Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
krema9
να ρωτησω κατι ρε παιδια ποσοι πεφτουν απο την α' ? afro.gif
soouza
QUOTE(krema9 @ Nov 19 2007, 15:00 ) *
να ρωτησω κατι ρε παιδια ποσοι πεφτουν απο την α' ? afro.gif

Πέφτουν σίγουρα 2 και ο τρίτος θα παίξει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Β!
alexako
QUOTE(soouza @ Nov 19 2007, 13:05 ) *
Πέφτουν σίγουρα 2 και ο τρίτος θα παίξει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Β!

νομίζω ότι πέφτουν 3 σίγουρα και ο τέταρτος θα εξαρτηθεί αν θα πέσει αθηναική ομάδα απο τηνΑ2!
dolly12
εχω την εντυπωση οτι πεφτουν παραπανω....

του χρονου το πρωταθλημα ειναι με 12 ομαδες και final four

και πρεπει αν πεφτουν 3 και εξαρταται το αν θα πεσει 4η απο το ποσες αθηναικες θα πεσουν απο την Α2...
soouza
QUOTE(dolly12 @ Nov 19 2007, 15:08 ) *
εχω την εντυπωση οτι πεφτουν παραπανω....

του χρονου το πρωταθλημα ειναι με 12 ομαδες και final four

και πρεπει αν πεφτουν 3 και εξαρταται το αν θα πεσει 4η απο το ποσες αθηναικες θα πεσουν απο την Α2...

Nαι αλλά από Α1 ΚΑΙ Α2 δεν κινδυνεύουν φέτος αθηναίκες ομάδες!
dolly12
προς το παρον οχι...

εχει ακομα πολυ και η αγια παρασκευη δε παει καλα.... ενω ο ΑΟΝΑ ανεβαίνει...

πολλα γινονται οποτε υπολογιζε για ασφαλεια 4 και οτι καλυτερο ας ερθει tongue.gif
soouza
QUOTE(dolly12 @ Nov 19 2007, 15:26 ) *
προς το παρον οχι...

εχει ακομα πολυ και η αγια παρασκευη δε παει καλα.... ενω ο ΑΟΝΑ ανεβαίνει...

πολλα γινονται οποτε υπολογιζε για ασφαλεια 4 και οτι καλυτερο ας ερθει tongue.gif

Ο ΑΟΝΑ δεν επηρεάζει την Έσκα!Η Αγια Παρασκευή δεν πάει καλά όντως!
xxx
9η Αγωνιστική
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1 "Ποιός είδε το Περιστέρι και δεν το φοβήθηκε" θα είναι αυτό το παιχνίδι. Το ενδιαφέρον όμως θα είναι, ο Ιωνικός να του την έχει στημένη στη γωνία blink.gif Αυτό το ματς μπορεί να είναι από ωραίο μέχρι πολύ βαρετό.
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2 κανένα ενδιαφέρον
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 ....
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1 αυτό θα είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι... σαν να παρακολουθείς τένις(είναι και οι δύο ομάδες του τρεξίματος). Το καλό σουτ της Δάφνης μπορεί να τα βρει σκούρα στα άβολα καλάθια του Γαλατσίου
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2 δίνω ειδικό βάρος στην καλή ψυχολογία του Προμηθέα (κι αυτό θα είναι εξαιρετικό ντέρμπι)
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2, αλλά προβλέπεται το Παγκράτι να αντιμετωπίζει ένα αγριεμένο ΖΑΟΝ, που θα θέλει να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι.
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 λόγω έδρας... αλλά θα δείξει. Ο Παπαγου θέλει ΠΟΛΥ αυτή τη νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής, ενώ ο Αγ.Θωμάς θα κουβαλάει μαζί του την καλή ψυχολογία της προηγούμενης καλής του εμφάνισης και θα 'χει κάνει το homework του!

Ωραία παιχνιδάκια έχει αυτή η αγωνιστική πάντως.. Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδείς!
dolly12
QUOTE(soouza @ Nov 19 2007, 16:03 ) *
Ο ΑΟΝΑ δεν επηρεάζει την Έσκα!Η Αγια Παρασκευή δεν πάει καλά όντως!

nai to eipa gia to oti mporei na deis sti 8esi tou aona tin agia paraskevi...
basket4
9η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
25/11/2007 20:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1
25/11/2007 17:00:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2(υπερ της γιαγιας)
25/11/2007 21:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
25/11/2007 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 bball.gif
25/11/2007 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
25/11/2007 13:00:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
25/11/2007 18:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
dolly12
ποια ειναι η γιαγια καλε????

που για αυτην δινεις και διπλο??? smiley.gif
basket4
QUOTE(dolly12 @ Nov 20 2007, 02:15 ) *
ποια ειναι η γιαγια καλε????
που για αυτην δινεις και διπλο??? smiley.gif

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wav.gif ugly_tocktock.gif biggrin.gif tongue.gif
θα στο πει εκεινη αμα ειναι... w00t.gif
dolly12
ρε αντριαν παλι σε πηραν ειδηση....

αμαν με τιποτα δε κρυβεσαι!!!! smiley.gif
basket4
QUOTE(dolly12 @ Nov 20 2007, 02:35 ) *
ρε αντριαν παλι σε πηραν ειδηση....

αμαν με τιποτα δε κρυβεσαι!!!! smiley.gif

blink.gif blink.gif
lord7
xmmmmmmmmmmm

exo mia erotisi.....mia lete ftaiei o proponitis....mia oi diaitites...mia ta kalathia....oi paixtes pote ftaine????
basket4
QUOTE(lord7 @ Nov 20 2007, 03:04 ) *
xmmmmmmmmmmm

exo mia erotisi.....mia lete ftaiei o proponitis....mia oi diaitites...mia ta kalathia....oi paixtes pote ftaine????

πρωτα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται...
φταινε και οι παιχτες..αλλα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις tongue.gif tongue.gif
diama13
QUOTE(lord7 @ Nov 20 2007, 01:04 ) *
xmmmmmmmmmmm

Συνηθως οι παικτες φταινε παντα αλλα ποτε δν ριχνουνμε το φταιξιμο πανω τους εκτος γινει τιποτα χτυπητο......κανεις δν ειναι αλανθαστος αλλωστε,οποτε μια ομαδα πρεπει ν χασει αναγκαστικα....
pokiokio4
QUOTE(diama13 @ Nov 20 2007, 13:38 ) *
Συνηθως οι παικτες φταινε παντα αλλα ποτε δν ριχνουνμε το φταιξιμο πανω τους εκτος γινει τιποτα χτυπητο......κανεις δν ειναι αλανθαστος αλλωστε,οποτε μια ομαδα πρεπει ν χασει αναγκαστικα....

Πες τα ρε diama13!!!!! icon_wave.gif
katharoaimo
οι παικτες φταινε σε ορισμενες περιπτωσεις.για να χασει μια ομαδα εξαιτιας ενος παικτη(γιατι αποκλειεται ολη η ομαδα να κανει λαθη)θα πρεπει να στηριζεται εξ'ολοκληρου σε αυτον.που ακομα και σε αυτη την περιπτωση φταιει η διοικηση και ο προπονητης που δεν ενισχυσαν την ομαδα με αλλους παικτες ή με σωστες προπονησεις αντιστοιχα.σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις την ουσιαστικη ευθυνη την εχει ο προπονητης.οι παικτες ειναι απλα πιονια.ο προπονητης παιζει σκακι...τωρα για τους διαιτητες...μπορουν οντος να καταστρεψουν ενα παιχνιδι με τα λαθη τους.το εχω ζησει.και μονο την ψυχολογια που ριχνουν και το ξυλο που μπορει να αφησουν να πεσει επηρρεαζει πολυ το παιχνιδι.βεβαια ακομα και με ενα κρισιμο σφυριγμα σε ενα ντερμπυ μπορει να δωσει το παιχνιδι ανετα.ειτε εσκεμενα ειτε οχι.και για να κλεισω...ο προπονητης μου,λεει συχνα την φραση:''οι προπονητες χανουν τα παιχνιδια,οι παικτες τα κερδιζουν''.καλο μεσημερι!!!
alexako
QUOTE(basket4 @ Nov 19 2007, 22:23 ) *
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wav.gif ugly_tocktock.gif biggrin.gif tongue.gif
θα στο πει εκεινη αμα ειναι... w00t.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!καλά δεν ντρέπεσαι λιγάκι?????ευτυχώς που δεν λες κ πόσο χρονών είμαι ανοιχτά σε όλο το φόρουμ!!!!τσ τσ τσ !θα σε φτιάξω εγω κανονικά!!! ph34r.gif
ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly_tocktock.gif torture.gif
C05
QUOTE(katharoaimo @ Nov 20 2007, 15:07 ) *
οι παικτες φταινε σε ορισμενες περιπτωσεις.για να χασει μια ομαδα εξαιτιας ενος παικτη(γιατι αποκλειεται ολη η ομαδα να κανει λαθη)θα πρεπει να στηριζεται εξ'ολοκληρου σε αυτον.που ακομα και σε αυτη την περιπτωση φταιει η διοικηση και ο προπονητης που δεν ενισχυσαν την ομαδα με αλλους παικτες ή με σωστες προπονησεις αντιστοιχα.σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις την ουσιαστικη ευθυνη την εχει ο προπονητης.οι παικτες ειναι απλα πιονια.ο προπονητης παιζει σκακι...τωρα για τους διαιτητες...μπορουν οντος να καταστρεψουν ενα παιχνιδι με τα λαθη τους.το εχω ζησει.και μονο την ψυχολογια που ριχνουν και το ξυλο που μπορει να αφησουν να πεσει επηρρεαζει πολυ το παιχνιδι.βεβαια ακομα και με ενα κρισιμο σφυριγμα σε ενα ντερμπυ μπορει να δωσει το παιχνιδι ανετα.ειτε εσκεμενα ειτε οχι.και για να κλεισω...ο προπονητης μου,λεει συχνα την φραση:''οι προπονητες χανουν τα παιχνιδια,οι παικτες τα κερδιζουν''.καλο μεσημερι!!!

41.gif 41.gif 41.gif
diama13
QUOTE(katharoaimo @ Nov 20 2007, 15:07 ) *

Συμφωνω με το καθαροαιμο......τα λεει πολυ σωστα.......και οσον αφορα τον προπονητη της,σιγουρα θα χαρει οταν το διαβασει αυτο.............. laugh.gif wink.gif
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 20 2007, 15:22 ) *
Συμφωνω με το καθαροαιμο......τα λεει πολυ σωστα.......και οσον αφορα τον προπονητη της,σιγουρα θα χαρει οταν το διαβασει αυτο.............. laugh.gif wink.gif

Εγώ απλά θα πω ότι όλοι παίζουν το ρόλο τους,Για να φτάσουμε να μας φταίνε οι άλλοι ας δούμε που έχουμε λαθέψει εμείς!
basket4
QUOTE(alexako @ Nov 20 2007, 17:14 ) *
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!καλά δεν ντρέπεσαι λιγάκι?????ευτυχώς που δεν λες κ πόσο χρονών είμαι ανοιχτά σε όλο το φόρουμ!!!!τσ τσ τσ !θα σε φτιάξω εγω κανονικά!!! ph34r.gif
ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly_tocktock.gif torture.gif

wub.gif wub.gif ...να την πω??? wub.gif wub.gif

ελα βρε γιαγιακα τωρα...δεν ειναι ντροπη...
offtopic.gif
diama13
QUOTE(soouza @ Nov 20 2007, 15:29 ) *
Εγώ απλά θα πω ότι όλοι παίζουν το ρόλο τους,Για να φτάσουμε να μας φταίνε οι άλλοι ας δούμε που έχουμε λαθέψει εμείς!

Ναι φυσικα και ολοι εχουν τον ρολο τους αλλα σαν ''πιονια'',οι παικτες ειναι υποχειρια του προπονητη και κανουν οτι εκεινος πει.......οποτε εμμεσα τα λαθη στηριζονται πανω του......και δν εννοω μια κοπελα να χασει ενα σουτ ας πουμε,μιλαμε για πιο τραβηγμενα θεματα.......
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 20 2007, 15:33 ) *
Ναι φυσικα και ολοι εχουν τον ρολο τους αλλα σαν ''πιονια'',οι παικτες ειναι υποχειρια του προπονητη και κανουν οτι εκεινος πει.......οποτε εμμεσα τα λαθη στηριζονται πανω του......και δν εννοω μια κοπελα να χασει ενα σουτ ας πουμε,μιλαμε για πιο τραβηγμενα θεματα.......

όπως?
alexako
QUOTE(basket4 @ Nov 20 2007, 13:30 ) *
wub.gif wub.gif ...να την πω??? wub.gif wub.gif

ελα βρε γιαγιακα τωρα...δεν ειναι ντροπη...
offtopic.gif

μας τη λες κ απο πάνω έτσι????έχε χάρη που σέβομαι το τοπικ αλλιως.......
και θα πω το εξης : μελας - ζωγράφου 2 (χωρις γιαγια)
katharoaimo
QUOTE(diama13 @ Nov 20 2007, 15:22 ) *

XAXAXAXA!!!εμ για αυτο το εγραψα...τι νομιζες???
diama13
QUOTE(katharoaimo @ Nov 20 2007, 15:40 ) *

Φανηκαν οι προ8εσεις σου απο την αρχη........χαχαχα..........να δουμε το βραδυ τι εχει να γινει..........ελα ρε καθαροαιμο........ 77.gif
xxx
QUOTE(lord7 @ Nov 20 2007, 01:04 ) *
xmmmmmmmmmmm

εγώ πιστεύω ότι για όλα φταίει η γραμματεία! ohmy.gif
και υπάρχει λύση... τραβήξτε της την μπρίζα να τελειώνουμε tongue.gif
katharoaimo
QUOTE(xxx @ Nov 20 2007, 17:34 ) *
εγώ πιστεύω ότι για όλα φταίει η γραμματεία! ohmy.gif
και υπάρχει λύση... τραβήξτε της την μπρίζα να τελειώνουμε tongue.gif

χαχαχαχαχαχαχα!!!συμφωνω!!!
soouza
QUOTE(katharoaimo @ Nov 20 2007, 15:40 ) *

Παρακαλώ αγώνες και προγνωστικά!
diama13
Αντε δωσε εσυ το εναυσμα.......... laugh.gif δωσε προγνωστικα..... blove.gif
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2007, 15:35 ) *
Αντε δωσε εσυ το εναυσμα.......... laugh.gif δωσε προγνωστικα..... blove.gif

Δώσε αγώνες κι απαντώ.
diama13
9η Αγωνιστική
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2 φυσικα
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1 λογικα
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ............
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ντερμπυ το βλεπω αλλα πιστευω 2
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1,οντως ο παπαγου θελει πολυ την νικη και θα κανει τα παντα να την παρει....

οκ σοουζα περιμενω τα δικα σου.....
froso
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2007, 15:47 ) *
9η Αγωνιστική
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1,οντως ο παπαγου θελει πολυ την νικη και θα κανει τα παντα να την παρει....

μέχρι να σου πει ο/η soouza, δίνω τα δικά μου wink.gif
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ελα ντε...αλλά μάλλον 2
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
dolly12
QUOTE(froso @ Nov 21 2007, 13:50 ) *
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ελα ντε...αλλά μάλλον 2
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1

η διαφορά μας είναι στο τελευταίο ματς μπορει και 2 προερχεται απο καλο σερι νικων ο θωμας και με καλη ψυχολογία, ωραιο ματσακι θα ειναι
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2007, 15:47 ) *
9η Αγωνιστική

μμμ είμαι και γρήγορος diamaki!;έχουμε και λέμε...
1.ο Ιωνικος είνια ικανός αλλά όπως λέει ο Πάτροκλος είναι ασταθής εκτόε έδρας.
2.λογικά 2.αλλά κι ο Μελάς μπορεί να τους ζωρίσει
3.1
4.πουλάκι μου.....Καλό σύνολο super προπονητής για Γαλάτσι και η αδυναμία μου οι young ladies της Δάφνης. Μάλλον 2
5.2 αλλά εμπειρικά
6.2
7.Αν χάσει ο Παπάγου ο coach πρέπει να τις διώξει όλες.1 αλλά δεν υποτιμώ τον Θωμά.....
C05
QUOTE(soouza @ Nov 21 2007, 15:56 ) *
7.Αν χάσει ο Παπάγου ο coach πρέπει να τις διώξει όλες.1 αλλά δεν υποτιμώ τον Θωμά.....

Θές να πείς κάτι με αυτό? Οτι δηλαδή φταίνει οι παίκτριες ή κάτι σχετικό?
diama13
QUOTE(soouza @ Nov 21 2007, 15:56 ) *
μμμ είμαι και γρήγορος diamaki!;έχουμε και λέμε...
1.ο Ιωνικος είνια ικανός αλλά όπως λέει ο Πάτροκλος είναι ασταθής εκτόε έδρας.
2.λογικά 2.αλλά κι ο Μελάς μπορεί να τους ζωρίσει
3.1
4.πουλάκι μου.....Καλό σύνολο super προπονητής για Γαλάτσι και η αδυναμία μου οι young ladies της Δάφνης. Μάλλον 2
5.2 αλλά εμπειρικά
6.2

Ποιος ειναι ο σουπερ προπονητης του γαλατσιου??

Δεν πιστευω πως ο ζωγραφου θα χασει....

Μπα,δν ειναι αδυναμια οι young,μαλλον οι μεγαλυτερες της ομαδας... wink.gif

Αμα χασει ο παπαγου εγω συστηνω να διωξουν τον προπονητη καλυτερα...... rolleyes.gif
soouza
QUOTE(C05 @ Nov 21 2007, 15:59 ) *
Θές να πείς κάτι με αυτό? Οτι δηλαδή φταίνει οι παίκτριες ή κάτι σχετικό?

Προς Θεού!απλά η νίκη επιβαλεται για τον Παπάγου λόγω έδρας και χαμηλής συγκομιδής βαθμών.Οι παίχτριες της περιοχής των στρατηγών δε φταίνε,αντιθέτως παλεύουν με θεούς και.....
C05
QUOTE(soouza @ Nov 21 2007, 16:03 ) *
Προς Θεού!απλά η νίκη επιβαλεται για τον Παπάγου λόγω έδρας και χαμηλής συγκομιδής βαθμών.Οι παίχτριες της περιοχής των στρατηγών δε φταίνε,αντιθέτως παλεύουν με θεούς και.....

Επομένως η παρατήρηση σου είναι άκυρη αν δεν την πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος... Δεν μπορούμε να λέμε οτι θα πρέπει να διώξει τις παίκτριες ο coach γιατί εμείς που δε γνωρίζουμε ή που ξέρουμε κάτι θα σχηματίσουμε λάθος άποψη για την ομάδα...
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2007, 16:01 ) *
Ποιος ειναι ο σουπερ προπονητης του γαλατσιου??

Δεν πιστευω πως ο ζωγραφου θα χασει....

Μπα,δν ειναι αδυναμια οι young,μαλλον οι μεγαλυτερες της ομαδας... wink.gif

Αμα χασει ο παπαγου εγω συστηνω να διωξουν τον προπονητη καλυτερα...... rolleyes.gif

μπορεί να έφυγε κάπου ως αποτυχημένος και να πήραν καθηγητή που γελάει όλη η οικουμένη(οι γνωρίζαντες μπορούν να ξεκαρδιστούν)αλλά ο Παπαδόπουλος είναι καλός
Δεν είπα ότι θα χάσει ο Ζωγράφου
Δεν αντιλαμβάνομαι about....
O προπονητής τι φταίει τώρα?
diama13
QUOTE(soouza @ Nov 21 2007, 16:07 ) *
μπορεί να έφυγε κάπου ως αποτυχημένος και να πήραν καθηγητή που γελάει όλη η οικουμένη(οι γνωρίζαντες μπορούν να ξεκαρδιστούν)αλλά ο Παπαδόπουλος είναι καλός
Δεν είπα ότι θα χάσει ο Ζωγράφου
Δεν αντιλαμβάνομαι about....
O προπονητής τι φταίει τώρα?

Ειπες οτι ο μελας μπορει να τους ζορισει...........αρα δν εισαι σιγουρος.....

αν δν φταιει ο προπονητης,ποιος φταιει.....?? ohmy.gif
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2007, 16:11 ) *
Ειπες οτι ο μελας μπορει να τους ζορισει...........αρα δν εισαι σιγουρος.....

αν δν φταιει ο προπονητης,ποιος φταιει.....?? ohmy.gif

Ζωρίζω δε σημαίνει απόλυτα κερδίζω.Έχω δει το Μελά και σε επίσημο(με Δάφνη) και σε φιλικό.Φρονώ ότι μπορεί να κοντράρει!
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο,τον έφαγες!αμέσως με τον προπονητή....αλλά εσύ γιατί τον πυροβολείς?
C05
QUOTE(soouza @ Nov 21 2007, 16:16 ) *
Ζωρίζω δε σημαίνει απόλυτα κερδίζω.Έχω δει το Μελά και σε επίσημο(με Δάφνη) και σε φιλικό.Φρονώ ότι μπορεί να κοντράρει!
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο,τον έφαγες!αμέσως με τον προπονητή....αλλά εσύ γιατί τον πυροβολείς?

Λογικά υποθέτει, πως αν δεν φταίνε οι παικτριες (οπως λες κι εσύ) τότε ίσως να φταίει ο προπονητης...
a9902
για να σας πω την αλήθεια δεν είναι και απίθανο να χάσει ο Ζωγράφου από το Μελας...άλλωστε μην ξεχνάτε....πριν 2 χρόνια με τον Αθηναϊκο ήταν μπροστά στο σκορ όλη την ώρα...και στο τελευταίο ένα λεπτό έχασε το παιχνίδι...
Σίγουρα ο Ζωγράφου είναι πιο καλή και έμπειρη ομάδα...δεν το συζητώ...αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις..τι μπρορεί να γίνει...
diama13
Σιγουρα δν φταινε οι παικτριες με αυτον που εχουν μπλεξει..............!μακρια απο εμας...... 68.gif

καλη ομαδα ο μελας,αλλα κ ο ζωγραφου πολυ καλυτερος.......ενταξει βεβαια δν ξερεις τι γινεται ποτε.....
soouza
QUOTE(C05 @ Nov 21 2007, 16:17 ) *
Λογικά υποθέτει, πως αν δεν φταίνε οι παικτριες (οπως λες κι εσύ) τότε ίσως να φταίει ο προπονητης...

CO5 η κατάσταση στον Παπάγου έχει να κάνει με κόντρες εκ των έσω....δεν θυμάμαι να είπα κάτι για τον προπονητή.να είσαι λίγο πιο προσεκτικός-ή
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 21 2007, 16:20 ) *
Σιγουρα δν φταινε οι παικτριες με αυτον που εχουν μπλεξει..............!μακρια απο εμας...... 68.gif

καλη ομαδα ο μελας,αλλα κ ο ζωγραφου πολυ καλυτερος.......ενταξει βεβαια δν ξερεις τι γινεται ποτε.....

diama καυστική γιατί είσαι?τον ξέρεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.