Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι υπάρχει πέρα από το Basketball?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
fatboy
Από μικρός ψάχνω την αλήθεια αλλά εδώ και λίγο καιρό σταμάτησα...

Τι άλλο υπάρχει εκεί έξω? λλοι πολιτισμοί, άλλα είδη ζωής, μυστήριοι κόσμοι με άλλα αθλήματα και αθλητές, τεράστια γήπεδα γεμάτα με φιλάθλους που βλέπουν περίεργους ανθρώπους να κάνουν θαυμαστά πράγματα με άλλου είδους μπάλες.

Ακόμα και αγώνες χωρίς μπάλες, και χωρίς γήπεδα. νθρωποι που δεν θέλουν να πηδάνε ψηλά, δεν θέλουν να τρέχουνε γρήγορα, και δεν θέλουν να ευστοχούν σε κάποιο καλάθι.

Έχω ψάξει το θέμα σε βιβλία που λένε ότι αυτά τα πράγματα υπάρχουν, τα περιγράφουν μάλιστα κιόλας με τρομερή λεπτομέρεια. Έχω μιλήσει με επιστήμονες, με ακαδημαϊκούς, με φίλους και συγγενείς και όλοι μου λένε όχι μόνο ότι υπάρχουν αλλά πολλοί έχουνε πάει και τα έχουνε δει με τα μάτια τους. Πάνε πολλά χρόνια που ψάχνω την αλήθεια αλλά παρά τις καθημερινές επιβεβαιώσεις από τον κόσμο γύρω μου εγώ συνεχίζω να μη βλέπω τίποτε από αυτόν τον "άλλο κόσμο".

...Οι δικοί μου συνεχίζουν να ανησυχούν όπως κάνανε πάντα και οι φίλοι μου συνεχίζουν να με θεωρούν παράφρονα όπως κάνανε πάντα. Και εγώ συνεχίζω να μη βλέπω τίποτε πέρα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με εκείνα τα δύο ψηλά καλάθια και μία πορτοκαλί μπάλα στη μέση όπως έκανα πάντα... Εδώ και λίγο καιρό έχω σταματήσει να ψάχνω πιά, άλλωστε δεν έχει νόημα να ασχολούμαι πλέον με ένα κόσμο που βρίσκεται μόνο στο μυαλό όλων των άλλων, δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με τρελούς.
dizzy_fingers
Τι θέλεις να μας πεις ακριβώς?

Εννοείς κάτι το υπερφυσικό (που κι αυτή η έννοια σχετική είναι...) το οποίο εκφράζεται μέσω του αγαπημένου μας αθλήματος?

Μιλάς για "άλλους πολιστιμούς, άλλα είδη ζωής" που όμως βλέπουν "ανθρώπους να κάνουν θαυμαστά πράγματα...". Που είναι αυτοί οι πολιτισμοί (σύμφωνα με όσα σου έχουν πει αυτοί με τους οποίους έχεις μιλήσει), ποιοί είναι?

Και πλέον αποκαλείς τρελούς αυτούς που μιλάνε για αυτόν τον κοσμο...αλλά εσύ έψαχνες για χρόνια...και άνοιξες τώρα αυτό το τόπικ.

Σίγουρα είναι κάτι σοβαρότερο από τρέλα για σένα....αλλά αν δε μας εξηγήσεις καλύτερα τί εννοείς, θα μας είναι δύσκολο να το συζητήσουμε περαιτέρω.
fatboy
...ακριβώς
Warrior
Αχ dizzy...
Δεν ηπιες καφεδακι το πρωι?? laugh.gif

Εγω λεω οτι μας μιλαει για εξωγηινους ο fatboy

24.gif

Y.Γ.αντε θα σε βοηθησω.. αλλα ηδη ζωης=αλλα αθληματα(?)
tongue.gif

Y.Γ2 Μην ψαχνεις fatboy...δεν θα βρεις και πολλα..που να αξιζουν το ψαξιμο
dizzy_fingers
huh.gif

Τι σας έπιασε μεσημεριάτικα με τις κωλοπαρομοιώσεις...έρχομαι από ξενύχτι και τεστ στην (κωλο)φυσική (την οποία πέρασα πιθανότατα thumbsup.gif ..).

Αμάν angry_red.gif...χάρηκα κι εγώ που νόμιζα ότι θα αναβιώνανε οι αναμνήσεις του "alito" ..... sad-smiley-009.gif
NBAholic
Για μένα πέραν από το μπάσκετ, υπάρχει ο στίβος (τα καλά τουρνουά, έτσι;), η άρση βαρών (ιδίως μεγάλα βάρη), το σούμο (μην το γελάτε, έχει τη φάση του και ιδίως, μεγάλη ιστορία) και καμιά φορά το βόλεϊ.

Αυτά εντός των αθλητικών πλαισίων...
NBAholic
Bλέπω ότι κάποιοι ενδιαφέρονται και με τα "μεταφυσικά". Είμαι κι εγώ μέσα στην ομάδα αυτή...
dizzy_fingers
Χόλικ άργησες 5 μήνες να μου το πείς αυτό.... sad.gif
fatboy
Ωστέ υπάρχουν και εδώ μέσα κάποιοι που βλέπουν ανύπαρκτα πράγματα...
dizzy_fingers
Αφού συνήλθαμε από το πρώτο σοκ....ας σας πω κι εγώ τι βλέπω πέρα από το μπάσκετ...

Εχμ, τα συνήθη...

ποδόσφαιρο, στίβο, μπιλιάρδο (όποτε έχει γαλλικό ειδικά...), ειδικά στο τελευταίο επιδίδομαι όποτε βρώ χρόνο και παρέα...

Ένα άλλο άσχετο άθλημα το οποίο θα μου άρεσε να συνεχίσω αλλά σταμάτησα απότομα στην αρχή του κιόλας, ήταν η...μη βαρέσετε.. τοξοβολία...πολύ ωραίο άθλημα με μεγάλο βάθος παρόλο που μπορεί να φαίνεται απλό σε κάποιον..
fatboy
... Παρανοϊκοί! είστε όλοι παρανοϊκοί!! hammer.gif
dizzy_fingers
Εσύ άρχισες! blech.gif

ΥΓ: Μετά την εξεταστική πρέπει να κανονίσουμε κανά "μήτιγνκ" σε κανά ανοιχτό...ήδη έχω αρχίσει να νιώθω το σώμα μου να σκουριάζει... 68.gif
NBAholic
Χόλικ άργησες 5 μήνες να μου το πείς αυτό....

OK, ενδιαφέρομαι για τα διάφορα μυστηριώδη θέματα που συζητούνται ανά καιρούς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κάθε φορά που νιώθω τη θερμοκρασία σε ένα δωμάτιο να πέφτει, ξαφνικά πείθομαι ότι είναι στοιχειωμένο..Αλλά υπάρχουν πάντα φαινόμενα που δεν έχουν εξηγηθεί επαρκώς και αξίζουν τον κόπο.
dizzy_fingers
Δεν κατάλαβες το ποστ μου (και δικαίως γιατί δεν εξήγησα...) wink.gif

Προτού ξεκινήσω το overplay (5 μήνες πριν δηλαδή wink.gif ), ήμουν ο ευτυχισμένος και ανυποψίαστος webmaster (και admin μιας και είχε και φόρουμ) του alito, ενός χώρου συζητήσεων μεταφυσικού χαρακτήρα και παραθέσεως πραγματικών γεγονότων....

Από τότε πολλά αλλάξανε (μπήκατε κι εσείς στη διαδικτυακή ζωή μου) και πλέον όλα αυτά δείχνουν σαν ένα μακρινό παρελθόν.....

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα μου άρεσε να συζητάγαμε κι εδώ πέρα για κάτι σχετικό (αυτό όμως δε σημαίνει ότι θέλω να γυρίσω στο alito....άσχετο σχόλιο, απλά έπρεπε να το γράψω) - έχεις να προτείνεις κάτι?
fatboy
Η ουσία του θέματος μου ήταν άλλη από αυτή που πάει να αποδωθεί, και όσο και αν δε μου αρέσει να απομυθοποιώ τα σουρεαλιστικά θέματα γιατί παύουν να είναι σουρεαλιστικά, ωστόσο πρέπει να διευκρινίσω ότι η όλη υπόθεση του γραπτού μου είναι η μοναδικότητα του μπάσκετ σαν άθλημα για μένα και ο σημαντικός ρόλος που παίζει στη ζωή μου... τα γύρω από αυτό το νόημα γραφόμενα απλά προσδίδουν έμφαση στην ένταση αυτού του γεγονότος.

Παρόλα αυτά συνεχίζετε να είστε όλοι παρανοϊκοί... και η μύτη του αρχηγού των γαλατών να είναι σαν μελιτζάνα.
dizzy_fingers
Εντάξει μωρέ, ξεφύγαμε λίγο από το θέμα της συζήτησης με αφορμή την πατάτα μου που άλλα κατάλαβα από αυτά που ήθελες να πεις αλλά μην πιστεύεις ότι δεν κατανοούμε την αγάπη σου προς το άθλημα (μου είπες κι από κοντά...).

Ίσως να αδυνατούμε να αναλογιστούμε το μέγεθός της, αλλά όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε αυτό το ίδιο μικρόβιο που μας δένει και μας καλεί να μπαίνουμε στον υπολογιστή μας (στη συγκεκριμένη περίπτωση του overplay) για να γράφουμε σωράδες για το μπάσκετ, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε την όρεξή μας για αυτό...(εγώ από μικρό παιδί, όποτε άκουγα μπάλα να σκάει έξω από το σπίτι μου...ακόμα και κάποιο πιτσιρίκι να πήγαινε στο ανοιχτό δίπλα, τρελαινόμουν...έβγαινα έξω στο μπαλκόνι και παρατηρούσα τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει άτσαλα στα χέρια του παιδιού, μέχρι αυτό να χαθεί στην επόμενη στροφή).

Είμαστε μόνο 3 άτομα που ποστάρουμε στο συγκεκριμένο θέμα την τελευταία ώρα, λογικό ήταν να ξεφύγουμε λίγο. Όταν περάσουν και οι επόμενοι, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε κι άλλες ενδιαφέροντες απόψεις.

peace.gif
fatboy
56.gif

Μη με παρεξηγείτε, δεν κατηγόρησα κανένα , απλά έκανα διευκρίνηση...

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και καλή ξεκούραση
dizzy_fingers
QUOTE (fatboy @ Jan 14 2005, 04:48 PM)
καλή ξεκούραση

αυτό ξαναπέστο... icon_bored.gif

zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz....................................
NBAholic
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα μου άρεσε να συζητάγαμε κι εδώ πέρα για κάτι σχετικό (αυτό όμως δε σημαίνει ότι θέλω να γυρίσω στο alito....άσχετο σχόλιο, απλά έπρεπε να το γράψω) - έχεις να προτείνεις κάτι?

ΟΚ, kατάλαβa. Ό,τι θες να προτείνεις, κάντο εδώ. Γι'αυτό είναι τα off-topics.
emperor
Για μένα εκτός από το μπάσκετ υπάρχει το ποδόσφαιρό(μόνο όμως τον ρη και την Λάτσιο) και κανένα paintball με φιλαράκια για να ξεκουριάσουμε.Για κάποιον όμως ανεξήγητο λόγο από τότε που τελείωσα το σχολείο σταμάτησα σχεδόν να παίζω μπάσκετ.φησα την ομάδα που έπαιζα σταματήσαμε με τα φιλαράκια να πηγαίνουμε στις μπασκέτες του σχολείου και να παίζουμε μέχρι τις δώδεκα το βράδυ και να μας κυνηγάει ο επιστάτης..ωραία πράγματα
dizzy_fingers
Πλέον δε βρίσκεις άτομα να πας για μπάσκετ γαμώτο...

Όλοι είτε βαριούνται, είτε παίζουν "μόνο μπάλα"...
IraTmac
QUOTE (emperor @ Jan 15 2005, 01:05 AM)
και κανένα  paintball με φιλαράκια για να ξεκουριάσουμε.

πού? Επανομή? ψάχνουμε για να πάμε κι εμείς με κάτι φίλους. laugh.gif

βλέπω ποδόσφαιρο, μπάσκετ και λίγο στίβο (αγώνες ταχύτητας). επίσης βλέπω αρκετά βόλλει και λίγο φόρμουλα.

αυτά.

υγ. επίσης παίζω μπάλα, αν και έμεινα εκτός για 1 μήνα λόγω υπερκόπωσης. με πονούσε το γόνατο χωρίς να το χτυπήσω, είχα μισοπεθάνει σκεφτόμενος μηνίσκους κλπ sad.gif , και τελικά ήταν υπερκόπωση. smile.gif τώρα γυρνάω στα γήπεδα σιγά σιγά shot.gif
stormy
[ Xαχαχα ρε Σπύρο 24.gif Κι εγώ απο ξενύχτι γυρναώ, αλλά είπαμε.. αντε ρε μου έφτιαξες τα κέφια πρωι-πρωί!!]

Κατ'αλλα αγαπητέ fatboy , πολύ μου άρεσε το κείμενο σου ..και ναί είσαι θεοπάλαβος ..και καλά κάνεις cool.gif. Βέβαια εγώ το όλα τα άλλα που υπάρχουν εκεί έξω τα βλέπω και ως τις "αγάπες" (ή πιο σωστά τρέλες που είπες κι εσύ) που έχει ο καθένας. Και αυτό μπορεί να μην είναι μόνο άθλημα όπως στη περίπτωση σου αλλά κάτι άλλο.

..και πολύ θα ήθελα να γράψω κι άλλο , αλλά δε μπορώ 68.gif Μόλις έχω κατάλληλα κέφια & διαβάσω και όλα τα προηγούμενα Post επανέρχομαι tongue.gif
dizzy_fingers
Ναι, μην χάσεις και δε σχολιάσεις εσύ.... 33.gif

μία βδομάδα είχες να ποστάρεις και εμφανίστηκες εδώ.... torture.gif
IraTmac
στην Ιαπωνία 4 μέρες έχει η βδομάδα Σπύρο? tongue.gif
dizzy_fingers
7.gif

(άσχετο... πάλι : στην Ιαπωνία το 4 είναι γρουσούζικος αριθμός 17.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.