sihainas
Jul 6 2007, 01:13
Πιθανώς θα έχετε ξαναδει παρόμοιο τόπικ αλλά είναι ωραίο οπότε ας ξεκινήσουμε ένα κι εδώ...
Σκοπός του τόπικ είναι να γραφτεί μια ιστορία... κάθε μέλος μπορεί να γράφει σε κάθε πόστ του μια πρόταση που να είναι συνέχεια της προηγούμενης... έτσι όταν τα μαζέψουμε θα βγει μία ωραία (και πιθανότατα χωρίς κανένα απολύτως νόημα) ιστορία...
(Εννοείτε ότι ένα μέλος δεν μπορεί να κάνει δύο συνεχόμενα ποστ... επίσης καλό θα είναι να αποφεύγονται τα σχόλια καθώς έτσι δεν θα βγάζουμε άκρη...)
Ελπίζω να σας αρέσει...
----------------------------------------------
Αρχίζω εγώ λοιπόν με το κλασικό...
Μια φορά κι έναν καιρό...
QUOTE(sihainas @ Jul 6 2007, 12:06 AM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Πιθανώς θα έχετε ξαναδει παρόμοιο τόπικ αλλά είναι ωραίο οπότε ας ξεκινήσουμε ένα κι εδώ...
Σκοπός του τόπικ είναι να γραφτεί μια ιστορία... κάθε μέλος μπορεί να γράφει σε κάθε πόστ του μια πρόταση που να είναι συνέχεια της προηγούμενης... έτσι όταν τα μαζέψουμε θα βγει μία ωραία (και πιθανότατα χωρίς κανένα απολύτως νόημα) ιστορία...
(Εννοείτε ότι ένα μέλος δεν μπορεί να κάνει δύο συνεχόμενα ποστ... επίσης καλό θα είναι να αποφεύγονται τα σχόλια καθώς έτσι δεν θα βγάζουμε άκρη...)
Ελπίζω να σας αρέσει...
----------------------------------------------
Αρχίζω εγώ λοιπόν με το κλασικό...
Μια φορά κι έναν καιρό... καλυτερα να μην φαινονται αυτα που γραφουμε εκτος απο την τελευταια λεξη καθε προτασης μας και να συνεχιζει απο αυτην ο αλλος......και στο τελος να το ανοιξουμε να δουμε το γραφει εεε????
sihainas
Jul 6 2007, 01:23
ευτυχώς που είπα όχι σχόλια
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Μπα το θέμα είναι να διαβάζει ο άλλος τι έχει γράψει ο προηγούμενος ώστε να βγει μια ωραία ιστοριούλα.... αλλά αν νομίζετε ότι θα ήταν πιο ενδοιαφέρον έτσι όπως λές...νοου προμπλέμοου
Das Kapital
Jul 6 2007, 01:27
Μια φορά κι έναν καιρό πήγα στο γήπεδο ...
και εβαλα 46 ποντους,εφαγα 15 σουβλακια καλαμακι και......
ήπια και 20 κουτάκια coca cola...
και γενικά απήλαυσα ένα συνηθισμένο ελαφρύ βραδινό..
αλλα μετα επρεπε να παω τουαλετα...
Air Kef
Jul 6 2007, 01:55
και μετά πέθανα απο πονους στην κοιλιά.
(THE END
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
)
reignman
Jul 6 2007, 02:06
οταν ο αγιος πετρος ηρθε να με παρει
Gravedigger
Jul 6 2007, 03:42
...είδε ότι έκανε λάθος και με στείλανε στην κόλαση όπου...
(Στην φέραμε Kef!!!
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Ξέρω είπαμε χωρίς σχόλια αλλά δεν μπορούσα να μην το πω!)
βρηκα τον διαβολο κ μου ανεθεσε μια αποστολη με την υποσχεση,αν τα καταφερω να με επαναφερει στη ζωη..
H αποστολη δεν ηταν αυτο που θα λεγαμε ευκολη αφου μου ζητουσε να..
να σταματησω να πινω μπαφους και να παιζω προ...(!!!). τοτε εγω απαντησα...
καλυτερα στην κολαση γιατι και εκει θα συνεχισω να πινω μπαφους και να παιζω προ οοοοοοο...
grigoris
Jul 6 2007, 11:50
Τότε ο διάβολος με έριξε σε ένα τεράστιο καζάνι με καυτή πίσσα μαζί με...
Das Kapital
Jul 6 2007, 12:56
ψιλοκομμενα κρεμμυδακια καροτακια πατατουλες και μου εκανε διαφορες ερωτησεις για να με φερει στη ζωη...
Achilleas13
Jul 6 2007, 13:10
oσπου με προκαλεσε για 1 μονο...
μου ειπε πως θα θελε κι αυτος να πινει μπαφους και να παιζει προ αλλα δεν μπορουσε ( no μπαφος in hell , αλλιως τι hell θα ητανε..) , γι αυτο φερνει εκει οποιον το κανει. Αν τον επερνα μαζι μου ΠΑΝΩ , και του εδειχνα που να βρει θα με εφερνε παλι στην ζωη....
sihainas
Jul 6 2007, 21:59
Αν αναρωτιέστε τελικά τον έσκισα στο μονό αλλά αποδείχθηκε ότι είχε άλλα σχέδια για μένα...
με έδεσε σε μια καρέκλα και τον έβλεπα να πίνει μπάφους και να παίζει προ με...
μπαρμι και μπιμπιμπο αλλα...
Das Kapital
Jul 7 2007, 01:41
απο τη πολυ ζεστη τα σχοινια επαθαν διαστολη και λυθηκα και εκει που πηγα να φυγω...
sihainas
Jul 7 2007, 02:12
βρέθηκα ξαφνικά σε ένα δωμάτιο με 3 πόρτες...
aionio talento
Jul 7 2007, 02:30
και κανενα παραθυρο . . .
Das Kapital
Jul 7 2007, 02:34
και οι 3 πορτες ελεγαν ''προς παραδεισο''...
από την επιλογή μου ίσως να εξαρτιόταν η ζωή μου...
sihainas
Jul 7 2007, 02:42
Και εκεί που ήμουν έτοιμος να επιλέξω πόρτα...ξύπνησα ουρλιάζοντας... η ώρα ήταν 4:27 και μόλις είχα δει τον πιο περίεργο εφιάλτη...
επειδη ομως ειμαι χωντροπετσος στα καπακια ξανακοιμηθηκα σαν να μην συνεβει τιποτα...
και ονειρευτηκα την Αντελινα Τζολι και την Σαρλιζ Θερον να μου κανουν μασαζ με λαδια ...
Οσπου μετα απο αρκετες ωρες υπνου και 1-2 ονειρωξεις ξυπνησα οριστικα.Αλλη μια κουραστικη μερα θα ξεκινουσε σκεφτηκα περνοντας το πρωινο μου.
Dominique
Jul 7 2007, 05:23
"Καρεκλες,τραπεζια για το καλοκαιρακι,μπαμπου-πλαστικαααααα"
'Στην ωρα του ο γυφτος'...σκεφτηκα.Χτυπαει το κουδουνι της πορτας
'Ποιος να ναι τετοια ωρα γαμω το φελεκι μου?'
Μα τί βλακας ειμαι θεε μου...
ο γυφτος ητανε που μολις πριν φωναζε "καρεεεκλες,τραπεεεζιααα..." κ το οποιο σκεφτηκα προ δευτερολεπτων.
Μαλλον θα εχω alchhaimer απο τοτε που......
με αφησε εκεινη η παλια μου γκομενα. Τεσπα,αποφασισα να...
sihainas
Jul 7 2007, 11:58
κάνω πως δεν είμαι εδώ γιατί σήμερα πρέπει να περνάω απαρατήρητος αν θέλω το μεγάλο μου σχέδιο να πετύχει...
(ΕΔΙΤ.Με προλαβε ο sihainas..
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
επανερχομαι...)
Ευτυχως ο γυφτος εφυγε.Το πεδιο δειχνει ελευθερο οποτε ωρα να μπει το σχεδιο σε δραση..Σηκωσα το ακουστικο του τηλεφωνου..
panos75
Jul 7 2007, 12:17
...και πήρα τηλέφωνο τον κερατά
kostasvc15
Jul 7 2007, 12:53
Ο κερατας δεν το σηκωσε....Επρεπε να παρω καποιον αλλο.....
Achilleas13
Jul 7 2007, 14:56
Και πηρα τον Σακη τον υδραυλικο να ερθει να μου φτιαξει τα σηφωνια...
και του λεω
''πες μου που εισαι και τι κανιεις τελλλλλοςςςς''
και αυτος απαντησε....
Achilleas13
Jul 7 2007, 15:03
Ετοιμαζομαι να κατεβώ για bodybuilder....
και μου το εκλεισε στα μουτρα. ''αλητη'' σκεφτομαι . αλλη φορα τα σηφωνια.
θα βγω στον δρομο....
Achilleas13
Jul 7 2007, 15:12
Kαι θα αρχησω να φωναζω οσο πιο δυνατα μπορω...
sihainas
Jul 7 2007, 15:13
Αυτό θα έκανα τις υπόλοιπες μέρες...σήμερα όμως όπως ξαναείπα είναι μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες και δεν θέλω τίποτα να χαλάσει το σχέδιο μου...
Achilleas13
Jul 7 2007, 15:18
το οποιο ηταν να......
Ντρ... Ντρ.... Χτυπαει παλι το τηλεφωνο....ο Σακης ο υδραυλικος ειναι...Τελικα λεει θα ερθει...
και εγω του απαντησα να παει να πνιγει. ειχα σημαντικοτερα πραγματα να κανω
kostasvc15
Jul 7 2007, 15:44
Επρεπε να παω στο γηπεδο να βαλω καμια 46αρα π και μετα να φαω καμια 15αρια σουβλακια...Ωχ μια στιγμη,κατι μου θυμιζει αυτο το σχεδιο,α ναι το ειδα στον υπνο μου,τι θα κανω τωρα;;;
Εβαλα λοιπον το μεγαλο σχεδιο σε δραση..Πρωτα απ'όλα αυτο που χρειαζομουν ηταν η καταλληλες γνωριμιες.Ετσι πηγα να συναντησω..
τους υπόλοιπους για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου..Στο δρόμο όμως..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.