Ωραια νοοτροπια..απο πια περιοχη εισαι αν επιτρεπεται?Αλλα με την μαζα ολοι μαγκες..αμα ησουν μονος σου η με αλλους 5-6 να δω αν θα ερχοσουνα να γιουχαρεις
Η φετινη παρτιζαν ειναι η αποθεωση του κατς..Να μου λεγατε για την περσινη η την προπερσινη η καποια προηγουμενη να πω ενταξει..ειπαμε δυστηχως δεν περναει ο καλυτερος και αμα συγκρινεις τις δυο ομαδες βλεπεις ποιος ειναι..
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Εξωτερικο μενω, οποτε δεν μπορεις να βαλεις ταμπελα σε καποια περιοχη της Ελλαδας...οτι εκει ειναι αρρωστοι και χρυσαυγιτες. Οσο και να μη το θες να το βλεπεις, ξαναλεω η βαθμολογια δεν ψευδεται. Περασαν οι καλυτεροι, Μπαρτσα και Παρτιζαν. Αμα θες να πιστευεις οτι το Μαρουσι αξιζε να περασει, ο καθενας τη γνωμη του. Και γω πιστευω οτι ο Παναθηναικος ειναι καλυτερος απο Παρτιζαν, αλλα δεν αξιζε να περασει για λογους που εχουν χιλιοειπωθει και γενικα δεν επαιξε το μπασκετ που μπορει, γιατι να λεω οτι ειναι αδικο και δεν περναει ο καλυτερος?
Το ότι μπορεί να θέλω να κάνω μαύρο στις φάπες το διοικητή μου στο στρατό (ή αντιθέτως να είναι και γαμώ τα τυπάκια) δεν έχει κάποια σχέση με το σεβασμό που θα δείξω στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη και αυτά που εκπροσωπεί.
Ένας επαγγελματίας Τούρκος παίχτης εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι το τουρκικό κατεστημένο. Μία εταιρία όπως οι Τουρκικές Αερογραμμές απο την άλλη αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο απο ένα νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα αν εμφανίζεται στη φανέλα μιας Ελληνικής αθλητικής ομάδας. Στην τελική αντιπροσωπεύει μία εταιρία ανταγωνιστική προς τις Ελληνικές και προς τον Ελληνικό τουρισμό. Ένας κύπριος δηλαδή θα πρέπει να αισθάνεται ωραία όταν βλέπει διαφήμιση της μόνης εταιρίας που πετάει προς τα κατεχόμενα;
Ένας επαγγελματίας Τούρκος παίχτης εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι το τουρκικό κατεστημένο. Μία εταιρία όπως οι Τουρκικές Αερογραμμές απο την άλλη αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο απο ένα νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα αν εμφανίζεται στη φανέλα μιας Ελληνικής αθλητικής ομάδας. Στην τελική αντιπροσωπεύει μία εταιρία ανταγωνιστική προς τις Ελληνικές και προς τον Ελληνικό τουρισμό. Ένας κύπριος δηλαδή θα πρέπει να αισθάνεται ωραία όταν βλέπει διαφήμιση της μόνης εταιρίας που πετάει προς τα κατεχόμενα;
+1
Πες τα ρε cryptic, γιατι θα τρελλαθουμε! Εαν διαμαρτυρεσαι μας κραζουνε κι ολας! Δεν βλεπετε οτι με αυτην την κινηση περναμε απο τον αθλητισμο στην πολιτικη? Η Τουρκια εαν το ξεχασατε κατεχει 37% κυπριακου εδαφους, και εμεις τους διαφημιζουμε απο πανω.. αλλα ξεχασα η Κυπρος ειναι μακρυα...Ε τοτε να βαλουμε και τις Μακεδονικες Αερογραμμες στη φανελα καποιας αλλης ελληνικης ομαδας να τελειωνουμε. Μας φτυνουνε, και νομιζετε οτι βρεχει ρεεε!
Μαθαμε δηλαδη οτι το Μαρουσι μεσα στα αλλα αποδοκιμαστηκε γιατι χτυπαει τον Ελληνικο τουρισμο κι οτι ενω ενας αθλητης φυσικα κι εκπροσωπει μονο τον εαυτο του, αντιθετως μια αεροπορικη εταιρια εκπροσωπει και τον Αττιλα. Παλινδρομικο εθνικισμο πρωτη φορα βλεπω.
Η λογικη «τους γιουχαρουμε γιατι εχουν Τουρκικες διαφημισεις» μου θυμιζει «σπαμε το αμαξι γιατι εχει Αθηναικες πινακιδες», μονο που εχουμε μπλεξει ενα χαριτωμενο σκετσακι με σφαγες και κατεχομενα, κι ουτε ενα αθλημα αξιζει να το βαραινουμε με τετοιας σημασιας εννοιες, ουτε καποιες δραματικες ιστορικες καταστασεις να τις ευτελιζουμε στο πλαισιο καφενειακων αντεγκλησεων.
Η λογικη «τους γιουχαρουμε γιατι εχουν Τουρκικες διαφημισεις» μου θυμιζει «σπαμε το αμαξι γιατι εχει Αθηναικες πινακιδες», μονο που εχουμε μπλεξει ενα χαριτωμενο σκετσακι με σφαγες και κατεχομενα, κι ουτε ενα αθλημα αξιζει να το βαραινουμε με τετοιας σημασιας εννοιες, ουτε καποιες δραματικες ιστορικες καταστασεις να τις ευτελιζουμε στο πλαισιο καφενειακων αντεγκλησεων.
Καλα εσυ εισαι αναξιος απαντησης. Συγκρινεις τους Θεσσαλονικους με τους Τουρκους? Χαριτωμενο σκετσακι σου φαινονται οι σφαγες και οι εισβολες? Εχω μικρασιατικη καταγωγη, και το μονο που εχω να σου πω, ντροπη σου! Χλεαυζεις τις σφαγες που υποστηκαμε, τους συγγενεις μου που εκτελεσαν οι φιλοι μας οι γειτονες? Για προσεχε πως μιλας.