G-arenas
May 16 2014, 19:23
γατακια εως εκει που δεν παει η τσσκα!!με τεοντοσιτς κριστιτς μεσα ειδικα!!μακαρι να κερδισει η μακαμπι!
bbplayer
May 16 2014, 19:26
Παίζει με τη φωτιά ο Μεσίνα που τον κρατάει μέσα με τη διαφορά κοντά, δεν έχει διδαχθεί τίποτα μου φαίνεται
Magnus92
May 16 2014, 19:29
Αααααααντε κωλοτούμπες τώρα ....
Αυτός γιατί δεν έκανε "δεν σας ακούω" άραγε;
κοιτα τι εβαλε ο αδιστακτος...
bbplayer
May 16 2014, 19:30
QUOTE (Magnus92 @ May 16 2014, 20:29 )

Αααααααντε κωλοτούμπες τώρα ....
Αυτός γιατί δεν έκανε "δεν σας ακούω" άραγε;
επειδή γενικώς οι Ρώσοι όσοι και να είναι μέσα, δεν ακούγονται
QUOTE (louie @ May 16 2014, 20:29 )

κοιτα τι εβαλε ο αδιστακτος...
και απαντησε ο μπλου ο ακομα πιο αδιστακτος
Magnus92
May 16 2014, 19:31
Τώρα ο Μπλάτ πρέπει να βάλει μέσα τον Πρίντεζη
priest
May 16 2014, 19:32
Αντε γειααααααααααααααααααααααα.....
επαθα λαστιχο
May 16 2014, 19:33
τι λες τωρα.....
mixalisgate7
Μόνο η ΤΣΣΚΑ μπορούσε να χάσει έτσι.
SG3ptshooter
NAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAI
1. Utah πάρτε το Messina για head coach, είστε ότι πρέπει για relocation ούτως ή άλλως.
2. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΝΤΑΝΤΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
North_gato
Αυτοκτονησαν οι σοβιετικοι...
D-Wade
G-arenas
May 16 2014, 19:34
ολεεεεεεεεεεε!!!!δεν παιζει να υπαρχει ανθρωπος που δεν χαρηκε με αυτό που εγινε σημερα !!
priest
May 16 2014, 19:34
QUOTE(roko @ May 16 2014, 20:33 )

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!
Τυχαιο???Παμε μωρη μακαμπι!!
Dred11
May 16 2014, 19:35
Κάποιος πρέπει να τους έχει καταραστεί. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Παντως την δοξα δεν μας την κλεβουν γιατι με εμας ηταν τελικος

Ενταξει ο Μεσσινα παιζει και να αυτοκτονησει. Το γηπεδο τελικα ηταν οντως φισκα ειχε δικιο ο φιλος. Τι να πω εχει τελικα η Ευρωλιγκα παντα πολυ ενδιαφερον.
Χαινς γυρνα πισω αγορι μου..
North_gato
May 16 2014, 19:36
Θα βαρεσουν διαλυση τωρα... Λεφτα υπαρχουν να αγορασουμε κανεναν παιχτη? Θα βγουνε στο σφυρι, μαζι με τον Μεσινα, διαφορετικα θα τους κοψουν το λαιμο με το δρεπανι.
bbplayer
May 16 2014, 19:36
δεν έχει γιατρειά αυτή η ομάδα
mephisto22
May 16 2014, 19:38
QUOTE (North_gato @ May 16 2014, 20:33 )

Αυτοκτονησαν οι σοβιετικοι...
Μην ξυνεις πληγες φιλε μου...δυστυχως, η Σοβιετια δεν υπαρχει πια-αλλο πραγμα που θα ξαναγεννηθει απ τις σταχτες της,γιατι η γη ετσι κι αλλως θα γινει κοκκινη
Magnus92
May 16 2014, 19:38
QUOTE(G-arenas @ May 16 2014, 20:34 )

ολεεεεεεεεεεε!!!!δεν παιζει να υπαρχει ανθρωπος που δεν χαρηκε με αυτό που εγινε σημερα !!
Εγώ, γιατί έχασα την μπλούζα της Μπάγερν, και γιατί η πρόβλεψη μου απο την αρχή της χρονιάς ήταν να ανηφορίσει προς Ρωσία η κούπα ( ευτυχώς δεν παίζω στοίχημα

)
Πρίντεζης ή Ράις , η κατάληξη η ίδια ...
Χειροκροτήστε την πιο λούζερ ομάδα της Ευρώπης
δεν υπαρχει αυτο που εγινε!!! μονο η τσσκα μπορουσε να το παθει αυτο. δεν γινεται, δεν ειναι τυχαιο αυτο το πραγμα.
Razorblade Fish
May 16 2014, 19:39
Οι μεγαλύτεροι losers της Ευρώπης με τον πιο υπερτιμημένο προπονητή... Άντε γεια αστείοι Ρώσοι...
provat
May 16 2014, 19:39
O Mπλου κρατησε την Μακαμπι στον αγωνα.
Και ο Γουινγκ το ιδιο εκανε, κι ας λεει ο χαζος για καθοριστικο καλαθι..
Φυσικα ηταν ρεσιταλ ηλιθιοτητας......
Dancing Madly Backwards
May 16 2014, 19:40
Πιο λούζερ ομάδα του σύμπαντος.
QUOTE(A.CAB @ May 16 2014, 19:54 )

Είμαι κάπως old school αλλά αυτός ο Κριάπα τι παιχτούρα είναι; Πολυεργαλείο από τα λίγα. Αμυνάρες, ριμπάουντ, σκοράρισμα, ασιστ όλα τα κάνει. Στανταρ αξία.
Ο γκαντέμης!!!
Δεν πειράζει την επόμενη φορά.
Μεγάλη μαγκιά της Μακάμπι. Μακάρι και για το τρόπαιο.
υ.γ.
Φράνκι έφαγες 30 δυο φορές από αυτούς...
natouralistis
May 16 2014, 19:42
Είσαι άδικος ρε φίλε Θεέ άδικος γαμώ τη τρέλα μου. Όχι στον Βίκτωρα ρε φίλε όχι σε αυτόν!!Όχι.
Μεσίνα τράβα συνουσιάσου ρε αστείε.
Hθελα να ξερα οι Τεοντοσιτσιδες και Κριστιτσδες και ο συμπαθης Μεσινα,θα ξαναβρουν ποτε συμβολαιο με πανω απο 1 κατοσταρικο και οι 3 μαζι?? Γιατι πρεπει να ειναι πολυ μαζοχας οποιος τους δωσει παραπανω.. Εγω το χαρηκα μονο λογω Χαινς.Ενταξει στον τελικο θα εχει παρτυ οποια ομαδα περασει απεναντι στην Μακαμπι αλλα να χαμε να λεγαμε τελικος ειναι.
Gino_Bill
May 16 2014, 19:43
ναι μωρή Μακάμπι, 6 έδινες στο ημίχρονο και εγώ σε πίστεψα
tuareg
May 16 2014, 19:43
πιο λουζερ πεθαινεις...
παρ'ολ'αυτα ενα τεραστιο ρισπεκτ και χιλια μπραβο στη μεγαλυτερη ευρωπαικη φανελα
bbplayer
May 16 2014, 19:44
Καλά, εγώ εάν ήμουν ο Βατούνιν

θα έστελνα τον Μεσίνα στο Μουρμανσκ να βλέπει εάν κουνιέται ο στόλος μιλάμε
Weekendman
May 16 2014, 19:45
Ραίς στο γνωστό clutch έργο του, όσο για την ΤΣΣΚΑ όταν πάει να χάσει τα σχεδόν δεδομένα εγχώρια πρωτεία η ήττα στο Φαιναλ φορ θα με εντυπωσιάσει;
ΥΓ .Είδες SG3ptshooter για ποιό λόγο πρότεινα τον Ταιους πέρσι τέτοιο καιρό για την Βαλένθια;
QUOTE (tuareg @ May 16 2014, 20:43 )

πιο λουζερ πεθαινεις...
παρ'ολ'αυτα ενα τεραστιο ρισπεκτ και χιλια μπραβο στη μεγαλυτερη ευρωπαικη φανελα
δεν παιζαμε εμεις...
σοβαρα τωρα ειναι κριμα με ολους τους τραγικους λουζερ μεσα στον αγωνα, τον τεοντοσιτς, τον κριστιτς, τον γουιμς, αυτος που εκανε το λαθος να ειναι ο παιχταρας ο κρυαπα που τους κραταγε μπροστα με νυχια και με δοντια...
T.W.Is.M.
May 16 2014, 19:45
Δε θα παρεις κυπελλο ποτε καρεκλοκενταυρεεε...
Το ματς γυρισε μολις τραυματιστηκε ο Τζακσον και επρεπε να αμυνθει στη μπαλα ο Τεοντοσιτς. Λιγες μερες πριν ειχα γραψει το σεναριο νικης στο τελευταιο σουτ με τριποντο του Μπλου. Τελικα ο Μπλου εβαλε το σουτ που μειωνε στον ποντο και εκανε το κλεψιμο. Αντε, το νικητηριο στον τελικο! Μεχρι τοτε...
ρυζι!
Reggie Miller 31
May 16 2014, 19:47
Με 50 λεπτα στο 13 αποδοση στην διάρκεια του αγώνα στο ιντερνετ... να αναψω πούρο;;;;;;;
BasketZilla
May 16 2014, 19:50
Σε ένα υποθετικό ματσάκι Μπαρτσελόνα 80s - CSKA με προπονητική μονομαχία Αιτο εναντίον Ετόρε ποιός θα κέρδιζε άραγες ;
Μόνο εάν τους έδωσε εντολή ο Βατούτιν να χάσουν τον αγώνα επειδή έπαιξε νικητή την Μακαμπί κάνα πεντάλεπτο πριν το τέλος δικαιολογεί το να χάσουν οι Ρώσοι αυτό το ματς. Εάν ζούσε ο πατερούλης Στάλιν θα είχαν φύγει για το γκούλαγκ μόλις έβαλε το καλάθι ο Rice !
captain charisma
με τη διαφορα στους 4 ποντους λεει ο μεσινα στους παικτες του 18 δευτερα πριν το τελος ΝΟ FOUL και στο καπακι τριποντο ο μπλου...κανε ενα φαουλ..τα ιδια εκανε κ ο ποποβιτς με σπερς περσι....τραγικος....
redleg7
QUOTE (Gino_Bill @ May 16 2014, 20:43 )

ναι μωρή Μακάμπι, 6 έδινες στο ημίχρονο και εγώ σε πίστεψα

http://s28.postimg.org/jgm03tuq3/121012.pngΑν και εβλεπα Τσσκα για τον ημιτελικο τελικα στο -5 προς το τελος κατι μου ελεγε οτι ο Ρωσικος θιασος θα εκανε το θαυμα του.
Πλεον αλλαζουν πολλα στην Ευρωπαικη αγορα.Το μπατζετ τους θα πεσει κατα πολυ και η ¨ομαδα¨ τους θα διαλυθει.
Air Kef
May 16 2014, 19:52
QUOTE(louie @ May 16 2014, 20:45 )

δεν παιζαμε εμεις...
σοβαρα τωρα ειναι κριμα με ολους τους τραγικους λουζερ μεσα στον αγωνα, τον τεοντοσιτς, τον κριστιτς, τον γουιμς, αυτος που εκανε το λαθος να ειναι ο παιχταρας ο κρυαπα που τους κραταγε μπροστα με νυχια και με δοντια...
Είναι ο ΠΑΟ η μεγαλύτερη φανέλα στην Ευρώπη;
Εκπληκτικά πράγματα, δεν μπορώ να σταματήσω να λέω "γατάκια" και "Ραν Ταν Πλαν".
Τόση η πρεμούρα του Μίτσοφ και του Κριάπα (και όποιου άλλου θα έπιανε την μπαλα στην τελευταία επαναφορά) να ξεφορτωθούν την μπάλα που δεν μπορούσαν καν να την πιάσουν.
Dancing Madly Backwards
May 16 2014, 19:52
Την προκειμένη στιγμή το φταίξιμο στην ΤΣΣΚΑ μπορείς να το ρίξεις σε πολλούς, άμα τους βάλεις όμως σε μια σειρά, ο Μεσίνα και ο Μίλος είναι προς το τέλος.
duncan21
May 16 2014, 19:53
QUOTE (louie @ May 16 2014, 20:45 )

δεν παιζαμε εμεις...
Μισό λίγο γιατί θα τρελαθώ.Ο Τεόντοσιτς είναι λούζερ.Ο Χριάπα είναι παιχταράς,ας ξεκινήσουμε απ' αυτά.Αλλά,αλλά,2 χρόνια τώρα σ' άλλη ομάδα έπαιζε ο Χριάπα.?'Η μήπως ξεχώρισε στα προηγούμενα F4 και δεν το θυμάμαι?Για όνομα του Θεού δηλαδή.
Μεσίνα επαναφορά με Χριάπα-Μίτσοβ ενώ έχεις Τεόντοσιτς-Ουίμς μέσα στο παιχνίδι.Έμπειρο.
Weekendman
May 16 2014, 19:54
QUOTE(BasketZilla @ May 16 2014, 20:50 )

Σε ένα υποθετικό ματσάκι Μπαρτσελόνα 80s - CSKA με προπονητική μονομαχία Αιτο εναντίον Ετόρε ποιός θα κέρδιζε άραγες ;
Μόνο εάν τους έδωσε εντολή ο Βατούτιν να χάσουν τον αγώνα επειδή έπαιξε νικητή την Μακαμπί κάνα πεντάλεπτο πριν το τέλος δικαιολογεί το να χάσουν οι Ρώσοι αυτό το ματς. Εάν ζούσε ο πατερούλης Στάλιν θα είχαν φύγει για το γκούλαγκ μόλις έβαλε το καλάθι ο Rice !
Ο Αίτο μια χαρά μοντέρνο μπάσκετ παίζει με την φετινή Καχασόλ παρεμπιντόντως...
AZ1980
May 16 2014, 19:54
Eίπαμε, το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και τιμωρεί. Η ΤΣΣΚΑ πήρε εκείνο τον εμετικό ημιτελικό του 2012, κι έκτοτε το πληρώνει με όλους τους τρόπους. Έγκλημα και ...τιμωρίες, μπόλικες, οδυνηρές και πρέπουσες.
Η Μακάμπι έπαιξε με την ψυχή μιας ομάδας που χει τη μισή υφήλιο να την υποστηρίζει, με φιλάθλους που την αγαπούν σε κάθε γωνιά της Γης. Η ΤΣΣΚΑ, ομάδα χωρίς κόσμο που λειτουργεί χρόνια τώρα ως απλό εργαλείο για "ξέπλυμα", έλιωσε από το πάθος και την πίστη της αντιπάλου της.
Τόσες και τόσες προκλητικές διαιτησίες υπέρ της ρωσικής ομάδας... Τόσα και τόσα εκατομμύρια ευρώ σε τόσους και τόσους παικταράδες... Τόσες και τόσες παρασκηνιακές "κάτω απ' το τραπέζι" αστρονομικές προσφορές σε βασικούς παίκτες ή και σε προπονητές επικείμενων αντιπάλων σε κρίσιμα παιχνίδια... Τι αλήθεια έχουν κερδίσει λοιπόν όλα αυτά τα τελευταία χρόνια χωρίς τον γνωστό και μη εξαιρετέο Έλληνα πρώην MVP τους?
Σωστά μαντέψατε. Είπαμε. Είναι δίκαιο το άθλημα, είναι κι αυτός ένας από τους πολύ καλούς λόγους να λατρεύει κανείς το μπάσκετ.
QUOTE (Air Kef @ May 16 2014, 20:52 )

Είναι ο ΠΑΟ η μεγαλύτερη φανέλα στην Ευρώπη;
Εκπληκτικά πράγματα, δεν μπορώ να σταματήσω να λέω "γατάκια" και "Ραν Ταν Πλαν".
Τόση η πρεμούρα του Μίτσοφ και του Κριάπα (και όποιου άλλου θα έπιανε την μπαλα στην τελευταία επαναφορά) να ξεφορτωθούν την μπάλα που δεν μπορούσαν καν να την πιάσουν.
καλα φυσικα και ειναι μαζι με την μακκαμπι οι 2 μεγαλυτερες αλλα δεν ειναι του παροντος η συζητηση. τωρα εχουμε αλλη συζητηση μετα απο τετοιο αγωνα.
North_gato
May 16 2014, 19:56
QUOTE (redleg7 @ May 16 2014, 20:50 )

http://s28.postimg.org/jgm03tuq3/121012.pngΑν και εβλεπα Τσσκα για τον ημιτελικο τελικα στο -5 προς το τελος κατι μου ελεγε οτι ο Ρωσικος θιασος θα εκανε το θαυμα του.
Πλεον αλλαζουν πολλα στην Ευρωπαικη αγορα.Το μπατζετ τους θα πεσει κατα πολυ και η ¨ομαδα¨ τους θα διαλυθει.
Η θα το αυξησουν αλλαζοντας ολη την ομαδα.
Γεγονος ειναι οτι πολλοι απο αυτους θα πουληθουν χυμα, και με μεγαλη εκπτωση.
QUOTE (duncan21 @ May 16 2014, 20:53 )

Μισό λίγο γιατί θα τρελαθώ.Ο Τεόντοσιτς είναι λούζερ.Ο Χριάπα είναι παιχταράς,ας ξεκινήσουμε απ' αυτά.Αλλά,αλλά,2 χρόνια τώρα σ' άλλη ομάδα έπαιζε ο Χριάπα.?'Η μήπως ξεχώρισε στα προηγούμενα F4 και δεν το θυμάμαι?Για όνομα του Θεού δηλαδή.
Μεσίνα επαναφορά με Χριάπα-Μίτσοβ ενώ έχεις Τεόντοσιτς-Ουίμς μέσα στο παιχνίδι.Έμπειρο.
μα δεν ηταν ο κρυαπα που κατεστρεφε με τα λαθη και τις τρελες επιλογες του την τσσκα. δεν σημαινει οτι επειδη επαιζε οτι ειχε την ιδια ευθυνη με τον τεοντοσιτς που εκανε τα απιστευτα για να χασει η τσσκα
sacarame
May 16 2014, 19:58
Δήλωση Σχορτσιανίτη:
"Έχω πάει σε 4 F4 & σε 3 τελικούς. Ο Σλούκας έχει 2 Ευρωλίγκες. Αν δεν την πάρω, θα με βλέπει & θα μου ρίχνει σφαλιάρες ο μικρός!
χαχαχαχα
redleg7
May 16 2014, 19:59
QUOTE (North_gato @ May 16 2014, 20:56 )

Η θα το αυξησουν αλλαζοντας ολη την ομαδα.
Γεγονος ειναι οτι πολλοι απο αυτους θα πουληθουν χυμα, και με μεγαλη εκπτωση.
Εχουν προαναγγειλει μειωση αν δεν καταφερουν παλι τιποτα φετος.Σκεψου οτι αποκλειστηκαν και στο κυπελλο απο την Οκτιαμπρ και στο πρωταθλημα ειναι στο 2-0 (χανουν)απο την Λοκο.Σιγουρα θα υπαρξει εντονο ενδιαφερον για αρκετους αλλα φυσικα θα αναγκαστουν να ριξουν κατα πολυ το κασε τους γιατι ΠΛΗΝ Ρωσιας Τουρκιας οι αλλοι δυσκολα θα πληρωσουν υπεραξια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.