρεσε που ήταν σαν να τους κάναμε πλάκα από ένα σημείο και μετά!Ο Ζέλικο εξέθεσε τον Μπατίστ στέλνοντάς τον πάνω στον Σόφο...Κακή έμπνευση...Αυτή τη στιγμή είμαστε αρκετά καλύτεροι από τους πράσινους και πρέπει να το κάνουμε το διπλό.Με τέτοια άμυνα και τόσο ταλέντο στην επίθεση δεν θα είναι εύκολο να μας ξανακερδίσει ο Πάο ούτε λόγω χαμένου λει απ.

Αυτοί οι άθλιοι που πέταγαν αντικείμενα είναι οπαδοί του ολυμπιακού?ήμαρτον...Λίγο μυαλό και μπασκετική παιδεία δεν υπάρχει πια?

Ανοιξα και για τον 3ο τελικο
Δεν εχουν ελπιδα πλεον
odysseas 1998
QUOTE(big dirk @ May 28 2008, 03:10 ) *
μια απορια εχω ρε παιδια. μπεσιροβιτς και ντικουδης γιατι δεν πατησαν δευτερολεπτο μεσα και στα 2 παιχνιδια? blink.gif

Ο Μπετσίροβιτς είχε πυρεττό και ο Ντικούδης έπαιξε λίγο σήμερα.Η τον φυλάει για κρυφό χαρτί ο Ζέλικο ή δεν τον πολυεμπιστεύεται.
Mamuwalde
είναι από τα μυστήρια της χρονιάς . πάντως θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι όπως οι παίκτες φορμαρίζονται και ξεφορμαρίζονται έτσι είναι και οι [τοπ] προπονητές .

αυτή τη στιγμή ο ζοτς μου φάινεται ντεφορμέ . χωρίς έμπνευση ? λίγο μπερδεμένο με το πως να χρησιμοποιήσει τους πάικτες του ? πάντως μη ξεχνάτε ότι φέτος είναι η πρώτη φορά στην ιστορία , που ο ζοτς έχει απαντήσει σε δημοσιογράφους , ότι "δεν ξέρω τι φταίει . αν ήξερα θα το διόρθωνα" . το είχε πει νομίζω μετά την ήττα από τους τούρκους [δε βάζω και στοίχημα]

για μένα κάνει κακή χρονιά και είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε . πίστευα ότι θα τα κατάφερνε "επαγγελματικά" να μας καθαρίσει στο χθεσινό παιχνίδι . με 2 κουτσούς παίζαμε στο 5 και έναν υπέρβαρο . αυτή είναι η αλήθεια. όσο καλά κι αν παίξανε χθες , με τέτοιου είδους μειονεκτήματα αντιπάλων , ο παο συνήθως έκανε μια κυνική νίκη . χθες δεν έκανε και πολλά για να αλλάξει τη μοίρα του
odysseas 1998
Έτσι είναι...Το θέμα είναι ότι τους πληγώσαμε τον εγωισμό πολύ γιατί δεν τους νικήσαμε απλά και την Πέμπτη θα παίξουν σαν σκυλιά στην έδρα τους που θα βράζει.Αν δεν ξεφύγουν στο σκορ(όπως ξεφύγαμε εμείς σήμερα) θα αγχωθούν πολύ πιστεύω.Όπως και να έχει,την Πέμπτη θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις οι πράσσινοι,καθώς αμφισβητείται έντονα η κυριαρχία τους...
bxristos
QUOTE(odysseas 1998 @ May 28 2008, 03:23 ) *
Έτσι είναι...Το θέμα είναι ότι τους πληγώσαμε τον εγωισμό πολύ γιατί δεν τους νικήσαμε απλά και την Πέμπτη θα παίξουν σαν σκυλιά στην έδρα τους που θα βράζει.Αν δεν ξεφύγουν στο σκορ(όπως ξεφύγαμε εμείς σήμερα) θα αγχωθούν πολύ πιστεύω.Όπως και να έχει,την Πέμπτη θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις οι πράσσινοι,καθώς αμφισβητείται έντονα η κυριαρχία τους...


Γιατί αμφισβητείται?
Και πέρυσι που το πήραμε με 3-2 αμφισβητήθηκε δηλαδή?
Εδώ ολόκληρη ΤΣΣΚΑ,και δεν έκανε το trible,χάνοντας με 20 πόντους στο Κύπελλο από την Κίμκι.
Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον πιο ομάδα.Σε όλους τους τομείς.
Χάσαμε δίκαια και καθαρά κάνοντας ένα από τα χειρότερα παιχνίδια φέτος.
Ελπίζουμε την Πέμπτη να πιάσουμε καλύτερη απόδοση,να μπουν κάποια σουτ που δεν μπήκαν σήμερα,και αν τα καταφέρουμε πιστεύω στο ΣΕΦ θα τελειώσει το Πρωτάθλημα.
Seb12
Η εύλογη απορία είναι άλλη: Γιατί ΔΕΝ έπαιξαν οι Μαυροκεφαλίδης και Βασιλειάδης. Ο πρώτος ειδικά δεν είναι κακό να πάρει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής. Εκτός κι αν ο Μπουρούσης μπορεί να βγάλει όλη τη σειρά...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(bxristos @ May 28 2008, 03:29 ) *
Γιατί αμφισβητείται?
Και πέρυσι που το πήραμε με 3-2 αμφισβητήθηκε δηλαδή?
Εδώ ολόκληρη ΤΣΣΚΑ,και δεν έκανε το trible,χάνοντας με 20 πόντους στο Κύπελλο από την Κίμκι.
Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον πιο ομάδα.Σε όλους τους τομείς.
Χάσαμε δίκαια και καθαρά κάνοντας ένα από τα χειρότερα παιχνίδια φέτος.
Ελπίζουμε την Πέμπτη να πιάσουμε καλύτερη απόδοση,να μπουν κάποια σουτ που δεν μπήκαν σήμερα,και αν τα καταφέρουμε πιστεύω στο ΣΕΦ θα τελειώσει το Πρωτάθλημα.

Σαφως και αμφισβητηθηκε περσι ρε χριστακο.

Ξεχασες το φαουλ στον Πεν???
giannis_
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 28 2008, 03:31 ) *
Σαφως και αμφισβητηθηκε περσι ρε χριστακο.

Ξεχασες το φαουλ στον Πεν???

Εκ του αποτελεσματος(δλδ το πρωταθλημα) ομως δεν αμφισβητηθηκε
Anaz
QUOTE(Air Kef @ May 28 2008, 02:45 ) *
Eίδα τώρα την φαση με το "Αντε γ@#%%ου μωρη αδερφή" του ΔΔ και κατα 99% το λεει στον Χριστοδούλου που μολις ειχε δώσει "αουτ" υπερ του Ολυμπιακου.
Με το που το δινει ο Χριστοδούλου τρέχει ο ΔΔ προς το μερος του και διαμαρτύρεται και μετα που κανει κοντινο στον ΔΔ,παει αυτός με πισω βηματα στην άμυνα και κοιτώντας προς το μερος τον παγκο του Ολυμπιακου,μπροστα στου οποιου ηταν ο Χριστοδούλου, και ειπε την διασημη πλέον φράση.
peace.gif

Παντως εμενα Κεφ μου φανηκε περισσοτερο σαν να το λεει καπου στον παγκο του Ολυμπιακου.. rolleyes.gif Εν πασει περιπτωσει.

Σταματηστε την κουβεντα για τα περσινα!!
giannis_
Θα πω κατι ακυρο αλλα το σκεφτομαι μερες τωρα, στο 1ο τελικο ειπαν απο τα μεγαφωνα οτι υπαρχουν καμερες που παρακολουθουν τι γινεται στι εξεδρες και αν δεν κανω λαθος και στο σεφ το ιδιο εγινε!Γιατι κανεις δεν πιανει αυτους τους μ@@@ που πετανε μπουκαλια κ οτι αλλο και να μην τους αφησουν να ξαναμπουνε στο γηπεδο,εκτος απο το οτι θα γινει τπτ και θα τρεχουμε την πληρωνουμε κ ολοι εμεις!Τελικα μαλλον ζουμε στην ουακαντουγκου κ δεν το εχουμε παρει χαμπαρι
odysseas 1998
QUOTE(bxristos @ May 28 2008, 03:29 ) *
Γιατί αμφισβητείται?
Και πέρυσι που το πήραμε με 3-2 αμφισβητήθηκε δηλαδή?
Εδώ ολόκληρη ΤΣΣΚΑ,και δεν έκανε το trible,χάνοντας με 20 πόντους στο Κύπελλο από την Κίμκι.
Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον πιο ομάδα.Σε όλους τους τομείς.
Χάσαμε δίκαια και καθαρά κάνοντας ένα από τα χειρότερα παιχνίδια φέτος.
Ελπίζουμε την Πέμπτη να πιάσουμε καλύτερη απόδοση,να μπουν κάποια σουτ που δεν μπήκαν σήμερα,και αν τα καταφέρουμε πιστεύω στο ΣΕΦ θα τελειώσει το Πρωτάθλημα.

Πέρυσι πιο πολύ πήγαμε να το κλέψουμε το πρωτάθλημα,αλλά φέτος στα play off μέχρι τώρα έχουμε μια ήττα στο καλάθι με χαμένο λει απ και μια πολύ εύκολη νίκη.Άρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αμφισβητείται η (δεδομένη) κυριαρχία του Πάο.Αλλά την Πέμπτη είναι άλλο παιχνίδι και δεν παίζει ρόλο τι έγινε σήμερα.
Seb12
QUOTE(giannis_ @ May 28 2008, 01:44 ) *
Θα πω κατι ακυρο αλλα το σκεφτομαι μερες τωρα, στο 1ο τελικο ειπαν απο τα μεγαφωνα οτι υπαρχουν καμερες που παρακολουθουν τι γινεται στι εξεδρες και αν δεν κανω λαθος και στο σεφ το ιδιο εγινε!Γιατι κανεις δεν πιανει αυτους τους μ@@@ που πετανε μπουκαλια κ οτι αλλο και να μην τους αφησουν να ξαναμπουνε στο γηπεδο,εκτος απο το οτι θα γινει τπτ και θα τρεχουμε την πληρωνουμε κ ολοι εμεις!Τελικα μαλλον ζουμε στην ουακαντουγκου κ δεν το εχουμε παρει χαμπαρι


Για τον ίδιο λόγο που όταν τα εισητήρια είναι λίγα (τελικός κυπέλου πχ), το 90% των εισητηρίων καταλήγει σ'αυτούς...
spysta
Tην βρισια ο ΔΔ την πεταει στον φυσιοθεραπευτη του ΟΣΦΠ ... ο οποιος οταν διαμαρτυρεται ο ΔΔ στον διαιτητη του λεει κατι σαν ''τι διαμαρτυρεσαι μωρε ??"" και μετα ο Μητσαρας του κατεβαζει τα καντηλια tongue.gif
Dominique
Κατ αρχην συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για τη μεγαλη του νικη.
Το ματς δε χριζει ιδιαιτερης αναλυσης(ειναι και η ωρα περασμενη),οποτε εγω το μονο που εχω να παρατηρησω για τη φετινη αποτυχημενη(το τι θα γινει στο πρωταθλημα δεν αλλαζει το παραμικρο) απο πλευρας αποτελεσματων αλλα κυριως απο πλευρας θεαματος χρονια,ειναι οτι ο υπευθυνος ειναι ενας:ο κυριος στην ακρη του παγκου.Αναλυσεις οπως ειπαμε δε θα κανω,τουλαχιστον οχι πριν το περας των τελικων(εχω κανει καποιες επιμερους κατα καιρους),αλλα αν μη τι αλλο ο Ζοτς στο αποψινο ματς ηταν τοσο εκνευριστικος που απλα ηθελα να το αναφερω.Ποιος ειμαι εγω βεβαια που θα διαφωνησει,ποσο μαλλον θα αμφισβητησει το μεγιστο αυτον προπονητη σε τεχνικα θεματα,αλλα η ξεροκεφαλια και τα κολληματα του ειναι τοσο προφανη που σημερα με εξοργισαν.Αλλωστε εκεινος ειναι που εκανε αυτους τους παιχταραδες να διασυρθουν εστω και για μια φορα απο εναν καλουτσικο Ολυμπιακο.
Απο εδω και περα νομιζω πως ειτε σε 4 ειτε σε 5 παιχνιδια το πρωταθλημα σημερα εγειρε καθοριστικα προς την πλευρα του Παναθηναικου αφου με χαρα διαπιστωσα πως η ταση που εχουν οι αντιπαλοι οπαδοι να ψηλωνουν αποτομα επειτα απο καθε τους νικη δε τους εχει εγκαταλειψει.Προκειται για μια ταση η οποια αποδεδειγμενα εχει στοιχισει κατα καιρους και στην ομαδα του Ολυμπιακου και οχι μονο στο μπασκετ.Επισης το κινητρο που λειπει απ την ομαδα μου και θα την εκανε να ανεβει μια-δυο σκαλες αγωνιστικα σημερα βρεθηκε.
Sokos
Το θέμα δεν είναι να μένουν προσγειωμένοι οι φίλαθλοι. Υπάρχουν πολλοί αφελείς που πιστεύουν ότι το χουμε το πρωτάθλημα με την χθεσινή νίκη. Οι παίκτες είναι το πρόβλημα. Αν αυτοί έχουν τα μυαλά μεσ' το κεφάλι τους δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ό,τι και να λένε οι φίλαθλοι. Εκεί είναι θέμα προπονητή και ομάδας γενικότερα να συνεχίσουν να πατούν στην γη...
leonkalf
Ήμουν στο ΣΕΦ χθες.
Άνετη και δίκαι νίκη για τον Ολυμπιακό. Συμφωνώ με τα περισσότερα που έχουν γραφτεί.

Χθες το ΣΕΦ θύμισε έδρα και λίγο περασμένες εποχές.... ΑΛΛΑ αυτές οι "βόμβες" που έπεσαν 2-3 φορές είναι απαράδεκτο φαινόμενο!!!! 68.gif Εκκωφαντικός θόρυβος...
Ποιοι ανεγκέφαλοι ρίχνουν τέτοια πράγματα δίπλα στους ανθρώπους που είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο??
Δηλ. δεν υπάρχει λογική???

ΚΑΙ ΠΩΣ παιρνάνε τέτοια πράγματα μέσα??? Τα πλαστικά καπάκια από τα νερά ξέρουν να μας τα παίρνουν (χύθηκε κι ένα πάνω μου), αυτές τις "βόμβες" δεν τις βρίσκουν???

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Συν την κάπνα που υπήρχε.. Αλλη απαράδεκτη κατάσταση (από καπνογόνα και τσιγάρα).

Επιτέλους, πρέπει να μάθουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ... Και οι παίκτες που βλέπουμε να παίζουν είναι για να τους απολαμβάνεις!!!

Αυτό που είπε ο Βασιλόπουλος πριν την έναρξη από το μικρόφονο το άκουσε κανείς άραγε??? blink.gif


Κατά τα άλλα η ομάδα έχει ψυχολογία και είναι ικανή να πάρει το πρωτάθλημα.
Μπράβο σε όλους!! 41.gif
Rondo
QUOTE(leonkalf @ May 28 2008, 13:54 ) *
Χθες το ΣΕΦ θύμισε έδρα και λίγο περασμένες εποχές.... ΑΛΛΑ αυτές οι "βόμβες" που έπεσαν 2-3 φορές είναι απαράδεκτο φαινόμενο!!!! 68.gif Εκκωφαντικός θόρυβος...
Ποιοι ανεγκέφαλοι ρίχνουν τέτοια πράγματα δίπλα στους ανθρώπους που είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο??
Δηλ. δεν υπάρχει λογική???

ΚΑΙ ΠΩΣ παιρνάνε τέτοια πράγματα μέσα??? Τα πλαστικά καπάκια από τα νερά ξέρουν να μας τα παίρνουν (χύθηκε κι ένα πάνω μου), αυτές τις "βόμβες" δεν τις βρίσκουν???

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Φίλε δεν καταλαβαίνω την άγνοιά σου...Δυστυχώς οι διοικήσεις γνωρίζουν σε όλα σχεδόν τα γήπεδα τι έχει περαστεί καθώς οι <<κύριοι>> που τα περνάνε όλα αυτά τα βεγγαλικά, τις βόμβες και τα υπόλοιπα δεν τα κάνουν κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, αλλά σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας πάντα, πάνε είτε κάποιες ώρες πριν, είτε και κάποια μέρα πριν...Οι διοικήσεις είναι συνυπεύθυνες καθώς όλες γνωρίζουν και αυτά γίνονται και στο ποδόσφαιρο...Αλήθεια το περέα περέα δεν το είδα να σχολιάζεται πάντως.
apkat
Αφου δεν γιουχαριστηκαν οι ραπερς να ναι πολυ χαρουμενοι..Κυριολεκτικα για λιγα δευτερολεπτα το γλιτωσαν..
Anaz
Πολεμικη ατμοσφαιρα! Μυριζε μπαρουτι πραγματικα!Θυμησε εντονα Σεφ εποχες 90 με κλιμα τρομοκρατιας! Κι αν κυλουσε διαφορετικα το ματς φοβαμαι οτι δεν τα γλιτωναμε τα χειροτερα.
vastravoud
Τραμπούκοι....

Και μετά μου αρέσει που συζητάμε κιόλας είναι η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη εδώ ή στο ΝΒΑ
kotzito
Τουλαχιστον αφου δεν εγιναν σοβαρα επεισοδια,κυλησε ομαλα το ματς(που φτασαμε,να θεωρουμε επιτυχια τα μικρα επεισοδια).Κατα τα αλλα,απο την φραση του Διαμαντιδη,τους πανηγυρισμους απο τον παγκο του Ολυμπιακου σε καθε καλαθι και την ενταση στο προσωπο του Γιαννακη φαινεται ποσο ζουν ολοι αυτους τους τελικους.Λυπαμαι πραγματικα αν δεν παρουμε φετος το πρωταθλημα τους Αγγελοπουλους,οι οποιοι εχουν ριξει ενα καρο λεφτα,ασχολουνται πολυ με την ομαδα χωρις να προκαλουν και φτανουν στην πηγη χωρις να πιουν νερο.
Alexmei
H ωραία πάσα του Μίλος.

dizzy_fingers
Απίστευτη φάση, μπράβο άλεξ που την πόσταρες.
Τέτοια να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. 41.gif

Στο ριπλέι κάτω από τη μπασκέτα φαίνεται καλύτερα πώς περνάει από το μάτι της βελόνας (πάνω από το κεφάλι του Μπατίστ συγκεκριμένα biggrin.gif).
thrylos7
Πολύ εντυπωσιακή πάσα, αλλά και πολύ τυχερή.. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει το λάθος. Ευτυχώς που ο Μπατίστ κινήθηκε να καλύψει προς τα έξω... (και γενικά δεν ήταν στα καλύτερά του, για να διώξει τουλάχιστον τη μπάλα)
Xaroumenos loukoumas
Αυτό το παιδί πάντως όντως φαίνεται να έχει πολύ ταλέντο..
Είναι τυχερός που τον έχει ο Γιαννάκης, ο οποίος σίγουρα θα ασχοληθεί μαζί του..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.