QUOTE(melrok @ Jan 14 2008, 07:59 )
Πολυ κακο παιχνιδι,θα συμφωνησω.Γνωμη μου επισης,πως αυτο συνεβη γιατι ο Αρης Π. δεν επαιζε μπασκετ αλλα ουτε πολυ δυνατα,κατι το οποιο θα ηταν κατανοητο..Επαιζε-συγνωμη για την εκφραση-κατς!Χωρις να θελω να θιξω τις παιχτριες του Αρη,γιατι απ΄ οσο ειδα,ξερουν μπασκετ.Ισως να ειχαν τετοιες εντολες απο τον προπονητη τους.Γιατι πολλες φορες οταν μια ομαδα υστερει ποιοτικα απο την αντιπαλο,προσπαθει με καθε αλλο πιθανο τροπο να φτασει στη νικη.
Στο συγκεκριμενο παιχνιδι λοιπον τα Μελισσια χωρις να το καταλαβουν,παρασυρθηκαν,επηρεαστηκαν σ αυτο τον ρυθμο παιχνιδιου και γι αυτο εφτασαν να χανουν καποια στιγμη και με 1 ποντο.Το λυπηρο επισης ειναι πως αυτος ο επικινδυνος τροπος παιχνιδιου,εγινε με την ανοχη των διαιτητων.Οι οποιοι αυτοι ειναι για να προστατευουν τις αθλητριες αλλα και τα δικα μας ματια απο το να βλεπουμε τοσο κακο ποιοτικα μπασκετ.
Σχετικα με τα σχολια για το οτι τα Μελισσια,ειναι η χειροτερη ομαδα που εχει περασει απο την Πετρουπολη φετος,πως παιζει πολυ κακο μπασκετ και παρ΄ολα αυτα θα ειναι η ομαδα που θα ανεβει,εχω να σχολιασω τα εξης.
Η ομαδα των Μελισσιων αποτελειται απο ποιοτικες,εμπειρες,ταλαντουχες παιχτριες,μια ικανοτατη προπονητρια και μια διοιηκηση,που δειχνει το ενδιαφερον της.Οταν λοιπον οι αντιπαλοι της δεν ειναι ικανοι,παιζοντας μπασκετ να την κερδισουν,το βρισκω λογικο,να μην μπορουν να παιξουν το μπασκετ που ξερουν.Γιατι οταν εισαι πολυ καλη ομαδα,οταν εχεις αντιπαλο καποια ομαδα,που παιζει αναρχα,δυστυχως ειναι κανονας,πως θα σε παρασυρει στον κακο ρυθμο της.Μην ξεχασω να αναφερω,πως υπαρχουν αντιστοιχες ομαδες στην κατηγορια με των Μελισσιων.Να σας θυμισω το καταπληκτικο παιχνιδι με τα κοριτσια της Κηφισιας.Δυστυχως δεν τα εχω δει ολα,για να θυμαμαι και καποια αλλα τα οποια μου ειχαν μιλησει για την ποιοτητα τους.Αλλο παραδειγμα,για την αξια και ικανοτητα της ομαδας,ειναι οταν ειχε αντιμετωπισει στο κυπελλο,την ομαδα Α.ΕΣΚΑ του Ζωγραφου.Ειπαιξε στα ισα μια παρα πολυ καλη ομαδα.Γυμνασμενη,δυνατη,εμπειρη,με καταξιωμενη προπονητρια.
Αυτα....ελπιζω να μην κουρασα κι ελπιζω καποιοι εστω,που ξερουν να κρινουν περαν του συναισθηματος και αντικειμενικα,να με καταλαβαν και να συμφωνουν μαζι μου.
Καλημερα.....