Αληθεια, πιστευει κανεις οτι ειναι ο Ομπραντοβιτς τοσο χαζος για να τον ξαναεγκλωβισει η ιδια ζωνη? Θα ερθει σιγουρα διαβασμενος, και κατα 90% θα βγαλει καποια ελευθερα σουτ ο Παναθηναικος. Αν δεν ειναι σε καλη μερα και δεν μπουν, εχει καλως. Αλλιως εχουμε προβλημα και θα πρεπει ο Γιαννακης να εφαρμοσει κατι αλλο (ελπιζω να εχει σκεφτει κατι απο τωρα).
Κλειδι αν δεν παιξει ο Μπουρουσης (αν δεν το δω, δεν το πιστευω), θα ειναι το πως θα εκμεταλλευτει ο Ολυμπιακος τον Σοφοκλη. Θα φορτωθει με φαουλ? Θα περναει η μπαλα συνεχως μεσα για 25-30 λεπτα (οσο παιξει) ή θα υπάρχουν και φάσεις όπου δεν θα χρησιμοποιείται στην επίθεση για να "ξεκουραστεί"? Πώς θα προστατευτεί από τα φάουλ? Πώς θα τον αντιμετωπίσει αμυντικά ο Ομπράντοβιτς?
Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Τεόντοσιτς και ο κόσμος να μην μας επηρεάσει αρνητικά όπως με την ΤΣΣΚΑ. Άντε να δούμε..
Κλειδι αν δεν παιξει ο Μπουρουσης (αν δεν το δω, δεν το πιστευω), θα ειναι το πως θα εκμεταλλευτει ο Ολυμπιακος τον Σοφοκλη. Θα φορτωθει με φαουλ? Θα περναει η μπαλα συνεχως μεσα για 25-30 λεπτα (οσο παιξει) ή θα υπάρχουν και φάσεις όπου δεν θα χρησιμοποιείται στην επίθεση για να "ξεκουραστεί"? Πώς θα προστατευτεί από τα φάουλ? Πώς θα τον αντιμετωπίσει αμυντικά ο Ομπράντοβιτς?
Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Τεόντοσιτς και ο κόσμος να μην μας επηρεάσει αρνητικά όπως με την ΤΣΣΚΑ. Άντε να δούμε..
Σε σχεση λοιπον με αυτα που ειχα πει πριν απο το ματς, εχουμε...
Τα σουτ του Παναθηναικου δεν του βγηκαν (8/28), οποτε ολα εγιναν αυτοματως πιο ευκολα. Οντως οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω, ηταν σημαντικη η παρουσια του Μπουρουση (το περιμενα οτι θα παιξει) και του Τσακαλιδη (αυτο οχι ) καθως εκοψαν απο τον Παναθηναικο και την εναλλακτικη του inside game.
Ο Σοφοκλης δεν αξιοποιηθηκε καπως, καθως τον αντιμετωπισαν σχετικα καλα οι αντιπαλοι... Ο Τεοντοσιτς (οπως και ο Μπλακνει) πηραν καποιες τραβηγμενες προσπαθειες, αλλα ευτυχως δεν στοιχισε αυτο, καθως ηταν επιθετικα σε πολυ καλη μερα ο Γκριρ. Καταλυτικος σημερα ο Βασιλοπουλος και μακαρι να συνεχισει ετσι στη σειρα.. Καλος και ο Πριντεζης, και πολυ σοβαρος σημερα και ο Γουντς, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.
Ο Γιαννάκης τώρα και πάλι άλλαξε αρκετές ζώνες (θέλω ανάλυση από Κεφ ) και νομίζω έδειξε (θα πρέπει βέβαια να συνεχίσει να το δείχνει) ότι, εκτός από τον ψυχολογικό τομέα, μπορεί να σταθεί και καθαρά τεχνικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Από τον Παναθηναικό μονο ο Σαρας βρισκόταν σήμερα στο γήπεδο, και νομίζω ότι δεν είναι καλά νέα για την ομάδα μου ότι το έχει πάρει προσωπικά. Αλήθεια, δεν θυμάμαι από πότε έχει να βάλει ο Παναθηναικός μόνο 55 πόντους..
Πλέον είναι καθαρό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ για να "κλέψει" το παιχνίδι, αλλά για να το πάρει.