Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FC Barcelona vs. Olympiacos Piraeus
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2014-15
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sence Of Defence
Πάμε γερά στο 4ο ματς να τελειώνουμε με το ανέκδοτο που λέγετε Μπαρτσελόνα.
Manu7
QUOTE(yorgos @ Apr 21 2015, 21:57 ) *
Το ματς κρ΄θηκε σε μια φάση που ήταν ενδεικτική όλου του ματς: καλή κυκλοφορία και πάλι από τη Μπάρτσα, ολομόναχος για τρεις ο Όλεσον, τούβλο η κατάληξη. Δεν πρόκειται να είναι τόσο άστοχη και για τρίτο συνεχές ματς η Μπαρτσελόνα. Ή θα είναι; Τους το έχω...

Α εκεί κριθηκε τελικα ε;

Εγώ κατάλαβα τόση ώρα ότι ο Ολυμπιακός είχε όλα τα σφυρίγματα υπέρ του οπότε βγάλε 6-10 πόντους .
Κατάλαβα ότι τους τουλουμιάσαμε στο ξύλο χωρίς να τιμωρούμαστε από την διαιτησία.
Κατάλαβα ότι η Μπάρτσα σούταρε άσχημα ενώ ο Ολυμπιακός τα έβαζε όλα.

Όταν είχε 0-2 ο Σπανούλης στο 69-66 ήταν πολύ λογικό...

Έχεις γράψει τόσα ποστ που ζητάς ντε και καλά επιβεβαίωση για την πρόβλεψη σου απαξιώνοντας συνεχώς την ομάδα που κέρδισε. Αλοίμονο αν γράφαμε στο τόπικ του ΠΑΟ τέτοια ποστ τι θα ακούγαμε...
tReason
Ολη την ζημια για την μπαρτσελονα την κανει ο σπανουλης ισως θα πρεπει να ρισκαρουν τα σουτ του παρα να μοιραζει σε ολους τους συμπαικτες του ασσιστ.Ο οσφπ στο πρωτο μερος επαιξε το πιο σωστο και καλυτερο μπασκετ ολης της σειρας.
Στο β' ημιχρονο ο σφαιροπουλος αντιθετα εκανε αρκετα λαθη απο τον συντηρητισμο του τυχερος που δεν το πλήρωσε ο οσφπ..
T.W.Is.M.
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 21 2015, 22:03 ) *
+1000000!Oπως και να χει μεγάλη νίκη...Πάντως πέραν της καλής άμυνας,ο Ολυμπιακός ρίχνει πολύ ξυλο!Οσο τον αφήνουν θα χει το πάνω χέρι.

Ολους τους δερνουμε τελικα. Μεχρι και την ΤΣΣΚΑ αμα λαχει! smiley.gif
Μου θυμιζει εκεινη την παλια διαφημιση του ΟΠΑΠ που οι χουλιγκανς την πεφτουν σε εναν στο μετρο και τον ρωτανε τι ομαδα ειναι κι οταν εκεινος διστακτικα απαντα Μποχουμ, ρωτανε ο ενας τον αλλο "Μποχουμ δερνουμε;;;"
BasketIsLife
QUOTE (Manu7 @ Apr 21 2015, 21:04 ) *
Α εκεί κριθηκε τελικα ε;
Εγώ κατάλαβα τόση ώρα ότι ο Ολυμπιακός είχε όλα τα σφυρίγματα υπέρ του οπότε βγάλε 6-10 πόντους .
Κατάλαβα ότι τους τουλουμιάσαμε στο ξύλο χωρίς να τιμωρούμαστε από την διαιτησία.
Έχεις γράψει τόσα ποστ που ζητάς ντε και καλά επιβεβαίωση για την πρόβλεψη σου απαξιώνοντας συνεχώς την ομάδα που κέρδισε. Αλοίμονο αν γράφαμε στο τόπικ του ΠΑΟ τέτοια ποστ τι θα ακούγαμε...

Eδώ θα διαφωνήσω. Τα βάζαμε όλα στο 2ο ματς και όχι στο σημερινό. Σήμερα ήμασταν άστοχοι αλλά μας παίζαν και καλύτερη άμυνα.

Όπως είπε και παραπάνω ένας φίλος 5/21 3ποντα είχε η Μπαρτσελόνα και πολλά από τα άστοχα ήταν αμαρκάριστα! Η έδρα ή η τύχη;
D-Wade
QUOTE(Manu7 @ Apr 21 2015, 22:04 ) *

Σήμερα μας σφύριξαν 29 φάουλ. Την Παρασκευή 26. Μάλλον θα πρέπει να μας σφυριξουν 67 φάουλ στο επόμενο παιχνίδι για να πούμε ότι δεν έχουμε την ανοχή των διαιτητων
assistant
QUOTE(Sence Of Defence @ Apr 21 2015, 22:03 ) *
Πάμε γερά στο 4ο ματς να τελειώνουμε με το ανέκδοτο που λέγετε Μπαρτσελόνα.

ανεκδοτο η Μπαρτσελονα;;;;;;;εγω θα στοιχηματιζα ανετα ότι οποιος περασει απ αυτό το ζευγαρι θα παρει την κουπα.....ξερω ότι θα ξεσηκωσω θυελλα αντιδράσεων αλλα αυτό πιστευω........οι δυο καλυτερες ΟΜΑΔΕΣ της φετινης ευρωλίγκας αναμετρηθηκαν σημερα...........
yorgos
Εγώ κατάλαβα τόση ώρα ότι ο Ολυμπιακός είχε όλα τα σφυρίγματα υπέρ του οπότε βγάλε 6-10 πόντους
.
Εγώ δεν είπα ότι είχε όλα τα σφυρίγματα υπέρ του, είπα ότι είχε φιλική διαιτησία και την είχε, βασικά στο πρώτο.

Ε κατάλαβες λάθος.

Ο Ολυμπιακός δεν τα έβαζε όλα, αυτό το κατάλαβες εσύ. Αλλά η Μπαρτσελόνα έχασε πάρα πολλά ελεύθερα.

Δικαίωμά σου να το βρίσκεις λογικό. Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο, αλλά δεν αναιρεί ότι τα ελεύθερα σουτ της Μπαρτσελόνα ΄ήταν άπειρα.

Έχεις γράψει τόσα ποστ που ζητάς ντε και καλά επιβεβαίωση για την πρόβλεψη σου απαξιώνοντας συνεχώς την ομάδα που κέρδισε

Καλά, παίζει να είμαι και ο πιο φιλικός Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό σε όλο το φόρουμ. Τώρα ποια είναι η απαξίωση, το ότι έχανε ελεύθερα σουτ η Μπαρτσελόνασε όλο το ματς; Ε αφού τα έχανε. Μερικοί είναι πολύ ευαίσθητοι όταν πρόκειται για την ομάδα τους, κουβέντα κάνουμε.
manj13
Ποσο λιγος προπονητης τελικα ειναι ξανα και ξανα ο Πασκουαλ...Και μετα κραζουμε τον Ιβανοβιτς....
Sence Of Defence
QUOTE (assistant @ Apr 21 2015, 22:10 ) *
ανεκδοτο η Μπαρτσελονα;;;;;;;εγω θα στοιχηματιζα ανετα ότι οποιος περασει απ αυτό το ζευγαρι θα παρει την κουπα.....ξερω ότι θα ξεσηκωσω θυελλα αντιδράσεων αλλα αυτό πιστευω........οι δυο καλυτερες ΟΜΑΔΕΣ της φετινης ευρωλίγκας αναμετρηθηκαν σημερα...........

Στο 4ο που θα τους περιορίσουμε την κυκλοφορία θα δεις γιατί είναι ανέκδοτο. Θα ψάχνουν τον ναβάρο για να βάλουν τρίποντο με κρεμασμένο αμυντικό πάνω του. Εμείς είμαστε ακόμα ντε φορμέ από τους τραυματιμσούς. Η φροντ λάιν μας είναι εντελώς ντεφορμέ πλην πρίντεζη. Νομίζω με υγειής ολυμπιακό και φορμαρισμένο δεν έχουν τύχη για αυτό και ο χαρακτηρισμός "ανέκδοτο".
kotzito
Το λάθος του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο ήταν ότι με σκορ στο +8 έπαιξε πολύ συντηρητικά. Σαν να σκοράρεις ένα γκολ στο ποδόσφαιρο και μετά να κλείνεσαι πίσω. Έριξε απότομα ρυθμούς, που επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να επιστρέψει. Νομίζω ότι έστω και 5 λεπτά αν παίζαμε σε φουλ τέμπο και την ανεβάζαμε πάνω από τους 10 - 12, θα ήταν σχεδόν απίθανο να γυρίσει μετά. Ειδικά από την στιγμή που οι άλλοι για 6+ λεπτά ήταν χωρίς πόντο και εμείς θεωρητικά θα έπρεπε να έχουμε την ψυχολογία υπέρ μας και να το έχουμε καθαρίσει, έπαιρναν θάρρος.

Ο Σπανούλης του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ καλός. Έφαγε πολύ ξύλο και σήμερα βέβαια και νομίζω προς το τέλος κυνήγαγε υπερβολικά το να πετύχει κάποιο ηρωικό καλάθι. Νομίζω ότι αν μεθαύριο αναλάβει και κάποιος άλλος το σκοράρισμα εκτός Πρίντεζη, ο Σπανούλης μπορεί να μην χρειαστεί να πάρει τόσες προσπάθειες και να μοιράσει 7 - 8 έτοιμα καλάθια. Επίσης ο Χάντερ δείχνει να ματσάρει καλύτερα με τους ψηλούς της Μπάρτσα από τον Ντάνστον, αφού είναι θηρίο και στην επίθεση δεν διστάζει να μπει στην ρακέτα σε αντίθεση με τον Ντάνστον που θα το κάνει μόνο σε miss - match ή αν είναι αρκετά άδεια.

Τώρα τα περί διαιτησίας θεωρώ ότι είναι αστεία. Ο Ολυμπιακός ίσως πήρε 1 - 2 σπόρια παραπάνω, όπως είχε πάρει και η Μπάρτσα στην Ισπανία ίσως. Σε μια σειρά που σε κάθε αγώνα πέφτει το ξύλο της αρκούδας, αν σφυρίζονταν όλα τα φάουλ θα έβγαιναν 3-4 παίκτες από κάθε ομάδα σε κάθε ματς. Ίσα - ίσα που θεωρώ ότι μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια οι διαιτητές έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν τις ισορροπίες.
xristos_metal
Μας βγηκε η ψυχη! Δε μου αρεσε ο Ολυμπιακος σημερα, ειχε πολλα σκαμπανεβασματα και χαλια δευτερο ημιχρονο. Ο Σπανουλης στο τελος φανηκε πολυ κουρασμενος.

Τωρα νομιζω οτι δεν εχει γυρισμο! Αφου δεν το εκλεψε η Μπαρτσελονα οπως πηγε το ματς, δυσκολα να το κανει τη Πεμπτη.
anton2
Πολύ καλός παίκτης ο Πρίντεζης, σε αυτή την σειρά αποδεικνύει ότι είναι πολλά περισσότερα από ένας καλός αθλητής. Είναι πολύ καλός μπασκεμπολίστας.

Ο Μάντζαρης είχε στίγμες που πήγε πάλι να κάνει ξέσπασμα κορυφαίου παίκτη στην θέση του. Όλο και πιο συχνά δείχνει τις ικανότητές του.

Ο Σπανούλης σήμερα ήταν Π Ο Λ Υ κουρασμένος. Σε κάποια φάση νόμισα ότι είχε πάθει διάσειση από τον τρόπο που πάσσαρε. Πραγματικά τον έχουν πατήσει κάτω. Η Μπαρτσελόνα έχει φάει όλη της την φαιά ουσία για να σταματήσει τον Σπανούλη. Συνεπώς όσο ξύλο τρώει αυτός τόσο μπορούν οι άλλοι να παίζουν μπάσκετ. Και μπράβο του που στέκεται όρθιος ακόμα.

Η ομάδα μας επειδή παίζει πολύ δυνατότερη άμυνα και έχει πιο μικρά κορμιά έχει κουραστεί περισσότερο και γι' αυτό στο επόμενο παιχνίδι θα χρειαστεί πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αυτοπεποίθηση.

Αυτοί οι παίκτες έχουν τεράστια εμπειρία με 2 Ευρωπαικά τα τελευταία 3 χρόνια (χωρίς φέτος) και κάποιοι άνω των 2 μαζί με άλλες ομάδες και τα φάιναλ φορ τα έχουμε για πλάκα. Θα έπρεπε λοιπόν να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Η στρατηγική της Μπαρτσελόνας μέσα από όλα τα παιχνίδια είναι η εξουθένωση του Σπανούλη και το έχει πετύχει.

Δεν ξέρω πώς θα εμφανιστεί μεθαύριο, ελπίζω πάλι να γίνει υπεράνθρωπος.

Χρειαζόμαστε όμως τώρα το χαμένο σουτ του Λοτζέσκι, τον Σλούκα και τον Λαφαγιέτ. Και οι 3 μας έχουν λείψει πολύ! Ιδίως τώρα που όλη η Μπαρτσελόνα παίζει εναντίον ενός παίκτη.

Οι πιτσιρικάδες μας κάνουν εμφανίσεις εθιμοτυπικές και οι ξένοι μας είναι ένα επίπεδο πιο κάτω από τις περιστάσεις.

Σε κάποια φάση ο πρόεδρός μας γύρισε προς τον Μαρινάκη και του είπε κάτι σαν αυτό: "Είδες ο Πέτγουει 2 στα 2". Παρά τα τριποντάκια και παρά τα κοψίματα ο Πέτγουέι είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης για τέτοια παιχνίδια μιας και δεν ξέρει καλό μπάσκετ. Εντάξει για τα λεφτά του καλός είναι αλλά άστον για καμία 2η ομάδα της Α1....

Οι διαιτητές σφύριζαν πολύ σήμερα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε στο προηγούμενο. Εφόσον όμως νικήσαμε σήμερα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο κουράγιο και να δώσουμε το 100% .

Manu7
QUOTE(yorgos @ Apr 21 2015, 22:11 ) *
.
Εγώ δεν είπα ότι είχε όλα τα σφυρίγματα υπέρ του, είπα ότι είχε φιλική διαιτησία και την είχε, βασικά στο πρώτο.

Ε κατάλαβες λάθος.

Ο Ολυμπιακός δεν τα έβαζε όλα, αυτό το κατάλαβες εσύ. Αλλά η Μπαρτσελόνα έχασε πάρα πολλά ελεύθερα.

Δικαίωμά σου να το βρίσκεις λογικό. Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο, αλλά δεν αναιρεί ότι τα ελεύθερα σουτ της Μπαρτσελόνα ΄ήταν άπειρα.

Καλά, παίζει να είμαι και ο πιο φιλικός Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό σε όλο το φόρουμ. Τώρα ποια είναι η απαξίωση, το ότι έχανε ελεύθερα σουτ η Μπαρτσελόνασε όλο το ματς; Ε αφού τα έχανε. Μερικοί είναι πολύ ευαίσθητοι όταν πρόκειται για την ομάδα τους, κουβέντα κάνουμε.

Τα ποστ σου την ώρα του παιχνιδιού αναφέρονται στη διαιτησία(κυρίως), στον βιτάμ Τόμιτς και στα σουτ που έχασε η Μπάρτσα. Ιδίως στο θέμα της διαιτησίας το ξεφτίλισες.... 4 κατοχές έλεγες δόθηκαν ανάποδα. 35 μην σου πω. Αλοιμονο αν γράφαμε στο τόπικ του ΠΑΟ τα ίδια ξαναλέω.

Έπαιζε ξέρεις σήμερα και η γηπεδούχος ομάδα που έκανε μεγάλη προσπάθεια. Ιδίως το 1ο ημίχρονο έδωσε ρεσιτάλ άμυνας και επίθεσης χωρίς να μπαίνουν όλα. Κανένα credit για την ομάδα που κέρδισε σήμερα γιατί η διαιτησία και τα χαμένα σουτ στέρησαν την νίκη της Μπάρτσα.

Είναι εύκολο να σου βρω για κάθε ελεύθερο της Μπάρτσα ένα ελεύθερο χαμένο σουτ του Ολυμπιακού. Α και κάτι χαμένα άλλευ ουπ... Α και τις βολές του Σπανούλη που θα τελείωναν το παιχνίδι.

Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μπάσκετ είναι. Όλα αυτά μες στο παιχνίδι είναι. Αλλά είναι άθλημα που το παίζουν 2 ομάδες και δεν είναι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων τέτοια ώστε να εξαρτάται μόνο από τη μία.
badder
QUOTE (xristos_metal @ Apr 21 2015, 21:18 ) *
Τωρα νομιζω οτι δεν εχει γυρισμο! Αφου δεν το εκλεψε η Μπαρτσελονα οπως πηγε το ματς, δυσκολα να το κανει τη Πεμπτη.

Συμφωνώ ότι ο τρόπος που τελείωσε θα παίξει κάποιο ρόλο γιατί τους απογοήτευσε το ότι έφτασαν στην πηγή και έμειναν διψασμένοι. Αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα και δυνατός αντίπαλος. Έχουν εμπειρία και για να κερδίσει ο Ολυμπιακός δεν αρκεί να βασιστεί μόνο στην ψυχολογία αλλά και στο σωστό διάβασμα του παιχνιδιού και στην άμυνα.

Ο Πετγουεϊ να μην ενθουσιάζεται βλακωδώς και κάνει χαζά φαουλ και λάθη.
anton2
Και να προσθέσω ότι παρά τα παιχνίδια δεν "βγαίνουν" για Σλούκα, Λοτζέσκι, Λαφαγιέτ παρόλα αυτά αυτοί οι 3 έχουν μεγάλες ικανότητες και πιστεύω πολύ ακόμη σε αυτούς.

Ο Σλούκας χρειάζεται λίγο πιο καθαρό μυαλό. Μερικές φορές οι εσωτερικές μας συγκρούσεις μας σταματάνε. Για παράδειγμα ο Σλούκας ορισμένες φορές δείχνει να νιώθει ότι "το έχει" το σουτ αλλά ο ρόλος του τον μπερδεύει ψάχνοντας έξτρα πάσες και μετά κάνει τα "υποχρεωτικά" σουτ που δεν μπαίνουν. Είναι ακόμη σε φάση καλούπωσης ενός δυνατού ενστίκτου το οποίο θα πρέπει να απελευθερώνει περισσότερο.

Αυτό το παιδί πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και να κάνει το βήμα μπροστά. Χρωστάει στον εαυτό του ένα μεγάλο παιχνίδι.
yorgos

Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μπάσκετ είναι. Όλα αυτά μες στο παιχνίδι είναι. Αλλά είναι άθλημα που το παίζουν 2 ομάδες και δεν είναι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων τέτοια ώστε να εξαρτάται μόνο από τη μία.

Σε αυτό συμφωνούμε, ούτε είπα εγώ πουθενά ότι δεν έκανε προσπάθεια ο Ολυμπιακός ή ότι δεν είχε καλή αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο. Είπα ότι ο Τόμιτς είναι βιτάμ (αυτό δεν καταλαβαίνω πώς είναι μομφή για τον Ολυμπιακό, αν το έγραφα σε κανένα ισπανικό φόρουμ θα με βρίζανε οι της Μπαρτσελόνα) και ότι ο αριθμός των σουτ που έχασαν οι τη ςΜπαρτσελόαν ήταν εξωφρενικός.

Είναι εύκολο να σου βρω για κάθε ελεύθερο της Μπάρτσα ένα ελεύθερο χαμένο σουτ του Ολυμπιακού

Ε εδώ διαφωνούμε. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολυ΄δύσκολο.

Και δεν είπα πουθενά οτι η διαιτησία στέρησε τη νίκη από τη Μπάρτσα. Είπα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ φιλική η διαιτησία. Η Μπαρτσελονα έχασε διότι έχανε συνεχώς ελεύθερα σουτ, αυτό νομίζω ήταν το κρισιμότερο. Αν ήταν απλώς άστοχη αντί για "είμαι ο Στήβι Γουόντερ, πού πέφτει η μπασκέτα" θα είχε κερδίσει, εκτίμησή μου.

Το να έχουμε διαφορετική εκτίμηση θεμιτό είναι, γι αυτό συζητάμε. Το να μου χρεώνεις πράσινα γυαλιά, εμπάθειες κλπ, δεν είναι, δε νομίζω να έχω δώσει και τέτοια δείγματα. Κάτσε να πάω σε άλλο thread γιατί με βρίζουν και οι Παναθηναϊκοί από κει...

Καληνύχτα σε όλους.
Zephyr
Συγχαρητήρια στην ομάδα που άντεξε την πίεση (σωματική και ψυχολογική) και έκανε το 2-1 και τώρα πάει στην σειρά στο match point 77.gif .
Όποιος περίμενε αν δει κλάση, πιρουέτες και φινέτσα ας πάει να δει μπαλέτο (ή Golden State Warriors laugh.gif ). O Ολυμπιακός είναι αμυντικογενής ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Αλλά αυτά τα σχόλια περί ανοχής των διαιτητών στο ξύλο είναι τουλάχιστον άστοχα. Ειδικά γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
T.W.Is.M.
Λοιπον εμενα μου φανηκε λογικο που ο Ολεσον εχανε τα ελευθερα σουτ σημερα! Αφου πριν 1,5 μηνα ο Γκαουντλοκ και ο Μπιελιτσα τα εβαζαν ολα, καποτε επρεπε να γινει το αντιθετο. Αν δεν ειχαν μπει εκεινα, τωρα δε θα παιζαμε με την Μπαρτσελονα, αλλα με τη Μακαμπι και η Φενερμπαχτσε θα περιμενε εκεινη τον Ολεσον να χασει τα σουτ για να κερδισει!
plo koon
QUOTE (anton2 @ Apr 21 2015, 22:32 ) *
Ο Σλούκας χρειάζεται λίγο πιο καθαρό μυαλό. Μερικές φορές οι εσωτερικές μας συγκρούσεις μας σταματάνε. Για παράδειγμα ο Σλούκας ορισμένες φορές δείχνει να νιώθει ότι "το έχει" το σουτ αλλά ο ρόλος του τον μπερδεύει ψάχνοντας έξτρα πάσες και μετά κάνει τα "υποχρεωτικά" σουτ που δεν μπαίνουν. Είναι ακόμη σε φάση καλούπωσης ενός δυνατού ενστίκτου το οποίο θα πρέπει να απελευθερώνει περισσότερο.

Αυτό είναι γενικευμένο πρόβλημα των ελλήνων γκαρντ. Τα καλά σουτ πρέπει να γίνονται. Αλλιώς ο αντίπαλος δε σε σέβεται και κλείνει η άμυνα.
rankin
Μάθετε μπαλίτσα απο τον άρχοντα.
Το ματσάκι το πήρε ο Σφαιρόπουλος που άλλαξε άμυνα στην τέταρτη περίδο (το γύρισε ξανά σε αλλαγές πάνω στα σκριν) και ο αντίπαλος του έμεινε να πάρει στο τέλος ποντους μονο απο βολές και καουμποιλίκια.. Και ολα αυτά ενώ μέχρι εκείνη την ώρα η επίθεση της Μπαρτσελόνα κένταγε.

Το ότι χάθηκαν τα ελεύθερα σουτ πχ του Όλεσον, ειναι και τυχη, είναι και άλλα πράγματα. Όπως πχ οτι για να φτάσει ως το σουτ έτρωγε το ξύλο της αρκουδας, ή οτι του είχε βγει η πίστη να μαρκάρει το Σπανούλη σε ολο το παιχνίδι...

Ο Ολυμπιακός παραλίγο να χάσει το παιχνίδι γιατι κουράστηκε στο τέλος, έχασε βολές, έκανε λάθη, έχασε κρίσιμα ριμπάουντ, αλλά... το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον
mixalisgate7
Παραλίγο να μας κάνει καρδιακούς η ομάδα σήμερα tongue.gif. Την Πέμπτη είναι το πιο κρίσιμο και το πιο δύσκολο ματς, όπου δεν πρέπει να μας πνίξει το άγχος.
yorgos
Λοιπον εμενα μου φανηκε λογικο που ο Ολεσον εχανε τα ελευθερα σουτ σημερα! Αφου πριν 1,5 μηνα ο Γκαουντλοκ και ο Μπιελιτσα τα εβαζαν ολα, καποτε επρεπε να γινει το αντιθετο. Αν δεν ειχαν μπει εκεινα, τωρα δε θα παιζαμε με την Μπαρτσελονα, αλλα με τη Μακαμπι και η Φενερμπαχτσε θα περιμενε εκεινη τον Ολεσον να χασει τα σουτ για να κερδισει!

Σωστό κι αυτό, κάπου θα τα φας , κάπου θα τα χάσουν.

Αλλά ο βασικός λόγος που μπήκατε στους 8 με μειονέκτημα είναι ο ίδιος με πέρυσι: ο τραυματισμός του Σπανούλη. Με υγιή Σπανούλη δε νομίζω ότι θα έχανε ούτε από την Αρμάνι πέρυσι στο ΣΕΦ, ούτε φέτος από τη Φενέρ. Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός είνια ένα ματς μακριά από το Φ4 κι είναι μεγάλη επιτυχία η όλη πορεία φέτος, ακόμη κι αν αποκλειστεί. Αν πάει Φ4 με ποιον πέφτει;
boumtze-boumtze
QUOTE(yorgos @ Apr 21 2015, 22:53 ) *
Σωστό κι αυτό, κάπου θα τα φας , κάπου θα τα χάσουν.

Αλλά ο βασικός λόγος που μπήκατε στους 8 με μειονέκτημα είναι ο ίδιος με πέρυσι: ο τραυματισμός του Σπανούλη. Με υγιή Σπανούλη δε νομίζω ότι θα έχανε ούτε από την Αρμάνι πέρυσι στο ΣΕΦ, ούτε φέτος από τη Φενέρ. Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός είνια ένα ματς μακριά από το Φ4 κι είναι μεγάλη επιτυχία η όλη πορεία φέτος, ακόμη κι αν αποκλειστεί. Αν πάει Φ4 με ποιον πέφτει;

Με CSKA.Πολυ δυσκολο ψυχολογικα το τεταρτο παιχνιδι για την Μπαρτσελονα,οταν ξερει οτι εχει αλλα δυο ματς ενω ο Ολυμπιακος ενα...
Ειδικα με τον τροπο που χασανε σημερα,πιστευω πως στο τεταρτο θα καταρευσουν...
badder
Μπάσκετ είναι και σουτ χάνονται. Αν ήταν τα ελεύθερα τρίποντα να μπαίνουν πάντα τότε κακώς υπάρχουν ελεύθερες βολές. Ο Όλεσον έχασε μισοελεύθερο (το πρώτο) ενώ ο Πρίντεζης όρμαγε πάνω του, το δεύτερο δεν ήταν ελεύθερο. Ο Σπανούλης όμως έχασε 2 βολές που αν έμπαιναν τα τρίποντα του Ολεσον δεν θα είχαν την ίδια σημασία. Αν είναι να υπολογίζουμε τα ΑΝ να το κάνουμε και για τις 2 ομάδες. Επίσης ΑΝ ο Όλεσον ευστοχούσε, θα είχε ο Ολυμπιακός επίθεση.

Με τα ΑΝ δεν κέρδισε κανείς ποτέ. Το μπάσκετ γράφει αυτά που μπαίνουν και αυτά μετράνε. Αυτό είναι το παιχνίδι και ισχύει για όλους επι ίσοις όροις. Όπως ο Ολυμπιακός έχει χάσει ματς από αστοχία και χαζά λάθη, έτσι έχει κερδίσει.
xristos_metal
QUOTE(boumtze-boumtze @ Apr 21 2015, 22:56 ) *
Με CSKA.

Και εντελως τυχαια ο ενας ημιτελικος Ρεαλ - Φενερ και ο αλλος Tσκα-Ολυμπιακος.
Zoys
+1 foul στον Darryl13 για προκλητικό post.
MaJesty23
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 21 2015, 22:05 ) *
Ολους τους δερνουμε τελικα. Μεχρι και την ΤΣΣΚΑ αμα λαχει! smiley.gif
Μου θυμιζει εκεινη την παλια διαφημιση του ΟΠΑΠ που οι χουλιγκανς την πεφτουν σε εναν στο μετρο και τον ρωτανε τι ομαδα ειναι κι οταν εκεινος διστακτικα απαντα Μποχουμ, ρωτανε ο ενας τον αλλο "Μποχουμ δερνουμε;;;"

Μακάρι να δείρετε και την ΤΣΣΚΑ ,σας το εύχομαι.Τις φάπες τις πρώτες τις έφαγε στο ΣΕΦ,ώρα να της φάει και στην Μαδρίτη.
stoust
QUOTE (xristos_metal @ Apr 21 2015, 23:11 ) *
Και εντελως τυχαια ο ενας ημιτελικος Ρεαλ - Φενερ και ο αλλος Tσκα-Ολυμπιακος.

Τι εννοείς; Τα ζευγαρώματα των ομάδων από την φάση των 8 έως τον τελικό είναι προκαθορισμένα με βάση την θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα στους δύο ομίλους του Top 16. Δεν γίνεται καμία κλήρωση ώστε να στείλει τον Ολυμπιακό στην ΤΣΣΚΑ και την Φενέρ στη Ρεάλ. Μην βλέπουμε παντού φαντάσματα...
anton2
Κάτι που κάνει σωστά η Μπαρτσελόνα από το πρώτο παιχνίδι είναι ότι έχει σταματήσει την κυκλοφορία της μπάλας. Από παντού βγαίνουν πόδια και γόναταμ υψώνονται χέρια και τα πολλά μεγάλα κορμιά κόβουν ακόμη και την θέα των συμπαικτών.

Αυτό είναι κάτι που δεν λύσαμε ακόμη. Μπορεί να κερδίσαμε στα τελευταία 2 παιχνίδια αλλά για το τελευταίο ίσως θα ήταν καλό να σκεφτούμε περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα.

Γιατί επειδή δεν μπορεί να κυκλοφορήσει η μπάλα τελικά σήμερα (όπως και στο πρώτο παιχνίδι) κάναμε "κουφά" σουτ ή πάσες υπό πίεση ή στο τέλος των επιθέσεων.

Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση σε αυτό.

giorgos14
QUOTE(plo koon @ Apr 21 2015, 18:45 ) *
Η ευρωλίγκα ξέρει ότι το ισχυρότερο πλήγμα στον ΔΓ είναι ο Ολυμπιακός να πάει καλύτερα από τον ΠΑΟ.

+100000000

Εισαι θεος,σε κανω υπογραφη!!!

Συγχαρητηρια στην ομαδα ,το ματς δεν το ειδα λογω δουλειας ωστε να κρινω αλλα συνεχιζουν να μας κανουν περηφανους..
Johnnys
QUOTE(Sence Of Defence @ Apr 22 2015, 05:44 ) *
Στο 4ο που θα τους περιορίσουμε την κυκλοφορία θα δεις γιατί είναι ανέκδοτο. Θα ψάχνουν τον ναβάρο για να βάλουν τρίποντο με κρεμασμένο αμυντικό πάνω του. Εμείς είμαστε ακόμα ντε φορμέ από τους τραυματιμσούς. Η φροντ λάιν μας είναι εντελώς ντεφορμέ πλην πρίντεζη. Νομίζω με υγειής ολυμπιακό και φορμαρισμένο δεν έχουν τύχη για αυτό και ο χαρακτηρισμός "ανέκδοτο".

Ανεκδοτο η Μπαρτσελονα, μεγαλοανεκδοτο η φενερ αν θυμηθω τι γραφοταν οταν την νικησαμε (και γκου γκουχ χωρις να δω τι γραφεται τωρα σοτ τοπικ της Φενερ) ανεκδοτο και λουσερς η Ρεαλ οποτε χανει..Νταξει η Τσσκα παλι οταν την νικησαμε εδειξε γιατι δεν ειναι καλη ομαδα..Για την Εφες δεν μιλαω τι ανεκδοτο ειναι ασχετα τωρα αν νικαει το αλλο ανεκδοτο και το ζοριζει..Βασικα προχθες που εχασε ετσι ηταν ανεδκδοτο..Τωρα θα δουμε μεθαυριο παλι αν ειναι

Τιποτα μια δυο ομαδες να εχουνε μεινει στην Ευρωπη με το πολυ ζορι τι καθομαστε και ασχολουμαστε με το μπασκετακι δεν το κανουμε κατι αλλο το φορουμ ρε παιδι μου..

Πραγματικα με εχει κουρασιε αυτη η νοοτροπια--και ειναι παντα στο ιντερνετ απο μεγαλο μερος του κοσμου.
colonel gomelsky
QUOTE(rankin @ Apr 21 2015, 22:52 ) *
Μάθετε μπαλίτσα απο τον άρχοντα.
Το ματσάκι το πήρε ο Σφαιρόπουλος που άλλαξε άμυνα στην τέταρτη περίδο (το γύρισε ξανά σε αλλαγές πάνω στα σκριν) και ο αντίπαλος του έμεινε να πάρει στο τέλος ποντους μονο απο βολές και καουμποιλίκια.. Και ολα αυτά ενώ μέχρι εκείνη την ώρα η επίθεση της Μπαρτσελόνα κένταγε.

Το μισό το πήρε ο Σφαιρό. Το άλλο μισό το έδωσε ο καμαρώτος ο Πασκουάλ που δεν κατάλαβε ότι το μόνο που χρειάζονταν είναι να συνεχίσει να πασάρει ο Ναβάρο στον ξεμαρκάριστο. Συγκινητικός ήταν ο κερατάς ο λα μπόμπα αλλά δεν του βγήκε. Δεν πειράζει, την άλλη φορά.

ΥΓ. Η διαιτησία έπαιξε έδρα και καλά έκανε. Ο ΟΣΦΠ έχει μεγαλώσει σαν μέγεθος πια, θα παιρνει αυτά που του αναλογούν.
Johnnys
QUOTE(anton2 @ Apr 22 2015, 06:02 ) *
Και να προσθέσω ότι παρά τα παιχνίδια δεν "βγαίνουν" για Σλούκα, Λοτζέσκι, Λαφαγιέτ παρόλα αυτά αυτοί οι 3 έχουν μεγάλες ικανότητες και πιστεύω πολύ ακόμη σε αυτούς.

Αυτό το παιδί πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και να κάνει το βήμα μπροστά. Χρωστάει στον εαυτό του ένα μεγάλο παιχνίδι.

Σιγουρα χρωσταει..Αλλα εμενα και σημερα οπως τον ειδα εδωσε αρκετα και θετικο προσημο και ας εβαλε μολις 2 ποντους..Αν επαιζε και 25 λεπτα το 8-10 ποντο θα το ειχε...Αλλα οι ασιστ που εβγαλε σε δυο περιπτωσεις που θυμαμαι χαρακτηριστικα ηταν 6 ποντοι που πραγματικα πηρε την φαση πανω του παλι και εβγαλε τελειως ελευθερα τριποντα που μπηκαν..Μεγαλης σημασιας..Και εδωσε 5 ασιστ χωρις λαθη αν θυμαμαι σωστα σε μολις 14- λεπτα
erwi grey
Ο Νταρντεν κακως χρησιμοποιηθηκε ελαχιστα.Πλακα κανω.
Ελπιζω απο εδω και περα να παιρνει περισσοτερο χρονο ο Παπαπετρου απο τον Κομφουκιο.
Ο Ναβαρο εχει αρχισει και αστοχει και σε ελευθερα σουτ 1 στα 4 τριποντα σημερα, ελπιζω να συνεχισει ετσι και στο 4ο παιχνιδι.
Λαμπε συγκλονιστικος, Πασκουαλ τραγικος
Johnnys
Επισης ο Νταρντεν που για πρωτη φορα μετα απο πολυυυ καιρο φανηκε πως μπηκε καλα ευστοχησε στο πρωτο σουτακι που πηρε εβγαλε αμυνες πηρε 1-2 ριμπαουντ γιατι μετα το 4.30 παρκαρε στον παγκο?Ελπιζω να μην εγινε τιποτα σε φαση τραυματισμου.
spysta
ΣΠΟΥΔΑΙΑ νικης απεναντι σε εναν ΜΕΓΑΛΟ αντιπαλο

ΝΙΚΗ καρδιας και ψυχης.
προσωπικα ηθελα ενα κλειστο παιχνιδι και να κερδισουμε στο τελος ... μαζοχιστικο ?? μπορει !! αλλα καλυτερα ετσι παρα ανετη νικη.

παντως ηταν απλα μια νικη για το 2-1.
την Πεμπτη χρειαζομαστε 2 φορες καλυτερα αμυνα και το μαχαιρι στα δοντια ... η Μπαρτσα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ομαδα για να μπει και να το καθαρισει το ματσακι. το χει ξανακανει αναλογα στο παρελθον .. πριν 2 χρονια με ΠΑΟ.
ουτως ή αλλως και το σημερινο ματς καλιστα μπορουσε να το ειχε κερδισει

απαιτειται .. οχι 2 που ειπα .. αλλα 10 φορες πιο σκληρη αμυνα απο εμας .. οπως στο δευτερο ματς.

--- Πριντεζης απο αλλο πλανητη !! φτου φτου
--- Λαφαγιετ κανε ενα σοβαρο ματς ρε κακομοιρη
--- Πετουει .. για το θεο με τα τοξα ρε φιλε. για το θεο
--- Ντανστον Χαντερ ΚΑΛΟΙ. Χαντερ καταλυτικος σε κρισιμα σημεια μαλιστα
--- Ματ αθορυβος
--- Σλουκας γιατι τοσο λιγο παλι ??
--- Σπανουλης .. μετριος. στα κρισιμα ''μιλησε'' αλλα πριν ειχε κανει 2-3 σερι λαθη.

ελπιζω η κουραση να φανει περισσοτερο στα βαρια ποδια των ψηλων τους παρα σ εμας.
ο Πασκουαλ ''κατι'' θα φυλαει για την Πεμπτη
Manu7
QUOTE(spysta @ Apr 22 2015, 00:37 ) *
ΣΠΟΥΔΑΙΑ νικης απεναντι σε εναν ΜΕΓΑΛΟ αντιπαλο

ΝΙΚΗ καρδιας και ψυχης.
προσωπικα ηθελα ενα κλειστο παιχνιδι και να κερδισουμε στο τελος ... μαζοχιστικο ?? μπορει !! αλλα καλυτερα ετσι παρα ανετη νικη.

παντως ηταν απλα μια νικη για το 2-1.
την Πεμπτη χρειαζομαστε 2 φορες καλυτερα αμυνα και το μαχαιρι στα δοντια ... η Μπαρτσα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ομαδα για να μπει και να το καθαρισει το ματσακι. το χει ξανακανει αναλογα στο παρελθον .. πριν 2 χρονια με ΠΑΟ.
ουτως ή αλλως και το σημερινο ματς καλιστα μπορουσε να το ειχε κερδισει

απαιτειται .. οχι 2 που ειπα .. αλλα 10 φορες πιο σκληρη αμυνα απο εμας .. οπως στο δευτερο ματς.

--- Πριντεζης απο αλλο πλανητη !! φτου φτου
--- Λαφαγιετ κανε ενα σοβαρο ματς ρε κακομοιρη
--- Πετουει .. για το θεο με τα τοξα ρε φιλε. για το θεο
--- Ντανστον Χαντερ ΚΑΛΟΙ. Χαντερ καταλυτικος σε κρισιμα σημεια μαλιστα
--- Ματ αθορυβος
--- Σλουκας γιατι τοσο λιγο παλι ??
--- Σπανουλης .. μετριος. στα κρισιμα ''μιλησε'' αλλα πριν ειχε κανει 2-3 σερι λαθη.

ελπιζω η κουραση να φανει περισσοτερο στα βαρια ποδια των ψηλων τους παρα σ εμας.
ο Πασκουαλ ''κατι'' θα φυλαει για την Πεμπτη

laugh.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(yorgos @ Apr 21 2015, 21:26 ) *
Αυτός ο Σατοράνσκι ίδιος ο Βύντρα.

Τσέχικο DNA κετς
TakeshyKurosawa
Ε ρε ομάδα θα πάθουμε καμιά ανακοπή στο τέλος με αυτά που κάνεις! Τι αυτοκτονία πήγαμε να κάνουμε χθες! Η άμυνα στον Σπανούλη ήταν πολύ καλύτερη από το παιχνίδι της Βαρκελώνης! Ο Μπιλ δεν βρήκε ούτε ένα σουτ να πάρει υπό καλές προ'υ'ποθέσεις! Πολύ κυνηγητό και ξύλο έφαγε και αυτός και λόγω κούρασης έχασε τις 2 βολές και έκανε ένα κρίσιμο λάθος που ευτυχώς διόρθωσε με κερδισμένο φάουλ στο ριμπάουντ και 2 εύστοχες βολές! Επιτέλους μας ευννόησε και λίγο η τύχη με το χαμένο σουτ του Όλεσον! Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε. Η Μπάρτσα πριν 2 χρόνια έκανε το μπρέικ στο τέταρτο ματς με τον ΠΑΟ, αλλά το μομέντουμ είχε γυρίσει από άποψη ψυχολογίας γιατί οι Ισπανοί είδαν από το τέλος του τρίτου ματς ότι ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη ζώνη τους! Επιπλέον υπήρχε στην ομάδα και ένας άλλος τεράστος παίχτης εκτός του Ναβάρο που λέγεται Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και αν ήταν χθες στη θέση του Όλεσον πολύ δύσκολα να έχανε αυτό το σουτ! Καλή επιτυχία την Πέμπτη! Μπορούμε!
TAKIS7
Μην ξεχνάτε ότι ο Σπανούλης προέρχεται από 1 μήνα εκτός. Είναι λογικό να κουράζεται και ίσως να θολώνει. Έχει παίξει 3 μάτς σε λιγότερο από 1 εβδομάδα χωρίς να έχει μπει σε ρυθμό πριν.
bbplayer
QUOTE(Manu7 @ Apr 21 2015, 20:43 ) *
Για τα πεντακάθαρα φάουλ του Τόμιτς λες?

Βγάλτε τα πράσινα γυαλιά... Ο άνθρωπος μοιράζει γονατιές στον Σπανούλη σε 3 ματς.

Ντάξει Τώρα. Εδώ είσαι λάθος. Από τοτε που ξαναμπήκεs στον μπασκετικό χάρτη, τον ευρωπαϊκό εννοω,μια χαρα διαιτησίες exeis.. Διαχρονικά.

Οχι διαμόρφωση αποτελεσμάτων και τέτοια, μην παει εκει ο νου σου. Απλώς τα προβλεπόμενα
sacarame
Παιδιά να μην ξεφεύγουμε. Η κουβεντα εδώ αφορά τη σειρά Μπαρτσελόνα- Ολυμπιακός. Μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα στο Euroleague off- topic
leonkalf
Παιδιά έχετε συνέλθει από το χθεσινό?
Όσοι είμασταν χθες στο γήπεδο (είναι πιο έντονο από το να είσαι έξω σε tv) το βιώσαμε πολύ έντονα.. Εγω προσωπικά ένοιωθα σφιγμένο στομάχι και το κεφάλι μου ήταν βαρύ μέχρι τις 1.30-2 τη νύχτα..
Ένας κύριος στην τουαλέτα μονολογούσε.. " την Πέμπτη θα έρθω με υπογλώσσιο, δε γίνεται.."

Τα αγωνιστικά έχουν αναλυθεί... Περιμένουμε με πολύ αγωνία αύριο το 4ο παιχνίδι.
T.W.Is.M.
QUOTE(leonkalf @ Apr 22 2015, 15:05 ) *
Όσοι είμασταν χθες στο γήπεδο (είναι πιο έντονο από το να είσαι έξω σε tv) το βιώσαμε πολύ έντονα.. Εγω προσωπικά ένοιωθα σφιγμένο στομάχι και το κεφάλι μου ήταν βαρύ μέχρι τις 1.30-2 τη νύχτα..
Ένας κύριος στην τουαλέτα μονολογούσε.. " την Πέμπτη θα έρθω με υπογλώσσιο, δε γίνεται.."

Τα αγωνιστικά έχουν αναλυθεί... Περιμένουμε με πολύ αγωνία αύριο το 4ο παιχνίδι.

Προσπαθουσα μετα το τελος να στειλω μηνυμα με το τελικο σκορ σε ενα φιλο και τα δαχτυλα δεν μπορουσαν να κουνηθουν και να λυγισουν για να πληκτρολογησουν...
Zoys
QUOTE(leonkalf @ Apr 22 2015, 15:05 ) *

Εμφάνισα κι εγώ τα ίδια συμπτώματα υπερδιέγερσης και δεν ήμουν καν μέσα στο ΣΕΦ. smiley.gif
Manu7
QUOTE(bbplayer @ Apr 22 2015, 10:25 ) *
Ντάξει Τώρα. Εδώ είσαι λάθος. Από τοτε που ξαναμπήκεs στον μπασκετικό χάρτη, τον ευρωπαϊκό εννοω,μια χαρα διαιτησίες exeis.. Διαχρονικά.

Οχι διαμόρφωση αποτελεσμάτων και τέτοια, μην παει εκει ο νου σου. Απλώς τα προβλεπόμενα

Αυτή σου η άποψη που φυσικά δεν υιοθετώ δεν έχει να κάνει με τα πεντακάθαρα φάουλ του Τόμιτς χτες.

Αν διαμαρτυρόταν ο Τόμιτς στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Ναβάρο θα τους βγάζαμε γραφικούς και θεατρίνους...
Manu7
Sorry για το δεύτερο συνεχόμενο ποστ αλλά δείτε στη web tv του Novasports την χθεσινή εκπομπή Euroleague.

Καλεσμένος ο Στιβ.. Ο άνθρωπος ήδη από το πρώτο 20 λεπτο ανέλυσε την εικόνα του Ολυμπιακού φέτος και τι ακριβώς του λείπει για να ήταν ακόμα καλύτερος ή τουλάχιστον να εμφανιστεί έτσι τα επόμενα χρόνια. Απολαυστικός και νομίζω εκφράζει ό,τι πιστεύουμε για την ομάδα από την αρχή της χρονιάς...
Zoys
QUOTE(Manu7 @ Apr 22 2015, 19:49 ) *
Sorry για το δεύτερο συνεχόμενο ποστ αλλά δείτε στη web tv του Novasports την χθεσινή εκπομπή Euroleague.

Καλεσμένος ο Στιβ.. Ο άνθρωπος ήδη από το πρώτο 20 λεπτο ανέλυσε την εικόνα του Ολυμπιακού φέτος και τι ακριβώς του λείπει για να ήταν ακόμα καλύτερος ή τουλάχιστον να εμφανιστεί έτσι τα επόμενα χρόνια. Απολαυστικός και νομίζω εκφράζει ό,τι πιστεύουμε για την ομάδα από την αρχή της χρονιάς...

Τη βλέπω τώρα εδώ. Απολαυστικός Στηβ.

Όλες οι ισπανικές ομάδες ενώ είναι κλασάτες παίζουν καλλιτεχνικό πατινάζ. Εμείς πρέπει να παίζουμε hockey game.

laugh.gif
spysta
3o σερι κερδισμενο ματς απεναντι στην Μπαρτσελονα ???
πααααρα πολυ δυσκολο .. ειλικρινα τρομαχτικα δυσκολο .. αλλα οχι ανεφικτο με ΑΥΤΟ τον @@ατο Ολυμπιακο.

ΜΑΚΑΡΙ να νικησουμε
θα ειναι τεραστια επιτυχια αλλα και στην απευχθεα περιπτωση που ερθει ηττα .. να θυμομαστε οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν τελειωσε και η ομαδα αξιζει τον σεβασμο ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.