Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
morrison
Toronto Raptors




Raptors power




Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-13): 34-48
Leaders (2012-13):
Πόντοι: Rudy Gay 19.5, Demar DeRozan 18.1, Andrea Bargnani 12.7
Ριμπάουντ: Amir Johnson 7.5, Ed Davis 6.7, Rudy Gay 6.4
Ασσίστ: Jose Calderon 7.4, Kyle Lowry 6.4, Rudy Gay 2.8

Πιθανή 5άδα:

PG:LowrySG:DeRozanSF:Gay
PF:JohnsonC:Valanciunas


Πάγκος:
PG’s: D.J Augustin, Dwight Buycks
SG’s: Terrence Ross, Landry Fields
SF’s: Steve Novak, Austin Daye
PF’s: Tyler Hansbrough, Quincy Acy
C’s: Aaron Gray

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: D.J. Augustin, Tyler Hansbrough, Steve Novak, Austin Daye, Dwight Buycks
Έφυγαν: Andrea Bargnani, Alan Anderson, John Lucas III, Mickael Pietrus, Sebastian Telfair, Linas Kleiza

Προπονητής: Dwayne Casey
Στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα, του εμπιστεύονται την αναδόμηση που έχουν ξεκινήσει αλλά και την υλοποίηση των υψηλότερων φετινών στόχων. Πέρσι έμειναν μόνο 4 νίκες μακριά από την 8η θέση της Ανατολής, φέτος η βελτίωση του περσινού δεύτερου μισού θα πρέπει να συνεχιστεί κυρίως από τον τομέα που προβλημάτισε περισσότερο την περσινή ομάδα, τα ριμπάουντς.

Σχόλιο:
Φανερά σε φάση rebuilding από πέρσι όταν έδωσαν τον Jose Caledron στο trade που έφερε στους Raptors τον Rudy Gay. Φέτος αποχαιρέτησαν και τον Andrea Bargnani σε μια κίνηση που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Πέρσι οι Raptors ήταν εμφανώς χειρότερη ομάδα με τον Ιταλό στο παρκέ και αυτό οφείλεται κατά πολύ στους Amir Johnson και Jonas Valanciunas που βγήκαν μπροστά από τη μέση και μετά.
Όταν οι δυο τους ήταν ταυτόχρονα στο παρκέ οι Raptors επέτρεπαν μόλις 96.2 πόντους ανά 100 επιθέσεις στους αντίπαλούς τους, ένα νούμερο που είναι καλύτερο και από αυτό των Indiana Pacers που ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας. Φέτος χρειάζεται να κρατήσουν την ίδια αμυντική αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα οι υπόλοιποι να φροντίσουν να βάλουν τους δύο ψηλούς στο παιχνίδι επιθετικά, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο με μια γεμάτη περιφέρεια από Lowry-DeRοzan-Gay.
Ταυτόχρονα ο Rudy Gay βελτίωσε κατά πολύ το ρεκόρ των Raptors. Με αυτόν στο ρόστερ κέρδισαν 17 ματς και έχασαν 16, χωρίς αυτόν για να κερδίσουν άλλα 17 παιχνίδια χρειάστηκαν 32 χαμένα ματς. Με λίγα λόγια οι Raptors με Gay ήταν ομάδα που διεκδικεί είσοδο στα playoffs μόνο που οι υψηλοί φετινοί στόχοι απαιτούν από τον Gay να παίξει ξανά σε κάτι κοντινό με το all star επίπεδο που έχει βρεθεί στο παρελθόν.
Όμως όντως η first unit δεν απέχει και πολύ από ομάδων playoffs. Το θέμα είναι κυρίως στον πάγκο καθώς παρά τις έξυπνες κινήσεις που έγιναν (Daye, Novak, Hansbrough) ακόμα δεν έχουν πείσει ότι μπορεί να σταθούν στο ίδιο επίπεδο με τους βασικούς.


Πρόβλεψη: 38-44
Conference rank: 9th
Division rank: 3th

jasonick
Μπορεί μέχρι στιγμής οι Raptors να είναι σε τροχιά playoff (3-5) αλλά η εικόνα τους με απογοητεύει, ιδιαίτερα επιθετικά.

Με 5άδα Lowry, DeRozan, Gay, Amir, Val τους λείπει το τρίποντο, ενώ ο πάγκος τους δεν βοηθά σε αυτό τον τομέα. Οι Daye, Novak, που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο σουτ είναι εκτός rotation, ο Fields για κάποιο λόγο δεν ψήνεται να σουτάρει τα τελευταία δύο χρόνια. Το χειρότερο όμως είναι ότι με τόσο αθλητική 5άδα δεν τρέχουν καθόλου (τελευταίοι σε pace) και αναγκάζονται να πάνε σε παιχνίδι μισού γηπέδου που για μένα δεν έχει λογική γιατί πρώτον δεν έχουν σουτ όπως είπα πριν, δεύτερον οι Lowry, DeRozan, Gay δεν μπορούν να φτιάξουν το δικό τους σουτ και τρίτον οι παίκτες που έχουν πολύ τη μπάλα στα χέρια τους (DeRozan, Gay) δεν δίνουν ασσίστ. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι κάτι τέτοιο. tongue.gif

Μου άρεσε ο Casey μιας και ήταν ο πρώτος assistant στο Dallas και έκανε πολύ καλή δουλειά στον αμυντικό τομέα, αλλά σαν πρώτος προπονητής στο Toronto με απογοητεύει.
captain charisma
Rated: (en)joy
Αυτή 3άδα Lowry, DeRozan και Gay ζήτημα να έχει κάποιος απ'αυτούς ποσοστό 40% έστω στα δίποντα, όχι συνολικό fg% . Η επιτομή του efficiency μιλάμε, τέτοιο κατόρθωμα δεν πρέπει να έχουν καταφέρει ούτε παίκτες στυλ Iverson ή Jennings ...
aegeansheed
Θεέ μου ποτέ να μην ξαναγίνει...

http://bkref.com/tiny/tPKxX

Rated: (en)joy
Αφού ξεκινήσαμε τα στατιστικά ορίστε και οι παίκτες με eFG% <= 40% (!) από τότε που υιοθετήθηκε το τρίποντο (79-80). Θεώρησα σωστό να κάνω το search με βάση το eFG% και όχι το 2P% μιας και είναι ακόμη πιο δύσκολο να μην καταφέρει κάποιος το όριο στο 1ο παρά στο 2ο. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι μια τέτοια λίστα θα αδικούσε σεζόν παικτών όπως π.χ. η περσινή του Battier: 34.8 2P% αλλά 60.8 eFG% εξαιτίας του εντυπωσιακού 43 3P%
players requiring Effective Field Goal Pct <= 0.400 from 1979-80 to 2013-14 for single seasons
Air Kef
Το κορυφαίο σταστιστικό που διάβασα για τον Γκέι παντως είναι οτι εχει κάνει 200 touch με την μπαλα στα τελευταία ματς, και από αυτά τα 160 κατέληξαν σε σουτ και τα 40 σε πασα του. 77.gif
SG3ptshooter
EΛΑ
ΜΩΡΗ
ΑΡΡΩΣΤΙΑ
ΤERRENCE!



Trade κανά ball hog να κάνουμε δουλειά μας. Video που το ηγετιλίκι θα έπρεπε να remixάρει με Βάσιο, η Κούλα/κούκλα είναι ποίηση και θέλει κλωνοποίηση.



aegeansheed
ΦΥΓΕ!!!!! (σχεδιασμένη η τελευταία επίθεση για Amir - corner three...)

Ο Jonas έπαιξε 22 λεπτά, 3 περισσότερα από τον Psycho...

sacarame
Ρε τελειωμένοι Κράπτορς, δώστε τη μπάλα στο Λατίνο εραστή ΤηςΜαρίας ΤηςΡοζας να δείτε προκοπή...

Αφού το παλικάρι γαζώνει....
Pierce
ohmy.gif

http://www.sbnation.com/nba/2013/11/26/514...toronto-raptors

It's common practice after a game for players to peruse stat sheets in the locker room. In Toronto, though, that won't be happening from now on. Forward Rudy Gay has put a stop to it, via Mike Ganter of the Toronto Sun:


"We're not playing for stats," Gay said.

Gay said there was no incident or no moment that pushed him toward this decision but as a leader on this team, he felt it was just something that was best for the team.

"I wanted to just nip it in the [bud] before it became an issue," he said. "We come in here after losses, after wins and people are staring at those stat sheets, but that's not what we're about. We're a team and the stat that matters is the W."



24.gif

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΛ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.

24.gif
Ginobili
QUOTE(Pierce @ Nov 27 2013, 14:17 ) *
ohmy.gif

http://www.sbnation.com/nba/2013/11/26/514...toronto-raptors

It's common practice after a game for players to peruse stat sheets in the locker room. In Toronto, though, that won't be happening from now on. Forward Rudy Gay has put a stop to it, via Mike Ganter of the Toronto Sun:


"We're not playing for stats," Gay said.

Gay said there was no incident or no moment that pushed him toward this decision but as a leader on this team, he felt it was just something that was best for the team.

"I wanted to just nip it in the [bud] before it became an issue," he said. "We come in here after losses, after wins and people are staring at those stat sheets, but that's not what we're about. We're a team and the stat that matters is the W."



24.gif

ε...βέβαια..έχει χτίσει όλο το Τορόντο από την αρχή φέτος...με τι καρδιά να αντικρίσει στατιστικά icon_drunk.gif ..αλλά αφού το επιβάλλει και οι άλλοι το δέχονται,μαγκιά του...

SG3ptshooter
Για να μη γκρινιάζουν οι άλλοι πως παίρνει πολλά σουτ, τους αφαιρεί τα δεδομένα τη στιγμή που το συζητάνε postgame. biggrin.gif
Μπας και κλέψει καναδυο FGA ακόμα.
aegeansheed
Αυτά παθαίνουν στον πάγκο όταν βρίσκει κύλινδρο ο Gay!!!



* πιο πάνω το παντελόνι!
aegeansheed
Ο εφιάλτης συνεχίζεται (αυτή τη φορά για το ball boy)...

QUOTE
Rudy Gay put up 500 shots at practice following Tuesday's game against the Nets.
"You just have to get back into the gym and get back to the basics," Gay said. "The only thing I could do after that game was to go out and shoot some jump shots. Get that out of my head and work on my game." Gay is last among small forwards in points per shot, and last in two-point shot percentage among the 75 players with 165 field goal attempts. At least Gay is working on it and knows his shooting is a problem.
Pierce
Basics είναι και η πάσα ,Mister.
Air Kef
QUOTE(Pierce @ Nov 29 2013, 12:19 ) *
Basics είναι και η πάσα ,Mister.



Όχι φίλε, για τον Γκέι φέτος η πάσα είναι στα έξτρα, όπως για τον Χάουαρντ ας πούμε μια περίτεχνη ενέργεια στο λόου ποστ ή για τον Ρόντο το σουτ πίσω απο τα 6 μέτρα.
Dino Charito
Γειά σας πάιδες...είμαι κι εγώ ένας οπαδός των Ράπτορς, άρα ξέρετε πόσο χαρούμενος ( = gay 69.gif ) νιώθω...
Την παρακολουθώ την ομάδα αρκετά χρόνια, κάθε χρόνο, από την φυγή του CB4, είχαμε τη δικαιολογία ότι δεν είχαμε κάποιον να είναι το "πρώτο βιολί" για να προχωρήσει την ομάδα στα playoffs.
Αλλοι έλεγαν έφταιγε η Ευρωπαική αύρα που είχε φέρει ο Collangelo & o Gherardini...άλλοι τα έριχναν στο ότι η ομάδα βρίσκεται στον Καναδά κι όχι στις ΗΠΑ...
Πέρυσι στην απέλπιδα προσπάθεια του BC έφερε τον Gay για να σπρώξει την ομάδα ξανά στα Playoffs...
Τελικά...

Εχω κάνει μια "προφητεία" (σιγά την προφητεία δλδ). Το 2014 δε θα βρεί ή έστω κλείσει με τον Gay και τον Casey στην ομάδα. Και οι δύο θα έχουν φύγει.

Ο ένας κοιτάει πως να σπάσει τα καλάθια, και δεν κοιτάει scoresheets τρομάρα του, ούτε και τους συμπαίκτες του να δώσει καμια πάσα, και ο άλλος δυστυχώς με έχει απογοητεύσει οικτρά.
Δεν είναι μπάσκετ αυτό που παίζουν. Ο καθένας παίρνει τη μπάλα, κάνει μια δυο κινήσεις και σουτάρει.

Εχει αχρηστευτεί ο Valanciunas, τόσο που αρχίζω και αμφιβάλλω και γι'αυτόν για το πόσο έτοιμος είναι ακόμα...βέβαια όταν παίρνει λιγες πρωτοβουλίες, τα βάζει τα ποντάκια του. Κάποιος να του πεί βέβαια αυτό το pump fake που κάνει το έχει πάρει χαμπάρι και ο...Justin Bieber πια

Ο Ross μια ζωή καρδιογράφημα...κουραστήκαμε.

Βλέπω και από την αλλη τον Drummond (τον οποίο ο Collangelo έκανε Pass για να φέρει τον Ross) και κλαίω ακόμα περισσότερο...

Μονο ο DeRozan δειχνει πραγματικά ότι παλεύει, άν και κάποτε τον είχα πεί "κλωνο" του Kobe, ως προς την ατομιστία του...είναι τουλάχιστο αξιόπιστος...

Ευχομαι ο Ujiri να κάνει τα μαγικά του...Πάντως πρέπει να ξεκινήσει από τον προπονητή και τον Gay. Προπονητές ελεύθεροι υπάρχουν και αξιόλογοι (λέγε με Hollins μην πω Sloan αν και ο τελευταίος ίσως είναι σε ηλικία που και να θέλει δε μπορεί να γυρίσει πια), μακάρι να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο....

Αν και η περίπτωση Wiggins με ιντριγκάρει, όπως και όλους στον Καναδά, το λεγόμενο tanking ποτέ δε το γούσταρα, ίσως λόγω ότι εμείς οι Ελληνες δεν έχουμε μάθει να χάνουμε συνέχεια για να δούμε κάποια στιγμή μια άσπρη μερα, κι απο την άλλη στο Τορόντο όλο χάνουν....
Επίσης περιπτώσεις ομάδων όπως η Indiana μας δείχνει ότι δε χρειάζεται να πατώσεις, ούτε να φέρεις τον νεο LBJ για να πρωταγωνιστήσεις. Χρειάζεται σωστή μεταγραφική πολιτική και σωστοί προπονητές...

Αυτά κι απο μένα...
aegeansheed
Πέστα ρε Dino!!! Όχι Sloan όμως, για το Θεό!

Είναι γεγονός ότι οι μέρες του Casey και του Gay είναι μετρημένες και ο Ujiri βολιδοσκοπεί προθέσεις. Είναι έμπειρος και υπομονετικός διαπραγματευτής, οπότε ότι είναι να γίνει όποτε είναι (κουράγιο) θα είναι καλό εν τέλει για την ομάδα σου και την ομάδα μας, με την ευρεία ένοια, αφού στο Fantasy έχω την ατυχία να κρατάω τον Valanciunas στον πάγκο με τους άμπαλους που λες κι εσύ.
Για να καταλάβεις τί περνάω δες πώς έχω αναγκαστεί να ονομάσω την ομάδα μου....

Σχετικά με πιθανά trades δε θεωρώ απίθανο να έρθει κανένας Faried, που καιοι Nuggets τον διώχνουν και είναι και επιλογή του Ούτζιρα.

Πάμε για διπλό στο Γουόριορ απόψε με συνέχεια των double doubles για το ατσούμπαλο κτηνάκι που αγαπάμε!

Dino Charito
QUOTE(aegeansheed @ Dec 4 2013, 00:08 ) *
Για να καταλάβεις τί περνάω δες πώς έχω αναγκαστεί να ονομάσω την ομάδα μου....

Σχετικά με πιθανά trades δε θεωρώ απίθανο να έρθει κανένας Faried, που καιοι Nuggets τον διώχνουν και είναι και επιλογή του Ούτζιρα.

Πάμε για διπλό στο Γουόριορ απόψε με συνέχεια των double doubles για το ατσούμπαλο κτηνάκι που αγαπάμε!



χαχαχα!!! In Masai we believe!!!Σήμερα εχε ξενύχτι πάλι...και twitter smiley.gif
Βέβαια προβλέπω μολις γυρίσουν στο Τορόντο να έχουν χάσει την πρώτη θέση στην Atlantic Dev...οπότε adios Playoffs & officially (το λέω γιατί καπου είχα διαβάσει οτι ο Ujiri σκεφτόταν να μην κάνει τπτ λόγω του ότι είμασταν 1οι στην Atlantic (& 4οι στην Ανατολή)
jvalin
QUOTE (Dino Charito @ Dec 3 2013, 23:51 ) *
Μονο ο DeRozan δειχνει πραγματικά ότι παλεύει, άν και κάποτε τον είχα πεί "κλωνο" του Kobe, ως προς την ατομιστία του...είναι τουλάχιστο αξιόπιστος...

Κυκλοφορούν φήμες ότι σκέφτεστε να τον διώξετε

http://www.kpopstarz.com/articles/68178/20...ure-raptors.htm
http://www.latinopost.com/articles/1676/20...ith-raptors.htm


Όχι άλλο tanking ρε παιδιά...Είπαμε κι εμείς μια φορά να τανκάρουμε κ είμαστε μισή νίκη απ την κορυφή της Atlantic!
Dino Charito
QUOTE(jvalin @ Dec 4 2013, 00:48 ) *
Κυκλοφορούν φήμες ότι σκέφτεστε να τον διώξετε

http://www.kpopstarz.com/articles/68178/20...ure-raptors.htm
http://www.latinopost.com/articles/1676/20...ith-raptors.htm


Όχι άλλο tanking ρε παιδιά...Είπαμε κι εμείς μια φορά να τανκάρουμε κ είμαστε μισή νίκη απ την κορυφή της Atlantic!


αναμενόμενο να βγούν αυτές οι φήμες...κι έλεγα, πότε θα βγεί οτι ο DeRozan βαρέθηκε (όπως ειχε βαρεθεί ο Carter, ο TMAC, o Bosh...) απλά έλεγα ότι επειδή ο DD δεν ειναι επιπέδου franchise player, ίσως να άντεχε...

Αλλωστε όπως λένε στο Raptorland, μόνο ο JV είναι un-tradeable, κακώς για μένα, κι ο DD πρέπει να μείνει ή στην τελική ας φύγουν όλοι με πρώτον τον προπονητή. Γιατί με τον Casey στο τέλος και ο JV tradeable θα γινει.

BTW άλλη μια κλασσική...ήττα των Raptors...στο τέλος "χύνουμε την καρδάρα με το γάλα"
aegeansheed
Ευχαριστώ Μασάη, ευχαριστώ Θεοί του Φάνταζυ...

Dino Charito
hallelujah smiley.gif
Masai's black magic!!!
Dino Charito
Dedicated to our GM #GayIsGone #Tank4Wiggins


aegeansheed
Zach Lowe on Gay/Raptors-Kings thing (via Grantland)

QUOTE
But a player who hijacks an offense this way mostly does harm. A lot of Toronto’s offensive possessions look fine for the first 10 or 12 seconds of the shot clock — until the ball ends up in Gay’s hands at the elbow area.


Αν και τα έχουμε ξαναπεί για τον Gay και την ικανότητά του να καταστρέφει το επιθετικό παιχνίδι μιας ομάδας, από την επική σειρά Grizzlies-Clippers πριν δυο χρόνια. Ολόκληρο το κείμενο παρακάτω.

QUOTE
The Raptors canvassed damn near the entire league in their quest to become the second team in two seasons to dump Rudy Gay well in advance of the trade deadline, according to sources across the NBA. They went to every team that made at least some theoretical sense: Detroit, with expiring contracts and at least some need on the wing; Milwaukee, with fading postseason ambitions and a massive hole at small forward the Greek Freak isn’t quite ready to fill; Cleveland, with a playoff mandate, a GM on shaky ground, and perhaps the worst group of starting wing players in the league; and many others.

Everyone said no, and they did so abruptly. This is how far Gay’s value has declined league-wide over the last 18 months. I know GMs who say they wouldn’t touch him now in free agency for the midlevel exception. Only one team was left: the Kings, with a new ownership group determined to make a splash and a new GM, Pete D’Alessandro, who worked with Toronto GM Masai Ujiri in Denver. The Kings’ wing rotation is a disaster, even after the recent acquisition of Derrick Williams, who has never resembled an NBA-caliber small forward. The Williams swap and DeMarcus Cousins max-level extension left Sacramento without meaningful projected cap room this summer, putting the Kings in a position where they could plausibly look at Gay’s $19 million player option for 2014-15 and say, “No harm, no foul.” The Raptors were betting Gay would pick up that option given his poor play this season, and dealing Gay allows them to plan with more certainty.

And so here we are: The last remaining Rudy Gay suitor has agreed to send four rotation players to Toronto in exchange for Gay and (very tall) salary filler. If you’re even a medium-level NBA fan, you probably know the names of all four players going to Toronto. But don’t be fooled: This is a salary dump. This is not about Patrick Patterson, or Greivis Vasquez, the league’s second-leading assist man last season. This is about Toronto sloughing off Gay’s endless barrage of midrange bricks and beginning a full teardown — with the potential for a top-five pick in this draft, max-level cap space this summer, and similar space every summer going forward.

Here’s the thing: This deal, by itself, may well make the 2013-14 Raptors better. And that’s why we should expect the Raptors to begin (or continue) gauging the market for both DeMar DeRozan and Kyle Lowry as we approach December 15, after which most free agents who signed over the summer are trade-eligible again. Dwane Casey, the team’s head coach, may also be in trouble, depending on Ujiri’s timetable with the position, per several league sources.

The current version of Gay is basically a harmful player. He used 30 percent of Toronto’s possessions with a shot, turnover, or drawn foul — a gargantuan usage rate reserved for the league’s biggest scoring stars. He’s also shooting 38.8 percent for the season. That is a historically rare combination of shot chucking and brick laying. Only three players in league history have used more than 30 percent of their team’s possessions while shooting below 40 percent: Jerry Stackhouse, Baron Davis, and Allen Iverson (twice). This is irresponsible offensive play. Those other guys could at least point to heaps of free throws or solid assist numbers. Gay can point to neither, in part because he has never been an intuitive passer who can read the floor at NBA speed.

He hasn’t been useless. He has shot the 3-pointer well this season, the one shred of evidence his fabled vision-improvement surgery might have worked (wink!). He can work as a stretch power forward, though he has shared some of that role this season with Landry Fields (owner of perhaps the most ridiculous contract in the league) and Steve Novak. He’s long, and when he’s engaged, he can be an above-average defender. Toronto’s wing rotation is shallow without him, though the promise of more time for Terrence Ross is exciting.

But a player who hijacks an offense this way mostly does harm. A lot of Toronto’s offensive possessions look fine for the first 10 or 12 seconds of the shot clock — until the ball ends up in Gay’s hands at the elbow area. Too many possessions devolve from there into a useless pile of slow-moving jab steps, sideways dribbles, pump fakes, and other “full of sound/signifying nothing” nonsense until the merciful 15-foot miss. Gay by all accounts has better intentions than this — plans to cut off the ball, pass more, and act more decisively with the rock. He just hasn’t been able to execute those plans, or come close to doing so.

DeRozan has shot better this season without Gay on the floor, per NBA.com. The Raptors’ starting lineup, torrid to finish last season, has scored just 98.9 points per 100 possessions this season — about equivalent to Orlando’s offense, ranked 24th in the league. The Raps turned into world-beaters when Casey separated the two wing gunners: 104.2 points per 100 possessions when DeRozan played without Gay, and 112.7 when Gay went solo. (This did not happen last season). DeRozan has improved incrementally in almost every one of his pro seasons, and he has much wider appeal around the league than Gay. He’s passing better and shooting the 3-pointer at a career-best rate, though we’ve seen DeRozan have hot 3-point streaks that prove fleeting. He’s still a midrange type who plays (mostly) below-average defense and is due $9.5 million in each of the three seasons after this one.

In any case, the Raps have separated Gay and DeRozan permanently. Redistribute some of the leftover possessions to Kyle Lowry pick-and-rolls with Amir Johnson and Jonas Valanciunas, and to Valanciunas post-ups, and the Raptors may develop a more efficient offense.

There are other benefits: Toronto adds two legit big-man rotation guys in Patterson (struggling horribly with his shot) and Chuck Hayes to a three-man front line leaning too heavily on Tyler Hansbrough before Hansbrough’s injury over the weekend. Vasquez is a giant upgrade over the D.J. Augustin–Julyan Stone–Dwight Buycks pupu platter, and brings the delightful possibility of another point guard controversy for Casey and the ornery Lowry.

But again, this deal is about dumping Gay and getting that cap space. Toronto could have about $18 million in room this summer, depending on where it picks in the draft, but getting all that dreamy space requires some work. The Raptors will have to buy out the final year of John Salmons’s deal for $1 million (easy) and renounce their rights to Patterson and Vasquez — both restricted free agents this summer — at the outset of free agency. Vasquez’s cap hold is about $2 million less than Patterson’s, meaning Toronto could maintain its matching rights on Vasquez and still have about $12 million in space. The point guard position is otherwise bare, given that Lowry is also a free agent and unlikely to return or finish this season in Toronto. Vasquez is a nice player, but he's not fast enough to turn the corner off the dribble or credibly guard his position. He has compensated by using his height to float runners over shorter defenders, and he can switch over to defend shooting guards on the other end. But he's almost 27 and looks like a high-quality backup rather than a pricey starter.

It’s popular to say no major free agents will go to Toronto. It’s cold, it’s in Canada, the Mountie was a mean WWF villain, and signing there brings tax issues. Perhaps. But cap space isn’t just for LeBron James. It allows teams to act as predators in lopsided trades, gobbling up extra assets (first-round draft picks, young players) in exchange for taking on short-term toxic deals. And there are sub-star free agents who sign in less glamorous markets — Josh Smith, O.J. Mayo, Kyle Korver, Monta Ellis, Paul Millsap, Al Jefferson, Kevin Martin, Corey Brewer, etc. Some of those deals were smart; others were less smart. Ujiri is very smart, and he’ll maximize returns on this cap space.

Mathis2

As for the Kings, they made noise last month about dealing with the future in mind. Acquiring Williams, even with his $6.3 million salary for next season, fit that mold. Acquiring Gay does not, though it may put Williams in a better position amid a lineup now very heavy on shoot-first types — a problem in Sacramento since the breakup of the Chris Webber–Vlade Divac teams.

Williams is 22, still a mostly unknown NBA commodity who could not gain Rick Adelman’s trust in Minnesota. Gay is 27 and declining. They play the same position, though Williams in his limited NBA time has looked much more promising as a spot-up small-ball power forward. Slicing away two players from Sacto’s crowded power forward rotation opens up the possibility of Mike Malone using Gay and Williams together in smaller lineups, where one of them is the nominal power forward. Speaking of the Kings’ power forward situation:

1. Remember when Hayes was the darling of the NBA — the short center who could? What a falloff, though some scary health issues didn’t help. But careers really do go to die in Sacramento, don’t they? It’s like he ceased being relevant the moment he got there — like he caught a virus.

2. Jason Thompson’s five-year, $30 million contract is starting to look like an overpay. Thompson is a decent rotation player, but he doesn’t have one killer skill, and he has never put his entire game together over a full season. He’s just kind of there these days, though Patterson shot poorly enough for Thompson to at least reclaim his starting job.

Even worse, if Gay picks up his $19 million option for next season, the crux of the issue here, Sacramento will have about $71 million in committed salary before paying Isaiah Thomas a single dollar in free agency. This is the sad coda to the Geoff Petrie era: Thompson’s deal, the Hayes overpay, the bizarre Salmons–Jimmer Fredette deal that left Salmons on the books a year longer than the other players involved, the inexplicable aggression in the Travis Outlaw amnesty auction, the Marcus Thornton contract (a deal I didn’t mind at the time). Sacramento either has to shed salary or go into the luxury tax to sign Thomas.

And, umm, they sort of need Thomas, since he’s the only proven point guard left here. Lucky for the Kings, Thomas has upped his assist rate into acceptable point guard territory after grading out more as a hybrid bench spark plug over his first two seasons. He’s still scoring a ton, and has been in the top-10 overall in player efficiency rating most of the season. He has outplayed Vasquez, especially in fourth quarters, and he has earned the increase in minutes this deal will provide him. He’s shooting a career-best 40 percent from deep, he still can’t miss around the rim, and he has an unmatched arsenal of tricks that make him one of the most entertaining players in the league — runners, modified hook shots, stutter steps, and a wicked hesitation dribble.

But he’s a borderline shoot-first guy on a team full of shoot-first guys now. Gay craves the ball and generates little respect from defenses when he doesn’t have it. Thomas is a wizard with the rock. A huge portion of Sacramento’s sets are post-ups for Cousins, playing by far the best two-way ball of his career.

It will be a challenge for Malone to mesh all these parts. It helps that Ben McLemore, promising so far, works best for now as a spot-up guy feeding off the creative work of others. Williams has always struggled to do much off the bounce. Thornton is a very good spot-up guy around post-ups and pick-and-rolls; he’s not of much use as an off-the-dribble creator.

There are ways this could work for a team that has been about average offensively. The Kings have been a catastrophe on defense, and Gay doesn’t really move the needle in that respect. Beyond that, it’s unclear what the point really is here. Shedding Hayes’s salary is nice, but Gay’s option overwhelms it. If Gay works out this season, he takes minutes (and touches) from younger players and moves Sacramento down the draft board. If he doesn’t work out, he takes minutes (and touches) from younger players while stagnating the franchise.

The financial costs won’t be horrible, presuming the Kings find a way to keep Thomas without paying the tax. They weren’t going to have meaningful cap room this summer, and they weren’t going to salary-dump any of this Patterson-Salmons-Hayes group for value. There’s also the chance that Gay opts out of that $19 million option to secure a longer-term deal, a move several players — Gerald Wallace, Monta Ellis, Andrei Kirilenko, and others — have made in the last couple of years. There is value in locking up as much long-term guaranteed money as possible, as soon as possible. Injuries happen, and the revised collective bargaining deal coming after 2017 may be less favorable for players.

But none of those guys were looking at anything close to $19 million for a single year of missing shots. Around a dozen teams could have max-level space this summer, but Gay’s value is at rock bottom right now. He might struggle to get $25 million over three seasons if he keeps shooting like this. The Raptors wagered he’d opt in, and that’s the likely outcome here.

The Kings have to hope that Gay isn’t a sunk cost and fight against any inkling of an urge to extend him early. Just don’t expect Sacramento fans to be excited upon news of the deal, as desperate Toronto fans were last season. Everyone knows better now. It’s up to Gay to prove the league wrong.
Dino Charito
Αυτη τη στιγμή, η ανταλλαγή αυτη δειχνει να δυναμώνει την ομαδα παντως.
Γίνεται πιο...ομαδική, οτι δλδ είχε γίνει στο Ντένβερ με την ανταλλαγή του Μελο.
Αν σταματήσει εδώ ο μάγος, τότε ήθελε απλα να "ισομετρησει" τον καταμερισμό προσπαθειών και να δημιουργήσει μια πιο ορθολογιστική ομαδα.
Δεν με πείθει ομως οτι θα σταματήσει...πάντως ειναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα επακολουθήσει.
Οπως εχω ξαναπεί, το tanking δεν ειναι του γούστου μου. Βεβαια η πρόκληση του 2014 draft ειναι μεγάλη.
Άραγε θα πάει για τη λοταρία ή θα κοιτάξει να φτιάξει μια ομαδα στυλ Ντένβερ, Ιντιάνα κλπ;
Μαλλον για το πρώτο τον κόβω...ειδωμεν.
kamtha5
QUOTE (Dino Charito @ Dec 9 2013, 19:21 ) *
Αυτη τη στιγμή, η ανταλλαγή αυτη δειχνει να δυναμώνει την ομαδα παντως.
Γίνεται πιο...ομαδική, οτι δλδ είχε γίνει στο Ντένβερ με την ανταλλαγή του Μελο.
Αν σταματήσει εδώ ο μάγος, τότε ήθελε απλα να "ισομετρησει" τον καταμερισμό προσπαθειών και να δημιουργήσει μια πιο ορθολογιστική ομαδα.
Δεν με πείθει ομως οτι θα σταματήσει...πάντως ειναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα επακολουθήσει.
Οπως εχω ξαναπεί, το tanking δεν ειναι του γούστου μου. Βεβαια η πρόκληση του 2014 draft ειναι μεγάλη.
Άραγε θα πάει για τη λοταρία ή θα κοιτάξει να φτιάξει μια ομαδα στυλ Ντένβερ, Ιντιάνα κλπ;
Μαλλον για το πρώτο τον κόβω...ειδωμεν.


Σίγουρα το πρώτο, γι αυτό και το σημαντικότερο αντάλλαγμα για τον Gay ήταν ο Vasqez, που δεν πάει για βασικός.
Το αστείο είναι πως ο μεγάλος στόχος στο ντραφτ είναι ο Wiggins, που εκτός των άλλων είναι και Καναδός. Πολύ καλός δεν λέω, όμως έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον DeRozan, άσε που απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες (Parker,Smart, Randle). Οπότε Masaj μου έχουμε πρόβλημα και θα χρειαστούν κι άλλα "μαγικά" μετά τους Bargnani και Gay
Dino Charito
QUOTE(kamtha5 @ Dec 10 2013, 15:33 ) *
Σίγουρα το πρώτο, γι αυτό και το σημαντικότερο αντάλλαγμα για τον Gay ήταν ο Vasqez, που δεν πάει για βασικός.
Το αστείο είναι πως ο μεγάλος στόχος στο ντραφτ είναι ο Wiggins, που εκτός των άλλων είναι και Καναδός. Πολύ καλός δεν λέω, όμως έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον DeRozan, άσε που απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες (Parker,Smart, Randle). Οπότε Masaj μου έχουμε πρόβλημα και θα χρειαστούν κι άλλα "μαγικά" μετά τους Bargnani και Gay

Προς το παρόν συμφωνώ οτι ο Parker ειναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Wiggins, ο Randle ειναι διαφορετική περίπτωση παίχτη (PF).
Δεν ειμαι τόσο σίγουρος οτι ο Wiggins με τον Derozan ειναι παρόμοιοι παίχτες. Βέβαια τον έναν τον εχουμε δει τον άλλον όχι ακόμα...αλλα αν πιστέψουμε οτι ο γιος του μεγάλου Μίτσελ ειναι κράμα Καρμέλο / Λεμπρον, ε, δεν μπορω να ισχυριστώ το ίδιο για τον Demar...αν και θα το θέλαμε πολυ αυτο να ισχύει...
Παιζουν σε παρόμοιες θέσεις ναι...και αυτο ισως του στοιχησει τη θέση στην ομάδα, αν και τα τελευταία χρονια ο Demar εχει γυρίσει στη θεση 2.
captain charisma
τι κανουν αυτοι οι ραπτορς??μετα τη νικη τους μεσα στο νταλας πηγαν κ σπασαν και την εδρα της οκλαχομα που ηταν αητητη ως χτες...δεν τους το ειχα...γιατι δεν μου γεμιζουν το ματι σαν ομαδα..φαινεται πως χωρις το γκει παιζουν καλυτερα σαν ομαδα
Dino Charito
Αγιε ΜαΣα-ντα Κλαους

Σε παρακαλώ μην διαλύσεις την Ομάδα
Σε παρακαλώ κράτα τον Lowry.
Σε παρακαλώ δυνάμωσε την αντί να την αποδυναμώσεις και δώστης μια ευκαιρία να πάει Playoffs.
Η ομάδα μπορεί να πάει Playoffs μετά από τόσα χρόνια. Μη μας χαλάσεις το όνειρο.
Αν πάλι θέλεις να φέρεις τον Wiggins, κανε trade την ημέρα των drafts τα μεγάλα όπλα σου να τον φέρεις.

Από τη νέα χρονιά Μασάντα μου φέρε κι έναν προπονητή που έχει εμπειρίες Playoffs (υπάρχουν 2 στο μυαλό μου, ένας ήταν στο Denver κι ένας στο Memphis...) και μπορεί να είναι μεντορας σε παίχτες και νέους αλλά και μεγαλύτερους, έτσι ώστε να προσελκύσεις talented free agents. Και θα υπάρχουν πολλοι. Αλλωστε το financial flexibility το εχεις πια. Δινεις και τον Fields και καθάρισες με τη σαβούρα. Εισαι μάγος εσυ, μπορείς...

Αλλωστε άγιε Ουτζίρι μου, βλέπεις ότι οι ομάδες της δυτικής πλευράς είναι οι δυνατότερες, και δεν το πέτυχαν through tanking...

Αντε Αγιε μου....
SteveNashidis
Στον αγώνα με τους Νικς έπεσε γιούχα για τον Ιταλό.

Ποιος ο λόγος να γιουχάρεις τον Μπαρνιάνι όταν έχεις απαλλαγεί τελείως από αυτόν και όταν τα ανταλλάγματα που πήρες ήταν άκρως ικανοποιητικά ; smiley.gif
Dino Charito
QUOTE(Voyager @ Dec 29 2013, 14:09 ) *
Στον αγώνα με τους Νικς έπεσε γιούχα για τον Ιταλό.

Ποιος ο λόγος να γιουχάρεις τον Μπαρνιάνι όταν έχεις απαλλαγεί τελείως από αυτόν και όταν τα ανταλλάγματα που πήρες ήταν άκρως ικανοποιητικά ; smiley.gif


Ειναι λίγο...λαλακία να γιουχάρεται ένας παίκτης που απλά δεν ήταν αυτό που ο κόσμος ήθελε να...ήταν, και ίσως δεν έφταιγε κι ο ίδιος γι αυτό. Αλλοι καλιέργησαν τις προσδοκίες.
Απλά εχθες συγκεκριμένα, ήταν λίγο σπαστικό να βλέπεις ενα..."γατάκι" να μεταμορφώνεται στα δύο παιχνίδια (ΝΥ και TOR) και να μάχεται έτσι όπως ποτέ στα χρόνια που ήταν στο Τορόντο, οπότε γι αυτό ξέσπασε ίσως κάποια μερίδα του κόσμου.
D-Wade
QUOTE(Dino Charito @ Dec 30 2013, 04:27 ) *
Ειναι λίγο...λαλακία να γιουχάρεται ένας παίκτης που απλά δεν ήταν αυτό που ο κόσμος ήθελε να...ήταν, και ίσως δεν έφταιγε κι ο ίδιος γι αυτό. Αλλοι καλιέργησαν τις προσδοκίες.
Απλά εχθες συγκεκριμένα, ήταν λίγο σπαστικό να βλέπεις ενα..."γατάκι" να μεταμορφώνεται στα δύο παιχνίδια (ΝΥ και TOR) και να μάχεται έτσι όπως ποτέ στα χρόνια που ήταν στο Τορόντο, οπότε γι αυτό ξέσπασε ίσως κάποια μερίδα του κόσμου.

Τον γιούχαραν γιατί ήθελαν να τον γιουχάρουν . . .Δεν έπαιξε κανένα ρόλο η απόδοση που είχε στα παιχνίδια ούτε η μαχητικότητά του(η ποιά?) Γι' αυτό οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την παρουσίαση των ομάδων και γι΄αυτό τον είχαν γιουχάρει και στην preseason στο ίδιο γήπεδο
Πάντως δεν ξέρω που τον είδες να μεταμορφώνεται και να μάχεται . . .Εγώ τον ίδιο Bargnani είδα που βλέπω πάντα . . .Ακόμα και ο Amare ,στην κατάσταση που είναι, του πήρε τον χρόνο και τον κράτησε στον πάγκο την τελευταία περίοδο
Dino Charito
QUOTE(D-Wade @ Dec 30 2013, 13:29 ) *
Τον γιούχαραν γιατί ήθελαν να τον γιουχάρουν . . .Δεν έπαιξε κανένα ρόλο η απόδοση που είχε στα παιχνίδια ούτε η μαχητικότητά του(η ποιά?) Γι' αυτό οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την παρουσίαση των ομάδων και γι΄αυτό τον είχαν γιουχάρει και στην preseason στο ίδιο γήπεδο
Πάντως δεν ξέρω που τον είδες να μεταμορφώνεται και να μάχεται . . .Εγώ τον ίδιο Bargnani είδα που βλέπω πάντα . . .Ακόμα και ο Amare ,στην κατάσταση που είναι, του πήρε τον χρόνο και τον κράτησε στον πάγκο την τελευταία περίοδο


Ειχες δεί πολλές φορές τον Μπαρνιάνι να βάζει 18 πόντους, αντε πες αυτό το έχει ξανακάνει, αλλά να κατεβάζει 12 ριμπάουντ, και να ριχνει 2 ταπες στους αντιπάλους του, να καρφώνει και να μάχεται στην ρακέτα; εγώ όχι.
Τα παραπάνω τα έκανε στη Νέα Υόρκη, στο 95-83 υπερ των Ράπτορς
D-Wade
QUOTE(Dino Charito @ Dec 30 2013, 17:05 ) *
Ειχες δεί πολλές φορές τον Μπαρνιάνι να βάζει 18 πόντους, αντε πες αυτό το έχει ξανακάνει, αλλά να κατεβάζει 12 ριμπάουντ, και να ριχνει 2 ταπες στους αντιπάλους του, να καρφώνει και να μάχεται στην ρακέτα; εγώ όχι.
Τα παραπάνω τα έκανε στη Νέα Υόρκη, στο 95-83 υπερ των Ράπτορς

Βέβαια για να βάλει τους 18 πόντους έπρεπε να πάρει και 17 προσπάθειες. Tα 12 ριμπάουντ μπορεί να είναι εντυπωσιακό στατιστικό για Μπαρνιάνι αλλά δεν έκριναν τίποτα.Οι αντίπαλοι τους πάλι τους κέρδισαν στη μάχη των ριμπάουντ.Τώρα για τις μάχες που λες μέσα στη ρακέτα εγώ ομολογώ δεν είδα τίποτα.Και στους 2 αγώνες είδα τον Μπαρνιάνι να παίρνει τα σουτάκια του από τα 4-6 μέτρα και στην άμυνα να είναι πάλι . . .ο Μπαρνιάνι.
Nuntius
Ημίχρονο στο Air Canada Centre. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Toronto Raptors είναι 44-40 υπέρ των Pacers.

Οι Raptors έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς και στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με σκορ 18-26. Ο πάγκος μας κατάφερε να μας ξαναβάλει στο παιχνίδι στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και με ένα επιμέρους σερί 26-14 πήραμε προβάδισμα στο σκορ.

Ο Lance και ο Hibbert έπαιξαν καλά αλλά χρεώθηκαν με φάουλ ενώ πολύ καλά έχουν παίξει μέχρι στιγμής ο Granger, ο Scola και ο Mahinmi.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 63-66 υπέρ των Raptors.

Μπήκαμε δυνατά στο δωδεκάλεπτο αλλά ο Roy έκανε το τέταρτο φάουλ του και το momentum άλλαξε.
SG3ptshooter


Κρίμα για το franchise record, που μόνο το ισοφάρισε.
Air Kef
Μακελειό χθες το Ράπτορς-Ουίζαρντς με έντονη μυρωδιά πλέι οφ, αν διασταυρωθούν θα δούμε πολύ ωραία σειρά.
Ίσως οι Ουίζαρντς να πρέπει να τελειώνουν τα ματς με Μίλερ πλέον και όχι με Μπιελ δίπλα στον Ουόλ, ο Αντρέ ζει για αυτές τις καταστάσεις και νομίζω θα το είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς (1-2 παρατάσεις νωρίτερα πχ. biggrin.gif)

Μετά από χρόνια και οι δύο έχουν βρει χημεία και ξέρουν τι ζητάνε στο παρκέ, με τους εκκολαπτόμενους σταρ να έχουν γίνει κανονικοί ολ σταρ πλεόν και να δουλεύουν για το επόμενο βήμα. Μπράβο τους.
SG3ptshooter
78 κερδισμένα επιθετικά ως αυτή τη στιγμή λέει ο Lowry και οι υπόλοιποι leaders στα 40λιγα.
#cheatmode laugh.gif
sacarame
Μεγάλο ματς στο Τορόντο ανάμεσα σε Ράπτορς και τη Θαντέρα... Το ματς πήγε παράταση καθώς ο Αμιρ ισοφάρισε μετά από επιθετικό ριμπάουντ και στην τελευταία κατοχή, οι Ράπτορς έκλεισαν καλά το Ντουράντ και ξυλοφόρτωσαν κανονικά το Φίσερ για να κάνει ένα κάκιστο σουτ...

Τορόντο παλεύει με τον Αμίρ μπροστάρη με 21-11-5τάπες -4ασσίστ, από κοντά τα πολυβόλα Ντεμάρης και Λαουρης, σαστισμένη η Θαντέρα από το νέο τραυματισμό του Ράσελ....
sacarame
ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ.... Δεύτερη παράταση...

Οι Θάντερ ήταν μπροστα με τρεις 107-104 αλλά ο Λάουρη στα 7 δεύτερα με κακαλάτο τρίποντο ισοφάρισε...

Με αυτά και μ αυτά έχασα το τελειώμα στο Μαιάμι που ήθελα να το προλάβω, αλλά το ματς πραγματικά αξίζει...

Θυμίζει μέχρι τώρα το Τορόντο-Γουάσινγκτον..
sacarame


Απλά καθαρά και ξάστερα....


12ο ματς που σκοράρει πάνω από 40 πόντους, ενώ ο αμέσως επόμενος Καρμέλο έχει μόλις 5...

51 πόντοι 12 ρεμπς 7 ασσίστ για τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Ντουραντ....


Οι Ράπτορς ήταν μπροστά με 110-118 περίπου στο 1.09.. Τρίποντο Ντουράντ για το -5.Βγάζουν την άμυνα οι Θάντερ και στην επόμενη φάση ο Φίσερ σκοράρει από το τρίποντο για το 116-118. Στην επαναφορά, λάθος πάσα του Σάλμονς στον Ντουράντ που όμως χάνει την μπάλα στο μπάσιμο, φάουλ στον Σάλμονς στα 8,8

Αυτός κάνει 0/2 ( το γίδι) κι έτσι μένει η τελευταία επίθεση στους θάντερ. Και εκεί ο Ντουράντ παίρνει το όπλο του... Με ένα απίστευτο τρίποντο με κρεμασμένο τον Αμίρ πάνω του δίνει το προβάδισμα με 119-118 με 1,7 να απομένουν. Ο Ντερόζαν αστόχησε στο fade away και το καλύτερο ίσως ματς της σεζόν αποτελεί παρελθόν...

Απλά δώστε του το MVP ΣΗΜΕΡΑ..

Πρώτο report για Ράσελ να πούμε ότι μιλάει για right knee sprain...
Nuntius
Ημίχρονο στο Air Canada Centre. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Toronto Raptors είναι 46-54 υπέρ των Raptors.

Ο αγώνας ήταν πολύ κοντά σε όλο το πρώτο ημίχρονο μέχρι τα τελευταία 3-4 λεπτά αλλά εκεί έκαναν ένα μικρό ξέσπασμα οι Raptors (κυρίως δύο συνεχόμενων τριπόντων από τον Nando De Colo και τον Patrick Patterson) και πήραν το προβάδισμα που έχουν.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 73-73.

Στα μέσα της περιόδου βρεθήκαμε να χάνουμε με 11 πόντους (53-64) αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι γιατί δεν πανικοβληθήκαμε και συνεχίζαμε να περνάμε την μπάλα στην ρακέτα.
Nuntius
Ήττα με 94-102 από τους Toronto Raptors.

Προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα με 94-92 αλλά από εκεί και έπειτα ξεμείναμε τελείως από επιθετικές επιλογές και δεν έμπαινε τίποτα. Το γεγονός πως χάναμε το ένα αμυντικό ριμπάουντ μετά το άλλο δεν βοήθησε καθόλου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.