Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι χρειαζεται πλεον ο Ολυμπιακος για να κατακτησει την πρωτια?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
basketikos
¨Νομιζω οτι στο θεμα προπονητη υπαρχει μια εμπαθεια απο ορισμενους... Αυτο καταλαβαινω, γιατι Αν φτανουμε στην συζητηση να λεμε οτι 'θελει ευκαιρια ο Σφαιροπουλος' (που σε λιγα χρονια θα ειναι συμφωνα με τις ενδειξεις απιστευτα καλος αλλα τωρα ειναι μονο 1 χρονο πρωτος).. η συζητηση δεν δειχνει και τοσο σοβαρη.

Γιατι επισης δεν ξερω ποιοι Κασλαουσκας και Γκερσον πηγαν 12 αστερια που μαζευτηκαν ενα καλοκαιρι μεσα σε 10 μηνες στην μπασκετική του Ιθακη.... Ενω ο Γιαννακης, με προβλημα στο οτι ο βασικος Τζος περασε μεγαλη περιπετεια και ο Σοφο ηταν ο γνωστος Σοφο, πηγε και F-4 και στο οριο εχασε απο ισως την καλυτερη "ομαδα" (με ολη την σημασια) της Ευρωπης τα τελευταια χρονια...

Α, και ετσι για να μην ξεχνιομαστε: Ο Γιαννακης εκανε και ρεκορ περιοδου (νικες) στην Α-1 με την πρωτη του χρονια.. ..

Γι' αυτο κριτική αλλα οχι και υπερβολη αρνητική θα ελεγα..

ΥΠΟΜΟΝΗ (Παικτων και Φιλαθλων) ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ (του ροστερ) ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

ΥΓ. Δεν ξερω αν ειναι off-topic, αλλα το να γραφει κανεις οτι ο Γιαννακης κρυβοταν πισω απο τον Γκαλη για τα δυσκολα.. Βρειτε μου ενα τελευταιο σουτ κρισιμου αγωνα που δεν πηρε ο Γιαννακης και το πηρε ο Γκαλης.. ΚΑΝΕΝΑ, στα σουτ αυτα ο τελευταιος κρυβοταν και ο πρωτος σουταρε... Εχει κανεις αλλη ενδειξη???
thrylos7
Έχει, τέλος! tongue.gif rolleyes.gif

ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(basketikos @ May 3 2009, 05:08 ) *
Γιατι επισης δεν ξερω ποιοι Κασλαουσκας και Γκερσον πηγαν 12 αστερια που μαζευτηκαν ενα καλοκαιρι μεσα σε 10 μηνες στην μπασκετική του Ιθακη.... Ενω ο Γιαννακης, με προβλημα στο οτι ο βασικος Τζος περασε μεγαλη περιπετεια και ο Σοφο ηταν ο γνωστος Σοφο, πηγε και F-4 και στο οριο εχασε απο ισως την καλυτερη "ομαδα" (με ολη την σημασια) της Ευρωπης τα τελευταια χρονια...

Και ο Γκερσον δεν ειχε τον Σοφο και δεν ειχε τον Ματσε για ολοκληρη την σεζον.
Και δεν νομιζω να συγκρινετε η απουσια του Ματσε με αυτην του ''Λακη''.

Δεν χασαμε απο την ΤΣΣΚΑ.
modernam
QUOTE(petrovic @ May 2 2009, 16:24 ) *
1)ο ΠΑΟ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό . έχει καλύτερους παίχτες και καλύτερο προπονητή. αυτό φαίνεται καθαρά σε όλα τα ματς των τελευταίων χρονων
3) θα είναι τεράστιο λάθος εάν παρασυρθούν οι Αγγελόπουλοι και ο Γιαννάκης από την πίεση του κόσμου για τίτλο και επιτρέψουν να γίνει το ΣΕΦ ζούγκλα, ώστε να καλυφθεί το αγωνιστικό έλλειμμα. ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και εάν το μπάσκετ θέλει να αντέξει τη δικτατορία του ποδοσφαίρου ,πρέπει αυτό να το κάνει πράξη. ειδικά ο Γιαννάκης είναι τεράστιο σύμβολο του ελληνικού αθλητισμού ώστε να ανεχθεί να αμαυρωθεί η πορεία του από παρατράγουδα.

το ΣΕΦ θα γίνει τόσο ζούγκλα όσο:

1. ταιρίιάζει στους gentlemen γιανακοπουλαίους

2. γινόταν τόσα χρόνια από την καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους παίχτες και προπονητές με ... το αγωνιστικό πλεόνασμα
tasos66
Παιδια οτι κι αν γινει πιστευω πως στο τελος θα το παρει ο Παναθηναικος.Οχι γιατι ειναι καλυτερη ομαδα με καλυτερο προπονητη αλλα ειναι πιο δεμενη ομαδα και κραταει στα χερια της ενα κλειδι που ο Ολυμπιακος δεν το εχει.Πολλους πλει μεικερ πρωτης διαλογης σε αντιθεση με εμας που εχουμε εναν οποτε αυτος το θυμαται.
Επισης υπαρχει και αυτο που ειπε ο φιλος modernam οσο ταιριαζει στους γιαννακοπουλαιους.Καποια ιστορια θα σκαρωσουν παλι αυτοι οι 2 απιθανοι τυποι με τιποτα Ζαβλανο-πιτσιλκες.
kseplenhs
QUOTE(modernam @ May 3 2009, 13:14 ) *
το ΣΕΦ θα γίνει τόσο ζούγκλα όσο:

1. ταιρίιάζει στους gentlemen γιανακοπουλαίους

2. γινόταν τόσα χρόνια από την καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους παίχτες και προπονητές με ... το αγωνιστικό πλεόνασμα

όσο ζούγκλα και να είναι το σεφ,αν δεν το πιστεψουν τα καμαρια μας δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.αν γίνει κάτι τέτοιο και κεκλεισμένων να παίξουμε θα το πάρουμε το πρωτάθλημα...

και γενικά νομίζω πως μόνο αν η σειρά πάει στο τελευταίο παίζει πιθανότητα για ζούγκλα.αλλα και να γίνει,στο τέλος θα ακολουθήσουμε την παράδοση και ...."θα ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας"....
a bullet for your head
QUOTE(benchwarmer @ May 3 2009, 03:07 ) *
http://www.basketpedya.com/Acc003InfComp.p...;temporada=1988
http://www.basketpedya.com/Acc003InfComp.p...;temporada=1989
http://www.basketpedya.com/Acc003InfComp.p...;temporada=1990

Πραγματικα θεωρεις αυτο το επιπεδο, καλυτερο απο το σημερινο, με 4 ισπανικες ομαδες, κλπ?
Περπατωντας πηγαινες μεχρι τους 8 τοτε, παιζοντας με τους Εγγλεζους κλπ.

To σημερινο επιπεδο ειναι πιο αναβαθμισμενο.
Ομως τοτε το Ελληνικο μπασκετ ηταν σκαλες κατωτερο απ'οτι ειναι τωρα.
Πες μου εσυ,ποιες επιτυχιες ειχε αλλη Ελληνικη ομαδα πριν το 88' στην Ευρωπη?Και μην μου αναφερεις της ΑΕΚ στα τελη του 60..
Παντως τοτε(οπως και τωρα),παλι 5-6 ομαδες ηταν αυτες που ξεχωριζαν.
Για τα μεσα που διεθετε τοτε το Ελληνικο μπασκετ,ηταν πραγματικη υπερβαση το να μπει ο Αρης σε 3 διαδοχικα φαιναλ 4 και να χτυπα στα ισα μεγαθηρια της εποχης οπως η Τρεισερ,η Μπαρτσα,η Γιουγκοπλαστικα,η Μακαμπι,η Λιμοζ.
Οσον αφορα τη συνεισφορα του Ιωαννιδη ηταν μεγιστη.
Ο Ιωαννιδης μπορει να πηγε σε 6 φαιναλ 4 και να μην πηρε τη κουπα,ομως μια φορα μονο κατεβηκε με ομαδα φαβορι.
Το οτι καταφερε αυτο το πραγμα με 3 διαφορετικες ομαδες,ειναι ενα στοιχειο που δειχνει οτι τιποτα δεν ηταν τυχαιο.

QUOTE(basketikos @ May 3 2009, 05:08 ) *
¨Νομιζω οτι στο θεμα προπονητη υπαρχει μια εμπαθεια απο ορισμενους... Αυτο καταλαβαινω, γιατι Αν φτανουμε στην συζητηση να λεμε οτι 'θελει ευκαιρια ο Σφαιροπουλος' (που σε λιγα χρονια θα ειναι συμφωνα με τις ενδειξεις απιστευτα καλος αλλα τωρα ειναι μονο 1 χρονο πρωτος).. η συζητηση δεν δειχνει και τοσο σοβαρη.

Η λεξη εμπαθεια ειναι μια λεξη που χρησιμοποιειται ευρεως κ με μεγαλη ευκολια απο ορισμενους..
Για σενα λοιπον κρυβεται εμπαθεια οταν καποιος προτεινει τον Σφαιροπουλο..(στη προκειμενη εγω τον προτεινα)..
Μαλιστα για σενα ειναι ακομα αγουρος,οχι εμπειρος,με μια γεματη χρονια μολις σαν 1ος,οποτε κατα τη δικη σου εκτιμηση,η συζητηση που αναπτυσσεται στερειται και σοβαροτητας..
Να σου κανω μια ερωτηση?Ποια ηταν η εμπειρια κ η καταρτιση του Γιαννακη,οταν του πρωτοδοθηκε η θεση του ομοσπονδιακου προπονητη?
Γιατι να ειναι ο Σφαιροπουλος πολυ καλος σε λιγα χρονια(συμφωνα με τις ενδειξεις..) και να μην ειναι ηδη πολυ καλος?
Απλα στερουμενος ακομα, μιας πολυ καλης ευκαιριας,απ'αυτες που δοθηκαν με χαρακτηριστικη ευκολια στον Γιαννακη..
Αν θελεις μπορεις να επιχειρηματολογησεις σε αντιθετες αποψεις με τη δικη σου.Οι διαφοροι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται..
benchwarmer
bullet, ο ιδιος εχεις πει οτι ο Γιαννακης ηταν πολυ τυχερος που ειχε για συμπαικτη τον Γκαλη.
Μου κανει εντυπωση που δεν πιστευεις το ιδιο και για τον Ιωαννιδη.

Και αφου διαφωνεις με την ευκαιρια που δωθηκε τοτε στον Γιαννακη, γιατι πιστευεις οτι θα πρεπει να την παρει ο Σφαιροπουλος? Για να αποκατασταθει η "αδικια"? Και το οτι αναφερεις τις "ευκαιριες που δωθηκαν με χαρακτηριστικη ευκολια στον Γιαννακη", ενω δεν εχει καμια σχεση με τη συζητηση, με συγχωρεις πολυ, αλλα ναι, δειχνει εμπαθεια.
a bullet for your head
QUOTE(benchwarmer @ May 3 2009, 17:21 ) *
bullet, ο ιδιος εχεις πει οτι ο Γιαννακης ηταν πολυ τυχερος που ειχε για συμπαικτη τον Γκαλη.
Μου κανει εντυπωση που δεν πιστευεις το ιδιο και για τον Ιωαννιδη.

Και αφου διαφωνεις με την ευκαιρια που δωθηκε τοτε στον Γιαννακη, γιατι πιστευεις οτι θα πρεπει να την παρει ο Σφαιροπουλος? Για να αποκατασταθει η "αδικια"? Και το οτι αναφερεις τις "ευκαιριες που δωθηκαν με χαρακτηριστικη ευκολια στον Γιαννακη", ενω δεν εχει καμια σχεση με τη συζητηση, με συγχωρεις πολυ, αλλα ναι, δειχνει εμπαθεια.

Ολοι οσοι συνυπηρξαν με τον Γκαλη θεωρω οτι πρεπει να αισθανονται ιδιαιτερα τυχεροι.
Την αποψη μου για τον Ιωαννιδη την εχω εκφρασει πολλες φορες σε αλλα τοπικ.
Η νυξη που εκανα μολις τωρα για το Σφαιροπουλο,εγινε διοτι ενας φιλος παραπανω εξεφρασε την αποψη οτι υπαρχει εμπαθεια,λογω οτι προταθηκε ο Σφαιροπουλος και στερειται αυτοματως κ σοβαροτητας η συζητηση...αφου κατ'αυτον,ειναι απειρος,με μια χρονια μολις σαν πρωτος προπονητης.
Και εγω του εξεφρασα ενα απλο ερωτημα,συν την αποψη μου..
Αυτα τα περι μη σχεσης με τη συζητηση και τα περι εμπαθειας,τα προσπερναω..θα μπορουσα καλλιστα να χρησιμοποιησω ''παρομοιο οδο'',ομως δεν θελω να παρεκτραπει τελειως η κουβεντα.
HLR CENATION
Ο Ολυμπιακος χρειαζεται ενα μεγαλο προπονητη.Δεν θα μπρει να χτυπησει το Παναθηναικο του Ομπραντοβιτς οσο εχει το Γιαννακη.Σαν κοουτς ειναι λιγος κ χανει τα παιχνιδια ενω εχει και κατι εμπνευσεις που ειναι τργικες.Χρειαζεται κ ενα 3αρι με σουτ.
Timemaster
πιστεύω πως ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί με την ομάδα που έχει να πάρει το πρωτάθλημα
αλλά...
αυτό θα γίνει στις λεπτομέρειες (όπου ο Παο είναι ποιο δουλεμένος) οπότε είναι θέμα τύχης.

Για να γίνει Χαλίφης στη θέση του Παο πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν δύο πράγματα κάπως αλληλένδετα:

α. το επίπεδο είναι έτσι κι αλλιώς πολύ υψηλό όμως ο Ολυμπιακός παίζει μόνο με έναν playmaker αν αυτός δε πάει καλά είναι σχεδόν αδύνατο να μπει κάποιος από τον πάγκο και να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού. Οπότε θέλει πρέπει να κάνει κάτι ουσιαστικό με αυτή τη θέση.

β. ο Γιαννάκης είναι κατά εμένα από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή όμως δε ταιριάζει για τους στόχους του Ολυμπιακού καθώς πιστεύω πως δε μπορεί να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού.
π.χ. μπορεί η ομάδα του να χάνει 20 πόντους στο ημίχρονο και στο δεύτερο να γυρίσει το παιχνίδι αλλά αυτό δε θα γίνει επειδή θα παίξει με διαφορετικό τρόπο ή με άλλη ταχύτητα αλλά θα συνεχίζει να παίζει με το ίδιο στύλ βελτιώνοντας απλά κάποια στοιχεία και για εμένα αυτό είναι ένα μείον.
spysta
Το ξαναπα !!!

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΙΠ ΤΥΧΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!

Δεν γινεται να παιρνεις το πλεονεκτημα εδρας .. και να πηγαινεις στους τελικους χωρις 3αρι(Τσιλι .. κι αν παιξει θα παιξει με 10 μερες τουλαχιστον οφ) και χωρις τον καλυτερο σου αμυντικο (Βασιλο.. κι να παιξει θα παιξιε με ενα μηνα οφ) !!!Τι ειναι αυτη η γκαντεμια ρε παιδι μου ...

Andrew19
Η επιτυχία με την αποτυχία χωρίζονται από μια κλωστή.
Δεν νομίζω να κάνουν το λάθος οι Αγγελόπουλοι να κάνουν βήματα πίσω για να πάρουν φόρα με άλλον προπονητή. Αλλωστε και οι Γιαννακόπουλοι τόσα χρόνια λεφτά έριχναν και τις κούπες τις έπαιρνε ο Ιωαννίδης.
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
Για μενα ο Ολυμπιακος εκανε εγκλημα που εδιωξε τον Γκερσον...κ εξηγουμε..

Με τον μοναδικο προπονητη που καταφερε να μας κοιυαξει στα ματια..Που μας πιεσε που εδειξε οτι το χει και που...ιστορικα ειναι ισως ο μονος που κερδιζει τον Ζοτς....Μπορει να εχανε και στο ΣΕΦ εννιωτε, αλλα σε ολα τα ματς η ομαδ του επαιζε μπασκετ...

Ο Γκερσον ηταν εξυπνος προπονητης γιατι έπαιζει αυτο το run n gun gιατι ηξερε οτι τον Ζοτς στο..παιχνιδι του δεν τον κερδιζει...Σου λέει που να παω να παιξω 5 εναντιων 5 και μεγαλες επθεσεις???Παω να τον τρεξω...Και ενω ηξερε οτι με αυτο το συστημα στην Ευρωπη δεν θα κανε τιποτα στην Ελλαδα πιστευε πολύ....

Βεβαια ας του δινε το μπατζετ το φετικο κ παπαδες θα κανε ο Πινχας....

Αυτη ειναι η γνω,μη μου στο κεφλαιαο Γκερσον!!!!Εγκλημα....

Οσον αοφορα τι χρειαζεται ο Ολυμπιακος για να φτασει κορυφη??

Εκτος απο αυτο που λεγενται για σουτερ, ψηλους προονητη κτλ κτλ...εγω θα το θεσω σε αλλη βαση..

Καταρχας, ο Ολυμπιακος που ειναι 13 χρονια χωρις τιτλο δεν πρεπει να προκαλει μια ομαδα που εχει στα τελευταια 7 χρονια 16 κουπες.....(2 τρεμπλ κ 5 νταμπλ)...Πρεπει να παει σεμνα κ ταπεινα...Το θυριο το κερδιζεις οχι κυνηγοντας το αλλα υπνοτιζοντας το και χτυπωντας το την καταλληλη χρονικη στιγμη εκει που ποναει...

Με στασεις τυπου Τσιλντρες (ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ), Γιαννακη (διαιτησια), Παπαλουκα (διαιτησια) Κοκκαλη & Αφων (Διαιτησια) αλλα κ Μπουρουση (Σε 10 μερες....) κ κόσμου (μηνυματα σε φορουμ...) ουσιαστικα προκαλεσαν τον αντιπαλο δινοντας του εξτρα κινητρο και ουσιαστικα τον πεισμωσαν.....

Το 2ο που ηθελα να πω ειναι οτι για να καταφερει ο Ολυμπιακος να παρει τιτλο θα πρεπει να δειξει οτι μπορει...Φετος και στα 8 ματς δεν μπορω να πω οτι φοβησε τον Παναθηναικο...6 ματς τα χασε τα 3 με +15 και εχασε 2 στο καλαθι απο κυριως λαθη του Παναθηναικου κ οχι σε ματς που εκριναν κ τπτ....

Θελω να πω οτι επι Γιαννακη δεν εγινε αυτο που εγινε επι Γκερσον...Τοτε ο Ολυμπιακος ειχε φερει στα ορια του τον Παναθηναικο κ εδειξε οτι μπορει να τον κοιταξει στα ματια και να τον νικησει..Τοτε τρομαξε ο Παναθηναικοσ γιατι ο Ολυμπιακος πηγαινε να ΠΑΡΕΙ το ματς...

Επι Γιαννακη σε ολα αυτα τα ματς κ απο περσυ ο Ολυμπιακος παει για να...ΚΛΕΨΕΙ το ματς με μετς υπομομονης, και σουτ τρελα στα τελευταια λεπτα...Ε δεν χανει ετσι ο Παναθηναικοσ...

Οποτε το προβλημα στον Ολυμπιακο εκτος απο αγωνιστικο το αντιμετωπιζω και ως προβλημα νοοτροπιας κ κομπλεξ....

Αυτα..

Δ.
Magnus92
Τον Ζελικο θελει . . . Τιποτα αλλο . . . . sport-smiley-017.gif
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
QUOTE(Magnus92 @ Jun 11 2009, 23:17 ) *
Τον Ζελικο θελει . . . Τιποτα αλλο . . . . sport-smiley-017.gif

smiley.gif smiley.gif Ευσεβεις ποθοι!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Δ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.