Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος - Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
j-kidd13
Πολυ κακο νεο η απουσια του Θαναση,για τον χρονο που θα επαιρνε απο τους υπολοιπους,οι οποιοι θα κλειθουν να παιξουν παραπανω.
paobc3
Να δω τον Γκαμπριελ σήμερα να ευστοχεί 3/3 τρίποντα και τι στον κόσμο smiley.gif
golitog7
QUOTE(rankin @ Jan 29 2018, 11:05 ) *
Μια χαρά ειναι ο Σκουντής.
Απο τους αγνότερους δημοσιογράφους και πολύ καλή πέννα.

Νομίζω οτι αγαπάει το άθλημα περισσότερο απο μια ομάδα, εναν κοουτς, εναν πρόεδρο κλπ...

Εγώ ας πουμε που αγαπάω μια ομάδα και δεν ειμαι καλή πέννα, θα πω απλά οτι ο Παναθηναϊκός για να χάσει σήμερα, θα πρέπει να το θέλει.

Δυστυχώς θα γλεντήσει στο άψυχο κουφάρι μας σήμερα ο Ντιπιτζι και η ομάδα του, αλλά χαλάλι.

Χα! Αν έπρεπε να έχουμε μάθει κάτι από τον Οσφπ τα τελευταία χρόνια είναι ότι εκεί που λες τώρα την βάψαμε, δεν υπάρχει επιστροφή κάπως τα καταφέρνει και τα γυρίζει τούμπα. Εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί πολλές φορές.
jonaldidhs
QUOTE (john wick @ Jan 29 2018, 16:01 ) *
Πολυ κακο νεο αυτο.
Τα λεπτα του αναγκαστικα θα τα παρει ο Eddie Merphy απο τα Lidl... shot.gif

Επεσα εντελως εξω με τον Κεννυ Τζ φετος..Τον πιστευα και τελικα αυτος αποδειχτηκε επιεικα νεροβραστος..

Πολυ σημαντικη η απουσια θανασοκουμπο σε συνδυασμο με αυτη του Λοτζο..Δεν ξερω πως θα βγει το 3 σημερα..Το ματσακιον δειχνει 50-50 και οχι λογω τυπικουρας οτι τα ντερμπυ ξεκινανε αποτ το 50-50 παντα,αλλα αυτην την στιγμη δεν μπορω να κανω με τιποτα προβλεψη.
Quincy
Guys άλλο πράγμα οι διαφωνίες, κι άλλο οι προσωπικές κόντρες που κοντεύουν να δημιουργηθούν. Τέτοια ποσταρίσματα διαγράφηκαν και τα επόμενα με τέτοιο ύφος προς συμφορουμίτες θα τιμωρηθούν. Υπάρχει το report και το ignore αν σας ενοχλεί κάτι.
shtarkws
Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ πριν το ματς μου κάνει εντύπωση πως θεωρείται από όλους στην ομάδα πολύ σημαντική η απουσία του Θανάση, ενός παίκτη που όταν ήρθε αναρωτιομασταν αν μπορεί να σταθεί στον Παναθηναικο. Χαίρομαι για αυτόν και μακάρι να γίνει ακόμη σημαντικότερος
john wick
QUOTE (shtarkws @ Jan 29 2018, 15:38 ) *
Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ πριν το ματς μου κάνει εντύπωση πως θεωρείται από όλους στην ομάδα πολύ σημαντική η απουσία του Θανάση, ενός παίκτη που όταν ήρθε αναρωτιομασταν αν μπορεί να σταθεί στον Παναθηναικο. Χαίρομαι για αυτόν και μακάρι να γίνει ακόμη σημαντικότερος

+ άπειρο...
Αρκετός κόσμος στο Μαρούσι αυτή τη στιγμή.
Ήρεμα πάντως τα πράγματα..
Katiki_Domokou
πολυ κακο ξεκινημα
RipCity
Αν κατάλαβε κανείς γιατί ο Μακλίν, με τους διαιτητές να σφυράνε κάθε επαφή εκατέρωθεν, έμεινε μέσα όταν έκανε το δεύτερο φάουλ να μου πει κι εμένα.
Janjuri
8 μιση λεπτά για να βάλουμε καλάθι
Katiki_Domokou
τραγωδια και σε αμυνα και σε επιθεση
shtarkws
Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια διαφορετική προσέγγιση στην άμυνα του με συνεχείς αλλαγές των μαρκάρισματων, κάτι που του βγαίνει αφού δεν το έχει διαβάσει ακόμη η επίθεση του Παναθηναικου και κρύβει κάποια εις βάρος του αθλητικά μις ματς. Γενικά πολύ καλύτερος έως τώρα σε άμυνα αλλά και επίθεση
nvip13
Πολύ καλη άμυνα του Ολυμπιακού.

Ευτυχώς που τα βάζει ο κοτομπουκιας.
Νεντμοντ απλα λίγος . Από κοντά και ο Κενι...

Περίεργο ματς.
whaler
Ο Κέννυ απορώ γιατί υπάρχει πραγματικά.
T.W.Is.M.
Ο σημερινος Στρελνιεκς με κανει να νοσταλγω το Γουοτερς!
shtarkws
Μόλις βγήκε ο Σπανουλης κόλλησε η επίθεση του Ολυμπιακου και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτει το μομεντουμ και να ανοίξει την διαφορά.

Ο Γκάμπριελ κάκιστος αν και κατά συνθήκη παίζει στο 3
Katiki_Domokou
30-32 βελτιωμενη η ομαδα απτο χαλι του πρωτου δεκαλεπτου,ο ντενμοντ και ο γκαμπριελ να φυγουν χτες
shtarkws
Αν το ματς πάει στους 55 πόντους φαβορί θα είναι ο Ολυμπιακός. Για να πάρει ο Παναθηναικος το ματς πρέπει να πάρει τα ριμπάουντ να ανοίξει τον ρυθμό και να βάλει κάποια από τα ελεύθερα σουτ

Το μόνο λάθος που βρίσκω στην τακτική του Ολυμπιακου είναι το ότι ζητά ο Σφαιρόπουλος από τους παίκτες να παίζουν στο όριο του φάουλ όταν οι διαιτητές σφυρίζουν την κάθε επαφή
RipCity
Αν έμπαινε και αυτό το τρίποντο του Rivers θα κάναμε κι άλλο achievement unlock. θα χάναμε από τον αισχρό Παναθηναικό του πρώτου ημιχρόνου. όχι πως τώρα είναι σα να νικάμε δηλαδή, στα ίδια ουσιαστικά και έχουμε χάσει κάθε μομέντουμ.

Τουλάχιστον υπάρχει πάθος, κάτι είναι κι αυτό.
jazz thrilos
Δεν ξέρω αν είναι μπλαζέ ο Παναθηναϊκός (για μενα δεν ειναι, είχα γράψει από πριν ότι δεν θα κατέβει αδιάφορος με τιποτα) αλλά νομίζω ότι είναι ο χειρότερος φετινός Παναθηναϊκός απέναντι σε έναν μέτριο προς καλό Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός βγάζει μια κάποια ενέργεια ενώ επίσης προσπαθεί να επιτεθεί ορθολογικά σε αντίθεση με όσα βλέπαμε τελευταια.

Πάντως, ενώ παίζουμε σκληρά στην άμυνα, νομίζω ότι τα φάουλ σφυριζονται πιο εύκολα από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα να χάνεται ο οποίος ρυθμός.

Όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, όντως περίεργο ματς.
Conan1982
Ο ΕΣΑΚΕ τα έχει σταματήσει τα live stats;
Να έχουμε μια αίσθηση και εμείς που το ακούμε από το ράδιο.
nikolas_asteri
http://www.fibalivestats.com/u/ESAKE/819733/bs.html
Stavros7
Κύριε Σφαιρόπουλε όταν ο παίκτης έχει 2 φάουλ απο το πρώτο δεκάλεπτο,τον κάνουμε αλλαγή!Ξύπνα...
MustGK
Το πρώτο ημίχρονο το άκουσα στο ράδιο μπορεί κάποιος να κάνει μία σύνοψη;
xaris1986
Φρικτο παιχνιδι.Ο Ολυμπιακος εχει κλεισει την δημιουργια του Καλαθη και ο Παο εχει βραχυκυκλωσει.
Πριντεζης,Σπανουλης καλοι αλλα πρεπει επιτελους να βοηθησουν και οι ξενοι(νοσταλγω Χακετ,Γκριν,Λοτζο).
Απ τον Παο καλος ο ΛιΘουανος.
RipCity
QUOTE (MustGK @ Jan 29 2018, 19:02 ) *
Το πρώτο ημίχρονο το άκουσα στο ράδιο μπορεί κάποιος να κάνει μία σύνοψη;

shtarkws
Τραγικός ο Παναθηναικος στην επίθεση. Δεν θυμάμαι φάση που να αλλάζει πάνω από 2 πάσες
Anubis
Κινητη απογοητευση ειναι ο Σιγκλετον σημερα
whaler
Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως κάνουν και οι δυο αγγαρεία σήμερα και πως έχουν το νου τους στα ματς μεσοβδόμαδα. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εικόνα.
Katiki_Domokou
ελα παμε δυνατα να το παρουμε για λογου γοητρου
T.W.Is.M.
Προβλεπω ενα μικρο ξεσπασμα του ΠΑΟ στο πρωτο 5λεπτο για να παρει μια διαφορα που δε θα γυρισει μετα.
shtarkws
QUOTE(whaler @ Jan 29 2018, 20:17 ) *
Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως κάνουν και οι δυο αγγαρεία σήμερα και πως έχουν το νου τους στα ματς μεσοβδόμαδα. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εικόνα.

Δεν νομίζω και οι δύο παίζουν με πάθος. Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο διαβασμένος και έχει μπλοκάρει τον Παναθηναικο που στηρίζεται σε σολαρισματα του Ριβέρς. Στο 4ο δεκάλεπτο θα φανεί ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος έχει περισσότερη βενζίνη στο ρεζερβουάρ
rankin
Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του Ολυμπιακού ειναι να βοηθάει τον Ριβερς να βρισκει ρυθμό.
Ο τύπος οταν σταματήσει τη καριέρα του, θα μας στείλει λουλούδια
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 29 2018, 20:24 ) *
Προβλεπω ενα μικρο ξεσπασμα του ΠΑΟ στο πρωτο 5λεπτο για να παρει μια διαφορα που δε θα γυρισει μετα.

Να πω οτι δεν το ειπα...

edit: Φερτε τον Τζεφρι Τειλορ να παρουμε πρωταθλημα!
shtarkws
Όπως και να τελειώσει το μάτς, το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναικου απόψε είναι ο Μητογλου
nvip13
QUOTE(rankin @ Jan 29 2018, 20:31 ) *
Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του Ολυμπιακού ειναι να βοηθάει τον Ριβερς να βρισκει ρυθμό.
Ο τύπος οταν σταματήσει τη καριέρα του, θα μας στείλει λουλούδια

Ισχύει!

Πολυ χαίρομαι για Μητογλου..
shtarkws
Μεγάλη εμφάνιση Σπανουλη απόψε
RipCity
QUOTE (shtarkws @ Jan 29 2018, 19:37 ) *
Μεγάλη εμφάνιση Σπανουλη απόψε

και της ομάδας γενικότερα. δεν περίμενα να ξεπεράσουμε τους 50 πόντους.
kotzito
Εκεί στον Ολυμπιακό τους έχει πει κανένας ότι τα ματς λήγουν στο 30' και παίζουν πάντα έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο;

Τόμπσον, Στρέλνιεκς, Ρόμπερτς, Μάντζαρης. Αθροιστικά 8 προσπάθειες σήμερα σε 36 λεπτά... Εντάξει, τι να πούμε...
Coach Periklis
είμαι φευγάτος , γυρίζω απ του ΟΑΚΑ ( στο γνωστό ρυθμό )
shtarkws
QUOTE(RipCity @ Jan 29 2018, 20:40 ) *
και της ομάδας γενικότερα. δεν περίμενα να ξεπεράσουμε τους 50 πόντους.

Όσο είχε δυνάμεις ήταν ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακου επιθετικα. Να δούμε τι του έχει μείνει για το τέλος. Για εμάς κορυφαίοι οι Λεκα Ριβερς και Μητογλου. Το ματ δεν έληξε πάντως
rankin
Στο δια ταύτα, με την αποπομπή Μαρμαρινού θα χάσουμε με καμια 10αρια, απο εκει που χάναμε με 25αρες
Αν διώξουν και καναν φροντιστή, θα ανέβουμε και άλλο...

Δεν αξίζει πλέον ουτε να σχολιάζεις σοβαρά....
T.W.Is.M.
QUOTE(kotzito @ Jan 29 2018, 20:40 ) *
Εκεί στον Ολυμπιακό τους έχει πει κανένας ότι τα ματς λήγουν στο 30' και παίζουν πάντα έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο;

Τόμπσον, Στρέλνιεκς, Ρόμπερτς, Μάντζαρης. Αθροιστικά 8 προσπάθειες σήμερα σε 36 λεπτά... Εντάξει, τι να πούμε...

Εγω θα πω οτι με βασικο σεντερ 7-footer δεν πας πουθενα, εκτος αν λεγεται Γκασολ. Αυτο ειναι για μενα το μεγαλυτερο λαθος τη offseason μαζι με την αμυντικη αδυναμια των γκαρντ.
xaris1986
Τομσον καλος για τα Τρικαλα.
Ρομπερτς για καμια Τουροβ στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Στρελνιξ λιγο καλυτερος παιζει σε ομαδα Γιουροκαπ.

Για γελια οι επιλογες ξενων.Ακομα περισσοτερο για γελια οι δημοσιογραφοι που γραφαν καλα λογια και τα χωναν στους περσινους.

rankin
QUOTE(xaris1986 @ Jan 29 2018, 20:48 ) *
Τομσον καλος για τα Τρικαλα.
Ρομπερτς για καμια Τουροβ στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Στρελνιξ λιγο καλυτερος παιζει σε ομαδα Γιουροκαπ.

Για γελια οι επιλογες ξενων.Ακομα περισσοτερο για γελια οι δημοσιογραφοι που γραφαν καλα λογια και τα χωναν στους περσινους.

Και καλά οι ξένοι...
ο εξολοθρευτής τι ματσάρα έκανε πάλι σήμερα?
nikolas_asteri
Αυτός ο Singleton όταν βαριέται, δεν κάνει ούτε τα βασικά (να ξέρει πότε να περάσει το κέντρο).
Katiki_Domokou
μπραβο στην ομαδα για την νικη,μετρια εμφανιση
Coach Periklis
τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς . Δυστυχώς

αλλά δεν πάει άλλο

μαντήλια κλπ
Janjuri
πραγματικά απίστευτα τα μπλακ αουτ του ολυμπιακου στις τεταρτες περιοδους
xaris1986
Φεραν γκαρντς λεει με δημιουργικες ικανοτητες γελαει ο κοσμος.Οχι να δημιουργησουν ουτε να περασουν τον αντιπαλο δεν μπορουν.
Ρομπερτς,Στρελνιξ αργοι σαν τον επιταφιο.
Τομσον κριαρι ολκης χωρις τριπλα χωρις τιποτα.
Γεια σου Σφαιρο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.