Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
lamar
Τωρα επειδη ολοι οι καλοι προπονητες εν ζωη μας τελειωσαν καθως εχουμε αλλαξει 4 σε πεντε χρονια, γιατι τους χρεωνουμε παντα την αποτυχια, αφου τα παιδια μας τα δινουν ολα, τι μας μενει?

tzagasdog
QUOTE(jovan @ May 27 2011, 00:13 ) *
Ειδικά ο Κέσελ καθόλου!!
Γι αυτό μας πόσταρε συνεχώς ο Καιμακόγλου!!
Έλεος!!!

Ας εβαζε τον Παπανικολαου μα εχει να παιξει με 3 γκαρντ απο το χειμωνα ρε διαλε...
το αστειο ειναι οτι εβαζε τον Παπαλουκα οταν εβαζε 3αρι ο Ομπραντοβιτς και εβαζε τα 3αρια οταν επαιζε με 3 γκαρντ ο Παο και εκαναν το πικ ν ρολ πιο ευκολο απο ποτε....

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 27 2011, 00:15 ) *
Στο τελος θολωσε κι αυτος και πηγε να το παιξει ηρωας, οπως παντα. Και ειχε παει τοσο καλα στο υπολοιπο ματς, παρα τα συνεχομενα λαθη στην αρχη. Ασε που καποια στιγμη ο Ιβκοβιτς ειχε τη φαεινη ιδεα να τον βαλει πανω στο Διαμαντιδη αντι για τον Νικολας(που τουλαχιστον ηταν σε κακη μερα και θα στοιχιζε λιγοτερο η αμυντικη του αδυναμια) και ο ΠΑΟ πηρε 4 ευκολους ποντους μολις ειχαμε πλησιασει στον ποντο.

Τι να κανει μορε... πως να μην το παιξει ηρωας... Μαυροκεφαλιδης Ερτσεγκ τα εχαναν κατω απο τη μπασκετα, ο Σπανουλης κουτουλαγε, και ο Μπουρουσης προς το τελος ηταν κουρασμενος και ειναι λογικο.
Υο καθηκον του πηγε να κανει ο Τεοντοσιτς και ηταν ο μονος που ειχε τις περισσοτερες πιθανοτητες να τα καταφερει...

Αλλο τραγικο με τον Ντουντα ειναι οτι οταν ειναι ο Μονος που κραταει την ομαδα στο σκορ τον πεταει στον παγκο για ποση ωρα.... +5.. +7 ο Παο και τον βαζει μετα.... εε χερω πολυ μπαινει κρυος και ο Παο εχει κανει το παιχνιδι του...

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
assistant
QUOTE(vastravoud @ May 26 2011, 23:02 ) *
Αυτο που λέει ο ΑΝαζ εινια σωστο, οι διαιτητες εκει αντι να δώσουν 3:59 - 19sec για επίθεση εδωσαν 4:04 - 04sec για επίθεση. Ηταν ένα λάθος.

Ευτυχως ηταν το μονο λαθος που εγινε σημερα................................................
Flash
Κι ένα που ξέχασα:

Ο Μάριτς πρόλαβε και σκόραρε 14 πόντους με 6/6 δίποντα, 2/2 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ , τα 2 επιθετικά σε λιγότερο από 11 λεπτά! Επίσης πρόλαβε να κάνει 4 φάουλ και να του βγει το πνευμόνι μέσα σε αυτά τα 11 λεπτά rolleyes.gif

Μα δεδομένου ότι προπονείται κανονικά τόσο καιρό πλέον πως είναι δυνατόν να έχει ΤΟΣΟ κακή φυσική κατάσταση;
a.car

Ρε παιδιά ο μπατίστ όταν πόσταρε τον λουκά μου φάνηκε σαν εμένα με το γιο μου που είναι 8 χρονών και 25 κιλά.
sir-elric
QUOTE(a.car @ May 27 2011, 00:25 ) *
Ρε παιδιά ο μπατίστ όταν πόσταρε τον λουκά μου φάνηκε σαν εμένα με το γιο μου που είναι 8 χρονών και 25 κιλά.

σου φανηκε γιατι ο γιος σου δεν εχει τις πλαστικες κινησεις του Λουκα, που μαζι με το παιχνιδι πανω απο την στεφανι του φωτση ειναι τα μονα που γνωριζουν οι σπηκερ
T.W.Is.M.
QUOTE(sir-elric @ May 27 2011, 00:27 ) *
σου φανηκε γιατι ο γιος σου δεν εχει τις πλαστικες κινησεις του Λουκα, που μαζι με το παιχνιδι πανω απο την στεφανι του φωτση ειναι τα μονα που γνωριζουν οι σπηκερ

Νομιζεις... Οι σπικερ ξερουν αυτο που δεν ξερει κανενας μας(και κανενας προπονητης), για το πιο σημαντικο στοιχειο στο συγχρονο μπασκετ: το μακρινο ριμπαουντ! rolleyes.gif
vastravoud
Ρε συ!

Αφου το πόσταρα εδώ, ο Βαγγέλας είχε χρυση ευκαιρία να μιλήσει για μακρινό ριμπάουντ όμως.... συγκρατήθηκε tongue.gif

Αυτό που λέει ο Flash μου έκανε και εμένα εντύπωση, τι να φταίει άραγε γι' αυτο; Λογικά πάντως αν δουλέψει ΠΟΛΥ δυνατά το καλοκαίρι, τον Οκτώβρη θα είναι σε άριστη κατάσταση και από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και ενδυνάμωσης.
Razorblade Fish
Olympiakos B.C.

Where UNLIMITED meltdown happens...

Ευχαριστουμε παιδια,σας ευχαριστουμε ολους...
kobaksev
60-93 το ranking αλλά τα νούμερα λένε ψέμματα.

Όταν ανέβει το ματς, βλέπουμε ποιός πήρε σπόρια ή καρπουζόφλουδες.

Δεν κατάλαβα το παρκάρισμα του Χαλπερίν απόψε, βέβαια αμφιβάλλω ότι θα του έδιναν τα σουτ όπως τα έδιναν στον Παπαλουκά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου.
Myria
QUOTE(Durant13 @ May 27 2011, 00:17 ) *
Ο Φώτσης είναι τόσο άνιωθος που παίζει να μην έχει καταλάβει οτι έβαλε το τρίποντο και δεν είχε κοιτάξει τι σκορ έγραφε το ταμπλό. laugh.gif

Πόσο τον χαιρομαι που ειναι άνιωθος,τρελό εργαλείο στα δύσκολα και κακά τα ψέμματα έληξε το παιχνιδι με το που το παστέλωσε...
Όσο για το άνιωθος αναφερω το περιστατικο απο τα παλια χρονια στον Παο που ειχε πατησει το γυαλινο ποτηρι κ πηγε προπονηση κανονικα και τον σταματησαν,οταν ματωσε το παπουτσι...Ο ορισμος του παχυδερμου!!!

ζησαμε να δουμε να χανουμε απο τα ποσταρισματα του καϊμακογλου! δηλαδη αυτος ο ρημαδιασμενος ο παπανικολαου παρκισον εχει μετα τα πρωτα 5 λεπτα?

24.gif
Anaz
QUOTE(Air Kef @ May 27 2011, 00:06 ) *
Πειστηκαν απο Ζοτς οτι δεν βρηκε στεφάνι η μπάλα.
Γενικά στο τέλος έχω την εντύπωση οτι κατι κουκούτσια τα πηρε ο ΠΑΟ, αλλά ήμουν -και ειμαι- τόσο θολωμένος που πιθανώς κανω και λάθος.
Παρε το ριμπάουντ ρε Μπουρουση γ@μω το Δία.
Κι εγω την ιδια αισθηση εχω, για το ΔΕΥΤΕΡΟ ημιχρονο, αλλα ημουν κι εγω πολυ θολωμενος. Η συγκεκριμενη φαση μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι υποτιθεται οτι ειδαν και ριπλευ!! Γενικα η διαιτησια μου φανηκε ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ σημερα! ΠΑΡΑ πολλα λαθη, εκατερωθεν.

Στα αγωνιστικα, μου κανει εντυπωση η επιμονη του Ζοτς στη ζωνη στα μεταξυ μας ματς. Πρωτη φορα βλεπω τον Παο να παιζει 30 λεπτα ζωνη!Αλλα αφου του βγαινει..! Σημερα χτυπησε και σχεδιασμενα στην ρακετα, οπου το λεμε απο την αρχη οτι η απουσια του Νεστεροβιτς παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο. Ειναι μεγαλη η υπεροχη πλεον του Παο στην ρακετα, και ποσοτικα, και ποιοτικα.Αρκει να δει κανεις τι ποντους πηρε σημερα ο Παο απο την ρακετα, και τι ο Ολυμπιακος.. Η παρουσια του Μαριτς ηταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, ενω κι ο ΔΔ ηταν τρομερος!
Τα σχηματα και οι επιλογες του Ντουντα απ'την αλλη, να πω την αληθεια, μου φανηκαν τελειως ακατανοητα.
Play73
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 27 2011, 00:22 ) *
Για να τα παρουν του χρονου αναποδα και να ολοκληρωθει η μοιρασια. smiley.gif

77.gif 77.gif Κ Λ Α Ι Ω 77.gif 77.gif
tzagasdog
QUOTE(Flash @ May 27 2011, 00:24 ) *
Κι ένα που ξέχασα:

Ο Μάριτς πρόλαβε και σκόραρε 14 πόντους με 6/6 δίποντα, 2/2 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ , τα 2 επιθετικά σε λιγότερο από 11 λεπτά! Επίσης πρόλαβε να κάνει 4 φάουλ και να του βγει το πνευμόνι μέσα σε αυτά τα 11 λεπτά rolleyes.gif

Μα δεδομένου ότι προπονείται κανονικά τόσο καιρό πλέον πως είναι δυνατόν να έχει ΤΟΣΟ κακή φυσική κατάσταση;

πολυ καλος και τα φαουλ που εκανε απο την κουραση τα εκανε τα περισσοτερα. Αυτο με τη φυσικη κατασταση και εμενα μου εκανε εντυπωση. Απο την αλλη εντυπωσιακη η φυσικη κατασταση του Μπατιστ στα 34 του.

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 27 2011, 00:29 ) *
Νομιζεις... Οι σπικερ ξερουν αυτο που δεν ξερει κανενας μας(και κανενας προπονητης), για το πιο σημαντικο στοιχειο στο συγχρονο μπασκετ: το μακρινο ριμπαουντ! rolleyes.gif

Σαν τον Ομπραντοβιτς του οποιου οι παιχτες μπορουν να κανουν 602 φαουλ, Τσακ Νορις style...
t0ny3
QUOTE(vastravoud @ May 26 2011, 19:21 ) *
Αυτή ακριβώς η "στρουμφάκι" φύση του Φώτση είναι που τον κάνει ΙΔΑΝΙΚΟ για τέτοιες φάσεις. Κάπου είχε κυκλοφορήσει μια σχετική φωτο-photoshop και ΚΛΑΙΩ απο τα γέλια όταν τη θυμάμαι.

Αυτη λες? smiley.gif
vastravoud
Παίδες, υπάρχει το σχετικό φόρουμ για τα διαιτητικά.

Επειδή μάλιστα η σειρά θα είναι μεγάλη, ας ανοίξει κάποιος ένα τόπικ εκεί.
j.browning
μπραβο στον ζελικο που εδειξε στον ξεμωραμενο παππου ποιος ειναι το αφεντικο.!
ο οσφπ σημερα εχασε για 2 λογους.
1.ο προπονητης του περασε καποιο εγκεφαλικο και ειχε δυσλειτουργια
2.την ιδια που ειχε και το καλοκαιρι οταν εχτισε αυτο το ροστερ.

που πατε ρε με αυτο το ροστερ ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει τρυπες σαν την τρυπα του οζοντος ρεεεεε!!!!!!!
για αλλη μια φορα θα ξαναπω αυτος ο ολυμπιακος δεν μπορει να νικησει αυτον τον παναθηναικο ειναι αλλης κλασης ομαδες.
αυτο το 3-0 που ισχυε μεχρι σημερα ηταν πλασματικο και πλανη λογο ιδιαιτερων συνθηκων πολυ χαιρομε για την ομαδα μου!
καταπληκτικο συναισθημα να βλεπεις τους οπαδους του οσφπ να μην μιλανε και να φευγουν απο το παγωμενο σεφ με σκημενο το κεφαλι πριν να εχει τελειωσει το ματς.
Flash
1 φάουλ στον j. browning για τους χαρακτηρισμούς.
T.W.Is.M.
QUOTE(tzagasdog @ May 27 2011, 00:31 ) *
Σαν τον Ομπραντοβιτς του οποιου οι παιχτες μπορουν να κανουν 602 φαουλ, Τσακ Νορις style...

Αυτη ειναι η λυση λοιπον για τον παγκο του Ολυμπιακου: ο Τσακ Νορις!!! cool.gif

Ειναι ιδεα μου ή οπως κατεβηκαν οι ομαδες σημερα ο Ολυμπιακος δεν ενεπνεε καμια εμπιστοσυνη οτι ακομα κι αν κερδιζε σημερα θα κερδιζε κι αλλα 2 ματς?
vastravoud
Ομπράντοβιτς:

"Συγχαρητήρια και πάλι για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω και το δικό μας κόσμο να δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ".

Γενικά μπράβο στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Μόνο μελανό απ' όσο διάβασα ένα ντου στα δημοσιογραφικά, αλλά σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά προς τους παίκτες, ΜΠΡΑΒΟ!

Η σκηνή με τον Ζοτς να ζητάει το τάιμ άουτ χωρίς να βλέπει την κατάληξη της φάσης είναι επική.
PureDiamond
Τι είδα σήμερα :

1) Έναν απίστευτο πάντα Διαμαντίδη με 21 πόντους,9 ασίστς σε ένα κλειστό σκληρό ματς + τα κλεψίματα +τα ριμπάουντς.

2) Έναν ιδιαίτερα χρήσιμο Μάριτς με πολύ έξυπνες τοποθετήσεις επιθετικά και με πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά.

3) Έναν Φώτση στην κοσμάρα του να βάζει ένα πολύ κρίσμο τρίποντο.

4) Έναν Καϊμακόγλου άξιο των περιστάσεων.

5) Έναν Νίκολας με ρεκόρ αστοχίας να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης κι εκτίμησης του προπονητή του.

6) Έναν Ομπράντοιβτς να στήνει πολύ καλά την ομάδα αμυντικά.

7) Έναν κόσμο του Ολυμπιακού σοβαρό.

Τι άκουσα σήμερα :

1) Δυο sport casters να τα έχουν βάψει μαύρα που έχασε ο Ολυμπιακός. Τουλάχιστον το έδειξαν λιγότερο σε σχέση με την πώρωση των sport casters του τελικού του κυπέλλου.
Flash
Τρίτη φορά παιδιά: Υπάρχει topic διαιτησίας. Αν θέλετε κάτι σχετικό, εκεί. Τα posts τα οποία αφορούν μόνο διατησία και γίνονται εδώ διαγράφονται.

plo koon
Εγώ θα σταθώ στην απόκοσμα ήσυχη ατμόσφαιρα στο τέλος. Νομίζω είναι απότοκο της ξενέρας που επικρατεί και ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας οι Ολυμπιακοί περιμέναμε μία τέτοια πατάτα.

Πάντως mark my words. Η ομάδα αυτή μεγαλουργεί όταν απαξιώνεται.

ΥΓ:Βέβαια η έλλειψη του Ρασο ίσως αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο...
tzagasdog
Τι είδα σήμερα :

1) Έναν απίστευτο πάντα Διαμαντίδη με 21 πόντους,9 ασίστς σε ένα κλειστό σκληρό ματς + τα κλεψίματα +τα ριμπάουντς.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ναι ναι ναι, αλλα στο 2ο ημιχρονο του εκανε και χαρη ο Ιβκοβιτς και του εβαλε τον Τεοντοσιτς λολ δλδ

2) Έναν ιδιαίτερα χρήσιμο Μάριτς με πολύ έξυπνες τοποθετήσεις επιθετικά και με πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
παραπανω απο χρησιμο για εμενα. Ο τυπος τα εκανε ολα οσο αντεχε.

3) Έναν Φώτση στην κοσμάρα του να βάζει ένα πολύ κρίσμο τρίποντο.
αν και γενικα ηταν μετριος. Με τετοιο 3ποντο βεβαια του τα συγχωρεις ολα...

4) Έναν Καϊμακόγλου άξιο των περιστάσεων.
με τον Παπαλουκα επανω του και εγω αξιος θα ειμουν... Αρε ντουντα

5) Έναν Νίκολας με ρεκόρ αστοχίας να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης κι εκτίμησης του προπονητή του.
Ειδικα εκει που του βαζει αντιπαλο τον Κεσελ λεω παει θα παρει μπρος και θα μας διαλυσει.... Παλι ο Ντουντα χτυπησε

6) Έναν Ομπράντοιβτς να στήνει πολύ καλά την ομάδα αμυντικά.
Εναν ιβκοβιτς σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς της σεζον να ξεθαβει συστηματα που τα επαιζε το χειμωνα με τους βασικοτερους συντελεστες των παραπανω συστηματων να βρισκονται αλλου

7) Έναν κόσμο του Ολυμπιακού σοβαρό.
Ευτυχως

Τι άκουσα σήμερα :
1) Δυο sport casters να τα έχουν βάψει μαύρα που έχασε ο Ολυμπιακός. Τουλάχιστον το έδειξαν λιγότερο σε σχέση με την πώρωση των sport casters του τελικού του κυπέλλου.
Καλα αυτους αστους απλα δεν ειναι καλοι σπορτκαστερ και τις μισες φορες τα ακουνε απο εσας τις μισες απο εμας
Razorblade Fish
QUOTE(plo koon @ May 27 2011, 01:09 ) *
Εγώ θα σταθώ στην απόκοσμα ήσυχη ατμόσφαιρα στο τέλος. Νομίζω είναι απότοκο της ξενέρας που επικρατεί και ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας οι Ολυμπιακοί περιμέναμε μία τέτοια πατάτα.

Πάντως mark my words. Η ομάδα αυτή μεγαλουργεί όταν απαξιώνεται.

Απλα δεν ειχανε κουραγιο πια ουτε να κραξουνε,εγω ετσι το βλεπω.Αμα η ομαδα αυτη μεγαλουργουσε οποτε απαξιωνοταν δεν θα ημασταν 15 χρονια χωρις πρωταθλημα...Και επειδη ισως αναφερεσαι στη φετινη χρονια,δεν βλεπω καμια μεγαλουργια,εκτος αν εννοεις το κυπελλακι...
Manu7
Ο Θρύλος που όλοι αγαπήσαμε!!

Καληνύχτα κύριοι...Αλλάξτε πλευρό τώρα...

Δεν σας κάνω τη χάρη να ξαναστεναχωρηθώ για την πάρτη σας...
rankin
Όταν ρώτησαν τον Τσακ Νόρις για την ιδανική πεντάδα, απάντησε:
άσσος ο Τσακ Νόρις
δυαρι ο Τσακ Νόρις
τριάρι ο Τσακ Νόρις
τεσσάρι ο Τσακ Νόρις
πεντάρι ο Τσακ Νόρις

και κάπως έτσι θα κερδίσουμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, σε ένα επικό παιχνίδι με κορυφαίο, ποιον άλλον; Τον Τσακ Νόρις!!!

Δεν υπάρχει ζήτημα συζήτησης. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερους παίχτες σε καλή μέρα και λιγότερα μπλακ αουτ.. Πήρε μια διαφορά και την κράτησε ως το τέλος. Τέλος...

Αγαπημένο μου χάιλαιτ απο το παιχνίδι, η επιμονή του Ντουντα να πάρει τεχνική ποινή στο πρώτο μέρος!
Μιλαμε για ψυχροπολεμικές τακτικές που εφάρμοζε η Στάζι στην ανατολική γερμανία !!!!
Δεν πέτυχε πάντως.
απο την επόμενη φορά καλό θα ήταν να δοκιμάσουμε κάποια βασανιστήρια. Κανά ξενύχιασμα.. Καμιά φάλαγγα...

Ρε θείο Ντούντα, ποσα θες να μας τρελάνεις;;;
Πας και παίρνεις, με το ζόρι, τεχνική ποινή, και στο τέλος που χρειάζεται να βάλεις καμιά φωνή, μου κάνεις τη πάπια, γιατί φοβάσαι μη σε στείλουν στη κερκίδα???? EPIC FAIL!!!!!

Τα Scare tactics του Τίτο απέτυχαν απόψε!!
την άλλη φορά, ας δοκιμάσει να ρίξει λίγο παραπάνω βάρος στο κοουτσάρισμα, γιατι αν ξαναδώ τον Καϊμακόγλου να ποστάρει ξανά και ξανά τον Παπαλουκά, και τον Μαυροκεφαλίδη να παλεύει με Μάριτς και Μπατίστ, ενω ο Γλυνιαδάκης τρώει τα νύχια του στο πάγκο, θα τον ξυπνήσω βίαια, και ας λένε να μην ξυπνάμε τους υπνοβάτες...
σε κάθε αλλη περίπτωση, ας βάλουν τα παιχνίδια μας νωρίτερα...
Μου βάζεις 10.00 το βράδυ να αρχίζει τελικός πρωταθλήματος?
Στις 10.00 ο Ντούντα τρώει τη κοτοσουπά του, και στις 11.00 κοιμάται..
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Ελπίζω να ανασκουμπωθεί τόσο αυτός, όσο και η υπόλοιπη ομάδα και να κατέβουν κομάντο στο ΟΑΚΑ
το ξέρω οτι κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, αλλά καλό θα ήταν κάποια στιγμή να το δούμε κι ολας...
....Και Γιώργο Πρίντεζη... Απαλά τη μπάλα.. Απαλά... Δεν ειναι κοτρόνα που την πετάς για να σκοτώσεις γίδα... και μη μου κάνεις δηλώσεις οτι η ομάδα έχασε γιατι ήθελε πολύ τη νίκη, γιατί θα υποθέσω πως για να κερδίσετε θα πρέπει να ειστε αδιάφοροι....
Μη μας τρελάνεις και εσυ

Καλή νύχτα και καλή τύχη
il postino
ο παο απεδειξε σημερα οτι οταν παιζει σοβαρα δυσκολα χανει ακομα και στις πιο δυσκολες εδρες!

δυστυχως για τον οσφπ, η συνυπαρξη μιλος-σπαν απλα δεν αντεχεται!! ο σερβος ξεκινησε σπερνοντας αλλα με το που μπηκε ο σπαν ο τυπος εξαφανιστηκε πισω απο τα "κραταω τη μπαλα" του σπανουλη, ο οποιος εκανε το ξεσπασμα του στο τελος αλλα δνε ηταν αρκετος να κερδισει τον παο!

τραγικος ο ντουντα με τη χρησιμοποιηση της θεσης 3!! ο παο χτυπαγε συνεχεια εκει και ο ντουντα απλα κοιταγε..

ο διαμαντιδης πλεον κανει ο,τι θελει, οπως θελει και οποτε θελει!!

οσο γι ατο μαριτς, το ξαναλεω, του χρονου θα ειναι η καλυτερη μας μεταγραφη!! μην απορειτε που εσκασε γρηγορα. οσο επαιξε ηταν σε ολες τις φασεις, σε αμυνα και επιθεση, μεσα!!! δεν ειναι λιγο..

μου αρεσε προσωπικα που ο ζοτς κρατησε μεσα το ντρου και ας τα σπαγε!! αυτο σημαινει στηριξη! ο ντρου αστοχος ηταν , δεν ηταν κακος! ετρεχε στην αμυνα, προσπαθουσε στη δημιουργια, εβαλε και 2 καλαθακια! κατα τα αλλα , ο ζοτς εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του σημερα!! αριστος σε ολα!!

η γκρινια των μπουρουση - μιλος στους διαιτητες στοιχιζει!! υπαρχει κοουτς γι αυτα τα πραγματα, ο οποιος κοουτς μια χαρα την εκανε τη μανουρα του στην αρχη!! ποτε θα καταλαβουν οι παικτες οτι οταν γκρινιαζουν μονο ζημια μπορουν να προκαλεσουν?

το ξαναλεω, ο μαυροκεφαλιδης αμα δεν ταιστει κατω απο το καλαθι και με τον αμυντικο 3 μετρα μακρυα ξεχασμενο δεν....
δεν κανει για ολυμπιακο!!!

ο παο εκανε πολλη καλη αρχη αλλα τιποτα δεν τελειωσε!! αλλες χρονιες με 0-1 θα θεωρουσα το πρωταθλημα τελειωμενο!! φετος, οχι ακομα...

υ.γ ασχετο, αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι λετε συνεχεια οτι οι σπικερς ειναι ολυμπιακοι ή παναθηναικοι!! ασχετοι ειναι απλα..
vastravoud
QUOTE(il postino @ May 27 2011, 01:19 ) *
ο παο απεδειξε σημερα οτι οταν παιζει σοβαρα δυσκολα χανει ακομα και στις πιο δυσκολες εδρες!

Νομίζω ότι το μέταλλο αυτής της ομάδας έχει αποδειχτεί τεράστιο. Σήμερα απλώς επιβεβαιώθηκε

οσο γι ατο μαριτς, το ξαναλεω, του χρονου θα ειναι η καλυτερη μας μεταγραφη!! μην απορειτε που εσκασε γρηγορα. οσο επαιξε ηταν σε ολες τις φασεις, σε αμυνα και επιθεση, μεσα!!! δεν ειναι λιγο..

Κι εγώ το πιστεύω οτι του χρόνου θα "σπέρνει", όμως μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι "έσκασε" τόσο νωρις.

μου αρεσε προσωπικα που ο ζοτς κρατησε μεσα το ντρου και ας τα σπαγε!! αυτο σημαινει στηριξη! ο ντρου αστοχος ηταν , δεν ηταν κακος! ετρεχε στην αμυνα, προσπαθουσε στη δημιουργια, εβαλε και 2 καλαθακια! κατα τα αλλα , ο ζοτς εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του σημερα!! αριστος σε ολα!!

Συμφωνώ 100% για τη στήριξη. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν ο Ντρου πάρει φωτιά σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Ίσως αν τον πάρει ο Μπόγρης για καμια καμμένη βραδιά με τίποτα Σβετλάνες να ξελαμπικάρει.

η γκρινια των μπουρουση - μιλος στους διαιτητες στοιχιζει!! υπαρχει κοουτς γι αυτα τα πραγματα, ο οποιος κοουτς μια χαρα την εκανε τη μανουρα του στην αρχη!! ποτε θα καταλαβουν οι παικτες οτι οταν γκρινιαζουν μονο ζημια μπορουν να προκαλεσουν

Ο Σάτο έκανε το ίδιο και ο Ζοτς τον πάρκαρε. Υπάρχει προπονητής για το PR της υπόθεσης, ο παίκτης καλό είναι απλά να παίζει. Οι οργισμένες αντιδράσεις και οι ειρωνίες είναι καλές για την κερκίδα αλλά κακές για το παιχνίδι

ο παο εκανε πολλη καλη αρχη αλλα τιποτα δεν τελειωσε!! αλλες χρονιες με 0-1 θα θεωρουσα το πρωταθλημα τελειωμενο!! φετος, οχι ακομα...

Εννοειται!
tzagasdog
συμφωνω με rankin και Il
spysta
ΠΟΛΥ αγχος .. πολυ ομως ! χαμενα καλαθια απο το μισο μετρο .. χαμενα ελευθερα τριποντα. ΤΡΟΜΕΡΟ αγχος απο τους παικτες του Ολυμπιακου
και το μεταδιδει ο κοσμος αυτο .. παει το σκορ στους 5 ποντους διαφορα υπερ του ΠΑΟ και αρχιζει ενα μπιζαρισμα και ενα χειροκροτημα απο το κοσμο .. λες και παμε να κανουμε comeback απο τους μειον 30 ποντους ξερω γω!!ρεε χαλαρωστεεε

ο ΠΑΟ παταγε καλυτερα απο την αρχη του δευτερου δεκαλεπτου .. και εκανε αυτο που επρεπε να κανει ωστε να παρει ποντους απο εκει που δεν πηρε τα προηγουμενα παιχνιδια .. απο το ζωγραφιστο δηλαδη με συνεχομενα ποσταρισματα
(ειδικα τωρα που λειπει ο Νεστεροβιτς γινεται παρτυ ορισμενες φορες)

-->κακιστο κοουτσαρισμα απο Ντουντα ..
-->ο Παπαλουκας παλι θα τ ακουσει .. αλλα ΤΙ να κανει ο ανθρωπος ???3αρι ΔΕΝ ειναι και δεν υπηρξε ποτε
-->Μαυροκεφαλιδη .. φοβηθηκες .. φανηκε ..

για την διαιτησια δεν εχω να πω κατι .. το μονο ..ειναι οτι ειδα ξανα την εδρα του ΣΕΦ να ΜΗΝ παιζει σημαντικο ρολο στις αποφασεις και τις κρισεις των ρεφ

αστειο σκηνικο της ημερα ειναι στην τεχνικη ποινη του Ντουντα .. εκει που εχει πιασει τον Σχοινα και τον μαλωνει λες και ειναι παιδακι laugh.gif
επισης αστειο ειναι το γεγονος οτι ο ΚΑΚΟΣ σημερινος ΟΣΦΠ ειχε την ευκαιρια να το παρει το ματσακι στο τελος .. κατι δειχνει αυτο

ΥΓ.Χωρις βασικο 3αρι .. χωρις βασικο 4αρι ..με το Σπαν ανετοιμο και με το βασικο σου 5αρι off .. ειναι ΥΠΕΡΒΑΣΗ να νικησεις τον ΠΑΟ 3 φορες σε διαστημα 15 ημερων.Οχι οτι δεν γινεται .. αλλα σημερα πχ φανηκαν οι απωλεεις ξεκαθαρα
Igor
Τι το ηθελα το ΝΒΑ ρε γαμωτο. Οχι μονο χανω τον υπνο μου και μου γ@μ@ει το προγραμμα, βλεπω και ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και ξενερωνω.

Οχι τοσο λογω του αγωνιστικου (εκει δεν εχω παραπονο), αλλα σε θεματα συμπεριφορας παιχτων, αντιμετωπισης της διατησιας απο παιχτες, προπονητικο επιτελειο και "φιλαθλους", απο πλευρας μεταδοσης, σχολιαστων κοκ

Τι ηθελα και αρχισα φετος να βλεπω ΝΒΑ...

Αμα θελω να μεινω καθαρα στο αγωνιστικο θα πω οτι το κυριοτερο ειναι οτι ο ΠΑΟ καταφερε να σταματησει το πικ-εν-ρολ του Τεοντοσιτς στο 2ο ημιχρονο. Μεσα στην ενταση του αγωνα, και με την παρεα δεν καταφερα να παρατηρησω με ποιο τροπο το επραξε αλλα ο Τεοντοσιτς σταματησε να βρισκει τον ελευθερο συμπαιχτη του. Μαλλον η ζωνη θα ηταν που εγκλωβισε τον Ολυμπιακο καθως και η ταυτοχρονη συμμετοχη των Διαμαντιδη, Καιμακογλου, Φωτση και Μπατιστ/Μαριτς που οντας ψηλοι εκλεισαν τις πασες.

Απο εκει και περα απορω πως ο Ιβκοβιτς αφησε τον Καιμακογλου να ποσταρει για 4,5 συνεχομενες φασεις οποιον κοντο παιχτη του Ολυμπιακου εβρισκε μπροστα του, κυριως τον Παπαλουκα.
Razorblade Fish
http://www.superbasket.gr/permalink/140531.html

Ενταση με Παπαλουκα.
rchos

αυτο μονο τελος tongue.gif
morrison
QUOTE(Igor @ May 27 2011, 01:35 ) *
Αμα θελω να μεινω καθαρα στο αγωνιστικο θα πω οτι το κυριοτερο ειναι οτι ο ΠΑΟ καταφερε να σταματησει το πικ-εν-ρολ του Τεοντοσιτς στο 2ο ημιχρονο. Μεσα στην ενταση του αγωνα, και με την παρεα δεν καταφερα να παρατηρησω με ποιο τροπο το επραξε αλλα ο Τεοντοσιτς σταματησε να βρισκει τον ελευθερο συμπαιχτη του. Μαλλον η ζωνη θα ηταν που εγκλωβισε τον Ολυμπιακο καθως και η ταυτοχρονη συμμετοχη των Διαμαντιδη, Καιμακογλου, Φωτση και Μπατιστ/Μαριτς που οντας ψηλοι εκλεισαν τις πασες.

Mα στο 2ο ημιχρονο ο Τεοντοσιτς ηταν στο πλαι και η συνεισφορα του ηταν να παιρνει την μπαλα 6-7 δευτερα πριν ληξει η επιθεση για να μπουμπουνισει κανα τριποντο.
Κατι ξερει ο Ντουντα...Και ο Παπαλουκας με τον Σπανουλη με το νταπα-ντουπα...
Durant13
Για όσους αναρωτιέστε για την κατάσταση του Μάριτς, θυμηθείτε τον Πέκοβιτς πριν 2 χρονια σε ανάλογο διπλό που στο 1ο δεκάλεπτο ειχε εντολη να τρεχει στον αιφνιδιασμό πρώτος και ζήτησε και εκείνος αλλαγή γιατί έσκασε. Και για τον Μάριτς που δεν έχει ρυθμό όσο και να προπονείται είναι πιο λογικό να ΄΄σκασει΄΄. Του χρόνου πράγματι θα ειναι μεταγραφή. Απο αυτά που ειδαμε σήμερα και απο όσα προλάβαμε να δουμε στην αρχή της χρονιάς μιλάμε για παίκτη που κάνει την διαφορά στην άμυνα αλλά με τα plays του Ζοτς μπορεί να τα πάει πολύ καλά και στην επίθεση. Μαγικός!

ΥΓ. Ο Σπανούλης πραγματικά έβγαλε εκτός τον Τεόντοσιτς. Αφού με το δαιμονισμένο ξεκίνημα του Σέρβου παρακάλαγα να μπει ο KillBill...
Flash
Εντύπωση μου κάνει που κανείς δεν έχει εξάρει τη συνεισφορά της υπερταλαντούχου καραπαικτούρας ονόματι Tepic ο οποίος κατάφερε σε 15 λεπτά (ναι, έπαιξε τόσο) να βάλει 4 ολάκερους πόντους, να μην μας καταστρέψει και να έχει μη αρνητικό ρανκιν (=6). 77.gif
tzagasdog
Ισχυει και αυτο....
Anaz
Τι το ηθελα το ΝΒΑ ρε γαμωτο. Οχι μονο χανω τον υπνο μου και μου γ@μ@ει το προγραμμα, βλεπω και ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και ξενερωνω.

Οχι τοσο λογω του αγωνιστικου (εκει δεν εχω παραπονο), αλλα σε θεματα συμπεριφορας παιχτων, αντιμετωπισης της διατησιας απο παιχτες, προπονητικο επιτελειο και "φιλαθλους", απο πλευρας μεταδοσης, σχολιαστων κοκ

Τι ηθελα και αρχισα φετος να βλεπω ΝΒΑ...
Εχω δει τοσο ΝΒΑ τις τελευταιες μερες που παρασυνηθισα, και πραγματικα με το που ξεκινησε το ματς και βλεπω αυτη την κοντινη καμερα και ακουω τον Ιωαννου, ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω..
apkat
Oπως ειναι ο Ολυμπιακος αυτην την στιγμη αυτο που ειναι αναγκαιο ειναι να δωθει απολυτα η μπαγκετα στον Μιλος..Ο Σπαν να μπαινει μονο οταν βγαινει ο Μιλος γιατι του σπαει απιστευτα τον ρυθμο και χανει την ψυχραιμια του..Ας παιζουν 25 και 15 λεπτα..Αλλα προς θεου οχι μαζι..Ειναι καταστροφη..Αλλωστε ετσι χανει χρονο ο πολυ καλος σε ολα τα ματς με παο Χαλεπριν που σημερα εξαφανιστηκε παιζοντας ελαχιστα..

Ο Ιβκοβιτς για μενα σημερα εχει πολυ ευθυνη..Κρατησε αρκετη ωρα εξω τον Μπουρουση ενω δεν επρεπε και σαν να μην εφτανε αυτο δεν εβαζε και σεντερ αλλα επαιζε με 2 4αρια με αποτελεσμα Μπατιστ και Μαριτς να κανουν παρτυ..

Στο 3 δεν υπηρχε πλανο με βαση το πως παιζει ο Παο..ξεκιναει στο δευτερο ημιχρονο ο Κεσελ και παει να μαρκαρει τον Ντρου καθως ο Παο παιζει με 3 κοντους..Τον σημαδευουν διαρκως οι παικτες του παο και αποκτουν φοβερο πλεονεκτημα..Αλλαζει ο παο και βαζει τον καιμακογλου στο 3 και ο Ιβκοβιτς βαζει τον παπαλουκα στο 3..μα ειναι προφανες οτι δεν μπορει να μαρκαρει ο ασσος το 4αρι..Εκει Παπανικολαου, Κεσελ γιατι δεν μπηκαν;; Ακομα και Πριντεζης στο 3 θα ηταν μια λυση οση ωρα επαιζε ο παο ετσι..Ο Παπαλουκας εχασε κατα κρατος αυτην την μονομαχια χωρις να φταιει βεβαια..

Απο την αλλη ειπε ο Ντουντα οτι δεν ειχαμε αρκετα ριμπ δειγμα ελλειψης διαθεσης..Εγω θα πω οτι μια χαρα διαθεση υπηρχε..Κορμια δεν υπηρχαν να παρουν το ερμο το ριμπαουντ..Δεν γινεται να σε παιζει ο αλλος με Μαριτς- Φωτση- Καιμακογλου στο 3-4-5 και εσυ με Παπαλουκα-Πριντεζη-Μαυροκεφαλιδη..Απλα δεν γινεται..

##Ο Μιλος σημερα τρελα κα@#@@#νος πραγμα που ειναι καλο αν δεν τον κανει να χανει την ψυχραιμια του..Δυστυχως καποια στιγμη την εχασε ενω θελαμε καθαρο μυαλο..Φταιει ομως για μενα ο Ιβκοβιτς που δεν τον βοηθησε κατα την διαρκεια του αγωνα..Χαρακτηριστικο ειναι οτι καποια στιγμη και ενω γυριζει στην αμυνα σφυριζει με το δαχτυλο( οπως ο Αλεφας) να φωναηει ο κοσμος..Priceless tongue.gif ##

Τελος ο κοσμος ξανα απαραδεκτος για μενα..ΔΕν μπορει να ηρεμησει αυτην την ομαδα και να την οδηγησει στην νικη..Την αγχωνει της μεταφερει νευρικοτητα και γκρινια και εν τελει δημιουργει μειονεκτημα..Να θυμησω οτι γεματο το ΣΕΦ ηταν με Παο 2 φορες Εφες και Σιενα..Σε 4 ματς 3 ηττες..Δεν ειναι τυχαιο.

Τεσπα ας ηρεμησουν αυριο και ας πανε να χτυπησουν το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ..Σιγουρα ειναι το outsider καθως στερουνται επιλογων και δεν νομιζω οτι ο Μπουρουσης μπορει να κρατηθει παλι τοση ωρα χωρις φαουλ ομως ως outsider νομιζω μπορουν να αποδωσουν καλυτερα..

Α και μιας και το ειπα αυτο να πω επισης οτι θεωρω πολυ λαθος την προετοιμασια επικοινωνιακα του Ολυμπιακου για αυτο το ματς..Πηγαμε να περασουμε τον αερα του φαβορι χωρις λογο και αιτια..Ναι εισαι στο 3-0 αλλα παιζεις χωρις Νεστεροβιτς και εχεις τρομακτικα κενα..Ειναι λαθος να πας να το παιξεις φαβορι..Πηγαινε ηρεμα ηρεμα σαν outsider χωρις πομπωδεις δηλωσεις οπως πηγες σε ολα τα ματς και τα πηρες..Λαθη ολα αυτα για εμενα και την βασικοτερη ευθυνη για αυτα θεωρω οτι την εχει ο Ντουντα..Τεσπα πιστευω μπορει να γυρισει η σειρα αλλα χρειαζεται υπερπροσπαθεια τυχη και ηρεμια απο ολους..

Igor
QUOTE(Anaz @ May 27 2011, 01:50 ) *
Εχω δει τοσο ΝΒΑ τις τελευταιες μερες που παρασυνηθισα, και πραγματικα με το που ξεκινησε το ματς και βλεπω αυτη την κοντινη καμερα και ακουω τον Ιωαννου, ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω..

Eγω που μετα απο καθε ταιμ-αουτ περιμενα να μου δειξουν το video 10 δευτερολεπτων και να ακουσω μια γνωμη για το τι συμβαινει στον αγωνα. Αντιθετως εβλεπα για 10 δευτερα μια καρτα με στατιστικα και να ακουω την αγριο-φωναρα του Ιωαννου να "απαγγελει"
"Ο Ολυμπιακος καλυτερος στα τριποντα με 3 στα 14, υπερεχει στα ριμπαουντ αλλα υστερει στις ασιστ.."
tzagasdog
QUOTE(apkat @ May 27 2011, 01:52 ) *
Τελος ο κοσμος ξανα απαραδεκτος για μενα..ΔΕν μπορει να ηρεμησει αυτην την ομαδα και να την οδηγησει στην νικη..Την αγχωνει της μεταφερει νευρικοτητα και γκρινια και εν τελει δημιουργει μειονεκτημα..Να θυμησω οτι γεματο το ΣΕΦ ηταν με Παο 2 φορες Εφες και Σιενα..Σε 4 ματς 3 ηττες..Δεν ειναι τυχαιο.

μεγαλη αληθεια...
morrison
Oπως ειναι ο Ολυμπιακος αυτην την στιγμη αυτο που ειναι αναγκαιο ειναι να δωθει απολυτα η μπαγκετα στον Μιλος..Ο Σπαν να μπαινει μονο οταν βγαινει ο Μιλος γιατι του σπαει απιστευτα τον ρυθμο και χανει την ψυχραιμια του..Ας παιζουν 25 και 15 λεπτα..Αλλα προς θεου οχι μαζι..Ειναι καταστροφη..Αλλωστε ετσι χανει χρονο ο πολυ καλος σε ολα τα ματς με παο Χαλεπριν που σημερα εξαφανιστηκε παιζοντας ελαχιστα..

Συν οτι κατι τετοιο το ευνοει και η κατασταση/φορμα των δυο αυτη την εποχη.
Εγω απορω πως ολη την χρονια δεν ειδαμε και το αλλο σεναριο.Ειδαμε τους δυο εναλαξ μεσα αλλα οχι μαζι,ειδαμε τους δυο ταυτοχρονα μεσα και κατα κανονα τον Μιλος να ειναι σε catch n'shoot καταστασεις και τον Σπανουλη να εχει την οργανωση πιο πολυ αλλα δεν ειδαμε ποτε το πιο λογικο κατ΄εμε σχημα με τον Μιλος να ειναι ο ποιντ,ο παιχτης που θα ξεκινα την επιθεση και θα παιρνει το πρωτο σκριν στην κορυφη και τον Σπαν στο πλαι να παιρνει την μπαλα οταν δεν εχει βγει κατι και χρειαζεται καποιος να παει στο ενας με εναν.Εν τω μεταξυ τα χαρακτηριστικα των παιχτων ταιριαζουν σε κατι τετοιο...
Α και μιας και το ειπα αυτο να πω επισης οτι θεωρω πολυ λαθος την προετοιμασια επικοινωνιακα του Ολυμπιακου για αυτο το ματς..Πηγαμε να περασουμε τον αερα του φαβορι χωρις λογο και αιτια..Ναι εισαι στο 3-0 αλλα παιζεις χωρις Νεστεροβιτς και εχεις τρομακτικα κενα..Ειναι λαθος να πας να το παιξεις φαβορι..Πηγαινε ηρεμα ηρεμα σαν outsider χωρις πομπωδεις δηλωσεις οπως πηγες σε ολα τα ματς και τα πηρες..Λαθη ολα αυτα για εμενα και την βασικοτερη ευθυνη για αυτα θεωρω οτι την εχει ο Ντουντα..Τεσπα πιστευω μπορει να γυρισει η σειρα αλλα χρειαζεται υπερπροσπαθεια τυχη και ηρεμια απο ολους..

Σημερα ηταν ακομα δυσκολοτερο γιατι ηταν το τριτο κατα σειρα πολυ κοντινο χρονικα ματς.Και εχοντας κερδισει τα αλλα δυο επρεπε να ξερεις οτι 1.ο αντιπαλος θα εχει σιγουρα αλλαξει καποια πραγματα στην τακτικη του για να αιφνιδιασει και 2.σε ματς που κατα 99% κρινονται στο τελευταιο λεπτο μεταξυ δυο ισοδυναμων ομαδων θες πολυ τυχη για να σου κατσει και τριτη σερι φορα.Συμφωνω με την προσεγγιση που προτεινεις.
apkat
Μπα εγω πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι μαζι δεν μπορουν συνυπαρξουν..Ειναι αναγκαιο και για τους 2 να κρατανε μπαλα..Ετσι εχουν μαθει να παιζουν μια ζωη και ετσι ειναι καλυτεροι..Εναλλαξ λοιπον..Επειδη ομως ο Μιλος ειναι σε τρελη φορμα αυτον τον καιρο ειναι σημαντικο να προτιμηθει σαν επιλογη..

Εκτος των αλλων οταν ειναι και οι 2 μεσα μαζι σαν να αποσυντονιζονται και οι 2 λογω προβληματικου mentallity για το ποιος ειναι το Νο1 εκεινη την ωρα..Και κανουν πολυ κακες επιλογες και οι 2..!!
morrison
QUOTE(apkat @ May 27 2011, 02:20 ) *
Μπα εγω πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι μαζι δεν μπορουν συνυπαρξουν..Ειναι αναγκαιο και για τους 2 να κρατανε μπαλα..Ετσι εχουν μαθει να παιζουν μια ζωη και ετσι ειναι καλυτεροι..Εναλλαξ λοιπον..Επειδη ομως ο Μιλος ειναι σε τρελη φορμα αυτον τον καιρο ειναι σημαντικο να προτιμηθει σαν επιλογη..

Εκτος των αλλων οταν ειναι και οι 2 μεσα μαζι σαν να αποσυντονιζονται και οι 2 λογω προβληματικου mentallity για το ποιος ειναι το Νο1 εκεινη την ωρα..Και κανουν πολυ κακες επιλογες και οι 2..!!

Ναι αλλα δεν το ειδαμε αυτο ποτε φετος,ουτε σε ενα παιχνιδι...Και η κατασταση του Σπαν αυτον τον καιρο διευκολυνει λιγο τα ψυχολογικα σταυρολεξα του στιλ ''ποιος θα εχει την μπαλα'',''ποιος ειναι νο1''.. wink.gif
Ο Σπανουλης ειναι καλυτερος στο ενας με εναν,στην ταρζανια drive οταν θα ληγει ο χρονος παρα σαν οργανωτης.
Και ο Μιλος ειναι καλυτερος δημιουργος παρα Εντι Τζονσον... tongue.gif
roben

Ο Ζοτς μπήκε στα αποδυτήρια και τους είπε...''Μάγκες,μας έχουν 3-0 φέτος!! Πάμε να το ισοφαρίσουμε''!! Λέτε?? Δύσκολο να κάνει τέτοιο χουνέρι ο Ομπράντοβιτς στον κουμπάρο του...

Καλή η πλάκα αλλά επί της ουσίας...Ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Παναθηναικός ήταν τόσο διαβασμένος και κατάφερε να επιβάλει το δικό του παιχνίδι...Πέτυχε να κλείσει τους διαδρόμους τους οποίους τόσο επιτυχημένα αρέσκεται να αξιοποιεί φέτος η ομάδα του Πειραιά με όμορφες συνεργασίες κοντών ψηλών και περιφερειακά επέλεξε να ρίξει το βάρος στην αντιμετώπιση του Τεόντοσιτς ρισκάροντας με τους υπόλοιπους...Εξάλλου ο Σπανούλης προέρχεται από τραυματισμό και γενικότερα φέτος έχει αναλάβει ένα περισσότερο δημιουργικό και λιγότερο εκτελεστικό ρόλο,ο Χαλπερίν είναι εκπληκτικός σουτέρ αλλά ολίγον λιγόψυχος όταν η μπάλα γίνεται βαριά και ο Κέσελι στερείται εμπειριών,παραστάσεων αλλά ίσως και της απαραίτητης στήριξης...Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Ντούντα τον ψιλοβόλεψε τον Ζοτς αφού Χαλπερίν και Κέσελι που θα μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού ήταν την περισσότερη ώρα ξεχασμένοι στον πάγκο...Με τους Τέπιτς-Καλάθη να εναλλάσονται σε ρόλο εξολοθρευτή του Τεόντοσιτς,ο Ομπράντοβιτς πέτυχε να κουράσει και να εκνευρίσει τον Σέρβο γκαρντ ο οποίος ούτως ή άλλως δεν φημίζεται για το καθαρό μυαλό και το desicion making...Έβαλε βέβαια 2-3 κουφά όπως συνηθίζει αλλά δεν έπαψε ούτε στιγμή να ασχολείται με τους διαιτητές ή να ψάχνει το ηρωιλίκι...Στο τέλος έγινε ο έκτος παίκτης του Παναθηναικού αφού δεν είναι κάθε μέρα του Άι Μίλος...Κάποιος πρέπει να του το πεί κάποτε...

Ο Παναθηναικός ξεκίνησε νευρικά αλλά ήταν σαφές ότι δεν αποσυντονίστηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ ακόμα και με 9 πόντους...Είχε πλάνο και οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι σε αυτό...Με τον Νίκολας να ''χτίζει''(αλλά και να καρφώνει 2 καταλυτικά σουτάκια στο δεύτερο ημίχρονο),με τον Σάτο εκτός επιθετικού παιχνιδιού και με τον Περπέρογλου στον πάγκο με πολιτικά βρήκε λύσεις αφενός από την δυνατή του άμυνα που κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ και αφετέρου από τον Μάριτς που δείχνει να του πηγαίνει η front line του Ολυμπιακού και φυσικά τον συνήθη ύποπτο Διαμαντίδη που φαίνεται να παίζει με κεκτημένη ταχύτητα...Όλοι όμως έβαλαν το λιθαράκι τους...Ο Μπατίστ σταδιακά ανέβασε την αποδοσή του,ο Καλάθης πρόσθεσε και αυτός τον οβολό του,ο Καιμακόγλου εκτέλεσε το σχέδιο κατά γράμμα με συνεχή ποσταρίσματα,ακόμα και ο Τέπιτς το έβαλε όταν του δώθηκε το ελεύθερο να σουτάρει...Κι όπως γίνεται και στις ταινίες,όταν τα γάλατα σφίγγουν εμφανίζεται ο super ήρωας και καθαρίζει...Στην προκειμένη περίπτωση την τάξη αποκατέστησε ο μπάτμαν,κατά κόσμον Αντώνης Φώτσης,με ένα τρίποντο που είχε πλατιά φαρδιά την υπογραφή του!!

Για τον Ολυμπιακό Γκόρντον και Μπουρούσης ήταν οι πολυτιμότεροι,ενώ ο Σπανούλης προσπάθησε να κάνει την διαφορά στο τέλος και παραλίγο να τα καταφέρει...Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες η ποιότητά του παραμένει μοναδική...Ο Ίβκοβιτς δεν βοήθησε την ομάδα του όσο θα έπρεπε,ούτε αγωνιστικά,ούτε ψυχολογικά...Νομίζω ότι θα έπρεπε να εμπιστευτεί περισσότερο τους Χαλπερίν-Κέσελι που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε άσους στο μανίκι του...Ούτε με το πλεονέκτημα της έδρας κατάφερε να ποτίσει τους παίκτες του,ούτε να τους αποτοξινώσει από το άγχος ενός τέτοιου αγώνα πέτυχε...Περίμενα μιά πιό ενεργητική συμμετοχή από αυτόν αλλά όταν η ελπίδα ζεί ή πεθαίνει με τα άναρχα σούτ του Τεόντοσιτς αυτονόητα ο προπονητής περνά σε δεύτερη μοίρα...

Η σειρά μεταφέρεται πλέον στο ΟΑΚΑ και για τον Παναθηναικό το παιχνίδι στο ΣΕΦ είναι ως μη γενόμενο...Μόνο το παιχνίδι της Κυριακής έχει πλέον σημασία και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο...Περιμένω ατμόσφαιρα ανάλογη εκείνης των αγώνων με την Μπαρτσελόνα και μακάρι ανάλογο να είναι και το αποτέλεσμα...
Durant13
Το γεγονός πως η φυγή του Σπανούλη απο τον Πάο στον Ολυμπιακό απελευθέρωσε τόσο πολύ τον Διαμαντίδη και ταυτόχρονα περιόρισε τον Μίλος δεν πρέπει να υπήρχε σαν σενάριο ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Ομπράντοβιτς. Είναι αυτό που λέμε γεννάνε και τα κοκόρια του!

Ο Σπανούλης στα ματς με τον Πάο φαινεται μπλοκαρισμένος με κάποιες αναλαμπές. Βέβαια τα της επιλογής του έχουν χιλιοειπωθεί και αναλυθεί αλλά το ΄΄Βασίλη γερά, πάρτους τα λεφτά΄΄ είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ. Το να χωρέσει στην ιδια ομάδα με τον Μίλος είναι προπονητικός γρίφος από τους λίγους... Κι αυτοί οι Αγγελόπουλοι είναι γκαντέμηδες όσο δεν πάει. Καταφέρνουν να πάρουν τον νούμερο 2 Έλληνα του Παναθηναϊκού και τους εμφανίζεται μη αναμενόμενο (?) πρόβλημα.

Ο Ίβκοβιτς προσπάθησε να κρατήσει αρκετή ώρα μέσα τον Σπανούλη για να πάρει ρυθμό για την συνέχεια. Λογική κίνηση αλλά όταν χάνεις το πλεονέκτημα έδρας σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος τότε το ρίσκο είναι τεράστιο. Αντίστοιχο ρίσκο πήρε και ο Ζοτς με Νίκολας που ήταν τρομερά άστοχος για την κλάση του.
Anaz
Στο 3 δεν υπηρχε πλανο με βαση το πως παιζει ο Παο..ξεκιναει στο δευτερο ημιχρονο ο Κεσελ και παει να μαρκαρει τον Ντρου καθως ο Παο παιζει με 3 κοντους..Τον σημαδευουν διαρκως οι παικτες του παο και αποκτουν φοβερο πλεονεκτημα..Αλλαζει ο παο και βαζει τον καιμακογλου στο 3 και ο Ιβκοβιτς βαζει τον παπαλουκα στο 3..μα ειναι προφανες οτι δεν μπορει να μαρκαρει ο ασσος το 4αρι..Εκει Παπανικολαου, Κεσελ γιατι δεν μπηκαν;;
To ίδιο ακατανοητο πραγμα, εκανε ΚΑΙ στο ματς στο Σεφ!! Και να πεις οτι ειχε καποιο σχεδιο να χτυπησει με καποιο μισματς στην επιθεση..αλλα δεν εχουμε δει καθολου ουτε καμμια τετοια αποπειρα. Τρελο σκαλωμα! Πραγματικα η μονη εξηγηση ειναι να εξακολουθει να θεωρει τον Παπαλουκα καλυτερο αμυντικο στο ποστ, απο τους Κεσελ, Παπανικολαου..! rolleyes.gif
saou
Βαρέθηκα....

Βαρέθηκα να βλέπουμε και να λέμε τόσα χρόνια τα ίδια.

Βαρέθηκα να φταίει ο κόσμος που δε στηρίζει σωστά, η ομάδα που έχει άγχος, ο ΠΑΟ που έχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Βαρέθηκα να μου κάνουν πλάκα οι γκρι κάθε φορά που σφίγγουν τα γάλατα και κρίνονται οι τίτλοι.

Βαρέθηκα να βλέπω το Μπατίστ να κάνει πλάκα με τους δικούς μας τόσα χρόνια και να μην έχει βρεθεί ένας να τον βάλει στη θέση του, λες και μιλάμε για τον Καρλ Μαλόουν.

Βαρέθηκα να βλέπω παίκτες να βαράνε τούβλα ολομόναχοι από τη γραμμή του τριπόντου.

Βαρέθηκα να πρέπει να ισορροπήσουν οι πλανήτες τα άστρα και οι οροσκόποι για να πάρω ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ λες και μιλάμε για τους Λέικερς.

Βαρέθηκα να φταίει το ότι την είδαμε φαβορί, ή την είδαμε πολύ outsider και γι αυτό τον ήπιαμε.

Βαρέθηκα να φταίει ο Μπουρούσης. Ο Τεόντοσιτς με τις τρέλες του. Ο Σπανούλης με το ντάπα ντούπα του. Ο Παπαλουκάς με τη μεγάλη του μύτη. Ο Ντούντα που ξεμωράθηκε. Ο Έρτσεγκ που είναι γατούλης.

Βαρέθηκα κάθε Ιούνη να ακούω το σλόγκαν 'κερδίστε και τους διαιτητές'.

Βαρέθηκα το ΣΕΦ. Καυτή έδρα my ass.

Βαρέθηκα να 'μην έχει τελειώσει τπτ' και να πρέπει να παω στο ΟΑΚΑ να κερδίσω κάθε φορά για να σώσω τη χρονιά μου.

Βαρέθηκα τα καλά παιδιά τους Αγγελόπουλους που τα έχουν φάει για πρωινό οι Γιαννακόπουλοι και θα ήθελα πάρα πολύ έναν χοντρό άξεστο και κάφρο στυλ Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει την ομάδα μου.

Κοινώς σας βαρέθηκα κύριοι. Βαρέθηκα να σας βλέπω να μην μπορείτε να κάνετε καλά τον κάθε άμπαλο Καιμακόγλου, σας βαρέθηκα γιατί όποτε παίζετε με τον ΠΑΟ σας έχει σφηνωθεί στο μυαλό ότι έχετε απέναντί σας τους Μπουλς του Μαικ.

Σας βαρέθηκα έναν προς έναν και θα χαρώ πολύ αφού αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορείτε, να μας κουνήσετε μαντήλι το καλοκαιράκι.
spysta
QUOTE(Anaz @ May 26 2011, 23:40 ) *
Πραγματικα η μονη εξηγηση ειναι να εξακολουθει να θεωρει τον Παπαλουκα καλυτερο αμυντικο στο ποστ, απο τους Κεσελ, Παπανικολαου. rolleyes.gif

ΚΑΙ το πιστευει .. ΚΑΙ ισχυει. wink.gif
Απλα ΠΡΟΦΑΝΩΣ οχι απεναντι στον Καιμακογλου .. αλλα απεναντι στον σωματικα πιο ταιριαστο Σατο ή Περπερογλου ή ΔΔ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.