Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Charlotte Bobcats
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
Alexmei
QUOTE
Τραυματίστηκε προπονητής!

Στην προπόνηση των Μπόμπκατς "θύμα" δεν ήταν μόνο η μπασκέτα, αλλά κι ένας... ασίσταντ κόουτς.


Ο λόγος για τον τραυματισμό του Τζεφ Τσάπελ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι μετά το ατύχημα.

Αυτό το προκάλεσε ο ρούκι Ράιαν Χόλινς που μετά από ένα βροντερό κάρφωμα έριξε τη μπασκέτα (σ.σ η οποία δεν είχε βάσει αλλά ήταν προσαρτισμένη στην οροφή του γηπέδου).

"Έβαλα το χέρι μου για την κρατήσω, αλλά ήταν λίγο πιο βαριά από ότι νόμιζα. Ή θα ήταν αυτό ή το κεφάλι μου" τόνισε ο Τζεφ Τσάπελ.


από το sport24.gr.... ε ρε γλέντια τα ρούκια!!
sarounas
QUOTE(Alexmei @ Oct 5 2006, 03:38 PM) *
από το sport24.gr.... ε ρε γλέντια τα ρούκια!!

ναι όντως biggrin.gif

είμαι ιδιαίτερα περίεργος να δω πως θα πάνε oi πολύ καλοί πιτσιρικάδες που θα έχουν και φέτος οι Χόρνετς μιας και φαντάζομαι ότι δεν θα έχουν άλλους τραυματισμούς και θα δούμε όλο το νέο αίμα μαζί στο παρκέ. Αφού εκτός του φετινού Άνταμ Μόρισον και των περσινών Μέι, Φέλτον υπάρχει και ο προπέρσινος Οκαφόρ αλλά και ο αργεντίνος Χέρμαν(εντάξει αυτός δεν είναι μικρός αλλά είναι πολύ συμαθής με τα όσα τράβηξε) της Μάλαγα, που μετά την τραγική ιστορία του, φαίνεται έχει συνέλθει για τα καλά.
NBAholic
Θα κάνουν συμπαθητική χρονιά οι Αγριόγατοι. Όχι πλέι οφ, κι ούτε φυσικά "η πιο ανεπτυγμένη εξπάνσιον ομάδα στην Ιστορία" που είπαν κάποιοι (λίγοι που δε γνωρίζουν τους Μιλγουόκι Μπακς), αλλά πρόκειται για ομάδα με καλό πυρήνα νεαρών. Ο Μόρισον σε πολλούς θυμίζει τον Άλαν Χιούστον, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει σαφώς πιο πολυδιάστατος (σιγά το δύσκολο, εδώ που τα λέμε...).

Ο Χέρμαν είναι μαζί με τον Πάρκερ και τον Μπαρνιάνι των Ράπτορς οι τρεις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις "Ευρωπαίων" ρούκι φέτος. Στους Αμερικανούς άρεσαν τα φινετσάτα λέι απ του.
morfi
χαχαχαχαχα αυτοι οι μπομπκατς θα μας τρελανουν icon_drunk.gif Κερδισαν ΚΑΙ τους τζαζ και απο τις 7 νικες που εχουν κανει συνολο οι 4 ειναι εναντια σε ομαδες που ειναι πρωτες στην περιφερεια τους (ντιτροιτ, σαν αντονιο, ορλαντο και τζαζ) ! wtf ? w00t.gif
Alexmei
ε τους λέει ο Jordan "Θα γυρίσω στα παρκέ αν νικήσετε τους πρώτους των περιφερειών...." και αποδύδει καρπούς biggrin.gif cool.gif
Pierce
QUOTE
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Σάρλοτ Μπόμπκατς θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Μπέρι Μπίκερσταφ, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής και μέτοχος του συλλόγου, Μάικλ Τζόρνταν. Ο 62χρονος τεχνικός, που φέτος μετρά 23 νίκες και 41 ήττες, ενώ στις τρεις σεζόν στον πάγκο των «αγριόγατων» έχει ρεκόρ 67-161, θα παραχωρήσει τη θέση του σε άλλον τεχνικό, ωστόσο θα παραμείνει στο σύλλογο από άλλο πόστο, είτε αυτό του τζένεραλ μάνατζερ, είτε του προέδρου. Όσον αφορά στο διάδοχό του, ο «Air» δήλωσε πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης προπονητή.www.sportfm.gr
morfi
ΧΑΧΑΧΑ γινονται και αυτα. Ο σον μει ενω ειχε σε ολη του τη καριερα 0-6 τριποντα στον σημερινο αγωνα ευστοχησε σε δυο τριποντα με το τελευταιο να ειναι καθοριστικο και οι μπομπκατς πηραν το παιχνιδι... cool.gif
NBAholic
Κι έλεγα, "ποιο γνωστό Αμερικανό της Ευρώπης μου θυμίζει ο Μέι;". Τον Κόρνεϊ Τόμπσον...
kostasvc15
QUOTE
Alan Anderson Back With Bobcats



The Bobcats have brought back Alan Anderson for the remainder of the 2006-07 season; it was announced by Bobcats General Manager and Head Coach Bernie Bickerstaff. Anderson was signed on Saturday after playing 36 games with the Tulsa 66ers of the D-League. Charlotte's roster now stands at 15 players.

Anderson will be in uniform tonight when the Bobcats take on Milwaukee and wear jersey number 21 temporarily, before switching back to his previous number of 15.

The 6-6, 220-pound guard/forward averaged 15.8 points, 3.8 rebounds, 2.7 assists and 1.0 steals for the 66ers. He is the league’s 17th Gatorade call-up this season and second Bobcats player with D-League experience. Ryan Hollins was allocated to Fort Worth on November 22, 2006 and called back on December 18, 2006.

A member of the D-League Eastern Division All-Star team, Anderson reached double-figure scoring 19 times including a season-high 40 points against Sioux Falls, where he connected on 12-18 from the field and 16-17 from the free-throw line.

Anderson was originally signed by Charlotte as a free agent on August 9, 2005, after going undrafted in the 2005 NBA Draft out of Michigan State. The second-year player appeared in 42 career games and averaged 5.2 points and 1.9 rebounds with .406 shooting from the field, .394 from three-point range and .805 at the free throw line. He was waived by the Bobcats on November 27, 2006 after appearing in six games.
nba.com/bobcats
Alex Acker
Από τον πάγκο του Γυμναστικού Λάρισας (στην Α2) και της εθνικής γυναικών της Νιγηρίας, την οποία οδήγησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ο Sam Vincent θα κοουτσάρει τη νέα περίοδο ομάδα του NBA. Ο άλλοτε γκαρντ του Άρη, επί εποχής Βλάντο Τζούροβιτς, θα είναι όπως -όλα δείχνουν- ο νέος τεχνικός των Charlotte Bobcats.
Mamuwalde
http://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Vincent_%28basketball%29

εδώ λέει ότι είχε κοουτσάρει τον Αρη όχι ότι έπαιζε. για να είμαι ειληκρινής δεν τον θυμάμαι πάντως
NBAholic
Mάλλον αναφέρεται στη σύντομη θητεία του στη Λάρισα πριν λίγα χρόνια στην Α2.
captain charisma
O okafor αν και νουμερο ενα του ντραφτ παραμενει στασιμος δεν βλεπω να εξελιζεται οπως συμβαινει τον χαουαρντ.μεχρι τωρα ειναι παλτο απο αποψη επιθεσης μονο στην αμυνα ειναι καλος κατι μου λεει οτι θα γινει ο νεος μπεν γουαλας....για να δουμε
leelo15
Στους Μπομπκατς φαινεται να κλεινει ο Βαρεζαο εκτος εαν οι Καβς του κανουν ισοποση προταση και αποδεσμευσουν παιχτη τους (ειναι ηδη 15).

Εαν τον παρουν θα ειναι καλη βοηθεια στους ψηλους, εδω στην πενταδα εχουν τον Μπρεζεκ (1.8π.)...
Gravedigger
Αυτοί οι Bobcats είναι πολύ γκαντέμηδες.Ενώ έχουν πολύ καλή ομάδα (κέρδισαν και τους Celtics πριν λίγες μέρες) χάνουν συνέχεια στην παράταση!Χθες έχασαν από το Cleveland μετά από 2 παρατάσεις,σήμερα από το Detroit πάλι στην παράταση.Πάντως τα παιχνίδια τα παλεύουν μέχρι το τέλος και αυτό λόγω της τρομερής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι Wallace-Richardson.Ακόμα, η προσθήκη του Mohammed έλυσε 1 μεγάλο πρόβλημα που είχαν στην ρακέτα.
Kaez
O Nazr κοντεύει να μετατραπεί σε All-Star από τότε που πήγε στους Bobcats.Μακράν η πιο πετυχημένη κίνηση ομάδας για φέτος αν σκεφτείτε και τα ανταλλάγματα (Brezec,Hermann)
red pyramid88
Μεγάλη απαγοήτευση αυτή η ομάδα. Όταν είχα μάθει ότι πήραν τον Richardson, πίστευσα ότι θα κάναν καλή σεζόν, αλλά τελικά, μιά οι τραυματισμοί Morrison-May (αμάν πια αυτό το παλικάρι), προστέθηκαν και άλλοι τραυματίες μετά, δυνάμωσε και ο ανταγωνισμός και πάρτους κάτω.

Λογικά τώρα απλά κοιτάνε να βελτιώσουν λίγο το ρεκόρο τους και σχεδιάζουν το μέλλον. Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσουν τους Wallace-Okafor, για να δέσουν ακόμη πιο πολύ ως ομάδα και να μην ξαναρχίσουν απ' την αρχή.
Rondo
Ο Λάρι Μπράουν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής των Σάρλοτ Μπόμπκατς. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί εντός της ημέρας. Ο 67χρονος προπονητής παραιτήθηκε προ ημερών από τη θέση του αντιπροέδρου των Φιλαδέλφεια 76ερς προκειμένου να επιστρέψει στην προπονητική. Οι «αγριόγατες» έκαναν από την πρώτη στιγμή γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον πολυνίκη τεχνικό, που αποτελεί προσωπική επιλογή του συνιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάικλ Τζόρνταν. Οι Μπόμπκατς θα είναι η ένατη ομάδα στην καριέρα του Λάρι Μπράουν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σαμ Βίνσεντ που απολύθηκε μετά την ολοκλήρωση της περιόδου και αφού η ομάδα τελείωσε τη σεζόν με 32 νίκες και 50 ήττες.

Ο Λάρι Μπράουν, που δεν έχει δουλέψει ως προπονητής από το 2006, όταν απομακρύνθηκε από τους Νιου Γιορκ Νικς, είναι ένας από τους μόλις πέντε προπονητές στην ιστορία του ΝΒΑ με περισσότερες από 1.000 νίκες. Παράλληλα είναι μοναδικός που έχει κατακτήσει τίτλο στο NCAA (με το Κάνσας το 1988) και στο ΝΒΑ (με τους Πίστονς το 2004). Το συνολικό ρεκόρ του στις οκτώ ομάδες που έχει εργαστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου είναι 1.010 νίκες και 800 ήττες.

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=128928
a bullet for your head
Πιστευω οτι οι Μπομπκατς,θα ανακαμψουν σχετικα στην φετινη σεζον κ θα πλησιασουν το θετικο προσημο.Ο κοουτς Μπραουν,ειναι πραγματικη εγγυηση στο να χτιζει ομαδες απ την αρχη,κ σιγουρα οτι καλυτερο σαν δασκαλος,απεναντι στον νεανικο-ταλαντουχο κορμο της ομαδας.Πιστευω οτι 2 στοιχεια θα παιξουν σημαντικο ρολο.Πως κ σε τι κατασταση,αναμενεται να επιστρεψουν απ τους σοβαρους τους τραυματισμους,οι Μορρισον κ Μει,κ αν θα ανταποκριθουν θετικα οι Ρουκις,Αγκουστιν κ Αζινκα.Ο Αγκουστιν,αναμενεται να δωσει ποιοτικες λυσεις κ ανασες πισω απ τον Φελτον,ενω ο Αζινκα,απ την μια θα ειναι πολυ καλο συμπληρωμα του Μοχαμεντ απ τον παγκο,απ την αλλη φαινεται οτι θα μεταφερθει ο Οκαφορ μονιμα στο 4.Το ροστερ διαθετει ενα σχετικο βαθος,μαζι με τους υπερπολυτιμους Ριτσαρτσον,Ουαλλας,τον εκπληκτικο σουτερ Καρολ,τον καλο γκαρντ Μπραουν.Ομαδα ''κομμενη κ ραμμενη'' για τον Λαρι Μπραουν...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.