Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
silversurfer
QUOTE(BakariosG13 @ Jun 18 2010, 21:38 ) *
Eγω μονο ενα παιχτη θελωωωω......
ROMAIN SATO 77.gif 77.gif 77.gif

ο οποίος ανανέωσε με Σιένα για 3 χρόνια.
ALdaperan
ενα πολυ καλο guard παντως ειναι ο χαραλαμπιδης του πανελληνιου wink.gif

πολυ καλος σουτερ!!
roben
QUOTE(PAKMAN @ Jun 18 2010, 02:53 ) *
Ok και να φυγει ο Σπανούλης το μοναστήρι ας είναι καλά.
Ενας φίλος είπεοτι ο Πεκο ΄και ο ΔΔ είναι πιό σημαντικοί... Και συμφωνώ...
Μιά ομάδα δηλαδή σαν αυτήν είναι χειρότερη από την φετινή???

ΔΔ
Τζάαμπερ
Καλάθης

Μπελινέλι ή Ρούντι
Νίκολας
Τέπιτς
Περπε
Καιμακόγλου

Τσαρτσαρής
Φώτσης
Μπατίστας

Μοζγκώφ
Πέκο
Μαυροειδής ή Σοφο(αντίποινα γιά Σπανούλη) rolleyes.gif
Μπόγρης

Βεργίνης αποδέσμευση
Σέρμα στο Μαρούσι δανεικός

1) Ο Τζάαμπερ δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Παναθηναικού,αν είναι να πάμε σε τέτοιες επιλογές 1000 φορές ο Κις του Αμαρουσίου που είναι κοντρολαρισμένος παίκτης...

2) Ο Ρούντι και ο Μπελινέλι από που προκύπτουν?? Ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει στην Ευρώπη,για τον Ιταλό δεν θυμάμαι να είχε προκαλέσει ποτέ το ενδιαφέρον του Ομπράντοβιτς...Μήπως πιο προσιτή περίπτωση είναι ο Ντελφίνο??

3) Και Τσαρτσαρής και Φώτσης και Καιμακόγλου (εγώ τον θεωρώ 4άρι) Ποιός θα πρωτοπαίζει??

4) Και Πέκοβιτς και Μπατίστ και Μοζγκόφ και Σόφο ή Μαυροειδής?? 4 πεντάρια??

Νομίζω ότι όταν σχεδιάζεται μια πιθανή 12άδα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τον εξής πάνω κάτω σκελετό...

3 pm,το 1 είναι ο Διαμαντίδης,ένα δημιουργικό ικανό να ελέγχει τον ρυθμό και να παίζει καλή άμυνα και ένα λίγο πιό 1-2 με καλό σουτ/τρίποντο.
2 sg,καλοί σουτέρ αλλά και καλοί αμυντικοί,ο ένας εκ των 2 να μπορεί και να κατεβάζει την μπάλα.
2 sf,επίσης καλοί σουτέρ και καλοί αμυντικοί αλλά και καλοί χειριστές της μπάλας,με ικανότητα να βάλουν την μπάλα στο παρκέ και να γίνουν και δημιουργικοί αν χρειαστεί,ο ένας εκ των δύο να μπορεί να κατεβαίνει και στο 4 σε πιο κοντά σχήματα.
2 pf,σχετικά ελαφροί,με καλή τεχνική κατάρτιση,με καλό τρίποντο και με διάθεση να δώσουν μάχες μέσα στη ρακέτα.
2 c,ένας γρήγορος,αεράτος,δυνατός στο pick and roll σε άμυνα και επίθεση,ένας πιό δυνατός και ικανός στο ποστάρισμα,εννοείται καλοί αμυντικοι και ριμπάουντερς.
1 4-5άρι,καλός αμυντικός και ριμπάουντερ κατά πρώτο λόγο και από εκεί και έπειτα ο,τι περισσότερο μπορεί να δώσει στην επίθεση τόσο το καλύτερο.

QUOTE(PAKMAN @ Jun 18 2010, 03:17 ) *
Σόρυ που θα στο πώ αλλά ο Σπανούλης με τις 35τρίπλες και μπούκες που κάνει μόνο ως οργανωτής δεν λογίζεται. Μάλλον δυάρι θα τον έλεγα άν και ο Παο ΔΕΝ έχει οργανωτές. Πικ & Ρολ ή Ποπ με σπασιμο της μπάλας σε 3 γωνίες γιά σουτ και διπλο κόψιμο στο καλάθι αν δεν βγεί το σουτ είναι 80% των συστημάτων.Απλώς το ξέρουν τόσο καλά που οι πάσες βγαίνουν στο κατάλληλο ύψος γιά να σηκωθούν αμέσως οι σουτέρ. Αυτά περί του ΟΡΓΑΝΩΤΗ Σπαν... rolleyes.gif Όσο γιά τον Σάρας... Ναι θα λείψει αλλά το μειονέκτημα που σου δημιουργεί ειναι μεγαλύτερο από το πλεονέκτημα. Μην ξεχνάς πως ο Τεπιτς στην Παρτιζάν επαιζε ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ cool.gif

Μια χαρά οργανώνει ο Σπανούλης και ιδίως τα pick and roll του με τον Μπατίστ είναι εξαιρετικά... Διαφωνώ πλήρως με το ότι ο Παναθηναικόε ΔΕΝ έχει οργανωτές...Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει,ο Παναθηναικός μπορεί να έχει μέχρι και 3 οργανωτές στην 5άδα του (όταν παίζουν μαζί 3 εκ των Διαμαντίδη,Σπανούλη,Σάρας,Νίκολας,Καλάθη,Τ
πιτς)
roben

Λοιπόν,standard πληροφορία,στον Παναθηναικό έχουν βάλει στο μάτι Έλληνα παίκτη με τον οποίο θα ασχοληθούν αφού τελειώσουν τις υποθέσεις Σπανούλη,Νίκολας και Μπατίστ! Δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό ποιός είναι,ούτε έχει κλείσει,απλά αρέσει στον Ομπράντοβιτς και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί! (Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον Ιαν Βουγιούκα που νωρίτερα αναφέρθηκε,το όνομα του οποίου έχει γραφτεί και από δημοσιογράφους-εγώ βέβαια θα προτιμούσα τον Κουφό...) Εξελίξεις θα υπάρχουν από το τέλος της εβδομάδας που έρχεται ή στις αρχές της επόμενης...Όσον αφορά τον Γιασικεβίτσιους οι συζητήσεις θα γίνουν κατά τα μέσα Ιουλίου...
ALdaperan
QUOTE(roben @ Jun 19 2010, 06:10 ) *
Λοιπόν,standard πληροφορία,στον Παναθηναικό έχουν βάλει στο μάτι Έλληνα παίκτη με τον οποίο θα ασχοληθούν αφού τελειώσουν τις υποθέσεις Σπανούλη,Νίκολας και Μπατίστ! Δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό ποιός είναι,ούτε έχει κλείσει,απλά αρέσει στον Ομπράντοβιτς και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί! (Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον Ιαν Βουγιούκα που νωρίτερα αναφέρθηκε,το όνομα του οποίου έχει γραφτεί και από δημοσιογράφους-εγώ βέβαια θα προτιμούσα τον Κουφό...) Εξελίξεις θα υπάρχουν από το τέλος της εβδομάδας που έρχεται ή στις αρχές της επόμενης...Όσον αφορά τον Γιασικεβίτσιους οι συζητήσεις θα γίνουν κατά τα μέσα Ιουλίου...

που τα ξερεις αυτα? blink.gif
ALdaperan
QUOTE(priest @ Jun 19 2010, 15:11 ) *

δεν περιεχει καμια ουσιαστικη ειδηση το αρθρο...ουσιαστικα όσα γνωρίζουμε πανω κατω τα έχουν συνοψίσει !!
priest
QUOTE(ALdaperan @ Jun 19 2010, 16:12 ) *
δεν περιεχει καμια ουσιαστικη ειδηση το αρθρο...ουσιαστικα όσα γνωρίζουμε πανω κατω τα έχουν συνοψίσει !!

για αυτο και το εβαλα..μια συνοψη χρειαζεται αυτο το σηριαλ.
roben
QUOTE(priest @ Jun 19 2010, 15:11 ) *

Να και η επιβεβαίωση του προήγουμενου ποστ μου... rolleyes.gif
lakersdynasty
Παιχταρά ετοιμάζεται να φέρει στο μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος

Κάποιον παιχταρά ετοιμάζεται να φέρει ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ του ΠΑΟ την ίδια ώρα που πλακώνονται στο ποδόσφαιρο για το ποιος θα αναλάβει.
Ο Ομπράντοβιτς ξέρει ...

για ποιον παίχτη πρόκειται αλλά δεν λέει κουβέντα, οπότε μένει να δούμε και στην πράξη ποιος θα έρθει για την νέα σεζόν.

απο τροκτικο.

το βαζω μονο και μονο επειδη εχω κρυφη ελπιδα. ειναι ακριβως οτι ελεγε αλλο (αθλητικο) σαιτ κατι εβδομαδες πριν μονο που εδω εμπλεκεται και ο Ζοτς και αυτο εμενα μαρεσει.

συν το οτι ολοι ασχολουνται με τις ανανεωσεις και το τι θα μας κοστισουν αλλα μεσα στην χρονια δεν ακουγοταν οτι οι Γιαννακοπουλοι γενικα θα αφησουν ετσι την ομαδα του χρονου. Το αντιθετο μαλιστα.

Απλα τα δεδομενα αλλαξαν οταν αρχισαν οι περικοπες στις ανανεωσεις που ηταν προφανες οτι θα συνεβαιναν αλλα αυτο μπορει να σημαινει και νοικοκυρεμα οχι γενικες περικοπες.

Συν το οτι αν ειναι να ερθεις ενας παικτης απο ΝΒΑ σιγουρα πρεπει να ειναι συμφωνη η γνωμη του Ζοτς πρακτικα απτη μια και απτην αλλη θα πρεπει να ειναι παικτης που θα κολλαει με την ομαδα (η τουλαχιστον αυτο ελπιζει το προπονητικο σταφ γιατι δεν σου βγαινουν και ολα)αφου μιλαμε για κινηση καλοκαιριου.

Και απτην αλλη μπορει να ψαχνουμε/ψαχναμε για ενα καλο σκορερ/σουτερ για να μας βοηθησει και με τα νεα δεδομενα (τριποντο στα 6.75)

Τον κρυφο μου ποθο βεβαια τον εχω στην υπογραφη μου αλλα γενικα και χωρις να ονειροπολω ειδικα αν φυγει ο Σαρας θελουμε στην θεση του πανω απο ολα ενα σουτερ. Και ας μην εχει τις αρετες του στην δημιουργια (πραγμα δυσκολο ετσι κι αλλιως)

Τεσπα θα δουμε τον...Σεπτεμβρη biggrin.gif
Paris87
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 20 2010, 05:02 ) *
Τον κρυφο μου ποθο βεβαια τον εχω στην υπογραφη μου αλλα γενικα και χωρις να ονειροπολω ειδικα αν φυγει ο Σαρας θελουμε στην θεση του πανω απο ολα ενα σουτερ. Και ας μην εχει τις αρετες του στην δημιουργια (πραγμα δυσκολο ετσι κι αλλιως)

Θα φυγει ο Μπιλ, θα φυγει ο Σαρας εαν φυγει ο μπιλ για να ανοιξει η θεση για Ρουντι rolleyes.gif
και θα παρουμε Καιμακογλου για Ελληνα
priest
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 20 2010, 05:02 ) *
απο τροκτικο.

το βαζω μονο και μονο επειδη εχω κρυφη ελπιδα. ειναι ακριβως οτι ελεγε αλλο (αθλητικο) σαιτ κατι εβδομαδες πριν μονο που εδω εμπλεκεται και ο Ζοτς και αυτο εμενα μαρεσει.

συν το οτι ολοι ασχολουνται με τις ανανεωσεις και το τι θα μας κοστισουν αλλα μεσα στην χρονια δεν ακουγοταν οτι οι Γιαννακοπουλοι γενικα θα αφησουν ετσι την ομαδα του χρονου. Το αντιθετο μαλιστα.

Απλα τα δεδομενα αλλαξαν οταν αρχισαν οι περικοπες στις ανανεωσεις που ηταν προφανες οτι θα συνεβαιναν αλλα αυτο μπορει να σημαινει και νοικοκυρεμα οχι γενικες περικοπες.

Συν το οτι αν ειναι να ερθεις ενας παικτης απο ΝΒΑ σιγουρα πρεπει να ειναι συμφωνη η γνωμη του Ζοτς πρακτικα απτη μια και απτην αλλη θα πρεπει να ειναι παικτης που θα κολλαει με την ομαδα (η τουλαχιστον αυτο ελπιζει το προπονητικο σταφ γιατι δεν σου βγαινουν και ολα)αφου μιλαμε για κινηση καλοκαιριου.

Και απτην αλλη μπορει να ψαχνουμε/ψαχναμε για ενα καλο σκορερ/σουτερ για να μας βοηθησει και με τα νεα δεδομενα (τριποντο στα 6.75)

καταρχας φιλε μ αυτο που λες ειναι αδυνατο να συμβει..εκτος και αν ο παικτης θα παιρνει λιγοτερα απο 2εκ.δυσκολο αλλα θα δειξει.
priest
http://news24gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html ..μακαρι να κρατησουμε και τον σπανουλη
ALdaperan
αρχισαμε παλι τα παρατραγουδα? μονο το σπανουλη θα κρατησουμε rolleyes.gif

priest
QUOTE(ALdaperan @ Jun 20 2010, 12:54 ) *
αρχισαμε παλι τα παρατραγουδα? μονο το σπανουλη θα κρατησουμε rolleyes.gif

οπως παντα...καλα το ξερω πως θα μεινουμε μονο με τον σπανουλη αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..αν και ο πετζα δεν κανει τα τελευταια χρονια και τις καλυτερα χρονιες..ακομα και στα φορουμ ευχονται να φυγει.
lakersdynasty
ε αν εκανε καλες χρονιες στο ΝΒΑ δεν θα εμπαινε καν στην "συζητηση"

Παντως σε αυτη την περιπτωση το θετικο θα ηταν οτι αν δεν θελει ο Σπναουλης να μεινει περνουμε παλι Ελληνα στην θεση του.

priest
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 20 2010, 13:53 ) *
ε αν εκανε καλες χρονιες στο ΝΒΑ δεν θα εμπαινε καν στην "συζητηση"

Παντως σε αυτη την περιπτωση το θετικο θα ηταν οτι αν δεν θελει ο Σπναουλης να μεινει περνουμε παλι Ελληνα στην θεση του.

ποιον ομως?αν και παλι δεν θα ελεγα οχι αν εμενε ο σπανουλης και περναμε στην θεση του σαρας τον πετζα..αν και τι λεω.ας δουμε τι θα γινει με το σηριαλ και βλεπουμε.
lakersdynasty
QUOTE(priest @ Jun 20 2010, 14:02 ) *
ποιον ομως?αν και παλι δεν θα ελεγα οχι αν εμενε ο σπανουλης και περναμε στην θεση του σαρας τον πετζα..αν και τι λεω.ας δουμε τι θα γινει με το σηριαλ και βλεπουμε.

Δεν με καταλαβες. εννοοω εαν εφευγε ο Σπανουλης θα περναμε Ελληνα (Πετζα)

Σε περιπτωση που αυτα ηταν αληθεια.

Τεσπα. Αυτο που υποψιαζομασταν απο την αρχη οταν αρχισε ολο αυτο με τον παικτη απο το ΝΒΑ ειναι ο Ρουντι διοιτι ελεγαν για παικτη που απασχολησε ξανα το ρεπορταζ του ΠΑΟ.

Αλλα και αυτη παν δυσκολη περιπτωση ειναι οποτε τις επομενες μερες βλεπουμε τι γινεται με Σπανουλη και αναλογα θα μπορουμε να συζητησουμε και για τα υπολοιπα...
paodynasty
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 20 2010, 04:02 ) *
απο τροκτικο.

Βούγιασιτς??? rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE(paodynasty @ Jun 20 2010, 14:23 ) *
Βούγιασιτς??? rolleyes.gif

οχι οχι στον Ρει Αλλεν αναφερομουν γιαυτο και επεσημανα οτι ονειροπολω. Ο Βουγιασιτς εχει συμβολαιο αλλο ενα χρονο ετσι κι αλλιως.

Απλα επεσημανα οτι οτι και να γινει τελικα και ανεξαρτητα με το τι θα κανει ο Σπανουλης εαν φυγει ο Σαρας χρειαζομαστε εναν καλο σουτερ στην θεση του.

Οχι στην αγωνιστικη του θεση. στην θεση του Σαρας ως παικτη.
lakersdynasty
Γενικα παντως για να μιλησουμε και για πιο εφικτες περιπτωσεις το να παρουμε τον ΜακΙνταιρ το εχουμε ξεγραψει ως επιλογη?

Ισως αυτο να συνδεεται και με την μη ανανεωση του Σαρας.

Για να μιλησουμε μαζι του και εαν ερχεται καλως ενα δεν ερχεται να ξανασυζητησουμε μετα τις 30 Ιουνιου (ημερομηνια ληξης της ρητρας του παικτη απο την Σιενα 250000 ευρω ) παλι με τον Σαρας
paodynasty
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 20 2010, 13:33 ) *
οχι οχι στον Ρει Αλλεν αναφερομουν γιαυτο και επεσημανα οτι ονειροπολω. Ο Βουγιασιτς εχει συμβολαιο αλλο ενα χρονο ετσι κι αλλιως.

Απλα επεσημανα οτι οτι και να γινει τελικα και ανεξαρτητα με το τι θα κανει ο Σπανουλης εαν φυγει ο Σαρας χρειαζομαστε εναν καλο σουτερ στην θεση του.

Οχι στην αγωνιστικη του θεση. στην θεση του Σαρας ως παικτη.

ας είναι... 24.gif
Nik Tepits
Εαν ειναι να ρθει ο Πετζα, ας φυγει ο Σπανουλης. Ασε που το κουρασε το θεμα, ποιος νομιζει οτι ειναι? Για να τον δω που θα βρει καλυτερα...ασε που υπαρχουν παμπολλοι παιχτες που παρακαλανε να ρθουν στον Παναθηναικο. Μονο ΔΔ και Ζοτς ειναι αναντικαταστατοι. Ολοι οι αλλοι, αν θελουν καλως, αλλιως στο καλο.
Ο Μακ Ινταιρ, δηλωσε οτι το χθεσινο ηταν το τελευταιο του με Σιενα, αρα δεν ανανεωνει. Μαλλον προς Ολυμπιακο τον βλεπω.
Ginobili
QUOTE(priest @ Jun 20 2010, 10:43 ) *
http://news24gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_20.html ..μακαρι να κρατησουμε και τον σπανουλη

Ωραία βρήκαμε ένα σάιτ....για να γελάμε,και να κάνουμε χαβαλέ....
Πληρώνεται αυτός που τα γράφει αυτά....?? Να πάω να πιάσω κι εγώ αν είναι τέτοια δουλειά...

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ζοτς να προτιμάει τον Πέντζα από τον Σπανούλη....ούτε 1/1000000
Ξέχωρα από το γεγονός ότι ούτε 1/1000000 ο Πέντζα να θέλει να αφήσει τα εκατομμύρια του τελευταίου χρόνου στο συμβόλαιο του...για να πάει στον ΠΑΟ...

Υ.Γ Και δεν τον θέλω τον Πέντζα
ALdaperan
QUOTE(Nik Tepits @ Jun 20 2010, 15:49 ) *
Εαν ειναι να ρθει ο Πετζα, ας φυγει ο Σπανουλης. Ασε που το κουρασε το θεμα, ποιος νομιζει οτι ειναι? Για να τον δω που θα βρει καλυτερα...ασε που υπαρχουν παμπολλοι παιχτες που παρακαλανε να ρθουν στον Παναθηναικο. Μονο ΔΔ και Ζοτς ειναι αναντικαταστατοι. Ολοι οι αλλοι, αν θελουν καλως, αλλιως στο καλο.
Ο Μακ Ινταιρ, δηλωσε οτι το χθεσινο ηταν το τελευταιο του με Σιενα, αρα δεν ανανεωνει. Μαλλον προς Ολυμπιακο τον βλεπω.

δεν ειναι θεμα του "ποιος νομιζει οτι ειναι" ο Σπανουλης . Πολυ απλα είναι επαγγελμαστίας μπασκετμπολίστας που βγάζει το ψωμί του (και κατι παραπάνω tongue.gif ) απο αυτο που κάνει και προσπαθει να πάρει όσο το δυνατον περισσότερα απο ένα συμβόλαιο...πανω απο όλα για το σπανούλη και κάθε σπανουλη είναι η καριέρα του και η ζωή του απο τον παναθηναικο!!!

τόσος ντόρος για τον μκινταιρ πραγματικα δε τον καταλαβαινω!! είναι ενα παικτης 33 χρονων που παίζει με τη μπαλα στα χέρι και μονο, προσωπικα δε μου αρεσει ακομα και αν φυγει ο σπανουλης δεν είναι η προσθηκη για τον παο αυτη!!

νομιζω οτι ο παναθηναικος δε πρεπει να αφησει να φυγει τον sarunas ...ειναι μεγαλο κεφαλαιο για το μπασκετ και τον παο!!δυσκολα βρισκεις τετοιους παικτες να τον αντικαταστησουν , ακομα και αν παιζει κουτσος, και με ενα ματι ειναι κλάσεις ανωτερος απο πολλά pg στην ευρωπη!!
a bullet for your head
QUOTE(Nik Tepits @ Jun 20 2010, 15:49 ) *

Ο προεδρος της Σιενα,Φερντιναρντο Μινουτσι επιβεβαιωσε οτι ο Μακινταιρ θα αποχωρησει απ τη Σιενα..
Πολλες ομαδες εχουν δειξει ενδιαφερον,με την Εφες να προβαλλεται ως η ομαδα που τον θελει περισσοτερο..
http://www.sportando.net/eng/italy/seriea/...ave_siena_.html
traveller
Προσωπικά θα 'θελα να πάρουμε αυτό το σετάκι που πρότεινε ο bullet (Μπιέλιτσα + Μπογκντάνοβιτς) από το να καταφύγουμε σε λύσεις τύπου Πέτζα.

Εάν φύγουν Σάρας + Σπαν εκεί θέλουμε ένα πολύ καλό παίκτη, ώστε με Ντρου , Τέπιτς και Μήτσο να έχουμε μια πολύ καλή 4άδα γκαρντ.

ΜακΙντάιρ όχι, αφού και κοντός είναι και μεγάλος σε ηλίκια και μπάζει και στην άμυνα. Δε νομίζω ότι θα μας απασχολήσει.
colonel gomelsky
QUOTE(traveller @ Jun 20 2010, 23:38 ) *
ΜακΙντάιρ όχι, αφού και κοντός είναι και μεγάλος σε ηλίκια και μπάζει και στην άμυνα. Δε νομίζω ότι θα μας απασχολήσει.

+1.

Παίκτης 1,75 και 33 χρονών μόνο ανανέωση δεν θεωρείται. Ας κρατήσουμε τον Σάρας καλύτερα. (καλά αυτό το πιστεύω ούτως ή άλλως).

Δεν λέω, πολύ καλός παίκτης ο Τ-Μακ. Τι μπορεί να προσφέρει επιπλέον στην ομάδα που δεν το έχει ήδη; Καλύτερα να πάρει ευκαιρίες ο Καλάθης.

Πάντως μιας και μιλάμε για μεταγραφές, εμένα μ αρέσει διαχρονικά (απο κεινο το τουρνουά με τον Κουφό) ο Μίλαν Μάτσβαν. Κάτι ακούγεται ότι πάει Εφες. Αυτός μάλιστα. Παιχτάρα.

@traveller: Δεν νομίζω ότι μπάζει στην άμυνα (πέρα από όση αδυναμία του προσδίδει αντικειμενικά το μπόι του).

(ΥΓ. Καλώς σας (ξανα)βρήκα!)
traveller
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 20 2010, 21:59 ) *
+1.

Παίκτης 1,75 και 33 χρονών μόνο ανανέωση δεν θεωρείται. Ας κρατήσουμε τον Σάρας καλύτερα. (καλά αυτό το πιστεύω ούτως ή άλλως).

Δεν λέω, πολύ καλός παίκτης ο Τ-Μακ. Τι μπορεί να προσφέρει επιπλέον στην ομάδα που δεν το έχει ήδη; Καλύτερα να πάρει ευκαιρίες ο Καλάθης.

Πάντως μιας και μιλάμε για μεταγραφές, εμένα μ αρέσει διαχρονικά (απο κεινο το τουρνουά με τον Κουφό) ο Μίλαν Μάτσβαν. Κάτι ακούγεται ότι πάει Εφες. Αυτός μάλιστα. Παιχτάρα.

@traveller: Δεν νομίζω ότι μπάζει στην άμυνα (πέρα από όση αδυναμία του προσδίδει αντικειμενικά το μπόι του).

(ΥΓ. Καλώς σας (ξανα)βρήκα!)

O Mάτσβαν μου αρέσει κι εμένα πολύ. Ψάχνουμε τρίτο και τον κούκο laugh.gif laugh.gif

για το μπόι του εννοούσα (ΜακΙνταρ)

μέχρι να "μεταφράσω" αυτό το "Τ-Μακ" σαν Τερελ ΜακΙντάιρ, ένα ψυχοταράκουλο το πέρασα. Αλλού πήγε το μυαλό μου icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

καλώς ήρθες smile.gif smile.gif smile.gif
Ginobili
Ρε σεις ο Ματσβαν έχει κλείσει κατά 99% στην Μακάμπι...δεν τα μάθατε? πριν 2 μέρες το διαβάζαμε...
colonel gomelsky
QUOTE(traveller @ Jun 21 2010, 00:23 ) *
O Mάτσβαν μου αρέσει κι εμένα πολύ. Ψάχνουμε τρίτο και τον κούκο laugh.gif laugh.gif

Μπα, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί φίλοι που τον θέλουν (τουλάχιστον εδώ στο forum). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είναι λίγο "αντιτουριστικός". Άλλη αίγλη τα μεγάλα ονόματα...

για το μπόι του εννοούσα (ΜακΙνταρ)

Συμφωνούμε. Αλλά για 1,75 καταβάλλει υπερπροσπάθεια. Και το κυριώτερο κατ εμέ: Έχει αντίληψη. Δεν είναι ο κλασσικός αμερικάνος που θα μαρκάρει μόνο την μπάλα.

μέχρι να "μεταφράσω" αυτό το "Τ-Μακ" σαν Τερελ ΜακΙντάιρ, ένα ψυχοταράκουλο το πέρασα. Αλλού πήγε το μυαλό μου icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

smiley.gif smiley.gif Ήθελες τον Τρέισι;

καλώς ήρθες smile.gif smile.gif smile.gif

Να σαι καλα!

QUOTE(Ginobili @ Jun 21 2010, 00:26 ) *
Ρε σεις ο Ματσβαν έχει κλείσει κατά 99% στην Μακάμπι...δεν τα μάθατε? πριν 2 μέρες το διαβάζαμε...

Κάτι είχα δει αλλά το πήρα σαν φήμη της εποχής και όχι σαν τελιωμένο. Ε, αν έχει κλείσει, άλλαξε το "θέλουμε" με "θα έπρεπε να πάρουμε" laugh.gif
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 21 2010, 00:32 ) *
Άλλη αίγλη τα μεγάλα ονόματα...

Nα πάμε να πάρουμε το Ρούμπεν Μπούμτσε Μπούμτσε από την Όλντενμπουργκ τότε να γεμίζει το στόμα μας. tongue.gif

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ισάξιους αντικαταστάτες όσων ίσως φύγουν, σ' αυτήν την περίπτωση ναι, μεγάλα ονόματα. Από κει και πέρα νέους αλλά έτοιμους να πάρουν χρόνο παίκτες, ιδίως στα φόργουορντ... Όχι παραπάνω μεγάλα ονόματα δηλαδή. rolleyes.gif
colonel gomelsky
Δεν διαφωνώ. Απλά θεωρώ τον Μάτσβαν έτοιμο παίκτη.
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 21 2010, 01:27 ) *
Δεν διαφωνώ. Απλά θεωρώ τον Μάτσβαν έτοιμο παίκτη.

Κατάλαβα ότι δε διαφωνείς φίλε μου. Για το "αντιτουριστικός" και το "μεγάλα ονόματα" έχω μεγάλο θέμα. Δε λείπει από την ομάδα αίγλη για να φέρω κι άλλη. Δίψα για διάκριση θέλω γιατί ώρες ώρες διακρίνω εφησυχασμό.
Ο Μάτσβαν είναι πολύ ώριμος, έμοιαζε έτοιμος από όταν τον είχα πρωτοδεί να παίρνει ένα χρυσό από τη "μικρή" εθνική του Κουφού. Για το ύψος του έχει εξαιρετική σκέψη και αντίληψη.
GMlls
QUOTE(traveller @ Jun 20 2010, 23:38 ) *
Προσωπικά θα 'θελα να πάρουμε αυτό το σετάκι που πρότεινε ο bullet (Μπιέλιτσα + Μπογκντάνοβιτς) από το να καταφύγουμε σε λύσεις τύπου Πέτζα.

απο που βγήκαν πάλι τα δημοσιεύματα για πέτζα;

traveller
Καλημέρα

Είχαν δώσει τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες ένα λινκ που έλεγε ότι φεύγει ο Σπαν κι έρχεται ο Πέτζα.

GMlls
προτιμούν Μίλισιτς απο Πέκοβιτς οι Γουλβς

ps: θέλω peja στην πανάθα
ALdaperan
QUOTE(GMlls @ Jun 21 2010, 12:19 ) *

αυτα είναι κάλα νεα αν αληθευουν rolleyes.gif

τώρα πιστευω μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε νεοτερα για το θεμα σπανουλη, batiste nicholas θα ανανεωσουν σιγουρα οπότε μένει το θέμα jasikevicus που μακαρι να μεινει !! Αν δε μεινει τότε και μονο τότε ξαναπιανουμε το θέμα peja , αν και προτιμω saraaas tongue.gif
GMlls

priest
gmlls ωραιο βιντεακι αν και σιγουρα αφορα το παρελθον.απο αυτα που διαβαζω σε ξενα φορουμ ο πετζα ειναι σε συνεχη πτωση..με αρκετα προβληματα στην μεση(ειχε κανει και εγχειρηση),με οχι και τοσο καλα ποσοστα ενω γενικα η αποδοση του εχει πεσει κατα 50%..
GMlls
peja stojacovic 2009-2010

ALdaperan
ονειρα θερινής νυκτός happy.gif

μεταγραφη μεγαλη θα γίνει συμφωνα με τα λεγομενα ΜΟΝΟ σε περίπτωση που αποδεσμευτεί καποιο απο τα ήδη μεγαλα συμβολαια της ομάδας (βλ σπανουλη,σαρας,πεκο) και απο οσο όλα δείχνουν οι προεδρο και ο ζοτςι δεν ειναι διατεθιμενοι να αφήσουν τους παίκτες αυτους
priest
http://www.superbasket.gr/?c=139&a=126489
αν φυγει πεκο και σπανουλης(αυτο νομιζω εγω.δεν το γραφει το αρθρο) την κατσαμε...
Sokos_Legacy
Άμα σας φύγει ο Πεκο(μακάρι), υπαρχει και ο Ματσβάν που είπαν κάποιοι, αλλά και ο Ραντούλιτσα.

Μπορεί να πάρετε και τον Βουγιούκα για δεύτερο πίσω απο τον Μπατίστ και να κρατήσετε και τον Σέρμα.
priest
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jun 21 2010, 17:52 ) *
Άμα σας φύγει ο Πεκο(μακάρι), υπαρχει και ο Ματσβάν που είπαν κάποιοι, αλλά και ο Ραντούλιτσα.

Μπορεί να πάρετε και τον Βουγιούκα για δεύτερο πίσω απο τον Μπατίστ και να κρατήσετε και τον Σέρμα.

ε οκ τωρα τον βουγιουκα τι τον ηθελες..οι αλλοι δυο παλευονται αλλα περισσοτερο σαν τριτη λυση οχι σαν πρωτη..μονο μαριτσ θα σκεφτομουν ως μια καλη λυση αλλο οτι και να παρουμε καλυτερο απο πεκο δυσκολα θα βρουμε εκτος και αν πληρωσουν αδρα οι αφοι αλλα... sad.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jun 21 2010, 17:52 ) *

Kανένας όμως από αυτούς δεν είναι βαρύ 5αρι. Καλά ο Μάτσβαν είναι 3αρι εγκλωβισμένο σε κορμί 4αριου.
Sokos_Legacy
Ο Μάριτς έχει συμβόλαιο λέει και δεν τον δίνουν, όπως και να έχει άμα
τον Σάρας ακολουθήσουν Σπανούλης, Πέκοβιτς θα πρέπει να τα χώσουν
χοντρά οι αφοί.
colonel gomelsky
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jun 21 2010, 18:04 ) *
Ο Μάριτς έχει συμβόλαιο λέει και δεν τον δίνουν, όπως και να έχει άμα
τον Σάρας ακολουθήσουν Σπανούλης, Πέκοβιτς θα πρέπει να τα χώσουν
χοντρά οι αφοί.

Και ο Πέκοβιτς (σίγουρα) και ο Τέπιτς (νομίζω) συμβόλαιο με την Παρτιζάν είχαν όταν ήρθαν στον ΠΑΟ. Γενικά μάλλον υπάρχει ένας ειδικός τρόπος να σπάνε τα συμβόλαια της Παρτιζαν αν πρόκειται για τον ΠΑΟ rolleyes.gif
Sokos_Legacy
Ναι, όμως απο οτι φαίνεται φέτος θα χάσουν την μισή ομάδα γιατι τα πήγαν καλά και αν δεν έχει προυπάρξει και κάποια συμφωνία, θα πρέπει να είναι ηλίθιοι για να τον δώσουν σε εσάς. Όταν π.χ οι Αγγελόπουλοι μπορούν να δώσουν τα διπλά απο τα ψύχουλα που δίνεται για να τους παίρνεται τους παίκτες. Άρα και πάλι θα πρέπει να ξοδευτείτε και ίσως θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα σε έναν χειρότερο παίκτη.

Αυτοί λένε οτι ο Ματσβάν είναι πιο βαρύς απο Πέκο, παρά το γεγονός οτι είναι πιο κοντός:

http://www.draftexpress.com/profile/Nikola-Pekovic-1047/

http://www.draftexpress.com/profile/Milan-Macvan-1356/

Στο 2.06 είναι και ο Ζίζιτς και ο Μπατίστ(ίσως και πιο κοντός) που είναι και πιο ελαφρύς.
SG3ptshooter
Και οι δύο νεαροί Σέρβοι μου αρέσουν πολύ, μακάρι να παίρναμε κάποιον αλλά όχι για αντικαταστάτη του Πέκο, που μάλλον δε θα χρειαστεί.
http://sport24.gr/html/ent/451/ent.369451.asp

Για αντικαταστάτη του Πέκο θέλω παίκτη που να έχει έστω μια καλή σεζόν στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Άλεξ, ακούς;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.