Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
piratiko
QUOTE(mono maroussi @ Mar 14 2010, 00:21 ) *
Ωραια νοοτροπια..απο πια περιοχη εισαι αν επιτρεπεται?Αλλα με την μαζα ολοι μαγκες..αμα ησουν μονος σου η με αλλους 5-6 να δω αν θα ερχοσουνα να γιουχαρειςwink.gifΗ φετινη παρτιζαν ειναι η αποθεωση του κατς..Να μου λεγατε για την περσινη η την προπερσινη η καποια προηγουμενη να πω ενταξει..ειπαμε δυστηχως δεν περναει ο καλυτερος και αμα συγκρινεις τις δυο ομαδες βλεπεις ποιος ειναι..

Εξωτερικο μενω, οποτε δεν μπορεις να βαλεις ταμπελα σε καποια περιοχη της Ελλαδας...οτι εκει ειναι αρρωστοι και χρυσαυγιτες. Οσο και να μη το θες να το βλεπεις, ξαναλεω η βαθμολογια δεν ψευδεται. Περασαν οι καλυτεροι, Μπαρτσα και Παρτιζαν. Αμα θες να πιστευεις οτι το Μαρουσι αξιζε να περασει, ο καθενας τη γνωμη του. Και γω πιστευω οτι ο Παναθηναικος ειναι καλυτερος απο Παρτιζαν, αλλα δεν αξιζε να περασει για λογους που εχουν χιλιοειπωθει και γενικα δεν επαιξε το μπασκετ που μπορει, γιατι να λεω οτι ειναι αδικο και δεν περναει ο καλυτερος?

QUOTE(cryptic @ Mar 14 2010, 12:26 ) *
Το ότι μπορεί να θέλω να κάνω μαύρο στις φάπες το διοικητή μου στο στρατό (ή αντιθέτως να είναι και γαμώ τα τυπάκια) δεν έχει κάποια σχέση με το σεβασμό που θα δείξω στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη και αυτά που εκπροσωπεί.
Ένας επαγγελματίας Τούρκος παίχτης εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι το τουρκικό κατεστημένο. Μία εταιρία όπως οι Τουρκικές Αερογραμμές απο την άλλη αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο απο ένα νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα αν εμφανίζεται στη φανέλα μιας Ελληνικής αθλητικής ομάδας. Στην τελική αντιπροσωπεύει μία εταιρία ανταγωνιστική προς τις Ελληνικές και προς τον Ελληνικό τουρισμό. Ένας κύπριος δηλαδή θα πρέπει να αισθάνεται ωραία όταν βλέπει διαφήμιση της μόνης εταιρίας που πετάει προς τα κατεχόμενα;

+1

Πες τα ρε cryptic, γιατι θα τρελλαθουμε! Εαν διαμαρτυρεσαι μας κραζουνε κι ολας! Δεν βλεπετε οτι με αυτην την κινηση περναμε απο τον αθλητισμο στην πολιτικη? Η Τουρκια εαν το ξεχασατε κατεχει 37% κυπριακου εδαφους, και εμεις τους διαφημιζουμε απο πανω.. αλλα ξεχασα η Κυπρος ειναι μακρυα...Ε τοτε να βαλουμε και τις Μακεδονικες Αερογραμμες στη φανελα καποιας αλλης ελληνικης ομαδας να τελειωνουμε. Μας φτυνουνε, και νομιζετε οτι βρεχει ρεεε!

QUOTE(Germany96 @ Mar 14 2010, 13:11 ) *
Μαθαμε δηλαδη οτι το Μαρουσι μεσα στα αλλα αποδοκιμαστηκε γιατι χτυπαει τον Ελληνικο τουρισμο κι οτι ενω ενας αθλητης φυσικα κι εκπροσωπει μονο τον εαυτο του, αντιθετως μια αεροπορικη εταιρια εκπροσωπει και τον Αττιλα. Παλινδρομικο εθνικισμο πρωτη φορα βλεπω.

Η λογικη «τους γιουχαρουμε γιατι εχουν Τουρκικες διαφημισεις» μου θυμιζει «σπαμε το αμαξι γιατι εχει Αθηναικες πινακιδες», μονο που εχουμε μπλεξει ενα χαριτωμενο σκετσακι με σφαγες και κατεχομενα, κι ουτε ενα αθλημα αξιζει να το βαραινουμε με τετοιας σημασιας εννοιες, ουτε καποιες δραματικες ιστορικες καταστασεις να τις ευτελιζουμε στο πλαισιο καφενειακων αντεγκλησεων.

Καλα εσυ εισαι αναξιος απαντησης. Συγκρινεις τους Θεσσαλονικους με τους Τουρκους? Χαριτωμενο σκετσακι σου φαινονται οι σφαγες και οι εισβολες? Εχω μικρασιατικη καταγωγη, και το μονο που εχω να σου πω, ντροπη σου! Χλεαυζεις τις σφαγες που υποστηκαμε, τους συγγενεις μου που εκτελεσαν οι φιλοι μας οι γειτονες? Για προσεχε πως μιλας.
Nik Tepits
QUOTE(cryptic @ Mar 14 2010, 05:26 ) *
Το ότι μπορεί να θέλω να κάνω μαύρο στις φάπες το διοικητή μου στο στρατό (ή αντιθέτως να είναι και γαμώ τα τυπάκια) δεν έχει κάποια σχέση με το σεβασμό που θα δείξω στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη και αυτά που εκπροσωπεί.
Ένας επαγγελματίας Τούρκος παίχτης εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι το τουρκικό κατεστημένο. Μία εταιρία όπως οι Τουρκικές Αερογραμμές απο την άλλη αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο απο ένα νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα αν εμφανίζεται στη φανέλα μιας Ελληνικής αθλητικής ομάδας. Στην τελική αντιπροσωπεύει μία εταιρία ανταγωνιστική προς τις Ελληνικές και προς τον Ελληνικό τουρισμό. Ένας κύπριος δηλαδή θα πρέπει να αισθάνεται ωραία όταν βλέπει διαφήμιση της μόνης εταιρίας που πετάει προς τα κατεχόμενα;

Συμφωνω απολυτα, ωραια το εθεσες!

Ελεος ρε παιδια, μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Germany96
QUOTE(piratiko @ Mar 14 2010, 16:41 ) *
Καλα εσυ εισαι αναξιος απαντησης. Συγκρινεις τους Θεσσαλονικους με τους Τουρκους? Χαριτωμενο σκετσακι σου φαινονται οι σφαγες και οι εισβολες? Εχω μικρασιατικη καταγωγη, και το μονο που εχω να σου πω, ντροπη σου! Χλεαυζεις τις σφαγες που υποστηκαμε, τους συγγενεις μου που εκτελεσαν οι φιλοι μας οι γειτονες? Για προσεχε πως μιλας.

Εσυ προσεχε και το υφος σου και τι διαβαζεις, αυτο που ειπα ειναι οτι καποια πραγματα παραειναι σοβαρα για να τα υποβιβαζουμε σε οπαδικες αθλητικες κοντριτσες (που σατιριζονταν στο αντιστοιχο τηλεοπτικο σκετσακι). Αν νομιζεις οτι η ιστορικη μνημη εξυπηρετειται απο μερικες γιουχες εναντιον του Αμαρουσιου κι οτι ετσι αποφευγονται μελλοντικα παρομοιες καταστασεις, εγω παραδινομαι τοτε.
mono maroussi
QUOTE(piratiko @ Mar 14 2010, 17:41 ) *
Εξωτερικο μενω, οποτε δεν μπορεις να βαλεις ταμπελα σε καποια περιοχη της Ελλαδας...οτι εκει ειναι αρρωστοι και χρυσαυγιτες. Οσο και να μη το θες να το βλεπεις, ξαναλεω η βαθμολογια δεν ψευδεται. Περασαν οι καλυτεροι, Μπαρτσα και Παρτιζαν. Αμα θες να πιστευεις οτι το Μαρουσι αξιζε να περασει, ο καθενας τη γνωμη του. Και γω πιστευω οτι ο Παναθηναικος ειναι καλυτερος απο Παρτιζαν, αλλα δεν αξιζε να περασει για λογους που εχουν χιλιοειπωθει και γενικα δεν επαιξε το μπασκετ που μπορει, γιατι να λεω οτι ειναι αδικο και δεν περναει ο καλυτερος?

+1

Πες τα ρε cryptic, γιατι θα τρελλαθουμε! Εαν διαμαρτυρεσαι μας κραζουνε κι ολας! Δεν βλεπετε οτι με αυτην την κινηση περναμε απο τον αθλητισμο στην πολιτικη? Η Τουρκια εαν το ξεχασατε κατεχει 37% κυπριακου εδαφους, και εμεις τους διαφημιζουμε απο πανω.. αλλα ξεχασα η Κυπρος ειναι μακρυα...Ε τοτε να βαλουμε και τις Μακεδονικες Αερογραμμες στη φανελα καποιας αλλης ελληνικης ομαδας να τελειωνουμε. Μας φτυνουνε, και νομιζετε οτι βρεχει ρεεε!

με λιγα λογια λες οτι το Μαρουσι ηταν η χειροτερη ομαδα του ομιλου..για πες λοιπον γιατι ηταν καλυτερη η παρτιζαν..με τεκμηρια..
kseplenhs
προτείνω προσωρινό ban του χρήστη germany96 που έβρισε το σόι του χρήστη piratiko.

γισ την οριστική τιμωρία του θα επιληφθουμε μετά την επανάσταση...

υ.γ:2-1 o λεβαδειακός στις καθυστερήσεις....και μην μου πει κανείς πως είμαι off topic
greeneyes13
παιδιά πριν λίγο είδα διαφήμιση της turkish airlines στο περιοδικό βηmagazino αυτό τι σημαίνει,οτι το εν λογω περιοδικό προωθεί τους τούρκους η πρέπει να γιουχάρουμε τους εργαζόμενους σε αυτό;
μην μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο τα πατριωτικά μας αισθήματα και άλλο το μάρκετιγκ και οι επιχειρήσεις
μην ξεχνάτε πως σκοπός των επιχειρήσεων είναι το κέρδος και αυτό τους το προσφέρουν οι σπόνσορες, και στην τελική τι φταίνε οι παίκτες να φάνε το γιουχάρισμα,ποιος σας είπε οτι ρωτήθηκαν η και να είχαν πρόβλημα μ αυτό πιστεύετε ότι θα άλλαζε κάτι; αυτά ειναι αστεία....μια εταιρέια διαφημίζουν στην τελική μην πετάξεις μ αυτές τις αερογραμμές
panos75
Με όλα αυτά που γράφονται σε αυτό το νήμα, θα'χω άδικο μετά να (ξανά)ποστάρω την παρακάτω φωτό;

peace.gif
Vas
QUOTE(piratiko @ Mar 14 2010, 16:41 ) *

+1

1. Εσύ μένεις εξωτερικό, και πήγες ΟΑΚΑ για να γιουχάρεις την αντίπαλη ομάδα;;; Σε πια χώρα μένεις; Στην Ακτή Ελεφαντοστού;; Γιατι αν έμενες σε μια οργανωμενη χώρα, θα ειχες μάθει να σέβεσε! Και μην ντρέπεσαι να λες από που εισαι...

2. Εσυ τι έχεις κάνει για την κατοχή στην Κύπρο; Εχεις πάει σε καμια πορεία ή η αντίσταση σου κατά του Αττιλα τελειώνει στο Μαρούσι και στο Basketforum....

Ζούμε καλώς ή κακώς (κακως για μένα) το απόγειο της ελεύθερης αγοράς. όταν ελληνικές τράπεζες αγοράζουν τουρκικές χρηματιστηρικές (και αντίστροφα), όταν η Εθνική τράπεζα εξαγοράζει τουρκική, όταν η Eurobank καλύπτει μετοχές της Turkish Airlines (για οικονομικους λόγους βέβαια), όταν υπάρχει άμεση οικονομικη συνεργασία μεταξύ χρηματιστηρίων Αθήνας-Κωσταντινούπολης όπου παίζονται ΔΙΣ ευρώ, εσυ κυνηγάς φαντάσματα!!
Μας πασάρουν σαν είδηση τα 200.000 και τσιμπάνε όλοι οι άλλοι ότι οι τούρκοι μπαίνουν στην ελληνική αγορά!! Κάτι που συμβαίνει χρόνια τώρα.

3. Επειδή έχω και εγώ μικρασιατική καταγωγή, ξέρεις το χωριο σου;

all_around
QUOTE(Vas @ Mar 14 2010, 19:19 ) *
1. Εσύ μένεις εξωτερικό, και πήγες ΟΑΚΑ για να γιουχάρεις την αντίπαλη ομάδα;;; Σε πια χώρα μένεις; Στην Ακτή Ελεφαντοστού;; Γιατι αν έμενες σε μια οργανωμενη χώρα, θα ειχες μάθει να σέβεσε! Και μην ντρέπεσαι να λες από που εισαι...

2. Εσυ τι έχεις κάνει για την κατοχή στην Κύπρο; Εχεις πάει σε καμια πορεία ή η αντίσταση σου κατά του Αττιλα τελειώνει στο Μαρούσι και στο Basketforum....

Ζούμε καλώς ή κακώς (κακως για μένα) το απόγειο της ελεύθερης αγοράς. όταν ελληνικές τράπεζες αγοράζουν τουρκικές χρηματιστηρικές (και αντίστροφα), όταν η Εθνική τράπεζα εξαγοράζει τουρκική, όταν η Eurobank καλύπτει μετοχές της Turkish Airlines (για οικονομικους λόγους βέβαια), όταν υπάρχει άμεση οικονομικη συνεργασία μεταξύ χρηματιστηρίων Αθήνας-Κωσταντινούπολης όπου παίζονται ΔΙΣ ευρώ, εσυ κυνηγάς φαντάσματα!!
Μας πασάρουν σαν είδηση τα 200.000 και τσιμπάνε όλοι οι άλλοι ότι οι τούρκοι μπαίνουν στην ελληνική αγορά!! Κάτι που συμβαίνει χρόνια τώρα.

3. Επειδή έχω και εγώ μικρασιατική καταγωγή, ξέρεις το χωριο σου;

Vas συμφωνώ απόλυτα!!!!!
Ginobili
QUOTE(cryptic @ Mar 14 2010, 11:26 ) *

Συμφωνώ απόλυτα

Ντροπή στον Βωβό γι'αυτό το εγχείρημα.Παραδέχομαι πάντως ότι είναι μεγάλη αδικία και ανοησία να την πληρώνουν ο Μπαρτσώκας και οι παίκτες του χωρίς να ευθύνονται.Όπως και να έχει,αξίζουν συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την προσπάθεια που έκανε και πραγματικά νιώθω πολύ ικανοποιημένος για την επίδειξη ήθους που βγάλαμε προς τα έξω στην μπασκετική Ευρώπη εμείς και το Μαρούσι που παίξαμε στα ίσα ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε στήσει.
Ginobili
QUOTE(Germany96 @ Mar 14 2010, 12:11 ) *
Μαθαμε δηλαδη οτι το Μαρουσι μεσα στα αλλα αποδοκιμαστηκε γιατι χτυπαει τον Ελληνικο τουρισμο κι οτι ενω ενας αθλητης φυσικα κι εκπροσωπει μονο τον εαυτο του, αντιθετως μια αεροπορικη εταιρια εκπροσωπει και τον Αττιλα. Παλινδρομικο εθνικισμο πρωτη φορα βλεπω.

Ο καθε φιλος καθε ομαδας εχει το δικαιωμα να αποδοκιμαζει οποιον θελει, εχουν γινει και πολυ χειροτερα πραγματα σε Ελληνικες κερκιδες απο το να ακουστουν μερικες γιουχες. Γιατι δεν το αφηνουμε ομως το ολο πραγμα στις αθλητικες του διαστασεις και βαζουμε ψευτοιδεολογικες σαλτσες δεν το καταλαβαινω.

Η λογικη «τους γιουχαρουμε γιατι εχουν Τουρκικες διαφημισεις» μου θυμιζει «σπαμε το αμαξι γιατι εχει Αθηναικες πινακιδες», μονο που εχουμε μπλεξει ενα χαριτωμενο σκετσακι με σφαγες και κατεχομενα, κι ουτε ενα αθλημα αξιζει να το βαραινουμε με τετοιας σημασιας εννοιες, ουτε καποιες δραματικες ιστορικες καταστασεις να τις ευτελιζουμε στο πλαισιο καφενειακων αντεγκλησεων.

Είπαμε ότι είναι άκρως προκλητικό Ελληνική ομάδα,που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό να φέρει το λογότυπο Turkish Airlines και έχουμε σοβαρούς λόγους να μας ενοχλεί αυτό.Καλώς ή κακώς ο αθλητισμός είναι φορέας και άλλων μηνυμάτων,ενίοτε ιδεολογικών,κοινωνικών,πολιτικών και δεν είναι αθέμιτο αυτό.Κατά τα άλλα....δεν είπαμε ότι πρέπει να αποβάλλουν το Μαρούσι και από το Ελληνικό πρωτάθλημα,ούτε να κρεμάσουμε τον Βωβό στο Σύνταγμα περί εσχάτης προδοσίας.Υπάρχουν Έλληνες φίλαθλοι όμως που τους ενοχλεί αυτό και δηλώνουν την απέχθεια τους.Όπως μας ενοχλούσαν και τα προκλητικά πανό των Σκοπιανών στο Ευρωμπάσκετ.Τώρα αν εσύ...ως υπερ-προοδευτικός,ρεαλιστής και πιο ανοιχτόμυαλος φίλαθλος από εμάς,διακρίνεις Εθνικιστικές κορώνες...βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και άσε μας να δηλώνουμε την απέχθεια μας...
mono maroussi
QUOTE(Ginobili @ Mar 14 2010, 22:33 ) *
Είπαμε ότι είναι άκρως προκλητικό Ελληνική ομάδα,που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό να φέρει το λογότυπο Turkish Airlines και έχουμε σοβαρούς λόγους να μας ενοχλεί αυτό.Καλώς ή κακώς ο αθλητισμός είναι φορέας και άλλων μηνυμάτων,ενίοτε ιδεολογικών,κοινωνικών,πολιτικών και δεν είναι αθέμιτο αυτό.Κατά τα άλλα....δεν είπαμε ότι πρέπει να αποβάλλουν το Μαρούσι και από το Ελληνικό πρωτάθλημα,ούτε να κρεμάσουμε τον Βωβό στο Σύνταγμα περί εσχάτης προδοσίας.Υπάρχουν Έλληνες φίλαθλοι όμως που τους ενοχλεί αυτό και δηλώνουν την απέχθεια τους.Όπως μας ενοχλούσαν και τα προκλητικά πανό των Σκοπιανών στο Ευρωμπάσκετ.Τώρα αν εσύ...ως υπερ-προοδευτικός,ρεαλιστής και πιο ανοιχτόμυαλος φίλαθλος από εμάς,διακρίνεις Εθνικιστικές κορώνες...βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και άσε μας να δηλώνουμε την απέχθεια μας...

οχι και να συγκρινεις τις κινησεις της ομαδας του αμαρουσιου με τα πανο των σκοπιανων..ημαρτον πια..
Ginobili
QUOTE(mono maroussi @ Mar 14 2010, 21:11 ) *
οχι και να συγκρινεις τις κινησεις της ομαδας του αμαρουσιου με τα πανο των σκοπιανων..ημαρτον πια..

Έλεος............ρε συ,έλεος.Και στα δύο ενοχλήθηκα είπα,αλλά δεν χρειάζεται να γράψω και συντελεστή βαρύτητας....τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται.Δεν άξιζε καν να το διευκρινίσω αυτό...
babs
Θεωρώ άτοπη την υστερία των τελευταίων ημερών περί ελληνοτουρκικών. Σε όλα τα ένθετα των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων υπάρχουν διαφημιστικές καταχωρήσεις των τουρκικών αερογραμμών και του αντίστοιχου τουρκικού ΕΟΤ. Η διαφήμιση στη φανέλα μας πείραξε. Μη μπερδεύετε αθλητισμό με πολιτική ρε παιδιά. Ειδικά όταν οι ομάδες πλέον απαρτίζονται ως επί τω πλείστον από μισθοφόρους.
Όσο για τις γιούχες κτλ, θεωρώ κάπως υπερβολικούς τους φίλους του Αμαρουσίου. Μέσα ήμουν και ευχαριστήθηκα που υπήρχαν καμιά 100-200αριά Αμαρουσιώτες. Δε θυμάμαι να χω παρακολουθήσει παιχνίδι του ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ με οπαδούς άλλης ομάδας. Σε σχετικές κουβέντες που άκουγα, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να δώσει ο ΠΑΟ το παιχνίδι. Γιούχα έπεσε προς το τέλος που παιζόταν η νίκη και σε 1-2 σκληρά φάουλ. Μερικούς ενόχλησαν και κάποιες έντονες διαμαρτυρίες του Μπαρτζώκα. Αυτά διαπίστωσα. Το αν στο τέλος κινήθηκαν κάποιοι απειλητικά προς την εξέδρα που φιλοξενούσε τους Αμαρουσιώτες, δε μπορώ να πω κάτι. Με τη λήξη έφυγα. Αν έγινε κατακριτέο, αλλά φαντάζομαι ότι η όποια κίνηση θα γινε από τα συνηθισμένα μλκσμένα που υπάρχουν σε κάθε μα κάθε ομάδα που αγωνίζεται από Α1 εώς τα διάφορα κατά τόπους τοπικά. Είμαι σίγουρος ότι στο γήπεδο θα υπήρχαν και μερικά πρεζόνια του ποδοσφαίρου που ήθελαν να κράξουν την ομάδα του Βωβού που εμποδίζει τη κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό μπλα μπλα μπλα ...
Τέσπα δε πιστεύω ότι οι οπαδοί του Αμαρουσίου πέρασαν τα πάνδεινα στην ... αρένα του ΟΑΚΑ. Εκεί είναι η ένστασή μου.
cryptic
QUOTE(Germany96 @ Mar 14 2010, 15:11 ) *

Ο καθε φιλος καθε ομαδας εχει το δικαιωμα να αποδοκιμαζει οποιον θελει, εχουν γινει και πολυ χειροτερα πραγματα σε Ελληνικες κερκιδες απο το να ακουστουν μερικες γιουχες. Γιατι δεν το αφηνουμε ομως το ολο πραγμα στις αθλητικες του διαστασεις και βαζουμε ψευτοιδεολογικες σαλτσες δεν το καταλαβαινω.

Φίλε χαλάρωσε λίγο. Κατ' αρχήν μέσα ήμουν και δε γιούχαρα το Μαρούσι επειδή μας νίκησε στον πρώτο αγώνα, είχε τις Τουρκικές Αερογραμμές διαφήμιση ή οτιδήποτε άλλο. Θα χαιρόμουν πολύ αν τα κατάφερνε να μας νικήσει στα ίσια και να περάσει στην επόμενη φάση, ώς φίλαθλος του Παναθηναϊκού όμως νομίζω έχω το δικαίωμα να σφυρίζω όταν έχει την επίθεση η αντίπαλη ομάδα έτσι;

Όσο για όσα είπα για τις Τουρκικές Αερογραμμές δεν ειπώθηκαν για να δικαιολογήσω κάτι, αλλά για να απαντήσω σε ένα φίλο που ανέφερε ότι θα έπρεπε να μη γουστάρουμε τον Κουτλουάϊ επειδή ήταν Τούρκος και ότι πάνω κάτω δεν έχουμε δικαίωμα να μας πειράζει η διαφήμιση στη φανέλα του Αμαρουσίου. Έχω πάει αρκετές φορές Τουρκία, γενικά είναι εξαιρετικοί και πολύ φιλικοί (με εξαίρεση την οδήγηση τους) και δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί τους ή έχω πρόβλημα με κάποιον επαγγελματία αθλητής τους που εργάζεται στη χώρα μου. Απο εκεί και πέρα όμως με πειράζει να βλέπω τη συγκεκριμένη διαφήμιση, για τους λόγους που ανέφερα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
mono maroussi
QUOTE(babs @ Mar 15 2010, 01:21 ) *
Θεωρώ άτοπη την υστερία των τελευταίων ημερών περί ελληνοτουρκικών. Σε όλα τα ένθετα των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων υπάρχουν διαφημιστικές καταχωρήσεις των τουρκικών αερογραμμών και του αντίστοιχου τουρκικού ΕΟΤ. Η διαφήμιση στη φανέλα μας πείραξε. Μη μπερδεύετε αθλητισμό με πολιτική ρε παιδιά. Ειδικά όταν οι ομάδες πλέον απαρτίζονται ως επί τω πλείστον από μισθοφόρους.
Όσο για τις γιούχες κτλ, θεωρώ κάπως υπερβολικούς τους φίλους του Αμαρουσίου. Μέσα ήμουν και ευχαριστήθηκα που υπήρχαν καμιά 100-200αριά Αμαρουσιώτες. Δε θυμάμαι να χω παρακολουθήσει παιχνίδι του ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ με οπαδούς άλλης ομάδας. Σε σχετικές κουβέντες που άκουγα, πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να δώσει ο ΠΑΟ το παιχνίδι. Γιούχα έπεσε προς το τέλος που παιζόταν η νίκη και σε 1-2 σκληρά φάουλ. Μερικούς ενόχλησαν και κάποιες έντονες διαμαρτυρίες του Μπαρτζώκα. Αυτά διαπίστωσα. Το αν στο τέλος κινήθηκαν κάποιοι απειλητικά προς την εξέδρα που φιλοξενούσε τους Αμαρουσιώτες, δε μπορώ να πω κάτι. Με τη λήξη έφυγα. Αν έγινε κατακριτέο, αλλά φαντάζομαι ότι η όποια κίνηση θα γινε από τα συνηθισμένα μλκσμένα που υπάρχουν σε κάθε μα κάθε ομάδα που αγωνίζεται από Α1 εώς τα διάφορα κατά τόπους τοπικά. Είμαι σίγουρος ότι στο γήπεδο θα υπήρχαν και μερικά πρεζόνια του ποδοσφαίρου που ήθελαν να κράξουν την ομάδα του Βωβού που εμποδίζει τη κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό μπλα μπλα μπλα ...
Τέσπα δε πιστεύω ότι οι οπαδοί του Αμαρουσίου πέρασαν τα πάνδεινα στην ... αρένα του ΟΑΚΑ. Εκεί είναι η ένστασή μου.

φιλε εννοειται κανεις δεν ειπε οτι περασαμε τα πανδεινα εχουμε παει σε πολυ χειροτερες εδρες..απλα εμενα μου προκαλεσε εκπληξη η αντιδραση αυτων που καθονταν διπλα μας μετα το τελος του αγωνα..Ηταν και μεγαλοι ανθρωποι κυριως..αυτο ηταν και τιποτα παραπανω καθως ουτε ματ ειχαμε αναμεσα μας ουτε τιποτα
benchwarmer
Τελειως οφ-τοπικ η ολη κουβεντα, αλλα μεγαλυτερο προβλημα θα θεωρουσα οτι οπως φαινεται δεν υπαρχουν ελληνικες εταιριες (ιδιωτικες η δημοσιες) να στηριξουν την προσπαθεια του Αμαρουσιου (και γενικα τον αθλητισμο), επομενως αυτοι να στραφουν αλλου.
Και δεν υπαρχει κανενα πολιτικο μηνυμα σε αυτη την κινηση. Τελειως αστοχη ακομα και η αναφορα των Σκοπιανων.

Οσοι τυχον ενοχληθηκαν απο αυτο, πως αντιδρουν οταν οι φιλαθλοι της ομαδας τους, οποια κι αν ειναι αυτη, φωναζουν συνθηματα εναντιον αλλων ελληνικων ομαδων/οπαδων με τις λεξεις "Βουλγαροι" κλπ?
vastravoud
Καλώς ή κακώς, το μπάσκετ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ, και αυτή τη στιγμή υγιής ομάδα-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν είναι απολύτως καμία.
Ginobili
QUOTE(benchwarmer @ Mar 14 2010, 23:45 ) *
Τελειως οφ-τοπικ η ολη κουβεντα, αλλα μεγαλυτερο προβλημα θα θεωρουσα οτι οπως φαινεται δεν υπαρχουν ελληνικες εταιριες (ιδιωτικες η δημοσιες) να στηριξουν την προσπαθεια του Αμαρουσιου (και γενικα τον αθλητισμο), επομενως αυτοι να στραφουν αλλου.
Και δεν υπαρχει κανενα πολιτικο μηνυμα σε αυτη την κινηση. Τελειως αστοχη ακομα και η αναφορα των Σκοπιανων.

Οσοι τυχον ενοχληθηκαν απο αυτο, πως αντιδρουν οταν οι φιλαθλοι της ομαδας τους, οποια κι αν ειναι αυτη, φωναζουν συνθηματα εναντιον αλλων ελληνικων ομαδων/οπαδων με τις λεξεις "Βουλγαροι" κλπ?

Αυτό με πειράζει ακόμα περισσότερο,είναι σιχαμένη αυτή η συμπεριφορά.

Τα έξοδα του με το μπάτζετ που έχει φέτος το Μαρούσι....τα έχει βγάλει για πλάκα εδώ και καιρό ο Βωβός....αλλά το επιχείρημα του ότι δεν έβρισκε σπόνσορα και "αναγκάστηκε" να στραφεί στους Τούρκους.....είναι το λιγότερο αστείο.....
enypnio
και το αλλ σταρ γκειμ ειχε σπόνσορα τους τούρκους αν είδατε
enypnio
QUOTE(enypnio @ Mar 15 2010, 05:31 ) *
και το αλλ σταρ γκειμ ειχε σπόνσορα τους τούρκους αν είδατε

Της Λένας Καραλή
14/03/2010 (20:55)

Η Turkish Airlines εκτός από μεγάλος χορηγός του Αμαρουσίου, έδωσε το παρών και στο All Star Game της Κρήτης. Μάλιστα εκτός από την… εμφάνισή της στις διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο, πραγματοποίησε και έναν "άτυπο" διαγωνισμό, με ένα υπέροχο δώρο. Ο αρχηγός του Αμαρουσίου Κώστας Καϊμακόγλου με την βοήθεια του Αντώνη Φώτση πέταξαν προς τον κόσμο μια μπάλα και η τυχερή, Κατερίνα Πολίτη, κέρδισε όχι την πορτοκαλί "θεά" αλλά ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη.

Σίγουρα ένα υπέροχο ταξίδι, το οποίο πολλοί θέλουν να πραγματοποιήσουν.
saou
Από που έχει βγάλει δηλαδή εδώ και καιρό τα έξοδα του μπάτζετ ο Βωβός και απλά έκανε μια καλή κονόμα με τις Τουρκικές Αερογραμμές? Από τα εισιτήρια που δεν κόβει?

Να το ψάξουμε πάντως το θέμα. Αν με τα λεφτά των Τούρκων πληρώθηκαν και οι παίκτες, τότε ντροπή τους, ειδικά στους Έλληνες και ειδικότερα στον Καιμακόγλου που παίζει και Εθνική Ελλάδος. Πόθεν έσχες τώρα.
Vas
QUOTE(enypnio @ Mar 15 2010, 06:05 ) *
Της Λένας Καραλή
14/03/2010 (20:55)

Η Turkish Airlines εκτός από μεγάλος χορηγός του Αμαρουσίου, έδωσε το παρών και στο All Star Game της Κρήτης. Μάλιστα εκτός από την… εμφάνισή της στις διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο, πραγματοποίησε και έναν "άτυπο" διαγωνισμό, με ένα υπέροχο δώρο. Ο αρχηγός του Αμαρουσίου Κώστας Καϊμακόγλου με την βοήθεια του Αντώνη Φώτση πέταξαν προς τον κόσμο μια μπάλα και η τυχερή, Κατερίνα Πολίτη, κέρδισε όχι την πορτοκαλί "θεά" αλλά ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη.

Σίγουρα ένα υπέροχο ταξίδι, το οποίο πολλοί θέλουν να πραγματοποιήσουν.

- Πάει,,,, μετά την πόλη χάσαμε και το All star Game! rolleyes.gif

- @ Ginobili
Ξέρεις κάποιον από την διοίκηση του αμαρουσίου και είσαι τόσο βέβαιως για τα οικονομικά; έχεις κάποιο γνωστό παίκτη;
traveller
QUOTE(Ginobili @ Mar 14 2010, 02:36 ) *
Ναι...από την ασταθή άμυνα έχασες την πρόκριση και το κύπελλο....Το ότι είσουν 7' χωρίς πόντο με την Παρτιζάν σου λέει κάτι..? Οι απονενοημένες ατομικές προσπάθεις του Χέισλιπ και τα τρίποντα στον αιφνιδιασμό του περπέρογλου με τον Ολυμπιακό στον τελικό σου λένε κάτι? Από τα 2 τρίποντα του Λάκοβιτς έχασες εδώ μέσα από την Μπάρτσα??? Τα pick&roll και τα alley-oop για πλάκα με τον Εντόγκ και τον Βάσκεθ στα τελευταία λεπτά τα θυμάσαι? Το ότι είχες μπλοκάρει και δεν μπορούσες να σκοράρεις το θυμάσαι? Άμα είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα ο Σάρας...δεν έπρεπε να τον βάλει καθόλου αφού ήταν ανέτοιμος με Μπάρτσα και Ολυμπιακό.Το να τον βάζει 1-2' στο παιχνίδι...είναι και άχρηστη κίνηση για την ομάδα,και σπάσιμο νεύρων για τον παίκτη.Για τον Θεό...ο Σάρας είναι,δεν είναι ο Γλυνιαδάκης που μπαίνει για να κάνει φάουλ.
Με τον Ολυμπιακό μόλις έκανε μια λάθος πάσα...τον έβγαλε....οκ τότε το κατάλαβες Ζοτς...ότι δεν είναι έτοιμος?

-Πρόπερσι που δεν κάναμε τίποτα στην Ευρώπη , έφταιγαν οι άλλοι που ήταν λιώμα. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα, το πήραμε λόγω Σάρας που ήταν σουπερ.

-Πέρσι που τα σαρώσαμε όλα, τα πήρε ο Σάρας μόνος του.

- Φέτος που πατώσαμε στην Ευρώπη, έφταιγε που δεν βάζει το Σάρας αλλιώς θα τα ξανασαρώναμε.

Σόρυ αλλά αυτή τη λογική δε μπορώ να την παρακολουθήσω.

Για τα ματς που λες : Με τον Ολυμπιακό, μπήκε στο 26-26 και βγήκε στο 26-33. Πόσο άλλο έπρεπε να τον αφήσει δηλαδή??? Πόντο πόντο πήγαινε το παιχνίδι. Ούτε και περίμενε τίποτα όταν τον έβαλε, στην κατάσταση που είναι. Απλώς έπρεπε να ξεκουραστεί ο Μήτσος.

Με τη Μπάρτσα, μπορεί να ματώναμε να βάλουμε καλάθι αλλά είχαμε το πάνω χέρι και είχαμε χτίσει μια διαφορά 11 πόντων. Και βέβαια θα βάλει και η Μπάρτσα καλάθι, δεν παίζαμε με την Ελπίδα Χορτερού, με ομάδα που είχε μόνο΄μια ήττα παίζαμε.Εκεί δεν τον έβαλε 3 λεπτά, τον έβαλε 10. Και προκόψαμε. Πήρε το ματσάκι μόνος του . ( Ο Λάκοβιτς...)

Κοίτα να δεις : Επειδή το έχουμε κουράσει το πράγμα. Εγώ λέω μακάρι να συνέλθει και να μας βοηθήσει. Ειδικά φέτος, με τους τόσους τραυματισμούς και με παίχτες κουρασμένους, δε μας περισσεύει κανένας. Το ότι δεν έχει παίξει μέρχι τώρα οφείλεται σε αυτόν.
Ο τραυματισμός είναι? η έλλειψη προετοιμασίας είναι? πιθανόν να είναι η κακή εξωγηπεδική ζωή?? (χλωμό μου φαίνεται) όλα μαζί είναι?? δεν ξέρω και δε με πολυνοιάζει να μάθω. Σημασία έχεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει.
Τελευταίο , δεν πρόκειται να γράψω κάτι άλλο. ιμηο έχει εξαντληθεί το θέμα.
vastravoud
+ άπειρο στα παραπάνω
Ginobili
QUOTE(traveller @ Mar 15 2010, 14:09 ) *
-Πρόπερσι που δεν κάναμε τίποτα στην Ευρώπη , έφταιγαν οι άλλοι που ήταν λιώμα. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα, το πήραμε λόγω Σάρας που ήταν σουπερ.

-Πέρσι που τα σαρώσαμε όλα, τα πήρε ο Σάρας μόνος του.

- Φέτος που πατώσαμε στην Ευρώπη, έφταιγε που δεν βάζει το Σάρας αλλιώς θα τα ξανασαρώναμε.

Σόρυ αλλά αυτή τη λογική δε μπορώ να την παρακολουθήσω.

Κοίτα να δεις : Επειδή το έχουμε κουράσει το πράγμα. Εγώ λέω μακάρι να συνέλθει και να μας βοηθήσει. Ειδικά φέτος, με τους τόσους τραυματισμούς και με παίχτες κουρασμένους, δε μας περισσεύει κανένας. Το ότι δεν έχει παίξει μέρχι τώρα οφείλεται σε αυτόν.
Ο τραυματισμός είναι? η έλλειψη προετοιμασίας είναι? πιθανόν να είναι η κακή εξωγηπεδική ζωή?? (χλωμό μου φαίνεται) όλα μαζί είναι?? δεν ξέρω και δε με πολυνοιάζει να μάθω. Σημασία έχεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει.
Τελευταίο , δεν πρόκειται να γράψω κάτι άλλο. ιμηο έχει εξαντληθεί το θέμα.

Η ουσία του θέματος είναι ότι η απουσία του Σάρας ευθύνεται για τις αποτυχίες περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο παράγοντα.
james_lebron
http://www.youtube.com/watch?v=YeUxgpS5nNY

σαν σημερα για να μην ξεχνιομαστε...enjoy!!!!
Ginobili
QUOTE(james_lebron @ May 3 2010, 09:51 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=YeUxgpS5nNY

σαν σημερα για να μην ξεχνιομαστε...enjoy!!!!

Πάλι με χρόνο με καιρούς...πάλι δικό μας θα ναι!!!!! laugh.gif Αρχικός στόχος είναι τα 6 της ΤΣΣΚΑ...γιαυτό να κανονίσουν Μπάρτσα-Ολυμπιακός φέτος να μην κάνουν καμιά Μ&*%κια γιατί θα τους καταριέμαι... tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ May 3 2010, 13:23 ) *
Πάλι με χρόνο με καιρούς...πάλι δικό μας θα ναι!!!!! laugh.gif Αρχικός στόχος είναι τα 6 της ΤΣΣΚΑ...γιαυτό να κανονίσουν Μπάρτσα-Ολυμπιακός φέτος να μην κάνουν καμιά Μ&*%κια γιατί θα τους καταριέμαι... tongue.gif

Λες να συνεχιστει το χρονο παρα χρονο σερι? tongue.gif

Ετσι κι αλλιως παλι θα ξεκινησουμε σε χαμηλο γκρουπ δυναμικοτητας οποτε θα εχουμε καλη κληρωση. icon_drunk.gif
ALdaperan
μια δουλεια αναθεσαμε στη παρτιζαν : να αποκλεισει τον ολυμπιακο και δε τα καταφερε

τι να πει κανεις tongue.gif

αφου δε μπορουσαν γτ δε μας αφησαν να κανουμε εμεις τη δουλεια μας που ξερουρε και καλα ? tongue.gif

τεσπα το παλεψαν rolleyes.gif
lefkadian
wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif
Igor
QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 00:38 ) *
wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif

ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ
PrasiniThyella
Έλα ντε... δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί όταν υποστηρίζεις μια ομάδα με 5 ευρωπαϊκά και τέτοιου επιπέδου επειδή έχασε ο αιώνιος αντίπαλος.Έτσι μειώνει κανεις την ίδια του την ομάδα.
lefkadian
QUOTE(PrasiniThyella @ May 10 2010, 00:48 ) *
Έλα ντε... δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί όταν υποστηρίζεις μια ομάδα με 5 ευρωπαϊκά και τέτοιου επιπέδου επειδή έχασε ο αιώνιος αντίπαλος.Έτσι μειώνει κανεις την ίδια του την ομάδα.

Πανηγυριζω: α) Γιατι μου αρεσει να χανει ο αιωνιος αντιπαλος,
β) Γιατι πιστευω οτι μετα απο αυτη την κακη εμφανιση στo final four του ΟΣΦΠ το πρωταθλημα ειναι πιο κοντα για μας
και γ) Γιατι ειχα παιξει ενα σεβαστο ποσο στο στοιχημα...

Ελπιζω να σας καλυψα και ΕΛΕΟΣ πια με την υποκρισια καποιων. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν Παναθηναϊκοι που να μην χαρηκαν αποψε. Δηλαδη εσεις υποστηριζατε τον ΟΣΦΠ? Σε ολο τον κοσμο ετσι γινεται με τους "αιωνιους" αντιπαλους. Το πανηγυρισα και πολυ μαλιστα...

PrasiniThyella
Εγώ νιώθω περισσότερο ανακουφισμένος που γλιτώσαμε μια ακατάσχετη ωχετολογία των δημοσιογράφων που θα μείωναν ταυτόχρονα τον Παναθηναϊκό.Γι αυτό και μονο το λογο δηλώνω χαρούμενος.
Igor
QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 00:57 ) *
Πανηγυριζω: α) Γιατι μου αρεσει να χανει ο αιωνιος αντιπαλος,
β) Γιατι πιστευω οτι μετα απο αυτη την κακη εμφανιση στo final four του ΟΣΦΠ το πρωταθλημα ειναι πιο κοντα για μας
και γ) Γιατι ειχα παιξει ενα σεβαστο ποσο στο στοιχημα...

Ελπιζω να σας καλυψα και ΕΛΕΟΣ πια με την υποκρισια καποιων. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν Παναθηναϊκοι που να μην χαρηκαν αποψε. Δηλαδη εσεις υποστηριζατε τον ΟΣΦΠ? Σε ολο τον κοσμο ετσι γινεται με τους "αιωνιους" αντιπαλους. Το πανηγυρισα και πολυ μαλιστα...

Επειδη ομως ειμαστε σε ενα φορουμ πολιτισμενο, τετοια ποστ μονο να πυροδοτησουν ενα κλιμα καθολου ευχαριστο. Και εγω δεν θα πανηγυριζα αμα το επαιρνε ο Ολυμπιακος, ισως και να χαρηκα που το πηρε η Μπαρτσελονα αλλα σε εναν χωρο οπου υπαρχουν οπαδοι διαφορετικων ομαδων προσπαθω να διατηρησω ενα επιπεδο.

Δεν σε κακο-χαρακτηριζω που χαρηκες την αποτυχια του ΟΣΦΠ, αλλα που το εκανες με προκλητικο τροπο σε εναν τετοιο χωρο. Αποψη μου παντα.
kolokotronis
Συμφωνώ με lefkadian.
Ελάχιστοι παναθηνα'ι'κοί θα χαιρόντουσαν με νίκη του οσφπ.
Ή μήπως πέρυσι χάρηκαν οι ολυμπιακοί με την κατάκτηση της ευρωλίγκας από τον ΠΑΟ?
Μπόρείς να είσαι ειλικρινής, μπορείς να είσαι και υποκριτής για να γίνεις αρεστός...
Και εγώ με την μπάρτσα ήμουν.
Μήπως είμαι ανθέλληνας?
ALdaperan
εγω ανακουφηστικα γιατι δεν θα έρθουν στο 1θλημα με τον αερα του 1θλητη ευρωπης!! κυριως αυτο , κατα τα αλλα και να κερδιζε δε θα με ενοιαζε !! 5 εχω εγω !!!!!!!!!!! smile.gif
Igor
QUOTE(kolokotronis @ May 10 2010, 01:37 ) *
Συμφωνώ με lefkadian.
Ελάχιστοι παναθηνα'ι'κοί θα χαιρόντουσαν με νίκη του οσφπ.
Ή μήπως πέρυσι χάρηκαν οι ολυμπιακοί με την κατάκτηση της ευρωλίγκας από τον ΠΑΟ?
Μπόρείς να είσαι ειλικρινής, μπορείς να είσαι και υποκριτής για να γίνεις αρεστός...
Και εγώ με την μπάρτσα ήμουν.
Μήπως είμαι ανθέλληνας?

Eιμαι 4 χρονια στο φορουμ. Δεν εχω κανεναν λογο να υποκριθω για να γινω αρεστος αυτη τη στιγμη.
Εξηγησα τους λογους που δεν μου αρεσε το ποστ του lefkadian.

ALdaperan
τελοςπαντων το ερωτημα ειναι τωρα το εξης : τι πρεπει να γινει για να μπορουμε να την αντιμετωπισουμε και εμεις!!

ειναι ανδιαμφισβητητα πολυ καλη ομαδα, και χωρις σωστες επιλογες θα την βρισκουμε μπροστα μας εμποδιο συνεχεια και εμεις !!
lefkadian
QUOTE(Igor @ May 10 2010, 01:32 ) *
Επειδη ομως ειμαστε σε ενα φορουμ πολιτισμενο, τετοια ποστ μονο να πυροδοτησουν ενα κλιμα καθολου ευχαριστο. Και εγω δεν θα πανηγυριζα αμα το επαιρνε ο Ολυμπιακος, ισως και να χαρηκα που το πηρε η Μπαρτσελονα αλλα σε εναν χωρο οπου υπαρχουν οπαδοι διαφορετικων ομαδων προσπαθω να διατηρησω ενα επιπεδο.

Δεν σε κακο-χαρακτηριζω που χαρηκες την αποτυχια του ΟΣΦΠ, αλλα που το εκανες με προκλητικο τροπο σε εναν τετοιο χωρο. Αποψη μου παντα.

Φιλε Igor δεν σε καταλαβαινω! Ειμαστε σε ενα forum και μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας ελευθερα σεβομενοι καποιους κανονες. Εκανα καμια "παραβαση"? Eδω το υπο-forum αφορα κυριως τους φιλους-οπαδους του Παναθηναϊκου. Πανηγυρισα λοιπον την ηττα του "αιωνιου" μου αντιπαλου. Ποιο ειναι το λαθος και ποιο κλιμα πυροδοτω? Ουτε χαρακτηρισα, ουτε ειρωνευτηκα, ουτε εβρισα. Και πανηγυρισα στο υπο-forum που ο τιτλος του ειναι ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10 οχι στο Final Four 2010 (Paris) π.χ. Μην δημιουργουμε θεμα εκει που δεν υπαρχει...
Igor
QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 02:16 ) *
Φιλε Igor δεν σε καταλαβαινω! Ειμαστε σε ενα forum και μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας ελευθερα σεβομενοι καποιους κανονες. Εκανα καμια "παραβαση"? Eδω το υπο-forum αφορα κυριως τους φιλους-οπαδους του Παναθηναϊκου. Πανηγυρισα λοιπον την ηττα του "αιωνιου" μου αντιπαλου. Ποιο ειναι το λαθος και ποιο κλιμα πυροδοτω? Ουτε χαρακτηρισα, ουτε ειρωνευτηκα, ουτε εβρισα. Και πανηγυρισα στο υπο-forum που ο τιτλος του ειναι ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10 οχι στο Final Four 2010 (Paris) π.χ. Μην δημιουργουμε θεμα εκει που δεν υπαρχει...

Eγινε αδερφε. Δεν τρεχει τιποτα. Εχουμε διαφορετικη αποψη. Δεν εγινε κατι. Ουτε σου απαγορεψα να πεις την γνωμη σου, ουτε καποια παραβαση εκανες, τυπικα.
Αμα το "ΕΛΕΟΣ" που απαντησα στο ποστ σου, ειναι αρκετα βαρυ, μου λες και το αλλαζω. Απλα εβαλα τον ευατο μου σε θεση καποιου φιλαθλο του Ολυμπιακου και σκεφτηκα πως θα απαντουσα.

Αφου δεν εχει πειραχθει καποιος φιλος του Ολυμπιακο, μαλλον εγω εχω λαθος. Ζητω συγγνωμη.
Manu7
Λοιπόν ο Lefkadian έκανε το αυτονόητο.Χάρηκε με την ήττα του αιωνίου αντιπάλου.
Αυτό ίσχύει για το 99% των φιλάθλων του ΠΑΟ.Το 1% δεν σκάει κιόλας πραγματικά.
Τι πέσατε να τον φάτε όλοι?Ίσως προκαλεί στα πλαίσια των κανόνων του forum αλλά
αυτή η αντίδραση είναι φυσιολογική.Θα ήταν αφύσικο να χαιρόταν κάποιος σήμερα αν
το σήκωνε ο Ολυμπιακός.Και ας μισεί την Μπάρτσα.
Razorblade Fish
Αν ρωτας εμενα,το ειδα το post και μου φανηκε ασχημο πραγματι.Εννοειται πως η συντριπτικη πλειοψηφια των Παναθηναικων χαρηκε,κατι το οποιο ειναι απολυτως λογικο και καθολου κατακριτεο.Απλα λιγο ο τροπος ενοχλει.
lefkadian
QUOTE(Igor @ May 10 2010, 02:27 ) *
Eγινε αδερφε. Δεν τρεχει τιποτα. Εχουμε διαφορετικη αποψη. Δεν εγινε κατι. Ουτε σου απαγορεψα να πεις την γνωμη σου, ουτε καποια παραβαση εκανες, τυπικα.
Αμα το "ΕΛΕΟΣ" που απαντησα στο ποστ σου, ειναι αρκετα βαρυ, μου λες και το αλλαζω. Απλα εβαλα τον ευατο μου σε θεση καποιου φιλαθλο του Ολυμπιακου και σκεφτηκα πως θα απαντουσα.

Αφου δεν εχει πειραχθει καποιος φιλος του Ολυμπιακο, μαλλον εγω εχω λαθος. Ζητω συγγνωμη.

Φιλε μου κουβεντα κανουμε και μην ζητας καμια συγγνωμη. Το post σου εξαλλου οπως και το δικο μου δεν ειναι προσβλητικο για κανενα...
Δεν νομιζω τετοια μερα οι φιλοι του ΟΣΦΠ να μπαινουν σε υπο-forum "δικα μας" smiley.gif
rankin
QUOTE(Igor @ May 10 2010, 02:27 ) *

Και γιατί να μας πειράξει μια τέτοια αντίδραση; Φυσιολογική είναι, αν και βγάζει λίγο κακομοιριά..
Θέλω να πω, όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού το χάρηκαν, λογικό είναι, αλλά το να διατυμπανίζεις το αυτονόητο, είναι και λίγο κακομοιριά εδω που τα λέμε..
Φιλικά πάντα
traveller
Θα συμφωνήσω με τον Razorblade. Δεν είχε τίποτα το επιλήψιμο το ποστ του Leykadian απλώς όταν ο άλλος έχει τη στεναχώρια του και βλέπει τα ole είναι λίγο κάπως.

Εγώ στο 50-50 ήμουν. Από τη μια ο Ολυμπιακός αλλά από την άλλη αυτές οι σκατόφατσες οι Ισπανοί που δεν τους αντέχω με τίποτα. Με τίποτα μιλάμε shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
lefkadian
QUOTE(rankin @ May 10 2010, 02:41 ) *
Και γιατί να μας πειράξει μια τέτοια αντίδραση; Φυσιολογική είναι, αν και βγάζει λίγο κακομοιριά..
Θέλω να πω, όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού το χάρηκαν, λογικό είναι, αλλά το να διατυμπανίζεις το αυτονόητο, είναι και λίγο κακομοιριά εδω που τα λέμε..
Φιλικά πάντα

Παιδια εχετε ξεφυγει? Τα ολε τα εβαλα στο υπο-forum με τιτλο ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10 δεν τα εβαλα στο Final Four 2010 (Paris) ή καπου τελως παντων που να χτυπαει ασχημα σε φιλους του ΟΣΦΠ. Μην κυνηγατε ανεμομυλους σαν το Δον Κιχωτη. Οσο για τα σχολια περι κακομοιριας μην κρινετε "εξ ιδιων τα αλλοτρια"...
Η πολυ "ευαισθησια" και η "υποκρισια" εχει φτασει την Ελλαδα στον πατο. Αν ειμαι κακομοιρης που εκφραζω τα συναισθηματα μου και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου μαλλον δεν εχετε ιδεα απο αθλητισμο. Αυτα ειναι πραγματα που συμβαινουν σε ολο τον κοσμο και μας ενοχλουν μονο στην Ελλαδα. Και σε αυτο (δυστυχως) πρωτοποροι...
lakersdynasty
απλα μια υποσημειωση-υπενθυμηση.

Αν εγω μες τα νευρα μου σαν Παναθηναϊκος γραψω κατι ασχημο η κατι που θα πειραξει κοσμο και θα ειναι εκτος κανονισμων, την ποινη μου (φαουλ αποκλεισμο κτλ) θα την δεχθω ειτε το εγραψα σε τοπικ του ΠΑΟ ειτε του ΟΣΦΠ της ΑΕΚ του Πανελληνιου κτλ.

Διοτι εδω δεν εχουμε οπαδικα υποφορουμ αλλα ενα μπασκετικο.

Το ιδιο ισχυει και σε αυτη την περιπτωση που γραφτηκε κατι που προφανως δεν ηταν και οτι καλητερο χωρις να ειναι εκτος κανονισμων. Ισχυει σε ολο το φορουμ

αυτο ας το θυμωμαστε ολοι. smile.gif

rankin
QUOTE(lefkadian @ May 10 2010, 02:59 ) *
Παιδια εχετε ξεφυγει? Τα ολε τα εβαλα στο υπο-forum με τιτλο ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10 δεν τα εβαλα στο Final Four 2010 (Paris) ή καπου τελως παντων που να χτυπαει ασχημα σε φιλους του ΟΣΦΠ. Μην κυνηγατε ανεμομυλους σαν το Δον Κιχωτη. Οσο για τα σχολια περι κακομοιριας μην κρινετε "εξ ιδιων τα αλλοτρια"...

κοίτα να δεις, τα περί "εξ ιδίων και αλλότριων" καλό θα είναι να μου τα πει κανένας παλιός εδώ μέσα, που έχει διαβάσει και κανένα ποστ μου. Οι διάφοροι νεόκοποι καλό θα ήταν να διαβάζατε και κανένα παλιότερο ποστ για να γνωρίζετε και το ιστορικό των συνομιλητών σας, γενικά και ειδικά, εκτός αν νομίζετε ότι εδώ μέσα γράφουμε ως κουραφέξαλας7 και μπυράκιας13 και κανονίζουμε ραντεβού για ξυλίκια στην Λαυρίου..
Μιλάω σοβαρά και απευθύνομαι τόσο σε εσένα όσο και σε φίλους του Ολυμπιακού που άνοιξαν έναν λογαριασμό εδώ και 2-3 μήνες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μπασκετ, και έχουν αρχίσει να γράφουν καφενειακά, ερειστικά και ανούσια σχόλια που πραγματικά, βγάζουν μόνο κακομοιριά εκατέρωθεν.

Η πολυ "ευαισθησια" και η "υποκρισια" εχει φτασει την Ελλαδα στον πατο.

Αυτή είναι η άποψη της σχολής καρατζαφέρη (αφού το πας πολιτικά το πράγμα)
Η Ελλάδα έχει φτάσει στο πάτο γιατί αν υπάρχουν μερικοί εργατικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι, οι 9 στους 10 πέφτουν να τους φάνε προκειμένου να επιβιώσουν τα κατακάθια..
Ή μήπως κατά βάθος εκτιμάς τον Γιαννάκη;;; (δεν μιλάω για προπονητική αξία. Μιλάω πάνω από όλα για τον Γιαννάκη ως υπόδειγμα μπασκετανθρώπου) Δεν νομίζω....

Αν ειμαι κακομοιρης που εκφραζω τα συναισθηματα μου και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου μαλλον δεν εχετε ιδεα απο αθλητισμο. Αυτα ειναι πραγματα που συμβαινουν σε ολο τον κοσμο και μας ενοχλουν μονο στην Ελλαδα. Και σε αυτο (δυστυχως) πρωτοποροι...

Για να το κλείσω το θέμα, δεν με ενδιαφέρει αν χάρηκες. Όπως σου είπα, είναι λογικό και αναμενόμενο να χάρηκες. Ο διατυμπανισμός αυτού, είναι αυτό που από πλευράς σου εκφράζει κακομοιριά για την αδυναμία της δικής σου ομάδας να είναι εκεί και να υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Η δική μου ομάδα πήγε εκεί. Έπαιξε στον τελικό. Έχασε δίκαια και επιστρέφει ως δεύτερη. Δεν περίμενα να στεναχωρηθεί κάποιος Παναθηναϊκός για αυτό.
Όταν όμως το ίδιο βράδυ κάποιος ανεβάζει ποστ να εκφράσει τη χαρά του, στο εδώ και καιρό τερματισμένο τοπικ της δικής του ομάδας για την ευρωλίγκα, ε ναι ρε φίλε μου, είναι κακομοιριά, πως να το κάνουμε...
Είναι και κακομοιριά, είναι και αυτό που κατηγορείς, αφού τελικά, μια χαρά κρύβεσαι, αν όχι πίσω απο το δάχτυλο σου, πίσω απο ένα τόπικ...
Όποιος έχει να πει κάτι αγωνιστικού ενδιαφέροντος, ας το μοιραστεί μαζί μας στο κατάλληλο τόπικ, γιατί αυτό εδώ δεν είναι το φορουμ της "Πράσινης", όπως λανθασμένα έχεις πιστέψει!
Eίναι ένα ακόμα τόπικ του basketforum, ανοιχτό για όλους, και έχει ως θέμα την πορεία του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα! Εαν εσύ σε ότι έγραψες βρήκες κάτι σχετικό με την πορεία του Παναθηναϊκού στην ευρωλίγκα, πες το μου και εμένα να το σχολιάσουμε παρέα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.