Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
spysta
η ανιψια των Γιαννακοπουλων ,Σουζανα Δογα , ειναι η νομικη συμβουλος του ΕΣΑΚΕ που ειπε οχι στο αιτημα του ΟΣΦΠ για να παρει τα συμβολαια των παικτων του ΠΑΟ την τελευταια 5ετια.

μμμαλιστα .. ισως λεει πολλα ισως και οχι.
tuareg
QUOTE (spysta @ Aug 7 2013, 22:58 ) *
η ανιψια των Γιαννακοπουλων ,Σουζανα Δογα , ειναι η νομικη συμβουλος του ΕΣΑΚΕ που ειπε οχι στο αιτημα του ΟΣΦΠ για να παρει τα συμβολαια των παικτων του ΠΑΟ την τελευταια 5ετια.

μμμαλιστα .. ισως λεει πολλα ισως και οχι.

δε ξερω ,ρωταω....ο εσακε νομιμοποιειται να δωσει τα συμβολαια χωρις τη συναινεση των παικτων?
thalys
QUOTE (tuareg @ Aug 7 2013, 23:14 ) *
δε ξερω ,ρωταω....ο εσακε νομιμοποιειται να δωσει τα συμβολαια χωρις τη συναινεση των παικτων?

Απ'όσο ξέρω η απάντηση είναι όχι. Μόνο οι αστυνομικές/εισαγγελικές/ελεγκτικές αρχές μπορούν να ζητήσουν τα στοιχεία αυτά.

Ίσως να μπορούσε να τα ζητήσει έμμεσα ο Ολυμπιακός, δηλαδή να ζήταγε από τον εισαγγελέα να τα ζητήσει. Θα έπρεπε όμως να δείξει ότι έχει νόμιμο συμφέρον, κάτι που δεν προκύπτει αβίαστα κι αν ίσχυε πιστεύω οι Αγγελόπουλοι είχαν τους δικηγόρους να το κυνηγήσουν.

Ούτε ανηψιές, ούτε άλλα σενάρια συνωμοσίας. Το αίτημα των Αγγελόπουλων είναι μια καθαρά επικοινωνιακή κίνηση με μηδενικό ουσιαστικό περιεχόμενο που τυχαίνει να συμπίπτει με την αναμενόμενη ήττα στην υπόθεση Παπαλουκά.

Σημειωτέον ότι ο Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι πρόσφατα έγινε έλεγχος για την τριετία 2009-2012 στην ΚΑΕ από το ΣΔΟΕ και δεν προέκυψε πρόβλημα. Όχι ότι λέει πάρα πολλά αυτό. Το πιθανότερο είναι ότι η ΚΑΕ δεν φοροδιαφεύγει αλλά φοροαποφεύγει. Όταν μιλάμε για μερικά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν καλό και έξυπνο λογιστή να τα κάνει όλα νόμιμα. Τα διάφορα κόλπα των αθλητικών ΑΕ για να μην πληρώνουν φόρο δεν είναι ούτε μόνο ελληνικό, ούτε καινούριο φρούτο. Υπάρχει η υπόθεση εναντίον της Ρέηντζερς στην Σκωτία πχ http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-glasgow-west-20417847 η οποία κέρδισε και τον πρώτο γύρο στα δικαστήρια μάλιστα.
sacarame
Οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν την Τρίτη και την Τετάρτη (20-21/8) από ιατρικές εξετάσεις και το πρωί της Πέμπτης (22/8) θα γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Μπαρτζώκα θα πάρει μέρος στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Απόλλωνας Πατρών, αλλά και στο Rixos Basketball Cup, το οποίο θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20-21/8 Ιατρικές εξετάσεις
22/8 Στις 11:00 Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς
26/8 Εργομετρικά
4/9 Αναχώρηση για Καρπενήσι και παραμονή έως τις 13/9
13/9 Αναχώρηση από Καρπενήσι για Πάτρα
14/9 Oλυμπιακός-Μοντεγκρανάρο21:00 (Τουρνουά Απόλλωνα Πατρών)
15/9 Απόλλωνας Πατρών-Ολυμπιακός19:00 (Τουρνουά Απόλλωνα Πατρών)
15/9 Επιστροφή στην Αθήνα
23/9 Αναχώρηση για Τουρκία (Κωνσταντινούπολη). Συμμετοχή στο «Rixos Basketball Cup»
24/9 Ολυμπιακός-Μπουντιβέλνικ18:00 («Rixos Basketball Cup»)
26/9 Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός18:00(«Rixos Basketball Cup»)
27/9 Με μια εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπεσίκτας, Ζαλγκίρις Κάουνας
28/9 Επιστροφή στην Ελλάδα
1/10 Αναχώρηση για τη Βραζιλία
4/10 Πινιέιρος-Ολυμπιακός
6/10 Πινιέιρος-Ολυμπιακός

Πηγή : sport.gr
gspara
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...neo-protathlima
Oριστικα με (-2) στο πρωταθλημα.
vastravoud
Τραγική απόφαση sad.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(vastravoud @ Aug 12 2013, 19:18 ) *
Τραγική απόφαση sad.gif

Απο ποια αποψη? Θεωρεις οτι χανεται το ενδιαφερον της κανονικης περιοδου με το -2 του Ολυμπιακου? Μπορει, αλλα οταν εχει διακοπει τελικος τον Ιουνιο και η ποινη που προβλεπεται ειναι αφαιρεση 2 βαθμων απο την επομενη περιοδο, τι θα μπορουσε να γινει? Αλλωστε υπαρχει προηγουμενο και παλι με διακοπη τελικου στο ΣΕΦ και η ποινη που εφαρμοστηκε τελικα ηταν η ιδια. Για να μη σου θυμισω οτι παρα το -2 ο Ολυμπιακος ηταν αυτος που πηρε το πλεονεκτημα εδρας τοτε.
manj13
QUOTE(tuareg @ Aug 7 2013, 23:14 ) *

Μια ακομη απαντηση αν δεν την εχεις δει ηδη tuareg....

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...3&Itemid=98
ThreeDi
QUOTE (T.W.Is.M. @ Aug 12 2013, 19:41 ) *
Απο ποια αποψη? Θεωρεις οτι χανεται το ενδιαφερον της κανονικης περιοδου με το -2 του Ολυμπιακου? Μπορει, αλλα οταν εχει διακοπει τελικος τον Ιουνιο και η ποινη που προβλεπεται ειναι αφαιρεση 2 βαθμων απο την επομενη περιοδο, τι θα μπορουσε να γινει? Αλλωστε υπαρχει προηγουμενο και παλι με διακοπη τελικου στο ΣΕΦ και η ποινη που εφαρμοστηκε τελικα ηταν η ιδια. Για να μη σου θυμισω οτι παρα το -2 ο Ολυμπιακος ηταν αυτος που πηρε το πλεονεκτημα εδρας τοτε.

Το 2010 έγινε διακοπή στον τελικό αλλά δεν ίσχυσε ποτέ το -2 την χρονιά 2010-2011.
Hakeem
QUOTE(benchwarmer @ Jun 25 2013, 13:36 ) *
Τετοια δημοσιευματα και "προτασεις ενδιαφεροντος" δεν εχουν καμια πραγματικη σημασια νομιζω. Αλλα ακομα και να υπηρχε σοβαρη κουβεντα, και οντως ο Μπαρτζωκας να ηθελε να φυγει, σε παραπεμπω σε ενα δικο σου παλιοτερο ποστ:

Αλλα φανταζομαι ολα αλλαζουν απλα αν συμπαθουμε η αντιπαθουμε καποιον....

νομιζω οτι το συμβολαιάκι με τη Φενερ που εβγαλε η πρασινη σήμερα, κατι λεει. Και ας ειμαι εγω ο εμπαθής wink.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(ThreeDi @ Aug 13 2013, 17:23 ) *
Το 2010 έγινε διακοπή στον τελικό αλλά δεν ίσχυσε ποτέ το -2 την χρονιά 2010-2011.

Πρεπει να ειχε πεσει στην εφεση τοτε, γιατι η ποινη που προβλεποταν και τοτε ηταν αφαιρεση 2 βαθμων απο το επομενο πρωταθλημα.

QUOTE(Hakeem @ Aug 13 2013, 18:19 ) *
νομιζω οτι το συμβολαιάκι με τη Φενερ που εβγαλε η πρασινη σήμερα, κατι λεει. Και ας ειμαι εγω ο εμπαθής wink.gif

Αν ηταν πραγματι συμβολαιο συνεργασιας Φενερμπαχτσε-Μπαρτζωκα...
rankin
QUOTE(Hakeem @ Aug 13 2013, 17:19 ) *

Ειναι η πρώτη φορά που η πράσινη γράφει τον Ομπράντοβιτς με το όνομα του και όχι "Ζοτς" biggrin.gif

Απο εκεί και πέρα, ειναι γνωστό το θέμα, χωρίς να ξέρω αν ειχε υπογράψει προσύμφωνο ο Μπαρτζώκας με τη Φενερ.
Η ουσία ειναι πως ο Ολυμπιακός του είχε δώσει το ελεύθερο να φύγει αν το ήθελε και είχε ξεκινήσει να εξετάζει τον αντικαταστάτη του (Φώτης και Φλέμινγκ νομίζω πως ήταν οι βασικοί υποψήφιοι)..

Δε ξέρω τι θέλει να μας πει λοιπόν η πράσινη, εφόσον ο ίδιος ο Μπαρτζώκας ήταν αυτός που το ξανασκέφτηκε και επέλεξε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

mixalisgate7
QUOTE(rankin @ Aug 13 2013, 19:00 ) *
Δε ξέρω τι θέλει να μας πει λοιπόν η πράσινη, εφόσον ο ίδιος ο Μπαρτζώκας ήταν αυτός που το ξανασκέφτηκε και επέλεξε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Οτι είναι προδότης και να υπάρξει διχασμός στην ομάδα.
rchos
Ο Γιαννακόπουλος όμως δεν σκέφτεται πως με τέτοιες κινήσεις συσπειρώνει τον αντίπαλο και δεν τον διαιρεί.

Αυτή την εποχή η γκρίνια πάει σύννεφο ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι όμως όταν βλέπουν τον "εχθρό" να επιτίθεται έτσι απλά παίρνουν θέσεις "μάχης" και ξεχνάνε τα εσωτερικά προβλήματα.

Αν ρίξει και καμιά 20άρα ο Λοζέτσκι στο Ευρωπαικό θα αρχίσουν οι κραυγές πολέμου από νωρίς...
manj13
QUOTE(Hakeem @ Aug 13 2013, 18:19 ) *

Aν το σημερινο θεμα με το συμβολαιο, ειδικα στην εκδοχη που το παρουσιαζει στην τελευταια σελιδα η Πρασινη, αληθευει εστω και στα μισα, ο Μπαρτζωκας πρεπει να παρει τον Τσαρτσαρη τηλεφωνο, να τον ρωτησει που επαιζε στην Ισλανδια και να φυγει τωρα για εκει προπονητης....
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Aug 13 2013, 19:10 ) *
Αν ρίξει και καμιά 20άρα ο Λοζέτσκι στο Ευρωπαικό θα αρχίσουν οι κραυγές πολέμου από νωρίς...

Οταν ριξει θελεις να πεις.
Ηδη βλεπω τον τριτο λευκο Ματ στην ιστορια του Ολυμπιακου να συνεχιζει στα ενδοξα χναρια των αλλων 2 λατρεμενων συνωνοματων. Νιλσεν, Χαουαρντ, Λοζετσκι... laugh.gif

Ως προς την αξιοπιστια του αρθρου παντως θα ρωτησω το εξης(οσους ειναι πανω απο 1-2 χρονια σε αυτο το φορουμ): Αν σας παρουσιαζα ενα εγγραφο που λεει οτι ο Χ Σερβος παιχτης που επαιξε στην Ελλαδα(δε μας ενδιαφερει ποιος) εχει αφησει στην Ελλαδα χρεη εκατονταδων χιλιαδων ευρω και τον κυνηγανε τραπεζες, εφορια και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, θα με πιστευατε? rolleyes.gif
vastravoud
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 12 2013, 19:41 ) *

Απλώς λέω ότι είναι βλακώδες να τιμωρούνται οι παίκτες και οι προπονητές για τις ανοησίες των κλασικών Ελλημπάν οπαδών.

Είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε τιμωρία έδρας, κεκλεισμένων, αφαιρέσεις, κλπ.

Αλήθεια, πόσοι έχουν μποζουριαστεί; Πόσοι αστυνομικοί έχουν απολυθεί επειδή τα γήπεδα των οποίων την ευθύνη είχαν έγιναν ξέφραγα αμπέλια; Πόσες ΚΑΕ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ οικονομικα επειδή δεν έδωσαν στοιχεία από κάμερες;
sni79per
Ο Γιαννακόπουλος όμως δεν σκέφτεται πως με τέτοιες κινήσεις συσπειρώνει τον αντίπαλο και δεν τον διαιρεί.

Αυτή την εποχή η γκρίνια πάει σύννεφο ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι όμως όταν βλέπουν τον "εχθρό" να επιτίθεται έτσι απλά παίρνουν θέσεις "μάχης" και ξεχνάνε τα εσωτερικά προβλήματα.

αυτη την εποχη υπαρχει γκρινια περισσοτερο αν θα βρεις ομπρελα χωρις 5ευρω νταβατζιλικι. tongue.gif
δεν κρινεται κατι,το χειμωνα ομως εχει καβα σε τυχον στραβη,''τραβα στην τουρκια ρε !@%$# που μας το παιζες κ ολυμπιακαρα''.
οι αφοι το ηξεραν το ζητημα. cool.gif
http://www.pamesports.gr/248553/o-mpartzwk...o-paramonhs-toy
rchos
QUOTE(sni79per @ Aug 13 2013, 19:33 ) *
αυτη την εποχη υπαρχει γκρινια περισσοτερο αν θα βρεις ομπρελα χωρις 5ευρω νταβατζιλικι. tongue.gif
δεν κρινεται κατι,το χειμωνα ομως εχει καβα σε τυχον στραβη,''τραβα στην τουρκια ρε !@%$# που μας το παιζες κ ολυμπιακαρα''.
οι αφοι το ηξεραν το ζητημα. cool.gif
http://www.pamesports.gr/248553/o-mpartzwk...o-paramonhs-toy

Όλοι το ξέραμε οι Αφοί δεν θα το ήξεραν?
Το έγραψε και ο Ρανκιν πιο πριν.
Οι Αγγελόπουλοι ψάχτηκαν και με Φώτη εκείνες τις μέρες και με Φλέμινγκ.
Ο Μπαρτζω είχε και πρόταση με πιο πολλά λεφτά από αλλού.
Ας μας βγάλει κανα προσύμφωνω και από εκεί η πράσινη.

Υπήρχε κόσμος που τέλη Ιουνίου παρακάλαγε να το οριστικοποιήσει το ντιλ ο Μπαρτζω μπας και πάρουμε άλλο προπονητή.
mixalisgate7
QUOTE(rchos @ Aug 13 2013, 19:43 ) *
ρουμε άλλο προπονητή.

Και ο Αγγέλου είχε ακουστεί.
manj13
QUOTE(rchos @ Aug 13 2013, 19:43 ) *
Όλοι το ξέραμε οι Αφοί δεν θα το ήξεραν?
Το έγραψε και ο Ρανκιν πιο πριν.
Ο Μπαρτζω είχε και πρόταση με πιο πολλά λεφτά από αλλού.
Ας μας βγάλει κανα προσύμφωνω και από εκεί η πράσινη.

Υπήρχε κόσμος που τέλη Ιουνίου παρακάλαγε να το οριστικοποιήσει το ντιλ ο Μπαρτζω μπας και πάρουμε άλλο προπονητή.

Μια ''χαζη'' ερωτηση...Ειναι δυνατον η διοικηση ενος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ να δεχεται εν γνωσει της να μιλαει με αλλη ομαδα, υπο οποιουσδηποτε ορους και να μην του λεει αντε γεια ΧΩΡΙΣ επιστροφη?Για την υποληψη της πρωτα απ' ολα... ohmy.gif
tuareg
σκεφτομαι εγω τωρα.....ο Μπαρτζωκας εχει το δικαιωμα να τραβηξει μια μυνηση/αγωγη στη πρασινη για δημοσιευση προσωπικων δεδομενων χωρις τη συγκαταθεση του?
kseplenhs
QUOTE(tuareg @ Aug 13 2013, 20:06 ) *
σκεφτομαι εγω τωρα.....ο Μπαρτζωκας εχει το δικαιωμα να τραβηξει μια μυνηση/αγωγη στη πρασινη για δημοσιευση προσωπικων δεδομενων χωρις τη συγκαταθεση του?

lol.Μάλλον ο αντίστοιχος τούρκικος εσακε δεν έχει ευαισθησίες ως προς τα προσωπικά δεδομένα... laugh.gif

Απολίτιστοι τούρκοι

Παρεμπιπτόντως στο ποδόσφαιρο όποτε θέλει κανείς βρίσκει το συμβόλαιο οποιουδήποτε.

tuareg
QUOTE (kseplenhs @ Aug 13 2013, 21:07 ) *
lol.Μάλλον ο αντίστοιχος τούρκικος εσακε δεν έχει ευαισθησίες ως προς τα προσωπικά δεδομένα... laugh.gif

Απολίτιστοι τούρκοι

Παρεμπιπτόντως στο ποδόσφαιρο όποτε θέλει κανείς βρίσκει το συμβόλαιο οποιουδήποτε.

στο μπασκετ ομως οχι.... biggrin.gif
το θεμα δεν ειναι τι κανουν οι τουρκοι αλλα οτι ελληνικη εφημεριδα δημοσιευσε προσωπικα δεδομενα ελληνα πολιτη χωρις την εγκριση του...ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον,δε ξερω αν ειμαι σωστος..καποιος που ξερει παραπανω ας πει...
btw το αντιγραφο του συμβολαιου του μπαρτζωκα λετε να το φερε ο μπατιστ ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
manj13
QUOTE(kseplenhs @ Aug 13 2013, 21:07 ) *

Απολίτιστοι τούρκοι

Ουτε ο ελληνικος θα ειχε...Ευρωπαικη ενωση γαρ...Εχει πεσει στην αντιληψη σου, δημοσιευμενο εν ισχυ ή οχι, τελεσιδικο συμβολαιο στο ποδοσφαιρο ή στο μπασκετ ?Για να δω τι απ΄ολες αυτες τις αμοιβες που διαρρεονται ισχυει ΕΠΙΣΗΜΑ....
kseplenhs
QUOTE(manj13 @ Aug 13 2013, 21:17 ) *
Ουτε ο ελληνικος θα ειχε...Ευρωπαικη ενωση γαρ...Εχει πεσει στην αντιληψη σου, δημοσιευμενο εν ισχυ ή οχι, τελεσιδικο συμβολαιο στο ποδοσφαιρο ή στο μπασκετ ?Για να δω τι απ΄ολες αυτες τις αμοιβες που διαρρεονται ισχυει ΕΠΙΣΗΜΑ....

Στο ποδόσφαιρο είναι διαθέσιμα απο τη στιγμή που θα τα καταθέσει η ομάδα στον συνεταιρισμό της (εν προκειμένω,super league αλλά και στην ΕΠΟ).

Στο μπάσκετ μάλλον γράφονται κρατικά μυστικά ύψιστης εθνικής σημασίας.Αλλιώς δεν εξηγείται.
rchos
QUOTE(manj13 @ Aug 13 2013, 20:05 ) *
Μια ''χαζη'' ερωτηση...Ειναι δυνατον η διοικηση ενος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ να δεχεται εν γνωσει της να μιλαει με αλλη ομαδα, υπο οποιουσδηποτε ορους και να μην του λεει αντε γεια ΧΩΡΙΣ επιστροφη?Για την υποληψη της πρωτα απ' ολα... ohmy.gif

Όπως έχουν δείξει οι Αγγελόπουλοι δεν κολλάνε σε πρόσωπα.
Επίσης θυμίζω ο Μπαρτζώκας έχασε 3-0 το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας.
Δεν λέω ότι ήταν δική του ευθύνη αποκλειστικά αλλά τον προπονητή που έχασε έτσι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα υπάρχει πάντα ρεύμα στο να φύγει...
kseplenhs

Καλά και με 10 πόντους έστω του μπέ(-εεεε)γκιτς θα στήσουμε τα καλάζνικοφ στις ταράτσες μας... 48.gif
rchos
QUOTE(kseplenhs @ Aug 13 2013, 23:54 ) *
Καλά και με 10 πόντους έστω του μπέ(-εεεε)γκιτς θα στήσουμε τα καλάζνικοφ στις ταράτσες μας... 48.gif

Σκέψου να συναντηθούμε και με Σλοβενία και να φάει ο Μαυροκεφαλίδης 2-3 τάπες από Μπέγκιτς.
Όλοι οι ολυμπιακοί στον Πειραιά για πανηγύρια για το three peat το ίδιο βράδυ.
mixalisgate7
QUOTE(rchos @ Aug 13 2013, 23:58 ) *
Σκέψου να συναντηθούμε και με Σλοβενία και να φάει ο Μαυροκεφαλίδης 2-3 τάπες από Μπέγκιτς.

Θα σουβλίσουν αρνιά tongue.gif
The Admiral
Μια διορθωση: Δεν ηταν ο Μπαρτζωκας που επελεξε να μην παει στη Φενερ,αλλα η Φενερ. Η υπογραφη που ελειπε δεν ηταν αυτη του Μπαρτζωκα.Ο Μπαρτζωκας διετελεσε το ρολο της καβατζας.
kseplenhs
QUOTE(rchos @ Aug 13 2013, 23:58 ) *

Ο μαυροκεφαλίδης κάτι ψηλούς σαν τον μπέγκιτς τους έχει για τα καλαμπαλίκια του.Θα τον τραβήξει στα 4-5 μέτρα και απλά θα τον βλέπει να πηγαινοέρχεται.Βέβαια στην άμυνα είναι ικανός να φάει μέχρι και 4 σερί p&r απο τον μπέγκιτς,όσο αστεία είναι μια πρόταση που έχει μέσα τις λέξεις "άμυνα","μαυροκεφαλίδης","p&r","μπέγκιτς"...
NikBot
QUOTE (manj13 @ Aug 12 2013, 21:07 ) *
Μια ακομη απαντηση αν δεν την εχεις δει ηδη tuareg....

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...3&Itemid=98

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα φίλε μου..

Σε πολλές περιπτώσεις όπου υπάρχει ένας συνεταιρισμός (πχ λίγκα) / διοργάνωση / αγορά που διέπεται από κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, ο συνεταιρισμός ή η εποπτέυουσα αρχή είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κοινοποιούν ορισμένα στοιχεία των συμμετεχόντων. Παραδείγματα:

1) Στην ΕΠΟ όπως προαναφέρθηκε τα συμβόλαια είναι διαθέσιμα για ενδιαφερόμενους

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=109901

2) Το ΝΒΑ σαφώς και κοινοποιεί τα συμβόλαια της κάθε ομάδας αφού υπάρχει και salary cap βεβαίως βεβαίως

http://www.basketball-reference.com/contracts/

3) Ακόμα και σε άσχετες (με τον αθλητισμό) αγορές όπως της πρόσβασης σε δίκτυα μεταφοράς ενέργειας οι συμβάσεις των χρηστών (συμβόλαια σημαντικής αξίας) υποχρεωτικά είναι διαθέσιμα από την ρυθμιστική αρχή.

Θέλω να πω ότι το "τα συμβόλαια είναι στοιχεία ενεργητικού και είναι προσωπικά δεδομένα" ΔΕΝ ισχύει γενικά και σε κάθε περίπτωση.
thanath
QUOTE (T.W.Is.M. @ Aug 12 2013, 19:41 ) *
Αλλωστε υπαρχει προηγουμενο και παλι με διακοπη τελικου στο ΣΕΦ και η ποινη που εφαρμοστηκε τελικα ηταν η ιδια. Για να μη σου θυμισω οτι παρα το -2 ο Ολυμπιακος ηταν αυτος που πηρε το πλεονεκτημα εδρας τοτε.

Πρωτόδικα είχαν αφαιρεθεί 2 βαθμοί αλλά μετά την έφεση είχε μειωθεί η ποινή οπότε ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει κανονικά όχι -2
T.W.Is.M.
QUOTE(thanath @ Aug 14 2013, 06:35 ) *
Πρωτόδικα είχαν αφαιρεθεί 2 βαθμοί αλλά μετά την έφεση είχε μειωθεί η ποινή οπότε ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει κανονικά όχι -2

Ναι, ετσι θα ειναι. Εγω θυμομουν οτι ειχε επιβληθει αρχικα η ποινη, καποιος με διορθωσε και αφου εψαξα τη βαθμολογια της περιοδου 2010-11, ειδα οτι οντως ο Ολυμπιακος ειχε ξεκινησει κανονικα. Κι αυτο ομως δεν ειχε σημασια τελικα, αφου πηρε την 1η θεση με 2 βαθμους διαφορα.
Η ουσια αυτων που εγραψα ειναι οτι δε διαφωνω με την ποινη στη λογικη οτι καποτε επρεπε να υπαρξει μια τιμωρια για τετοια γεγογοτα. Αν ο Ολυμπιακος θελει να παρει το πρωταθλημα, πρεπει να κερδισει στην εδρα του ΠΑΟ, ειτε στην κανονικη περιοδο(για να παρει το πλεονεκτημα εδρας) ειτε στους τελικους.
komag
Η δημοσιοποίηση συμβολαίων αντίκειται στην αρχή περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ η δημοσιοποίηση προσύμφωνων όχι.......... ohmy.gif ohmy.gif
kseplenhs
QUOTE(komag @ Aug 17 2013, 13:29 ) *
Η δημοσιοποίηση συμβολαίων αντίκειται στην αρχή περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ η δημοσιοποίηση προσύμφωνων όχι.......... ohmy.gif ohmy.gif

Δεν ξέρω τη διαφορά.Θα διαβάσω οπισθόφυλλο πράσινης και θα σου πω icon_tomato.gif
NikBot
Εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής:

Περίπτωση 1: Μετά το Φ4 βγαίνει ο ΔΓ και αφήνει ξεκάθαρες υπόνοιες για ντόπινγκ, ακόμα και σε επίσημη συνέντευξη, χωρίς να υπάρχει πραγματικά καμία ένδειξη (πόσο μάλλον απόδειξη), ζητώντας παράλληλα πρωτοφανή πράγματα (αιμοληψία πριν κάθε τελικό κλπ). Βγαίνουν λοιπόν αρκετοί αρθρογράφοι και φίλαθλοι και λένε "ε άν είναι καθαρός ο Ολύμπιακός ας αποδεχτεί τους ελέγχους και τι έγινε"...

Περίπτωση2: Ο Ολυμπιακός αφήνει αιχμές για εικονικά συμβόλαια, πρακτική που αποδεδειγμένα έχει ακολουθηθεί στο παρελθόν σε άλλα αθλήματα στην Ελλάδα. Εαν λοιπόν ο ΔΓ αρέσκεται τόσο σε "φάπες" και "χορούς" και άλλα ωραία γιατί δεν τρίβει τα συμβόλαια στα πρόσωπα των Αγγελόπουλων αφού όλα είναι εντάξει, σύμφωνα πάντα με τη λογική της παραπάνω περίπτωσης που ο ίδιος ενστερνίζεται? (Ζητάς ελέγχους εκτός των καθιερωμένων, δέξου και ελέγχους εκτός των καθιερωμένων). Και προφανώς το να δημοσιοποιήσεις ένα συμβόλαιο, έστω εμφανίζοντας μόνο οικονομικούς όρους και όχι οτιδήποτε άλλο δεν θέλεις να διαρρεύσει, είναι πολύ πιο απλό και εύκολο από το να υποβάλλεις αθλητές σε αιματολογικές εξετάσεις όποτε θέλεις.

Εαν μου πείτε "για να μην πέσει στο επίπεδο των Αγγελόπουλων", εδώ έχει πέσει στο επίπεδο να ασχολείται με το πόσο ολυμπιακός είναι ο Μπαρτζώκας και που βάζει την υπογραφή του... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.