Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι θα ψηφίσετε σε περίπτωση νέων εκλογών;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
HLR CENATION
QUOTE(kolokotronis @ Jun 21 2012, 00:20 ) *
Τα κόκκαλα του earthquake τρίζουν με αυτά που λες... laugh.gif

Χαχα smiley.gif Πεσαμε σε αντι Cena μου φαινεται. wink.gif Να σου πω την αληθεια απο τον TWISM περιμενα οτι θα μου την πει. smile.gif

QUOTE(Nuntius @ Jun 21 2012, 00:22 ) *
Όταν τους λέγανε ακροδεξιούς ήμουν από τους πρώτους που είπα πως αυτό δεν είναι άκρα δεξιά αλλά εθνικοσοσιαλισμός smiley.gif

Δεν ειμαι Χρυση Αυγη ρε συ ουτε ακοροδεξιος.Εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα οτι σιχαινομαι τα ακρα.Αρα σιχαινομαι και την ακροδεξια. smiley.gif
Nuntius
QUOTE (HLR CENATION @ Jun 21 2012, 00:26 ) *
Δεν ειμαι Χρυση Αυγη ρε συ ουτε ακοροδεξιος.Εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα οτι σιχαινομαι τα ακρα.Αρα σιχαινομαι και την ακροδεξια. smiley.gif

Το ξέρω ρε συ. Δεν πήγαινε προς εσένα smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ Jun 21 2012, 00:34 ) *
Το ξέρω ρε συ. Δεν πήγαινε προς εσένα smiley.gif

Παντως δεν μ αρεσει να σας βλεπω να τρωγεσται με τον μαικ γιατι σας παω και τους δυο. wink.gif
GK_23
QUOTE(jasonick @ Jun 20 2012, 12:46 ) *
Μίλησε ο "αγανακτισμένος" λαός και από συγκυβέρνηση πασοκ-νδ-λαος πήγαμε σε ..συγκυβέρνηση πασοκ-νδ-δημαρ. Απαράδεκτη η αποχή που φτάνει τα επίπεδα του 40 %. Μάλλον αυτοί καλοπερνάνε και αδιαφορούν ποιο κόμμα θα είναι στην εξουσία την άλλη μέρα.
Προβλέπω στους επόμενους μήνες ραγδιαία αύξηση του ποσοστού των Σύριζα και περισσότερο των Αν.Ελ, αν και με τον ελληνικό λαό και κυρίως με τους 55+ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ektos apo aganaktismenos, o laos einai kai fovismenos. Kai o fovos metraei arketa, eidika stis +55 ilikies...

Oi pappoudes kai oi giagiades sta xoria, afenos askontas ergatikes drastirotiotes oikogeneiakou typou den niothoun toso poly tin krisi, afeterou diakatexontai akoma apo emfyliopolemikes prokatalipseis. Den mporon loipon na kanoun ena vima parapera kai na dosoun esto mia psifo timorias...

Se autes tis prokatalipseis pleon tha pontarei kai i nea kyvernisi tis xoras gia na mporesei na kratithei stin eksousia. Eukola kaneis mporei na diakrinei tin emgyliopolemiki ritoriki pou xrisimopoiei o Papaxelas sto arthro pou postare o petrovic alla kai tin strofi tis N.D. kai tou arxigou tis se antistoixi epixeirimatologia. To epixeirima "min erthoun oi anthellines mpolsevikoi stin eksousia kai mas paroun ta spitia", tha akoustei olo kai pio poly to epomeno diastima. Hdh paratireitai apo pollous mia prospatheia na tautisoun ton nazismo kai tin X.A. me tis diafores aristeres dynameis tou topou.

Osoi pistepsoun auta ta epixeirimata, as exoun ypopsi tous pos ta spitia tous tha ta xasoun apo tn eforia tou Samara kai apo tis trapezes tou Provopoulou kai oxi apo tous mpolsevikous...

Gia to 40% tis apoxis, enas akoma paragontas pou prepei na ektimithei, einai to gegonos pos oi ekloges pragmatopoiithikan me katalogous tis apografis tou 2001 kai oxi tis prosfatis tou 2011.
GK_23
Kai kati pou ksexasa sto proigoumeno post...

Etsi gia na euthymisoume kai ligo rolleyes.gif

Elpizo mono na min to katevasoun to video ta ksefteria tis DIM.AR...
Nuntius
QUOTE (sixama23 @ Jun 21 2012, 04:12 ) *
Gia to 40% tis apoxis, enas akoma paragontas pou prepei na ektimithei, einai to gegonos pos oi ekloges pragmatopoiithikan me katalogous tis apografis tou 2001 kai oxi tis prosfatis tou 2011.

Looool. Άρα σίγουρα είχαμε μια μεγάλη αποχή από συνταξιούχους tongue.gif
jasonick
QUOTE(sixama23 @ Jun 21 2012, 04:12 ) *
Ektos apo aganaktismenos, o laos einai kai fovismenos. Kai o fovos metraei arketa, eidika stis +55 ilikies...

Oi pappoudes kai oi giagiades sta xoria, afenos askontas ergatikes drastirotiotes oikogeneiakou typou den niothoun toso poly tin krisi, afeterou diakatexontai akoma apo emfyliopolemikes prokatalipseis. Den mporon loipon na kanoun ena vima parapera kai na dosoun esto mia psifo timorias...

Δεν είναι μόνο τέτοιοι, δυστυχώς. Υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν την πολιτική παράταξη σαν ομάδα και δεν θα την αλλάξουν ποτέ. Τις προάλλες μου έλεγε ένας από αυτούς τους 55+
"Μπορεί να κλέψανε, μπορεί να φάγανε, μπορεί να μας κόψανε τα πάντα αλλά εγώ το πασόκ δεν το αλλάζω. Δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω άλλο κόμμα."

Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα.

QUOTE(sixama23 @ Jun 21 2012, 06:02 ) *
Kai kati pou ksexasa sto proigoumeno post...

Etsi gia na euthymisoume kai ligo

Elpizo mono na min to katevasoun to video ta ksefteria tis DIM.AR...

Με τις κωλοτούμπες καλά τα πάει, οπότε μια χαρά θα τα βρει με Σαμαρά.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 20 2012, 21:32 ) *
Φιλε maik το Cenation βγαινει απο το μεγαλυτερο παλαιστη ολων των εποχων John Cena...

smiley.gif offtopic.gif

QUOTE(kolokotronis @ Jun 21 2012, 00:20 ) *
Τα κόκκαλα του earthquake τρίζουν με αυτά που λες... laugh.gif

QUOTE(HLR CENATION @ Jun 21 2012, 00:26 ) *
Χαχα smiley.gif Πεσαμε σε αντι Cena μου φαινεται. wink.gif Να σου πω την αληθεια απο τον TWISM περιμενα οτι θα μου την πει. smile.gif

Αφου το περιμενες οτι θα σου την πω, τι το λες?
Δε θα τριζουν τα κοκαλα του Earthquake(που με την ευκαιρια πεθανε τετοια εποχη πριν 6 χρονια-7/6/2006), αλλα του Deadman, που μπορει να μην ειναι κυριολεκτικα νεκρος, αλλα αντιμετωπιζεται και ως τετοιος! smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 21 2012, 21:52 ) *
Αφου το περιμενες οτι θα σου την πω, τι το λες?
Δε θα τριζουν τα κοκαλα του Earthquake(που με την ευκαιρια πεθανε τετοια εποχη πριν 6 χρονια-7/6/2006), αλλα του Deadman, που μπορει να μην ειναι κυριολεκτικα νεκρος, αλλα αντιμετωπιζεται και ως τετοιος! smiley.gif

Την ωρα που το γραφα σκεφτομουν οτι μπορει να προδιδα το Χογκαν αλλα απο την αλλη λεω...<<Ποιος ειναι ο Χογκαν μπροστα στο Τζον>>. smiley.gif

Ενταξει και τον deadman τον περναει...Ενα σερι εχει για να στηριξει τον μυθο του.Θα του το παρει και αυτο ο Σινα και μετα θα θυμουνται ολοι τις 3 σερι ηττες απο τον Κειν. peace.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 21 2012, 22:16 ) *
Την ωρα που το γραφα σκεφτομουν οτι μπορει να προδιδα το Χογκαν αλλα απο την αλλη λεω...<<Ποιος ειναι ο Χογκαν μπροστα στο Τζον>>. smiley.gif

Ενταξει και τον deadman τον περναει...Ενα σερι εχει για να στηριξει τον μυθο του.Θα του το παρει και αυτο ο Σινα και μετα θα θυμουνται ολοι τις 3 σερι ηττες απο τον Κειν. peace.gif smiley.gif

1)Eισαι off topic.
2)Εγω ειμαι ακομα πιο off topic που σου απανταω!
3)Ισως να μην ειμαστε τοσο off topic γιατι ο Cena και ο Undertaker θα ηταν πιο ικανοι στην πολιτικη απο καποιους που ψηφιζουμε εμεις οι Ελληνες.
4)Ενα tombstone piledriver θα σε επαναφερει σε ταξη νομιζω! smiley.gif
5)Το σερι δε θα σπασει ποτε...
str
αν θελουν να πεσει το ποσοστο αποχης..ας ορισουν δωρεαν τις μεταφορες με λεωφορεια και τρενα για να πας και να ερθεις...
εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος....(φοβαμαι οτι πασοκ και νδ δεν την συμφερει αυτο..)

πραγματι τα εξοδα ειναι υπερογκα και εγω προσωπικα θελω να ψηφιζω στο χωριο μου....(δεν θελω να γραφτω ετεροδημοτης..)
rchos
QUOTE(str @ Jun 22 2012, 11:15 ) *
αν θελουν να πεσει το ποσοστο αποχης..ας ορισουν δωρεαν τις μεταφορες με λεωφορεια και τρενα για να πας και να ερθεις...
εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος....(φοβαμαι οτι πασοκ και νδ δεν την συμφερει αυτο..)

πραγματι τα εξοδα ειναι υπερογκα και εγω προσωπικα θελω να ψηφιζω στο χωριο μου....(δεν θελω να γραφτω ετεροδημοτης..)

γιατι δεν θες να γινεις ετεροδημοτης?
bballbill
Τόσα πράγματα έχεις δωρεάν: υγεία, παιδεία και ζητάς κι άλλα? Εντάξει, από ένα σημείο και μετά λέγεται πλεονεξία. Αχάριστοι.
petrovic
24 ωρες το 24 ωρο, ακαταπαυστα δουλευουν τα σκυλια των αφεντικών , οι συστημικοι δημοσιογραφοι. απο πολλούς πόρους της συστημικής δημοσιογραφίας μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες το μηνυμα ότι η ΔΗΜΑΡ του Κουβελη δε συμμετεχει με πολιτικα πρόσωπα στη νεα κυβερνηση , άρα δε θα φθαρεί και κατι τετοια βλακώδη.

η ΔΗΜΑΡ ήταν πάντα συνιστώσα του Μαυρου Μετώπου. η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καμία σχεση με τη δημοκρατία, δεν εχει καμία σχεση με την αριστερά. είναι στημενο δεκανίκι των αφεντικών. ο νεος γυρος της κανιβαλικής επίθεσης στον εργαζόμενο λαό θα γίνει από κυβερνηση που θα έχει λαβει ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ από τη ΔΗΜΑΡ.Η ΔΗΜΑΡ είναι συναυτουργός στο έγκλημα και ως τετοια θα αντιμετωπιστεί από τον αγωνιζόμενο λαό.
επαθα λαστιχο
QUOTE(petrovic @ Jun 23 2012, 01:43 ) *
και ως τετοια θα αντιμετωπιστεί από τον αγωνιζόμενο λαό.

για ποιον λαο μιλας?αφου μεχρι και το 2009 το 80-85% αυτου στηριζε πασοκ-νδ.
bballbill
Γιατί δεν έχει το δικαίωμα ο λαός ν' αλλάξει αυτό που ψηφίζει?
petrovic
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Jun 23 2012, 01:33 ) *
για ποιον λαο μιλας?αφου μεχρι και το 2009 το 80-85% αυτου στηριζε πασοκ-νδ.

ναι για αυτο το λαό μιλαω . είναι ο ίδιος λαός που στις 15 και 29 Ιουνιου του 2011 δεχτηκε τονους χημικών και γκλομπς στο κεφάλι και πήγε κατά δεκαδες στα νοσοκομεια , όταν τα κτηνη του Παπουτσή έλαβαν την εντολή να χτυπούν τον κόσμο μεχρι και το μετρό στο ...Μοναστηράκι.

είναι ο ίδιος λαός που τραβηξε πανω στο κορμί και την ψυχή του αυτη την κτηνωδη αντιπαραθεση του Ιουνίου 2011 , μολονότι ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ από τις 6 Μαίου 2010 και την αποτροπαια προβοκατσια στη Μαρφίν ότι το Μαύρο Μετωπο αντιμετωπιζει τον καθε διαδηλωτη ως εχθρικό στρατιωτη.

είναι ο ίδιος λαός που αναγκασε με τον τρόπο του στο πιο τελειο στριπτιζ το Μαύρο Μετωπο στις 25 Μαρτιου 2012, όταν , η κυβερνηση του Μαυρου Μετώπου μπόρεσε να δώσει το παρών στην παρέλαση μόνο αφού, για να μην κρυβόμαστε, πρώτα κηρυχθηκε de facto σε κατάσταση πολιορκίας το κεντρο της Αθηνας και οι πολίτες της σαν εχθρικός κατακτημενος πληθυσμός. (ποιος δε θυμαται τις "διαρροές" για ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ακροβολισμενους στη Βουλήwink.gif

είναι βεβαια και ο ίδιος λαός που έδωσε 7% στους ανοιχτους νεοναζί της ΧΑ και 60% στους ντροπαλούς νεοναζί του Μαύρου Μετώπου.

τα πράγματα θα είναι ρευστά, πολύπλοκα, ακρως απαιτητικα και επίπονα. καλό στομάχι.
bballbill
QUOTE(petrovic @ Jun 23 2012, 13:56 ) *
τα πράγματα θα είναι ρευστά, πολύπλοκα, ακρως απαιτητικα και επίπονα. καλό στομάχι.

Κι όχι μόνο στο πολιτικά. Όσο η ύφεση θα βαθαίνει θα ζούμε όλο και πιο άγριες καταστάσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Από άποψη φτώχειας κι ανέχειας μιλάω.
petrovic
QUOTE(bballbill @ Jun 23 2012, 11:08 ) *
Κι όχι μόνο στο πολιτικά. Όσο η ύφεση θα βαθαίνει θα ζούμε όλο και πιο άγριες καταστάσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Από άποψη φτώχειας κι ανέχειας μιλάω.

προφανως .όλα όμως θα συμπυκνωθούν σε επόμενες μεγαλες πολιτικες αναμετρησεις.
HLR CENATION
Σαν δεν ντρεπονται λιγο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/2_2388.html Αμα δουνε οτι κανας μεροκαματιαρης χρωστα λιγα λεφτα του παιρνουν και το σπιτι.Αρε Σαμαρα με τις επιλογες σου.Και πιστευα οτι θα διαφερεις.Τελικα και εσυ το ιδιο σαν τους προηγουμενους εισαι.
maik23
QUOTE (HLR CENATION @ Jun 26 2012, 19:06 ) *
Σαν δεν ντρεπονται λιγο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/2_2388.html Αμα δουνε οτι κανας μεροκαματιαρης χρωστα λιγα λεφτα του παιρνουν και το σπιτι.Αρε Σαμαρα με τις επιλογες σου.Και πιστευα οτι θα διαφερεις.Τελικα και εσυ το ιδιο σαν τους προηγουμενους εισαι.

smiley.gif βαλανε τον λυκο να φυλαει τα προβατα.ειναι δυνατον ενας επιχειρηματιας να νοιαζεται για τιποτα αλλο παρα τον ευατο του και τα συμφεροντα του?μιζα με την εγκριση και την ευχη του λαου...φιλε επιλογη του χοντρου σοσιαλιστη ηταν ,λενε.μην νομιζεις οτι ο ψηλος κανει κουμαντο.ο χοντρος κανει και του δειχνει τα κατατοπια.οχι οτι αυτος ειναι καλυτερος,δαχτυλος των επιχειρηματιων ειναι,αλλα το σκιαχτρο του κωλοπασοκ αντεχει ακομα.ψοφο δεν εχει αυτος και οι ηλιθιοι του.
rchos
QUOTE(maik23 @ Jun 27 2012, 01:08 ) *
smiley.gif βαλανε τον λυκο να φυλαει τα προβατα.ειναι δυνατον ενας επιχειρηματιας να νοιαζεται για τιποτα αλλο παρα τον ευατο του και τα συμφεροντα του?μιζα με την εγκριση και την ευχη του λαου...φιλε επιλογη του χοντρου σοσιαλιστη ηταν ,λενε.μην νομιζεις οτι ο ψηλος κανει κουμαντο.ο χοντρος κανει και του δειχνει τα κατατοπια.οχι οτι αυτος ειναι καλυτερος,δαχτυλος των επιχειρηματιων ειναι,αλλα το σκιαχτρο του κωλοπασοκ αντεχει ακομα.ψοφο δεν εχει αυτος και οι ηλιθιοι του.

ενω με τους επαγγελματιες συνδικαλιστες και τους επαγγελματιες πολιτικους βγαλμενους απο τις νεολαιες που μας κυβερνουν τοσα χρονια ειδαμε μεγαλη προκοπη...
maik23
QUOTE (rchos @ Jun 27 2012, 11:48 ) *
ενω με τους επαγγελματιες συνδικαλιστες και τους επαγγελματιες πολιτικους βγαλμενους απο τις νεολαιες που μας κυβερνουν τοσα χρονια ειδαμε μεγαλη προκοπη...

καλα αυτοι ειναι χειροτεροι...αν θελεις ομως ρε παιδι μου τεχνοκρατη δεν παιρνεις εναν επιχειρηματια αλλα ενα ναυτικο καπετανιο,εναν διακεκριμενο καπετανιο,καποιον που εχει αποψη ,εμπειρια,γνωση και οχι καποιον απο τους απο πανω...αλλα που να τον βρεις.αυτοι οι ανθρωποι συνηθως δεν ανακατευονται.
rchos
QUOTE(maik23 @ Jun 27 2012, 14:07 ) *
καλα αυτοι ειναι χειροτεροι...αν θελεις ομως ρε παιδι μου τεχνοκρατη δεν παιρνεις εναν επιχειρηματια αλλα ενα ναυτικο καπετανιο,εναν διακεκριμενο καπετανιο,καποιον που εχει αποψη ,εμπειρια,γνωση και οχι καποιον απο τους απο πανω...αλλα που να τον βρεις.αυτοι οι ανθρωποι συνηθως δεν ανακατευονται.

εχω μια αποψη καπως διαφορετικη.

ενα μερος του προβληματος στην ελλαδα (ενα και οχι ολοκληρο το προβλημα) ειναι η πολυ μικρη δυνατοτητα που δινει το κρατος στην αναπτυξη της επιχειρηματικοτητας.
ενας ανθρωπος που τα ξερει τα πραγματα απο μεσα μπορει να βοηθησει ως ενα βαθμο να βελτιωθει η κατασταση σε αυτο το θεμα γιατι ξερει τι προβληματα αντιμετωπιζει καθημερινα σε αυτη τη χωρα.

γενικα η αποψη οτι ολοι οι επιχειρηματιες ειναι λαμογια πρεπει επιτελους να ξεπεραστει γιατι δεν βοηθαει καθολου την χωρα στην αναπτυξη της.φυσικα ταυτοχρονα πρεπει επιτελους τα λαμογια να σταματησουν να υπαρχουν.ακομη και εκει ενας επιχειρηματιας στην κυβερνηση μπορει να βοηθησει γιατι ξερει πραγματα και καταστασεις καλυτερα απο οποιονδηποτε εργαζομενο απο τα 20 του στον δημοσιο τομεα.

θεωρω λοιπον οτι σε μερικες θεσεις που σχετιζονται με την επιχειρηματικοττητα σε διαφορους τομους ισως να πρεπει να καλυφθουν και απο ατομα του επιχειρηματικου κοσμου.φυσικα με προσεκτικη επιλογη.

τον βερνικο εγω δεν τον ξερω αν ακουσα γενικα καλα πραγματα αλλα στο να μπορεσει να αναπτυξει την ναυτιλια στην ελλαδα ενας που την ξερει την ναυτιλια επιχειρηματικα ισως ειναι σιγουρα πιο χρησιμος απο πολιτικους.

bballbill
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς μ'αυτό που λες αλλά να έχουν περάσει απ' τον πολιτικό στίβο οι επιχειρηματιες αυτοί. Βγες μίλα στο λαό προεκλογικά, ανάπτυξε τις θέσεις σου κι άσε το λαό να κρίνει. Τώρα το μόνο που βλέπουμε είναι να φυτεύουν σε κρίσιμης σημασία πόστα ανθρώπους που δεν τους γνωρίζουμε.
maik23
QUOTE (rchos @ Jun 27 2012, 14:40 ) *
εχω μια αποψη καπως διαφορετικη.

ενα μερος του προβληματος στην ελλαδα (ενα και οχι ολοκληρο το προβλημα) ειναι η πολυ μικρη δυνατοτητα που δινει το κρατος στην αναπτυξη της επιχειρηματικοτητας.
ενας ανθρωπος που τα ξερει τα πραγματα απο μεσα μπορει να βοηθησει ως ενα βαθμο να βελτιωθει η κατασταση σε αυτο το θεμα γιατι ξερει τι προβληματα αντιμετωπιζει καθημερινα σε αυτη τη χωρα.

γενικα η αποψη οτι ολοι οι επιχειρηματιες ειναι λαμογια πρεπει επιτελους να ξεπεραστει γιατι δεν βοηθαει καθολου την χωρα στην αναπτυξη της.φυσικα ταυτοχρονα πρεπει επιτελους τα λαμογια να σταματησουν να υπαρχουν.ακομη και εκει ενας επιχειρηματιας στην κυβερνηση μπορει να βοηθησει γιατι ξερει πραγματα και καταστασεις καλυτερα απο οποιονδηποτε εργαζομενο απο τα 20 του στον δημοσιο τομεα.

θεωρω λοιπον οτι σε μερικες θεσεις που σχετιζονται με την επιχειρηματικοττητα σε διαφορους τομους ισως να πρεπει να καλυφθουν και απο ατομα του επιχειρηματικου κοσμου.φυσικα με προσεκτικη επιλογη.

τον βερνικο εγω δεν τον ξερω αν ακουσα γενικα καλα πραγματα αλλα στο να μπορεσει να αναπτυξει την ναυτιλια στην ελλαδα ενας που την ξερει την ναυτιλια επιχειρηματικα ισως ειναι σιγουρα πιο χρησιμος απο πολιτικους.

δεν διαφωνω μαζι σου και νομιζω κανεις αλλος επισης.αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα στην ελλαδα?οτι ξερουμε τι χρειαζεται,ξερουμε ποιους χρειαζεται,τους επιλεγουμε και μετα τους βρισκουμε επι τω εργω η' να μην εχουν κανει τιποτα η' να εχουν κατακλεψει.το θεμα ειναι νοοτροπιας και τιμωριας.ο ελληνας οταν βρει εξουσια την καταχραζεται.ακομα και εαν εκανε κατι καλο για τους υπολοιπους μετα θα κανει κατι και για το δικο του καλο και θα ειναι παρανομο.
δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες αλλα εξεταζω την ιστορια.και αυτη δυστυχως δεν ειναι υπερ του οποιοδηποτε πηρε μια θεση εξουσιας σε οποιοδηποτε στιγμη σε οποιοδηποτε ποστο.γιαυτο η ελλαδα ακομα υποφερει.
rchos
QUOTE(maik23 @ Jun 27 2012, 16:27 ) *
δεν διαφωνω μαζι σου και νομιζω κανεις αλλος επισης.αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα στην ελλαδα?οτι ξερουμε τι χρειαζεται,ξερουμε ποιους χρειαζεται,τους επιλεγουμε και μετα τους βρισκουμε επι τω εργω η' να μην εχουν κανει τιποτα η' να εχουν κατακλεψει.το θεμα ειναι νοοτροπιας και τιμωριας.ο ελληνας οταν βρει εξουσια την καταχραζεται.ακομα και εαν εκανε κατι καλο για τους υπολοιπους μετα θα κανει κατι και για το δικο του καλο και θα ειναι παρανομο.
δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες αλλα εξεταζω την ιστορια.και αυτη δυστυχως δεν ειναι υπερ του οποιοδηποτε πηρε μια θεση εξουσιας σε οποιοδηποτε στιγμη σε οποιοδηποτε ποστο.γιαυτο η ελλαδα ακομα υποφερει.

εμεις ψηφιζουμε κομματα και βουλευτες υποτιθεται εχωντας γνωση του προγραμματος τους.

αν ο ελληνικος λαος αποφασισε να βγαλει πρωτο το ταδε κομμα αρα να κανει και κυβερνηση ψηφισε και το προγραμμα του.

το ποια προσωπα θα το εφαρμοσουν ενδιαφερουν μονο οσους εχουν διαφορα οφελη για μιζες και αλλα τετοια περιεργα.
το να βαλει ο πρωθυπουργος καποιους υποργους εκτος απο βουλευτες ειναι θεμιτο.αυτος διαλεγει την ομαδα του και οχι ο κοσμος που ψηφισε γιατι ξαναλεω ψηφισαμε για βουλευτες και οχι για κυβερνηση.

θεμιτο ειναι να μπαινουν ατομα εκτος βουλης μεσα αν αυτοι ειναι ικανοι για να εφαρμοσουν το κυβερνητικο προγραμμα σωστα.
kolokotronis
QUOTE(bballbill @ Jun 27 2012, 16:10 ) *
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς μ'αυτό που λες αλλά να έχουν περάσει απ' τον πολιτικό στίβο οι επιχειρηματιες αυτοί. Βγες μίλα στο λαό προεκλογικά, ανάπτυξε τις θέσεις σου κι άσε το λαό να κρίνει. Τώρα το μόνο που βλέπουμε είναι να φυτεύουν σε κρίσιμης σημασία πόστα ανθρώπους που δεν τους γνωρίζουμε.

Τώρα πέτυχες...
Άμα αφήσεις τον λαό να κρίνει από τις προεκλογικές προτάσεις.... Σώθηκες.
Να πούνε τι, προεκλογικά, δηλαδή?
Την αλήθεια μήπως?
Αφού ο άλλος, ψέμματα και παχιά λόγια, γουστάρει να ακούει.
Άμα δεν ακούσει τέτοια σιγά μην σε ψηφίσει...
Δες τι έγινε στις εκλογές του 08'.
Ο ένας προσπάθησε να ψελλίσει την αλήθεια, ο άλλος έλεγε ''λεφτά υπάρχουν'' και του έριξε 12 μονάδες διαφορά στο κεφάλι.
''Δεν μπορεί..'' σκέφτηκε ο έλληνας, ''για να το λέει τουλάχιστον ο ένας.. έτσι θα είναι.''
Ο πρωθυπουργός της χώρας έλεγε ότι πάμε στον γκρεμό και ο ''λαος που δεν είναι χαζός'', όπως λένε όλη την ώρα οι πολιτικοί, πίστεψε τον άλλο.

Τώρα το τελευταίο που λες, για τους ανθρώπους στα κρίσιμα πόστα που δεν γνωρίζουμε..
Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια που έμπαιναν οι γνωστοί μας κλέφτες ήτανε καλύτερα?
Καλό είναι που δεν τους γνωρίζουμε.
Καλό είναι που ίσως να μην το ήξεραν και οι ίδιοι ότι θα γίνονταν υπουργοί. Πολύ καλό για την ακρίβεια.
Το θέμα είναι, πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τα εσωκομματικά, τριών μάλιστα κομμάτων, που έχουν τόσα δυσαρεστημένα μεγαλοστελέχη (τρομάρα τους..).
Εδώ διάβαζα ότι στο πασοκ πχ, ο χρυσοχο'ί'δης ήταν έξαλλος που δεν έγινε υπουργός, πέταξε και ατάκα μάλιστα '' δεν μπορώ να καταλάβω, τι πρόβλημα υπάρχει σε αυτή τη χώρα με τους επιτυχημένους'' !!!
Η διαμαντοπούλου δεν ήθελε καν να συνεργαστούν με τη νδ για να κάνουν κυβέρνηση...

Αυτοί οι γνωστοί μας κυβέρνούσαν τόσα χρόνια.
maik23
QUOTE (rchos @ Jun 27 2012, 16:45 ) *
εμεις ψηφιζουμε κομματα και βουλευτες υποτιθεται εχωντας γνωση του προγραμματος τους.

αν ο ελληνικος λαος αποφασισε να βγαλει πρωτο το ταδε κομμα αρα να κανει και κυβερνηση ψηφισε και το προγραμμα του.

το ποια προσωπα θα το εφαρμοσουν ενδιαφερουν μονο οσους εχουν διαφορα οφελη για μιζες και αλλα τετοια περιεργα.
το να βαλει ο πρωθυπουργος καποιους υποργους εκτος απο βουλευτες ειναι θεμιτο.αυτος διαλεγει την ομαδα του και οχι ο κοσμος που ψηφισε γιατι ξαναλεω ψηφισαμε για βουλευτες και οχι για κυβερνηση.

θεμιτο ειναι να μπαινουν ατομα εκτος βουλης μεσα αν αυτοι ειναι ικανοι για να εφαρμοσουν το κυβερνητικο προγραμμα σωστα.

στο τελευταιο σχολιο σου ειναι το ζουμι της υποθεσης...το σωστα...λιγο υποκειμενικο ειναι αυτο το σωστα τα τελευταια χρονια.γιατι εαν ρωτησεις ολους οσους περασαν απο υπουργεια ,ολοι εκαναν κατι και μαλιστα ...σωστα.ειτε βουλευτες ειτε ειδικοι,τεχνοκρατες.ασχετα εαν εμεις τους κρινουμε στις εκλογες και τους μαυριζουμε γιατι εμεις εχουμε την αποψη οτι τα θαλασσασωσαν.
αληθεια τοτε ποιος ο ρολος των βουλευτων με τους παχουλους μισθους εαν δεν αναλαμβανουν εργο?γιατι να τους ψηφισουμε?
δεν διαφωνω σε ορισμενες περιπτωσεις να μπαινουν ,οπως τωρα ειδικοι,αλλα και αυτοι κρινομενοι θα ειναι απο ολους μας,οχι μονο απο τον αρχηγο.με τις κακιες εμπειριες που εχουμε καλα θα κανουμε να τους κρινουμε εμεις γιατι ο αρχηγος κοιμαται βαθυ υπνο μερικες φορες και οι αλλοι μαγειρευουν.
rchos
QUOTE(maik23 @ Jun 27 2012, 17:39 ) *
στο τελευταιο σχολιο σου ειναι το ζουμι της υποθεσης...το σωστα...λιγο υποκειμενικο ειναι αυτο το σωστα τα τελευταια χρονια.γιατι εαν ρωτησεις ολους οσους περασαν απο υπουργεια ,ολοι εκαναν κατι και μαλιστα ...σωστα.ειτε βουλευτες ειτε ειδικοι,τεχνοκρατες.ασχετα εαν εμεις τους κρινουμε στις εκλογες και τους μαυριζουμε γιατι εμεις εχουμε την αποψη οτι τα θαλασσασωσαν.
αληθεια τοτε ποιος ο ρολος των βουλευτων με τους παχουλους μισθους εαν δεν αναλαμβανουν εργο?γιατι να τους ψηφισουμε?
δεν διαφωνω σε ορισμενες περιπτωσεις να μπαινουν ,οπως τωρα ειδικοι,αλλα και αυτοι κρινομενοι θα ειναι απο ολους μας,οχι μονο απο τον αρχηγο.με τις κακιες εμπειριες που εχουμε καλα θα κανουμε να τους κρινουμε εμεις γιατι ο αρχηγος κοιμαται βαθυ υπνο μερικες φορες και οι αλλοι μαγειρευουν.

ενας απο τους λογους που κρινεται ενας πρωθυπουργος ειναι και το ποσο ικανα προσωπα θα βαλει στα υπουργεια.
το οτι ο κοσμος ψηφισε ενας συγκεκριμενο προσωπο για βουλευτη δεν τον κανει ικανο να κυβερνησει.

τωρα σε οτι εχει να κανει με το γιατι εμεις ψηφιζουμε τους βουλευτες μπορω να σου πω ακριβως θεωρητικα στην κοινοβουλευτικη δημοκρατια γιατι υπαρχουν οι βουλευτες αλλα στην ουσια και πραγματικοτητα του θεματος ειναι απλα πιονια των κομματων τους και δεν εχουν αληθινη χρησιμοτητα.γιαυτο και το αιτημα για 100 βουλευτες με βρισκει απολυτως συμφωνω.200 λιγοτερα στοματα να ταιζουμε 200 λιγοτεροι υποψηφιοι μιζαδοροι...
bballbill
QUOTE(kolokotronis @ Jun 27 2012, 16:59 ) *
Τώρα πέτυχες...
Άμα αφήσεις τον λαό να κρίνει από τις προεκλογικές προτάσεις.... Σώθηκες.
Να πούνε τι, προεκλογικά, δηλαδή?
Την αλήθεια μήπως?
Αφού ο άλλος, ψέμματα και παχιά λόγια, γουστάρει να ακούει.
Άμα δεν ακούσει τέτοια σιγά μην σε ψηφίσει...
Δες τι έγινε στις εκλογές του 08'.
Ο ένας προσπάθησε να ψελλίσει την αλήθεια, ο άλλος έλεγε ''λεφτά υπάρχουν'' και του έριξε 12 μονάδες διαφορά στο κεφάλι.
''Δεν μπορεί..'' σκέφτηκε ο έλληνας, ''για να το λέει τουλάχιστον ο ένας.. έτσι θα είναι.''
Ο πρωθυπουργός της χώρας έλεγε ότι πάμε στον γκρεμό και ο ''λαος που δεν είναι χαζός'', όπως λένε όλη την ώρα οι πολιτικοί, πίστεψε τον άλλο.

Το:"Κοίτα ποιους πήγαν και ψήφισαν" σ'όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μπορείς να το πεις. Επίσης, δε μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι. Περιγράφουν προεκλογικά οι παρατάξεις το πρόγραμμά τους και καλούν το λαό να τις ψηφίσει. Αν κάποια βγει πρώτη και μετά πράξει άλλα αυτό είναι άλλο θέμα.

QUOTE(kolokotronis @ Jun 27 2012, 16:59 ) *
Τώρα το τελευταίο που λες, για τους ανθρώπους στα κρίσιμα πόστα που δεν γνωρίζουμε..
Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια που έμπαιναν οι γνωστοί μας κλέφτες ήτανε καλύτερα?
Καλό είναι που δεν τους γνωρίζουμε.
Καλό είναι που ίσως να μην το ήξεραν και οι ίδιοι ότι θα γίνονταν υπουργοί. Πολύ καλό για την ακρίβεια.
Το θέμα είναι, πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τα εσωκομματικά, τριών μάλιστα κομμάτων, που έχουν τόσα δυσαρεστημένα μεγαλοστελέχη (τρομάρα τους..).
Εδώ διάβαζα ότι στο πασοκ πχ, ο χρυσοχο'ί'δης ήταν έξαλλος που δεν έγινε υπουργός, πέταξε και ατάκα μάλιστα '' δεν μπορώ να καταλάβω, τι πρόβλημα υπάρχει σε αυτή τη χώρα με τους επιτυχημένους'' !!!
Η διαμαντοπούλου δεν ήθελε καν να συνεργαστούν με τη νδ για να κάνουν κυβέρνηση...

Αυτοί οι γνωστοί μας κυβέρνούσαν τόσα χρόνια.

α. Άνθρωπο που θ'αναλάβει τέτοιο καίριο πόστο δε θα τον ξέρω? Σοβαρά μιλάμε? 27 γεννιές νωρίτερα θα πρέπει να τον ψάξουν και να μου τον παρουσιάσουν και πριν τις εκλογές για να ξέρω τί θα κάνει. Τί είναι τα υπουργεία? Ψιλικατζίδικα? Και στο φινάλε φινάλε μπορεί να είναι κριτήριο ψήφου για κάποιους το αν θα μπουν εκλεγμένοι βουλευτές ή άλλες προσωπικότητες στα υπουργεία.

β. Κι αυτό θα το καταπιούμε ρε συ Κολοκοτρώνη? Ότι δεν είχαν έλθει σε συμφωνία μεταξύ τους νωρίτερα και τώρα υπάρχει κι ενδοκυβερνητική γκρίνια?
kolokotronis
QUOTE(bballbill @ Jun 27 2012, 20:21 ) *
Το:"Κοίτα ποιους πήγαν και ψήφισαν" σ'όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μπορείς να το πεις. Επίσης, δε μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι. Περιγράφουν προεκλογικά οι παρατάξεις το πρόγραμμά τους και καλούν το λαό να τις ψηφίσει. Αν κάποια βγει πρώτη και μετά πράξει άλλα αυτό είναι άλλο θέμα.

α. Άνθρωπο που θ'αναλάβει τέτοιο καίριο πόστο δε θα τον ξέρω? Σοβαρά μιλάμε? 27 γεννιές νωρίτερα θα πρέπει να τον ψάξουν και να μου τον παρουσιάσουν και πριν τις εκλογές για να ξέρω τί θα κάνει. Τί είναι τα υπουργεία? Ψιλικατζίδικα? Και στο φινάλε φινάλε μπορεί να είναι κριτήριο ψήφου για κάποιους το αν θα μπουν εκλεγμένοι βουλευτές ή άλλες προσωπικότητες στα υπουργεία.

β. Κι αυτό θα το καταπιούμε ρε συ Κολοκοτρώνη? Ότι δεν είχαν έλθει σε συμφωνία μεταξύ τους νωρίτερα και τώρα υπάρχει κι ενδοκυβερνητική γκρίνια?

Αυτό είναι άλλο θέμα??
Εγώ γιατί νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Ότι θα πρέπει να κρίνονται από το τι έκαναν και όχι από το τι λένε ότι θα κάνουν...

Παρακάτω.
Τι εννοείς ότι δεν θα τον ξέρεις? Προσωπικά να τον ξέρεις ή μήπως να είναι γνωστός στο ευρύ κοινό? Ο τσοχατζόπουλος και ένα κάρο άλλοι κλέφτες (για όλους τους οποίους την πληρώνει μόνο ο άκης, για να μας δείξουνε ότι πολεμάνε τη διαφθορα....), να δεις πόσο γνωστός ήτανε.. Τι σημαίνει να τον ξέρεις?? Σαν όνομα μόνο? Ξέρεις τι βρωμοδουλειές κάνει ο καθένας? Ή μήπως θα ήθελες να σου πουν από πριν ποιοι θα είναι οι βασικοί υπουργοί, για να ξέρεις αν θα τους ψηφίσεις? Τι λογική είναι αυτή? Από το έργο τους να τους κρίνεις φίλε μου, όχι από το όνομα ή από το αν μπήκαν στα υπουργεία, άνθρωποι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι σου είχαν εκφράσει την άποψή τους από πριν και μετά έκαναν ότι να'ναι.

Η λογική σου είναι λογική οπαδού κόμματος, που ήλπιζε να μπει ο ''δικός του'' στην κυβέρνηση για να τον εξυπηρετήσει και τώρα που μπήκαν όλοι οι ''άσχετοι'' με το κόμμα απογοητεύτηκε.
Και δεν σου λέω ότι είσαι οπαδός φυσικά.
Απλά ότι ένας οπαδός θα σκέφτονταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
bballbill
QUOTE(kolokotronis @ Jun 27 2012, 21:16 ) *
Αυτό είναι άλλο θέμα??
Εγώ γιατί νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Ότι θα πρέπει να κρίνονται από το τι έκαναν και όχι από το τι λένε ότι θα κάνουν...

Ναι εντάξει αλλά για πολιτική μιλάμε. Επιλέγεις το που θα δώσεις ψήφο ανάλογα με το ποιος απαντάει καλύτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Θέλω να πω δηλαδή ότι ναι μεν μπορείς να πεις ότι έχουν πρότερο ανέντιμο βίο οι συγκεκριμένες παρατάξεις αλλά δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον στις τότε δεδομένες συνθήκες γιατί τους ψήφισε. Όταν κάποιος αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και ψηφίζει αυτόν που του υπόσχεται ότι θα ανεβάσει τα εισοδήματα, δεν κάνει κάτι το παράλογο.

QUOTE(kolokotronis @ Jun 27 2012, 21:16 ) *
Παρακάτω.
Τι εννοείς ότι δεν θα τον ξέρεις? Προσωπικά να τον ξέρεις ή μήπως να είναι γνωστός στο ευρύ κοινό? Ο τσοχατζόπουλος και ένα κάρο άλλοι κλέφτες (για όλους τους οποίους την πληρώνει μόνο ο άκης, για να μας δείξουνε ότι πολεμάνε τη διαφθορα....), να δεις πόσο γνωστός ήτανε.. Τι σημαίνει να τον ξέρεις?? Σαν όνομα μόνο? Ξέρεις τι βρωμοδουλειές κάνει ο καθένας? Ή μήπως θα ήθελες να σου πουν από πριν ποιοι θα είναι οι βασικοί υπουργοί, για να ξέρεις αν θα τους ψηφίσεις? Τι λογική είναι αυτή? Από το έργο τους να τους κρίνεις φίλε μου, όχι από το όνομα ή από το αν μπήκαν στα υπουργεία, άνθρωποι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι σου είχαν εκφράσει την άποψή τους από πριν και μετά έκαναν ότι να'ναι.

Η λογική σου είναι λογική οπαδού κόμματος, που ήλπιζε να μπει ο ''δικός του'' στην κυβέρνηση για να τον εξυπηρετήσει και τώρα που μπήκαν όλοι οι ''άσχετοι'' με το κόμμα απογοητεύτηκε.
Και δεν σου λέω ότι είσαι οπαδός φυσικά.
Απλά ότι ένας οπαδός θα σκέφτονταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Θέλω να ξέρω ποιοι είναι οι συνεργάτες των πολιτικών παρατάξεων που σχεδιάζουν τις οικονομικές πολιτικές. Φυσικά και δε γίνεται να σου πουν ότι αυτός είναι ο μελλοντικός υπουργός οικονομικών, δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Θέλω να ξέρω όσο περισσότερα γίνεται εκ των προτέρων για όλες τις παρατάξεις. Θέλω να ξέρω όσο το δυνατόν περισσότερα χαρτιά τους. Τόσο περίεργο είναι αυτό που ζητάω?
maik23
QUOTE (rchos @ Jun 27 2012, 18:00 ) *
ενας απο τους λογους που κρινεται ενας πρωθυπουργος ειναι και το ποσο ικανα προσωπα θα βαλει στα υπουργεια.
το οτι ο κοσμος ψηφισε ενας συγκεκριμενο προσωπο για βουλευτη δεν τον κανει ικανο να κυβερνησει.

τωρα σε οτι εχει να κανει με το γιατι εμεις ψηφιζουμε τους βουλευτες μπορω να σου πω ακριβως θεωρητικα στην κοινοβουλευτικη δημοκρατια γιατι υπαρχουν οι βουλευτες αλλα στην ουσια και πραγματικοτητα του θεματος ειναι απλα πιονια των κομματων τους και δεν εχουν αληθινη χρησιμοτητα.γιαυτο και το αιτημα για 100 βουλευτες με βρισκει απολυτως συμφωνω.200 λιγοτερα στοματα να ταιζουμε 200 λιγοτεροι υποψηφιοι μιζαδοροι...

δεν νομιζω οτι η λυση ειναι η μειωση,αλλα η σωστη δουλεια.και αυτο γινεται με ...σωστη νοοτροπια δλδ οτι βαζω καποιον που ξερει τον τομεα του υπουργειου,ειναι ειδικοτητα των σπουδων του αλλα και της επαγγελματικης του ενασχολησης με αυτον τον τομεα και επιβολη κυρωσεων για οποιον παρεκλινει απο την δουλεια του προς προσωπικο οφελος.
χρειαζονται και τα δυο γιατι ενας υπουργος που δεν εχει σπουδασει αλλα κυριως δεν εχει δουλεψει στον τομεα που θα εκπροσωπησει και θα λυσει τα προβληματα του ειναι ασχετος.και οταν λεμε δουλεψει ,εννουμε δουλεψει και οχι ''δουλεψει'' . wink.gif και φυσικα να μην ειναι μεγαλοπειχειρηματιας.αυτο θα επρεπε για εμενα να ειναι το προφιλ ενος υπουργου.
και δευτερον να ελεγχεται απο το νομικο συστημα και να τιμωρειται αμεσως εαν πεσει σε παραπτωμα.
γιαυτο εγκρινω τον νεο υπουργο οικονομικων (εννοω σαν προφιλ οχι για τις θεσεις του που δεν τις ξερω)και οχι τον πρωην της ναυτιλιας.
αλλιως μιλαμε για ενα αλλο συστημα εκπροσωπησης γιατι αυτο φαινεται να εχει αποτυχει.
KingCrimson
O Στουρναρας πληροφοριακα αποτελεσε ενα βασικο στελεχος της προπαγανδισης του μνημονιου τα τελευταια 2 χρονια στα ΜΜΕ, ηταν γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ = Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, με τρελη εμονη στο ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων και στις αποκρατικοποιησεις, οσοι παρακολουθουσαν οικονομικες συζητησεις στο ΣΚΑΙ ..
Ειναι γνωστη η μεγαλοφυης ιδεα που ειχε με το Μανο, για συσταση μη κυβερνητικου οργανισμου με στοχο το ξεπουλημα δημοσιας περιουσιας (σχεδιο ευρυκα, αρχιμιδης ΄κλπ)...
Αυτα τα λιγα πιστευω ειναι ενδεικτικα,,απο το προσφατο παρελθον του, οπως επισης και το οτι συμμετειχε στις διαπραγματευσεις για την ενταξη της ελλαδας στην ΟΝΕ, επι Σημιτη....
Η επιλογη τεχνοκρατων προκειμενου να περνανε πιο ευκολα οι πολιτικες των τραπεζιτων και του εφοπλιστικου κλαδου, λογω της αποξιωσης του πολιτικου συστηματος δεν θα δωσει φυσικα λυσεις..αρκει να δουμε και το παραδειγμα της Ιταλιας με το Μοντι που κομπαζει οτι 'η εργασια δεν ειναι δικαιωμα αλλα θα πρεπει να κερδηθει'
Αυτη τη κολαση πανε να περασουνε παντου, εργασιακος μεσαιωνας και συγχρονο δουλεμποριο...δημοσια αγαθα που θα χρυσοπληρωνονται, μηδεν κρατος προνοιας, δημοσια 'φιλετα' που θα αποφερουν δις στους κατοχους τους και πολιτες που ζητιανευουν για ψιχουλα
HLR CENATION
Εγω νομιζω οτι ο Στουρναρας ειναι απο τις καλες επιλογες Σαμαρα.Γι αυτα που ελεγε για ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων ,αποκρατικοποιησεις και μνημονιο ειχε δικιο.

Δεν φταει το μνημονιο η πολιτικη που οδηγησε στο μνημονιο φταει.
KingCrimson
O Στουρναρας δεν ειναι επιλογη του Σαμαρα αλλα της τροϊκα,..με τις ευλογιες βεβαια και του Σαμαρα, προκειμενου να μετριασει στο μελλον το πολιτικο κοστος
Αυτοι που βαλαν την Ελλαδα στο μνημονια, φροντισαν να χειραγωγησουν και το κοσμο, μεσω του 'πατριωτικου αυτομαστιγωματος' προκειμενου να το παρουσιασουν στη συνεχεια και ως ευλογια για το τοπο...
Εκθεση της Κομισιον αναφερει οτι αυτη τη στιγμη το 68% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας
αυτα! και καλη σας νυχτα
maik23
QUOTE (HLR CENATION @ Jun 28 2012, 01:19 ) *
Δεν φταει το μνημονιο η πολιτικη που οδηγησε στο μνημονιο φταει.

ετσι ειναι.και δεν ισχυει αυτο μονο για την ελλαδα,για ολες τις χωρες,ακομα και για τις ισχυρες που και εκεινες εχουν ελλειματα.ομως εχουν καλυτερα δομημενες κοινωνιες τα προηγουμενα χρονια και παραγωγικη δυναμη που εξαγουν.αυτο που εμεις δεν καναμε ποτε γιατι βολευτηκαμε με τις επιχορηγησεις , τα ετοιμα λεφτα και δεν επενδυσαμε στον ιδιωτικο τομεα.

επρεπε να αλλαξουμε το κρατος και την κοινωνια μας,οπως και την παραγωγικη μας βαση,την οικονομια μας γενικοτερα,ωστε να μην ερχοταν το κωλομνημονιο.αλλα και στις αλλες χωρες που εχουνε κρατος , τους χτυπαει την πορτα ενα μνημονιο.
δυστυχως ειναι γενικο το κακο λογω κρισης ,που ξεσκεπασε τις αδυναμιες των οικονομιων των κρατων.απλα εμεις ειχαμε πολλες.η' μαλλον ειμαστε χαλια,μονο αδυναμιες εχουμε.και το θεμα ειναι οτι η ευρωπη δεν μπορει να κοψει χρημα οπως η αμερικη για να σωθει.αυτο πληρωνει.την μη ολοκληρωση της σαν εννιαιο ολοκληρωμενο κρατος..αυτο που αναβαλανε το βρηκανε μπροστα τους.
πρεπει να βρεθει μια λυση πανευρωπαικα.παγκοσμια.η λυση ειναι προς τον δρομο της αναπτυξης,λιγοτερων φορων και ρευστοτητας στην αγορα.με ταυτοχρονη αυστηρη επιτηρηση των δημοσιονομικων,ωστε να αποφευχθουν οι μιζες και οι λαμογιες,κυριως στην ελλαδα.αλλα αυτο πρεπει να γινει πανευρωπαικα,με συμφωνια ολων των κρατων.και θα αρχισει με το αλλαξει κυβερνηση μια απο αυτες που συντηρει το προβλημα.μεχρι τοτε δεν βλεπω φως.
str
QUOTE(KingCrimson @ Jun 28 2012, 00:00 ) *
O Στουρναρας πληροφοριακα αποτελεσε ενα βασικο στελεχος της προπαγανδισης του μνημονιου τα τελευταια 2 χρονια στα ΜΜΕ, ηταν γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ = Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, με τρελη εμονη στο ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων και στις αποκρατικοποιησεις, οσοι παρακολουθουσαν οικονομικες συζητησεις στο ΣΚΑΙ ..
Ειναι γνωστη η μεγαλοφυης ιδεα που ειχε με το Μανο, για συσταση μη κυβερνητικου οργανισμου με στοχο το ξεπουλημα δημοσιας περιουσιας (σχεδιο ευρυκα, αρχιμιδης ΄κλπ)...
Αυτα τα λιγα πιστευω ειναι ενδεικτικα,,απο το προσφατο παρελθον του, οπως επισης και το οτι συμμετειχε στις διαπραγματευσεις για την ενταξη της ελλαδας στην ΟΝΕ, επι Σημιτη....
Η επιλογη τεχνοκρατων προκειμενου να περνανε πιο ευκολα οι πολιτικες των τραπεζιτων και του εφοπλιστικου κλαδου, λογω της αποξιωσης του πολιτικου συστηματος δεν θα δωσει φυσικα λυσεις..αρκει να δουμε και το παραδειγμα της Ιταλιας με το Μοντι που κομπαζει οτι 'η εργασια δεν ειναι δικαιωμα αλλα θα πρεπει να κερδηθει'
Αυτη τη κολαση πανε να περασουνε παντου, εργασιακος μεσαιωνας και συγχρονο δουλεμποριο...δημοσια αγαθα που θα χρυσοπληρωνονται, μηδεν κρατος προνοιας, δημοσια 'φιλετα' που θα αποφερουν δις στους κατοχους τους και πολιτες που ζητιανευουν για ψιχουλα

επειδη ετυχε να δω καποια συνενετυξη του στο παπαχελα και στο σκαι(γαιδαρο) απλα ξερναω.....και αυτον τον εφεραν υπ οικονομικων (των τραπεζων)...

+1000 σε αυτο που λές....

(ενα πχ που ειχε πει...μειωση του αφορολογητου τοτε απο 9000 σε 5000 αν δεν κανω λαθος διοτι ειπε δεν μπορει η γερμανια να εχει αφορολογητο 5.000 και μεις 9.000 και κατι αλλα τετοια, .....και γω αμα ειχα εισοδημα 100.000 το να μου φορολογησουν αλλα 4000 με 10,15% χεστηκα κιολας....400 ευρο λιγοτερα...)

ευχαριστω τους ψηφοφορους πασοκ και νδ που μου τον εφεραν..ευχομαι να μεινουν ανεργοι...μεσα απ την ψυχη μου..μπας και νιωσουν..(εγω δεν ειμαι ανεργος ακομα....)

HLR CENATION
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ το εχουν βαλει σκοπο να με κανουν να δω με καλο ματι την Χρυση Αυγη.

Αποχωρησαν την ωρα που πηγε να μιλησει ο Μιχαλογιακος.

Ετσι ο αριστεροι περιφρονουν το 7 % του ελληνικου λαου.
petrovic
QUOTE(HLR CENATION @ Jul 7 2012, 21:25 ) *
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ το εχουν βαλει σκοπο να με κανουν να δω με καλο ματι την Χρυση Αυγη.

Αποχωρησαν την ωρα που πηγε να μιλησει ο Μιχαλογιακος.

Ετσι ο αριστεροι περιφρονουν το 7 % του ελληνικου λαου.

τη Χρυση Αυγη θα τη δεις με κάλό ματι εάν θελεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ να τη δεις με καλό ματι. δε θα σε "εξαναγκάσουν" οι κκε και συριζα. μην τρελαθούμε τωρα.

κατα τα άλλα: γιατι να μην αποχωρήσουν την ώρα που θα μιλαγε ο μιχαλολιακος; εκλεγμενος βουλευτής της ΧΑ γρονθοκοπησε εκλεγμενη βουλευτή του ΚΚΕ. μέλη της Χρυσης Αυγής επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς στο εκλογικό περιπτερο του ΚΚΕ στην Αγ. Παρασκευή λίγες μερες πριν τις εκλογές και έστειλαν στο νοσοκομείο με σπασμένο κεφάλι μελος της ΚΝΕ. ομάδα της Χρυσης Αυγής το 1998 , με επικεφαλής το τότε νο2 της οργάνωσης , Ανδρουτσόπουλο, έσπασε το κεφάλι του Δημητρη Κουσουρη, ηγετικού στελεχους τότε της νεολαίας του Νεου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) . Ο Κουσουρής, όπως ίσως θυμούνται κάποιοι παλιότεροι, έμεινε δύο εβδομαδες στην εντατική , και γλίτωσε με πολλή δυσκολία το ΘΑΝΑΤΟ.

η ΧΑ είναι μια στρατιωτικά δομημενη οργάνωση , με σκοπό την εξόντωση του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος.
το παίζουν γιαλαντζί "αντισυστημικοί", αλλά είναι τα αγαπημενα παιδιά του συστήματος , που θα κάνουν αυτό που δεν μπορεί (ακόμα....) να κάνει το επίσημο κράτος, η επίσημη αστυνομία: θα προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουν με ακόμα πιο ανοιχτα βίαιο τρόπο τον αγωνιζόμενο λαό.

ένα είναι το σιγουρο: ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

(όσον αφορά το 7%: ένα κομματι του είναι οι ναζιστές, χουντικοί, απογονοι ταγματασφαλιτών , αντικομμουνιστές φανατικοί ιδεολόγοι. αυτούς προφανως τους περιφρονεί καθε τίμιος άνθρωπος. το δεύτερο κομμάτι είναι πολιτικά άπειρη νεολαία κυρίως που παρασύρθηκε από τον γιαλαντζί "αντισυστημισμό' της ΧΑ και τη βιαιότητα της έναντι του δικομματικού πολιτικού συστήματος που μας κατέστρεψε. αυτό το δεύτερο κομματι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ στη ΧΑ . Αυτό το κομματι πρέπει να δουλευτεί, ώστε να αντιληφθεί πόσο κάλπικος και επικίνδυνος είναι ο δήθεν "αντισυστημισμός " της ΧΑ)
Ginobili
QUOTE(petrovic @ Jul 8 2012, 09:17 ) *
το δεύτερο κομμάτι είναι πολιτικά άπειρη νεολαία κυρίως που παρασύρθηκε από τον γιαλαντζί "αντισυστημισμό' της ΧΑ και τη βιαιότητα της έναντι του δικομματικού πολιτικού συστήματος που μας κατέστρεψε. αυτό το δεύτερο κομματι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ στη ΧΑ . Αυτό το κομματι πρέπει να δουλευτεί, ώστε να αντιληφθεί πόσο κάλπικος και επικίνδυνος είναι ο δήθεν "αντισυστημισμός " της ΧΑ)

Πως προτείνεις εσύ δηλαδή να δουλευτεί αυτό το κομμάτι? Γιατί με το να αποχωρούν τα κόμματα όταν μιλάει Χρυσαυγήτης στην Βουλή,σου αρέσει δεν σου αρέσει,το θεωρείς δεν το θεωρείς θεμιτό...ξέρεις τι αποτέλεσμα φέρνει στην πράξη...το 7% να μεγαλώνει και να μεγαλώνει...
petrovic
QUOTE(Ginobili @ Jul 8 2012, 10:03 ) *
Πως προτείνεις εσύ δηλαδή να δουλευτεί αυτό το κομμάτι? Γιατί με το να αποχωρούν τα κόμματα όταν μιλάει Χρυσαυγήτης στην Βουλή,σου αρέσει δεν σου αρέσει,το θεωρείς δεν το θεωρείς θεμιτό...ξέρεις τι αποτέλεσμα φέρνει στην πράξη...το 7% να μεγαλώνει και να μεγαλώνει...

γιατί να μεγαλώνει και να μεγαλώνει; μπορείς να αιτιολογήσεις/βοηθήσεις λίγο περισσότερο; πραγματικά με ενδιαφερει.

για μενα το νόημα της αποχώρησης είναι το εξής: η ΧΑ δεν είναι ενα ακόμα κόμμα-πολιτικός εχθρός που θα αντιπαρατεθούμε μαζί του λυσσαλέα με επιχειρήματα κτλ. είναι επιπλέον και κυρίως μια στρατιωτική οργάνωση-μαστίγιο του συστήματος που στρεφεται εδώ και δεκαετίες εναντια στο εργατικό κίνημα και τους κομμουνιστες με ανοιχτά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τρόπο. το περιστατικό που ανεφερα παραπανω με τον αγωνιστή του ΝΑΡ Κουσουρη είναι το πιο χαρακτηριστικό , αλλά δυστυχώς όχι το μόνο. απέναντι σε μια τετοια οργάνωση η προσπάθεια απομόνωσής της θα είναι πολύ πιο σκληρή και πολύ πιο άμεση/ορατή. η αποχώρηση τη στιγμή που μιλανε αυτό το μήνυμα θέλει να μεταφερει.

κατά τα άλλα η ιδεολογική αντιπαράθεση με τη ΧΑ προφανως δε θα αποφευχθεί. εάν είναι δυνατόν.

εξάλλου,τι να φοβηθεί κανείς ; τον ισχυρισμό ότι είναι δήθεν "πατριώτες " και "εθνικιστές" αυτοί που προσκυνούν την ΕΕ, που μας πίνει το αίμα;
τον ισχυρισμό ότι είναι δήθεν "αντισυστημική" δύναμη αυτοί που βασικό σκοπό της ύπαρξης τους έχουν να επιτίθενται ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ στους κομμουνιστες , που βρίσκονται παντα στους αγωνες του λαού εναντια στα αφεντικά, που βρίσκονται πάντα στις απεργίες, τις διαδηλώσεις κτλ;

απλά το όλο ζήτημα είναι ότι απέναντι στη ΧΑ θα χρησιμοποιηθεί συνδυασμός περισσοτερων τακτικών
kolokotronis
QUOTE(petrovic @ Jul 8 2012, 13:39 ) *
γιατί να μεγαλώνει και να μεγαλώνει; μπορείς να αιτιολογήσεις/βοηθήσεις λίγο περισσότερο; πραγματικά με ενδιαφερει.

για μενα το νόημα της αποχώρησης είναι το εξής: η ΧΑ δεν είναι ενα ακόμα κόμμα-πολιτικός εχθρός που θα αντιπαρατεθούμε μαζί του λυσσαλέα με επιχειρήματα κτλ.

Φίλε, καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι αυτά που γράφεις, στην ίδια κιόλας πρόταση???
Αν δεν έρθεις σε αντιπαράθεση με επιχειρήματα μέσα στη βουλή, που θα έρθεις?
Στους δρόμους και στις πορείες θα πείτε τα επιχειρήματά σας?
Και μην μου ξαναπείς ότι και εκεί.
Γιατί το ''και'' δεν ισχύει, αν κάθε φορά που μιλάει ο ένας στη βουλή, ο άλλος φεύγει.

ΥΓ:Άκυρο δεν πρόσεξα ότι δεν είπες ''και''.
Άρα η αντιπαράθεση θα γίνει μόνο στους δρόμους, με ξύλο κτλ.
Ωραία.
Τότε γιατί να το ψηφίζουμε το κκε, να μπαίνει στη βουλή??
Ginobili
QUOTE(petrovic @ Jul 8 2012, 11:39 ) *

για μενα το νόημα της αποχώρησης είναι το εξής: η ΧΑ δεν είναι ενα ακόμα κόμμα-πολιτικός εχθρός που θα αντιπαρατεθούμε μαζί του λυσσαλέα με επιχειρήματα κτλ. είναι επιπλέον και κυρίως μια στρατιωτική οργάνωση-μαστίγιο του συστήματος που στρεφεται εδώ και δεκαετίες εναντια στο εργατικό κίνημα και τους κομμουνιστες με ανοιχτά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τρόπο. το περιστατικό που ανεφερα παραπανω με τον αγωνιστή του ΝΑΡ Κουσουρη είναι το πιο χαρακτηριστικό , αλλά δυστυχώς όχι το μόνο. απέναντι σε μια τετοια οργάνωση η προσπάθεια απομόνωσής της θα είναι πολύ πιο σκληρή και πολύ πιο άμεση/ορατή. η αποχώρηση τη στιγμή που μιλανε αυτό το μήνυμα θέλει να μεταφερει.

κατά τα άλλα η ιδεολογική αντιπαράθεση με τη ΧΑ προφανως δε θα αποφευχθεί. εάν είναι δυνατόν.

εξάλλου,τι να φοβηθεί κανείς ; τον ισχυρισμό ότι είναι δήθεν "πατριώτες " και "εθνικιστές" αυτοί που προσκυνούν την ΕΕ, που μας πίνει το αίμα;
τον ισχυρισμό ότι είναι δήθεν "αντισυστημική" δύναμη αυτοί που βασικό σκοπό της ύπαρξης τους έχουν να επιτίθενται ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ στους κομμουνιστες , που βρίσκονται παντα στους αγωνες του λαού εναντια στα αφεντικά, που βρίσκονται πάντα στις απεργίες, τις διαδηλώσεις κτλ;

απλά το όλο ζήτημα είναι ότι απέναντι στη ΧΑ θα χρησιμοποιηθεί συνδυασμός περισσοτερων τακτικών

Χάνεις την ουσία μου φαίνεται πάνω σε αυτό ακριβώς που σου έθιξα.Τι θες να σου εξηγήσω-επιχειρηματολογήσω πάνω στην αύξηση των ποσοστών της Χ.Α ?? Δεν σου εξέφρασα μια άποψη/θέση.Σου παραθέτω ένα γεγονός,μια πραγματικότητα.Η Κανέλλη τρώει χαστούκια και βλέπεις το ΚΚΕ εκεί που απλά έπεφτε κοντεύει να εξαφανιστεί.Τα αντίθετα ταυτόχρονα βλέπεις να συμβαίνουν για τους χρυσαυγήτες.

Το να πλακώνονται και να έχουν πόλεμο οι χρυσαυγήτες με τους δημοσιογράφους και τις υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις είτε είναι αριστερές είτε δεξιές βλέπεις στην πράξη ωφελεί τους χρυσαυγήτες και βλάπτει τους άλλους.Τους απέναντι!!!
Δεν βλέπεις ότι αυτό έχει κερδίσει η Χ.Α??? Δεν βλέπεις ότι αυτό είναι που της διατηρεί και της ανεβάζει τα ποσοστά? Το ότι είναι αυτοί(οι χρυσαυγήτες) και όλοι οι άλλοι...οι πολιτικοί...Αυτή είναι η εικόνα που βλέπουν όλοι.
Πως λοιπόν ισχυρίζεσαι ότι με το να σηκώνονται και να φεύγουν ο Τσίπρας η Παπαρήγα,ο Κουβέλης(τι ειρωνεία) και ο Καμμένος όταν μιλάει ο Μιχαλολιάκος θα κερδίσεις πίσω την μερίδα αυτή της πλανεμένης νεολαίας(κατά βάση) που ψήφισαν Χ.Α???
Δεν βλέπεις ότι ο κόσμος έχει άλλα κριτήρια με τα οποία βλέπει την δράση της Χ.Α και άλλα για τα υπόλοιπα κόμματα??? Ότι δεν χαμπαριάζει καθόλου αν θα πέσουν ψιλές?? Δεν τους ενδιαφέρει αν ο βουλευτής της Χ.Α θα αγορεύσει στην βουλή με εξαιρετικές ρητορικές ικανότητες και σοβαροφάνεια όπως ο Βορίδης π.χ...βλέπουν ότι στην Καρδίτσα έφτιαξε τράπεζα αίματος ο Χρυσαυγήτης,και ότι σήμερα στην Νίκαια δώριζε τρόφιμα στους απόρους...

Όσο τα υπόλοιπα κόμματα δεν θα δίνουν λύσεις στο οικονομικό και το μεταναστευτικό η Χ.Α θα διατηρεί και θα αυξάνει αυτό που έχει έτσι όπως την αντιμετωπίζουν.
greeneyes13
το θεωρώ αστείο να φέυγουν απ την αίθουσα βουλευτές την ώρα που κάποιος άλλος βουλευτής μιλάει
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί έγινε αυτό το πράγμα;
είναι δημοκρατικό δηλαδή;ι δηλώνουν με την στάση τους;πως απαξιούν το κόμμα της χρυσής αυγής; καλά θα κάνουν να καταλάβουν πως είναι εκλεγμένο κόμμα είτε τους αρέσει είτε όχι
με τις μ... που κάνουν δίνουν δύναμη στην χρυσή αυγή, δεν το παω στο ότι απαξιούν την ψήφο του 7%, το πάω προσωπικά, πως θεωρούν ότι ο οποιοσδήποτε βουλευτής κα΄ποιου κόμματος αξίζει περισσότερο σεβασμό απ τον βουλευτή της χρυσής αυγής;
έχουν προσωπικά θέματα και δεν το ξέρουμε;τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;
petrovic
QUOTE(kolokotronis @ Jul 8 2012, 12:49 ) *
Φίλε, καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι αυτά που γράφεις, στην ίδια κιόλας πρόταση???
Αν δεν έρθεις σε αντιπαράθεση με επιχειρήματα μέσα στη βουλή, που θα έρθεις?
Στους δρόμους και στις πορείες θα πείτε τα επιχειρήματά σας?
Και μην μου ξαναπείς ότι και εκεί.
Γιατί το ''και'' δεν ισχύει, αν κάθε φορά που μιλάει ο ένας στη βουλή, ο άλλος φεύγει.

ΥΓ:Άκυρο δεν πρόσεξα ότι δεν είπες ''και''.
Άρα η αντιπαράθεση θα γίνει μόνο στους δρόμους, με ξύλο κτλ.
Ωραία.
Τότε γιατί να το ψηφίζουμε το κκε, να μπαίνει στη βουλή??

δεν κατάλαβα καλα΄το νόημα της παρέμβασής σου. ίσως φταίω και εγω, ίσως δεν εκφραστηκα πολύ καθαρά.

η ΧΑ είναι το μαστίγιο του συστήματος απέναντι στο εργατικό κίνημα και τους κομμουνιστές.

το εργατικό κίνημα και οι κομμουνιστές θα αντιπαρατεθούν στους ανοιχτούς ναζιστες λυσσασμένα με επιχειρήματα και ιδεολογική μαχη ανελέητη ΠΑΝΤΟΥ. και μέσα στη βουλή, και στα συνδικατα, και στις γειτονιες, και στα πανεπιστημια, και στα σχολεία, και στα γήπεδα, και στους στρατώνες,και στους δρόμους. ΠΑΝΤΟΥ. κανείς άνεργος, κανείς νέος δεν πρέπει επουδενί να πιστέψει ότι έχουν οι ανοιχτοί ναζιστες, οι αιχμαλωτοι στην ΕΕ, την οποιαδήποτε σχέση με τον αντισυστημισμό.

από την αλλη, οι ανοιχτοί ναζιστες της ΧΑ δεν είναι μόνο κόμμα, είναι και οργάνωση που βαρύνεται με ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις. ( για το ΚΚΕ έχεις απορίες εάν πρέπει να μπαίνει στη Βουλή, για τους παρολίγον δολοφόνους του αγωνιστή Κουσουρή, για αυτούς που εικοσι μερες πριν έστειλαν στο νοσοκομείο μελος της ΚΝΕ, καμία ένσταση δεν εγείρεις..... )

αυτό σημαίνει ότι απέναντί τους πρέπει να επιδειχθεί μεγαλύτερη σκληρότητα , και η αποχώρηση σε μια "ιστορική" στιγμή, όπως είναι η στιγμή που ο ηγετης τους μιλαει για πρωτη φορά στη Βουλή, μεταφερει αυτό το μήνυμα. αυτό προφανως δε σημαίνει ότι όποτε ανεβαίνει από εδω και περα χρυσαυγίτης στο βήμα, το ΚΚΕ θα αποχωρεί.

ΥΓ: ο όρος "ανοιχτοί νεοναζιστες" υπονοεί ευθεως ότι δίπλα στη ΧΑ ύπαρχουν και κάποιοι αλλοι νεοναζιστες, πιο ντροπαλοί. είναι οι νεοναζιστες του Μαυρου Μετώπου . (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη) . αυτοί που μας έριξαν σε 25% ανεργία , 40% αύξηση αυτοκτονιών και μαζική διαρροη των νεων επιστημόνων εξω από τη χωρα , είναι νεοναζιστες.

morfi
QUOTE(petrovic @ Jul 8 2012, 15:41 ) *
από την αλλη, οι ανοιχτοί ναζιστες της ΧΑ δεν είναι μόνο κόμμα, είναι και οργάνωση που βαρύνεται με ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις.

Δεν είμαι Χρυσαυγίτης και μάλλον ούτε θα γίνω αλλά να μου μιλάνε για δολοφονίες κάποιοι που έχουν σκοτώσει 35.000, κάπου εκεί τέλος πάντων, Έλληνες και έχουν εξορίσει του Πόντιους μου φαίνεται ότι πάει πολύ.
Ginobili
QUOTE(morfi @ Jul 8 2012, 12:47 ) *
Δεν είμαι Χρυσαυγίτης και μάλλον ούτε θα γίνω αλλά να μου μιλάνε για δολοφονίες κάποιοι που έχουν σκοτώσει 35.000, κάπου εκεί τέλος πάντων, Έλληνες και έχουν εξορίσει του Πόντιους μου φαίνεται ότι πάει πολύ.

Βάλε και κάτι παιδομαζώματα...
maik23
ισως τωρα καταλαβαμε γιατι οι περισοτεροι χαρηκαν που καποιος επιτελους εστω και με αυτον τον τροπο βουλωσε την κανελη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.