Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
soouza
QUOTE(basket007 @ Jan 3 2008, 14:14 ) *
Να το κάνω ψιλά αν και είναι κατανοητό τι λέω. Σχολίασα τη φράση "μέσα στην Πετρούπολη διπλό τα Μελίσσια?" όπου ο melrok μιλούσε σαν να μιλάει για κάποια καυτή έδρα μιας υπερομάδας. Μην τρελαινόμαστε. Τώρα κατανοητό?

Αν διαβάσεις το ποστ του melrok,ρωτάει τον soiler αν τα Μελίσσια τον έχουν πείσι και τίποτα παραπάνω.Τώρα εσύ δηλαδή έχεις license to kill?Για να σου απαντήσω στον ίδιο τόνο κι εγώ....... biggrin.gif
kobes
καλη αγωνιστικη χρονια κουκλιτσες.......
basket007
QUOTE(soouza @ Jan 3 2008, 21:04 ) *
Αν διαβάσεις το ποστ του melrok,ρωτάει τον soiler αν τα Μελίσσια τον έχουν πείσι και τίποτα παραπάνω.Τώρα εσύ δηλαδή έχεις license to kill?Για να σου απαντήσω στον ίδιο τόνο κι εγώ....... biggrin.gif

Λυπάμαι αν βρήκες "προβληματικό" τον τόνο μου. Δεν ήταν. Με αφορμή του post του melrok έκανα λίγο χιούμορ, που μάλλον δεν τόπιασες. Ενώ σε εσένα απλά απάντησα χωρίς κανένα τόνο.
soouza
QUOTE(basket007 @ Jan 4 2008, 11:45 ) *
Λυπάμαι αν βρήκες "προβληματικό" τον τόνο μου. Δεν ήταν. Με αφορμή του post του melrok έκανα λίγο χιούμορ, που μάλλον δεν τόπιασες. Ενώ σε εσένα απλά απάντησα χωρίς κανένα τόνο.

Όπως και να χει είναι σίγουρα το παιχνίδι της αγωνιστικής.Τα Μελίσσια καλούνται να υπερασπιστούν το αήττητο τους κι ο Άρης θέλει μία νίκη ψυχολογίας για να κλείσει τον πρώτο γύρο.Τονίζω,πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα σε θα αλλάξει δραστικά κάτι,τουλάχιστον προς το παρόν. bball.gif
athina
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ 1
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΤΟΥΦΑ 2 (αν και δυσκολο παιχνιδακι)
ΦΟΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ? (και αυτο πολυ δυσκολο παιχνιδι)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΜΙΛΛΑ-ΑΕΝΚ 2
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑ 1
tasos
QUOTE(athina @ Jan 5 2008, 18:09 ) *
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΟΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ? (και αυτο πολυ δυσκολο παιχνιδι)

athina ασε τα ερωτηματικα το ματσακι ειναι καρφωτο "2" !!
kobes
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ 2
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΤΟΥΦΑ 1
ΦΟΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2
ΑΜΙΛΛΑ-ΑΕΝΚ 1
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑ 1
soouza
QUOTE(kobes @ Jan 8 2008, 14:04 ) *
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ 2
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΤΟΥΦΑ 1
ΦΟΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2
ΑΜΙΛΛΑ-ΑΕΝΚ 1
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑ 1

Σεβαστά τα προγνωστικά σου kobes.Mήπως χρίζουν υπερβολής?
kobes
QUOTE(soouza @ Jan 8 2008, 16:08 ) *
Σεβαστά τα προγνωστικά σου kobes.Mήπως χρίζουν υπερβολής?

εχεις δικαιο οσο αναφορα το παοχνιδι θριαμβος-ποσειδων αλλα πιστευω οτι θα ειναι δυσκολο
soouza
QUOTE(kobes @ Jan 8 2008, 14:43 ) *
εχεις δικαιο οσο αναφορα το παοχνιδι θριαμβος-ποσειδων αλλα πιστευω οτι θα ειναι δυσκολο

Γιατί τα άλλα.Θα χάσει η ΑΕΝΚ η Τούφα.Μόνο τον Αχιλλέα και τον Άρη να κερδίσει δεν έβαλες...... smile.gif
melrok
quote name='kobes' date='Jan 8 2008, 14:43 ' post='147187']
[/quote]
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Παλι μας εκανες να γελασουμε!!!!!Φταχνε μας τη μερα!!!!
soouza
QUOTE(melrok @ Jan 8 2008, 14:50 ) *

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Παλι μας εκανες να γελασουμε!!!!!Φταχνε μας τη μερα!!!!

Να πω κι εγώ ένα αστείο......Αν φύγει ο Γιαννάκης από την εθνική να πάει στη θέση του ο Νικητόπουλος!Αντίστοιχο του Ρεχάγκελ με Αρχοντίδη-Παπαποστόλου-Γεωργιάδη
Πάμε όλοι
Α ΧΑ.....Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ icon_drunk.gif
tasos
Αυτα ειναι γουσταρωωω..!! cool.gif
kobes
QUOTE(melrok @ Jan 8 2008, 16:50 ) *

σας ευχαριστω που σας εφτιαξα την ημερα ασχετιδιοι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kobes
QUOTE(soouza @ Jan 8 2008, 17:00 ) *
Να πω κι εγώ ένα αστείο......Αν φύγει ο Γιαννάκης από την εθνική να πάει στη θέση του ο Νικητόπουλος!Αντίστοιχο του Ρεχάγκελ με Αρχοντίδη-Παπαποστόλου-Γεωργιάδη
Πάμε όλοι
Α ΧΑ.....Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ icon_drunk.gif

αστιεακια smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
athina
QUOTE(tasos @ Jan 5 2008, 21:25 ) *
athina ασε τα ερωτηματικα το ματσακι ειναι καρφωτο "2" !!

γιανα σας δουμε...ξερεις πως το ευχομαι
basket4
QUOTE(kobes @ Jan 8 2008, 19:41 ) *
σας ευχαριστω που σας εφτιαξα την ημερα ασχετιδιοι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

μιλα καλυτερα σε παρακαλω.
τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν αρμοζουν σε αυτο το φορουμ
bball.gif
soouza
QUOTE(basket4 @ Jan 8 2008, 23:47 ) *
bball.gif

Ο συγκεκριμένος χρήστης συνηθίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά.....Παρακαλώ να συνετιστεί!
speedy
QUOTE(soouza @ Jan 8 2008, 14:46 ) *
Γιατί τα άλλα.Θα χάσει η ΑΕΝΚ η Τούφα.Μόνο τον Αχιλλέα και τον Άρη να κερδίσει δεν έβαλες...... smile.gif

icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους....λίγο αργά μεν,αλλά?Κάλιο αργά παρά ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα ματσακιά στον δευτερο γύρο...είναι δύσκολα!Θα εξαρτηθεί και από το πόσο δούλεψε η κάθε ομάδα στις διακοπές.... Καλή επιτυχία πάντως σε όλους!
speedy
QUOTE(basket4 @ Jan 8 2008, 23:47 ) *
bball.gif

Και νομίζω ότι έχει και δίκιο.... Έλεος βρε παιδία! peace.gif
kobes
δε ξερω γιατι τιμωρειται εμενα συνεχεια απο την στιγμη που και οι αλλοι με βριζουν συστηματικα .Μαλλον πολυ απο τους κυριους και κυριες που γραφουνε δεν κοιτανε πρωτα την καμπουρα τους και μετα να καθονται να σχολιαζουν ασχημα παικτες -προπονητες-παραγοντες.ΚΑΙ μια ομορφη ερωτησουλα;
ΠΟΙΑομαδα στο ημιχρονο σηκωνει το υψος του στεφανιου;;;;;;;;;;;; smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kobes
QUOTE(soouza @ Jan 9 2008, 17:43 ) *
Ο συγκεκριμένος χρήστης συνηθίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά.....Παρακαλώ να συνετιστεί!

να εισαι καλα κουκλιτσα μου
kobes
QUOTE(basket4 @ Jan 9 2008, 01:47 ) *
bball.gif

εσυ το λες αυτο;;; smiley.gif evilmonkey.gif smiley.gif smiley.gif evilmonkey.gif
Live strong
QUOTE(kobes @ Jan 10 2008, 17:40 ) *
εσυ το λες αυτο;;; smiley.gif evilmonkey.gif smiley.gif smiley.gif evilmonkey.gif

νομίζω ότι έτσι όπως πας θα φας και το τελυταιο φαουλ και πας για μπαν δε ξερω αν το καταλαβες...οποτε μη σου φανει περιεργο αν δε μπορείς να ποσταρεις! bball.gif
speedy
QUOTE(kobes @ Jan 10 2008, 15:37 ) *
δε ξερω γιατι τιμωρειται εμενα συνεχεια απο την στιγμη που και οι αλλοι με βριζουν συστηματικα .Μαλλον πολυ απο τους κυριους και κυριες που γραφουνε δεν κοιτανε πρωτα την καμπουρα τους και μετα να καθονται να σχολιαζουν ασχημα παικτες -προπονητες-παραγοντες.ΚΑΙ μια ομορφη ερωτησουλα;
ΠΟΙΑομαδα στο ημιχρονο σηκωνει το υψος του στεφανιου;;;;;;;;;;;; smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Παιδιά....συγκεντρωθείτε! Οσοι τα κάνουν αυτά...μεγαλώνει πιο πολύ η καμπούρα τους.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif ....αλλά να σε ρωτήσω κάτι ρε σύ? Τι ακριβώς εννοείς? Γιατί είναι καθαρά σπόντα αυτό... blink.gif blink.gif
kobes
QUOTE(speedy @ Jan 10 2008, 18:07 ) *
Παιδιά....συγκεντρωθείτε! Οσοι τα κάνουν αυτά...μεγαλώνει πιο πολύ η καμπούρα τους.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif ....αλλά να σε ρωτήσω κάτι ρε σύ? Τι ακριβώς εννοείς? Γιατί είναι καθαρά σπόντα αυτό... blink.gif blink.gif

για ποιο εννοεις;
melrok
QUOTE(kobes @ Jan 10 2008, 19:02 ) *
για ποιο εννοεις;

Ακομα συνεχιζει και γραφει ο κυριος kobes????Δεν τον εχετε πεταξει εξω ακομα??? shot.gif shot.gif shot.gif
kobes
QUOTE(melrok @ Jan 10 2008, 21:54 ) *
Ακομα συνεχιζει και γραφει ο κυριος kobes????Δεν τον εχετε πεταξει εξω ακομα??? shot.gif shot.gif shot.gif

σιγα ρε μεγαλε αφεντικουλη μου 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
tsops
QUOTE(kobes @ Jan 10 2008, 15:37 ) *

Εάν έχεις κάτι να πεις ή να σημειώσεις κάποιο εκτός κανονισμού παράπτωμα, στείλε μήνυμα στους μοντς. Δυστυχώς σε προειδοποιήσαμε και προσωπικά με πμ και στο τόπικ. Λυπάμαι, αλλά παίρνεις και το τελευταίο. Δεν έχω δει ούτε ένα ουσιαστικό ποστ σου που να δικαιολογεί τη παρουσία σου εδώ 68.gif
tsops
Σε συνέχεια του παραπάνω, ο χρήστης kobes δεν θα είναι πια στη παρέα μας. Παρακαλώ όμως και τα υπόλοιπα μέλη του τόπικ να τηρούν το κανονισμό του φόρουμ. Ευχαριστώ bball.gif
soouza
QUOTE(kobes @ Jan 10 2008, 15:39 ) *
να εισαι καλα κουκλιτσα μου

Λυπούμεθα που θα χάνονται μέλη από την παρέα μας,αλλά όπως είπε κι ο tsops,δεν έχουμε δει ένα post που να δικαιολογεί την παρουσία του σε μπασκετικό forum.Κοbes να σου θυμίσω ότι είμαι κούκλος!Και μάλιστα τριχωτός!Καλή ανάγνωση! icon_wave.gif
appolonara
pame re appolonara....simera diplaki smiley.gif
nikefalin
ΑΜΙΛΛΆ - ΑΕΝΚ 42 -69

Άνετη νίκη της ΑΕΝΚ που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και έβγαλε εκτός ρυθμού το ατού της 'Άμιλλας (το Νο 6)
amyntaki
Άνετη νίκη για τον Αμύντα με τον Αχιλλέα...... smiley.gif
Συνχαρητήρια στις κοπέλες της ομάδας μου.....!!!!!
tasos
Μεγαλη νικη για τον Απολλωνα 60-45 .Μπραβο στα κοριτσια μας.Δεν μπορεσα να παω στο Ζωγραφου.
amyntaki
κανένα άλλο αποτέλεσμα ξέρουμε?
bball#4
QUOTE(amyntaki @ Jan 13 2008, 23:11 ) *

IΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ 45-50
ανατροπή του παιχνιδιού τα 3 τελευταία λεπτά και ενώ το σκορ του ημιχρόνου ήταν στο +10 για την ΙΩΝΙΑ.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 41.gif
melrok
QUOTE(amyntaki @ Jan 13 2008, 23:11 ) *

Αρης Πετρουπολης-Μελισσια 43-51!
basket007
QUOTE(melrok @ Jan 14 2008, 02:09 ) *
Αρης Πετρουπολης-Μελισσια 43-51!

Ναι. Ήταν θαύμα πώς βγήκαν οι παίκτριες των Μελισσίων όρθιες και περπατώντας από αυτό τον αγώνα κατς. Οι διαιτητές έδειξαν απίστευτη ανοχή σε ένα ξυλοκοπικό μπάσκετ που έπαιξαν οι παίκτριες του Άρη. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα του Άρη να παίζει - για να ξέρω αν συστηματικά παίζει αυτό το αντιμπάσκετ, δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο - αλλά χτες έκαναν πραγματικά αντιαθλητική εμφάνιση. Ζώνη-καραμπίνα στην άμυνα, κλωτσοπατινάδα, γκρίνια και άγιος ο θεός. Νομίζω θλιβερά πράγματα αυτά...
basket4
13η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
13/01/2008 17:00:00 ΜΕΤΣ Β ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 55-47
13/01/2008 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 46-51
13/01/2008 19:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 53-58
13/01/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 35-60
13/01/2008 21:00:00 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 43-51 (ο αγωνας θα ανεβει στο womba 41.gif )
13/01/2008 16:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 42-69
13/01/2008 19:15:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 78-44
athina
συνχαρητηρια στον αμυντα γιατην νικη τους απεναντι στην ομαδα μου...εκαναν δυνατο παιχνιδι..αλλα πιστευω πως και εμεις ευχαριστηθηκαμε μπασκετ μετα απο πολλες αγωνιστικες..μακαρι να το ευχαριστιομαστε οπως χθες και σιγα σιγα ειτε σαυτη ειτε σε αλλη κατηγορια θα ερθουν και τα καλα αποτελεσματα..
soouza
Άρης-Μελ'εσσια 43-51.Κακό και πολύ σκληρό το παιχνίδι χτες στην Πετρούπολη.Τα Μελίσσια μπήκαν πιο δυνατά στην πρώτη περίοδο,προηγήθηκαν 4-14 και 10-16.Σαφώς καλύτερος ο Άρης στη δεύτερη περίοδο πέρασε 28-27 στο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 37 όπου ο Άρης πέρναγε 38-37.Τέσσερα χαμένα lay yp για Άρη και τέσσερα έυστοχα των Μελισσίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. bball.gif
Θα ήθελα να πω στον στον/στην basket007 πως έχει μια εντύπωση λίγο επιθετίκη.Ξυλοκοπική και λοιπά και στέκονται στα πόδια τους......3 βασικές του Άρη αποχώρησαν με πάγο υποβασταζόμενες από τους ιατρούς του αγώνα και μου κάνει εντύπωση που δε το ανέφερες!
Τα Μελίσσια δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ποτέ και μάλιστα για σαράντα λεπτά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες του Άρη.
Τέλος δεν έπαιζε ζωνάρα καραμπινάτη αλλά μία άμυνα προσαρμογής που οι μπασκετικές σου γνώσεις δε σου επέτρεψαν να διακρίνεις!Με καθαρή διάθεση να τρέξει,δυστυχώς άστοχος στις τελικές,περιόρισε την Σκαρογιάννη τα low,middle και high post τα τριποντα,τους διαδρόμους και προδώθηκε από λάθος πάσες και τέσσερα χαμένα lay up στα τρία τελευταία λεπτά.Από την άλλη δε διέκρινα κάποια λογική στο παιχνίδι των πρωτοπώρων ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά ούτε σε set ούτε σε δευτερεύοντες όυτε πουθενά.Η ποιότητα των παικτριών οδήγησε στη 13 νίκη.Συγχαρητήρια στα Μελίσσια για τη νίκη τους και καλή συνέχεια. smile.gif
melrok
QUOTE(basket007 @ Jan 14 2008, 11:37 ) *
Ναι. Ήταν θαύμα πώς βγήκαν οι παίκτριες των Μελισσίων όρθιες και περπατώντας από αυτό τον αγώνα κατς. Οι διαιτητές έδειξαν απίστευτη ανοχή σε ένα ξυλοκοπικό μπάσκετ που έπαιξαν οι παίκτριες του Άρη. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα του Άρη να παίζει - για να ξέρω αν συστηματικά παίζει αυτό το αντιμπάσκετ, δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο - αλλά χτες έκαναν πραγματικά αντιαθλητική εμφάνιση. Ζώνη-καραμπίνα στην άμυνα, κλωτσοπατινάδα, γκρίνια και άγιος ο θεός. Νομίζω θλιβερά πράγματα αυτά...

Εχεις δικιο αλλα το θαυμα σε αυτη τη περιπτωση βρισκεται στο οτι τα Μελισσια ανεβαινουν κατηγορια παιζοντας πολυ κακο μπασκετ!!!!Ισως ειναι η χειροτερη ομαδα που εχει περασει απο την Πετρουπολη φετος μετα τον Αχιλλεα!!!Φυσικα θα σε πειραξει η ζωνη αν δεν εχεις πλανο απο τον παγκο για να τη διασπασεις ενω αντιθετως ο παγκος του Αρη ειχε διαβασει τελεια το παιχνιδι σας!!!!Με την ανοχη των διαιτητων καταφερατε και κλεψατε το ροζ φυλλο!!!!Συγχαρητηρια στα κοριτσια του Αρη για το πολυ καλο τους παιχνιδι απεναντι σε 7 παιχτριες των Μελισσιων! shot.gif shot.gif shot.gif
tsops
QUOTE(melrok @ Jan 14 2008, 13:59 ) *
Εχεις δικιο αλλα το θαυμα σε αυτη τη περιπτωση βρισκεται στο οτι τα Μελισσια ανεβαινουν κατηγορια παιζοντας πολυ κακο μπασκετ!!!!Ισως ειναι η χειροτερη ομαδα που εχει περασει απο την Πετρουπολη φετος μετα τον Αχιλλεα!!!Φυσικα θα σε πειραξει η ζωνη αν δεν εχεις πλανο απο τον παγκο για να τη διασπασεις ενω αντιθετως ο παγκος του Αρη ειχε διαβασει τελεια το παιχνιδι σας!!!!Με την ανοχη των διαιτητων καταφερατε και κλεψατε το ροζ φυλλο!!!!Συγχαρητηρια στα κοριτσια του Αρη για το πολυ καλο τους παιχνιδι απεναντι σε 7 παιχτριες των Μελισσιων! shot.gif shot.gif shot.gif

Melrok, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο. Ο καθένας έχει την άποψή του, τα έχουμε πει αυτά. Χαλαρώστε παιδιά wink.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Jan 14 2008, 14:06 ) *
Melrok, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο. Ο καθένας έχει την άποψή του, τα έχουμε πει αυτά. Χαλαρώστε παιδιά wink.gif

Μάλλον όμως άλλος το ξεκίνησε και με χαρακτηρισμούς, ε tsops?
tsops
QUOTE(soouza @ Jan 14 2008, 14:12 ) *
Μάλλον όμως άλλος το ξεκίνησε και με χαρακτηρισμούς, ε tsops?

Έχει ήδη ενημερωθεί. Βλέποντάς το αντικειμενικά απέκω αυτό που λέω στο melrok είναι ότι κάθε φορά που αναφέρεται η λέξη "Άρης Πετρούπολης" τινάζεται σαν να τον χτύπησε ρεύμα. Έχουμε πει, ο γραπτός λόγος είναι καθαρός, στεγνός και διαβάζεται όπως γράφεται. Πρέπει λοιπόν όλοι να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που απαντούμε.

Παράδειγμα: πριν από 2 χρόνια και μετά από έναν αγώνα, κάποιος γραπτώς είπε ότι η ομάδα που προπονούσα έκανε πολύ σκληρά φάουλ και ο διαιτητής είχε βαρεθεί να σφυρίζει ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, αναφέροντας επίσης ότι οι κοπέλες καλό θα ήταν να δουλεύουν σε σφαγείο παρά να παίζουν μπάσκετ.

Θα μπορούσα να εκραγώ σαν ηφαίστειο (ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα), παρά ταύτα απλώς αναφέρθηκα στο φύλλο αγώνος: 1 φάουλ στο 4ο δεκάλεπτο, 12 σε όλο τον αγώνα. Απλά και όμορφα. Τα νούμερα κύριοι είναι η αλήθεια και όχι οι απόψεις wink.gif Μην ασχολείστε με ΚΑΘΕ γραφόμενο, αντικειμενικό ή υποκειμενικό, αληθές ή μη. Πολλές φορές η σιωπή είναι αξιότερη της ομιλούσας wink.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Jan 14 2008, 15:49 ) *
Έχει ήδη ενημερωθεί. Βλέποντάς το αντικειμενικά απέκω αυτό που λέω στο melrok είναι ότι κάθε φορά που αναφέρεται η λέξη "Άρης Πετρούπολης" τινάζεται σαν να τον χτύπησε ρεύμα. Έχουμε πει, ο γραπτός λόγος είναι καθαρός, στεγνός και διαβάζεται όπως γράφεται. Πρέπει λοιπόν όλοι να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που απαντούμε.

Παράδειγμα: πριν από 2 χρόνια και μετά από έναν αγώνα, κάποιος γραπτώς είπε ότι η ομάδα που προπονούσα έκανε πολύ σκληρά φάουλ και ο διαιτητής είχε βαρεθεί να σφυρίζει ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, αναφέροντας επίσης ότι οι κοπέλες καλό θα ήταν να δουλεύουν σε σφαγείο παρά να παίζουν μπάσκετ.

Θα μπορούσα να εκραγώ σαν ηφαίστειο (ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα), παρά ταύτα απλώς αναφέρθηκα στο φύλλο αγώνος: 1 φάουλ στο 4ο δεκάλεπτο, 12 σε όλο τον αγώνα. Απλά και όμορφα. Τα νούμερα κύριοι είναι η αλήθεια και όχι οι απόψεις wink.gif Μην ασχολείστε με ΚΑΘΕ γραφόμενο, αντικειμενικό ή υποκειμενικό, αληθές ή μη. Πολλές φορές η σιωπή είναι αξιότερη της ομιλούσας wink.gif

Συμφωνώ,όπως πάντα,μαζί σου.Σε προηγούμενο post παρέθεσα,αν κι έπρεπε να γίνει εκροή λάβας εκ νεόυ,ένα σημαντικό στοιχείο απαντώντας σε προσωπική γνώμη του-της basket007 περί αντιμπάσκετ και κατς.Αφού η ομάδα της Πετρούπολης έπαιζε τόσο σκληρά,τότε πως τρεις παίκτριες του Άρη έφυγαν τραυματίες?Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν παραπονεθήκαμε για τίποτα ούτε σχολιάσαμε.....Αλλοι το ξεκίνησαν.Προσωπικά μιλώντας το πρωί με την Ολγα,δέχτηκα φιλικά παράπονα για ξύλο και δυνατό παιχνίδι αλλά σε επίπεδα παραπόνων συζήτησης!Κι εμείς δεχτήκαμε χτυπήματα αλλά δε σχολιάσαμε....Το θέμα κλείνει εδώ κι επαυξάνω με tsops....O γραπτός λόγος θέλει προσοχή. bball.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(melrok @ Jan 14 2008, 07:59 ) *

Πολυ κακο παιχνιδι,θα συμφωνησω.Γνωμη μου επισης,πως αυτο συνεβη γιατι ο Αρης Π. δεν επαιζε μπασκετ αλλα ουτε πολυ δυνατα,κατι το οποιο θα ηταν κατανοητο..Επαιζε-συγνωμη για την εκφραση-κατς!Χωρις να θελω να θιξω τις παιχτριες του Αρη,γιατι απ΄ οσο ειδα,ξερουν μπασκετ.Ισως να ειχαν τετοιες εντολες απο τον προπονητη τους.Γιατι πολλες φορες οταν μια ομαδα υστερει ποιοτικα απο την αντιπαλο,προσπαθει με καθε αλλο πιθανο τροπο να φτασει στη νικη.
Στο συγκεκριμενο παιχνιδι λοιπον τα Μελισσια χωρις να το καταλαβουν,παρασυρθηκαν,επηρεαστηκαν σ αυτο τον ρυθμο παιχνιδιου και γι αυτο εφτασαν να χανουν καποια στιγμη και με 1 ποντο.Το λυπηρο επισης ειναι πως αυτος ο επικινδυνος τροπος παιχνιδιου,εγινε με την ανοχη των διαιτητων.Οι οποιοι αυτοι ειναι για να προστατευουν τις αθλητριες αλλα και τα δικα μας ματια απο το να βλεπουμε τοσο κακο ποιοτικα μπασκετ.
Σχετικα με τα σχολια για το οτι τα Μελισσια,ειναι η χειροτερη ομαδα που εχει περασει απο την Πετρουπολη φετος,πως παιζει πολυ κακο μπασκετ και παρ΄ολα αυτα θα ειναι η ομαδα που θα ανεβει,εχω να σχολιασω τα εξης.
Η ομαδα των Μελισσιων αποτελειται απο ποιοτικες,εμπειρες,ταλαντουχες παιχτριες,μια ικανοτατη προπονητρια και μια διοιηκηση,που δειχνει το ενδιαφερον της.Οταν λοιπον οι αντιπαλοι της δεν ειναι ικανοι,παιζοντας μπασκετ να την κερδισουν,το βρισκω λογικο,να μην μπορουν να παιξουν το μπασκετ που ξερουν.Γιατι οταν εισαι πολυ καλη ομαδα,οταν εχεις αντιπαλο καποια ομαδα,που παιζει αναρχα,δυστυχως ειναι κανονας,πως θα σε παρασυρει στον κακο ρυθμο της.Μην ξεχασω να αναφερω,πως υπαρχουν αντιστοιχες ομαδες στην κατηγορια με των Μελισσιων.Να σας θυμισω το καταπληκτικο παιχνιδι με τα κοριτσια της Κηφισιας.Δυστυχως δεν τα εχω δει ολα,για να θυμαμαι και καποια αλλα τα οποια μου ειχαν μιλησει για την ποιοτητα τους.Αλλο παραδειγμα,για την αξια και ικανοτητα της ομαδας,ειναι οταν ειχε αντιμετωπισει στο κυπελλο,την ομαδα Α.ΕΣΚΑ του Ζωγραφου.Ειπαιξε στα ισα μια παρα πολυ καλη ομαδα.Γυμνασμενη,δυνατη,εμπειρη,με καταξιωμενη προπονητρια.
Αυτα....ελπιζω να μην κουρασα κι ελπιζω καποιοι εστω,που ξερουν να κρινουν περαν του συναισθηματος και αντικειμενικα,να με καταλαβαν και να συμφωνουν μαζι μου.
Καλημερα.....
basket007
QUOTE(soouza @ Jan 14 2008, 13:58 ) *
Άρης-Μελ'εσσια 43-51.Κακό και πολύ σκληρό το παιχνίδι χτες στην Πετρούπολη.Τα Μελίσσια μπήκαν πιο δυνατά στην πρώτη περίοδο,προηγήθηκαν 4-14 και 10-16.Σαφώς καλύτερος ο Άρης στη δεύτερη περίοδο πέρασε 28-27 στο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 37 όπου ο Άρης πέρναγε 38-37.Τέσσερα χαμένα lay yp για Άρη και τέσσερα έυστοχα των Μελισσίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. bball.gif
Θα ήθελα να πω στον στον/στην basket007 πως έχει μια εντύπωση λίγο επιθετίκη.Ξυλοκοπική και λοιπά και στέκονται στα πόδια τους......3 βασικές του Άρη αποχώρησαν με πάγο υποβασταζόμενες από τους ιατρούς του αγώνα και μου κάνει εντύπωση που δε το ανέφερες!
Τα Μελίσσια δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ποτέ και μάλιστα για σαράντα λεπτά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες του Άρη.
Τέλος δεν έπαιζε ζωνάρα καραμπινάτη αλλά μία άμυνα προσαρμογής που οι μπασκετικές σου γνώσεις δε σου επέτρεψαν να διακρίνεις!Με καθαρή διάθεση να τρέξει,δυστυχώς άστοχος στις τελικές,περιόρισε την Σκαρογιάννη τα low,middle και high post τα τριποντα,τους διαδρόμους και προδώθηκε από λάθος πάσες και τέσσερα χαμένα lay up στα τρία τελευταία λεπτά.Από την άλλη δε διέκρινα κάποια λογική στο παιχνίδι των πρωτοπώρων ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά ούτε σε set ούτε σε δευτερεύοντες όυτε πουθενά.Η ποιότητα των παικτριών οδήγησε στη 13 νίκη.Συγχαρητήρια στα Μελίσσια για τη νίκη τους και καλή συνέχεια. smile.gif

Soouza μας μεταφέρεις την ανάγνωση του παιχνιδιού από τη μεριά σου και αυτή η γνώμη σου είναι φυσικά σεβαστή όπως και κάθε άλλη γνώμη που γράφεται εδώ μέσα, αρκεί να εκφέρεται με σεβασμό προς πρόσωπα. Κριτική μπορούμε να κάνουμε και μάλιστα σκληρή. Αρκεί να είναι ευπρεπής. Θα σου απαντήσω λοιπόν με αυτόν τον τρόπο σε όσα γράφεις:
Γράφεις για το παιχνίδι με τον τρόπο που θα έγραφε ο κόουτς του Άρη. Ούτε αυτό είναι μεμπτό φυσικά. Από την άλλη εγώ δεν έγραψα τίποτα επιθετικό, όπως λες. Απλά έγραψα κι εγώ την εικόνα που σχημάτισα από τη μεριά μου για τον αγώνα που είδα. Νομίζω έχω και εγώ τα ίδια δικαιώματα σε αυτό το forum όπως και ο καθένας μας. Νομίζω συμφωνούμε σε αυτά.

Δεν ανέφερα για 3 απόχωρήσεις παικτριών του Άρη γιατί δεν τις είδα πολύ απλά. Ο Άρης κατέβηκε με 8 παίκτριες. Δεν είδα να ξεμένει με 5. Τι εννοείς αποχώρησαν? Και κάτι ακόμα. Όταν κάποια ομάδα παίζει σκληρά ή αντιαθλητικά δεν σημαίνει ότι τραυματίζει μόνο τις αντίπαλες. Τραυματίζεται και η ίδια ενίοτε.
Δες το βίντεο και κύττα το 12 του Άρη πώς παίζει.

Θα με συγχωρέσεις φαντάζομαι αν δεν διαθέτω τις μπασκετικές σου γνώσεις. Μπορεί αυτό που είδαμε να το λέω εγώ (και όχι μόνο εγώ) ζώνη - καραμπίνα και εσύ άμυνα προσαρμογής. Νομίζω μία άμυνα προσαρμογής δεν θα άφηνε τόσες πολλές φορές ελεύθερες τις περιφερειακές των Μελισσίων να σουτάρουν τρίποντα (άσχετα αν δεν τα επιχείρησαν τόσες φορές για λόγους που αφορούν τις ίδιες). Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας που θα δει το βίντεο στο womba.

Έχοντας δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια των Μελισσίων σου λέω ότι προφανώς και δεν ήταν αυτό το πιο δύσκολο. Ήταν όμως με βεβαιότητα το πιο σκληρό και αντιαθλητικό.
basket007
QUOTE(melrok @ Jan 14 2008, 13:59 ) *

Νομίζω φίλε μου ότι υπερβάλεις. Είναι καθαρά η χειρότερη ομάδα της Κατηγορίας. Μην επηρεάζεσαι από την α θέση στη βαθμολογία και τις βάζεις πάνω από τον Αχιλλέα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.