Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Πανιώνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2/2008
ΟΑΚΑ 19:00 Α.Ε.Κ. -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ On Telecoms
ζωντανά στο ΣΠΟΡ+
ashton
QUOTE
# 19/2/2008 Αγγέλου: "Ξεχάστε τον Άρη"
Η μεγαλειώδης νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή η ΑΕΚ εναντίον του Άρη ανήκει, πλέον, στο παρελθόν, κάτι που επισήμανε ο Βαγγέλης Αγγέλου στους παίκτες του: «Ξεχάστε το παιχνίδι της Κυριακής και προσηλωθείτε στο ματς με τον Πανιώνιο». [περισσότερα]
Η μεγαλειώδη νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή η ΑΕΚ εναντίον του Άρη ανήκει, πλέον, στο παρελθόν, κάτι που επισήμανε ο Βαγγέλης Αγγέλου στους παίκτες του: «Ξεχάστε το παιχνίδι της Κυριακής και προσηλωθείτε στο ματς με τον Πανιώνιο». Σήμερα το πρωί (10.30π.μ.) οι παίκτες της Ένωσης έκαναν χαλάρωμα ύστερα από το ρεπό που τους έδωσε ο Έλληνας τεχνικός. Στις 18.00 θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Άρη, προκειμένου να διαπιστωθούν οι αγωνιστικές αδυναμίες και μετά από μισή ώρα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο. «Ξεχάστε τη νίκη με τον Άρη και προσηλωθείτε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (ΟΑΚΑ, 19.00)» τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου και κατέληξε: «Επιβάλλεται να διορθώσουμε τις αδυναμίες που παρουσιάσαμε την περασμένη Κυριακή, ώστε να τις διορθώσουμε στη συνέχεια». Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και υψηλό πυρετό. Θα ξεκινήσει από σήμερα σταδιακά να προπονείται υπό το βλέμμα του τεχνικού.

aekbc.gr
ashton
QUOTE
# 20/2/2008 Οι διαιτητές και ο Ταπούτος
Οι Ζαβλανός, Πηλοϊδης και Γκούμας κληρώθηκαν να διευθύνουν τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, ενώ ο Χρήστος Ταπούτος γυμνάζεται από σήμερα υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Αγγέλου. [περισσότερα]
Στις 17.30 ξεκίνησε η προπόνηση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» ενόψει της εντός έδρας σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε στη διάθεσή του και τον Ταπούτο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση. Αναλυτικά οι διαιτητές που κληρώθηκαν είναι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2/2008
ΕΑΚ ΤΟΦΑΛΟΣ 17:00 ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ -Α.Ε.Λ. 1964 Γ.Σ. (Βορεάδης, Φούφης, Αφεντουλίδης)
Δ.Γ. ΑΙΓΑΛΕΩ 17:00 ΑΙΓΑΛΕΩ -ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. (Κουκουλεκίδης, Ηλιόπουλος, Μητσόπουλος)
ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ 17:00 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ -ΡΕΘΥΜΝΟ ALMECO ΕΤ-1 (Καρούσης, Χριστοδούλου, Μπίτης)
ΕΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 17:00 ΟΛΥΜΠΙΑ ATHIENITIS ΛΑΡΙΣΑΣ -Π.Α.Ο.Κ. (Σχινάς, Καρακατσούνης, Σταματόπουλος)
ΟΑΚΑ 19:00 Α.Ε.Κ. -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ On Telecoms ΣΠΟΡ+ (Ζαβλανός, Πηλοϊδης, Γκούμας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2/2008
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 17:00 ΑΡΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ Τ. -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΤ-1 (Πιτσίλκας, Σπυρίδωνος, Παπαπέτρου)
Κ.Γ. ΑΓ. ΘΩΜΑ 19:00 ΜΑΡΟΥΣΙ COSTA COFFEE -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαστραφτσής, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας)

aekbc.gr
ashton
QUOTE
# 21/2/2008 Ο Νίκος Μπάρλος και τα ριμπάουντ
«Ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ πριν λήξει οριστικά ο πόλεμος. Άρα, και εμείς θ’ αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για δύο σοβαρούς στόχους». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρλος στο «aekbc.gr», στο οποίο δημοσιεύονται και τα αγωνιστικά «κλειδιά» της ΑΕΚ. [περισσότερα]
«Για την ΑΕΚ κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και σοβαρό» τόνισε ο έμπειρος φόργουορντ Νίκος Μπάρλος και διευκρίνισε: «Είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είτε με την Ολυμπιάδα, στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων και να είμαστε προσηλωμένοι στην επίτευξη του στόχου. Παράλληλα, με τις εμφανίσεις μας επιδιώκουμε να φέρουμε ξανά τους φιλάθλους στο γήπεδο, μια και τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί. Αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση να δίνουμε και την «τελευταία ρανίδα του αίματός μας» για τη νίκη και βέβαια, με την κατάκτηση των βαθμών. Θεωρώ ότι οι τελευταίες μας εμφανίσεις αλλά και το νικηφόρο σερί έχουν συμβάλει προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Σε ένα ακόμα παιχνίδι τους περιμένουμε στο γήπεδο».
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Ο μεν Γιάννης Ηλιόπουλος ταλαιπωρείται από θλάση στο λαγονοψοείτης, ενώ ο δε Νίκος Χατζής από τενοντίτιδα στο γόνατο.

ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
Παρ’ ότι η ΑΕΚ δε διαθέτει τον κλασικό σέντερ ή, παίκτες με ιδιαίτερο ύψος, εν τούτοις, ο τομέας των ριμπάουντ αποτελεί το «κλειδί» για τη φετινή ΑΕΚ. Ο Κ’Ζελλ Ουέσον και ο Αμάρα Σι είναι οι παίκτες, που σηκώνουν στις «πλάτες» τους το βάρος των «σκουπιδιών» με τη βοήθεια και των υπολοίπων μελών της «φροντ λάιν», με συνέπεια να καταλαμβάνουμε τη 2η θέση συνολικά στα ριμπάουντ και την 1η στα επιθετικά. Ο Ουέσον - είναι μακράν του δεύτερου - ο καλύτερος επιθετικός ριμπάουντερ του πρωταθλήματος, μαζεύοντας σχεδόν 4 σε κάθε ματς. Αναλυτικά:

ΣΥΝΟΛΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
Κατάταξη Ομάδα Ριμπάουντ
1. ΑΕΛ 557
2. ΑΕΚ 550
3. Ολυμπιακός 540
4. Πανελλήνιος 533
5. ΠΑΟΚ 528
6. Παναθηναϊκός 514
7. Αιγάλεω 509
8. Άρης 502
9. Κολοσσός 502
10. Μαρούσι 488
11. Πανιώνιος 477
12. ΑΓΟΡ 475
13. Ολύμπια Λάρισας 468
14. Ολυμπιάδα Πατρών 443

Κατάταξη Ομάδα Ριμπάουντ
1. Παναθηναϊκός 392
2. Πανελλήνιος 392
3. Ολυμπιακός 391
4. ΑΕΛ 368
5. ΑΕΚ 355
6. ΠΑΟΚ 351
7. Άρης 348
8. Πανιώνιος 344
9. Μαρούσι 340
10. Αιγάλεω 331
11. ΑΓΟΡ 329
12. Κολοσσός 323
13. Ολύμπια Λάρισας 314
14. Ολυμπιάδα Πατρών 290

ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
Κατάταξη Ομάδα Ριμπάουντ
1. ΑΕΚ 195
2. ΑΕΛ 189
3. Κολοσσός 179
4. Αιγάλεω 178
5. ΠΑΟΚ 177
6. Άρης 154
7. Ολύμπια Λάρισας 154
8. Ολυμπιάδα Πατρών 153
9. Ολυμπιακός 149
10. Μαρούσι 148
11. ΑΓΟΡ 146
12. Πανελλήνιος 533
13. Πανιώνιος 133
14. Παναθηναϊκός 122

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Γιάννης Μπουρούσης Ολυμπιακός 140
2. Κ’Ζελ Ουέσον ΑΕΚ 139
3. Τζεραμάια Μάσεϊ Άρης 126
4. Ντράγκαν Τσέρανιτς ΑΕΛ 112
5. Μιλένκο Τόπιτς ΑΓΟΡ 100
6. Ίαν Βουγιούκας ΑΓΟΡ 99
7. Τάντας Κλιμαβίτσιους ΑΕΛ 98
8. Αμάρα Σι ΑΕΚ 96
9. Αντρέ Πάτερσον Αιγάλεω 89
10. Γιάννης Γιαννούλης Πανιώνιος 88

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ» ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Κ’Ζελ Ουέσον ΑΕΚ 63
2. Τζερεμάια Μάσεϊ Άρης 44
3. Ίαν Βουγιούκας ΑΓΟΡ 44
4. Ντράγκαν Τσέρανιτς ΑΕΛ 43
5. Γιάννης Μπουρούσης Ολυμπιακός 41
6. Τάντας Κλιμαβίτσιους ΑΕΛ 40
7. Αμάρα Σι ΑΕΚ 39
8. Δημήτρης Χαριτόπουλος ΠΑΟΚ 38
9. Γιάννης Γιαννούλης Πανιώνιος 37
10. Σάβο Τζιγκάνοβιτς Κολοσσός 37


aekbc.gr
ashton
QUOTE
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναλύει την 17η αγωνιστική της Α1
Ημ/νία: 2008-02-22

"Μόνο ντέρμπι" βλέπει στην 17η αγωνιστική της Α1 ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Μεταξύ αυτών, όμως, θεωρεί κρισιμότερο παιχνίδι αυτό του Κολοσσού με τον ΑΓΟΡ. Οσο για την αναμέτρηση της ομάδας του, του Αιγάλεω, με τον Πανελλήνιο, λέει ότι "έγινε παιχνίδι θέσης από το... πουθενά"

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (23/2, 19.00, ΣΠΟΡ+, Ζαβλανός, Πηλοϊδης, Γκούμας): «Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι και για την ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις θέσεις της πεντάδας, που είχε ως στόχο από την αρχή, αλλά είχε μείνει πίσω στην πορεία. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχει αλλάξει και παίζει πιο σκληρή άμυνα, ενώ εμφανίζει ισορροπία στην επίθεση. Ο Πανιώνιος είναι πολύ πλούσιος σε ταλέντο και σε κορμιά, αλλά έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Εγώ πάντως πιστεύω ότι με λίγη προσοχή από την πλευρά του μπορεί το ματς να πάει στον Πανιώνιο, αν δεν έχει κάποιο μεγάλο κενό στην απόδοσή του. Εστω και δύσκολα, μπορούν να το πάρουν το ματς».


QUOTE
ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι, σίγουρα, ένα δύσκολο ματς, αλλά αλήθεια και ποιο δεν θα είναι;» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Σιούτης και επισήμανε: «Το ζητούμενο είναι να παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση και ενθουσιασμό, όπως ακριβώς πράξαμε και στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής εναντίον του ¶ρη. Αν εμείς αποδώσουμε τα αναμενόμενα, δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Με τον Πανιώνιο έχουμε ακριβώς τον ίδιο στόχο, δηλαδή, να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα γίνεται, ωστόσο, έχουμε ένα πλεονέκτημα. Το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδό μας, το οποίο θέλω να πιστεύω ότι θα έχει παλμό από την παρουσία των πολυάριθμων φιλάθλων μας, είναι συν για μας».


esake.gr
ashton
QUOTE
# 22/2/2008 Αγγέλου: "Κάθε παιχνίδι και ένα ντέρμπι"
«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι θέλω να δρουν και όχι, ν’ αντιδρούν στα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αφομοιώνεται σταδιακά από τους παίκτες μου, αλλά ακόμα έχουμε αρκετή δουλειά». Ο Βαγγέλης Αγγέλου μιλάει στο «aekbc.gr» για την εικόνα που δείχνει η ομάδα. [περισσότερα]
«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι θέλω να δρουν και όχι, ν’ αντιδρούν στα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αφομοιώνεται σταδιακά από τους παίκτες μου, αλλά ακόμα έχουμε αρκετή δουλειά». Ο Βαγγέλης Αγγέλου μιλάει στο «aekbc.gr» για την εικόνα που δείχνει η ομάδα, αλλά και για το ματς με τον Πανιώνιο. «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ» συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός: «Πρέπει να διορθώνουμε συνεχώς τις αγωνιστικές μας αδυναμίες, να παρουσιαζόμαστε πιο έμπειροι από τα λάθη μας, με περισσότερες γνώσεις αλλά και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι, παρουσιάζοντας τον ενθουσιασμό του πρωτάρη. Στο σημείο του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε κάθε παιχνίδι είναι και ένα ντέρμπι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Άρα, δεν έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι οι αναμετρήσεις με τον Άρη ή, τον Πανιώνιο είναι δύσκολα και τα υπόλοιπα πιο εύκολα. Υποχρέωσή μας είναι να εμφανιζόμαστε σε κάθε ματς έτοιμοι για την επίτευξη των στόχων. Του αγωνιστικού, δηλαδή, και αυτού που έχει σχέση με την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.
»Ο Πανιώνιος έρχεται στο ΟΑΚΑ με τον «ευρωπαϊκό αέρα» ύστερα από τη νίκη εναντίον της Βαλένθια. Διαθέτει μια ποιοτική ομάδα, με «βάθος» στον πάγκο και με στόχο παρόμοιο με το δικό μας».

Στο αυριανό παιχνίδι θα δώσουν το παρόν οι Brake Dancers, που θα χορεύουν στα time-out, ενώ θα γίνει κλήρωση διπλών προσκλήσεων από την Ελληνική Θεαμάτων (για το θέατρο Πειραιώς 131 στην παράσταση Φούστα Μπλούζα των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και για την παράσταση Ήρωες στο θέατρο Μικρό Παλλάς).


aekbc.gr
ashton
AEK - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 72-62, 5η σερί νίκη.

μπράβο στην ομάδα για τη νίκη που μας έφερε στην 6η θέση να ισοβαθμουμε με τον Πανελλήνιο.

Πολύ καλή εμφάνιση, αρκετά καλή διαχείριση υλικού από Αγγέλου.

κόσμος γύρω στους 2,500 με καλό κλίμα.

φωτό κλπ σε λίγο.



Δηλώσεις από sport24.gr

QUOTE
Αγγέλου: "Ο Δημήτρης δίνει μάχη"
Για τη δύναμη των παικτών του, αλλά και τη βοήθεια των φιλάθλων μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο νεαρός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Παπανικολάου, προσπαθεί να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ δεν αποκάλυψε κάποιο όνομα, όσον αφορά σε πιθανή μεταγραφή.

"Είναι τελείως διαφορετικό να συμμετέχεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και να έχεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα, από το να έχεις μόνο ένα. Σίγουρα ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά με τη Βαλένθια και συμφωνώ ότι η συγκέντρωση των παικτών του ήταν στο δεύτερο ματς. Του ευχόμαστε καλή τύχη".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του αγώνα: "Είπα και στα παιδιά ότι όλοι είμαστε περήφανοι που δουλεύουμε για αυτή την ομάδα. Στα τεχνικά σημεία του παιχνιδιού παίξαμε απέναντι σε δύο πολύ καλούς δημιουργούς με 50 επιθέσεις κατά μέσο όρο και πολύ καλούς σουτέρ στην αδύνατη πλευρά. Αυτό τους έδινε υψηλό ποσοστό στην άμυνα. Για να περιορίσουμε το τρίποντο, ρισκάραμε το ριμπάουντ και είχαμε μεγάλο πρόβλημα από το "5" στα ριμπάουντ".

"Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική η εγκεφαλική δύναμη των παικτών μας γιατί δεν είναι εύκολο μετά από μια μεγάλη νίκη όπως αυτή εναντίον του Άρη, να μπεις και να παίξεις συγκεντρωμένα. Δεν είναι εύκολο οι παίκτες που διακρίθηκαν στο προηγούμενο ματς να μπουν και να βοηθήσουν το σύνολο. Ήταν ένα τεστ για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε με μεγάλη προσοχή κι έλεγχο".

Όσον αφορά στους φιλάθλους της ομάδας, είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο τον κόσμο που γιατί σήμερα βάλαμε ένα λιθαράκι στη σχέση ομάδας-οπαδών σε ότι αφορά στον σεβασμό".

Σχολιάζοντας την απουσία του Δημήτρη Παπανικολάου, αλλά και την ενίσχυση της ΑΕΚ, τόνισε: "Ο Δημήτρης δίνει μια μάχη. Το ζητούμενο είναι η ελαστικότητα και η έκρηξη, περνάει από τη δύναμη και δουλεύουμε με γιατρούς και γυμναστές. Συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Τον περιμένουμε".

"Εμείς προσπαθούμε να βρούμε έναν έτοιμο παίκτη που να πλησιάζει τις αρχές του μπάσκετ που φαίνεται ότι προσπαθούμε να παίξουμε. Δεν χρειάζεται να έχει... ταμπέλα την επιθετική προσφορά, αλλά κι άλλους τομείς: την άμυνα, τη δημιουργία, την πάσα και φυσικά το σκορ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Η επιστροφή του Δημήτρη θα δημιουργήσει μια εσωτερική μετατόπιση. Οι Χαρίσης και Σίμτσακ ανταποκρίνονται. Είναι πολύ θετικό. Καλύψαμε το κενό δύο περιφερειακών σήμερα με τους Χατζή και Ηλιούπουλο. Δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα".

Ο νεαρός τεχνικός είπε για τον αντίπαλο της ομάδας του: "Ο Πανιώνιος είναι μια επιθετική ομάδα. Έχει δύο γκαρντ δημιουργούς και επιθετικογενείς και εκμεταλλεύονται τους ΝΙούλεϊ και Σάκοτα. Δεν μας πίεσαν στην περιφέρεια, αλλά κι άλλες δεν μας πίεσαν και κάναμε 20 λάθη. Είναι ενδιαφέρον".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα εισόδου στην τετράδα: "Ο Δρόσος έχει δώσει από την αρχή την επιθυμία του. Χαίρομαι που τα αποτελέσματα του δίνουν κουράγιο να συνεχίσει. Είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται η ΑΕΚ. Είναι αυτός που πίστευε. Μου το είχε πει, πιστεύω στην ομάδα και θέλω να δουλέψεις πάνω σε αυτό".

Από πλευράς παικτών, το στίγμα του έδωσε ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας του: "Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, κυρίως στην άμυνα. Περιορίσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα ατού του Πανιωνίου. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού για 4 λεπτά βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Η προηγούμενη νίκη κι αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση και διαφορετικό πρεστίζ γιατί επικρατήσαμε απέναντι σε δυο πολύ καλές ομάδες και πλέον οι αντίπαλοι μας βλέπουν διαφορετικά και μας σέβονται περισσότερο".

"Αυτό που πρέπει να ελέγξουμε είναι η συγκέντρωσή μας. Να μην μας παρασύρει αυτό το σερί των πέντε νικών. Να μείνουμε προσγειωμένοι και να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη".

"Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα μα πάρα πολύ σήμερα. Τον χρειαζόμαστε και περιμένουμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον".

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, τόνισε: "Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο αμυντικό παιχνίδι, 72 πόντοι οι γηπεδούχοι και 62 εμείς. Ελέγξαμε το ματς ως την αρχή της τελευταίας περιόδου και μετά ήμασταν πολύ κακοί. Όχι μόνο κάναμε λάθη στην επίθεση, αλλά αφήσαμε πολλούς πόντους στην άμυνα, δεν κάναμε φάουλ και αφήσαμε εύκολα καλάθια, επιθετικά ριμπάουντ κτλ. Στις σετ επιθέσεις δεν αντιδράσαμε καθόλου. Χάσαμε ότι μυαλό είχαμε στους όταν βρεθήκαμε πίσω με 8 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, στην επίθεση και κάναμε κακές επιλογές και έτσι χάσαμε το ματς".

"Είναι κακή χρονική στιγμή, γιατί παίζουμε στη Βαλένθια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες σκέφτονται αυτό. Ίσως να υπάρχει στην άκρη του μυαλό τους. Ήταν καλό παιχνίδι για την ΑΕΚ και καλό για μας ως το 30'. Η ζωή συνεχίζεται κι έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια".

Τέλος, ο Ντούσαν Σάκοτα, είπε για το ματς: "Για ακόμη μια φορά παρουσιάζουμε τα ίδια συμπτώματα. Παίζουμε καλό μπάσκετ για 30 λεπτά και χάνουμε το μυαλό μας στο τέλος. Παίξαμε καλή άμυνα για 30' μετά για κάποιο λόγο σταματήσαμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε".

"Πρέπει να μένουμε μαζί ως ομάδα και να φτάνουμε στη νίκη σε ματς με κοντινά σκορ και να μην κερδίζουμε μόνο με 20 πόντους".
ashton
Λοιπόοοοον μερικές φωτό.






εξέδρα



παγκιτες - τραυματίες



οι break-dancers που έκαναν show στα time-outs


4η περίοδο κατέβηκε και πάλι κάτω ο κόσμος


πανηγυρισμοί


διοίκηση κλπ στα επίσημα



ο Χατζής τους τραβάει στον κόσμο




ο Ταπούτος επιλέγεται να μιλήσει στην ΕΡΤ και γίνεται χαμός


και μια φωτό μπονους

Αυτός με το καρό πουκάμισο είναι ο γνωστός με την παρθένα χτένα που μέχρι πρότινος ήταν μάνατζερ σε ομάδα :-)
tasos12
Μπράβο στην ΑΕΚ που με τη νίκη της έβαλε το Αιγάλεω στη τετράδα.... Δε μας χάλασε...smiley.gif
Αλήθεια ο όχι και πολύ συμπαθής καραφλός κύριος τι ήθελε στο ΟΑΚΑ; Aλλα η ανεργία αυτά έχει....
ashton
Ήταν και ο Κυρίτσης (λόγω του γιου του είναι μόνιμος) αλλά και ο Στηβ Γιατζόγλου που είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον Ελληνιάδη στα επίσημα, ενώ εκεί δίπλα ήταν και ο Καλαφατάκης.
Γενικά οι 'ανεργοι' κώουτς/μάνατζερς κλπ συνηθίζεται να παρακολουθούν όσα ματς μπορουν .
dreamtheater
Πολύ καλή εμφάνιση πράγματι για την ομάδα και σπουδαία νίκη, που πιστεύω θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση σε παίκτες και κόσμο για τη συνέχεια. Ευχάριστη έκπληξη η αρκετά θετική παρουσία του Χαρίση στο "5" και του Σιούτη στον άσο. Έδωσαν λύσεις χθες σε δύο θέσεις που εμφανώς από την αρχή της χρονιάς πονάμε. Από εκεί και πέρα Κέζελ, Σι και Ταπούτος για μία ακόμα φορά έδειξαν την ποιότητά τους και ελπίζω με Παπανικολάου η ομάδα στα play-off να είναι ανταγωνιστική. Και με τέτοιο κόσμο δεν έχει να φοβάται τίποτα...
Ashton, ίσως θα έπρεπε να φωτογραφήσεις και τον Δρόσο χθες. Όπως σας έβλεπα από απέναντι έζησε το παιχνίδι πολύ έντονα και πανηγύριζε κάθε καλάθι σαν μικρό παιδί...
Και ξανά, ξανά...
ashton
Kαι η κριτική




4. WESSON
Άλλη μια καλή εμφάνιση του Αμερικανου : 12π-8ρ. Πήρε παραμάζωμα 2-3 φορές τους Μπάξτερ-Γιαννούλη. Οι τοποθετησεις του στην επίθεση θυμίζουν και Μιχαλάκη στα ντουζένια του..


5. SY
Παίκτης-ομάδα στην άμυνα. Φαίνεται το'χουν οι Γάλλοι που φέρνουμε.
Πολύ καλός και στην επίθεση, έδωσε πολλές λύσεις


6. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δεν πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος. Αλλοιώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπήκε πχ στο τελευταίο μισό λεπτό έστω για να ξαναπατήσει παρκέ.

7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Ο άνθρωπος είναι ο 2ος ποιοτικότερος παίκτης μας. Και με τις εμφανίσεις του ξαναχτυπάει την πόρτα της Εθνικής. Ο Ελληνιάδης έλεγε σε πηγαδάκια πως ήταν λάθος που δεν τον είχανε πάρει στον Ολυμπιακό .
Μπήκε και φύγαμε στο σκορ στην 2η περίοδο. Βγήκε και μας πέρασαν στην 3η. Ξαναμπήκε και τους πιάσαμε, γκάζωσε και τους πήραμε στην 4η. Αν περιορίσει και τις επιπολαιότητες (πχ το καλάθι που φάγαμε από αιφνιδιασμό από τον Σάκοτα αφού πανηγυριζε ακομα το τριποντο ή έναν αιφνιδιασμό που χάσαμε γιατί πήγε να καρφώσει κι όχι να αφήσει με layup τη μπαλα)

8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Ξεκίνησε καλά βάζοντας 2 καλάθια, αλλά έπειτα και με το rotation βγήκε από το ρυθμό. όταν άρχισε τα λάθη, ο Αγγέλου -δικαίως- προτίμησε να αποφύγει αυτά που γίνανε σε άλλα ματς κι έπαιξε με διδυμο εναλλαγές των Εϊβερι-Σασα-Σιουτη

10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Θετικός αμυντικά όπως όλη η ομάδα άλλωστε. Επιθετικά δεν πήρε και πολλές προσπάθειες (1/2 βολές, 1/3 σουτ).


11. AVERY
Ξεκίνησε εντυπωσιακότατα, πετυχαίνοντας τους 9 από τους 11 πόντους του στο πρώτο 8λεπτο. Μετά συνέχισε μεν να δίνει ρυθμό στην επίθεση και πίεση στην άμυνα, αλλά η μπάλα τον πούλησε αρκετές φορές.
Και κάτι άλλο...
Ο Γαλάνης τον χρέωσε με 1 ασιστ.
Εγώ σημείωσα τουλάχιστον τρεις (σε Sy για το 43-42, σε Ταπουτο για το 47-44, σε K'zell για το 65-57)


13. VASILJEVIC
Κακός. Ίσως ο μοναδικός που έπαιξε και υστέρησε. Επιπόλαιες επιλογές, βεβιασμένα και άστοχα (1/5) σουτ .


14. ΧΑΡΙΣΗΣ
Πήρε χρόνο ειδικά στην αρχή που ο Ζελ δεν ειχε βρει ρυθμό. Καλός, πάλεψε, πίεσε, σκόραρε στις φάσεις που πήρε τη μπάλα. Τις βολές δεν τις 'είχε' και ποτέ. Απορία βέβαια γιατί επί ένα δίμηνο έφαγε ψυγείο.


15. ΣΙΟΥΤΗΣ
Θετικότατος. έβγαλε και μια ασιστ, είχε ηρεμία στο παιχνίδι του. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με Αιγάλεω. Με τέτοιες εμφανίσεις έχουμε 3ο πλέϊ-μέϊκερ

17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Μπήκε μόνο για μια άμυνα στην 3η περίοδο στο τέλος για 11".

18. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αγγέλου μάλλον είναι τραυματίας ακόμα. Τώρα γιατί τον βάζουμε στην 12άδα δεν το καταλαβαίνω.


@ dreamtheater
Μου είναι λιγάκι δύσκολο να τους τραβάω και να μην κοιτάω το ματς.
Στο τέλος ο Δρόσος φευγει από τη θέση του και δεν μπορείς να τον βγάλεις φωτο εκει :-)
Πάντως χθες, ενώ σε άλλα ματς κατέβαινε κάτω να συγχαρει τους παίκτες, ανέβηκε στην είσοδο της θύρας των επισήμων και είχε εγκάρδιες συνομιλίες με όλους μας.
Μ'αρέσει ο τρόπος που χαίρεται τα παιχνίδια και πως ευχαριστιέται το γεγονός πως είναι διοίκηση στην ομάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.