Igor, μη παρεξηγείς τα λόγια μου.Δεν είπα κάτι για Σισκάουασκας,Μπετσίροβιτς για ξένους ούτε είπα ότι τις θεωρώ αποτυχημένες, ίσα ίσα τους πάω πολύ και πιστεύω ειδικά ότι ο Σισκάουσκας
ανεβάζει ενα επίπεδο την ομάδα.
Αυτό που λέω είναι ότι ο ΟΣΦΠ , αν αξιοποιήσει σωστά το Σόφο(είτε αυτό σημαίνει να του βάλουν μυαλό,να τον πείσουν να δουλέψει, να χάσει κιλά δεν ξέρω κι εγώ ό,τι χρειαστεί τέλος πάντων), τότε εμείς(ο ΠΑΟ) θα ξαναπάρουμε πρωτάθλημα όταν φύγει για ΝΒΑ. Και λέω ότι για να αντισταθμιστεί κάπως το μειονέκτημα, πρέπει να έχουμε σαφέστατο πλεονέκτημα στην περιφέρεια, το οποίο πιστεύω δεν υφίσταται με Χατζηβρέττα. Με Ζήση, Σπανούλη ναι.
Σαφέστατα μπορεί να διαφωνείς. Αλλά εκτός από την καλή του άμυνα, ποια πιστεύεις είναι η τόσο σημαντική προσφορά του Χατζηβρέττα στον ΠΑΟ; στα κρίσιμα χάνεται. σουτ δεν έχει ιδιαίτερα καλό και δεν είναι ο μεγάλος σκόρερ. Ασίστ πάλι δεν περνάει.Στη διείσδυση ούτε συγκρίνεται με Σπανούλη.
Και ειλικρινά, μιας και λες ότι ο Σόφο δεν είναι ο καλύτερος ψηλός. Ποιος στην Ευρώπη μπορεί να τον αντιμετωπίσει σε 1vs1; η ΤΣΣΚΑ , η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή δε μπορούσε καν να το σταματήσει. Έπρεπε οι διαιτητές να τον βγάλουν από το παιχνίδι. Και σκέψου να τον συνετισει ο Ολυμπιακός ώστε να χάσει βάρος, να αντέχει 30λεπτα, να δουλέψει λίγο την πάσα όταν του κάνουν double-team. Ξέρω ,πολλά αν, αλλά αν εκπληρωθούν ειλικρινά πιστεύω θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο μπάσκετ.