Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιάδα - Πανελλήνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Ολυμπιάδα Πατρών
dizzy_fingers
Ντέρμπυ...οχτάδας έχουμε στην Πάτρα αυτήν την αγωνιστική.
Η Ολυμπιάδα που βρίσκεται στην 11η θέση με 16, μετά το διπλό που πήρε έναντι της ΑΕΛ, θέλει να συνεχίσει το σερί νικών της ενάντια στον Πανελλήνιο, ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με μόλις έναν βαθμό περισσότερο.

Η Ολυμπιάδα είχε αρκετά προβλήματα με ιώσεις αυτήν την εβδομάδα ενώ ο Λάππας ακόμα είναι αμφίβολο αν θα παίξει (λόγω προβλημάτων με τη διοίκηση της Ολύμπιας Λάρισας για οικονομικά).
Από την άλλη ο Πανελλήνιος...δεν ξέρω, δεν έχω βρει τίποτα στο διαδίκτυο.

Μου κάνει εντύπωση, όμως, που οι περισσότεροι έχετε παίξει άσσο το παιχνίδι στο overplaybet.
Τόσο λίγη εμπιστοσύνη έχετε στον Πανελλήνιο?

Κατά τη γνώμη μου θα είναι το πιο κλειστό παιχνίδι (από θέμα διαφοράς...από παραγωγικότητα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί) της αγωνιστικής αυτό...
thrylos7
Εμ! Μ' αυτά που είδαν με τον Άρη!

Η αλήθεια είναι ότι ο Πανελλήνιος παραμένει προβληματικός, αν και όπως έχουμε ξαναπεί έχει δυνατότητες. Από την άλλη η Ολυμπιάδα έχει και αυτή δυνατότητες, ίσως και μεγαλύτερες και παίζει και καλά. Είναι γερά στο κόλπο για τα πλέι οφ! Πολύ γερά...

Ο Πανελλήνιος έχει την εμπειρία που ίσως το βοηθήσει να πάρει το ματς, αλλά κι εγώ μάλλον στην Ολυμπιάδα θα ποντάρω, που είναι μια από τις δύο νέες συμπάθειές μου στο πρωτάθλημα(Ολύμπια Λ. η άλλη).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.