Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
pain of salvation
QUOTE(kseplenhs @ May 22 2009, 10:26 ) *
ξέρεις ρε ράνκιν ποιό είναι το θέμα όμως...οτι όσο αμφίρροπα και να είναι τα παιχνίδια,στο τέλος πάντα κάνουμε εμείς τη μπαρούφα...ε πόσο τύχη να είναι γ..ω την τύχη μου?

και φυσικά διαφωνώ οτι καμία ομάδα δεν έδειξε επάρκεια χτες.ο παο όσο κακός και να ήταν μου έδειξε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία στο παιχνίδι του.
και εκνευρίστηκα (όταν όλο τον χρόνο λέμε για την "αθλητική" και "γεμάτη ενέργεια" ομάδα που έχουμε) να βλέπω ο παο να βγάζει αιφνιδιασμό με 4 παίχτες και οι "αθλητές" μας να μην τους προλαβαίνουν και να βγάζουν τη φωτογραφία στο τέλος....

ο πέκοβιτς ειδικά έκανε το πανω-κάτω σε 5 δευτερόλεπτα.ούτε σπρίντερ να ήταν....

εμείς απο την άλλη....γιούργια να πάρουμε την πόλη.επιμονή στον γκρίρ για να βρεί το χέρι του,και στο να περνάει η μπάλα μέσα όταν η άμυνα του παο είχε στήσει κάμπινγκ στο ζωγραφιστό....

υ.γ:στον τρίτο τελικό θα βάλω αβαταρ τον λαρυ που θα έρθει στο σεφ να το σκουπίσει.κεκλεισμένων θα είναι οπότε θα έχει ευκολότερο έργο...όχι βέβαια πως θα τους δυσκολεψουμε και ιδιαίτερα....

Συμφωνω με ξεπλένη...
Ρανκιν,εμεις φταιμε που φτανουμε σε αυτο το σημείο τον αγώνα...
Δεν μπορουσα να βλεπω την ομαδα σε 2ο ημιχρονο(και απο το 1ο δεν μπορουσα να βλεπω τον Βουισιτς,ο ιδιος και η επιμονη απο τον Γιαννακη να παιζει,ηταν οι λογοι της ηττας)...
Ωραια,τραγικος ο Γκριρ,αλλα δωσε του ενα συστημα να παιξει χθες...(θυμισε σχεδιο Γκερσον,ειναι σαν ελεγαν στον Γκριρ προσπαθησε να τους περασεις ολους και βαλε καλαθι οπως νομιζεις)
Εγω σε ενα κολλησα στο 1ο...ειναι σχεδιο,να πιανει τον Σπανουλη ο Τσιλι,να κολλαει ο τελευταιος ΠΑΝΤΑ στο σκριν,και να μενει ο Σπαν μονος με Βουισιτς?
vastravoud
Λέτε για την "ενέργεια" στον αιφνιδιασμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Μπουρούσης έχει φάει τα 30λεπτα με το κουτάλι φέτος, και ο Βούισιτς είναι και μιας κάποιας ηλικίας
ANTIRISIAS
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 22 2009, 04:35 ) *
Τοτε ηταν μικρα τα σκορ γιατι επαιζαν αμυναρες, τωρα ειναι απλα αμπαλοι.

Εγω το ελεγα και χθες οτι οι εξυπνοι προπονητες χτυπανε το 3ο παιχνιδι
που ειναι πιο χαλαρος ο γηπεδουχος.
Και ο ΠΑΟ σημερα δεν κατεβηκε για να παρει το ματς,
αλλα εμεις παλι καταφεραμε να χασουμε.

Ποτε θα ξαναβρουμε τοσο χαλια τον ΠΑΟ???

ΑΠΛΑ Ο ΤΕΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OI ΑΛΛΟΙ!
kseplenhs
QUOTE(vastravoud @ May 22 2009, 12:39 ) *
Λέτε για την "ενέργεια" στον αιφνιδιασμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Μπουρούσης έχει φάει τα 30λεπτα με το κουτάλι φέτος, και ο Βούισιτς είναι και μιας κάποιας ηλικίας

λέμε για την ενέργεια όταν μας τα έχουν κάνει τούμπανο όλο το χρόνο για τον υπέρτατο γυμναστή και την "επιστημονική" προπόνηση των παιχτών και καταλήξαμε ο αντίπαλος να βγάζε 4 στον αιφνιδιασμό και εμείς να περιμένουμε την επόμενη επίθεση....
zoze
Ρε παιδιά, είδατε κάποιο σχέδιο απ' το Γιαννάκη στην οργάνωση του παιχνιδιού??
Είδατε κάποιο παίκτη του Ολυμπιακού να δείχνει ηγετικές τάσεις???
Μόνο Ο τσίλι που οοοοόλοι τον βρίζεταε (κι εγώ μαζί σας) προσπάθησε να πάρει το ματσάκι κι ήταν κι άτυχος με το τριποντάκι....

Ο αφάνας όμως μου έδειξε κάτι πολύ ανυσηχιτικό.... Ο coach του ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς θα εκμεταλλευτεί τα προσόντα του και κυρίως το 1-1... Δεν έχει ένα σύστημα για αυτόν...

Με Γιαννάκη ο Ολυμπιακός δε θα πάρει ποτέ το 100% από τους παίκτες του...

Μεσίνα ή Πιανιτζιάνι πακέτο με ΜcIntyre για να τρέξει αιφνιδιασμό ο Τσίλι....
ablade
QUOTE(vastravoud @ May 21 2009, 23:14 ) *
Απόλυτο respect στον Μπουρουση, και σε όλους τους παίκτς γενικά για τη στάση τους

Τι respect ρε παιδιά? Ξεχνάμε ποιος δυναμίτησε την ατμόσφαιρα στο f4?
Ο σωστός επαγγελματίας δεν πρέπει να ξεφεύγει και να ανοίγει διάλογο με την κερκίδα.
Τότε πήγε να γίνει ήρωας? Αυτά είναι τα αποτέλεσματα. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελεγξεις όμως...
kseplenhs
QUOTE(zoze @ May 22 2009, 12:46 ) *
Μόνο Ο τσίλι που οοοοόλοι τον βρίζεταε (κι εγώ μαζί σας) προσπάθησε να πάρει το ματσάκι κι ήταν κι άτυχος με το τριποντάκι....

Ο αφάνας όμως μου έδειξε κάτι πολύ ανυσηχιτικό.... Ο coach του ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς θα εκμεταλλευτεί τα προσόντα του και κυρίως το 1-1... Δεν έχει ένα σύστημα για αυτόν...

άλλος για κωλοτούμπα με τον τσίλι...?!... smiley.gif
filippos7
QUOTE(zoze @ May 22 2009, 12:46 ) *

Συμφωνώ, αλλά πάλι αλλαγή προπονητή..Δηλαδή πάλι 2 χρόνια χαμένα μέχρι να βρουν την φιλοσοφία του..?? Δηλαδή στην Τάου που παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ, ο Γιαννάκης τι έκανε?? Δεν έστρωσε την ομάδα..Αν δεν κάνει ο παίχτης αυτά που λεέι ο προπονητής δεν φταίει πάντα το προπονητικό team.. Με σωστές 2-3 κινήσεις η ομάδα του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη..Τουλάχιστον με τον Γιαννάκη ε'ίμαστε σοβαροί όλη τη χρονιά..και καλύτεροι θα γίνουμε πάιζοντας με τους καλύτερους..γιατί ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα..Υπομονή θέλει, και η ομάδα θα επιστρέψει στους τίτλους..Μην αρχίσουμε πάλι την καταστροφολογία..Γιατί αν δεν πήγαινε ο ΠΑΟ f4 ακόμη για euroleague θα μιλάγαμε..Είναι άδικο λοιπόν να κατακρίνουμε τα πάντα..άλλη μία χρονιά υπομονή..Και του χρόνου τέτοια εποχή θα κριθούν όλοι..12 νέους παίχτες είχαμε φέτος και τα κρίσιμα τα χάσαμε με ένα καλάθι διαφορά, παρά το άσχημο παιχνίδι της ομάδας..
pain of salvation
και μην ξεχναμε πως εχουμε και αλλους αγωνες...δεν τελειωσε τιποτα(λεμε τωρα...)
kolokotronis
QUOTE(filippos7 @ May 22 2009, 13:05 ) *
Συμφωνώ, αλλά πάλι αλλαγή προπονητή..Δηλαδή πάλι 2 χρόνια χαμένα μέχρι να βρουν την φιλοσοφία του..?? Δηλαδή στην Τάου που παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ, ο Γιαννάκης τι έκανε?? Δεν έστρωσε την ομάδα..Αν δεν κάνει ο παίχτης αυτά που λεέι ο προπονητής δεν φταίει πάντα το προπονητικό team.. Με σωστές 2-3 κινήσεις η ομάδα του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη..Τουλάχιστον με τον Γιαννάκη ε'ίμαστε σοβαροί όλη τη χρονιά..και καλύτεροι θα γίνουμε πάιζοντας με τους καλύτερους..γιατί ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα..Υπομονή θέλει, και η ομάδα θα επιστρέψει στους τίτλους..Μην αρχίσουμε πάλι την καταστροφολογία..Γιατί αν δεν πήγαινε ο ΠΑΟ f4 ακόμη για euroleague θα μιλάγαμε..Είναι άδικο λοιπόν να κατακρίνουμε τα πάντα..άλλη μία χρονιά υπομονή..Και του χρόνου τέτοια εποχή θα κριθούν όλοι..12 νέους παίχτες είχαμε φέτος και τα κρίσιμα τα χάσαμε με ένα καλάθι διαφορά, παρά το άσχημο παιχνίδι της ομάδας..

Πάντως ο ένας τραβάει τον άλλο.
Με την ενίσχηση του οσφπ τα 3 τελευταία χρόνια έχει δυναμώσει και παο αναλογικά με αποτέλεσμα τα 2 ευρωπα'ι'κά.
Αν είχε παραμείνει ο οσφπ νεκρός δεν ξέρω κατά πόσο θα ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί στην ευρώπη.
roditiss
QUOTE(kolokotronis @ May 22 2009, 13:10 ) *
Με την ενίσχηση του οσφπ τα 3 τελευταία χρόνια έχει δυναμώσει και παο αναλογικά με αποτέλεσμα τα 2 ευρωπα'ι'κά.
Αν είχε παραμείνει ο οσφπ νεκρός δεν ξέρω κατά πόσο θα ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί στην ευρώπη.

εγώ παιδιά θα ήθελα να αναφερθώ στους κάφρους των γηπέδων...πιστεύω ότι και τα ίδια θα γίνουν τη δευτέρα..είναι άτομα άσχετα τελείως από μπάσκετ και γενικότερα από αθλητισμό...διάβαζα κάποια ποστ σχετικά με την καλή συμπεριφορά των φιλάθλων στο βερολίνο...νομίζετε ότι οι κάφροι των γηπέδων πήγανε βερολίνο...?
saniboy
QUOTE(kolokotronis @ May 22 2009, 13:10 ) *

+ 1000 To ελληνικο μπασκετ τους χρειαζεται και τους 2 ισχυρους ,οπως φυσικα και τις ομαδες της Θεσσαλονικης.
kolokotronis
QUOTE(roditiss @ May 22 2009, 13:20 ) *
εγώ παιδιά θα ήθελα να αναφερθώ στους κάφρους των γηπέδων...πιστεύω ότι και τα ίδια θα γίνουν τη δευτέρα..είναι άτομα άσχετα τελείως από μπάσκετ και γενικότερα από αθλητισμό...διάβαζα κάποια ποστ σχετικά με την καλή συμπεριφορά των φιλάθλων στο βερολίνο...νομίζετε ότι οι κάφροι των γηπέδων πήγανε βερολίνο...?

Ήμουν βερολίνο και είχε και από τις δύο πλευρές ''καλόπαιδα''.
Είχε όμως και κάτι ωραία σκυλάκια που τους τρέχανε τα σάλια από την πείνα...
O.B.C
απογοήτευση....... κρίμααα τόση προσπάθεια όλη την χρονιά...
γιαννάκης ντροπή.... σοβαρό σύστημα για καμιά επιθεσούλα δεν υπήρξε ποτέ όλη την χρονιά.... ΟΚ....(λέμε τώρα)
ΑΛΛΑ ΔΕΝ γίνεται ο γκριρ να είναι άφαντος σε όλο το match και να το βάζεις μέσα......
μας κατέστρεψε την τρίτη περίοδο...
με την τελευταία φάση και τους κάφρους δεν ασχολούμαι δεν έχει νόημα....
κάποιος πιο πάνω ανέφερε ότι ο πρέπει να κατεβούμε χωρίς προπονητή στο επόμενο match...
συμφωνώ απόλυτα...

ΘΡΥΛΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ..... guns.gif
rankin
QUOTE(kolokotronis @ May 22 2009, 13:26 ) *
Είχε όμως και κάτι ωραία σκυλάκια που τους τρέχανε τα σάλια από την πείνα...

είχε, είχε! αληθινά τσοπανόσκυλα!!! w00t.gif
pain of salvation
Εχω 2 απορίες...
- ποια η διαφορά τελικά Μαρκ Τζακσον-Νικολα Βουισιτς?
- ειναι σχεδιο,να μαρκαρει ο Τζος τον Σπαν και ο πρωτος να κολλαει ΠΑΝΤΑ στο σκριν και ο τελευταιος να βγαινει μονος με Βουισιτς?
man10
Ναι ξερω ο Γιαννακης ειναι αχρηστος.Πως μπορειτε και τα ριχνετε στον Γιαννακη μονο?Ηταν ξεκαθαρο οτι πολλα πραγματα δεν λειτουργησαν χθες για τον Ολυμπιακο αλλα και παλι αν εβαζε το καλαθι ο ΤΕΟ η εστω αν δινοταν φαουλ τωρα δεν θα λεγαμε τα ιδια.
Οσο για το οτι δεν ειχε ουτε ενα συστημα ο Ολυμπιακος που ακουστηκε αν και δεν ειναι αξιο σχολιασμου εχω να πω το εξης.Οποιος νομιζει οτι ο Γιαννακης σε ολη τη διαρκεια της προετοιμασιας του Ολυ για το παιχνιδι αυτο δεν προσπαθησε να περασει στους παικτες καποια συγκεκριμενα συστηματα για το χθεσινο παιχνιδι ειναι απλα αφελης.Και την επιθετικη τακτικη ετοιμασε ο ανθρωπος αλλα και σιγουρα προσπαθησε να βρεις λυσεις για τα αμυντικα τρικ του ΠΑΟ αλλα δυστυχως οι παικτες παιζουν και οχι ο προπονητης.Για την μη εφαρμογη καποιου συστηματος αν πρεπει να κατηγορηθουν καποιοι ειναι φυσικα τα play maker που δεν οργανωσαν σωστα.Επισης ειναι συνηθες φαινομενο σε τετοια παιχνιδια,προς τα τελευταια λεπτα να μην παιζουν οι ομαδες καποιο συστημα αλλα οι επιθεσεις να γινονται απο ατομικες πρωτοβουλιες.Και η γνωμη μου ειναι οτι ισως αυτο ηταν το μεγαλυτερο προβλημα του Ολυμπιακου χθες.Ο Γκριρ που μπορει ανετοτατα να κανει κατι τετοιο,δεν βρεθηκε σε καλη μερα.Παπαλουκας και Χαλπεριν ειναι μετριοι σε κατι τετοιο λογω ελλειψης σουτ ο πρωτος και αντιστοιχα drive ο δευτερος.Ο Τσιλντρες προσπαθησε χθες αλλα ουτε και αυτος μπορει ευκολα να παρει πρωτοβουλιες.Διαπιστωνει κανεις λοιπον ενα αδιαμφισβητο προβλημα του Ολυμπιακου στο ενας εναντιον ενος χθες(για περιφερειακους παικτες μιλαω παντα) κατι που εκανε τα πραγματα δυσκολα.

Ο Μαγουλας στο contra λεει οτι θα ηταν προτιμοτερο να ειχε μεινει ο Παργκο αντι του Γκριρ.Τι πιστευετε?Εγω παντως δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση.

Περιμενω break του Ολυμπιακου στο δευτερο παιχνιδι.
LFO
QUOTE(man10 @ May 22 2009, 13:44 ) *

πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο Καραμανλής να κέρδισει τις ευρωεκλογες παρά ο Ολυμπιακος στο ΟΑΚΑ....
zoze
QUOTE(man10 @ May 22 2009, 13:44 ) *
Ναι ξερω ο Γιαννακης ειναι αχρηστος.Πως μπορειτε και τα ριχνετε στον Γιαννακη μονο?Ηταν ξεκαθαρο οτι πολλα πραγματα δεν λειτουργησαν χθες για τον Ολυμπιακο αλλα και παλι αν εβαζε το καλαθι ο ΤΕΟ η εστω αν δινοταν φαουλ τωρα δεν θα λεγαμε τα ιδια.
Οσο για το οτι δεν ειχε ουτε ενα συστημα ο Ολυμπιακος που ακουστηκε αν και δεν ειναι αξιο σχολιασμου εχω να πω το εξης.Οποιος νομιζει οτι ο Γιαννακης σε ολη τη διαρκεια της προετοιμασιας του Ολυ για το παιχνιδι αυτο δεν προσπαθησε να περασει στους παικτες καποια συγκεκριμενα συστηματα για το χθεσινο παιχνιδι ηταν απλα αφελης.Και την επιθετικη τακτικη ετοιμασε ο ανθρωπος αλλα και σιγουρα προσπαθησε να βρεις λυσεις για τα αμυντικα τρικ του ΠΑΟ αλλα δυστυχως οι παικτες παιζουν και οχι ο προπονητης.Για την μη εφαρμογη καποιου συστηματος αν πρεπει να κατηγορηθουν καποιοι ειναι φυσικα τα play maker που δεν οργανωσαν σωστα.Επισης ειναι συνηθες φαινομενο σε τετοια παιχνιδια,προς τα τελευταια λεπτα να μην παιζουν οι ομαδες καποιο συστημα αλλα οι επιθεσεις να γινονται απο ατομικες πρωτοβουλιες.Και η γνωμη μου ειναι οτι ισως αυτο ηταν το μεγαλυτερο προβλημα του Ολυμπιακου χθες.Ο Γκριρ που μπορει ανετοτατα να κανει κατι τετοιο,δεν βρεθηκε σε καλη μερα.Παπαλουκας και Χαλπεριν ειναι μετριοι σε κατι τετοιο λογω ελλειψης σουτ ο πρωτος και αντιστοιχα drive ο δευτερος.Ο Τσιλντρες προσπαθησε χθες αλλα ουτε και αυτος μπορει ευκολα να παρει πρωτοβουλιες.Διαπιστωνει κανεις λοιπον ενα αδιαμφισβητο προβλημα του Ολυμπιακου στο ενας εναντιον ενος χθες(για περιφερειακους παικτες μιλαω παντα) κατι που εκανε τα πραγματα δυσκολα.

1.) Με τα αν δεν κάνουμε πραγματικότητα
2.) Και φάουλ να σφυριζότανε, πήγαινε ο Τεό για 2 βολές...
3.) Και ναβαζε τις βολές, υπήρχε παράταση
4.) Μέτρα πόσα βήματα κάνει ο Τεό στο μπάσιμο του..

Πολλά αν λοιπόν... Σύστημα υπήρχε από τον Ολυμπιακό... Ο ΠΑΟ έκανε 14 λάθη και έχασε εύκολα σουτ που όμως προέκυψαν από το σύστημα και τη δημιουργία missed match...

Ο Ολυμπιακός είχε πλάνο για να σπάσει την άμυνα του ΠΑΟ??
Εγώ είδα ατομικές προσπάθειες τραβηγμένες απ' τα μαλλιά... Του Τσίλντρες κάποιες μπήκαν... Του Γκριρ όχι...
Μόνο με ατομικές ενέργειες δεν κερδίζεις τον ΠΑΟ... και κυρίως δε φτιάχνεις ομάδα...Γιατί και να κέρδιζες χθες, είχαμε άλλα 2 παιχνίδια στο ΣΕΦ...

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει στα ίσια τον ΠΑΟ όπως έκανε η Μπάρτσα.... Μπορεί να του κλέψει ένα παιχνίδι όπως η Σιέννα στο ΟΑΚΑ... Αλλά δεν μπορεί να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ για πολλη ώρα....
Και δε γίνεται συνεχώς μια ομάδα να κλέβει παιχνίδια... Κάποια στιγμή πρέπει να παίξει και μπάσκετ...
chris paul
Ρε παιδια με πηρε ο υπνος χ8ες και το εχασα το ματσ 68.gif Μπορω να το κατεβασω απο καπου?
Σορρυ για το off topic...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(pain of salvation @ May 22 2009, 13:41 ) *
Εχω 2 απορίες...
- ποια η διαφορά τελικά Μαρκ Τζακσον-Νικολα Βουισιτς?
- ειναι σχεδιο,να μαρκαρει ο Τζος τον Σπαν και ο πρωτος να κολλαει ΠΑΝΤΑ στο σκριν και ο τελευταιος να βγαινει μονος με Βουισιτς?

-Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας πιανει θεση ξενου και ο αλλος κοινοτικου.
Κατα τα αλλα τα ιδια πανω κατω σε αμυνα και επιθεση, με τον Τζακσον να παιζει καλυτερα με πλατη
και τον Βουισιτς να πασαρει καλυτερα.

-Ειναι απλα αδυναμια της ομαδας να αντιμετωπισει ενα απλο πικ-εν-ρολ.
man10
QUOTE(zoze @ May 22 2009, 10:55 ) *
1.) Με τα αν δεν κάνουμε πραγματικότητα
2.) Και φάουλ να σφυριζότανε, πήγαινε ο Τεό για 2 βολές...
3.) Και ναβαζε τις βολές, υπήρχε παράταση
4.) Μέτρα πόσα βήματα κάνει ο Τεό στο μπάσιμο του..

Πολλά αν λοιπόν... Σύστημα υπήρχε από τον Ολυμπιακό... Ο ΠΑΟ έκανε 14 λάθη και έχασε εύκολα σουτ που όμως προέκυψαν από το σύστημα και τη δημιουργία missed match...

Εγώ είδα ατομικές προσπάθειες τραβηγμένες απ' τα μαλλιά... Του Τσίλντρες κάποιες μπήκαν... Του Γκριρ όχι...
Μόνο με ατομικές ενέργειες δεν κερδίζεις τον ΠΑΟ... και κυρίως δε φτιάχνεις ομάδα...Γιατί και να κέρδιζες χθες, είχαμε άλλα 2 παιχνίδια στο ΣΕΦ...

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει στα ίσια τον ΠΑΟ όπως έκανε η Μπάρτσα.... Μπορεί να του κλέψει ένα παιχνίδι όπως η Σιέννα στο ΟΑΚΑ... Αλλά δεν μπορεί να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ για πολλη ώρα....
Και δε γίνεται συνεχώς μια ομάδα να κλέβει παιχνίδια... Κάποια στιγμή πρέπει να παίξει και μπάσκετ...

Δεν το εχω προσεξει αυτο για τον Παπαλουκα που λες για τα βηματα αλλα και να τα κανε μικρη σημασια εχει.Το γεγονος οτι ο Ολυμπιακος δεν εσπασε την αμυνα του ΠΑΟ δεν σημαινει πως δεν ειχε πλανο.Μπα εγω πιστευω οτι χαλαρα μπορουν να μας κερδισουν και ακομη και μεσα στο ΟΑΚΑ,κλεβοντας το ματς η οχι μπορουν παντως.Και οτι δεν μπορουν να μας κερδισουν στα ισια,ισως αλλα ας τελειωσει πρωτα η σειρα και μετα θα ειμαστε εδω για να το εκτιμησουμε.Παντως μην ξεχνας οτι και τα δυο τελευταια παιχνιδια που κερδισαμε τον Ολυμπιακο ηταν καθαρα θεμα τυχης.Οποτε θα μπορουσε να πει κανεις οτι και μεις δεν δειχνουμε προσφατα οτι τους κερδιζουμε στα ισια.
captain_88
QUOTE(zoze @ May 22 2009, 13:55 ) *

Σόρυ που σου χαλάω το παραμύθι αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε δίποντα τρίποντα ριμπαουντ ασιστ είχε τα ίδια μπλοκ με τον Παο και μόλις 2 κάθη περισσότερα.. Το ματς το έκλεψε αυτός που σούταρε 13 βολές παραπάνω...
giannis_
QUOTE(captain_88 @ May 22 2009, 14:27 ) *
Σόρυ που σου χαλάω το παραμύθι αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε δίποντα τρίποντα ριμπαουντ ασιστ είχε τα ίδια μπλοκ με τον Παο και μόλις 2 κάθη περισσότερα.. Το ματς το έκλεψε αυτός που σούταρε 13 βολές παραπάνω...

Aν σκεφτεις οτι μονο στο τελος εγιναν σκοπιμα τα φαουλ για να παει το παιχνιδι στις βολες,και οτι προτιμηθηκε να γινεται φαουλ στον πεκο αντι να ολοκληρωνει τις φασεις και για να μην τον αφησουν να βρει ρυθμο,οτι εγιναν τουλ 5 γκολ-φαουλ και οτι στο δευτερο ημιχρονο σουταραμε μονο 2 τριποντα γιατι ειχαμε σπασει τα καλαθια βγαινουν ανετα οι βολες,οποτε δεν ισχυει αυτο π λες.
pain of salvation
QUOTE(captain_88 @ May 22 2009, 13:27 ) *

Στα ριμπαουντ χασαμε,διποντα τα ιδια(20/41 και 21/43),τριποντα και οι 2 τραγικοι
zoze
QUOTE(captain_88 @ May 22 2009, 14:27 ) *

To ματσάκι το κλέβει αυτός που είναι όλη την ώρα πίσω στο σκορ...και στο τέλος πάει μ ένα σουτ να πάρει το ματς...
Στο πρώτο μέρος ήταν σίγουρα καλύτερος αλλά ο ΠΑΟ είχε πολλούς αιφνιδιασμούς.... Στο δεύτερο μέρος είναι συνεχώς πίσω στο σκορ, περνάει για 20'' μπροστά από καλάθι του Βούισιτς και μετά πάλι μέχρι το τέλος πίσω...

Στο Βερολίνο τα ίδια... 35 λεπτά πίσω και 5 λεπτά μπροστά....
Κάποια στιγμή πρέπει να παίξετε και λίγο μπάσκετ....
benchwarmer
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 07:41 ) *
Μετά από κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα αν είναι νίκη ή ήττα, έχω διάθεση να σχολιάσω τα όσα συνέβησαν.
Μετά το χθεσινό παιχνίδι όμως, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ ξανά με το νεκρό κουφάρι αυτού που αποκαλούμε "ελληνικό μπάσκετ". Αν επίσης ζητούσαν οι Αγγελόπουλοι τη γνώμη μου, θα τους έλεγα να πράξουν και αυτοί το ίδιο.
Δεν βρίσκω πραγματικά κανέναν λόγο να κάτσω τη δευτέρα να δω το δεύτερο παιχνίδι και φυσικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να χάσω την άλλη πέμπτη την συναυλία των ACDC για να δω το τρίτο παιχνίδι.. Γενικά, δεν βρίσκω κανέναν λόγο για να ασχολείται πλέον κάποιος σοβαρός άνθρωπος που ζει σε αυτή τη χώρα, με το θέατρο σκιών που ονομάζεται "ελληνικό μπάσκετ"..
Έφυγα χθες από το ΣΕΦ στο 1'30" πριν το τέλος. Εκεί που είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια. Αν κάποιος βρει ένα διαρκείας πεταμένο στο πάρκινγκ του γηπέδου, ας το κρατήσει.. το χαρίζω. Έτσι και αλλιώς, μόνο συλλεκτική αξία έχει.

Αγωνιστικά δεν έχω να αναφέρω τίποτα. Ένας αγώνας μπάσκετ μπορεί να εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Το ζήτημα είναι πως θα τελειώσει, και εδώ έχουμε να κάνουμε πλέον με μια κατάσταση σύμφωνα με την οποία, αφού εξαντλήσουμε κάθε πιθανό τρόπο για να καθαρίζουμε ένα παιχνίδι, αρχίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις μεθόδους από την αρχή. Χθες ξεκίνησαν οι επαναλήψεις με το best selling επεισόδιο των "τριών χάριτων" (όλοι ξέρουν πιο είναι αυτό)...

Έλεγα εδώ και καιρό πως το φετινό πρωτάθλημα είναι κομβικής σημασίας. Όσο σημαντικό θα ήταν για τον Ολυμπιακό να το πάρει, άλλο τόσο σημαντικό θα ήταν για τον παο να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να το πάρει. Δεν είναι εποχές για να παίρνουν αέρα οι Αγγελόπουλοι..
Σκεφτείτε πως κανονικά ο Ολυμπιακός φέτος θα διεκδικούσε (με πλεονέκτημα έδρας μάλιστα) το δεύτερο πρωτάθλημα του σε τρία χρόνια.. Και όμως, στην πραγματικότητα, ο παο θα κάνει το πολύ λογικό πλέον 3 στα 3.. Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια στους θεματοφύλακες του Ελληνικού μπάσκετ! Φτιάξανε μια ωραία και περιποιημένη ταφόπλακα για το προϊόν που υποτίθεται πως προστατεύουν.. Αλλά θα μου πείτε, χτίστηκε ποτέ καμία αυτοκρατορία με ροδοπέταλα; Ποτέ! Αν δεν πάρεις το σκάλπ από όποιον βρεις μπροστά σου, δεν κάνεις τίποτα και ακόμα περισσότερο αν δεν πάρεις το σκαλπ όποιου προσπαθήσει να σηκώσει το κεφάλι..
Αυτό έγινε και χθες και μην μας κάνει πλέον τίποτα εντύπωση.
Εγώ πλέον έχω πάθει ανοσία και αδιαφορώ για τις καινούριες επιτυχίες της "συμμορίας" και τις επαναλήψεις/remake των "τριών χάριτων" ..

Το κανω παραθεση απλα για να φανει αλλη μια φορα και εδω...
+ απειρο
Timemaster
Ξόδεψα δύο ώρες σήμερα για να δω το παιχνίδι και άλλες δύο για να διαβάσω τα προηγούμενα ποστ...

θα βάλω τώρα τα κίτρινα γυαλιά μου και:
cool.gif

περιμένω εκείνο το παιχνίδι που μόλις αρχίσουν να γίνουν επεισόδια
οι επαγγελματίες παίχτες που θάβουν στις δηλώσεις τους το Ελληνικό πρωτάθλημα και στο παρελθόν δήλωναν πως δε θα παίξουν ποτέ ξανά στην Ελλάδα. Που διαμαρτύρονται για την κατάσταση να φύγουν από το γήπεδο και να ξεκινήσουν απεργία διαρκείας μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση.

Εκείνο το παιχνίδι όπου οι προπονητές που κατά καιρούς έχουν δηλώσει πως θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν να το κάνουν πράξη.

Προέδρους που αντί να φανατίζουν το κόσμο με παρασκηνιακές δηλώσεις να πάρουν μέτρα για όλα αυτά.

Φιλάθλους που μόλις δούν κάποιο οπαδό να πετάει κάτι στο αγωνιστικό δρόμο να τους απομακρύνουν οι ίδιοι από το γήπεδο αντί να τους καμαρώνουν για την μαγκιά τους και να τους υπερασπίζονται.

Και περιμένω δημοσιογράφους, εφημερίδες κ.λ.π. αντί να φανατίζουν τον κόσμο πριν και μετά από έναν αγώνα να τον ηρεμούν. Αντί να αναλύουν άμα ήταν φάουλ κ.λ.π. αντί να σχολιάζουν το παιχνίδι να το αναλύουν.

ενώ εύχομαι σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια άσχετα που θα γίνει να γίνουν ακόμα ποιο σοβαρά επεισόδια να σκοτωθούν καμιά 30ρια άτομα και να τραυματιστούν 4πλάσια και η FIBA ή κάποιος άλλος αρμόδιος να αποκλήσει την Ελλάδα από κάθε οργάνωση επ'αορίστου....μπας και εφαρμοστεί τίποτα.

και τώρα για το παιχνίδι:

ο Πάο το κέρδισε δίκαια...
και δίκαια το έχασε ο Ολυμπιακός.

Η διαφορά θα ήταν πολύ ποιο μεγάλη και θα υπήρχε ευκολότερη νίκη άμα δεν έκανε κάποια παιδαριώδες λάθη σε αιφνιδιασμούς και δεν έχανε βολές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχασε εύκολα ξεμαρκάριστα σουτ από το τρίποντο που για τέτοιο επίπεδο παιχτών δεν επιτρέπονται

μερικές λεπτομέρειες που καθόρισαν για εμένα το παιχνίδι είναι:
πολλές φορές οι παίχτες του Πάο από την περιφέρεια με Σπανούλη, Νίκολας,Περπέρογλου περνούσαν εύκολα τον προσωπικό τους αντίπαλο. Τις περισσότερες φορές δε άφηναν την μπάλα στο καλάθι αλλά την μιράζανε με αποτέλεσμα να έχουν εύκολα σουτ και εύκολα καλάθια.

Από την αρχή ο Ολυμπιακός φάνηκε πως ήθελε να παίξει στην επίθεση με ένα σύστημα διησδήσεων όπου στην αρχή ο Τεόντοσιτς και εν συνεχεία ο Παπαλουκάς να μοιράζουν την μπάλα στους δύο ψιλούς και τον Τσίλντρες ώστε να βρεθούν με πρόσωπο στο καλάθι. Ο Τεόντοσιτς ενώ έκανε σωστά την κίνηση οι πάσες του ήταν όλες σκαστές και σχεδόν όλες ανεπητηχείς ενώ ο Παπαλουκάς το έκανε σχεδόν τέλεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαλουκάς κουράστηκε και ο γκριλ δε μπορούσε να το κάνει (σε αυτό βοήθησε και το ότι ο Παναθηναικός έκλεισε καλύτερα τους χώρους και στο ότι τα τρίποντα του Ολυμπιακού δεν άνοιξαν την άμυνα)
Έτσι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τον πολύ καλό Τσίλντρες ώστε να του δοθεί η μπάλα στα 4-5 μέτρα με πρώτο βήμα και πρόσωπο στο καλάθι όπου δε πιάνετε εύκολα.

Η μπάλα καθυστερούσε να κινηθεί στην επίθεση του Ολύμπιακού και είχε σαν αποτέλεσμα να τελειώνει ο χρόνος ή να γίνονται κακές επιθέσεις στο τέλος του χρόνου.

Στην αρχή ο Μπουρούσης δεν είχε επιστροφές και έβλεπες τον Πέκοβιτς να έχει περάσει το κέντρο πριν ο Μπουρούσης ξεκινήσει να τρέχει...και να τελειώνει εύκολα αιφνιδιασμούς ήτε μετά από ριμπάουντ ήτε μετά από κλέψιμο στην έξυπνη περιστροφή της άμυνας κοντά στο τρίποντο.Ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να έκαναν φάουλ να κόψουν τον αιφνιδιασμό.

Γενικά ήταν παιχνίδι που το έχασε ο Ολυμπιακός εξαιτίας της καλύτερης λειτουργίας του Παναθηναϊκού στις λεπτομέρειες και για εμένα αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αν θέλει ο Ολυμπιακός να κόψει τον Πάο δε πρέπει να πάρει άλλους παίχτες 1-2 αλλαγές αρκούν αλλά πρέπει να δέσει την ομάδα του.

Υ.Γ. Για την διαιτησία θα γράψω σε άλλο μέρος....

apkat
Παντως ο Ολυμπιακος αν μιλαμε καθαρα αγωνιστικα εχασε το ματς απο το αγχος του..Σκεφτειτε ποσες φορες εχασαν την μπαλα οι ψηλοι αμαρκαριστοι στην πασα μετα το πικ ν ρολ και ποσες φορες η μπαλα μπηκε και βγηκε απο το καλαθι.Αυτα δεν γινοντουσαν ολη την χρονια σε αυτον τον βαθμο και εγιναν χθες.Αποτελεσμα αγχους και ηττοπαθειας το δεχομαι.

Και αυτο επειδη και ο παο δεν ηταν σε καλη μερα.Αν ηταν θα το ειχε παρει το ματς νωριτερα.Φυσικα εφταιξε που ο Γκριρ με τον Χαλεπριν και τον Θοδωρη ηταν σε κακη μερα και σχεδον ολοι οι υπολοιποι εκτος του Τζος και του Μπουρουση σε μετρια αλλα ακομα και αυτο δεν θα φαινοταν αν δεν υπηρχε τοσο αγχος..

Παντως η σειρα δεν τελειωσε και το πιστευω.Απλα πλεον το φαβορι ειναι ο παο.Δεν αποκλειω παντως ακομη τον Ολυμπιακο.Απο περσυ εχουμε νικησει σχεδον σε ολες τις μεγαλες εδρες της Ευρωπης που εχουμε παιξει.Δεν βρισκω τον λογο να μην το κανουμε και στο ΟΑΚΑ.Πλεον οι παικτες αποφωρτισμενοι απο τον τιτλο του φαβορι θεωρω οτι μπορουν να γυρισουν την κατασταση.
Marciulionis
Οκ... Επειδή έχασε η ομάδα μας να απαξιώσουμε, το πρωτάθλημα και το μπάσκετ στο σύνολό του, να το γυρίσουμε στη μπάλα και ΝΒΑ και να μην ξαναασχοληθούμε...

Τα ίδια πάνω κάτω κι από τη πλειοψηφία του αντικειμενικού τύπου που στέκεται στα επεισόδια περισσότερο από ότι στο ματς σε μια προσπάθεια να χαϊδέψει τα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού (όπως κάνει όλη τη χρονιά) που είναι και το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας τους. Αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός κανείς δε θα ασχολούνταν μ'αυτά περισσότερο από τα τυπικά...

Ένα παιχνίδι είναι στο οποίο συνήθως κερδίζει αυτός που έχει τους καλύτερους παίκτες, τη μεγαλύτερη ψυχραιμία στα κρίσιμα, είναι πιο τυχερός και ανταπεξέρχεται καλύτερα στις απαιτήσεις ενός αγώνα.

Μπορώ να καταλάβω τη πικρία για την ήττα, άλλα όταν χάνεις το λογικό είναι να προσπαθήσεις περισσότερο. Άμα προτιμάς να τα παρατήσεις ανταυτού είσαι άξιος της μοίρας σου... Θεωρώ τα +/- γραφικά γενικά αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για να δώσω ένα -1000 στο rankin και σε όλους όσους πιστεύουν το ίδιο...
eftixis
QUOTE (apkat @ May 22 2009, 02:41 ) *
Γεγονος ειναι οτι τα μετρα ασφαλειας ηταν μηδαμινα.Δεν υπηρχε και η εμπειρια με τις ξυλινες κερκιδες και μαζευτηκαν ολοι οι καφροι εκει οπου μπορουσαν να μπαινουν στον χωρο γυρω απο το γηπεδο για πλακα.Απαραδεκτο θα επρεπε τουλαχιστον αφου δεν βαλαν την αστυνομια εκει περα που θα επρεπε τουλαχιστον να το εχουν τιγκαρει με σεκιουριτι και τον πρωτο που μπηκε μεσα να τον παρεδιδαν στην αστυνομια.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ..ΕΝΑΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ
apkat
QUOTE(eftixis @ May 22 2009, 15:01 ) *
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ..ΕΝΑΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ

Ασε ρε eftixis.4 χρονια εχω διαρκειας και θα μου πεις να μιλησει καποιος που ηταν μεσα.Αν υπηρχαν οχι 20 σεκιουριτι αλλα 500 θα σου ελεγα αν θα γινονταν επεισοδια..Ελα σε λιγο θα σας φταιει και η αστυνομια με τους σεκιουριτι για την καφριλα σας.
Timemaster
QUOTE(apkat @ May 22 2009, 14:55 ) *
Παντως ο Ολυμπιακος αν μιλαμε καθαρα αγωνιστικα εχασε το ματς απο το αγχος του..Σκεφτειτε ποσες φορες εχασαν την μπαλα οι ψηλοι αμαρκαριστοι στην πασα μετα το πικ ν ρολ και ποσες φορες η μπαλα μπηκε και βγηκε απο το καλαθι.Αυτα δεν γινοντουσαν ολη την χρονια σε αυτον τον βαθμο και εγιναν χθες.Αποτελεσμα αγχους και ηττοπαθειας το δεχομαι.

Και αυτο επειδη και ο παο δεν ηταν σε καλη μερα.Αν ηταν θα το ειχε παρει το ματς νωριτερα.Φυσικα εφταιξε που ο Γκριρ με τον Χαλεπριν και τον Θοδωρη ηταν σε κακη μερα και σχεδον ολοι οι υπολοιποι εκτος του Τζος και του Μπουρουση σε μετρια αλλα ακομα και αυτο δεν θα φαινοταν αν δεν υπηρχε τοσο αγχος..

Παντως η σειρα δεν τελειωσε και το πιστευω.Απλα πλεον το φαβορι ειναι ο παο.Δεν αποκλειω παντως ακομη τον Ολυμπιακο.Απο περσυ εχουμε νικησει σχεδον σε ολες τις μεγαλες εδρες της Ευρωπης που εχουμε παιξει.Δεν βρισκω τον λογο να μην το κανουμε και στο ΟΑΚΑ.Πλεον οι παικτες αποφωρτισμενοι απο τον τιτλο του φαβορι θεωρω οτι μπορουν να γυρισουν την κατασταση.

οι ψιλοί δε χάνανε την μπάλα σχεδόν πάντα οι πάσες των κοντών ήταν κακές!!!
σκαστή πάσα σε ψιλό δε δίνεται με αυτό τον τρόπο που το έκανε ο Τεοντοσιτς.

Όσο για τον Παπαλουκά πλέων δεν είναι παίχτης να παίζει με τέτοιο ρυθμό 35 λεπτά!!!
Πλέον είναι στο τέλος της καριέρας του και το σώμα του δε μπορεί να ανταποκριθεί.
Όμως οι υπόλοιποι περιφερειακοί ήταν κάκιστοι για να τον αντικαταστήσουν.

ο Μπουρούσης στο δεύτερο μέρος μετά από τα 2-3 πρώτα του φάουλ έδειξε εκνευρισμό και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ενώ μόλις βγήκε άρχισε να κλοτσάει καθίσματα κ.λ.π.

Η σειρά δεν έχει τελειώσει οι δυνατότητες του Ολυμπιακού είναι τέτοιες που μπορεί να κερδίσει 3 σερί παιχνίδια απλά τώρα οι πιθανότητες και η ψυχολογία δεν είναι με το μέρος του
eftixis
QUOTE(apkat @ May 22 2009, 15:04 ) *
Ασε ρε eftixis.4 χρονια εχω διαρκειας και θα μου πεις να μιλησει καποιος που ηταν μεσα.Αν υπηρχαν οχι 20 σεκιουριτι αλλα 500 θα σου ελεγα αν θα γινονταν επεισοδια..Ελα σε λιγο θα σας φταιει και η αστυνομια με τους σεκιουριτι για την καφριλα σας.

ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΣΙ?? ΝΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΝΒΑ ΣΤΟ PLAY STATION ΚΑΛΥΤΕΡΑ
apkat
QUOTE(Timemaster @ May 22 2009, 15:05 ) *
οι ψιλοί δε χάνανε την μπάλα σχεδόν πάντα οι πάσες των κοντών ήταν κακές!!!
σκαστή πάσα σε ψιλό δε δίνεται με αυτό τον τρόπο που το έκανε ο Τεοντοσιτς.

ΔΕν εχεις αδικο για τον Μιλος.Αλλα ο Μιλος επαιξε λιγο.Εγω μιλαω κυριως για τις πασες του παπαλουκα.Πολλες χαμενες αμαρκαριστες κατοχες φιλε Timemaster.Αγχος ηταν δυστυχως.
vastravoud
QUOTE(eftixis @ May 22 2009, 14:01 ) *

Και πολύ καλά έκανε ο security!

Ελπίζω τουλάχιστον οι γενναίοι που έδειραν τον υπάλληλο να έφαγαν της χρονιάς τους απ' τα ΜΑΤ, και οι συλληφθέντες(αν όντως ήταν συμμέτοχοι στα επεισόδια) να καλοπεράσουν στη φυλακή
apkat
QUOTE(eftixis @ May 22 2009, 15:06 ) *
ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΣΙ?? ΝΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΝΒΑ ΣΤΟ PLAY STATION ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Οχι δεν ημουν εχεις δικιο..Με αποκαλυψες..Πως κοροιδευα τοσα χρονια οτι εχω διαρκειας ε;;Και για τα παιδια απο εδω που εχουμε παει μαζι γηπεδο.Παιδια δεν ημουν εγω.Ηταν το φαντασμα μου.Σοβαροτητα δεν βλαπτει.

Σε καθε ξυλινη κερκιδα ηταν αντικειμενικα 20-30 σεκιουριτι.Ε οπως αποδειχτηκε δεν εφταναν.Δυσκολο να το καταλαβεις;;

Εντιτ:ΝΒΑ στο πλειστεισον;;Χμ κι αλλος φαν του Λυκου στην παρεα;; tongue.gif Τι κανεις ρε Λυκε και εχεις τοσους οπαδους;;Ουτε ο Γιαννακης τοσο λαο tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Timemaster
QUOTE(apkat @ May 22 2009, 15:08 ) *
ΔΕν εχεις αδικο για τον Μιλος.Αλλα ο Μιλος επαιξε λιγο.Εγω μιλαω κυριως για τις πασες του παπαλουκα.Πολλες χαμενες αμαρκαριστες κατοχες φιλε Timemaster.Αγχος ηταν δυστυχως.

Έπαιξε λίγο και επηρέασε το παιχνίδι για αυτό τον λόγο μιας και κουράστηκε ο Παπαλουκάς,ο Γκριρ δε μπορούσε να μοιράσει πάσες και αυτόν ο Γιαννάκης δε τον εμπιστεύεται σε αυτό το ρόλο. Αλλά το ανάφερα περισσότερο σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα

Σίγουρα το άγχος έπαιξε ρόλο αλλά παρατήρησα κάτι στο δεύτερο μέρος!!!
ο Παπαλουκάς ήταν κουρασμένος και έχασε κάποια εύκολα λει απ και σουτ και τότε ήταν που έκανε τα 5 από τα 6 λάθη του και δεν είναι παίχτης που έχει άγχος. Αυτός ήταν που έκανε και τα 6 από τα 13 λάθη.

ενώ ο ούτε ο γκριρ είναι παίχτης που αγχώνεται αλλά τα χάνει όταν είναι εκτός ρυθμού κάτι που οφείλεται στην άμυνα του Πάο.
eftixis
QUOTE(apkat @ May 22 2009, 15:10 ) *
Οχι δεν ημουν εχεις δικιο..Με αποκαλυψες..Πως κοροιδευα τοσα χρονια οτι εχω διαρκειας ε;;Και για τα παιδια απο εδω που εχουμε παει μαζι γηπεδο.Παιδια δεν ημουν εγω.Ηταν το φαντασμα μου.Σοβαροτητα δεν βλαπτει.

Σε καθε ξυλινη κερκιδα ηταν αντικειμενικα 20-30 σεκιουριτι.Ε οπως αποδειχτηκε δεν εφταναν.Δυσκολο να το καταλαβεις;;

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 500 ΚΑΙ 1000 ΚΑΙ 2000 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ..ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΤ ΑΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ..
benchwarmer
QUOTE(Marciulionis @ May 22 2009, 13:59 ) *
Οκ... Επειδή έχασε η ομάδα μας να απαξιώσουμε, το πρωτάθλημα και το μπάσκετ στο σύνολό του, να το γυρίσουμε στη μπάλα και ΝΒΑ και να μην ξαναασχοληθούμε...

Τα ίδια πάνω κάτω κι από τη πλειοψηφία του αντικειμενικού τύπου που στέκεται στα επεισόδια περισσότερο από ότι στο ματς σε μια προσπάθεια να χαϊδέψει τα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού (όπως κάνει όλη τη χρονιά) που είναι και το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας τους. Αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός κανείς δε θα ασχολούνταν μ'αυτά περισσότερο από τα τυπικά...

Ένα παιχνίδι είναι στο οποίο συνήθως κερδίζει αυτός που έχει τους καλύτερους παίκτες, τη μεγαλύτερη ψυχραιμία στα κρίσιμα, είναι πιο τυχερός και ανταπεξέρχεται καλύτερα στις απαιτήσεις ενός αγώνα.

Μπορώ να καταλάβω τη πικρία για την ήττα, άλλα όταν χάνεις το λογικό είναι να προσπαθήσεις περισσότερο. Άμα προτιμάς να τα παρατήσεις ανταυτού είσαι άξιος της μοίρας σου... Θεωρώ τα +/- γραφικά γενικά αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για να δώσω ένα -1000 στο rankin και σε όλους όσους πιστεύουν το ίδιο...

Την ενασχοληση με την μπαλα (στο βαθμο του μπασκετ) την εχω παρατησει απο περυσι.
Αλλα το γεγονος οτι ειμαστε το μοναδικο πρωταθλημα στον κοσμο που συμβαινουν αυτα, ειναι γεγονος. Οπως και οτι ολα αυτα γινονται με τις ευλογιες καποιων, οποιοι και να ειναι αυτοι.
Καλυτερα να παιζουμε με 5000 κοσμο, παρα με αυτους που ερχονται μονο με τον Παο.

Πραγματικα καποια στιγμη θα πρεπει να παρουν την κατασταση οι παιχτες στα χερια τους. Θυμαμαι το αρθρο παραμονες φαιναλ φορ που ελεγε για τις πλακες που εκαναν μεταξυ τους. Θυμαμαι τον Τσαρτσαρη να υπερασπιζεται τον Μπουρουση. Τα γελακια χτες Σπανουλη-Τσιλντρες την ωρα της διακοπης. Κλπ κλπ κλπ..

Περιμενω την στιγμη πραγματικα που, ανεξαρτητος διαφορας και αποτελεσματος, θα σηκωθουν και οι 2 να φυγουν απο το γηπεδο και να πανε παρεα σε κανεναν Γονιδη να ξεσκασουν. Αλλα προφανως δεν προκειται να γινει κατι τετοιο ποτε. Ειναι τεραστια τα ποσα που παιζονται. Και κανεις δεν προκειται να "δωρησει" ενα πρωταθλημα για το καλο του αθληματος. Μεταξυ μας, ουτε εγω θα το εκανα.

Τα περι του ματς που λες, ειναι προφανη. Αλλα δυστυχως καποιοι δεν το βλεπουν σαν παιχνιδι. Πραγματικα αν δεν ειχαν γινει αυτα, θα εκανα 2-3 μερες να βγω απο το σπιτι, αλλα κατα τ αλλα ολα καλα. Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι να πω.. Εκεινο το ΖΩΟΝ που εβριζε τον Μπουρουση πχ, πραγματικα τι να πεις.

Περι του ματς, δεν εχω να πω κατι.. Πηγε οπως πηγαν και ολα τα αλλα ματς φετος. Ενα το πηρες στον ποντο, αλλα 3 τα εχασες. Οριακα μεν, αλλα τα εχασες. Κατι φταιει για αυτο, ειναι προφανες. Ειδικα για χθες, υπηρχε απιστευτο αγχος που το ειπε και ο απκατ νομιζω πιο πανω. Λαθη του Γιαννακη δεν ειδα (πανω στο ματς). Το οτι φταιει κι αυτος για την ηττα οπως και ολη η ομαδα, φυσικα και φταιει. Αλλα αν ειναι να ψαχτουμε για προσωπα, οταν τα 2 σου 2αρια (και σουτερ), εχουν μαζι 1/12 σουτ, τι να κανεις κι εσυ... Και προφανως στο τελος θα ειχε τον Γκριρ μεσα, αντι του Χαλπεριν. Αν και κατα την διαρκεια του ματς, ειπα οτι εφοσον ηταν και οι 2 ΤΡΑΓΙΚΟΙ, θα μπορουσε να βαλει τον Πελεκανο, να κερδισει τουλαχιστον στην αμυνα. Τετοια ωρα τετοια λογια. Για περισσοτερα, θα περιμενω πρωτα να δω την (οποια) μας αντιδραση στο ΟΑΚΑ.

* Ρε παλικαρια στον ΑΝΤ1, μην το κουραζετε αλλο στο αθλημα. Καλυτερα να ακουω τις γραφικοτητες του Χατζηγεωργιου, παρα εσας...
apkat
QUOTE(eftixis @ May 22 2009, 15:26 ) *
ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 500 ΚΑΙ 1000 ΚΑΙ 2000 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ..ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΤ ΑΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ..

Kαι στο Βερολινο ημουν και ξερω τι εγινε.Εκει βεβαια δεν επιτρεποταν και η μετακινηση των οπαδων μεσα στο γηπεδο.Αν ειχε ισχυσε αυτο και εδω δεν θα ειχαν παει ολοι του πανω διαζωματος του πεταλου περιμετρικα των ξυλινων.

Οπως και να εχει φυσικα και θα ηταν καλυτερο να υπηρχε περισσοτερη αστυνομια και φυσικα δεν εριξα καμια ευθυνη στους σεκιουριτι.Ομως επειδη για καποιο λογο οι καφροι απο τους μπατσους εξαγριωνονται ειναι συνηθες να μην φερνεις πολυ κοντα αστυνομια και φανατικους.Αν επιλεξεις ομως αυτον το δρομο θα πρεπει να βαλεις τους 10πλασιους σεκιουριτι γιατι αλλιως η βλακεια και η καφριλα δεν ελεγχεται.
Anaz
QUOTE(eftixis @ May 22 2009, 15:26 ) *

Δεν τα λετε, δεν τα γραφετε.. Κι αναγκαζεται να φωναζει ο ανθρωπος..
rankin
QUOTE(Marciulionis @ May 22 2009, 14:59 ) *
θα κάνω μια εξαίρεση για να δώσω ένα -1000 στο rankin και σε όλους όσους πιστεύουν το ίδιο...

Έχω μαζέψει αρκετά "+" αυτά τα χρόνια, οπότε και με -1000 κρατιέμαι ψηλά! Δεν με γκρεμίζεις αγαπητέ Μαρτσουλιόνις tongue.gif
Παρόλα αυτά, επέτρεψε μου να έχω δικαίωμα και να απογοητευτώ αλλά και να χαλαστώ από την κατάσταση..
Ίσως το λάθος μου να ήταν που πίστεψα ότι ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται (και αυτό ισχύει για ολόκληρο το φάσμα των γεγονότων).
Anaz
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 15:34 ) *
Έχω μαζέψει αρκετά "+" αυτά τα χρόνια, οπότε και με -1000 κρατιέμαι ψηλά! Δεν με γκρεμίζεις αγαπητέ Μαρτσουλιόνις tongue.gif
Παρόλα αυτά, επέτρεψε μου να έχω δικαίωμα και να απογοητευτώ αλλά και να χαλαστώ από την κατάσταση..
Ίσως το λάθος μου να ήταν που πίστεψα ότι ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται (και αυτό ισχύει για ολόκληρο το φάσμα των γεγονότων).

rankin, επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως που το πας..Για να καταλαβω..Στην διαιτησια αναφερεσαι και το πας πλαγιως??
Andrew19
Πάντως μπορώ να πω ότι με αυτά που έγιναν στον τελικό ο Τσίλντρες θα τα μαζέψει να φύγει το καλοκαίρι (έστω και με μικρότερο πακέτο στο ΝΒΑ) και θα ξεφορτωθεί το παλτό ο Ολυμπιακός (δεν λέω έπαιξε καλά σε αυτό το παιχνίδι, 2ος καλύτερος ήταν μετά από τον Μπουρούση)
rankin
QUOTE(Anaz @ May 22 2009, 15:36 ) *
rankin, επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως που το πας..Για να καταλαβω..Στην διαιτησια αναφερεσαι και το πας πλαγιως??

Δεν απαντώ γιατί πας να με παγιδεύσεις tongue.gif

Απλώς είμαι απογοητευμένος από την ματαιότητα της προσπάθειας..
spysta
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 13:57 ) *

Εεε οταν σου λεει αυτο .. καταλαβαινεις οτι αναφερεται σ αυτο που εγραψες Anaz ..
ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΨΑ ΕΓΩ !!!!!!!!! banana.gif banana.gif

εντιτ.Δεν υπαρχει καμια ματαιοτητα στον αθλητισμο .. εκτος κι αν ολα ειναι προκαθορισμενα !!! w00t.gif w00t.gif σας αφησα μαγιακες εε??ππςςςς laugh.gif
LFO
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 15:57 ) *
Δεν απαντώ γιατί πας να με παγιδεύσεις tongue.gif

Όσο πιο δύσκολη η διαδρομή , τόσο πιο μεγάλη η ανταμοιβή φίλε rankin....
rankin
QUOTE(spysta @ May 22 2009, 16:01 ) *
Εεε οταν σου λεει αυτο .. καταλαβαινεις οτι αναφερεται σ αυτο που εγραψες Anaz ..
ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΨΑ ΕΓΩ !!!!!!!!! banana.gif banana.gif

(εδώ αλλάζουμε κουβέντα πλέον)
Η Τουρκάλα στη Γιουροβίζιον, δεν ήταν ωραίο γκομενάκι;;; icon_drunk.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 16:04 ) *
(εδώ αλλάζουμε κουβέντα πλέον)
Η Τουρκάλα στη Γιουροβίζιον, δεν ήταν ωραίο γκομενάκι;;; icon_drunk.gif

Αζερμπαιτζαν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.