Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Euroleague 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
thanvot
Απο ότι φαίνεται η Μπάρτσα παίρνει την 3η θέση και η Ρεάλ την 4η (εκτός αν χάσει εντός από την Κίμκι). Όσο γι την Μπασκόνια, θεωρώ σίγουρο ότι θα χάσει τουλάχιστον 1 από τα 2 ματς οπότε δεν ελπίζει για 1η. Ακόμα και 2 ήττες να κάνει έχει όλες τις ισοβαθμίες με Μπάρτσα και την τριπλή, οπότε 2η.
Μοναδική περίπτωση να μπλέξουν τα πράγματα για την 4η θέση είναι με ταυτόχρονες νίκες Μπάμπεργκ και Ολυμπιακού και 1 ήττα της Ρεάλ.

Όσο για εμάς, κάλλιο 3οι με Κάχα, παρά 2οι με Μπάρτσα πιστεύω..
CG.
QUOTE (shtarkws @ Mar 31 2016, 22:07 ) *
Ο Παναθηναικος οφείλει να κερδίσει τα 2 ματς που του μένουν ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση και να εύχεται δώρο από την ανεβασμένη Νταρουσαφακα στην εδρα της με την Λοκομοτιβ ώστε να πάρει την δεύτερη θέση. Το κακό είναι ότι η εφές αν κάνει διπλό αύριο μπαίνει στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα καίγεται για νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Τελικά πολύ μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική, το αποδεικνύει σήμερα η Νταρουσαφακα

Ειναι και καλο η εφες να χει κινητρο.αυριο παιζουν με φενερ.αν χασει η αδιαφορη φενερ παλι ισως τελευταια αγωνιστικη θα χου ε 3πλη ισοβαθμια και βγουμε και ετσι δευτεροι
Μεγαλο δωρο σημερα η νταρουσαφακα

QUOTE (pk13 @ Mar 31 2016, 22:11 ) *
Γιατι αν νικησει η Καχα τη Ρεαλ και την τελευταια αγωνιστικη την Μπαμπεργκ και η Τσσκα χασει απο τον Ολυμπιακο τελευταια αγωνιστικη τοτε βγαινει πρωτη η Καχα και εμεις πεφτουμε με την Τσσκα ως τριτοι..

Για την ακριβεια θελουμε νικη της ρεαλ χωρις να παρει την διαφορα
Οποτε τοτε ως τριτοι την βρισκουμε στο δρομο μας
επαθα λαστιχο
Η ήττα του Αστέρα όμως από την άλλη ανοίγει και άλλο την όρεξη της Εφές,που με νίκη δική μας αύριο κοβόταν οριστικά και την είχαμε αδιάφορη στο τελευταίο παιχνίδι.Αν έπρεπε να κάνει ένα δώρο,σε λάθος αγωνιστική μας το κάνει η Ντουρού.
thanvot
QUOTE(CG. @ Mar 31 2016, 22:32 ) *
Για την ακριβεια θελουμε νικη της ρεαλ χωρις να παρει την διαφορα
Οποτε τοτε ως τριτοι την βρισκουμε στο δρομο μας

Μα οι Καταλανοί θα κερδίσουν την Ζαλγκίρις, οπότε ακόμα κι αν πάρει την διαφορά η Ρεάλ, στην τριπλή ιισπανική ισοβαθμία είναι η σειρά Κάχα - Μπάρτσ. - Ρεάλ!! (ΑΝ χάσει η Κάχα και από την Μπάμπεργκ που δεν το βλέπω...)
CG.
Οντως τελευταια αγωνιστικη θα χει στοχους η εφες αλλα ανοιγει 2ο δρομο για την δευτερη θεση που ετσι και αλλιως ειναι δυσκολη να την παρουμε.
Θα δουμε αυριο αν νικησουν τον ζελικο,αν οχι δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.
Απο κει και περα εγω θα σκεφτω και λιγο μακρυτερα...
Τριτοι εναντιον καχα και φενερ/ρεαλ επειτα?η 2 εναντικν μπαρτσα και τσσκα...
Τριτοι προσωπικα

QUOTE (thanvot @ Mar 31 2016, 22:38 ) *
Μα οι Καταλανοί θα κερδίσουν την Ζαλγκίρις, οπότε ακόμα κι αν πάρει την διαφορά η Ρεάλ, στην τριπλή ιισπανική ισοβαθμία είναι η σειρά Κάχα - Μπάρτσ. - Ρεάλ!! (ΑΝ χάσει η Κάχα και από την Μπάμπεργκ που δεν το βλέπω...)

Ναι συμφωνω απλα θεωφω οτι τελειωνει το θεμα με την διαφορα αυριο και αποτρεπονται κουφα σεναριο οπως νικης της ζαλγκιρις.το θεμα ειναι να χασει η λαμποραλ να μην της δωσει την ευκαιρια η τσσκα να περασει πρωτη
rahxephon13
Ρε παιδια σοβαρα τωρα δεν θελουμε πλεονεκτημα για να μην πεσουμε στις φετινες ρεαλ μπαρτσα και προτιματε με μειονεκτημα την λαμποραλ? εχετε δει τις ομαδες καθολου η ετσι μιλατε?

Πλεονεκτημα με οποιονδηποτε (η τσσκα και μαθηματικα δεν πεφτει κατω απο 2) να πεσουμε εκτος ολυμπιακο που εκει λογω εμφυλιου παιζουν αλλα δεδομενα ειμαστε το φαβορι και το εχουμε αποδειξη με φενερ κουμπαν οτι στο οακα μπορουμε να νικησουμε τον οποιοδηποτε, αντιθετα με μειονεκτημα εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες ακομη και με την κουτσα η οποια παιζει πολυ καλο μπασκετ ειδικα στην εδρα της.

Και μην ακουω για φανελες το φετινο τοπ 16 ολες οι φανελες λιγο πολυ εχουν παει για βρουμβες καποια πραγματα βγαζουν ματι μην το παμε στο μεταφυσικο.
thanvot
QUOTE(rahxephon13 @ Mar 31 2016, 22:49 ) *
Ρε παιδια σοβαρα τωρα δεν θελουμε πλεονεκτημα για να μην πεσουμε στις φετινες ρεαλ μπαρτσα και προτιματε με μειονεκτημα την λαμποραλ? εχετε δει τις ομαδες καθολου η ετσι μιλατε?

Πλεονεκτημα με οποιονδηποτε (η τσσκα και μαθηματικα δεν πεφτει κατω απο 2) να πεσουμε εκτος ολυμπιακο που εκει λογω εμφυλιου παιζουν αλλα δεδομενα ειμαστε το φαβορι και το εχουμε αποδειξη με φενερ κουμπαν οτι στο οακα μπορουμε να νικησουμε τον οποιοδηποτε, αντιθετα με μειονεκτημα εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες ακομη και με την κουτσα η οποια παιζει πολυ καλο μπασκετ ειδικα στην εδρα της.

Εγώ σοβαρότατα μιλάω κι έχω δει πάρα πολύ τις ομάδες. Αποκλείω να κάνουμε 3 ήττες στη Βιτόρια και αποκλείω να κερδίσουμε 3 φορές στο ΟΑΚΑ τους άλλους δύο... (Καλά για εκτός έδρας νίκη σε αυτούς, μόνο με Πεδουλάκη..)
CG.
QUOTE (rahxephon13 @ Mar 31 2016, 22:49 ) *

Και μην ακουω για φανελες το φετινο τοπ 16 ολες οι φανελες λιγο πολυ εχουν παει για βρουμβες καποια πραγματα βγαζουν ματι μην το παμε στο μεταφυσικο.

Θα δεις στα πλειοφ την σημασια της φανελας...
Σε σειρα αγωνων οι γεματες ομαδες εχουν προβαδισμα.ειδικα αν παιζεις με ισπανικες ομαδες που συνηθως ερχονται κουρασμενες απο συνεχομενους αγωνες στα πλειοφ εχεξ διπλη σημασια.η μπαρτσα ειναι γεματη ομαδα και εχει ικανο ροτεσιον.η κουτσα δεν εχει και θα ερθει ακομα περισσοτερο κουρασμενη
Επισης η λαμποραλ εχει αρκετες αδυναμιες και μας ταιριαζεισαν ομαδα.ισπανια μαλιστα την εχει παρει η κατω βολτα και προσφατα εχασαν 30π απο μαλαγα εντος..
Αλλο να παιζεις με κουτσα λοιπον και αλλο με μπαρτσα
Χωρις να σημαινει οτι με πλεονεκτημα δεν τους εχουμε τους καταλανους ετσι..
Επισης ειμαι μανιακος με ευρωλιγκα σε σημειο να μην χανω αγωνες σε λαιβ η youtube μεταδοση.και οχι μονο ευρωλιγκα
salonikatasos
αν δεν γίνει κανά κουφό να βγει 2η η τσσκα,τότε θεωρώ ότι είμαστε φαβορί για το φ4 με όποιον και να πέσουμε στους 8. και με κούτσα με μειονέκτημα και με πλεονέκτημα με μπαρτσελόνα. προσωπικά θέλω να βγούμε 2οι
rahxephon13
Νταξει προφανως διαφωνουμαι δεν πειραζει ας νικησουμε αυριο και μετα βλεπουμε εχουμε χρονο για τα χιαστι ειδικα απο την στιγμη που πολλα σεναρια ειναι ανοιχτα την αλλη βδομαδα τα συζηταμε πιο σοβαρα.
Ben30
Συμφωνώ ότι στα πλέι-οφ θα παίξει μεγάλο ρόλο το βάθος των ομάδων.Ειδικά δε για τις ισπανικές ομάδες,οι οποίες παίζουν πάμπολλα δυνατά ματς όλη την σεζόν και στην ACB ,αυτό μετράει ακόμα πιο πολύ.
Γι'αυτό,πιστεύω και γω ότι την Μπάρτσα και τη Ρεάλ,όπως και να παίζουν τώρα,στα πλέι οφ θα είναι πολύ δύσκολο να τις περάσουμε,είτε έχουμε πλεονέκτημα έδρας είτε όχι.Τη Λαμποράλ,αντίθετα,έχουμε κάποιες πιθανότητες να την παλέψουμε (και πάλι,βέβαια,θα είμαστε αουτσάιντερ) επειδή,ενώ παίζει εκπληκτικά σε όλη την σεζόν,δεν έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ της.
Αν,λοιπόν,μπορούσαμε να διαλέξουμε μια από τις 3,νομίζω ότι θα έπρεπε να διαλέξουμε τη Λαμποράλ.

Όσον αφορά τα διάφορα σενάρια για τα οποία γίνεται συζήτηση,προσθέτω κι άλλο ένα που δεν αναφέρθηκε.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τερματίσει 2η η Ρεάλ.
Αυτό γίνεται εάν : 1) κάνει +10 με τη Λαμποράλ στη Βιτόρια και νικήσει τη Χίμκι στη Μαδρίτη 2) ηττηθεί η Μπάρτσα στο Κάουνας και 3) χάσει η Λαμποράλ στη Γερμανία από τη δυνατή εντός εδρας Μπάμπεργκ.
RipCity
Αυτό γίνεται εάν : 1) κάνει +10 με τη Λαμποράλ στη Βιτόρια και νικήσει τη Χίμκι στη Μαδρίτη 2) ηττηθεί η Μπάρτσα στο Κάουνας και 3) χάσει η Λαμποράλ στη Γερμανία από τη δυνατή εντός εδρας Μπάμπεργκ. 4) έρθει ο παππούς με το νεροπίστολο για να σκοτώσει το δεινόσαυρο 5)περάσει ο Ολυμπιακός στους 8
j-kidd13
Δεν μας χαλασε καθολου το δωρακι της Νταρουσαφακα...Αύριο εξασφαλιζουμε την 3η θεση,και αν μας κανει ακομα ενα δωράκι την τελευταια αγωνιστική,παμε για την 2η θεση,νικώντας την Εφες.Δυσκολο αλλα οχι απιθανο.Τελικα καπως τα καταφερε η ομαδα,δεν παλεψε για την 4η θεση οπως ακουγαμε εδω και καιρο.
Το θεμα ειναι οτι εκτιμηση για αντίπαλο δεν μπορουμε να κανουμε γιατι στον αλλο ομιλο γινεται το ελα να δεις.
Αλλα η ομαδα αν βελτιωθει,και κυρίως αν ο Καλαθης ειναι αυτος που πρεπει,μπαινει γερα στη διεκδικηση του f4.Η Λαμποραλ δεν ειναι ομαδα που θα τρομάξει η θα ανησυχήσει τον Παναθηναικο.Δυσκολη ομαδα μεν,αλλα ενας καλος Παναθηναϊκός δεν χανει στο ΟΑΚΑ,και μπορει ευκολα να σπασει την έδρα.Με Ρεαλ και Μπαρτσα δυσκολευουν τα πραγματα,αλλα και εκει μπορεις να σπασεις την εδρα,και να κρατήσεις την δικη σου.Ειναι μεγαλη ευκαιρία.Αρκει ο Παναθηναϊκό να σταθεί στο ύψος των περιστασεων.
Ginobili
Μεγάλο καλό μας έκανε η Νταρουσάφακα.Η οποία μόνο άναρχη ομάδα δεν είναι,όπως λέει ο Γεωργίου.Συμφωνούν όλοι ότι έχει καλούς παίκτες,και μάλιστα με εμπειρία επιπέδου Ευρωλίγκα....όταν τους βλέπω να γυρνάνε την μπάλα,να παίζουν 2 βασικά πικ εν ρολ...να περνάνε την μπάλα με υπομονή στον Μπιέλιτσα και να ποστάρει....γελάω πραγματικά με τον ισχυρισμό του παραπάνω.
Λες και ο Μαχμουτι...είναι κανάς χθεσινός και τυχαίος προπονητής.
Μακάρι η Εφές να έχει μεγάλο κίνητρο όταν θα μας αντιμετωπίσει,γιατί την ομάδα πλέον την αντιμετωπίζω με άλλες απαιτήσεις.
Διαθέτουμε και τις προσωπικότητες και το βάθος να κάνουμε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας....και προφανώς πρέπει να την διεκδικήσουμε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους,παρά για βαθμολογικους(δεν αποκλείω να χάσει η Κουμπάν στην Τουρκία,αλλά κακά τα ψέμματα,φαβορί είναι ο Μπαρτζώκας).

Προφανώς προτιμώ το πλεονέκτημα έδρας...ακόμα και με ΤΣΣΚΑ να παίζαμε.Το καλύτερο βέβαια είναι να την αποφύγουμε με μειονέκτημα. tongue.gif
Ben30

Σχετικά με το ειρωνικό σχόλιο που προηγήθηκε.
Έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ένα σωρό σενάρια,πιθανά ή λιγότερο πιθανά.Ένα από αυτά δεν είχε αναφερθεί ως τώρα,και το έκανα εγώ,χωρίς να θεωρώ ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες,κυρίως διότι νομίζω ότι η Μπάρτσα θα νικήσει στο Κάουνας.
Την Μπάρτσα τη βλέπω 3η,όπως άλλωστε έγραφα εδώ και 1 μήνα που οι περισσότεροι την είχαν εντελώς ξεγραμμένη.
j-kidd13
QUOTE(Ben30 @ Apr 1 2016, 02:36 ) *
Έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ένα σωρό σενάρια,πιθανά ή λιγότερο πιθανά.Ένα από αυτά δεν είχε αναφερθεί ως τώρα,και το ανέφερα εγώ,χωρίς να θεωρώ ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες,κυρίως διότι νομίζω ότι η Μπάρτσα θα νικήσει στο Κάουνας.Την Μπάρτσα τη βλέπω 3η,όπως άλλωστε έγραφα εδώ και 1 μήνα που οι περισσότεροι την είχαν εντελώς ξεγραμμένη.

Καλα δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ηττας της Μπαρτσελονα απο τη Ζαλγκιρις.Δεν εχει αναφερθει και γενικα αυτο,μονο σημερα διαβασα προσωπικα για πρωτη φορα οτι υπαρχει σεναριο να βγει 2ος ο Παναθηναικος.Αντιθετα για τον Ολυμπιακο διαβαζαμε οτι μπορει να βγει και πρωτος με την πιθανοτητα να χασει η ΤΣΣΚΑ απο τη Ζαλγκιρις... tongue.gif
Ben30
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 1 2016, 00:38 ) *
Καλα δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ηττας της Μπαρτσελονα απο τη Ζαλγκιρις.Δεν εχει αναφερθει και γενικα αυτο,μονο σημερα διαβασα προσωπικα για πρωτη φορα οτι υπαρχει σεναριο να βγει 2ος ο Παναθηναικος.Αντιθετα για τον Ολυμπιακο διαβαζαμε οτι μπορει να βγει και πρωτος με την πιθανοτητα να χασει η ΤΣΣΚΑ απο τη Ζαλγκιρις... tongue.gif

Ναι,ούτε γω βλέπω να χάνουν οι Καταλανοί εκεί.
Καλά,στον απέναντι όμιλο νομίζω ότι υπάρχει (θεωρητικά,πάντα) ακόμα και ενδεχόμενο πενταπλής ισοβαθμίας.Σπαζοκεφαλιά κανονική.Δεν βγαίνει άκρη.
RipCity
QUOTE (Ben30 @ Apr 1 2016, 01:36 ) *
Σχετικά με το ειρωνικό σχόλιο που προηγήθηκε.
Έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ένα σωρό σενάρια,πιθανά ή λιγότερο πιθανά.Ένα από αυτά δεν είχε αναφερθεί ως τώρα,και το έκανα εγώ,χωρίς να θεωρώ ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες,κυρίως διότι νομίζω ότι η Μπάρτσα θα νικήσει στο Κάουνας.
Την Μπάρτσα τη βλέπω 3η,όπως άλλωστε έγραφα εδώ και 1 μήνα που οι περισσότεροι την είχαν εντελώς ξεγραμμένη.

Δεν ήταν πρόθεσή μου να σε ειρωνευτώ. Απλά ήθελα να δείξω ότι το θεωρώ απίθανο.
Ben30
QUOTE (RipCity @ Apr 1 2016, 01:03 ) *
Δεν ήταν πρόθεσή μου να σε ειρωνευτώ. Απλά ήθελα να δείξω ότι το θεωρώ απίθανο.

Κι εγώ το θεωρώ ελάχιστα πιθανό.
OK,σ'ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.Δεν τρέχει τίποτα,πάμε παρακάτω στις συζητήσεις μας.
thanvot
QUOTE(Ben30 @ Apr 1 2016, 00:50 ) *
Όσον αφορά τα διάφορα σενάρια για τα οποία γίνεται συζήτηση,προσθέτω κι άλλο ένα που δεν αναφέρθηκε.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τερματίσει 2η η Ρεάλ.
Αυτό γίνεται εάν : 1) κάνει +10 με τη Λαμποράλ στη Βιτόρια και νικήσει τη Χίμκι στη Μαδρίτη 2) ηττηθεί η Μπάρτσα στο Κάουνας και 3) χάσει η Λαμποράλ στη Γερμανία από τη δυνατή εντός εδρας Μπάμπεργκ.

Αυτή η περίπτωση είναι και η μοναδική που η Κούτσα χάνει το πλεονέκτημα έδρας!!
Περιμένουμε την ΤΣΣΚΑ να κάνει το καθήκον της...
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι και λίγο τυχερά για εμάς, αν και στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό...
CG.

@ripcity

"Αυτό γίνεται εάν : 1) κάνει +10 με τη Λαμποράλ στη Βιτόρια και νικήσει τη Χίμκι στη Μαδρίτη 2) ηττηθεί η Μπάρτσα στο Κάουνας και 3) χάσει η Λαμποράλ στη Γερμανία από τη δυνατή εντός εδρας Μπάμπεργκ. 4) έρθει ο παππούς με το νεροπίστολο για να σκοτώσει το δεινόσαυρο 5)περάσει ο Ολυμπιακός στους 8"

Χαχα
rahxephon13
Με την τσσκα αδιαφορη (μαλλον τους αρκει που θα παρουν το πλεονεκτημα εδρας) ακομη και η τριτη θεση ειναι επισφαλής αλλα δεν πειραζει εμεις ας παιξουμε οτι παιχνιδια μας απομενουν σοβαρα κι απο κι και επειτα οτι βγει ακομη και τσσκα δεν πειραζει τουλαχιστον η ομαδα να παλεψει κι αν ερθει το πλεονεκτημα εχει καλως.
t0ny3
Στο τουρκικο ντερμπι που μπορει και να κρινει τη θεση και τον αντιπαλο μας στα playoffs ο Ζοτς βρισκεται σε μια κλασικη ηρεμη στιγμη! laugh.gif

rahxephon13
QUOTE (t0ny3 @ Apr 1 2016, 21:35 ) *
Στο τουρκικο ντερμπι που μπορει και να κρινει τη θεση και τον αντιπαλο μας στα playoffs ο Ζοτς βρισκεται σε μια κλασικη ηρεμη στιγμη! laugh.gif

Που ειναι ο ζοτς εγω αυτο που βλεπω στην φωτογραφια ειναι η αποδειξη οτι υπαρχουν εξωγηινοι στην γη και οι κυβερνησεις το καλυπτουν i want to believe ρε.
t0ny3
Μας κανει τη ζωη δυσκολη τωρα η Κουτσα, καθως η ΤΣΣΚΑ αν δεν κανω λαθος μπορει να επιλεξει αντιπαλο την επομενη εβδομαδα. Θα ειναι κριμα να πεσουμε και φετος μαζι τους. Ειναι η μοναδικη ομαδα που φοβαμαι απο τον απεναντι ομιλο...
more stars
Mετά τη νίκη της Λαμποράλ επι της Ρεάλ, απο τον Οσφπ εξαρτάται αν θα βρούμε για άλλη μια φορά μπροστά μας την ΤΣΣΚΑ...
(υποθέτοντας ότι Λαμποράλ και Λοκο θα νικήσουν Μπαμπεργκ και Ντουρασάφακα αντίστοιχα)
CG.
Μας το χαλασε το πλασαρισμα στο 0.3 ο μπερτανς...αλλα δεν νομιζω οτι η τσσκα θα χασει στον πειραια ετσι και αλλιως
Αλλωστε ειναι σοβαροτατη ομαδα και δεν επιλεγει αντιπαλους.το απεδειξε και στον ομιλο που επεσε

QUOTE (j.browning @ Apr 1 2016, 22:48 ) *
Για την ελλαδα εννοω

Ρε συ ξεχασες εναν γκαλη....
Εκτος αν ησουν μικρος τοτε και δεν τον ειδες biggrin.gif
rahxephon13
Φοβερη λαμποραλ ξερανε και παλι την ρεαλ, μακαρι να πεσουμε μαζι τους αλλα θανε το φαβορι και θα πρεπει να φτυσουμε αιμα για να την περασουμε αντιθετα αν γινει κανα κουλο την αλλη βδομαδα και παρουμε την δευτερη θεση απεναντι σε αυτες της ρεαλ μπαρτσα εγω πιστευω της περναμε πιο ευκολα.

Παντως μετα τα τελευταια αποτελεσματα νομιζω οτι η τσσκα ειναι πιο κοντα, η κουτσα εχει αυτη τη στιγμη μομεντουμ και πιστευω θα κερδιση την μπαμπεργκ που οσο να νε εχει αποκλειστη ενω η τσσκα στο σεφ εγω πιστευω δεν θα κατσει να χαλαστει για την νικη και ο ολυμπιακος απο την στιγμη που κυνηγαει το θαυμα θα την κερδιση εστω και με μισο ποντο.
assistant
QUOTE(j.browning @ Apr 1 2016, 23:48 ) *
Για την ελλαδα εννοω

το καταλαβα...

QUOTE(CG. @ Apr 1 2016, 23:49 ) *
Μας το χαλασε το πλασαρισμα στο 0.3 ο μπερτανς...αλλα δεν νομιζω οτι η τσσκα θα χασει στον πειραια ετσι και αλλιως
Αλλωστε ειναι σοβαροτατη ομαδα και δεν επιλεγει αντιπαλους.το απεδειξε και στον ομιλο που επεσε

τωρα γιατι του το χαλας;;;;;;;
Reggie Miller 31
QUOTE (CG. @ Apr 1 2016, 23:49 ) *

Μεταξυ ΠΑΟ ή Αστερα μονο τρελος θα επελεγε ΠΑΟ wink.gif
CG.
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 1 2016, 22:51 ) *
Μεταξυ ΠΑΟ ή Αστερα μονο τρελος θα επελεγε ΠΑΟ wink.gif

Η ενας δυνατος που δεν τον ενδιαφερει ο αντιπαλος
Και γω ρωταω μεταξυ των ομαδων του δικου μας ομιλου και του αλλου μονο ενας τρελος θα επελεγε τον αλλο,η ενας πολυ ικανος
Dred11
Να καθίσει να χάσει η ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ας το κερδίσει με την αξία του ο Ολυμπιακός.
j.browning
QUOTE (CG. @ Apr 1 2016, 23:49 ) *

Ποιος γκαλης; που λεει και στην διαφημηση της αμστελ, tongue.gif
Περα απο την πλακα,μικρος ημουν αλλα οχι αρκετ ωστε να μην τον θυμαμαι.ο γκαλης ηταν μοναδικος σκορερ αλλα ο δδ ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχω δει,ο τυπος ειναι τα παντα ολα εκει που πρεπει οταν οπως και οποτε πρεπει.
Αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα ομως και βαριεμαι τωρα.......
more stars
Δεν έχω μπει στο τρυπάκι των σεναρίων στον άλλο όμιλο, αλλα νομίζω ότι όλα εξαρτώνται απο το παιγνίδι Ζαλγκιρις - Μπάρτσα το οποίο γίνεται πρώτο, στις 7/4. Οι υπόλοιποι παίζουν στις 8/4.
Η λογική λέει ότι η Μπάρτσα θα το πάρει περίπατο, οπότε ο οσφπ θα είναι αδιάφορος με ΤΣΣΚΑ...

Επίσης η Λοκο παίζει στις 8/4 ένα ημίχρονο πριν την ΤΣΣΚΑ...

Η ΤΣΣΚΑ αποφασίζει αντίπαλο με λίγα λόγια. Και ο Οσφπ βέβαια τον δικό μας!
assistant
QUOTE(j.browning @ Apr 2 2016, 00:06 ) *
Ποιος γκαλης; που λεει και στην διαφημηση της αμστελ, tongue.gif
Περα απο την πλακα,μικρος ημουν αλλα οχι αρκετ ωστε να μην τον θυμαμαι.ο γκαλης ηταν μοναδικος σκορερ αλλα ο δδ ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχω δει,ο τυπος ειναι τα παντα ολα εκει που πρεπει οταν οπως και οποτε πρεπει.
Αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα ομως και βαριεμαι τωρα.......

και γω βαριέμαι αλλα θα σου πω μια μονη κουβεντα.......αν δεν ηταν εκεινος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαστε στο επιπεδο της Τσεχιας και της Ρουμανιας........αν δεν ηταν εκεινος υπαρχει μεγαλη περιπτωση τωρα να κουβεντιάζαμε σε ένα φορουμ για το αν ο Κουτρουμπης ταιριαζει καλυτερα στην αμυνα ή στα χαφ......ή αν ο Ιντεγε σκοραρει καλυτερα με το δεξι ή το αριστερο καλαμι.........ωραια κουβεντα θα ηταν αν ο Διαμαντίδης είναι ο 2ος καλυτερος.......για τον πρωτο είναι σαν να γινεται κουβεντα στην Αμερική αν ο Τζορνταν είναι ο καλυτερος......
more stars
Η ΤΣΣΚΑ διαλέγει αντίπαλο παιδιά. Πάιζει τελευταία.
Εμείς 7/4, η Λοκο 8/4. 19.00 και η ΤΣΣΚΑ 8/4, 20.45

Για να είμαι ειλικρινής και παρότι είναι η χειρότερη διασταύρωση όσο και αν η λογική λέει Λαμποράλ,,, θέλω ΤΣΣΚΑ..........
shtarkws
Ελπίζω να μην βρούμε μπροστά μας πάλι την cska, εκτός από άποψη δυναμικότητας καταντά βαρετό αν γίνει 3η φορά συνεχομενα. Μια σειρά με Λαμποραλ με μειονέκτημα ή με Μπαρτσελονα με πλεονέκτημα θα είναι άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικη
assistant
QUOTE(more stars @ Apr 2 2016, 00:29 ) *
Η ΤΣΣΚΑ διαλέγει αντίπαλο παιδιά. Πάιζει τελευταία.
Εμείς 7/4, η Λοκο 8/4. 19.00 και η ΤΣΣΚΑ 8/4, 20.45

Για να είμαι ειλικρινής και παρότι είναι η χειρότερη διασταύρωση όσο και αν η λογική λέει Λαμποράλ,,, θέλω ΤΣΣΚΑ..........

εγω θα λεγα ότι πρωτα διαλεγει η Καχα.............γιατι αν κατσει και χασει στη Γερμανια,ο,τι κι αν κανει μετα η Τσσκα μικρη σημασια θα χει.....
more stars
Μόλις έγραψα στο άλλο νήμα, ότι θέλω ΤΣΣΚΑ :-)

Συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες χρονιές, έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουν χειρότερη... και χρωστάμε...
ας γίνει στη τελευταία χρονιά του Μήτσου για να γραφτεί άλλο ένα έπος. Έστω και με 25% πιθανότητα να παεράσουμε...
irving
βεβαια η τσσκα δεν ειναι τοσο καλη οπως τις αλλες χρονιες και εμεις ειμαστε καλυτεροι (απο τις αλλες χρονιες). ωστοσο δεν την θελω σε καμια περιπτωση. πελατες της εχουμε καταντησει! εχω βαρεθει να μας αποκλειει η τσσκα.

θα συμφωνησω οτι θα εχει μεγαλο ενδιαφερον η σειρα με μπαρτσα και λαμποραλ (με την οποια δεν εχουμε παιξει καθολου φετος).

ο ολυμπιακος δεν θα ειναι αδιαφορος. θα ξερει πως αμα κερδισει (αναλογα και τα αλλα αποτελεσματα βεβαια) θα παιξει ο παο με την τσσκα στους 8. αυτο νομιζω ειναι ενα μεγαλο κινητρο για τον οσφπ!
more stars
Σωστά, αλλα τι θα κερδίσει αν χάσει στη Γερμανία? Μόνο να χάσει έχει.
salonikatasos
η λαμποράλ στους 8 θα έχει την τύχη της αρμάνι μιλάνο πρόπερσι. μόνο κόντρα στον ερυθρό αστέρα τους θεωρώ φαβορί στους 8. ούτε με εμάς,ούτε με την κουμπάν θα είναι το φαβορί της σειράς κατά τη γνώμη μου. με ή χωρίς πλεονέκτημα. ας κερδίσουμε εμείς και οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. αν μας κάτσει η τσσκα,ας έρθουν και αν νομίζουν ότι θα έχουμε τα περσινά με τις 30αρες θα καλοπεράσουν
more stars
+1 σαλόνικα
green_sky
Για μενα το πλεον πιθανο σεναριο για τον ομιλο του Παναθηναικου ειναι :
1.Φενερ
2.Μπαρτζωκας
3.Εξαστερος
4.Ερυθρος.

Οσο αναφορα τον αλλο ομιλο η πρωτη και η δευτερη θεση εχουν κλειδωσει απο cska και Λαμποραλ.
Εμας μιας ενδιαφερει ποιος θα βγει δευτερος στον αλλο ομιλο.

α)Εστω δευτερη η Λαμποραλ.
Οι πιθανες διασταυρωσεις ειναι :
Cska - Ερυθρος
Λαμποραλ - Εξαστερος
Φενερ - ........
Μπαρτζωκας - Μπαρτσελονα

Στο F4 η Cska διασταυρωνεται με τον νικητη Μπαρτζωκας - Μπαρτσελονα

β)Εστω δευτερη η Cska
Οι διασταυρωσεις ειναι :
Λαμποραλ - Ερυθρος
Cska - Εξαστερος
Φενερ - .........
Μπαρτζωκας - Μπαρτσελονα

Στο F4 η Cska διασταυρωνεται με τον νικητη Φενερ - ........

Θεωρω οτι οι ρωσοι δεν θα κοιταξουν μονο αντιπαλο για τους 8 αλλα και μελλοντικο πιθανο αντιπαλο για το F4.
H δευτερη θεση την αλλη εβδομαδα τους στελνει πανω στον Ομπραντοβιτς.Δεν νομιζω οτι ο Ιτουδης μετα την περυσινη αποτυχια του στο f4 επιθυμει εναν ημιτελικο με τον Ζελικο.Αρα αν τα εχω υπολογισει σωστα η Cska θα τα δωσει ολα για την πρωτια και εμεις παμε για χιαστι με τον Γιανναρο και ημιτελικο F4 με Φενερ.
assistant
QUOTE(more stars @ Apr 2 2016, 00:38 ) *
Σωστά, αλλα τι θα κερδίσει αν χάσει στη Γερμανία? Μόνο να χάσει έχει.

α)μπορει να θελει να βγει δευτερη.....γιατι ετσι εχει ''μετρησει'' τους πιθανους αντιπαλους......
β)μπορει να μην μπορει να κερδισει.....να ναι καλυτερη η Μπαμπεργκ.
rahxephon13
Πολλες δηλωσεις για F4 σημερα απο προπονητη και παιχτες, νταξει αυτοι δειχνουν να το πιστευουν καλο αυτο πιστευω να εχουν πιστη στις δυνατοτητες τους αρκει να μην τις εχουν υπερεκτίμηση.

Το ματς την αλλη βδομαδα ειναι περιεργο η εφες αδιαφορη μπορει να παιξει καλυτερα χωρις αγχος το τελευταιο της ματς αλλα μπορει και να καταρευση αν βγουν μπροστα τα προβληματα που εχουν παιχτες και προπονητης, αλλα και εμεις δεν ξερω πως θα παρουσιαστουμε θα το χτυπησουμε δυνατα το ματς η θα παμε πιο χαλαρα γιατι δεν πιστευουμαι οτι εχουμε ελπιδες για 2 θεση, ο τζοτζεβιτς δηλωσε οτι το ματς με την εφες δεν προκειται να αλλαξει κατι ενω ο φελτειν οτι θα παλεψουν ως το τελος για την 2 θεση πιο απο τα δυο θα ισχύση την αλλη βδομαδα δεν ξερω.
sircharles
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 1 2016, 18:20 ) *
Σημερα το ματς ειναι γιορτη αφιερωμενη στον μεγαλυτερο Ελληνα μπασκετμπολιστα των τελευταιων χρονων.
Μενουν αλλες 2,το τελευταιο ματς των τελικων,και το τελευταιο και επισημο αντιο απο την ομαδα.
Μονο μη μεινουμε στα πανηγυρια και τρεχουμε και δεν φτανουμε μετα! laugh.gif

Διαφωνώ, ΟΛΩΝ των εποχών, εύκολα
Nemesakos
QUOTE (more stars @ Apr 2 2016, 00:33 ) *
Μόλις έγραψα στο άλλο νήμα, ότι θέλω ΤΣΣΚΑ :-)

Συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες χρονιές, έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουν χειρότερη... και χρωστάμε...
ας γίνει στη τελευταία χρονιά του Μήτσου για να γραφτεί άλλο ένα έπος. Έστω και με 25% πιθανότητα να παεράσουμε...

Συμφωνώ απόλυτα..για κάποιον περίεργο λόγο ζητάω την τσσκα εδώ κ καιρό..

Η νταρουσαφακα από την άλλη είναι σε καλό φεγγάρι..χάνει στο νημα κάποια ματς έκαμε διπλό στον ερυθρό (η 2η ομάδα μετά τον ζοτς που κερδίζει εκεί ) κ πιστεύω θα δυσκολέψει πολύ την κουμπαν..μακάρι να κάνει άλλο ένα δωράκι..
Reggie Miller 31
QUOTE (Nemesakos @ Apr 2 2016, 01:48 ) *
Συμφωνώ απόλυτα..για κάποιον περίεργο λόγο ζητάω την τσσκα εδώ κ καιρό..

Με αγωνιστικά μπασκετικά κριτήρια θα ήθελα να μου πείτε το γιατί να την θέλουμε σε σειρά 5 αγώνων;

Σε αγώνα F4 συμφωνώ είναι ωραία ευκαιρία να της ξεπληρώσουμε τα περσινά... αλλά σε σειρά αγώνων είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά...

Δεν γίναμε ξαφνικά η ομαδάρα που ήμασταν 5 χρόνια πριν... εδώ και σήμερα είδαμε ότι μερικοί είναι ακομα στο δικό τους συννεφάκι, δεν πάμε τρένο... Ας πέσουμε με Κάχα που είναι πιο βατή απο άποψη ποιότητας και απο άποψη βάθους και μετά βλέπουμε...

ΥΓ Το 2012 ο ΟΣΦΠ πήρε το Ευρωπαϊκό... Νίκησε την πολύ καλύτερη ΤΣΣΚΑ σε έναν αγώνα do or die που όλα γίνονται... εκείνη η ομάδα του ΟΣΦΠ σε σειρά 5 αγώνων θα την είχε περάσει την ΤΣΣΚΑ και θα είχε σηκώσει την κούπα;
Ginobili
QUOTE(green_sky @ Apr 1 2016, 21:53 ) *
Θεωρω οτι οι ρωσοι δεν θα κοιταξουν μονο αντιπαλο για τους 8 αλλα και μελλοντικο πιθανο αντιπαλο για το F4.
H δευτερη θεση την αλλη εβδομαδα τους στελνει πανω στον Ομπραντοβιτς.Δεν νομιζω οτι ο Ιτουδης μετα την περυσινη αποτυχια του στο f4 επιθυμει εναν ημιτελικο με τον Ζελικο.Αρα αν τα εχω υπολογισει σωστα η Cska θα τα δωσει ολα για την πρωτια και εμεις παμε για χιαστι με τον Γιανναρο και ημιτελικο F4 με Φενερ.

Η 2η θέση τους στέλνει πάνω σε εμάς...για τα πλει οφς...ΠΡΩΤΑ.
Οπότε είναι πολύ απλά τα πράγματα...μόνο και μόνο γι'αυτό πρώτα,ο Ιτούδης θα θέλει να κερδίσει στο ΣΕΦ,και δεν θα είναι αδιάφορος.
Άλλο Παναθηναικός...και άλλο Ερυθρός Αστέρας.Μην λέμε ό,τι θέλουμε.Το ίδιο ισχύει και για την Κούτσα.Προφανώς και ο Μπουρούσης με Ερυθρό Αστέρα θα νιώθει καλύτερα,και θα έχει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με εμας.Οπότε και η Κούτσα έχει σημαντικό κίνητρο να κερδίσει στο Μπάμπεργκ,ελπίζοντας να χάσει η ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ.

Υ.Γ Ακόμα και με εμάς να μην πέσουν,και να πάνε στο λιγότερο πιθανό σενάριο με Κούμπαν 3η...το ίδιο και το αυτό.Η Κούμπαν σε κερδίζει εκτός έδρας....ο Αστέρας...σάκος του Μπόξ θα γίνει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.