Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΔΡΑ ΑΕΚ 2010/11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
kostasvc15
Σε ποιο γηπεδο θα παιζουμε την επομενη σεζον;
ashton
Λογικά Ελληνικό και πάλι .
Harros
pali?? pio makria den mporoune na tin pane?? To galatsi tous xalaei? Ante , kai tou xronou i edra ston ebro...
ashton
QUOTE
14 | 07 | 2010 20:29
Αγωγή από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην ΑΕΚ!


Με αγωγή που κατέθεσαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα ζητούν την έξωση της ΑΕΚ από το Ελληνικό! Η διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων κατέθεσε σήμερα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της «Ένωσης», η οποία θα εκδικασθεί αύριο το μεσημέρι (12.00) στο Ειρηνωδικείο, προκειμένου να αποχωρήσει άμεσα ο «δικέφαλος» από το γήπεδο, ώστε να είναι ελεύθερο για τον Ολυμπιακό! Η κίνηση αυτή από την πλευρά των Ολυμπιακών Ακινήτων προκάλεσε την αγανάκτηση των «κιτρινόμαυρων» που ετοιμάζονται να απαντήσουν με όσα μέσα διαθέτουν. Τα Ολυμπιακά Ακίνητα δεν «καίγονται» άμεσα για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν (περίπου 180.000 ευρώ) αλλά για το πώς θα τους αδειάσει την γωνιά η ΑΕΚ! Βέβαια, οι διοικούντες της «Ένωσης» και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς θα κινηθούν και αυτοί από την πλευρά τους αξιώνοντας χρήματα για διαφυγόντα κέρδη, αφού έχουν προγραμματίσει συναυλίες και εκδηλώσεις στο γήπεδο για τους επόμενους μήνες.


QUOTE
15 | 07 | 2010 12:57
Το Ειρηνoδικείο απέρριψε το αίτημα Ολυμπιακών Ακινήτων!


Απέρριψε το αίτημα των Ολυμπιακών Ακινήτων για την άμεση αποβολή της ΑΕΚ από το Ελληνικό σε συνδυασμό με την καταβολή των οφειλομένων (180.000 ευρώ συνολικά) από την χρήση του γηπέδου. Το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε το αίτημα και όρισε νέα δικάσιμο για τις 23 του μήνα. Οι δυο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους δικαστικώς και το σίριαλ έχει ακόμη ένα (η και περισσότερα) επεισόδια. Βέβαια, για να μην είναι απροετοίμαστοι στην «Ένωση» έχουν έτοιμη την λύση του γηπέδου της Γλυφάδας, για την περίπτωση που χάσουν την δικαστική μάχη.


QUOTE
23 | 07 | 2010 10:53
Απάντησε με ασφαλιστικά η ΑΕΚ!


Νέα αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου πήρε από το Ειρηνοδικείο η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα κατά της ΑΕΚ, για να την απομακρύνουν από το Ελληνικό! Αυτό συνέβη γιατί η «Ένωση» με τους νομικούς της Σωκράτη Λαμπρόπουλο και Λία Διαμαντοπούλου απάντησαν με ασφαλιστικά μέτρα κατά των Ολυμπιακών Ακινήτων για διαφυγόντα κέρδη! Οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» υποστηρίζουν ότι είχαν προγραμματισμένες συναυλίες και εκδηλώσεις στο γήπεδο, από τις οποίες θα είχαν έσοδα και θα κάλυπταν την οφειλή (180.000 ευρώ) προς την διοίκηση του γηπέδου.
Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος πήρε τον λόγο και εξήγησε ότι εξαιτίας της εισόδου της ΑΕΚ στο άρθρο 99 δεν μπορεί να υπάρξει πράξη εκτέλεσης εναντίον της ΚΑΕ. Δηλαδή, να αποφασιστεί άμεσα η απομάκρυνση από το Ελληνικό. Αυτό το γεγονός οδήγησε το δικαστήριο να δώσει νέα αναβολή στην υπόθεση η οποία θα συζητηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου θα εξεταστούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των Ολυμπιακών Ακινήτων, αλλά και της ΑΕΚ.
Μέχρι τότε η ΑΕΚ του Μπάμπη Καραμανλή θα είναι κανονικά στο Ελληνικό και δεν θα μπορεί να έχει την αποκλειστική χρήση ο Ολυμπιακός, ο οποίος από την πλευρά του έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τα Ολυμπιακά Ακίνητα και περίμενε σήμερα την απόφαση για να μπει στο γήπεδο.


basketnet.gr
ashton
Μπορεί την περασμένη βδομάδα να πάτησαν παρκέ στο Ελληνικό οι παίκτες, αλλά..

QUOTE
13 | 09 | 2010 13:35
Η ΑΕΚ σκέφτεται να πάει Λαμία!


Μπορεί το δικαστήριο στις 22 του μήνα να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τα Ολυμπιακά Ακίνητα και το Ελληνικό, αλλά στην ΑΕΚ εξετάζουν ήδη άλλες λύσεις. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Basketnet.gr οι άνθρωποι της «Ένωσης» σκέφτονται την Λαμία, προκειμένου να αποτελέσει την έδρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, καθώς αυτή την ώρα δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στο λεκανοπέδιο διαθέσιμο! Μάλιστα, έχει ήδη πέσει η πρόταση στο τραπέζι τα τελευταία 24ωρα και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τις εξελίξεις με τον Πανελλήνιο, για να δουν αν θα εγκατασταθούν εκεί οι «ολυμπιονίκες» η αν θα μπορέσουν οι ίδιοι να χρησιμοποιήσουν το κλειστό της Λαμίας τη νέα χρονιά.
Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για μια ακραία λύση που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα, δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο αυτή την ώρα να «ξεσπιτωθούν» οι πάντες και να εγκατασταθούν στην Λαμία. Ο Μηνάς Γκέκος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής είναι σε συνεχή επικοινωνία και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Ίσως, στην κλήρωση του πρωταθλήματος το βράδυ να μπορούν να πουν περισσότερα οι άνθρωποι της «Ένωσης».


basketnet.gr

Να σοβαρευτούμε..
ashton
QUOTE
04 | 11 | 2010 13:26
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκτός Ελληνικού η ΑΕΚ!


Τα Ολυμπιακά Ακίνητα κέρδισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BASKETNET την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΑΕΚ με τα οποία ζητούσαν την άμεση αποχώρηση της ομάδας από το Ελληνικό! Το Ειρηνοδικείο Αθηνών ανακοίνωσε την απόφαση σήμερα η οποία είναι οριστική και υποχρεώνει την «Ένωση» άμεσα να αποχωρήσει από το γήπεδο του Ελληνικού. Το σοκ είναι ισχυρό για τους «κιτρινόμαυρους», που καλούνται πλέον να αναζητήσουν αλλού στέγη μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Κι όλα αυτά γιατί επέλεξαν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ να έρθουν σε σύγκρουση με τα Ολυμπιακά Ακίνητα αποφεύγοντας μια συμβιβαστική λύση χωρίς να ανέβουν οι τόνοι. Το Ειρηνοδικείο απεφάνθη και η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται σε μπελάδες. Απομένει πλέον να καθαρογραφεί η απόφαση και να σταλεί και στην ΚΑΕ η οποία ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά.
Βέβαια, το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά από την Δευτέρα έχουν ειδοποιηθεί ήδη οι άνθρωποι της «Ένωσης» να αδειάσουν τις εγκαταστάσεις στο Ελληνικό!
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την «Ένωση» και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής με τους συνεργάτες του θα πρέπει να βρει σε χρόνο… μηδέν λύση για την στέγαση της ομάδας.


QUOTE
04 | 11 | 2010 13:53
Οργή Οικονομίδη για ΑΕΚ!


Έξαλλος ήταν σήμερα ο Βασίλης Οικονομίδης. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε από νωρίς για την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που «πετάει» την ΑΕΚ εκτός Ελληνικού και εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ. Και δεν είχε άδικο, εδώ που τα λέμε, αφού και η Λίγκα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα του γηπέδου της «Ένωσης», αυτή την ώρα για να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία του το ελληνικό πρωτάθλημα. Μεσούσης της περιόδου, ΕΣΑΚΕ και Πολιτεία θα πρέπει να δώσουν λύση «πληρώνοντας» τους τσαμπουκάδες της ΑΕΚ με τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Γι’ αυτό φόρτωσε σήμερα ο Οικονομίδης και τα είχε από το πρωί με τον «δικέφαλο».

Ο Κουτσοballhς


basketnet.gr

QUOTE
Βαριά ήττα στο Ειρηνοδικείο
Του Γιώργου Νικολάου
04/11/2010 (14:32)

Μπορεί οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ να περίμεναν την έξωση από το Ελληνικό, αλλά σε κάθε περίπτωση υπέστησαν... βαριά ήττα! Το Ειρηνοδικείο Αθηνών -με καθυστέρηση μηνών- δεν έδωσε βάση στο άρθρο 99 και δικαίωσε την εταιρία "Ολυμπιακά Ακίνητα", οι αξιωματούχοι της οποίας δεν ήθελαν την "Ένωση". Ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, μας είπε -πριν από λίγο- το αυτονόητο: "Σας είχα πει από το συγκεκριμένο βήμα, ότι ως ΑΕΚ θα σεβαστούμε την όποια απόφαση του δικαστηρίου. Η ΑΕΚ θα φύγει από το Ελληνικό.

Για τον αγώνα με τον Πανελλήνιο θα παραλάβει, ωστόσο, παραχωρητήριο και θα παίξει κανονικά. Βρισκόμαστε σ' επαφή με τα "Ολυμπιακά Ακίνητα".
Από τη στιγμή που πληρώνουμε κανονικά εφέτος δεν τίθεται θέμα. Ενδεχομένως να παίξουμε στο Ελληνικό και με τον Ηλυσιακό. Βέβαιον είναι ότι αναζητούμε εναλλακτική έδρα, κάτι που κάνουμε εδώ και καιρό".

Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι θεωρούν ότι "η απόφαση ελήφθη στον σωστό χρόνο και δεν συνιστά πανικό", αλλά το γόητρο της ΑΕΚ πληγώθηκε...


QUOTE
Αιγάλεω ή Ζωφριά
Του Γιώργου Νικολάου
04/11/2010 (14:43)

Oι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ "τρέχουν και δεν φτάνουν" -και με τη "βούλα" του Ειρηνοδικείου Αθηνών πλέον- προκειμένου για γήπεδο. Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισαν με πρωτοφανή καθυστέρηση να βρουν λύση για το γήπεδο με το... σκριν της Πολιτείας, η οποία έμεινε στα λόγια! Προς το παρόν το κλειστό του Αιγάλεω και το κλειστό των Ανω Λιοσίων φαίνεται ότι προκρίνονται στις διαθέσεις των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Κυψέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε κτυπήσει και την πόρτα του δήμου Ανω Λιοσίων, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, καθώς δεν υπήρχαν ώρες για να φιλοξενηθεί, παρά την αδιαμφισβήτητη αγάπη των Ανωλιοσιωτών για την "Ένωση".

Σχετικά μας είχε μιλήσει ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της πόλης Χρήστος Παππούς. Οι "κιτρινόμαυροι" φαίνεται ότι θα κτυπήσουν εκ νέου την πόρτα, προκειμένου για το κλειστό της Ζωφριάς. Θα αναζητηθούν κι άλλες λύσεις.


QUOTE
Όλα δείχνουν Ζωφριά
Του Γιώργου Νικολάου
04/11/2010 (15:15)

Oι αυτοδιοικητικές εκλογές μπλοκάρουν τις διαδικασίες, αλλά... κάτι τρέχει με τα Ανω Λιόσια! Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, αλλά η φιλολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και μεταξύ των οπαδών της "Ένωσης", ήτοι πριν από την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών άρχιζε και τελείωνε με το κλειστό της Ζωφριάς. Ολα αυτό δείχνουν...

Το συγκεκριμένο γήπεδο πληρεί τις προδιαγραφές της ΑΕΚ. Αποτελεί δίχως αμφιβολία την ενδεδειγμένη λύση ύστερα από το κλειστό του Ελληνικού. Το "κιτρινόμαυρο" στοιχείο είναι έντονο, καθώς γειτνιάζει με τη Νέα Φιλαδέλφεια, που συνιστά την αφετηρία των "ενωσίτικων" εξορμήσεων. Μπορεί να ξαναγίνει έδρα, που δεν έγινε το Ελληνικό παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Το κόστος θα είναι μικρότερο, γι' αυτό και οι διοικούντες την ΑΕΚ αναζητούσαν εδώ και καιρό εναλλακτική λύση, εξ ου και οι αλλεπάλληλες επαφές με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή. Οι τελευταίοι δεν φαίνεται, πάντως, να συνέβαλαν αποφασιστικά σε καμία περίπτωση...


basketblog.gr

ashton
QUOTE
Πρεμιέρα" με Ολυμπιακό!
Του Γιώργου Νικολάου
18/01/2011 (19:13)

Ουδείς γνωρίζει αν θα υπάρξει "αύριο" στην ΑΕΚ, καθώς για πολλούς και διαφόρους λόγους η αναμέτρηση με το Μαρούσι είναι καθοριστική. Υπάρχει, όμως, από σήμερα… γήπεδο! Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η ΚΑΕ θα μετακομίσει για το υπόλοιπο της περιόδου στο κλειστό της Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει, λοιπόν, έπειτα από επτά χρόνια σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον και η "πρεμιέρα" -αν όλα πάνε καλά- είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιανουαρίου, οπότε και το ντέρμπι ονομάτων με Ολυμπιακό! Το ερώτημα είναι "τι ρόστερ θα υπάρχει έως τότε" ή "αν θα υπάρχει ΑΕΚ…"

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι επήλθε συμφωνία με τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπουραϊμη για την μεταφορά της έδρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπουραϊμη για την κατανόηση που επέδειξε και για πολλοστή φορά τον υφυπουργό Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη του οποίου η συμβολή του στην επίλυση του γηπεδικού θέματος ήταν καταλυτική.».


basketblog.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
τσιγγανοι καταντησαμε... sad.gif sad.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.